Abelardo je v Alavésu šťastný, chce záchranu a také novou smlouvu

24.03.2018, 21:44
Aktuality
Do důvěrně známého prostředí se na konci minulého roku vrátil Abelardo Fernández. Španělský trenér se ujal kormidla trápícího se Deportiva Alavés a dostal ho ze sestupových vod tabulky LaLigy. Smlouva v Baskicku mu běží jen do konce června a obě strany mají zájem na jejím prodloužení...

Abelardo v Alavésu strávil poslední tři roky aktivní kariéry a týmu se ujal začátkem prosince. V prvních jedenácti zápasech pod jeho vedením Deportivo hned sedmkrát bralo tři body a odskočilo od sestupového pásma.

V tuto chvíli je někdejší finalista Evropské ligy na šestnáctém místě s příjemným jedenáctibodovým náskokem na osmnácté Las Palmas. Situace mohla být ještě růžovější, nebýt proher v posledních třech zápasech.

"Je zde zájem ze strany klubu a co se týče mě, samozřejmě bych zde rád zůstal ještě spoustu let. Předně je ale třeba splnit náš cíl, až poté můžeme začít jednat," nechal se slyšet někdejší španělský reprezentant a hráč Barcelony.

"Snad se nám povede najít řešení, pro tento klub jsem neskutečně zapálený a moc rád bych zůstal," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Abelardo pěkně Alaves zvedl, přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Antoine Griezmann už je podle "důvěrných informací" španělského nedělníku Sport jednou nohou v Barceloně. Útočník Atlétika se prý dohodl s Barcelonou na podmínkách smlouvy a akceptuje nižší základní plat a vyšší bonusovou složku. Katalánský klub pak je připraven vysázet Atlétiku minimálně 100 milionů eur.

Reagovat
Phillipinho

Dneska AS pise, ze Atletico a Barcelona ma dohodu, ze Barca zacne delat kroky k prestupu jedine v tom pripade, ze se rozhodne Griezmann odejit. Jako ja si myslim, ze to je tak 50 na 50. Ted rekl. ze citi, ze ma na to s Atleticem vyhravat trofeje a stale se ma od Chola co ucit.

Reagovat
X-bano-X

raz by som ho rád videl opäť v Barcelone

Reagovat
Visca el barca

Co ten Umtiti? Docela mě to znepokojuje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechce se mi věřit, že by odešel, ale pochopitelně chce adekvátně zaplatit, s čímž má vedení evidentně z nějakých důvodů problém. Doufám, že mu těch 9 mega dají a bude klid, zaslouží si to.

Reagovat
Visca el barca

No jo to je Griezmann sem Coutinho tam a pak není na platy. Každopádně on si zaslouží. Nechtěl bych o něj příjit, je to zeď.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
alcantara

Travnik slusna kvalita.

Reagovat
alcantara

08:15 AC Milán sní o Gomesovi

Reagovat
blaugrana

Je to sen, že o ňom niekto sníva.

Reagovat
remeslnik

To by mně ani ve snu nenapadlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele