Serie A - souhrn 21. kola

21.01.2017, 19:57, aktualizováno 22.01.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
AS Řím splnil povinnost a na domácí půdě si poradil s Cagliari. Atalanta si nejtěsnějším možným rozdílem poradila se Sampdorií. Sobotní šlágr kola ustála lépe cestující Neapol, která udolala AC Milán a dál tlačí na Juventus. Ten se nicméně v neděli nezalekl a porazil Lazio 2:0. Inter vyválčil tři body v Palermu, Bologna za Krejčího podpory udolala Turín FC, Sassuolo uspělo v Pescaře. Fiorentina má úvodem novoročního programu fazónu: po Juventusu si poradila také s Chievem...

AS Řím - Cagliari Calcio 1:0

22.01.2017 20:45

Góly: 55. Edin Džeko

Římané si doma protáhli vítěznou sérii a poradili si nejtěsnějším možným rozdílem s Cagliari. V hodně intenzivním utkání domácím stačila jediná uznaná branka, kterou měl na svědomí Bosňan Edin Džeko.

Řím je na půdě Olympijského stadionu k neporažení a dnes měl další důvod k tomu, aby svou dobrou sérii protáhl o jeden zápas. Přivítal Cagliari, které pro něj mělo být velkým soupeřem. V jeho dresu totiž řádí nejeden někdejší hráč AS a takový Marco Borriello už si brousil zuby. I na straně domácích se pohyboval jeden hráč, který má k Sardínii dobrý vztah. Radja Nainggolan, který v současné době táhne AS.

V domácím dresu Nainggolan samozřejmě nastoupil a měl pomáhat především Edinu Džekovi, který opět padá do útlumu. Kromě něj byli na trávníku oslabeného AS také Emerson, Manolas, Fazio, Peres nebo Perotti. Hosté vsadili na Alvese, Islu, Tachtsidise nebo Pisacaneho s Rafaelem a Fariasem.

Juventus v neděli v poledne vyhrál, čímž zase odskočil Římanům, navíc se dařilo i Neapoli, která byla před utkáním AS na druhé příčce o skóre. AS proto potřebovalo vyhrát. Nezačalo ale úplně dobře, protože hosté spustili hned od začátku rychlý kolotoč přihrávek a pokoušeli se o střelbu. Jednu ránu Fariase dokonce zastavoval Daniele De Rossi rukou, což sudí Guida přešel. AS se ale jen těžko vzpamatovávalo z rychlé a agresivní hry hostí.

Postupem času se AS dostávalo k míči stále častěji, z čehož rezultovala šance Džeka z úhlu. Právě po jeho další akci málem zakončoval na penaltě čekající Strootman, ale obrana hostí dnes působila jistě. Po rychlé akci Džeka se míč dostal na straně k Peresovi, jehož centr žalostně nezpracoval na vápně volný Perotti! Standardní situaci v 18. minutě si vzal pod svá křídla Bruno Peres, ale nebyl to jeho nejlepší nápad. Do vápna mířil také Strootmanův centr, jenže hráči AS dnes nestáli příliš šťastně.

Diváci se ve Věčném městě rozhodně nemohli nudit, protože minimálně tempo utkání bylo hodně vysoké. A příspívaly k tomu oba týmy. Po dalším pasu od Perese se pro míč marně natahoval vysoký Edin Džeko, který jen o pár kroků nedosáhl. Po dalším krásném pasu za obranu od Daniela De Rossiho obránci Cagliari nezaregistrovali rychlý pohyb Džeka, který však sám před brankářem Rafaelem těčoval míč jen do něj!

Ani nástup do druhé půle se domácím moc nepovedl a tahali za kratší konec. Až deset minut po změně stran, kdy měla obrana Vlků několikrát na mále, stačil jeden krásný centr Antonia Rüdigera ze strany. Jeho adresátem byl Edin Džeko, který přetačil menší strukturu Murrua a prosadil se tečí pod břevno - 1:0.

Prosadit se pokoušel i někdejší hráč Cagliari Radja Nainggolan, jehož rána z pětadvaceti metrů ale mířila hodně nad bránu. Dvacet minu před koncem utkání uzmul míč špatně rozehrávajícím hostům Diego Perotti, lehce pronikl do vápna a z úhlu pálil, jenže brankář Rafael se vytáhl.

Na Džekovu dorážku o pár minut později sice nestačil, ale vadit mu to nemuselo - pomezní sudí Džekovi správně odpískal ofsajd. Další skvělou šanci Džeko poslal do brankáře Rafaela a dobíhající Bruno Peres z metru mířil mimo! Nainggolanovu ránu Rafael zlikvidoval, Džeko pak trefil břevno! Poslední akcí Cagliari byla červená karta pro Joaa Pedra za faul na Kevina Strootmana.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 1:0

22.01.2017 18:00

Góly: 54. Alejandro Gómez (pen.)

Atalanta zvládla náročný duel se Sampdorií Janov a díky jediné úspěšné akci Alejandra Gómeze, který proměnil nařízenou penaltu, bere tři body. Pro hosty se tak jedná o další zklamání a pár tabulkou.

Atalanta se dočkala dalších tří bodů, ale cesta k nim nevedla vůbec snadná. Za domácí se hned od začátku dostali do hry hráči jako Caldara, Freuler, Melegoni, Conti nebo Gómez s Kurtićem a Petagnou. Hosté vsadili na Fabia Quagliarellu v kombinaci s českým talentem Patrikem Schickem. V bráně opět Puggioni, zatímco Luis Muriel nebo Cigarini s Palombem začali jen na lavičce náhradníků.

Od prvních okamžiků o sobě Sampdoria dávala vědět a ukazovala, že kombinaceee jí jde velmi dobře. Trio Praet, Fernandes a Linetty ovládalo střed pole a kombinovalo, jenže ve značné vzdálenosti od brankáře Berishy. V domácím dresu hosty hodně zlobil mladý bek Conti, který se proháněl oběma směry a vypomáhal defenzívě stejně jako útočil. Ani jeho akce po straně však ke gólu nevedly.

Milan Škriniar se velmi dobře staral o duo Petagna - Gómez a zvláště druhý jmenovaný toho měl místy opravdu dost. Až po třiceti minutách jsme viděli opravdu zajímavou situaci. Patrik Schick se objevil v podstatě osamocen na přední tyči a obránci k němu nestihli včas přistoupit, jenže mladý útočník pálil vysoko nad! Na opačné straně s míčem vpřed pelášil Spinazzola, ale ani jeho kombinace s Kurtićem ke gólu nevedla.

Konec první půle sice neukázal žádnou branku, ale množství snahy a rychlého útočení na obou stranách rozhodně ano. Nedá se proto říct, že by se diváci v Bergamu nudili. Do druhé půle udělal zkušený trenér Gasperini jednu změnu, když stáhl novice Melegoniho a nahradil jej již o něco zkušenějším záložníkem Albertem Grassim. Ten se vrátil do Bergama z nevydařené anabáze v Neapoli a chce ukázat, že na velký fotbal rozhodně má.

O lepší hodnocení v italských novinách se snažil opět zkušený Alejandro "Papu" Gómez, který hned zkraje druhé půle prošel mezi dvěma obránci Námořníků, leč ten třetí už na něj byl moc. Pak se musel doslova vytáhnout brankář Puggioni, aby zabránil gólu po nádherné střele. Tehdy si sice ještě poradil, ale o minutu později už kapituloval.

Po faulu ve vápně totiž sudí k nelibosti hostujících fanoušků nařídil pokutový kop a brankář Puggioni tušil, že tváří v tvář Gómezovi to nebude mít snadné. Měl pravdu, protože zkušený útočník proměnil penaltu bez větších potíží a radost domácího publika neznala mezí - 1:0.

Trenér Giampaolo na nepříznivý stav reagoval tím, že stáhl Poláka Linettyho a nahradil jej ofenzivním štírkem Luisem Murielem. Sampdoria sice držela míč a dostávala se poblíž brankáři Berishovi, jenže ohrozit jej dlouho nedokázala. Dvacet minut před koncem se do úniku hnal Patrik Schick, který rozhodně odehrál dobré utkání. Zakončení mu ale překazil vracející se obránce Masiello.

Deset minut před koncem vstřelili domáí už svou dnešní třetí branku, ale druhou, která nebyla uznána. Jednalo se totiž o ofsajdové postavení hráče, který míč tečoval, takže sudí správně gól neuznal. Zbytek utkání se místo tlaku Dorie jednalo spíše jen o přetahování, kdo bude mít míč pod svou nadvládou. Doria tak znovu padla a její krize se začíná prohlubovat.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Turín FC 2:0

22.01.2017 15:00

Góly: 43. Blerim Džemaili, 83. Blerim Džemaili

Bologna doma zvládla přehrát Turín, kterému sice nechyběla snaha, ale hodně jí chyběl střelec Andrea Belotti. A tak se hrdinou utkání stal domácí záložník Blerim Džemaili, který se trefil dvakrát!

Bologna doma uvítala nebezpečné Torino, které však ztratilo leccos ze své atraktivity. Dnes totiž nemohlo postavit útočníka Andreu Belottiho, hlavní zbraň a jednoho z nejlepších útočníků ligy. Jeho místo po boku Ljajiće s Falquém zaujal mladík Lucas Boyé. Do brány hostujících Býků še opět postavil Angličan Joe Hart.

Bologna se poslední dobou trápí a jen marně se pokouší stát se tím černým koněm soutěže, na nějž byla před úvodem sezóny mnohými pasována. I dnes se na hřiště dostal Ladislav Krejčí, jenž měl za úkol na křídle podporovat Mattiu Destra. Do hry se dostali rovněž Nagy, Di Francesco, Oikonomou, Maietta nebo brankář Mirante.

Koncem srpna minulého roku dostala Bologna od Turína pět branek a tento hořký debakl mu chtěla co nejlépe vrátit. První chvíle utkání ale mnoho fanoušků nadchnout nemohly, protože se hrálo v hodně vlažném tempu bez větších šancí na obou stranách. Dvakrát se zajímavou individuální akcí uvedl Ladislav Krejčí, ale ve stejném počtu průniků si neporadil s přesilou obránců soupeře.

Po pětadvaceti minutách se k centru za obranu pomalu dostával Mirko Valdifiori, leč domácí brankář Antonio Mirante byl u míče dřív a nenechal Valdifioriho zakončit. Na opačné straně musel z brány gólman Joe Hart, na něhož utíkal střelec Mattia Destro. Anglický brankář si ale vše pohlídal a míč si vzal k sobě. Pět minut před koncem první půli se málem prosadil srbský útočník Adem Ljajić bombou ze standardní situace, jenže Mirante dával pozor.

A Bologna trestala! Těsně před odchodem do kabin totiž dlouhý centr našel Ladislava Krejčího, jenž z první posunul míčna volnějšího Blerima Džemailiho. Tomu už nezbývalo, než prostřelit brankáře Joea Harta - 1:0 pro Felsinei.

Do druhého poločasu bylo třeba nějakých změn, pokud chtěl trenér Siniša Mihajlović brát alespoň bod. Místo Zappacosty se do hry zapojil trenérův oblíbenec Lorenzo De Silvestri a jako první na sebe opět bral odpovědnost Srb Ljajić. Ten byl v celém druhém poločase hodně aktivní a táhl jeden útok Býků za druhým. Střílel ze standardy, pálil z první po nahrávce od Baselliho nebo centroval před Miranteho bránu hledajíc své spoluhráče. Byl zkrátka všude a jeho chuť vyrovnat byla evidentní.

Dvacet minut před koncem mu na hřiště přišel pomoci další z kolonie bývalých Římanů, Juan Manuel Iturbe. Pak se do zakončení dostal ještě Simone Verdi, jenže ani on nebyl úspěšný. Dočkal se naopak ještě jednou střelec první branky. Blerima Džemailiho našel přesnou nahrávkou do běhu Godfred Donsah a autor prvního gólu se přesně trefil také ve druhé půli - 2:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - FC Crotone 2:2

22.01.2017 15:00

Góly: 43. Giovanni Simeone, 66. Lucas Ocampos (pen.) - 54. Federico Ceccherini, 74. Gianmarco Ferrari

Pouze remízu 2:2 zaznamenal v domácím prostředí FC Janov, který tím zároveň prodloužil svojí výsledkovou krizi. Grifové sice nad nováčkem soutěže Crotone dvakrát vedli, ale houževnatý soupeř pokaždé našel odpověď.

FC Janov zažívá výsledkovou krizi a dnes měl ideální příležitost připsat si pozitivní výsledek, hostil totiž o záchranu bojující Crotone.

Kdo ale čekal výraznou převahu domácích Grifů, ten musel být zklamán. Janovští sice častěji drželi balón, ale Crotone hrálo velice kompaktně a domácí borce vůbec do ničeho nepouštělo. Zhruba od třicáté minuty to navíc bylo Crotone, kdo hýřil aktivitou, jenomže ani Lamanna, jenž nahradil zraněného Perina, nebyl konfrontován se střeleckou příležitostí soupeře. Přesto se v prvním poločase měnilo skóre, ve 43.minutě se na hranici ofsajdové pasti uvolnil Giovanni Pablo Simeone a střelou na vzdálenější tyč překonal Cordaze! Grifové tak ovládli první poločas výsledkem 1:0.

Crotone si počas prvního poločasu ověřilo, že se s Janovem dá hrát a po změně stran dokonce vyrovnalo. Barberis vykouzlil nádherný centr a lá Andrea Pirlo a Federico Ceccherini hlavou překonal Lamannu - 1:1. Hosté navíc mohli otočit výsledek, ale volej Trotty skončila těsně vedle tyče. Janov nehrál dobře, přesto se znovu dostal do vedení. Ferrari fauloval ve vápně Panděva a sudí odpískal pokutový kop. Ocampos ho bez problému proměnil a domácí tedy znovu vedli. V 68.minutě zblízka trestuhodně přestřelil Simeone a Janov za to následně zaplatil. Ceccherini byl znovu úspěšný ve vzdušném souboji, hlavou orazítkoval tyč a z dorážky srovnal na 2:2 Gianmarco Ferrari.

Remíza 2:2 byla pochopitelně pro domácí málo, jenže čas kvapil a Crotone uchopenou šanci už nepustilo. Janov tak prohlubuje svojí výsledkovou krizi a Crotone si do boje o záchranu připisuje bod.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Udinese Calcio 1:0

22.01.2017 15:00

Góly: 82. Levan Mčedlidze

Hráči Empoli díky jediné brance Levana Mčedlidzeho vyzráli nad Udinese a v boji o záchranu činí další důležitý krok. Utkání v Toskánsku nebylo zrovna oku lahodící, šancí bylo po skromnu, hrál se převážně opatrný fotbal.

Diváci, kteří si našli cestu na Carlo Castellani neviděli zrovna ofenzivní podívanou. Tempo nebylo bůhvíjaké a oba celky spíše vyčkávaly na chybu soupeře. V prvním poločase se urodily jen dvě šance, po jedné na obou stranách. Tu první měl hlavičkující Bellusci, balón poslal asi metr od tyče a tu druhou český talent Jakub Jankto. Jeho rána Skorupskiho pořádně protáhla, brankou však neskončila.

Ani po změně stran se obraz hry nezmněnil. K vidění bylo minimum šancí a spíše taktická bitva. Bylo jasné, že jediná chyba může celé utkání rozhodnout. A přesně to se také stalo. Sedm minut před závěrečným hvizdem poslal do šestnáctky nadýchaný centr Veseli, do vzduchu se vyšrouboval Levan Mčedlidze a Estadio Carlo Castellani začalo jásat. Udine mělo na vyrovnání málo času a už bez Jakuba Jankta, kterého nahradil Ryder Matos se ještě pokusilo s výsledkem něco udělat. Empoli se ale ubránilo a získalo do bojů o záchranu veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Inter Milán 0:1

22.01.2017 15:00

Góly: 65. João Mário

Další výhru si pod Piolim připsal Inter Milán, který tentokráte v hustém dešti udolal jedinou brankou domácí Palermo. Zápas na Sicílii rozhodl portugalský mistr Evropy Joao Mario. Hlavní sudí Russo rozdal dvě červené karty, jednu uviděl Ansaldi, tu druhou domácí Gazzi.

Inter měl po celý zápas větší převahu, Palermo ačkoliv hrálo doma moc Handanoviče zaměstnat nedokázalo. První brankovou příležitost měl na kopačce Icardi, Posavec však na jeho ránu dokázal zareagovat. V ještě větší šanci se ocitl Candreva, ale zvolil špatné zakončení a trefil jen dobře postaveného Posavece. Brankář Palerma měl spoustu práce i se střelou Brožoviće a odkrytou branku nedokázal trefit Icardi. Argentinský útočník ve službách Nerazzurri se před koncem poločasu postavil k volnému přímému kopu z velice dobré vzdálenosti pouze přestřelil.

Převaha Interu sice byla značná, ale prozatím k vedoucí brance nevedla. Palermo zdorovalo favoritovi až do 65. minuty. Poté si pohlídal ofsajdovou hranu Joao Mario a před brankářem Posavecem dostal balón do sítě. Inter konečně prolomil domácí defenzívu a mohl se alespoň trochu uklidnit, nicméně přišla komplikace.

Obránce Ansaldi přišel do souboje pozdě a od sudího si vysloužil druhou žlutou kartu. Protože byla už jeho druhá v zápase, musel po červené opustit hrací plochu. Interu se to sice nelíbilo, ale s verdiktem už se nedalo nic dělat. Palermo vycítilo šanci a po rychlé rozehrávce dokonce vstřelilo gól. Sudí ho ale neuznal a nařídil rozehrávku opakovat. To už stadion Renza Barbery vydatně zkrápěl hustý déšť.

Palermo se každopádně tlačilo dopředu a sudí přidal do vínku ještě pět minut nastaveného času. V něm se Inter úspěšně bránil, a když v posledních vteřinách uviděl červenou kartu i domácí Gazzi, bylo po zápase. Inter tak znovu vyhrál a pod Piolim potvrdil výtečnou formu.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - US Sassuolo 1:3

22.01.2017 15:00

Góly: 56. Jean-Christophe Bahebeck - 1. Alessandro Matri, 65. Lorenzo Pellegrini, 73. Alessandro Matri

Ani v tomto kole se Pescara nedočkala prvního vítězství a Sassuolu dle papírových předpokladů podlehla. Pro domácí je to velká komplikace, protože na sedmnáctou pozici ztrácí už propastných dvanáct bodů. Naopak Sassuolo si výhrou 3:1 zlepšilo postavení v tabulce a od sestupu ho dělí pohodlných čtrnáct bodů.

Pescara si asi nemohla přát horší začátek zápasu, uběhla sotva minuta a ukazatel skóre již značil vedení Sassuola 1:0. Alessandro Matri se aktivně vrhl do šestnáctky a v pádu předkonal vyběhnutého Bizzarriho! Delfíni chtěli okamžitě odpovědět, Caprari vyslal jedovku a Consigli s ní měl potíže, skóre se však neměnilo. O chvíli později už se sice dokázal prosadit Verre, ale klíčová přihrávka šla do ofsajdu.

Oba týmy si dokázaly vypracovat několik zajímavých příležitostí. Mazzitelli dokonce trefil tyčku a Caprari trefil jen dobře postaveného Cannavara.

Také po změně stran se bylo na co dívat a především domácí konečně dokázali vyrovnat. V 56.minutě sáhl do Biraghiho střílené přihrávky Bahebeck a Consigli byl bez šance. Bohužel pro domácí tento výsledek neměl dlouhého trvání. Mazzitelliho centr Bizzarri podcenil a Pellegrini hlavou vrátil hostům jednobrankový náskok. Čtvrthodinu před koncem se navíc parádně trefil zády k brance Alessandro Matri a Sassuolo vedlo už o dva zásahy. Delfíni mohli ještě utkání zdramatizovat, ale minutu před koncem neproměnil pokutový kop Biraghi. Skvěle se přitom vyznamenal Consigli, jenž vystihl přesný směr střely. Nastavený čas už nic podstatného nepřinesl.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 2:0

22.01.2017 12:30

Góly: 5. Paulo Dybala, 17. Gonzalo Higuaín

Juventus si bez problémů poradil s římským Laziem a získal cenné tři body. Velký rozdíl spočíval především v tom, že domácí Stará dáma dokázala své šance využít. O góly se postaralo argentinské smrtící duo Dybala - Higuaín.

Juventus hostil v očékávaném šlágru 21. kola Lazio a mnohým bylo jasné, že tady půjde o hodně. I proto se oba trenéři rozhodli nasadit to nejlepší, co měli k dispozici. Trenér Max Allegri nechal doma tradiční sestavu s pěti záložníky a třemi obránci. Do hry vypustil hodně ofenzivní jedenáctka, do níž se vešli Pjanić, Dybala, Mandžukić nebo Higuaín plnící roli typické devítky.

Rozestavení se čtyřmi obránci zvolil také mladý trenér Simone Inzaghi, který hodně spoléhal na hráče jako Radu, de Vrij, Wallace nebo Milinković-Savić. Do hry se dostal i Patric, Parolo nebo Felipe Anderson. Překvapením pak bylo nasazení mladíčka Lombardiho na místě, které obvykle patří Keitovi Baldému.

Oba týmy se velmi dobře znají, často spolu obchodují a patří k tradičním klubům italské kopané, ale dnešní duel měl přesto zvláštní náboj. Zatímco Laziu se velmi daří, Juventus už několikrát zaváhal, čímž otevřel boj o první místo a poháry obecně.

Pod dohledem sudího Massy se Juventus pustil do svého soka a dával od prvních minut jasně najevo, že je na Juventus Stadium pánem. Už po pěti minutách se navíc prosadil, když mladík Paulo Dybala dostal na malém vápně nahrávku  střelou do protipohybu nedal zkušenému brankáři Marchettimu žádnou šanci zasáhnout - 1:0 pro domácí!

Lazio bylo jako opařené a chvíli nevědělo, jak má na nepříznivý vývoj reagovat. Brzy se navíc situace ještě zkomplikovala. Juan Cuadrado našel po chvíli kombinace volnějšího Gonzala Higuaína, který si v podobných situacích umí zachovat chladnou hlavu. Střelou na bližší tyč lehce překonal brankáře Marchettiho a Juventus zdvojnásobil své vedení.

Biancocelesti se ale nevzdali a znepříjemňovali Staré dámě život. Z pětadvaceti metrů napřáhl k ráně Sergej Milinković-Savić a zamířil jen těsně vedle! Na druhé straně se sice Juventus prosadil ještě jednou, jenže tentokrát se proti němu postavil pomezní sudí, který zvedl praporek pro ofsajd. Lazio tak ještě žilo.

S tečovaným pokusem Bonucciho měl brankář Federico Marchetti menší problémy, ale do konce první půle se už stav nezměnil. Po příchodu ze šaten se o dobrou střelu zasloužil Lucas Biglia, na opačné straně jej podobně neúspěšně napodoboval Paulo Dybala. Pokus mladého Argentince se však mezi tři tyče nevešel. Hosté potřebovali nový impuls, který měli obstarat střídající Filip Djordjević s Jordanem Lukakuem.

Po hodině hry se opět projevila rychlost a šikovnost Paulita Dybaly, který i přes nevelikou odolnost vůči tlaku získává u fanoušků Juve plusové body a dává vzpomenout na Alexe Del Piera. Tentokrát však v obrovské šanci minul bránu, třebaže brankáře veterána Marchettiho překonal. Střídání nadějných stráží zprostředkovali hostující mladíci Lombardi s Murgiou.

Konec utkání vypadal, jako když se oba týmy smířili s aktuálním stavem a ani jeden nedělal nic pro jeho změnu. Unaveného Dybalu vystřídala nová posila z Janova v podobě Tomáse Rincóna, pár minutek dostal i mladík Marko Pjaca. Právě mladý Chorvat o sobě dával hodně vědět a dvakrát se dokonce dostal do solidní šance, jenže přesnost mu dnes nic neříkala. Další velký šlágr tak skončil vítězstvím favorita.

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 1:2

21.01.2017 20:45

Góly: 37. Juraj Kucka - 6. Lorenzo Insigne, 9. José Callejón

Další dvoubrankovou ztrátu doháněl AC Milán, ale tentokráte jí nedohnal. Neapol ve šlágru kola vyloupila San Siro a po vítězství 2:1 si upevnila třetí místo. Vše podstatné se odehrálo už v prvním poločase. Na rychlé branky Insigneho a Callejóna sice zareagoval Jurja Kucka, ale více už Rossoneri nedokázali.

Neapol si na San Siru nemohla přát lepší začátek a už po deseti minutách vedla o dva góly. První zásah obstaral povedenou střelou Lorenzo Insigne a druhý z úhlu střelou mezi Donnarummovými nohy José Callejón. To byla pro Milán studená sprcha a Rossoneri se dlouho nemohli dostat do tempa a tím pádem i do větší gólové příležitosti. Změna nastala až po půlhodině hry, přesněji ve 35. minutě, kdy hlavičkoval do tyče stoper Gomez, jenž nahradil potrestaného Romagnoliho. A netrvalo dlouho a Milán se dočkal i snížení. Po dobrém presinku upaloval sám na Reinu Juraj Kucka a svůj postup proměnil v branku. V nastaveném čase ještě unikl obraně Partenopei Bacca, Tonelli však včas zatáhl záchranou brzdu a i za cenu žluté karty akci přerušil.

Diváci na San Siru sice viděli tři branky, ale nedá se říci, že by se utkání odehrávalo v závratném tempu. Každopádně Milán po rozpačitém začátku získal pevnou půdu pod nohama a do druhého poločasu vstoupil výrazněji lépe. Ve 47. minutě zachránila Neapol znovu branková konstrukce, tentokrát se o to postaral hlavičkující Pašalić.

Na druhé straně vyděsil domácí fanoušky volný přímý kop v podání Insigneho, který skončil těsně vedle. Neapol jinak svůj těsný náskok dobře bránila, Milán se nemohl dostat do koncovky a v podstatě až do konce si už žádnou velkou šanci nevytvořil. Neapol tak klíčovou bitvu o třetí místo zvládla a navíc vytvořila tlak na druhý AS Řím. Milán se po víkendu takřka jistě propadne tabulkou.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 0:3

21.01.2017 18:00

Góly: 18. Cristian Tello, 54. Khouma Babacar (pen.), 90+4. Federico Chiesa

Fiorentina si poradila bez větších problémů s Chievem Verona a vyloupila jej třemi góly. O ty se postarali Tello, Babacar a mladík Chiesa, který korunoval dobrý výkon závěrečnou trefou.

Fialky byly od prvních minut mnohem lepším týmem a jejich nasazení se jim vyplácelo. Získávaly míč poměrně snadno, Chievo se naopak příliš nechytalo. V jeho hře jsme mohli vidět nejednu nepřesnost a jak bývá v poslední době zvykem, anonym obrana nepůsobila příliš jistě. Jako první se pokoušel prosadit Riccardo Meggiorini, jehož střela ale nakonec nebyla tak nebezpečná.

Po patnácti minutách už jsme se dočkali první branky utkání. Chievo chyboval v rozehrávce, čehož využil Cristian Tello. Rychlý technik se po krasné individuální akci prosadil i přes dva obránce a prostřelil zkušeného domácího brankáře Stefana Sorrentina!

Viola vedla a hrála mnohem lépe, na což se domácí Chievo jen těžko chytalo. Hodně nebezpečným mužem v dresu Violy byl podle očekávání Federico Bernardeschi, který dělal obráncům Chieva velké potíže. Jeho individuální průnik po 25 minutách ale nakonec mířil mimo. Pokud se někdo z domácích dostal do zakončení, byl to hodně často Riccardo Meggiorini. Jeho střely však nebyly pro soupeřovu bránu nijak nebezpečné.

A v prvním poločase mu příliš nepomohl ani kolega Sergio Pellissier, který se rovněž spíše zastřeloval. Po změně stran se dvakrát ukázal brankář Stefano Sorrentino, který dvakrát lapil střely Khoumy Babacara. Kapituloval v souboji s mladým útočníkem až o chvíli později, kdy byla nařízena penalta. A protože ji Babacar s přehledem proměnil, tak Viola vedla o dvě branky.

Ani Chievo se ale nevzdalo a zkušený Riccardo Meggiorini se dvakrát pokoušel prosadit proti rumunskému brankáři Violy. Tatarusanu si ale proti jeho pokusům věděl rady. Zdálo se, že stav utkání už zůstane stejný a neměnný. Jenže to nepřipustil mladík Federico Chiesa, který zakončil pohotovou akci do otevřené obrany Chieva krásnou ranou - 3:0 pro Fiorentinu! O bodech bylo rozhodnuto, Verona dnes neměla štěstí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC20160442:1648
2.AS Řím21152442:1847
3.SSC Neapol21135347:2444
4.SS Lazio21124535:2440
5.Inter Milán21123634:2339
6.Atalanta Bergamo21122733:2438
7.AC Milán20114531:2437
8.ACF Fiorentina2096533:2533
9.Turín FC2186738:3130
10.Bologna FC2075820:2526
11.Cagliari Calcio21821131:4526
12.Udinese Calcio21741025:2825
13.Chievo Verona21741021:3025
14.US Sassuolo21731131:3524
15.Janov CFC2166924:2924
16.UC Sampdoria2166922:2724
17.Empoli FC21561012:2621
18.FC Crotone20241416:3610
19.Città di Palermo21241517:4110
20.Delfino Pescara20161316:399

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (165)

Přidat komentář
CubONE

Remizovy zapas, velmi dobry. Ta rychlost Neapolcanov v protiutokoch neskutocna. Opat raz nam tam chybali kreativni hraci, hlavne ta rozohravka od stoperov nula bodov.

Najlepsi od nas Pasalic, celkovo asi Mertens. A Callejon je mrdka.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pasalic? To teda nemozem suhlasit. Najlepsi Bonaventura a najhorsi bol prave Pasalic a Calabria to bohužiaľ nezvláda. A Paletta to tam opäť ničil

Reagovat
CubONE

Pasalic vybojoval asi kvadrilion lopt, pri Jackovom zbiehani suploval aj kridlo, uplne utavil Alana a naopak aj jeho zasluhou sa ta Neapolska zaloha k tej svojej hre az tak nedostala. Musi popracovat na utocnych schopnostiach, ale inac vcera super.

Jack snad prvych 40min mal tak tri dotyky s loptou.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To bohužiaľ nie je pravda, pravda je taká, že Jack nebol prvých 40 minút vidieť, lebo nedostal prakticky žiadnu podporu od slabého Pašaliča a ešte tragickejšieho Calabriu. Keby si si pozrel štatistiky, tak by si videl, že Pašalič získal z celej zálohy najmenej lôpt a oba góly išli cez jeho a Calabriou stranu. Ku útočnej fáze sa nebude ani vyjadrovať ani neviem či niekto stratil toľko lôpt ako on. Možno Jack, ale to pramení z jeho neustalej snahy o útočné výpady, bohužiaľ s minimálnou podporou a preto si myslím, že aj napriek tomu toho dokázal v zápase neskutočne veľa vyprodukovať a on by si zaslúžil označenie najlepšieho hráča AC a nie tragický Pašalič.

Reagovat
CubONE

Viac lopt ze Pasalic stratil Gomez, Abate, Calabria, Bacca, Suso a Bonaventura. Kucka ziskal lopt viac, to je pravda.

Pri prvom gole bol na lavom kridle a ano, prave jeho prihravku zachytil Alan(?), ale tam bola ovela vacsia chyba v postaveni Gomeza a Abateho, ktory sa po sklze nestihol vratit. Gomez bol tak nejak nikde. A to hlavne ta Mertensova prihravka bola uplne bozia, klobuk dole.

Druhy gol on napadal najvyssie zo zalohy ako vzdy, tam zachyboval hlavne Calabria so Sosom, ani jeden absolutne nepokryl nabeh Callejona do volneho priestoru, kedze Gomeza vytiahol Mertens.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Prvý gól pramení HLAVNE z jeho laxnej a hlavne úplne naivnej prihrávky na hranici 16, na základe ktorej sa celý tím dostal pod tlak protiútoku. Abate ako krídlo podporoval útok a to by sa nestihol vrátiť ani Usain Bolt. Gomez tú prihrávku zachytiť mohol to je pravda, riešil to v tej rýchlosti pomerne zle pozične, ale to neberie najväčšiu vinu na góle práve Pašaličovi.

Druhý gól bola séria chýb celej pravej strany. Osobne si nepamätám, čo tam vôbec robil Suso, ale som rád že spomínaš práve to zbrklé napádanie Pašaliča na súperovej polovici - ktoré by mal mimochodom v tomto prípade štandartne robiť hroťák. Výsoký pressing sa robí za účasti celého tímu a nie jedným hráčom, a hlavne sa to nerobí pri štandartnej rozohrávke, kedy má súper loptu plne pod kontrolou. Jednoduchou prihrávkou do stredu poľa sa zbavil Pašaliča a v stredovej zóne mal potom súper kopu času na ďalšiu rozohrávku a vytvorenie kľúčovej prihrávky. Tam si Mertens perfektne nabehol a potom to je už len chyba Goméza a hlavne bohužiaľ tragického Calabriu, ktorý na to po zranení ešte nemá. V zápase varil pomerne často, bol si neistý na lopte a aj to hovorí o tom, že to mal Bonaventura na kraji v útočnej fáze naozaj ťažké. A označiť Pašaliča za najlepšieho hráča AC je podľa mňa naozaj veľmi trúfalé označenie, keďže ten chalan nevyprodukoval nič. V druhom polčase svetlú asi jednu 10minútovky, ale to z neho muža zápasu nerobí, hlavne nie ak tam hrali v tom okamihu dobre všetci.

Osobne nerozumiem striedaniam a hlavne Sosi (Sosa či ako to skloňovať). Som si v tej chvíli dával . Bolo pekne vidno, že po tom čo išiel dole, celá rozohrávka stratila nápad. On bol práve ten čo dostával supera jeho prihrávkami za 1. / 2. obranný val na krídla pod tlak. Od tej chvíle bol tlak AC len vizuálny v podobe držania lopty.

Reagovat
Lech

Reagovat
raduinho

Remízový určitě ne, Neapol byla celkově lepší.

Reagovat
CubONE

Nesuhlasim.

Reagovat
FuckT

Tak sorry ale potom si to asi nepozerall. Treba brat do uvahy aj to, ze my sme dali 2 goly na zaciatku zapasu a potom sme vas NECHALI hrat, cize tesit sa z toho useku nie je podla mna prilis rozumne, skor by bolo rozumnejsie dat si pozor na to, aby vam nejaky tim dal za prvych 9 minut 3 goly.

Reagovat
CubONE

Pozeral som, nazivo. Neapol urcite lepsi do 30.min, potom my do 70.min, koniec vyrovnany. Jednoznacne ste nechali, ako inak.

Reagovat
FuckT

Urcite nie naschval, ale poznam ten tim, nestalo sa to prvy krat. Nemame v tychto situaciach este take skusenosti ako tim, ale je dobre, ze sme to dokazali vyhrat. 2:1 je tam, kde ste sa dostali a urcite boli vas pristup a reakcia adekvatne a fanusika ta snaha musela potesit, ale jednoducho uz sme mali v zapase vacsie problemy tuto sezonu aj s mensimi timami.

Neviem, co sa vam tak velmi nezda? Upadok koncentracie a tym padom vykonu ako nasledok uspokojenia sa z doterajsim priebehom zapasu a najma vysledkom patri k sportu asi tak ako na oblohu patri mesiac. Urcite ste sice zacali hrat lepsie aj vy, ale zase sa to vyrovnalo tym, ze my sme hrali uz menej. Polemizovat o tom, ako by to vyzeralo, keby si oba timy drzali svoj standard, to uz je ina vec. Ale nestalo sa tak, a realita je taka, ze to co sme zahrali my nam stacilo na 3 body takym stylom, ze sme nemuseli opat davat vitazny gol, kedze ste nevyrovnali. Plus, ako hovori Olis, zabudas na nase sance v 2 polcase. Mertens tam tusim aj sam na brankara isiel, nie?

Reagovat
CubONE

S tymto suhlasim viac, len ten prvy prispevok vyznel akokeby ste sa vy rozhodli, ze teraz si mozme my troska uzit lopty a nechali nas hrat ako pri nejakom priatelskom zapase s dorastom.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tiež som to tak pochopil.

Reagovat
FuckT

Tak to by ale na takejto urovni snad nebolo mozne, aj ked pri niektorych zapasoch o tom naozaj pochybujem.

Reagovat
Mrvinho

Nechali, no prosim..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Aha, čiže podľa tvojej logiky by ste vlastne vyhrali 20:0, keby neapol chcel. Ale oni vlastne nechceli, lebo chceli nechať si aj AC trochu zahrať .

Reagovat
GEGE

Pasalic na to ze prvni sezona v Italii a jak se vyvyjelo jeho angazma od zacatku tak hraje dobre...rozhodne lepsi nez Bertolacci,ktery uz mel byt tahounem a porad dre bidu...

Reagovat
CubONE

Reagovat
olis

uz si ani nepamatam kedy som mal pocas celeho zapasu taketo nervy, stale sa trasiem :D tusil som ze to bude velmi tazky zapas az mi to bolo podozrive ako lahko sme dali tie goly, do 30. minuty takmer dokonaly vykon i ked Tonelli daval zle prihravky uz aj predtym ale nejak to nebolo nebezpecne, potom sa pridal aj Jorginho ktory hral dovtedy v pohode a uz to islo, od streleneho golu AC po cca 70. minutu museli pri nas stat vsetci svaty, potom sa to vyrovnalo a sance boli na oboch stranach, az do poslednej sekundy som cakal kedy AC vyrovna ale nejak sme to ubojovali, mega dolezite vitazstvo ale herne to treba poriadne zlepsit

AC a hlavne Montella klobuk dole ako sa za posledne mesiace zlepsili, pre mna jednoznacne minimalne 4te miesto, hlavne ma prekvapilo ako dokazali drzat loptu co pre nas nie je zvykom, inak dobry zapas, nervozita az do konca, kiezby takych zapasov bolo viac

Forza Napoli!

Reagovat
CubONE

Ale tie goly idu aj tak na Montellovo tricko. Hrat taku vysoku obranu s Gomezom v zaklade proti vasmu utoku bola samovrazda. Za 10minut tri utoky a mohli byt tri goly, ak by odpiskal ten faul vo vapne.

Reagovat
olis

to je dan za ten system, Montella je u vas este len pol roka, este je tam urcite priestor na zlepsenie aj s hracmi ktori su tam teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zacatky zapasu nam proste nejdou,,, min. prvnich 15 minut jsme byli hlavama jeste v satne. Cenim si, ze jsme to nezabalili a do samyho konce se prali alespon o bod. Celkove vidim na nasi hre velky zlepseni (diky Cenzo). Romagnoli a Locatelli moc chybeli, Gomez je bojovnik, ale ma spatne cteni hry, Sosa se dostal do zapasu az po polocase. Snad se o LM jeste poperem.

Jack a Suso si zaslouzi lepsi hrot Bacca mi proste nesedi, zvlast dnes to bylo z jeho strany trapeni

FORZA MILAN

Reagovat
Kaka14

Pekne zhodnotene ...... zo vsetkym suhlas ..... este mozno miesto Calabriu by mal hrat Antonelli, ktovie preco nehra po zraneni....

Reagovat
skteel

Vam nejdou zacatky? Ty za ne hrajes ze si dovolujes rikat v 1.os. mn.c.? Ty si male decko proste

Reagovat
Eldarion

Pekne si sa pomenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Baçça by sa uz mohol stať nahradnikom. Zolikom. Tazko povedat ci je Lapadula lepsi. Ale viac tam bude bojovat a jeho medzihra je daleko lepšia. Bacca ked dostane loptu pri utoceni je velka pravdepodobnosť ze to vsetko zbrzdi, doserie. Vcera to mal byt mininalne bod. Skoda

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Kaka14

Skoda tych bodov....

Reagovat
Ferguson6

Mal dať gól aj Hamšík, takto sa Maradonovi nepriblíži.

Reagovat
Yanek

Bilance s Neapolí je fakt tragická...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Hans82

Pekne s prehledem skoda tech spalenych sanci ale i tak dobry zapas Forza Juve

Reagovat
Pipo123

Juve zaslúžene od úvodu zápasu vedeli čo chcú hrať a išli za výhrou, naopak my sme hrali strašne ustráchane, o niečo prekvapujúce sa snažil maximálne Milinkovič, ale bol na všetko sám. Palec hore aspoň za šancu pre mladších hráčov, Lombardi to mal zložité, ale sú to pre neho obrovské skúsenosti a tie zápasy mu do budúcna hodne pomôžu, to isté aj Murgia. Pravidelne v zápasoch proti silnejším klubom zlyhávajú najskúsenejší hráči ktorých máme, dnes znova De Vrij, Biglia aj Parolo odohrali zápas bez záujmu, taký De Vrij si asi myslí že po ňom siahne klub v PL.

Reagovat
Pinturicchio

Jediná formace, kam se vejdou všichni, včetně dvojice Pjaca x Pjanic, a která je všem jako šitá na míru. Limitující je asi jen absence náhradníka za Lichťáka.

Reagovat
JuventusFC1897

alves uz sedel na lavicke nahradnikov

Reagovat
Airus

myslel náhradníka kterej sedí naší hře, Alves jasně ukázal že se do Juve nehodí

Reagovat
JuventusFC1897

odohral par zapasov , este by som ho neodpisoval

Reagovat
Airus

8 zápasů + přáteláky, ale v 33 letech těžko bude měnit svůj sty hry.

Reagovat
JuventusFC1897

to nic nie je8 zapasov, potrebuje si zvyknut, navyse hned zranenie celkom vazne, no uvidime co s nim bude dalej, ak bude k hovnu i pred koncom sezony tak by nebolo na skodu stiahnut Lirolu, alebo?

Reagovat
Largo

Lirola bude velkej frajer, uz ted podava skvely vykony. Jenze se obavam, ze ho Max nebude stavet... podobne jako Ruganiho.

Reagovat
JuventusFC1897

jj bude vyborny. Neviem no , rugani ma na svojom poste top hracov na svete, ale ked hral tak hral vyborne, dufam ze proti AC nastupi a Pjaca tiez.Chlapec potrebuje hrat jak sol, skoda tych tutoviek co zahodil vcera.

Reagovat
Pinturicchio

Do čtyřobráncového systému se nehodí v Juve, tam může / mohl hrát jen v Barce, jejíž styl mu sedl na 105% a kde obránce ani nehrál, blíž měl určitě k wing-backovi / falešnému křídlu.

Reagovat
smazaný uživatel

bol to boj, ale zvladli sme to na tazkom terene. Nebol to nas najkrajsi zapas, ale dnes sa moc vymyslat nedalo si myslim a az na prvych 10 minut, sme zapasu sefovali.

Joao Mario je momentalne ovela lepsi ako Banega. ten nas stred sa mi velmi paci. a to Gaglio, Banega, Brozo maju vekovy priemer 23 rokov!!

Kridla su strasne, tam jednoznacne musime posilnit. Murillo sa dostava spat do formy, co je velmi dobre znamenie.

6 vyhier v rade, to uz nebude nahoda, treba makat dalej!

FORZA INTER!!!

Reagovat
snuff24

popravdě Brožo mě v poslední době moc neuchvacuje to spíš to spíš K-dog začíná nabírat formu.Ale jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

kridla som myslel bekov

Reagovat
cizinec

a nejenom Tebe , ve druhem poločase pravidelně se vytrácí...

Reagovat
Nuno čomes

No po dnešku bych to prostě viděl na Gaglio, Kdog - Joao. Brozovic je brozovic a banega se bohužel nechytal ani proti Palermu

Reagovat
Deki

ten luxus, který si v záložní řadě nyní můžeme dopřát, bych si fakt před 3-4 lety absolutně nedokázal představit. odmítat hráče jako je Banega, to je fakt kumšt když si vezmu, že pro nás byl vrchol Alvarez nebo Guarín, kteří v tý směti podprůměru dokázali občas aspon něco ukázat a třeba i dodat nadstavbu v podobě gólu, a nyní posazujeme hráče jako Banega, který v La Lize platil za topzáložníka, tak celkově prostě nechápu. nicméně je to asi tak. Mario a Gaglia (za těch pár zápasů ukázal hodně) by hrát měli, K-Dog se mi líbí pod Piolim hodně a Medel by tak při takový konkurenci měl hrát fakt asi stopera. dneska po dlouhý době sice čistý štít, ale jinak se mi letos Murillo spíš nelíbí... Broza bych určitě neprodával, hráče s takovýma plícema jentak neseženeš. bylo by perfektní tohle záložní seskupení přes léto udržet, ale moc tomu nevěřím. výhodou je, že ale prakticky každej z těchto zmiňovaných se dá zpeněžit za 30+! tedy víc, než jaká byla hodnota záložníků ve složení Obi, Guarín, Alvarez, Kuzma, Mariga, Mudingayi, Taider, Schelotto, Botta, atd

Reagovat
snuff24

Je to fakt neskutečný když si teď čtu ty jména co jsi vypsal

Reagovat
Deki

trochu jsem to hnal do extrému. pořád tam byli i Kovačič, kterýho jsme uctívali a spojovali ho s lepšími zítřky, Hernanes, od něhož se čekalo, že se prostě tak nějak probudí a potáhne nás, a Cambiasso, který pořád platnej byl ale jinak to tak je no...

Reagovat
Nuno čomes

Jo já jen souhlasím, konečně vypadá záloha skvěle a dá se s tím různě čarovat.. Teď jen aby někdo nebrblal, ale tak dneska dostali šanci i brozo a banega. Ale za chvíli Juventus, tak bych další kolo nedělal experimenty a nechal to sehrát. Ani bych se nebál postavit medela vedle mirandy..

Každopádně problém máme na beku a chtělo by to ještě nějaké schopné křídlo..

Mariga, Mudingayi.. Zijou ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

inak fakt, tieto mena a tie mena predtym. waw. a to cez leto bude moct Suning minat kolko chcu, ale dufam, ze tak ako povedal Ausilio, budu sa kupovat hraci, ktorí sa hodia do systému, nie mená. Dufam, ze to bude naozaj tak. Ausilia uz vypoculi, ked presadil Pioliho a zatial sa to vyplaca.

Reagovat
Inter Fan

Presne tak, Roberto s Kongdom hrali dobre zapasy. Myslim si ze sa ale predpokladalo ze Palermo nebudde take silne a isiel viac kreativny Brozo. Dufam ze cervena karta Ansaldiho zamota hlavy vedeniu a povedia si ze treba kupit krajneho obranu a toho marnaka sikmackeho predat spolu s Andreom a Medel by mal pohodlnu poziciu ako 3ti stoper alebo ako defenzivny stitovy zaloznik. Verim v prichod aspon jedneho krajneho obranu alebo dufam :D

Reagovat
The Krupy

Matrigol

Reagovat
CubONE

2 goly na zapas a este stihne capocannoniere.

Reagovat
The Krupy

A v lete k nám namiesto Mandžukiča

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Reagovat
lnterista

Ja myslel ze hrajem ve 20:45 o( videl jsem.posledni pulhodinku...dulezita vyhra

Forza Inter

Reagovat
cetto

Jankto? Výkon?

Reagovat
andycek1

Dneska od nas jasne najlepsi Mario Mandžukič!!!

Klobuk dole prednim ako do toho dava maximum.

Pjaca zrovna cez neho nemal šancu ist do hry

Reagovat
JuventusFC1897
Reagovat
andycek1

Reagovat
Pettirosso

ten jeho work rate pro tým je neuvěřitelnej. Dobře v Juve ožil.

https://pbs.twimg.com/media/C21gckRW8AALUHZ.jpg:large

Reagovat
JuventusFC1897

poslednu dobu bojuje jak o zivot, plus mam pocit , ze sakra zapracoval na svojej rychlosti, na zaciatku sezony, ale aj minulu mi prisiel tazkopadny, jak slon.Poslednych par zapasov ked som videl jeho sprinty, tak ma to celkom dostalo a hlavne vcera mario a finticky paradicky? twl

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ibra style technika este zaostava

Reagovat
Zark

Reagovat
olis

ten Barella z Cagliari vypada byt dost sikovny, nieco by z neho mohlo byt

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ten Raiola je úplný kokot, chce od Milána aby dali Donnarummovi ročný príjem 10m €. Ten človek na dobro stratil zdravý rozum. Taký plat nemá z brankárov na svete nikto.

Reagovat
maras93

To bylo hned jasný, že když ho bude zastupovat tenhle idiot, tak budou problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

On na kluby sere, bere to z pohledu jeho svěřence a pro ně odvádí špičkovou práci. Pogbovi v United taky domluvil 300 tisíc liber. Nás fanoušky, kteří to bereme z pohledu klubu, to může srát, ale to je tak jediné, co s tím můžeme dělat. Raiola cítí šanci, když se blíží příchod Číňanů do AC a tipuju, že nový plat pro Donnarummu se tomuhle bude blížit, nebo půjde pryč.

Reagovat
olis

tak to je sice pravda ze hracom vybavi super podmienky ale 10 mega je snad najblaznivejsia poziadavka aku zatial mal, nechcem Donnarumu podcenovat ani zhadzovat ale z toho co som zatial mohol vidiet tak v pozicnej hre a rozohravke ma zatial dost velke medzeri, obcas vytiahne fantasticky zakrok ale na druhej strane obcas pusti uplnu blbost a fantasticky zakrok urobi obcas kazdy druhy brankar v lige, jedine co ho zatial robi vynimocnym je jeho vek ale jeho brankarske schopnosti podla mna momentalne nevycnievaju nad inymi brankarmi v lige, cize ano vzhladom na jeho vek ma mega potencial ale nikde nie je napisane ze ho aj naplni, kludne sa moze stat ze o taky rok dosiahne svoje maximum a ziadny novy Buffon z neho nebude, ked to zhrniem 10 mega je poziadavka uplne mimo a to aj v pripade ze do toho zahrnieme ze to ma byt novy Buffon

Reagovat
Pinturicchio

Nezáleží na tom, jestli si ty peníze zaslouží nebo ne (zaslouží si jakýkoliv hráč takové peníze?), ale jestli mu je Raiola domluví nebo ne. Souhlasím s tím, že ten boom okolo něj je z větší části o věku.

Reagovat
olis

chapem co sa snazis povedat ale ja sa na to takymto sposobom pozerat nechcem, to by som rovno mohol prestat sledovat futbal

Reagovat
Pinturicchio

Tohle zase chápu já, rozumím ti. Taky se mi nelíbí, co se z fotbalu stalo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Presne si to vystihol. Dávať také prachy ako nemá žiadny brankár len kvôli jeho veku je šialenstvo. Ja byť na AC, tak mu tie prachy nedám. Keď mu skončí tento kontrakt tak čo, bude si Raiola pýtať 15-20? a potom čo, pôjde už rovno na 30?

Reagovat
ED91

Reagovat
10

takovým blbostem přece sám nemůžeš věřit

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Raiola = práve tejto psycho info by som veril

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skončí v Juventuse.

Reagovat
Alberto Aquilani

Fred neznámy Massara je ochotný dať za Defrela až 20 mega. K prestupu tlačí aj samotný hráč.

Reagovat
Lech

Reagovat
Houfi

Defrel se mi moc líbí, navíc v ideálním věku a zahraje i z křídla..ale 20 mega není málo

Reagovat
Pinturicchio

"Evra? He’s great player with a lot of experience and that could interest us, but I have not yet spoken with the President Aulas," Genesio told reporters after the match.

Zkusit Tolissa vyjednat už teď v zimě, nebo domluvit na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah je na tej ľavej strane dobrý, ešte zopár zápasov, a bude ešte lepší, nerobí žiadne chyby, a ako náhrada za Sandra super.

Reagovat
Pinturicchio

Snad máš pravdu, hlavní u něj je, aby zůstal zdravý. Rozjezd měl letos dobrý, ale pak šel s formou dolů, například v derby s Interem to bylo hodně slabé.

Reagovat
DelPiero137

Asa je fajn chalan ale zacina mi vadit ze mu lopta prekaza. Kazde spracovanie, prihravka, klucka katastrofa

Reagovat
Pettirosso

jestli hodí Evru Lyonu a udělá Tolissa tak Marottovi zlíbu nohy,

Reagovat
Pinturicchio

Marottovi se líbá pleš.

Reagovat
Pipo123

Lazio, c’è Castro nel mirino del club. Ideálna náhrada za Keitu, určite by to bolo tisíc krát lepšie riešenie než tie mená v holandskej lige či v portugalsku, ale to by nebol Lotito keby priviedol nejaké osvedčené meno

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/97295/bonucci-thanks-lazio-fans po zápase prišiel Leo a Buffon ku kotlu Lazia a ďakovali fanúšikom, borci

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

včera naozaj, keby si vypnem zvuk a pustím k tomu zápasu ako podmaz Careless whispers od Geogea Michaela, tak spomedzi všetkých tých obímačiek na ihrisku, pofiderného záujmu Lázia o hru by som mal pocit, že pozerám na nejaké zlé gay porno.

Reagovat
Pipo123

Tak ono medzi Juve a Laziom nie je rivalita, napríklad vy tie zápasy prežívate podstatne viac, na Juve sa hecujete, u nás bolo včera vidieť ako to mali hráči v piči, po zápase si rozdávali úsmevy, vymenili dresy a išli domov, pritom v Serii A nie je klub proti ktorému by sme mali horšiu bilanciu a kde sa zobral ten obdiv našich fanúšikov k hráčom Juve, teda hlavne tej reprezentačnej kostre nechápem.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/97304/alves-subject-china-interest

Dva dny zpátky jsem si říkal, že by za Daniho mohla přijít nabídka z Číny. Mohla by se o něj ještě strhnout dražba, když ho chtějí tři kluby.

Reagovat
JuventusFC1897

za 30 mega a moze sa zacat balit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Pojď!

Reagovat
Pinturicchio

A zkusit za ty peníze přivést náhradu, která se do Juve / Itálie hodí typologicky víc, kovaného beka.

Reagovat
Airus

pls pls pls pls pls

Reagovat
Pipo123

Tare po zápase. "Pripravovali sme sa na Juventus, ale nečakali sme že nastúpi Cuadrado"

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
Pinturicchio

Hláška jak z Okresního přeboru.

Reagovat
Pipo123

Já si myslím že sa všetci pripravovali na 4-3-1-2 od Juve, asi Inzaghi nečakal žeby Mandzukič a Cuadrado hrali na krídle, inak by tam nenechal samotného Raduho a Patrica a skôr prešiel na 3-5-2 alebo niečo podobné.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
JuventusFC1897

na football-italia.net sa asi zblaznili ked zaradili cuadrada do idealnej zostavy kola

Reagovat
Alberto Aquilani

ruším lajk na facebooku

Reagovat
10
Reagovat
Alberto Aquilani

tvoja holka?

Reagovat
10

nechala mě kvůli Pipovi

Reagovat
Airus

ughhh

Reagovat
Yanek

Reagovat
Lech

Brrrrr

Reagovat
Pipo123

Kto to je ?

Reagovat
10

http://bit.ly/1Lv0Yxj

Emily s nejlepšíma kozama, neumíš číst?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pipo123

Neviem moc sa mi nepaci, pride mi taka tuctova. Ale jo je pekna

Reagovat
CubONE

Reagovat
Shevchenko

Saved.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pinturicchio

Och.

Reagovat
JuventusFC1897

pica nejaka

Reagovat
mato Kreator

eeh sry za blbu otazku to je kto ?

Reagovat
Deki

https://en.wikipedia.org/wiki/Emily_Ratajkowski

jsi neviděl Zmizelou? nebo klip Blurred lines? i když chápu, že ten song se poslouchat nedá...

Reagovat
Pipo123

Gone girl som videl aj já, ale čo tam ona hrala ? Neviem si ju vôbec vybaviť

Reagovat
Deki

Affleckovu studentku, jak s ní podváděl manželku

Reagovat
mato Kreator

Nepozeral, pozrem

Reagovat
olis
Reagovat
mato Kreator

Reagovat
10

přesně, kurva je to! každýmu dala jenom mně ne

Reagovat
Pinturicchio

V tom případě je to kurva kurevská, dá všem, jenom mně ne.

Reagovat
Deki

tak ta mě nasrala! ale na fb jí budu sledovat dál

Reagovat
Furia Ceca

Forza Jude!

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín v posledních 5 zápasech 7 golů.

Reagovat
JuventusFC1897

po trezeguetovi prvy hrac juve ktory skoroval v 5 zapasoch po sebe za poslednych 11 rokov, trezegol sa vtedy trafil v 9 zapasoch v rade , tak som zvedavy na gonzala

Reagovat
Alberto Aquilani

Sassuolo odmietlo 18 za Defrela, dementi. Nejaký agent posledne hovoril, že Defrela do AS blokuje Juventus, ktorý má napichnuté Sassuolo a nechcú, aby sa Rím posilnil. Začínam tým mafiánskym praktikám veriť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že tohle je docela běžná praxe, akorát se tyhle zákulisní praktiky nedostanou ven, do novin. Nevím, jestli si to pamatuju přesně, ale AS taky získalo Iturbeho díky agentovi, ne?

Reagovat
10

díky agentovi Juve možná tak...

Reagovat
Lech

Reagovat
Pinturicchio

S tím, jak dopadl, to tak vypadá.

Reagovat
snuff24

Nojo DeBoer tvrdil, že ten pravej Inter uvidíme až v lednu měl pravdu chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

po jeho odvolani sme prvi

Reagovat
smazaný uživatel

hahah tak toto sa moze stat iba vtedy ak vo Wolfsburgu beru velmi tvrdy heroin

http://www.football-italia.net/97316/ranocchia-brings-rodriguez-inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Biglia odmietol tretie predĺženie zmluvy, vyzerá to tak že v lete pôjde preč, záujem má vraj Valencia a Sevilla. Ideálne by bolo ho predať za nejakú slušnú sumu a následne dúfať že Cataldi dostane poriadnu šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké spekulace ohledně Balde Keity, určitě by mě ten hráč nevadil kdyby přišel..V Laziu už lepší nebude, on už by potřeboval změnu a Juve by ho mohlo posunout výkonem ještě výš.Určitě jeden z hráčů v Serii A který ten potenciál má.

Reagovat
JuventusFC1897

a co by u nas robil? kam by sme ho dali? tam nas pata netlaci, potrebujeme niekoho do stredu pola, nie na hrot

Reagovat
Pipo123

To je pičovina, u vás by si nekopol, Lazio ešte neprerástol, stále nedokáže podávať vyrovnané výkony, na gól potrebuje 5 čistých tutoviek, obrana je pre neho cudzie slovo má ešte kopec priestoru na zlepšenie a stavím sa že ak prestúpi tak si dojebe kariéru.

Reagovat
10

Elia II.

Reagovat
Pipo123

Tiež ma hneď napadol, u Keitu je kurva potenciál ho predať do PL, ešte v časoch kedy hraje výborne na APN kde patrí k tomu najlepšiemu, takých hráčov v PL zbožňujú, treba na ňom zarobiť čo sa dá.

Reagovat
Pinturicchio

S tím jeho chováním, které ukazuje v Laziu? Akorát by rozesral náladu v kabině.

Reagovat
Pipo123

Tak Biglia odmietol aj tretie predĺženie zmluvy, Lotito ponúkal 3 milióny za sezónu, čo by bol rekord, keďže odkedy je Lotito v Laziu tak toľko nikto nezarábal. Biglia si má pýtať 3,5 ročne , píše sa o tom že v lete ho predáme, najviac sa spomína Inter a potom kluby v PD, kapitánsku pásku by vraj mohol prebrať Lulič

Ono to vyzerá dosť zle, rok a pol do konca zmluvy má Keita, De Vrij a Biglia a ani jeden nechce zostať v Laziu, takže sa dá očakávať v lete že odídu, bol by som zvedavý ako by na to Tare zareagoval,. Možno je čas aby sme začali stavať na domácich hráčoch, ktorým by nešlo len o peniaze a nevideli by sa niekde v riti v PL ako Keita a De Vrij, Inzaghi pozná Primaveru, mal tam super ročník tak nech im postupne dá šancu, Lombardi, Murgia, Strakosha, Cataldi, Rozzi už nakukli do A-cka a zbierajú minúty, radšej im dať priestor aj za cenu slabších výkonov, iná možnosť bez poriadnych financií ani neexistuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele