ABRAMOVIČ NEJEDNÁ JEN S ČECHEM...

08.01.2004, 18:19
Aktuality
FC Chelsea, konkrétně její majitel Roman Abramovič, nejedná jen s vedením Rennes o přestupu Petra Čecha, ale i s dalšími hráči, nejedná se o brankáře, ale o obránce Leverkusenu, AS Řím, brazilského Santosu a útočníka FC Liverpool! Roman Abramovič slibuje, že všechny posily, včetně Petra Čecha, na Stamford Bridge přijdou, nemusí to být teď v zimě, ale klidně až v létě!

FC Chelsea se zaměřila na brazilského obránce Leverkusenu Lucia. Hodlá za něj utratit 12,6 milionů liber. Po Luciovi pokukuje i italský velkoklub FC Juventus, a tak Roman Abramovič začal jednat, vše je na dobré cestě, aby Lucio do Chelsea přestoupil.

"Jednání už začala, zatím si s vedením německého týmu rozumíme a věřím, že to dojde do úspěšného konce," řekl manažer Chelsea Claudio Ranieri, který by si do Chelsea přál ještě několik posil.

Patří mezi ně další obránce, tentokrát hráč AS Řím Chivu, se kterým už vedení Chelsea několikrát jednalo, ale vždy si nerozuměli s protějším vedením. Za Chiva teď Abramovič nabízí 13 milionů liber, ale AS zatím nabídku Chelsea ignoruje.

"Chceme Chiva, to bychom jinak s AS nejednali. Nemáme dost zkušenou obranu, to jste mohli vidět v zápase s Watfordem a Liverpoolem, obranu potřebujeme posílit a Chivu je ten pravý typ do středu obrany," prohlásil Ranieri.

Třetím fotbalistou je brazilský obránce Santosu Alex, kterého chce již delší dobu Real Madrid. Španělský klub poslal do Brazílie nabídku, ve které stojí, že nabízí 8 milionů liber. Roman Abramovič se rozhodl, že dá víc a také to splnil, teď Chelsea nabízí 10 milionů liber! Alex je výborný fotbalista, jak se v Realu a Chelsea shodli, ale přece jen Real už nabídku zvyšovat nebude.

"Nabídli jsme dost peněz za skvělého obránce, my už nabídku zvyšovat nebudeme," řekl prezident Realu Madrid Florentino Pérez. Je protějšek Roman Abramovič je jiného názorů: "Real nabídl osm milionů, my deset, kdyby Real nabídl ještě víc, my také přidáme!"

Michaela Owena chce Chelsea už delší dobu, ale nikdy si nerozuměli, jak s vedením, tak se samotným hráčem. Owen již několikrát prohlásil, že chce odejít z Liverpoolu, když FCL nebude hrát Ligu mistrů. Okamžitě narukoval Abramovič a podal nabídku, jenže vedení FCL a Owen odmítli s Chelsea jednat!

"Stále chceme ještě jednoho kvalitního útočníka, Michael Owen je skvělý, fanoušci v Anglii ho milují," řekl Abramovič.

Ruská revoluce v FC Chelsea pokračuje a bude určitě pokračovat i nadále, dokud budou peníze od Romana Abramoviče, jenže prezident Ruska Putin, by rád Abramoviče dostal za mříže, i když není známo za co, Putina asi štve to, že Abramovič utrácí své vlastní peníze vytěžené z jeho vlastní ropy. Lidé v Anglii a v celém světě to nechápou. Tímhle tím by mohla zkrachovat celá Chelsea!

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dost hustý

Reagovat
Kily

hmm, Abramovic za mřížema, to je dost šílená představa. Jestli je ten Putinův důvod ohledně utrácení peněz za těžbu ropy pravdivej, tak tomu až na Putina asi nerozumí nikdo. Já jsem si málem ukroutil hlavu.

Reagovat
HOST*Paolo

Já taky nechápu proč by měl být zavřený Abramovič.. Putin ho chce dostat za mříže, ale neuvedl z jakého důvodu...je to celý divný...

Reagovat
HOST*BESTie

Fakt nechápu Ranieriho co myslel tim že nemá dost zkušený obránce...když se podíváme na soupisku tak tam vidim minimálně tři ze světový extratřídy a nechápu proč občas sedí Dessailly, myslim že by se měl Ranieri spíš podívat na sebe...

Co se týče Owena tak to je další pakárna na co dalšího klasickýho hroťáka??? Já tam bejt tak chci Figa!

Reagovat
HOST*Paolo

Desailly sedí, protože byl dlouho zraněný, teď se rozehrává a jak bylo vidět proti Watfordu, ještě není ve formě, ale určitě zase začne hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

O obraně není co mluvit... schází v ní gólman a to by mohl bejt Petr, a Chivu je skvělej, tak proč ne, ale proč Owena, to nechápu... ?a Figa do Anglie?? nesmysl... navíc, má to nejlepší už za sebou... krajního záožníka jo, ale ne Figa!!

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

proč by si ranieri neřekl o další hráče, když je může mít?

Reagovat
HOST*BESTie

To Max: máš pravdu. nenapadlo mě to páč s takovou horou peněz v klubu člověk počítá málokdy...

Reagovat
HOST*BESTie

no myslel jsem že si Románě potrpí na hvězdy...

Reagovat
PJ

To sem trochu nepochopil - že Abramovič utrácí peníze za Putinovo ropu.. Ona Putinovi patří? Asi si myslí, že mu patří celý Rusko a bude si diktovat, co kdo a s čim bude dělat. Směšný... Ale v Rusku je možný všechno... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se teď spekuluje, že podle Putina Abramovič utrácí peníze za blbosti a nedá je raději do Ruska, těm slabším co potřebují peníze a jídlo, jenže stejně si myslím, jsou to jeho peníze, ale nějaký ten dar by neuškodil...

Reagovat
PJ

Přesně tak, je to jeho věc co si dělá se svýma vydělanýma penězma...

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele