Premier League - souhrn 22. kola

21.01.2017, 15:26, aktualizováno 22.01.2017, 19:33
Komentáře a souhrny
Chelsea porazila Hull City a pojistila si vedoucí příčku. Druhý je Arsenal, který díky pozdnímu gólu zdolal Burnley. Manchester United nakonec v nastaveném čase vybojoval bod na hřišti Stoke City, naopak sousední City s Tottenhamem svůj náskok promrhalo. Everton uspěl na půdě Crystal Palace, Southampton rozstřílel Leicester. Liverpool na úvod kola překvapivě na domácí půdě nestačil na Swansea...

Chelsea FC - Hull City 2:0

22.01.2017 17:30

Góly: 45+7. Diego Costa, 81. Gary Cahill

Chelsea využila hromadného zaváhání svých pronásledovatelů a navýšila svůj náskok na čele tabulky už na osm bodů. S Hullem si na domácí půdě poradila a díky gólům Costy a Cahilla vyhrála 2:0. Zápas ale nebyl žádnou procházkou růžovým sadem, neboť nováček soutěže dlouhé pasáže zápasu favorita zlobil.

Pro Chelea byl ale zápas především o návratu Diega Costy, jenž - ať už vinou zranění zad nebo neshod s realizačním týmem - nenastoupil minulý týden v Leicesteru. Už v první minutě se ale po Luizově dlhém míči dostal do dobré šance a vypálil těsně vedle. Po pár minutách ho na opačné straně následoval Tom Huddlestone, jenž dal po narážečce s Hernándezem najevo, že Hull nepřijel na Stamford Bridge s poraženeckou náladou.

S bolavou hlavou nicméně stadion opustil smolař Ryan Mason, který si při srážce s Garym Cahillem nejspíš přivodil otřes mozku a z hřiště ho museli odnést na nosítkách. Kvůli ošetřování a stavbě nosítek se nehrálo osm minut a chvíli trvalo, než se obnovilo tempo hry hodné pro Premier League.

Paradoxně to byl Hull, kdo významněji hrozil, především stoper Harry Maguire měl excelentní den a kromě výborné práce v defenzivě se projevil i v útoku. Jen v prvním dějství se dvakrát protáhl až k vápnu či do jeho vnitra a pálil na bránu. Především jeho pumelice ke konci poločasu Courtoise pořádně vyděsila.

Chelsea toho dopředu moc nepředvedla - do vítězného gólu Diega Costy měl nejnebezpečnější projektil na svědomí Marcos Alonso, jehož tečovaná rána by nebýt zákroku Jakupoviće zapadla pod břevno. V sedmé minutě dlouhého nastaveného času se však nejlepší střelec Premier League zjevil ve vápně a i s trochou štěstí dostal míč po Mosesově centru do branky.

Gól do šatny ale paradoxně Chelsea spíš ukolébal, a to doslova. Alonso totiž pět minut po přestávce působil jako po opici, když na hranici vápna nešikovně sestřelil Hernándeze a nejspíš se měla pískat penalta. Rozhodčí však Hullu tuto výhodu nepřiřkl a Tigers se museli snažit o vyrovnání ze hry. Třeba jako Meyler, který pálil tvrdě z dálky a Courtois musel na zem.

Ve druhém dějství byli skutečně lepším týmem, obzvlášť po změně rozestavení na 4-2-3-1. Hull náhle diktoval tempo hry a Chelsea se soustředila pouze na protiútoku. Až do druhé branky vlastně zahrozil jen Costa propagační střelou zpoza vápna, jinak defenziva Hullu v čele s Maguirem jakoukoli snahu lídra tabulky tříštila.

Hull cítil šanci na zisk bodu a dělal pro to všechno. Po hodině hry se do zakončení dostal i stoper Dawson, který při menším zmatku ve vápně Blues pálil z úhlu a Courtois raději ránu mířící vedle jistil zákrokem. V závěru zápasu se však projevily zkušenosti a kvalita Chelsea, která díky Fábragasovi opět našla půdu pod nohama.

Španělský záložník se deset minut před koncem chopil standardní situace a parádním centrem našel hlavu skórujícího Garyho Cahilla. Krátce nato skulinou v obraně Hullu poslal do nájezdu Costu, ale ten si na Jakupoviće podruhé nepřišel. Chelsea musela děkovat i brankáři Thibautu Courtoisovi, jenž rozhodně své čisté konto nezískal zadarmo. Na samém sklonku musel skvělým reflexivním zásahem krotit ještě ránu Niasseho.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 2:1

22.01.2017 15:15

Góly: 59. Shkodran Mustafi, 90+7. Alexis Sánchez (pen.) - 90+3. Andre Gray (pen.)

Takový nápor srdce fanoušků Arsenalu zase nějakou dobu nezažila. Utkání od 59. minuty a prvního gólu Mustafiho v novém působišti zdánlivě v poklidu směřovalo za povinným vítězstvím Gunners, v rámci dlouhého nastavení se však strhla řádná mela a dvě penalty ještě s kartami při dodržení brankového rozdílu zamíchaly...

První poločas se nesl v duchu domácího zastřelování. Mesut Özil například sice zkompletoval všech svých 33 přihrávek, zároveň ale jenom jednu ze svých tří střel vtěsnal mezi tři tyče, a to s ní Heaton ani neměl přehnané problémy. Rutinní zákrok si vyžádala rovněž Koscielného hlavička, zatímco nepřesně pálil Sánchez. Až 75% držení míče zkrátka nebylo Arsenalu k velkému užitku.

Burnley se mezitím obětavě vrhalo do střel a ucpávalo volné prostory kolem vápen, nakonec ho ale po hodině hry zradila opomenutá zadní tyčka při bránění rohu, kam se hlavou přesně trefil Mustafi, který se chvíli předtím zřejmě oprávněně dožadoval penalty po nešikovném zákroku Graye.

Zásadní okamžik přinesla 65. minuta, kdy Xhaka neopatrně nabral soupeře na "saně" a od Jonathana Mosse si vykoledoval už druhou červenou kartu v sezoně a celkem devátou za poslední tři roky. Arsenal tím pádem nemohl dohrávat v úplném klidu, přesto ale Burnley - jemuž v 76. minutě zkomplikovalo plány zranění Marneyho - téměř vůbec nehrozilo.

Vše se začalo měnit až v průběhu dlouhého, původně sedmiminutového nastavení. Nejprve ve třetí minutě Coquelin evidentně podrazil Graye, jenž sám s trochou štěstí a při Čechově slabém zásahu pokutový kop proměnil. Záhy ovšem dostal stejnou šanci také Arsenal, když Mee vysokou kopačkou škrábl Koscielného v obličeji a Sánchez na puntíku zachoval ledový klid, aby lehkým obloučkem doprostřed branky stanovil konečný stav skóre.

Jak ovšem ukázaly opakované záběry, ani tento moment se neobešel bez kontroverze, neboť se jednalo o ofsajd Koscielného...

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 3:0

22.01.2017 13:00

Góly: 26. James Ward-Prowse, 39. Jay Rodriguez, 86. Dušan Tadić (pen.)

Čest přivítat na svém stadionu úřadujícího mistra Anglie dostali v neděli po poledni fotbalisté Southamptonu. Loňský šampion z Leicesteru však v letošní sezoně nepředvádí bůhvíjaké výkony, a tak mu v tabulce patří až patnáctá příčka. To podzimní účastník Evropské ligy Soton také nenavazuje na dobré výsledky ze sezony 2015/16, a tak byl před dnešním zápasem až třináctý.

Do utkání dvou týmů hrající pod svoje možnosti však domácí vstoupili lépe. Už v šesté minutě mohl jít Soton do vedení, když po centru Tadiče si na balon naskočil Nathan Redmond a jen málo chybělo, aby se jeho hlavička zatřepetala v síti.

O dvacet minut později byla už další šance domácího celku gólová. Redmond našel ideálně přihrávkou Ward- Prowse a anglický záložník přesnou střelou na zadní tyč poprvé v zápase překonal Kaspera Schmeichela. Dánský gólman si sice na balon sáhl, ale prvnímu gólu domácích už zabránit nedokázal.

Další důvod k radosti měli příznivci Sotonu ve třicáté deváté minutě. Autor prvního gólu Ward-Prowse rozehrával přímý volný kop, ten stoper hostí Robert Huth odvrátil pouze k Jayi Rodriguezovi a už to bylo 2:0 pro domácí - střela hráče Saints skončila za zády gólmana Leicesteru.

V pětasedmdesáté minutě se domácí radovali z gólu potřetí, ale předčasně - rozhodčí totiž situaci posoudili jeho ofsajdovou a branku neuznali. S třetím úderem tak musel Soton počkat do minuty šestaosmdesáté, kdy za Morganův faul sudí nařídil pokutový kop a s jeho exekucí si bezpečně poradil Dušan Tadič.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 2:2

21.01.2017 18:30

Góly: 49. Leroy Sané, 54. Kevin De Bruyne - 58. Dele Alli, 77. Heung-min Son

Šlágr dvaadvacátého kola Premier League nezůstal za očekáváním - jak to občas u soubojů velkoklubů bývá. Tottenham přišel o svou sérii vítězství, která se tak zastavila na čísle šest. A může být rád za remízu, protože Manchester City sahal po vítězství a neměl štěstí na rozhodnutí sudího. Nakonec ale Alli se Sonem dokázali smazat vedení, jež po Llorisových minelách zařídili Sané a De Bruyne.

Manchester City výborně zareagoval na potupnou porážku s Evertonem a na Tottenham nastoupil už v prvním poločase. Ten tam byli ti Spurs, kteří v posledních týdnech válcovali každého soupeře včetně Chelsea. Teď se museli ohánět hlavně v defenzivě. Jednoznačně největší potíže mu dělal Kevin De Bruyne, který neustále rýsoval pasy do šestnáctky a měl prsty i v obou gólech.

Po deseti minutách ho ale trumfnul Alderweireld. Zabaleta se po De Bruyneho pasu ocitl v šestnáctce, ale stoper Tottenhamu mu excelentním zákrokem zamezil ve skórování. Za dalších deset minut se s výtečným zákrokem proti Silvově ráně vytasil Hugo Lloris,

Francouzský gólman byl v první půli výtečný, byť De Bruyne a Sané se v dobrých pozicí do prostor tří tyčí netrefili. Další dobrý zákrok si ale Lloris schoval proti Agüerovi, jenž vyzkoušel jeho pozornost na přední tyči. Do přestávky musel ještě vyrážet Sterlingovu tvrdou ránu.

Jenže po pauze zažil asi nejhorší poločas ve své profesionální kariéře. Mauricio Pochettino změnil systém z tří stoperů na klasické 4-2-3-1, jenže hned po pár minutách našel geniálním pasem skulinu v obraně a Sané se dostal do běžeckého s Llorisem, který se však ne a ne rozhodnout, zda má vyběhnout, nebo ne. Vyběhl, hlavou míč jen tečoval a Leroy Sané vděčně dovedl míč do branky.

Jen po pěti minutách se Hugo Lloris "blýskl" podruhé a teď to byla asi ještě větší chyba. Sterlingův centr z pravé strany totiž nejdřív lehce sebral, ale meruna mu vypadla a De Bruyne volný míč uklidil do sítě. Divoký zápas pokračoval i na opačné straně, Walkerův centr dokázal Kolarov jen jemně tečovat, což nicméně Dele Allimu nezabránilo hlavou skórovat. 2:1 a zápas byl zase otevřený.

Tehdy se o slovo významně přihlásil rozhodčí André Marriner. Do obou momentů se zapletl Raheem Sterling, jehož nejprve lehce přes nohu - ale i přesto nejspíš čistě - zastavil ve vápně Danny Rose, aby posléze Marriner přehlédl jasný faul Walkera. Guardiola byl právem nepříčetný a incident jen znovu rozvířil debatu o adekvátnosti přihrávání takových soubojů.

Jen o pár vteřin později se totiž Tottenham dočkal kýženého vyrovnání, což trošku zvráceně potvrdilo nepsané pravidlo "nedáš, dostaneš". Eriksen přihrál do vápna Kaneovi, ten vystřihl parádní patičku a Son Hueng-min se trefil přesně k tyči. Poněkud krutý večer pro Citizens završil ještě neuznaný gól střídajícího Gabriela Jesuse, který se při De Bruyneho pasu nacházel v ofsajdu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Watford FC 2:2

21.01.2017 16:00

Góly: 48. Joshua King, 82. Benik Afobe - 24. Christian Kabasele, 64. Troy Deeney

Bournemouth si i v dalším domácím utkání připisuje remízu. Naposledy se po bláznivém průběhu rozešel smírně s Arsenalem, další gólovou přestřelku podnikli svěřenci Eddieho Howea s Watfordem.

První výraznější šanci si vypracoval Bournemouth, kdy se po dloubáčku Wilshera k hlavičce dostal Fraser, jeho pokus však Gomes zvládl vytěsnit nad břevno. Právě Wilshere byl plný elánu i v dalších minutách a jeho ránu ze střední vzdálenosti musel po dvaceti minutách opět likvidovat brankář hostí.

Nakonec to ovšem byli hosté, kteří udeřili jako první. Přetažený rohový kop na zadní tyč vrátil před branku Brittos, na malém vápně se pak nejrychleji zorientoval Kabasele a snadno tak vystřelil Watfordu vedení.

Bournemouth však byl i nadále lepší celkem a ještě do poločasu mohl skóre srovnat. Nejprve byl Stanislasův centr tečován Holebasem tak nešťastně, že málem zapadl za záda Gomese, ten ale ještě stihl zasáhnout. Minutu před poločasem mohl srovnat Surman, jenže ve vynikající pozici trestuhodně nezpracoval zpětnou přihrávku svého kolegy.

Co se nepovedlo v poločase prvním, to se povedlo hned na začátku toho druhého. Vynikající individuální akci předvedl Smith, který se probil po pravé straně a přízemním centrem našel na malém vápně Kinga, který již měl velmi snadnou úlohu.

Jenže po hodině hry byla nálada v domácím táboře opět na bodu mrazu. Další rohový kop Watfordu si totiž našel cestu k Deeneymu, který si již v takových momentech umí poradit, o čemž se obránci Bournemouthu přesvědčili na vlastní kůži.

Vítězství hostů by však nebylo zasloužené a spravedlnost tentokráte nezůstala slepá. Deset minut před koncem domácí přece jen dokázali vyrovnat. Parádní kolmici obdržel Afobe, který si míč pokryl před dotírajícím Kaboulem a nekompromisně srovnal stav utkání.

Nastavený čas přinesl pořádné drama - domácím se totiž podařilo vstřelit vítězný gól, jenže ten nakonec nebyl uznán. Po rohovém kopu míč rukou prodloužil Cook a Afobe jej na zadní tyči uklidil do sítě, ovšem rozhodčí byli pozorní a přestupek obránce Bournemouthu jim neunikl. Oba týmy si tak po remíze 2:2 body rozdělily.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 0:1

21.01.2017 16:00

Góly: 87. Séamus Coleman

Souboj sedmnáctého celku tabulky se sedmým viděli v sobotu odpoledne diváci v Selhurst Parku v Londýně. Fotbalisté domácího Crystal Palace mají v letošní sezoně jediný cíl - udržet prvoligovou příslušnost i pro další sezonu Premier League. To hráči Blues pod vedením Ronalda Koemana by rádi mysleli na evropské poháry, a se sedmibodovou ztrátou je momentální sedmé místo zřejmě maximem, jehož lze v probíhajícím ročníku dosáhnout.

Everton chtěl coby jednoznačně lepší tým získat tři body a šel si za nimi od samého začátku. Už v šestnácté minutě mohl poslat hosty z Liverpoolu do vedení povedenou střelou Kevin Mirallas, ale gólman Hennessey byl připraven a proti střele záložníka Evertonu zasáhl.

Další velkou příležitost na skórování měl v padesáté osmé minutě Romelu Lukaku. Belgický kanonýr ve službách Blues se dostal ve vápně k hlavičcce, avšak branku přestřelil.

V sedmdesáté deváté minutě se naopak do zajímavé šance dostali domácí, a i tentokrát si jednalo o hlavičku. Tentokrát měl tímto způsobem možnost skórovat Christian Benteke v dresu Crystal Palace. Proti povedenému pokusu bývalého útočníka Liverpolu však výtečně zasáhl gólman Robles a stav byl i nadále bezbrankový.

To ovšem platilo jen do osmdesáté sedmé minuty. Tehdy Davies povedenou přihrávku našel v šestnáctce Colemana a ten jediným gólem utkání strhl vítězství na stranu hostí. Everton tak získal tři body, Crystal Palace se nadále krčí u dna ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - West Ham United 1:3

21.01.2017 16:00

Góly: 27. Cristhian Stuani - 9. Andrew Carroll, 43. Andrew Carroll, 90+4. Jonathan Calleri

Další výhru si připisuje West Ham, který Middlesbrough nasázel tři branky a odvezl si tak všechny tři body.

Hosté do utkání vlétli opravdu zhurta a už po pár minutách hry mohl síť rozvlnit Antonio, jenže ostrý centr z levé strany ve výhodné pozici nedokázal patřičně usměrnit.

Po necelých deseti minutách už se Kladiváři radovali. Na rohový kop Lanziniho si na malém vápně naskočil Carroll a brankáři domácích nedal vůbec žádnou šanci.

Ve 27. minutě ale bylo vyrovnáno - rychlém brejku Traoré vyzval Chamberse, který přesným centrem našel na zadní tyči zcela nehlídaného Stuaniho, který už měl snadnou práci.

O pár minut později mohl být dokonán obrat - Traoré před brankou poslal další výtečný centr, jenže ani jeden z útočníků Middlesbrough jej nedokázal protečovat do sítě.

Remízový stav však do přestávky skutečně nevydržel - střelu Antonia totiž Valdes dokázal pouze vyrazit před dobíhajícího Carrolla, který tak snadno přišel ke svému druhému gólu v utkání.

Na začátku druhé půle spálil velkou šanci Lanzini, který se řítil sám na domácího brankáře, slabou střelou na něj však nevyzrál. Na druhé straně měl vyrovnání na hlavě De Roon, s parádním zákrokem se ale vytasil Randolph.

Neuvěřitelnou věc předvedl o chvíli později Creswell. Ten si při snaze o odvrácení stříleného centru málem vstřelil vlastní gól, když míč poslal do břevna vlastní branky.

V závěrečných minutách mohl vyrovnat Gestede, jenže akrobatickým pokusem branku minul. Definitivní tečku tak za střetnutím udělal v nastaveném čase Calleri, který tečovanou střelou upravil na konečných 1:3 pro hosty.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 1:1

21.01.2017 16:00

Góly: 19. Juan Mata (vl.) - 90+4. Wayne Rooney

Rozporuplný večer pro Manchester United. Protože vyrovnali ve čtvrté minutě nastavení, můžou být za bod rádi - Wayne Rooney navíc krásným přímým kopem překonal rekord Bobbyho Charltona a je nyní nejlepším střelcem historie tohoto obrovského klubu. Zoufalá neefektivita v zakončení však stála na hřišti Stoke body další dva.

Zatímco Manchesteru se proměnit své šance ne a ne podařit, Stoke využilo svou úplně první a vlastně jedinou. A to to ani nebyla šance. V devatenácté minutě Crouch vyhrál jednu ze svých patnácti hlaviček, Allen zakombinoval s Arnautovićem a od něj se míč dostal k Pietersovi. Jeho centr pak nešťastně srazil Mata do De Gey, který už nedokázal balón zastavit v cestě do sítě.

Hlavní nápor a snahu o vyrovnání předvedli svěřenci Josého Mourinha mezi třicátou minutou a poločasovou přestávkou. O post smolaře či břídila zápasu se dost výrazně přihlásil Juan Mata, který po vlastní brance navíc na malém vápně nedokázal uklidit Ibrahimovićovu pobídku. Sám před prázdnou bránou poslal míč vysoko nad.

Nedařilo se ale ani jeho kolegům, Zlatan měl podivně altruistický den a za pár chvil se v šestnáctce opět snažil najít lépe postaveného spoluhráče. Tentokrát jej zastavil skluz Martinse Indiho. Výtečnou pozici ke skórování měl zhruba na hranici vápna Mchitarjan, ale s tímhle pokusem by nezasáhl snad ani ragbyovou branku. A když už se Pogba trefil do brány, trefila jeho dělovka přesně místo, kde stál Lee Grant.

Ve druhém poločase byl obraz hry trošku jiný. Manchester United měl sice územní převahu, a to dosti výraznou, skoro 70 procent, ale do šancí se prakticky nedostával. Až čtvrt hodiny před koncem napřáhl v solidní šanci Rashford, ale Rooneyho centr poslal mimo. V závěru základní hrací doby pak olíznul břevno Lingard.

Alespoň bodu za remízu se však Red Devils dočkali, a to ve čtvrté minutě nastaveného času. Wayne Rooney se postavil k přímému kopu z poměrně ostrého úhlu, zavěsil přímo pod břevno a stal se nejlepším střelcem United v historii klubu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 2:0

21.01.2017 16:00

Góly: 30. Darren Fletcher, 36. Chris Brunt

Zatímco Černým kočkám ze Sunderlandu patří v dosavadním průběhu Premier League předposlední příčka a jejich jasným cílem pro zbylá utkání v nejvyšší anglické soutěži je udržet se v ní i pro příští ročník, jejich dnešní hostitelé z West Bromwiche zažívají velice povedenou sezonu.

A právě fotbalisté WBA, momentálně osmého celku ligové tabulky, mohli jít ve dvacáté osmé minutě do vedení 1:0. Z levého křídla poslal ve vápně před branku hostí Chadli nadýchaný centr, do něhož se hlavou opřel Philips. Trefil ovšem jen svého protihráče Rondóna, od kterého šel balon těsně vedle tyče branky, jenž střežil Vito Mannone.

O dvě minuty později však už italský gólman ve službách Sunderlandu o čisté konto přišel. Po rohovém kopu se totiž k balonu ve vápně dostal Darren Fletcher a zkušený záložník předvedl své umění. Parádně si balon zpracoval a z otočky poslal míč do pravého horního rohu branky hostí.

Netrvalo to dlouho a v kotli domácích fanoušků bylo ještě veseleji. Ve třicáté šesté minutě se totiž z voleje do míče opřel na hranici velkého vápna Chris Brunt a nechytatelnou ranou způsobil fakt, že Mannone podruhé v krátké době lovil míč ze své sítě.

Ve druhém poločase se k ohrožení soupeřovy branky dostal i Sunderland, avšak střela Rodwella břevno Fosterovy branky minula. Hostům se tak skórovat nepodařilo a nadále jim patří sestupové místo, to WBA získalo za výhru 2:0 zasloužené tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Swansea City 2:3

21.01.2017 13:30

Góly: 55. Roberto Firmino, 69. Roberto Firmino - 48. Fernando Llorente, 52. Fernando Llorente, 74. Gylfi Sigurdsson

Velké překvapení se zrodilo hned na úvod 22. kola anglické Premier League. Liverpool totiž poprvé v tomto ročníku padl na domácí půdě, když díky dvěma brankám Llorenteho a jedné Sigurdssona podlehl Swansea 3:2.

První poločas nabídl hodně ospalou, pomalou a celkově nezáživnou podívanou. Šancí bylo skutečně poskrovnu, hosté poctivou a disciplinovanou defenzivou značně omezili snažení domácího celku. Za zmínku tak stojí především hlavička Cana, která se ovšem mezi tři tyče nevešlo, a několik střel ze střední vzdálenosti, které ale pro branku Fabianskiho nepředstavovaly velké nebezpečí.

To v druhé půli fanoušci ochutnali úplně jiné kafe. Vstup do ní měli hosté vskutku bleskový. Nejprve totiž Lovren pokazil malou domů a soupeři nabídl výhodu rohového kopu. Stejný hráč pak prohrál hlavičkový souboj v pokutovém území, míč se dostal k Routledgovi, který jej poněkud krkolomně na malém vápně připravil pro Llorenteho, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

O pár minut později byl rozdíl už dvoubrankový - to na levé straně zakombinoval Carroll s Routledgem, prvně jmenovaný pak do pokutového území poslal nadýchaný centr, který si našel hlavu forwarda Swansea, který tak Mignoleta překonal v krátkém časovém sledu podruhé.

Liverpool ovšem nesložil zbraně a pohotově se do utkání vrátil. Hned o dvě minuty později si na centr Milnera na zadní tyči naskočil Fimino a bylo srovnáno. V následujících minutách Liverpool svého soupeře doslova přišpendlil na vlastní šestnáctku a ostře se domáhal vyrovnávací branky.

Ta nakonec přišla dvacet minut před koncem, kdy si centr Wijnalduma v pokutovém území stáhl opět Firmino a parádním zakončením z druhého doteku nedal brankáři hostí žádnou šanci na reakci.

V tu chvíli by si zřejmě většina fanoušků vsadila na výhru Liverpoolu. Čtvrt hodiny před koncem se však po delší době osmělili také hosté a podnikli ofenzivní výpad. Carroll se nebojácně vydal vstříc brance domácích, poradil si s Lovrenem a nastalou situaci musel až ve skluzu řešit Klavan. Ten ovšem míč vypíchl tak nešťastně, že tím do vyložené šance poslal Sigurdssona, který hostům pohodlně vrátil vedení.

A ačkoliv si svěřenci Jürgena Kloppa ještě vytvořili několik příležitostí na vyrovnání, v gól už žádnou z nich přetavit nedokázali. Swansea tak poprvé v historii Premier League vyloupila Anfield Road a odváží si velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC22181347:1555
2.Arsenal FC22145350:2347
3.Tottenham Hotspur22137245:1646
4.Liverpool FC22136351:2745
5.Manchester City22134543:2843
6.Manchester United22118333:2141
7.Everton FC22106633:2336
8.West Bromwich Albion2295830:2832
9.Stoke City2277828:3428
10.West Ham United22841029:3628
11.Southampton FC2276922:2627
12.AFC Bournemouth22751032:3926
13.Burnley FC22821224:3326
14.Watford FC22661025:3824
15.Leicester City22561124:3721
16.Middlesbrough FC22481018:2520
17.Swansea City22531426:5118
18.Crystal Palace22441430:4116
19.Hull City22441420:4716
20.Sunderland AFC22431520:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1509)

Přidat komentář
madridcan

To bol druhy zapas Swansea tuto sezonu, ktory som videl. Prvy bol s Crystal Palace 5:4. Dufam, ze sa zachrania.

Reagovat
Counter

Fakt? Tak tos měl sakra velké štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ot: jak vidis finale, barry nebo fu?

Reagovat
Counter

Jsi přeskočil jedno kolo, ne? Já z tohohle Masters viděl jen Barryho proti Murphymu a nestačil jsem zírat, jak si ho vodil. Jestli tu fazonu udrží, tak mu budu přát celkovou výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hawkinsovo semifinale je formalita imo a fuovi taky verim, zatim jsem od ctvrtfinale odhadl vsecny vysledky spravne, takze to tak urccite bude

Reagovat
Counter

Jestli ne, tak ti to tu někdo omlátí o hlavu

Reagovat
Counter

Hah, je to Ronnie!

Reagovat
Counter

A dokonce i Barry vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

5:2 vede a prohraje..., jsem presne cekal, ze to tak zakriknu

Reagovat
nani92

Ďakujeme mladíkom LFC, vdaka ktorým museli chalani hrať opakovaný zápas kvôli ktorému im dnes chýbala energia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslis hadam vazne? Odvetu nehrali vsetci, navyse su to profesionalni sportovci, co musia zvladnut 2 zapasy za tyzden. LFC nehra ziadnu europsku sutaz, tak sa nema na co vyhovarat. Proste nema tak kvalitny kader a silnu lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Podaj si ruku s Yusufom, zatrpknutý a trápny.

Reagovat
nani92

ale ale, nedarí sa a nezvládaš?

Reagovat
Whitemedia

Clement bůh

Reagovat
niflheim

Trochu kloppýtnutí.

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

celkom im ide karta odkedy sa vyjadril, ze pre Chelsea musi byt frustrujuce stale vyhravat a furt mat za sebou jeden tim ktory im dycha na paty

Reagovat
niflheim

No po dalším hracím kole mohou být mimo top 4

Reagovat
J0EL

kiwwi vol. 2

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

mozno myslel nas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Hrát o titul a promrdat 5 bodů s týmy jako Sunderland a Swansea..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z kouzel Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však to není žádný kouzlo Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozdvojena osobnost?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Presne...v tom je vyjimecna.

Reagovat
monty25

+ Bournemouth a West Ham = 10 bodů

Reagovat
fenixLFC

kto hral o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

No vy už teď ne

Reagovat
fenixLFC

ved my sme onho ani nikdy nehrali, to ze sme boli vysoko a drzali s vami krok neznamenalo ze ideme na titul, ten ani nebol v plane. tak tu zas nerobte ze zas presierame titul, ked chcem LM

Reagovat
smazaný uživatel

to ze sme boli vysoko neznamena ze ideme na titul, dno dno padaaaj a klesaj

Reagovat
fenixLFC

ked si niekto da nick trump tak o dne musi vediet vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je tak tupý

Reagovat
fenixLFC

ved to pisem

Reagovat
valloire

Donald je záchrana, ne dno. Dno je to pro extrémistickou levici.

Reagovat
smazaný uživatel

aka zachrana? co ma zachranit?

Reagovat
valloire

Když se musíš ptát, asi jsi spokojenej EU občan a děsíš se nástupu populismu....

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze ty si osvieteny a konecne mozes prestat skryvat obdiv k Usa.

Reagovat
valloire

Obdiv k USA byla jedna z jistot mýho mládí. Samozřejmě jsem ji časem zkorigoval, ale to jedna z jistot současnýho světa. A teď si zvolili toho správnýho prezidenta. To je taky jistota, když vidím ten kvikot tisku v Americe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O titul?

Reagovat
Miguel19

Před Sunderlandem 2. místo a 6 bodů na první. To není hrát o titul?

Reagovat
Counter

Takže všechny ty roky hrál Arsenal taky o titul?

Reagovat
minoLFC

jo

Reagovat
smazaný uživatel

A nie snáď?

Reagovat
Counter

Je to diskutabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by asi o titul nehráli, ani kdyby byli první, protože jejich cíl je přece top4.

Reagovat
Miguel19

Njn, tak to my vlastně o něj taky nehrajeme, protože cíl před sezonou bylo návrat do top4 a LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, máme se na co vymlouvat, kdybychom to taky posrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale na špici sa musíš udržať dlho a oproti tretiemu mať aj nejaký náskok a ešte k tomu bolo aj dosť času do konca sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se schovávat za nějaký hovna. Kdybychom dneska vyhrali, tak tu všichni křičí, že porazíme Chelsea a vyhrajeme titul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Však mají pravdu. Mít po dnešku 48 bodů a Chelsea třeba prohrát, tak tu bude většina fanoušků LFC vykřikovat, že je musíme porazit a že bude šance na titul. Pokud nehraje/nehrál Liverpool o titul tak kdo o něj potom teda hraje?

Reagovat
fenixLFC

yup keby sa stanu tri rozne veci tak budu vykrikovat sorry ale od zaciatku sezony ja (a vacsina ostatných aspon tu) mierime na top4, kludne si najdi prispevky odomna kde aj ked sme sa drzali prvého miesta tak som to furt bral z pohladu top4. nemame lepsi kader ako arsenal United city tottenham, hlavne je strasne uzky, jedine co mame lepsie je trener. to ze sme na zaciatku roka mali formu bolo super, lenze presne ako bolo varovane- uzky kader/zranenia a najma neistota v januari s odchodom maneho sa ocakavala a podla toho to aj vyzera. to ze niekto (vacsina ludi na FB) po par výhrach chce rovno titul je proste ich debilina, na titul to nebolo

o titul hra chelsea a je otazka, ci sa dokaze zmatorit United, ktory mal ten uvod sezony slaby. city s ich výkonmi proti komukolvek silnejsiemu sotva a tottenham je labilny. takze je to o tom ci si to chelsea poserie alebo nie. zatial to na to nevyzera a idu ako pila

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenaljde na titul!

Reagovat
cristiano.K.

ty vole, kdo to tu píše vrabejka nebo vladis, u kterýho nikdy nevíš,jestli trolí nebo ne. Normální fanoušek LFC o titulu nemluví, pokud tomu týmu nefandí první rok,že jo....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavný cieľ je, bude a bolo top 4. O titul hral možno tak Dušo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

keby si tu radsej dal fotku po zaverecnom hvizde kde vyzeral ze ich v satni zmasakruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
avicii

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

vystihujici

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bublina splaskla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Slabučký tým ten Liverpool, Klopp by se na ten cirkus měl vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý Liverpool

Reagovat
vladis271

Yusuf prečo si si menil nick? Veď tá tvoja zatrpknutosť z teba na míle strieka. Trapkov ako ty každý spozná okamžite. Dobrí diskutéri ako Palike odchádzajú a detičky hlúpučké ako ty tu ostávajú. Ach prečo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Však som to písal hneď na začiatku ty imbecil. Prišiel do United boh a môj najobľúbenejší útočník. Nick "Zlatan Ibrahimović" už bol obsadený. Ak by mi šlo o to, že chcem prezliecť kabát, snažil by som sa písať inak. Ale je mi fakt ukradnuté, čo si o mne myslí debilko ako ty, buzna ako Chobot, alebo podobní nímandi. Žijem aj skutočným životom, tam, vonku, za oknami. Vieš, kde to je?

Reagovat
vladis271

Ľutujem ľudí okolo teba fakt. S tebou to musia mať ťažké. Ty si taký nezvládajko no.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tento ef žargón

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

a vonku hovoríš: Ale je mi fakt ukradnuté, čo si o mne myslí debilko ako ty, buzna ako Robo, alebo podobní nímandi. Žijem aj sociálnym životom, tam, na FB a EF, za počítačom. Vieš, kde to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Prišlo povstanie? Urazil som vášho kamaráta Dominka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

*brata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nasral si armádu internetových noliferov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kdy byl naposledy Palo dobrý diskutér?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro vždycky.

Reagovat
Counter

Dlouhou dobu ano, ale nějakých x měsíců před odchodem teda ani náhodou.

Reagovat
Bayern +

Daj si ownysearch a vyhľadať Palikeho posledné príspevky

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Hanba, prehrať doma s týmom bojujúcim o záchranu S takou hrou, obranou a bez posíl tá LM nebude A Klopp dnes tiež zahviezdil tým posledným striedaním

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je na picu!!Kde sa to zlomilo ze uz nehrame tak jak na zacatku??Ved toto je des

Reagovat
fenixLFC

chyba matip a najma je to kvôli ofenzive. my sme proste nikdy nejak super nebranili, len sme pressingom ziskali loptu skor nez stihol supe zahrozit. lenze so zraneniami musel hrat napríklad lallana vyssie, takze chyba ta jeho energia v zalohe

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za rozumne vysvetlenie

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nemáme dostatečně kvalitní kádr.. o obraně asi škoda slov, nicméně i směrem dopředu je to bez Maného nijaké.. jestli nepřijdou posily, skončíme mimo top 4

a Swansea v druhé půli 2 šance a 3 goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál vůbec Liverpool nějakej match od novýho roku vyjma tý odvety v FA Cupu ?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
liquicitizen

Na čo tam dával Kloppík Matipa ?

Reagovat
fff

No ako sa cakalo, januar je neskutocne dolezity a zastihol nas v zlom case. Problemy s Matipom, ktory neviem preco dnes nehral, Coutinho nerozohraty, Mane prec (co sme samozrejme vedei davno, ze bude, debatovat mozme o tom, ci sme sa na to mali lepsie pripravit), Sturridge a Origi podla mna posledne zapasy uplne mimo ...

No ale na druhu stranu ja osobne nie som az tak sklaman t toho pohladu, ze cca takto som na zaciatku sezony cakal, dufal, ze budeme, teda bojovat o top 4. Ta forma v prvej polke sezony bola z mojho pohladu vcelku nadplan.

Top 4 bude strasne tazka ...

Ze Duso ... Duso? Si tu? Duso.

Reagovat
fff

Ale aspon Firmino dnes potesil, ked uz nic ine. Tend ruhy gol nadhera.

Na druhu stranu Hendo dneska ... hrozne.

Reagovat
fff

A teda ... mozno som sa nanho dnes iba zameral, ale Clyne obcas vyzera, ze prvykrat v zivote ide skusit spracovat loptu .

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal tak vždycky. A nevyzerá tak občas teda, ale skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

A to s tym Wijnaldumom si myslel vazne, ze hra dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Chybí mi od něj víc golů a asistencí.

Reagovat
Counter

However, as the decision came so late, it is doubtful whether the player will be involved in the squad for Saturday’s lunchtime kick-off at home to Swansea.

Reagovat
fff

Aj som si myslel, ze to bolo nejako uplne na poslednu chvilu. Skoda no.

Reagovat
Counter

Do toho my už prostě nevidíme. Dovedu si představit, že třeba takový Kosc by do toho základu naskočil klidně až na poslední chvíli, ale tady to třeba mohl být výraznější zásah do nesehranosti, těžko říct.

Teďka se to po bitvě hodnotí snadno, že měl nastoupit, ale klidně taky mohl podat obdobně strašidelný výkon a nadávalo by se, že se s tou sestavou už nemělo nahonem hýbat...

Reagovat
monty25

Kdo fandí Liverpoolu, ten už si bohužel tak nějak zvyknul, že jakmile to začne vypadat trochu nadějně, tak se to zase brzy vrátí do starých kolejí. Na titul už si nedělám naděje dávno, ale s takovou nebude ani ta LM... No a Gylfi si to měl schovat radši na kvalifikaci MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ze to niekoho prekvapuje nikdy sme s nimi doma neprehrali a prichadzali po zapase s United..to inak dopadnut nemohlo. kazdopadne swansea vyborny vykon, vedeli co chcu hrat ako to chcu hrat, vedeli vymazat nase zbrane a vyuzit nase nedostatky. aj keby sa nezachranili uz len tymto prekonal ich manazer toho trageda pred nim.

my sme boli kazdopadne hrozni, coutinho nemal priestora hrat na kridlo lallana-coutinho proste nepojde proti zavretej obrane. navyse ked clyne a henderson predvedu taku biedu ako dnes. hendo dnes nahral vsetkym kritikom vo vsetkom co sa unho kritizuje a clyne bol proste k nicomu. nevysli ani striedania, sturridge nepredviedol fakt de facto nic a origi aspon mal lopty ale nakopavat anho bola blbost, vsetko prehral. obrana tragicka, prvy gol nemal vyrobit lovren roh ked vieme ze sme v braneni standartiek tragicky, clyne sa pri druhom motal ako spina v kybli a bolo jasne ze z toho centru padne gol a klavan pri tretom mane strasne chyba, ta nasa zostava je skvela ked hraju vsetci, co sa ale uz davno nestalo....hendo, lallana, coutinho, teraz mane....ked vsak vypadne co len jeden zo zostavy, sme v prdeli

Reagovat
vladis271

Premrhaný 1. polčas. 45 minút ktoré sa ani nemuseli hrať a keďže sme to boli my s imperatívom troch bodov len tak sme prišli o polovicu zápasu.

2. polčas namiesto toho aby sme na nich vybehli, vybehli oni na nás. Totálne, ale totálne tragédia v obrane a od Hendersona (on takto tých kritikov nikdy neumlčí. Proti silným vyznie skvelo lebo tam nemusí tvoriť, ale proti slabým sa strašne ukážu jeho slabosit, najmä ak ešte súpreov coach trafí taktiku. Vterdy je nahraný). Klavan is odohrá svoje, 2 3 zápasy odohrá aj nadpriemerne , ale v treľom štvrtom matchi nás tojí body. Tu sa Klopp nechal odrbať dobrým výkonom zadných radov proti MUFC (aj ked dobrým, no. Ak by dali šance ktoré im naši stopéri ponúkli svojou pozičnou tuposťou...) a nasadil Klavana namiesto Matipa ktorý dnes už hrať mal. Nemôžeš postaviť hru obrany na starom Klavanovi. Rovnako to bolo aj s Tourém, on odohral niečo fajn, ale potom nás jeho pomalosť stála body.

A nielen toto, pred tretím gólom ten Carroll to bolo kurva čo? Ved tam cez našich prešiel ako cez kužele, a to nebolo posledný krát v zápase, pôsobili ako ja nvm... To im nebolo za seba trápne?

Reagovat
pingla

Bude zase Klopp plakat, jak měli přes 70% držení míče, jak hráli líp a podobně?

Reagovat
cokoliv

Každopádně ikdyz hrajem největší hovno, tak MU musí pomoct rozhodčí aby vůbec brali aspoň bod doma, hlavně že se teď velice smejou, komedianti

Reagovat
iamek

. Presne tak bro.

Reagovat
Infernoqt

Nikdo se nesměje. Naopak já jsem rád, že jste raději prohráli, než abyste se snížili na nakopávané míče, kterými byste přišli o důstojný a pohledný fotbal.

Reagovat
nani92

čekal som cokoliv, ale toto ne

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vam dneska pomohli, aby to bylo jen o gol

Reagovat
fenixLFC

cim? ze nevylucil klavana?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ta ruka před vaším druhým gólem ne ?

Reagovat
fenixLFC

az na to ze to nebola ruka

Reagovat
smazaný uživatel

+ Can nevyuzil dobrou sanci po neodpiskanym offsidu.

Ale nevyloucenim Klavana mozna pomohli spis Swans, pravda.

Reagovat
Busby babes

faul pred prvnim golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
elChe

ten boj od druhýho k šestymu o lm bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy C parádní debut. Jsem pod příchodem psal, že posila pro Champ, ale budu jedině rád, jestli mě někdo kvůli tomu na konci sezóny podělá s efsearchem

Reagovat
Hai

Hlavně ze nepotřebuje posílí v záloze samej kopytak o obraně ani nemluvím

Reagovat
vrabejka

Moje slova se potvrdila obrovská herní krize pokračuje a nefunguje absolutně nic.

Říkal jsem že i bod bude zlatý a vy jste mě hejtili, ted si šahněte do svědomí.

Absolutně katastrofální výkon. Dnešní obrana byla tak směšná. Z každé standartky soupeř nebezpečny každy jejich brejk jsme vypouštěli a nechali dat si gol.

Toto hodně připomínalo defenzivu za Rodgerse a třeba se tu tak přestane velebit Klopp.

Možná hrajeme rychlejší fotbal, aktivnější a pěkný na pohled ale efektivita je nulová.

Obrana je snad horší a standartky furt to samé na jedno brdo.

Ukazuje se že to přece jenom nebylo špatným koučingem Rodgerse a že prostě je potřeba koupit spoustu nových hráčů.

Ted máme strašný los takže čekám 0 bodů a skore 1:6 nezbyva nám než doufat, že City bude taky ztrácet jinak LM bude už v Únoru nesplnitelný cíl.

Nejhorší je, že pokud nedáme LM odejde Coutinho, Sturridge, Matip a spadneme na úroven Evertonu.

Reagovat
Le Gunner

Ty jsi z Buchlovic u Uherského Hradiště?

Reagovat
minoLFC

je

Reagovat
Le Gunner

Už jsem si to přečetl, dík!

Reagovat
vrabejka

neser

Reagovat
Le Gunner

Takže jo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

K čemu nám je nejlepší útok ligy, když máme obranu kvalitativně podprůměrnou a zálohu průměrnou ? To že jsem na pozicích LM je jen zázrak a práce Kloppa, ale ti hráči jsou otřes.

U mají co dělat jen Coutinho, Firmino, Matip, Lallana možná Mané.

Pokud nepřijdou teď v zimě nějaké posily hlavně do obrany, tak se budeme jen propadat a skončíme tak na 6. místě.

Reagovat
Le Gunner

Já bych to ještě nebalil, může přijít další vlna... Ale průvan by to chtělo, hlavně vzadu, přičemž bych se asi obával, že vepředu vám udělají průvan odchody...

Reagovat
papanegra

Já už bych to zabalil, prohrát s posledním takovýmhle stylem, ty inviduální chyby nás stojej příliš...

Už dlouho máme problém s obranou, kterej se neřeší.

Reagovat
Gareth Bale 11

Diky rozhodcinu z toho jeste bylo drama. Faul pred prvnim golem a druha zluta pro Klavana. Jinak Carroll dnes super vykon, jsem rad, ze se hned a zacatku chytl.

Reagovat
minoLFC

Ale Swansea vyhrala samozrejme zaslúžene

Reagovat
stiflerovamama

Strasne zbytocna prehra. Ako zacina byt celkom frustrujuce, ze vacsina tymov pride branit s 11 hracmi ale proste musime si stym poradit a nemozeme dostat take goly. Obrana tragicka, uz nech sa vrati Matip, Klavan dnes strasne horel. Clyne tu stranu brusi, ale technicky je na tom strasne zle a nedokaze tam casto nic vymysliet. Ta zaloha v tomto zlozeni je proti takymto superom uplne zbytocna, najma Can s Wijnaldumom ti nedokazu nic vymysliet. Trufam si tvrdit, ze Allen by bol v tomto systeme prospesnejsi ako oni dvaja. Origi je posledne zapasy uplne zbytocny, to co prinasal po striedani v minulej sezone sa stym co prinasa teraz vobec neda porovnavat. Jediny kto si zasluzi pochvalu je Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool baví

Reagovat
smazaný uživatel

Olsson skvělý. Přeju mu aby se pořádně chytl. Ještě by to chtělo Bradyho a záchrana by byla zase blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně dneska musí prohrát Manchester City a bude to paráda..

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
Maresma

Remízka ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale furt je sympatičtější Tottenham než Manchester City. Ideálně neprohra Tottenhamu.

Reagovat
Pinturicchio

Nandooooooooo

Reagovat
Free_player

hezky pěkně Swansea to bodne

Reagovat
I am Mancunian

nevadí, v lete pride griezmannko a vsetko bude ok

Reagovat
nani92

a potom už pôjdeš dopi*e alebo ešte skôr?

Reagovat
I am Mancunian

zayko, sa ukludni

Reagovat
nani92

tak sa už nepriživuj toľko na zhadzovaní United, už to niejee také populárne

Reagovat
I am Mancunian

ale nehovor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Místo tréninku všichni povinně otevřít garáž, doprostřed postavit švédskou bednu a střílet, protože tolik zajebat zase šancí, to už není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si může říct, že má takový luxus v podobě Roneiho na střídačce, Bastiho na tribuně a 100 megového hlavičkáře na bránění standardek? Zase jsme hráli nadpozemský fotbal a zase se soupeř snažil neprohrát a rozhodčí nám nepomohli jako předchozí zápasy... ale víte co?

#NEVADÍ titul is coming, EFL is coming, next year #CL #2K18 #CHAMPIONS

ps Clattenburg je p*ča

Reagovat
Steve Stifler

Dejme tomu, že to první třeba nemusel vidět přes hráče, ale co dělal při tom Shawcrossově basketu, to mi nějak nedochází.

Reagovat
smazaný uživatel

trefil ho do břicha

Reagovat
Busby babes

Wazzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, výsledky takový, že by z toho jeden stříkal, snad to i vydrží.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Unbeaten pořád šestí

Reagovat
Swarley

remíza úúúúplně k hovnu, zahozené body...málo agresivní, málo přesvědčiví, málo odhodlaní vyhrát...smůla to rozhodně je, ale musíme do toho prostě chodit víc, když potřebujeme na gól 30 šancí...a že tam hluché pasáže byly...

Reagovat
minoLFC

že stratíte body so Stoke sa čakalo, že mi takto domrdáme domáci zápas so Swansea nie

Reagovat
niflheim

Naprosto příšerný zápas ... tyhle ztracené body hodně zamrzí, nicméně za bod můžeme děkovat. Dneska se jinak sralo snad všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý United.

Reagovat
nani92

Mourinho prispôsobil taktiku a zostavu súperovi čím sme nehrali svoju hru, vdaka ktorej sme vyhrávali, mal by sa poučiť troška

Reagovat
Swarley

Fella byl dneska blbost, chtělo to tam prostě někoho běhavějšího...když už tam chce dát Matu, tak na tu pozici Fellainiho a na křídle měl být někdo pohyblivý...buď Martial, i když teda nevíme co mu je, nebo Rashford, který to suprově oživil...

Reagovat
nani92

mali hrať Carrick a MArtial/Rashford ako psoledné zápasy, neviem čo mu zas do hlavy prišlo tam dať MAtu kriste a ešte proti Stoke, kde si ho tí obri pohadzovali ako handru a ked im už ušiel, tak aj tak nič neurobil, tá šanca je len čerešnička, ale o tú nejde..proste sme si našli krásnu zostavičku s peknou hrou a po 1 remize s Liverpoolom to chce akože prekopať alebo čo? a nech mi nehovorí že šetrí na Hull,lebo ak áno, tak je fakt nepoučiteľný dement

Reagovat
Infernoqt

Stoke málem ubránili ten gol, co jsme si sami vstřelili. Kromě toho nic neměli. Já bych třeba Rashforda od začátku nedal a myslím si, že Mata na podhrotu je super, protože jsem s ním tam cítil větší nebezpečí, než když odešel ze hřiště. Kolikrát jsem si říkal, že jsme měli tohle a toto, ale nejsem manažer a Mourinho ví, proč to dělá...

Co se zakončení týče, očekávám, že to spraví čas. Hra se mi líbí.

Reagovat
nani92

lenže Mata nehral na podhrote, to je ten problém

Reagovat
Infernoqt

druhej poločas, navíc Mata zprava má za úkol chodit na střed, protože Valencia nonstop překrývá...

Reagovat
nani92

ale Valencia jedine čo tam urobil bol zlý center alebo nahravka do stredu, kým sa sformujú hráči..fakt, toto bol prekouč ako sviňa, nech s na mňa José nehnevá

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

+ teda dnes po delší době hoooodně slabej Zlatan

Reagovat
nani92

áno, dnes bol, ale nikto ho v taktovke nepotiahol/nenahradil, stále sa musel vracať do poľa a skusiť tvoriť,len mu to nešlo..a Pogba tiež nič moc, neviditeľný

Reagovat
Swarley

právě mi to přišlo strašně ustrašený, podobně jako Liverpoolu...chápu, že doma proti Liverpoolu moc chceš, jsi nervózní, tak tě to trošku svazuje, ale na Stoke? musíme předvést mnohem odhodlanější a sebevědomější výkon...

Reagovat
iamek

Souhlas

Reagovat
Busby babes

kdyz si vezmu kolik sanci jsme meli, tak mi fakt neprijde, ze by byla spatne zvolena taktika.

Reagovat
nani92

koľko šancí sme mali? Mata, dajme tomu Pogba z rohu, Lingard brvno

Reagovat
Busby babes

Mata, Zlatan, Rash, Lingard to brevno. + dalsi slusne pozice. Neprijde mi, ze jsme si toho vytvorili malo.

Reagovat
Busby babes

jo a ten Pogbuv volej.

Reagovat
kiwwi

Zlatan tam 2x vymyslal kraviny a pritom to mal sice na lavacku ale dobre otvorene...nechapem preco nestrielal

Mikhi to po spatnej prihravke trafil do dvadsiatej sory

Reagovat
mithro

a co ma robit Mourinho s tym, ze jeho hraci nie su schopni trafit z metra prazdnu branu?

Reagovat
nani92

Trénovať na tréningoch zakončenie do prázdnej bránky

Reagovat
avicii

hm tak fanusikovia unted sa nam smiali, skoda ze neprhrali...ale aj tak dobre...

Reagovat
nani92

keby len smiali, stále smejú

Reagovat
vladis271

my vás k tomu ešte aj nerešpektujeme.

Reagovat
nani92

vidíš a to je ten rozdiel, ja vás rešpektujem..však aj smiech si treba zaslúžiť, teké City alebo Spurs mám na háku

Reagovat
vladis271

ale my sme vás rešpektovali predtým, vieš.

Reagovat
nani92

aj my vás, Benitez bol tažký oriešok na porazenie s prstom v nose

Reagovat
Busby babes

Dalsi zahozeny dva body. Ta nase koncovka, to je neco prisernyho. To bylo zas asi 5 jasnych golovek a nic z toho. Plus dalsi nadejny pozice. S takovou se do te Top 4 budem dostavat hrozne tezko. Dneska byla dobra prilezitost to zas o kousek stahnout a my to takhle promrhame.

Bod ze Stoke bych normalne asi bral, nehraje se tam snadno, zvlast nam, ale po takovem prubehu jsou to zahozene body... po kolikate uz letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co zas, kaspare?

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

tak hkavne, ze sa posetrili shaw s martialom, to je dôležité

Reagovat
Busby babes

jj, to dneska rozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial dva zápasy dobré v sezoně ale určitě by byl rozdílovej dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Za sebe bych asi řekl,že tohle byl nejjednodušší zápas na Britannia, co pamatuju (z těch, co jsem viděl)

Líbí se mi naše hra, táhneme na branku, chybí mi tam trošku víc přímočarosti a trošku rychlejší přesun občas, to se časem doladí ale. Dnes jsem třeba od Rooneyho přímou střelu nečekal a potěšil.

Reagovat
iamek

. Taky nepamatuju, tak jednoduchy zapas na Stoke. Meli jsme je rozbit

Reagovat
Mastný Chobot

Do troch kôl MU pred Arsenalom teda

Reagovat
Euphael

To nekdo tvrdil? Tu uz jsou nekteri moc deluded

Reagovat
vladis271

skús si tipnúť.

Reagovat
Euphael

kiwi?

Reagovat
vladis271

a za odmenu vyhrávate aplauz od celého audienstva

Reagovat
kiwwi

audienstva

Reagovat
Counter

jj, to je tady ten největší omyl no.

Reagovat
Mastný Chobot

to bude ten aplauz

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

to je pastička na Oľa.

Reagovat
Lacko_Boh

ty si rom ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ne, on si od nich jenom nechává kouřit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

jeden z mála dobrodincov bez rasových predsudkov, čo zamestnáva rómov

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nemáš odkaz na tu diskuzi?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Tak šance pořád žije, už na nás stáhli bod!

Reagovat
Busby babes

to byste to museli zitra hodne pohnojit.

Reagovat
Mastný Chobot

no, nebolo by to prvý ani posledný krát

Reagovat
Ligter

to nevím, my budeme na šestým místě asi už do konce sezóny

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

teraz sa Culak neukaze par dni zase

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

zeby sme neboli do 3 kol pred Liverpoolom

Reagovat
Swarley

a jinak Wazza, legenda, fantazie, díky za všechny ty roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ok, ale uz by mohl jit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

díky za všechny ty roky ... ale už jdi do prdele, úplně to tam čtu

Reagovat
nani92

ako žolík je fajn, ale v zákalde fakt nie už

Reagovat
minoLFC

žolík s 300k platom

Reagovat
nani92

v phoode

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Tak to už je otázka. Srdce říká nechat, výkony už jsou ale horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Az jdou do prdele. Ano na Stoke to neumime, ale ti tragedi 2x prelezli pulku. Zlatan dneska na facku. Takovy strelec a on nahrava jak blb. Hlavne u toho druheho sola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak mel Zlatan kazdej balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahozeny body. A silenej vykon sudiho. Dve pentle jeste dejme tomu, ze nemusel videt, ale ten faul na Rashe pred vapnem, kdyz od toho stal metr??

Reagovat
iamek

Primo se na to dival. Nikdo mu tam nestinoval. Silene.

Reagovat
smazaný uživatel

To na Rashe je fakt neomluvitelny, to by musel periferne videt, ikdyby koukal nekam jinam.

Reagovat
Infernoqt

Všiml jsem si jen té ruky. Ta byla jasná, ale z jeho úhlu pohledu těžce písknutelná. Ale zase dneska pískal Clattenburg celkem dobře na to, jak ho nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
havrys99

Rodwell 36 a Gestede 33 zápasů bez výhry

Reagovat
Svatej

Dokonaly kolo zatim

Reagovat
spider_8

Začíná se bát, že jaro pro nás bude úplně o ničem

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

lol

Reagovat
Svatej

A prave jsi nam to pekne posral

Reagovat
spider_8

Aspoň bude nějaký vzrůšo, tohle člověka ani nemůže bavit

Reagovat
PP

výborně!! Jen takové řeči dál, třeba že Luiz je nejlepší stoper atd..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zatial teda super vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuvěřitelný, vždyť i ten gól Stoke jsme si museli dát sami. Když se člověk dívá na tyhle zápasy jako se Stoke nebo třeba s Burnley, tak si říká, že fotbal fakt někdy nemá logiku. Asi karma za to, že stejným stylem jsme pod LVG sbírali body.....

Reagovat
smazaný uživatel

*a Wazza teda parádně, z přímáku na konci zápasu, jako za starých časů. Lepší gól si asi na překonání rekordu vybrat nemohl, škoda jen že nebyl vítěznej

Reagovat
spider_8

Celkem stylový rekordní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza krásně, pořád je to pán střelec

Reagovat
PP

to jo, ale záložník z něj asi nebude, když i 3 ze 4 jednoduchý centrů pošle doprdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto říkám pán Střelec, ne Záložník

Reagovat
kiwwi

88 – Wayne Rooney has scored more Premier League away goals than any other player in the competition’s history. Record.

jednym golom 2 rekordy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Takze az o dalsie dva kola pred Arsenal?

Reagovat
kiwwi

moze byt

Reagovat
J0EL

Ale aj nemusi A kludne aj do konca sezony uz

Reagovat
smazaný uživatel

to to trvalo

Reagovat
Fenri

O nějakejch 200 zápasů míň, než Charltonovi, no.

Reagovat
Busby babes

Rooney not celebrating such a historic moment by running back to chase the win says a lot about how & why he's scored 250 goals. Brilliant.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

Reagovat
papanegra

Gratulace Rooneymu k rekordu, ten už něco znamená

Mám ho celkem rád a přeju mu to, snad se vrátí jednou domů do Evertonu, to bych ho měl ještě raději..

Reagovat
tony223

Domů do Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

Zaslouzena vyhra a dobry vykon od vsech nasich hracu, hezky si to zacina sedat a smele muzeme vyhlizet v tabulce vzhuru, zapasu do konce je jeste hodne. Robles si uz napevno zajistil misto jednicky, dneska nas zase podrzel, jen skoda, ze nechytal uz od zacatku sezony... Hrac zapasu podle me Barkley, zacina se zase dostavat do formy a zaroven zacina vyzravat, spolecne s tim, ze ma vedle sebe lepsi hrace, takhle by to slo. Colemanuv gol parada, tahle formace mu skvele sedi. Teda nejen jemu, cely tym hraje takhle vyrazne lip. Schneiderlin i Lookman skvele ozivili hru jako stridajici hraci a tipuju, ze priste uz oba zacnou v zakladu. Ale nejvetsi radost opet z Daviese. Asistence, na kluka, kteremu je 18 roku ma bajecny prehled, nabizi se pro prihravku, ukazuje sebevedomi, kdy se neboji i jeden na jednoho, neboji se souboju, zlepsuje se v defenzive, pomalu se stava jednim z klicovych hracu.

Everton with Tom Davies on the field: 458 mins played; 13 goals scored. Zero conceded.

Reagovat
mikelinos

Jakou pozici hrál Remy a jak to zvládal?

Reagovat
Zaschrona

Hral utocnika vedle Bentekeho, celkem se mi libil. Drel pro tym, zkousel divovat, v protiutoku 1 vs 1, ktery mel, tak ztratil balon tim, ze si ho moc predkopl, mel tam ale fajn nabehy. Myslim, ze priste bude v zakladu zas.

Reagovat
mikelinos

ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs

Reagovat
nani92

Reagovat
Bayern +

Andy Toto je hráčik, nie tá zgelovaná slizská kunda...

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dravec navic vyborny pri obrannych strandartkach. Doufal jsem v hattrick, ale Slaven ho asi preventivne radsi stahnul

Reagovat
Mastný Chobot

Brunt je po Michuovi asi môj najlepší ťah v histórii fanty

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan vo fantasy #fantapower

Grant vo fantasy #do #pice #to #by #bolo #bodov

Liverpool #unluckeee

Reagovat
nani92

Manažér Liverpoolu Jürgen Klopp po stretnutí. Pochopiteľne, spokojný nebol. Frustráciu z neúspešného výsledku si vybil aj na fanúšikoch. „Dnes to bol naozaj tichý Anfield.“

Reagovat
Zaschrona

Hlavne, ze to ma na koho hodit. Jestli spis jeho hracum nedochazi dech, uzky kadr + narocny presink + zadna zimni prestavka = problemy.

Reagovat
Maresma

Jj, svádí tu prohru na fanoušky Už sem myslel, že dneska si křečovitě nekopneš do LFC.

Reagovat
Zaschrona

Do nikoho nekopu a uz vubec ne do LFC.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Ty si neskutocne zufaly poslednu dobu .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi nie viac, ako ten nad nim.

Reagovat
Zaschrona

Ano? To neber tak vazne, chjo.

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Nebo to je jen vysledek absence Maneho?

Reagovat
fenixLFC

kde to preboha zas hadze na fanusikov? sa uz uvedom s týmito tvrdeniami.klopp poedal Dnes to na ihrisku nevyzeralo moc dobre, čo ste mohli počuť aj na tribúnach, ktoré si zápas neužívali. Ak však chcete vidieť niečo vzrušujúce na ihrisku, potrebujete niečo 'vzrušujúce' aj na tribúnach. Je to spolu prepojené.....cize hra na na ihrisku na hovno nemotivuje fanusikov ktori potom nemotivuju tim...kde to je vyhovaranie? skritizvaol branenie pri prvom a tretom gole ako aj center pri druhom. ,,Dôležitou súčasťou zápasu je bránenie, v ktorom sme dnes jednoducho neboli dosť dobrí."....ale ved ty o vyhovarani vies prve posledne, koeman robi skvelu pracu jediny problem je ze nema hviezdnych hracov, ked si nakupi koho chce tak to pojde...a ked nepojde tak to bude preto, lebo nedostal uplne tych hracov co chcel ze?

Reagovat
Zaschrona

Klopp povedal, ze pokud divaci chteji videt neco vzrusujici, tak taky musi oni predvest neco vzrusujici. Jinak receno to na ne taky prehazuje.

A nevim, proc do toho strkas Koemana. Ale abych ti odpovedel, tak si myslim, ze dela dobrou praci, progres je znatelny. A samozrejme, je to i o hracich, porad plati, ze u nas spousta hracu nema co delat, mame-li mit ty nejvyssi ambice.

Reagovat
fenixLFC

nevybraj si co sa ti hodi. este raz- netvrdi ze je to vina fanusikov ze sme hrali hovno. tvrdi ze sme hrali hovno, na ktore nemohli reagovat ani fanusikovia a tak je jasne ze ich podpora mohla chybat a nevyburcovala nas k lepsim vykonom. a nasim vykonom sme im ani sancu k tomu nedali. perpetuum mobile. nehovoriac o tom, ze klopp si na podporu fans zaklada, vid proti dortmundu ked sme to urvali najma vdaka atmosfere. fakt dufam ze vidis rozdiel keby povedal ze fanusikovia za to mozu (co tvrdis ty) ako ze vykony na ihirsku su ocenene podporou a podrporu potrebuju na vykon (co tvrdi on)

ty si tu zacal s nejakymi výhovorkami a furt tu prichadza s vytrhnutymi castami jeho vyjadreni tak aby sa ti hodili. navyse klopp je ten co povie co si mysli a nebude sa za nic skryvat, kludne prizna chybu.

a nestrkam do toho koemana ale teba, pretoze ty furt hladas vyhovorky iných a pritom sa tu vyhovaras za vase vykony ty. a nesuhlasim, casto hrate totalnu sracku (ako je koemanovym zvykom) a hovori o vzostupe ked ste predtým boli totalne demoralizovani je proste blbost. je to pokrok to ano ale z nuly mozes ist skoro iba hore

Reagovat
Zaschrona

Ok, okecal sis to hezky. Ale to, ze vycital fanouskum malou podporu, to je proste fakt. Omlouvani vlastnich chyb takhle, no nevim... Nevytrhavam vubec nic, jen jsem reagoval na to, co sem hazel nani.

A co ja? A jak mam teda hodnotit predvadenou hru, kdyz nastupuji hraci, kteri na vic nemaji, protoze spousta z nich v Evertonu nema co delat? Taky se tech hracu pomalu Koeman zbavuje a zatim se jeho posily prezentuji vesmes lepe nez hraci, kterych se zbavil... Jak mam hodnotit to, ze Koeman nas z tymu, ktery pomalu smeroval do sestupovych vod nas dostava zpatky smerem do boju o pohary, o LM a kdyz se nam dari, tak predvadime i hodne koukatelny fotbal, jako v poslednich zapasech? A myslim, ze Koemana tady kritizuju celkem dost, pokud je proc. Zaroven si ale zaslouzi cas na svoji praci, protoze se nedaji delat zazraky za par tydnu... A i z nuly muzes jit pod bod mrazu. Napis to s nulou treba fandum Sunderlandu...

Reagovat
fenixLFC

zas vycitanie slabej podpory mi nepride ako nieco zle ked ma pravdu. len nie je pravda ze by ich slabu podporu povazoval za dovod prehry. tot vse

no...to sa hovorilo aj o Liverpoole a kopec hracov bolo totalne márnych ku konci posobenia rodgersa. klopp nedotiahol ziadne posily a hned to bolo cosi ine, proste pracoval s tym co mal. v lete si dotiahol len dve posily do zakladnej zostavy, nevymenil ju celu. koeman dotiahol styroch hracov. a ked hovoris o tych hracoch co nemaju na everton tak si celkom spominam ako si u drvivej vacsiny bol nadseny ze su to hraci ktori vas posunu. a inak, do ziadneho boja o pohari/LM vas nedotiahol, na LM nemate a v europe budete pravdepodobne len vdaka výsledkom v ligových pohároch. nechcem hovorit moc dopredu,a le kde je ten koemanov posun, ktory tim, ktory ma na 7. miesto drzi na 7. mieste? proste hrate to co sa ocakava, nic viac nic menej

P.S. sunderland nie je pod bodom mraz, oni su stale na tej nule, uz niekolky rok po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Cim vac turistov chodi na Anfield tym je to tam vac na piču a tichsie...to ti povie kazdy fanusik ktoreho stretnes pred stadionom

Reagovat
I am Mancunian

JM: Martial was not selected (not necessarily fitness or illness)

Reagovat
minoLFC

hosťovačka

Reagovat
vladis271

a Shaw?

Reagovat
I am Mancunian

daval som to pod preview, ten si poriadne u nas uz nekopne

Reagovat
r.mrazik

Jeste ze jsem jel dneska na snowboard a videl az poslednich 20 minut...kazdopadne Rooney skvely gol

Reagovat
minoLFC

kde si bol na snowboarde?

Reagovat
r.mrazik

Krusne hory...kdyz jedu na navstevu k rodicum,tak to mam na sjezdovku pak autem jen 25 minut

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Zaschrona

If Rooney had stayed at Everton and scored 250 goals, he'd still be 133 shy of being top goal scorer.

Reagovat
nani92

ale každému by to bolo u prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Zaschrona

lol

Reagovat
nani92

bez urážky, ale myslené z globálneho hľadiska...každého viac zaujima najlepší strelec historie United ako Evertonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena kazdeho? Co to je za volovinu?

Reagovat
Zaschrona

kazdeho

Reagovat
nani92

každého okrem fans Evertonu pochopiteľne

Reagovat
nani92

a je tam viac, nie že to nikoho nezaujima..

Reagovat
Zaschrona

jo, to bych chtel videt... ze by nekdo dal za tym z top ligy za karieru 383 golu a nezajimalo to nikoho krome fandu Evertonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimalo, ale nie viac, ako ked da dorastenec z united okruhlu desiatku

Reagovat
nani92

ved chápeš čo píšem alebo to schválne ignoruješ? priemerný fanúšik si skôr o 20 rokov vygoogli najlepšieho strelca United ako Evertonu..ale nevravím, že to nikoho nebude zaujímať

Reagovat
Zaschrona

I kdybych to mel chapat tvoji optikou: za 20 let bude Everton zajimat vic lidi nez nejaky MU, takze to nesedi.

Reagovat
nani92

aha, takže ma len trollíš, fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, co je to za aroganciu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty musis byt Dankov syn, jasterenie, zloba, arogancia, budes aj plakat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy Danko plakal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rooney je tak vysoko aj preto, že mal kvalitných spoluhráčov, ktorých väčšina odišla do lepšieho len jeho nikto mimo Anglicka nechcel a udržiaval si priemer až lepší priemer výkonnosti

Reagovat
Swarley

A to nehrál většinu kariéry ani na hrotu

Reagovat
Zaschrona

To ale Bobby taky ne, ne?

Reagovat
Swarley

Tak já si Bobbyho pamatuju jako mladého kluka, kdy hrával na levém beku

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ten vas rekord je imho neprekonatelnej. pokud budete mit hrace, kterej by sazel tolik golu, tak vam ho pretahne nejakej vetsi klub...

Reagovat
Zaschrona

Je na case jako klub vyrust tak, aby tohle nehrozilo.

Reagovat
kiwwi

ich najlepsi strelec v ere PL bude o chvilu Lukaku

Reagovat
Zaschrona

A Tottenhamu zas Kane, pointa?

Reagovat
kiwwi

vsak prave

Reagovat
Zaschrona

Akorat historie fotbalu fakt nezacala PL.

Reagovat
kiwwi

jasne ze nie, ale ukazuje to kvalitu Evertonu alebo Spurs v novodobej ere a ja som reagoval na Busbyho, ze v podstate nemate sancu taky rekord atakovat

Reagovat
Zaschrona

To ale nemate ani vy... dokud nebudete mit hrace kategorie Messi. Rooney je/byl famozni hrac a je tomu porad hodne daleko. A na takoveho hrace zas muzete docela dlouho cekat, aby u vas odehral celou karieru...

Reagovat
kiwwi

je ti ale jasne, ze my takeho hraca zozenieme asi tak 100x lahsie ako vy...uz teraz tam mame 2 takych ktori by to potencialne mohli dat, vy mate jedneho ale ten vam skor ci neskor zdrhne

Reagovat
Zaschrona

Sorry, ale ani Martial, ani Rashford na to dat 383 golu v kariere u vas nemaji. I bych se rad mylil, protoze existence kazdeho legendarniho fotbalisty je fajn, ale sance na prekonani tehle mety maji prakticky nulove. A jen o malinko vetsi je ma Lukaku, ktery by musel drzet prumer 20 golu na sezonu asi az do 39 let a to zatim na 20 golu v sezone nikdy u nas nedosahl...

A nevim, jestli nam Lukaku zdrhne. Tohle ctu porad a zrejme se naopak blizi podpis nove smlouvy.

Reagovat
kiwwi

vsak keby si Martial drzal priemer 20 golov na sezonu, tak by bol v terajsom Lukakuovom veku na podobnych cislach

a keby si to do 39 drzal Rooney tak Dixieho s prehladom prekona

ide o to, ze my takeho hraca mame v kadri a potencialne dalsich dvoch, vy mate jedneho a ten vam proste skor ci neskor zdrhne a mozete zacat od zaciatku

kazdopadne aj tak je to debata o hovne, pretoze v individualne rekordy su druhorada vec

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Akorat se pres 20 golu Rooney nedostal uz 4 roky a ted uz ani nehraje v zakladu... Takze kdyby, no.

Potencialne takovych hracu mate v kadru milion, realne nemate nikoho. Stejne jako my. Tecka.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ak ostane Ibra do tej 50ky u nás, tak si myslím, že sa mýliš

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

pozri, ja si nemyslim, ze niekedy niekto este v PL klube streli cez 330 golov, ale kdezto nasi hraci sa mozu pohybovat okolo 200+, u vas sa tazko niekto dostane na 100+, to je pointa

Reagovat
Zaschrona

chybna

Reagovat
smazaný uživatel

citim si o tom deanovi, a toto je dost pecka

Whilst at Tranmere, he was on the receiving end of a tough challenge which resulted in him losing a testicle in a reserve game against Altrincham.[7][8] Immediately following the challenge, a teammate rubbed the area to ease the pain. Dean shouted "Don't rub 'em, count 'em!".

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Frantszek

Ty kjavo. Chudak Lloris. Jinak nevim, jestli na to nekdo cucite na BT Sport, ale maji tam vybornou vec, kdyz je nejake sporne rozhodnuti, je tam s nima ve studiu Webb a oni se ho vzdycky zeptaj, co on na to. To je dobrej tah!

Reagovat
smazaný uživatel

No to aj hej, keby Webb nebo s kolegami solidarny skoro za kazdych okolnosti.

Reagovat
r.mrazik

Webb je srac

Reagovat
Frantszek

Mi prijde logicke. Jsou to profici a bylo by dost blbe, jdyby se mylili nejak casto. Nechci se toho nejak zastavat, ale vetsinou to posoudil vemi spravne

Reagovat
Counter

Co řekl na Walkera se Sterlingem?

Reagovat
Cobra

Že je Sterling hňup, že nespadl.

Reagovat
Counter

To snad ne

Reagovat
Cobra

Neřekl, ale určitě si to myslel.

Reagovat
Counter

Já bych čekal, že kdyby spadnul a penalta se stejně nepískla, tak to zas schytá, že šel k zemi moc snadno a okatě

Reagovat
Cobra

To asi ne. Tohle "šťouchnutí" bylo až moc vidět a jasná penalta... pro nás všechny. Ne pro Marrinera .

Reagovat
Counter

Záleží, kde zrovna byl, třeba to neviděl přes hráče nebo tak (což ho neomlouvá). Ale v takovém případě ho měl zachránit aspoň asistent, ten asi strávil většinu kariéry jako brankový.

Reagovat
PP

bez debat pencle.. Faul rukou je nejdebilnější ze všech, pač jdou vidět přes půl hřiště. a tady ho prostě viditelně drbl..

Reagovat
Kang & Kodos

To odkoukali od našeho Roberta Henna

Reagovat
Mimalu

ale hádám že na Roberta Henna se nechytá

Reagovat
Svatej

Pro Spurs je tahle remíza vlastně výhra. Zasloužili si dostat aspoň pětku, je to škoda. Každopádně pro nás tak jako tak boží výsledek. Zejtra to potvrdit výhrou a bude to fakt paráda před tím těžkým dvojzápasem.

Jo a Lloris je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes urobil chyby, ale inak nám zachraňuje body. Šašo bol v druhej bráne.

Reagovat
Gareth Bale 11

i tak toho pochytal hodně.

Reagovat
Svatej

jsem proste neodolal

Reagovat
Whitemedia

Dnes super výsledky, takže očekávám, že zítra uhrajeme remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivý výsledek

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Guardiola: "When we play s*** I say we play s*** but it’s not the case for many games ... the players don't deserve that (today)"

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Cobra

Šťastný bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma

Reagovat
fenixLFC

nemusim ani ten zapas vidiet a aj tak predpokladam- tottenham mal len dve strely na branu ze?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Samozřejmě. A k tomu se proti nim měla kopat za stavu 2:1 penalta, přičemž pak by dohrávali v desíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na našich 2 střelách na bránu samozřejmé?

Reagovat
fenixLFC

ze keby ich bolo viac tak date viac golov?

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Bravo.

Reagovat
Arbiter

ty jsi neskutečně vztahovačný

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Pool ztráta, Spurs ztráta, City taky, United k ostatním neřadím, ale tam ztráta potěší vždy Super Saturday

Reagovat
tony223

Takhle si nějak představuju Guardiolove Man City. Super výkon. Rozhodčí je poškodil, ale čekám, že od tohoto zápasu to už bude jen lepší a lepší. Mané hrál skvěle. Jesus bude hodně zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sane

Reagovat
tony223

ten taky

Reagovat
Usty

Úžasnej druhej poločas, hodně kontroverze, chyby Llorise... stejně je ale nejlepší, že Bravo dostal z posledních 24 střel 16 gólů

Guardioly je mi líto, dneska si rozhodně zasloužil vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Celá špička ztratila, takže čekám zítra s Burnley propadák...

Reagovat
PP

hubudrž!!

Reagovat
čutalista

morálka Arsenalu pořád na špičce, jen tak dál hoši

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
afc

Vsak prave preto,ze nikto zo spicky nevyhral,tak zajtra je to 1 za barak s balkonom.

Reagovat
Achašveróš

pššššš ani nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej golaso Wazzaa Škoda té ztráty

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore Sterlingovi, že nespadol...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš dolů. Padá každou chvíli a tady ne, blb.

Reagovat
Counter

Příště spadne a bude zas za simulanta.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze predtym padal kedy sa len dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Karma.

Reagovat
smazaný uživatel

City zahrali výborne a je z toho veľmi nešťastná strata bodov pre nich. Rozhodujúci moment nevylúčenie Walkera a neodpískanie penalty.

Reagovat
Cobra

Tak dvojitý trest by asi nepískl, no ne?

Reagovat
Counter

Pískl, ta nová pravidla se vztahují jen na snahu hrát míč apod., ne za takovéhle cílené fauly.

Reagovat
Cobra

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale podľa mňa mal. Faul na hráča v gólovej šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý bod. Dnes Manchester City jasne lepší a zaslúžil si 3 body. Našťastie sa na zásluhy v PL nehrá. Inak Lloris obrovské chyby. Snáď Alderweireld nič vážne, má 10 dní na zotavenie, tak bude v pohode.

Reagovat
FUnk

co se stalo tobymu?

Reagovat
lenckoj

vypadalo to na hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píše vyššie lenckoj, tak zadný stehenný sval. Ale nevyzeralo to vážne, išiel po svojich a celkom normálne bez grimás. Snáď sa nemýlim.

Reagovat
FUnk

tak snad se vrati rychle, nebo koupime fonteho

Reagovat
fenixLFC

yup z West hamu....

Reagovat
tuny

tak ještě za ně nenastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho jsem čekal, kdy se to Llorisovo riskování nevyplatí a je to tu. Ten druhej gól byl spíš smůla, ale jde na jeho vrub taky no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Bayern +

Akurát, že zrovna dnes maximálne neopodstatnené...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Reagovat
Infi

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

celkom sa mi paci pohlad na tabulku, kde su oba Manchestre mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

2.-6. místa mají 46, 45, 44, 43 a 41 bodů To je úžasný prostě, jakékoliv menší podklouznutí, a padáš dolů, zkrátka Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Wimmer absolútne mimo, asi nebol najlepší nápad ho nasadiť zmrznutého do zápasu práve proti City.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska měli City jasně vyhrát a bylo by to spravedlivé. A rozhodčí je dnes opravdu poškodil, ta penalta byla úplně jasná. Každopádně zlatý bod. Hugovi se nevydařil první zápas za x desítek, nedá se nic dělat. Hlavně aby byl Toby v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

A přitom podle WhoScored.com udělal Lloris za poslední 4 sezóny 9 chyb vedoucích k brance, což je druhé místo.

Reagovat
M0rb1D4S

První je s 10 Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam taky v jakých zápasech? Bych si tipnul, že většna je z doby, kdy vybíhal hasit na půlku propady Villas-Boasovy ultravysoké lajny v památných zápasech s Man City a Liverpoolem.

Reagovat
M0rb1D4S

Nebylo tam ve kterých zápasech, ale jelikož to máš za poslední 4 sezóny tak je to dost pravděpodobné.

Reagovat
kvasha16

400. pre oba Manchestre mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

hlavne united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Hyrax

Reagovat
hona.kub

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jasny, prvni byl kontakt s nohou

Reagovat
kvasha16

no povedal by som ze nefaul

Reagovat
smazaný uživatel

Víc štěstí než rozumu dělá někdy geniální tackle. A tohle byl geniální tackle.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci možností jo, jenom mi přijde, že to koleno mu zahákl dost na to, aby to byl faul.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, tohle bych nepískal.

Reagovat
db18

Všude jinde by to asi byl faul kvůli přidržování soupeře... (na poměry PL nevím)

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to hrůzostrašně z dálky, ale toto je world class tackle, dámy a pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
celeb

jasne, zoberiete najskor utocnikovi koleno, potom pretlacite celu nohu do lopty, ktoru nasledne odkopnete. Nasledne sa podla klubovej prislusnosti urci, ci vas zastrelia, alebo to bude world class tackle.

Reagovat
Ritchie

však to byl faul, ho prvně drcnul ještě pravou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to nepískal, to by tu bolo peklo.

Reagovat
Svatej

Dokonalej tackle

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul, hlavně díky kontaktu v druhé až třetí sekundě videa

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je faul

Reagovat
smazaný uživatel

Faul

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný tackle.

Reagovat
cristiano.K.

faul, ale šílený pro rozhodčího na rozklíčování.

Reagovat
r.mrazik

Jasny faul,kdyz mu nejdriv bral nohu

Reagovat
bbbauch

Faul byl prvni

Reagovat
Bayern +

Toto by som pustil ale o to viac by som kompenzoval a jasná penalta + redka pre Walkera o pár minút neskôr.

Reagovat
SunFells

Typická Roseovina, kterou mu sudí soustavně odpouští. Faul samozřejmě.

Reagovat
db18

Bravo zase nic?

Reagovat
Counter

Tentokrát je v tom nevinně.

Reagovat
db18

nicméně má takovou nevděčnou roli... to tam může být klidně Kozáčik, a jinak by to nedopadlo.

Reagovat
Counter

Vrhá to na něj až příliš špatné světlo, protože kritiku si zaslouží celá obrana před ním, když nechává soupeře střílet ze samých nebezpečných pozic.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fff

Ten DDG celkom slusne teda.

Reagovat
Counter

Obecně třeba jo, o tom se hádat nemíním, ale dneska bych mu ty góly opravdu nevyčítal.

Reagovat
celeb

problem je to, ze na neho idu 2-3 strely na zapas, kym DDG casto caruje s obrovskym poctom zakrokov. Ale pravda je, ze je mimo formy, v Barcelone by min. tretinu z tych golov chytil.

Reagovat
Hokaido

Nebo třeba Hart...

Reagovat
kiwwi

pri Alliho gole mohol ist po tom centri, zas tak nevinne v tom nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

si to s ním Pep večer pred spaním vydiskutuje

Reagovat
celeb

tam spravil obrovsky kiks Clichy. 2-3 kroky k lopte, potom nazad a nechal supera absolutne bez najmensieho tlaku centrovat. Ten gol je z 90% jeho.

Reagovat
fff

Inak ked tu koluje ta statisitka, ze z kolkych striel dostal kolko golov, neviete niekto najst nieco podobne na Kariusa a Mignoleta?

Lebo mam taky dojem, ze tiez to tam slavne nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignovi dnešek ty procenta výrazně pokazil (né jeho vinou), ale jinak dosud chytal skvěle

Reagovat
fff

Prave po dnesku ma napadlo, ze tieot statistiky vedia byt vcelku zavadzajuce. Dnes Mignolet nechytil skoro nic, no na druhu stranu ziaden z golov nebol jeho podla mna. Podobne ked Karius zacinal, dostaval dost golov a malo toho chytli, no aspon teda v zaciatkoch to bolo skor o tom, ze ani nemal co realny chytit.

Reagovat
fenixLFC

karius 12 golov z 32 striel a mignolet (dnes myslim nechytil nic) ma 15 golov z 35 striel

Reagovat
fff

takze cca to iste, zaujimave

Reagovat
fenixLFC

tak zas nie je strela ako strela. u brava si nepamatam ejdiny zakrok kedy by nieco zachranil. u kariusa dost podobne. naproti tomu mignolet fakt niekolkokrat podrzal

Reagovat
fff

Simon podrzal proti MU, Karius tusim na Sotone a este v jednom zapase v lige, tuism proti Hullu chytil dost slusnych striel (hoci tam to ani tak "potrebne" nebolo teda).

Reagovat
fenixLFC

soton bol pohar, hovorím o lige...

Reagovat
fff

Tak Soton vyluc, inak nemam pocit, ze by okrem MU Simon nejako extra podrzal.

Reagovat
fenixLFC

akoze nepamatam si kazdy zapas ale proti stoke za stavu 0:1 zachranoval

Reagovat
Maresma

tuším Allenovi chytl vychytal šanci

Reagovat
cristiano.K.

pamatuješ správně a na Sunderlandu nás taky podržel.

Reagovat
fenixLFC

trochu som sa sekol, mignol ma 15 golov z 37 striel...tj. 59,5% (dnes si to dost pokazil, no). bravo 56,1%, karius 62,5%....

Reagovat
fff

Ostavame aj po tomto kole v TOP4, yeaaaaah .

Musime najst niekde v sufliku formu, tento januar je zatial zly zly zly.

Reagovat
Zaschrona

Zimni pauza v PL neni, hrajete dal v obou poharech. Forma jen tak neprijde.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Aj remíza je dobrá. Síce nie je spravodlivá, ale dobrá. Pre Chelsea a Arsenal, ktorý nikdy nebojoval o titul ( ) bol dnešok snový.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tu bulvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som zdôraznil nadnesenosť myšlienky, pretože som napísal troška prehnanú absurditu.

Reagovat
Counter

Z mého pohledu Arsenal naposledy bojoval o titul v sezoně 07/08.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätná sezóna

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Premier league

Reagovat
Spasitel
Reagovat
kiwwi

wau, ono sa to stalo aj v sezone 07/08? To som si nikdy neuvedomil

Reagovat
Spasitel

Moja chyba ale tiež krásny futbalový moment to bol i ked o pár rokov neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

nechutný alibismus

Reagovat
Counter

Aha.

Reagovat
kiwwi

na to su gunneri experti

Reagovat
Lacko_Boh

?? Ja idem kazdy rok na tajtl.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím to je?

Reagovat
Lacko_Boh

Tottenhamom...urcite nie :)

No sak lazy money z vychodu plus obcasna naivita legendarneho managera, jedno s druhym. Minuly rok to teda aspon za mna prejebal Wengos.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hachim Mastour

Presne tak.

Reagovat
Mimalu

jakože minulý rok jste nebojovali o titul?

Reagovat
Counter

Bojovali jsme o něj asi tak do února. Jestli ti to přijde dostatečné, brát ti to nebudu, jen na to mám jiný názor.

Reagovat
Mimalu

asi to bereme každý jinak no, pro mě tým co touto dobou vede ligu už je regulérně v boji o titul

Reagovat
Hachim Mastour

Tak v januári sa nám podarilo byt 4 kolá po sebe na prvom mieste.Vlastne, žiadne iné kolo predtým ani potom sme sa nañ už nedostali.Takže žiadna title race.

Reagovat
kiwwi

nieco pre Aguerofilov

Sergio Agüero has now failed to score in every game he's played against sides currently in the top-7 this season: 6 games, 0 goals

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

po tomhle kole ho vyhodim z fanty a urcite mu to tam zacne padat

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez > Agüero

Reagovat
minoLFC

o tom ešte niekto pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si len robím srandu z toho ako to tu všetci pred časom písali v roznych variantách

Reagovat
smazaný uživatel

to tu psal snad jen (mpzna jeste pise) counter

Reagovat
Spasitel

Costa > Suárez > Agüero

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pamatuju, že Suárez měl tu bilanci tehdy hodně podobnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ja som tu par krat pisal jeho staty proti silnym superom - 0 golov a co je este horsie tragickej hre, ktora vyvrcholila dnes. V 1. polcase mohol posunut loptu na uplne volneho Saneho, ktory by siel sam na brankara z 12-13 metrov, videl ho pred sebou, napriek tomu zabrzdil akciu, aby prihral dolava na KDB? a potom hlavickoval slabucko presne na brankara. Jeho strely su bud slabe, alebo vedla, alebo nastreli brankara. V 2. polcase najhorsi hrac na ihrisku. Ak sa dostal k lopte tak ju stratil, ale najcastejsie sa pohyboval za superovym hracom, od 60. minuty ani nebezal, len znechyteny pozeral, ako sa jeho spoluhraci snazia. Zabaleta bol vo viacerych nebezpecnych situaciach nez on. Neponukal sa, nic. Ak si za nieco zasluzil Pep stratu 2 bodov, tak za svoju nenapravitelnu tvrdohlavost a odmietanie jasnych faktov, lebo sa mu nepacia. Kollarov na LB hra nahovno, Stones na stoperovi a Aguero v utoku. Napriek tomu az dnes dal Stonesa na lavicku a ta obrana hrala napriek 2 smolny golom ovela lepsie nez v poslednych zapasoch. 1. gol bol katastrofalny kiks od Clichy-ho, 2. z protiutoku po neudpiskanej penalte, ked boli hraci neskoncentrovani.

City bezpodmienecne potrebuje LB, posadit Stonesa (radsej Kollarov, aj ked ...) a posadit Aguera. Mozno kopec dalsich veci, ale tieto 3 su the must!

Reagovat
oddy

Solidní přeháňka. Ano neodehrál nejlepší zápas a nemá zrovna super formu, ale zdaleka to nebylo tak tragické, jak tu popisuješ.

Reagovat
celeb

ja nechapem tu potrebu obranovat hracov bez formy. Zarabaju sialene peniaze, spravaju sa ako spravaju (Aguerove viacere zakernosti za posledny polrok), ale aj bez tychto povedzme irrelevantnych informacii - nehra dobre, tak to pomenujem. A poviem to aj u Mascherana, Messiho, Rakitica, Neymara - hociktoreho oblubeneho hraca, ked je bez formy a hra zle. Ked hra dobre tak ho pochvalim. Ale mat nejake nutkanie obranovat ich na forach, ked viditelne hraju zle

Reagovat
oddy

Ale já ho přece nebráním, vždyť sám píšu, že nehrál dobře. Jenom mi to zkrátka nepřišlo tak špatné, jak si psal ty. Viz třeba ta akce, co popisuješ - ano měl to dát na Saného, ale nakonec i po posunutí na KdB z toho byla slušná pozice a ta hlavička? Nemyslím si, že to mohl udělat nějak moc líp, měl to poměrně vysoko, navíc takový padáček, že do toho navíc musel dávat razanci. A určitě to nedal přesně na golmana jinak by asi Lloris neskákal. Mimochodem takový Sterling měl stejné procento úspěšných nahrávek, Bruyne dokonce horší.

Reagovat
celeb

tam to mal dat na Saneho, koniec. To, ze sa lopta nakoniec dostala naspat k nemu bolo dielom mizernej hry obrancov spurs, a nakoniec aj ta realizacia - nie moc silna hlavicka na stred branky - kde ju Lloris pohodlne lapil...

Aguero je cely rok bez formy. Dal par golov slabsim superom, ale ked si zoberies ako naraba so sancami, pripadne ako sa vie uplne vytratit a desiatky minut sa len znechutene pohybovat ...

Jeho potencial je uplne niekde inde. Hrac s paradnou technikou, strelou a intuiciou ... tento rok len svoj nevyrazny tien. Neda sa porovnat s Aguerom v plnej forme. Pep by ho mal stiahnut na dlhsiu dobu - poslat ho na povinnu dovolenku niekam k moru, nech sa resetne. Takto je to trapenie pre neho aj fanuskov.

Reagovat
SunFells

Heh, dobře marný.

Reagovat
minoLFC

City by si zaslúžilo 3 body

Reagovat
Coutinho10

hmm..tak pro Chelsea se v tomhle kole rysuje celkem komfortni naskok

Reagovat
blade115

...který může krásně během dalších dvou kol téměř celý ztratit, vzhledem k tomu jak jí jdou utkání s většími soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

*jak krutě to Kanté nezvládá a chybuje proti silnějšímu soupeři

Reagovat
Coutinho10

ikdyby ste neco ztratili, tak porad na tom budete nejlip...a pak zase uz ten los budete mit klidnejsi (coz vam nedela problemy)...a titul se nerozhoduje v tehlech zapasech, ale v tech s papirove slabsima a tam jste na tom suverene nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vlastne s Lamelou?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví. Má se za to, že zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo vážne s bedrom. Absolvoval liečbu aj v Ríme, no zatiaľ to asi veľmi nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že hrál celý tým celkem hovno a za břídila je nakonec Hugo, který tam měl jinak kopec dobrých zákroků. Ten první gól mu ani nevyčítám, prostě riziko sweaper keapera-100x to vyjde, pak jdenou ne. Ale ten druhý, jaj, dneska se mu nebude dobře spát.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Zaschrona

Allardyce: "Being in the bottom three is irrelevant. What matters most is how many games you've played and how many points you've got."

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

*Jan Plavec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Tak ještě owny s analýzou tipů EF na zápas Spurs a bude to všecko.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Pulis: "Look at what Everton have invested, and what they will do I'm sure - then it looks like Everton will join that group of six."

Reagovat
Usty

Já myslím, že už jste tam měli bejt letos no.

Reagovat
Zaschrona

Zatim na to nemame kvalitu, ale je hezke videt, ze nas takhle oceni respektovany manazer aktualne nejvetsiho soupere v tabulce. Hodne to bude zalezet na tom, jak moc penez do nas realne nacpe Moshiri/Usmanov (bez noveho stadionu dlouhodobe nemame sanci) a jak moc se nam bude darit zapracovavat mlade hrace, respektive co z toho bude trener schopny dostat. O kvalitu dvojky Koeman - Walsh se ale bojim relativne nejmene.

Reagovat
Usty

Za předpokladu, že celá top 6 bude mít formu, tak asi ne, ale máte výbornej kádr už roky, prakticky se nemění s drobnejma pozitivníma změnama, ale pořád ne a ne prorazit. Snad jen ten ročník 13/14, kdy to těsně nevyšlo.

Reagovat
Zaschrona

No jo, jenze po tom roce 13/14 prisel zlom, kdy jsme se uz dopredu neposouvali - at uz z duvodu preslapu Boba nebo nedostatku financi, i kdyz objektivne kadr o to 7. misto porad mel bojovat. Kdyby neprisel Moshiri, tutove uz by tu nevydrzel Lukaku, novy stadion by byl v naprostem nedohlednu a zrejme by nas porad trenoval Martinez, protoze by si ho klub zrejme nemohl dovolit za 11 milionu liber vyhodit... Takhle je situace mnohem optimistictejsi, ale na to se realne pripojit do kazdorocnich boju o LM, na to porad urcite nemame, na to cely klub jeste musi udelat hodne veci, aby plany zacal menit v realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo koho?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Proč místo, vždyť Pulis říká "join".

Reagovat
kiwwi

a co to potom vlastne znamena?

Reagovat
Usty

připojit se k nim? Tedy udělat z šestičlenné skupinky sedmičlennou? Ne?

Reagovat
kiwwi

tak 7 clenna je uz v podstate teraz, pretoze za Evertonom uz nie je nikto kto by mohol konkurovat

kazdopadne Everton je +- tejto pozicii uz od 2004 roku

Reagovat
nani92

Moyes

Reagovat
Zaschrona

Realne konkurovat zatim nemuzeme, financne jsou i Spurs o dost bohatsi. Zatim jen plati to, ze jsme dlouhodobeji nejlepsi ze zbytku ligy, v prumeru poslednich 10-15 let urcite. Do toho, abychom se mohli stat realnymi cleny pomyslne top 7, to nas muze dostat jedine Moshiri/Usmanov investicemi do kadru a hlavne noveho stadionu.

Reagovat
Hachim Mastour

Mohol by si prestat s tým Usmanovom pls?

Reagovat
Zaschrona

Nemuzu za to, ze mu u vas Kroenke zablokoval cestu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi že to bude vyrovnaná skupina 7 týmů? Tipl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

manutd

Reagovat
fenixLFC

okej, nesuhlasim s jurgenom ze sme v tom zapase boli lepsi....neboli. uznavam chybu, prvy gol je uplne lovrenova chyba. a najma bolo vidno preco ta trojice vpredu nefungovala....cely prvy polcas boli lallana s coutinhom ako tepli bratia a pohybovali sa v rovnakých priestoroch....

Reagovat
Free_player

tak ještě, že to uznáváš bez toho by život nemohl dál pokračovat ...

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako bez tvojho komentaru....nepamatal som si komu som to odporoval ci divikovi alebo edgarovi a nechcelo sa mi to hladat, tak na to to bola reakcia...a debilne prispevky si nechaj pre svojich slepacich kamaratov, dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Son nehraje v Tottenhamu pravidelněji? Jakože, ne že by nehrál vůbec nebo nerotoval atd., ale prostě to není nějaký trvalý základ. V minulé sezoně hrál pravidelně a potom najednou nějakých pět zápasů sbíral jen málo minut, teď to je podobné. Nehodí se manažerovi do systému pro některé zápasy, nebo je tak nevyrovnaný. Já ten klub nesleduji, takže se přiznám, že vůbec nevím, ale všiml jsem si, že na něho bylo i dost chvály.

Reagovat
smazaný uživatel

Má dosť nevyrovnané výkony. Najplatnejší je, ak naskočí z lavičky do unavenej obrany súpera. Mal by zapracovať na konzistencií svojich výkonov. Je ale dosť efektívny a dáva dôležité góly a asistencie (proti WHU).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Mně z těch záblesků přišel jako hráč s velkým potenciálem. Kdo je kromě Lamely nějaký jeho nejvýraznější konkurent a hodí se Vám vůbec, kromě toho, že je teda super náhradník?

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko záleží od toho, v akom rozostavení hráme. Naší ofenzívny záložníci sú dosť flexibilný a nikto nemá jasné miesto. Son je jednu chvíľu na AM, potom RW, LW alebo aj ako CF. Momentálne ako spomína lacob, v základe hrajú lepší hráči ako Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Není lepší než hráči, kteří hrají v základu.

Reagovat
fantomas

Známkuju takle při večeru hlášky, a na co nenarazim - jedna impova, co je teď ještě tak třikrát vtipnější... http://www.eurofotbal.cz/clanky/bravo-do-manchesteru-city-dnes-se-podrobi-zdravotni-prohlidce-337742/?forum=1&nom=1#post8760938

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Zajímavé na tom je, že i Chong měl Brava za špičku.

Reagovat
kvasha16

PL ho znicila

Reagovat
Azazelo RD

Tak ve Španělsku obecně nejsou žádní špičkoví brankáři, jinak by Messi a Ronaldo nemohli dávat tolik gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky špička byl. Socky, Barca, repre.. všude to prokazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

V LaLize to měl rozhodně jednodušší, nižší tempo fotbalu, horší týmy, které mu dovolili vyniknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na tohle retardovaný srovnávání lig jsem čekal no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Chytal dobře i v pohárech ne?

Reagovat
SunFells

Tam chytal spíš Ter Stegen, ne? Těžko si ale představit že dobře.

Reagovat
teenz

V pohárech chytal Stegen. Bravo byl ale špička ligy (dlouhodobě), což teď nepochopitelně nepotvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je to pochopitelný dost

Reagovat
teenz

Samozřejmě, u tak jednoduchýho dementa, jako ty to ani jinak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

víc neumíš, šulínku?

Reagovat
teenz

Není to poprvé, co se vyjadřuješ k někomu, koho si viděl maximálně na obrázku před přestupem do PL. Tak proč píšeš takový hovna, když o tom sám víš hovno ? Neni lehčí se nevyjadřovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že o tom vím dost na to, abych se k tomu vyjadřoval jako každý tady.

Reagovat
teenz

Vyjadřuješ se k hráči, kterej hrál La Ligu a tu (všichni víme) nesleduješ. Vidíš ho jen teď v PL. A to nepočítám ten tvuj (omezenej) názor na celou ligu.

Reagovat
Counter

Však jo, tady na tom se mi líbilo, že ho ocenil i fanda hlavního rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus vyzeral za tých pár minút fakt skvele. Zastavilo sa mi na pár sekúnd srdce pri jeho neuznanom góle.

Reagovat
Swarley

tak to už by tam ten čárovej fakt mohl začít vykládat palety, kdyby tohle pustil

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žiadna, len pár sekúnd som podľa záberov z Digi nevedel, že je odpískaný offside. GJ sa pri rohovej zástavke tešil, ako keby bolo všetko v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

to byly časy

Reagovat
Pospovič

Nenapadá me jiny trenér u kterého to vypadá, ze to s nim šlehne. Navíc Pep mi v určitých situacích připadá, ze absolutně nezvládá a projevuje se jeho agrese. Simeone hadra

Reagovat
janinho

on mi pri tych pozapasovych interviews niekedy pripada ze mu bud treba magasilno srat alebo ze si dal viac extazy nez dokaze zvladnut... pri normalnych otázkach sa tam hompala ako zmyslov zbaveny. ale o tom, ze ked sa nedari tak vie byt riadne hovado vieme davno, akurat v zapasoch s almeriou a darmstadtom sa to malokedy moze ukazat

Reagovat
Bayern +

Presne to bol jeden z markantných dôvodov, pre ktorý sme ho začali neznášať v Mncíhove. Vyhadzov lekára (aj na neho začal v inkriminovanom zápase hrať tieto opičky). Navyše oproti Cholému fakt v tom vypadá jak decko...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City-poriešit obranu a to bude neskutočny valec nielen v PL,ale aj Europe!

Reagovat
blade115

Vtipný, jak se tu názory mění kolo od kola, třeba i o 180°...

Reagovat
Busby babes

vtipny je, ze potrebujou resit neco, v cem maj asi 200 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi nazor(moj)kde som City kritizoval ty muzska slakpka!

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Majú tam najdrahšieho obrancu všetkých čias + ďalších dvoch za 40 mega + vyvoleného brankára takže nemôžu povedať ani hovno = pep to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Pep moze za vsetko ze??

Reagovat
smazaný uživatel

Keď kúpil toho slabeho brankára a predrazeneho CB co predtým okrem slabej sezóny v evertone nič nedokazal a neposilil kraje tak koho to je chyba?

Reagovat
Bayern +

Gabriel Jesús - to bude moj veľký obľúbenec. Škoda, že to včera nevyšlo, Spurs uplietli z hovna bič dvoma nechytateľnými vecami, ale skvelými. Marriner to dojebal ako mohol, penalta na Sterlinga jasná, ofsajd Kanea jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd Kanea teda žiadny, ale tá penalta a červená jasná. Jasnejšia než jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřehánějme.

Reagovat
smazaný uživatel

V čom preháňam, Janíčko?

Reagovat
smazaný uživatel

........neumíš posoudit offside ani ze zastaveného záběru, tak přenech tuto oblast zkušenějším a moudřejším

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Offside to rozhodne nebol, ani Rose nefauloval Sterlinga pri tom zákroku v šestnástke. Walker ale fauloval Sterlinga, penalta áno, červená asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? červená nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Žltá a penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

okej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch nových pravidel, aby to byla žlutá, tak by musel jít po míči. Což evidentně nešel. Takže červená.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

aspoň si ta pravidla přečti.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by som to robil ja keď to ani rozhodcovia nečítajú? Dnes neuznali vlastný gól Morgana, pri čom to bola rovnaká situácia ako pri vlastnom góle Wimmera proti Arsenalu. Takže čit ani pysk. Ja by som mu dal žltú, ak by som bol rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první věta je univerzální odpovědí na všechny problémy tohohle světa.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sporný / těžko postřehnutelný ofsajd = rozličná rozhodnutí (která ani nezávisí na hlavním sudím).

Jasný faul = jasné rozhodnutí.

Reagovat
Hokaido

To je řeč o tom momentu, kdy Sterling nespadnul?

Není to od letoška právě tak, že se za tohle už červená nedává, pokud je to ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to už o pár riadkov po 563249. krát vysvetlené.

Reagovat
Counter

Z pravidel:

Pokud se hráč ve vlastním pokutovém území vůči soupeři dopustí přestupku, kterým dojde ke zmaření jeho zjevné brankové možnosti a rozhodčí nařídí pokutový kop, bude provinivší se hráč napomenut, vyjma případů, kdy

- se jedná držení (tahání) nebo strčení nebo

- se provinivší hráč nepokusí hrát míčem nebo nemá možnost míčem hrát, nebo

- se jedná o přestupky v kterékoliv části hrací plochy (surová hra, hrubé nesportovní chování atd.) trestané vyloučením

Ve všech třech výše uvedených případech musí být hráč vyloučen.

Reagovat
Hokaido

Já si to pravidlo vykládal jinak, moje chyba...

Reagovat
fenixLFC

jasna cervena sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Mischa Zverev...

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, či sa niekedy prevalí, že šňupe

Reagovat
fajdax

On je tak hrozně nesympatickej

Reagovat
r.mrazik

Kokain??

Reagovat
Teoretik

Dnes jsem kouknul na City ze záznamu a ten Sterling je neskutečné hovno, na co sáhnul tak zjebal, nechápu proč jej tam Pepek nechal do 82. min

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten ,,center" pri tom góle De Bruynea bol totálne WTF

Reagovat
Teoretik

přesně, já už na něj za ten centr do prázdného vápna začal nadávat, pak se otočím a Lloris ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris to solídne posral.

Reagovat
cristiano.K.

At jde Matip na stopera s Emrem. Ti dva joudové, co hráli včera se můžou prát jen o pozici čtyřky.

Reagovat
Maresma

s Emrem to bych raději zkusil Gomeze

Reagovat
cristiano.K.

při našem debatování tam stejně nastoupí příště Matip s Lucasem. Ale jako fakt horší by tam Emre nebyl (to ani nejde)

Reagovat
nani92

tí dva joudové za to nemohli, slabá podpora fanúšikov ich vyviedla z koncentrácie..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mi fanusik Ked zahra Klavan dobre tych par zapasov tak ho pchat do zakladu a ked sa ukaze ze nema na zaklad(co nemal nikdy ani Lovren)tak uz je zle....Obrana Pool je slabina uz dlhsiu dobu

Reagovat
cristiano.K.

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Nevím, proč tady všichni brečíte ohledně toho "faulu" Walkera, tohle je přece úplně normální, každý kdo hrál nebo hraje fotbal mi musí dát za pravdu. Takhle do toho prostě obránci chodí, zvlášť v Premier League, se zase nemůže pískat každý šťouchnutí. Za mě velký + pro Sterlinga, že to ustál a nesnažil se tam dělat nějakou komedii

Reagovat
smazaný uživatel

worldclass tackle od Walkera.

Reagovat
smazaný uživatel

ako Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Nikikrew

jasne tak ked Sterling ide sam na branu a on ho zamerne strci a tym mu narusi stabilitu a teda je uz v nevyhode. Jasna penalta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Za co si zaslouzi plus? Spadnout, neni co resit. Nikdo by mu nic nevycital.

Takhle to vzal na sebe a chtel rozhodnout brankou, veril si. Bohuzel jak je u nej znamo, opet selhalo fotbalovy mysleni. On kdyz ma nahravat, strili, kdyz ma strilet, nahrava, spatny casovani, proste uplne vsechno. Hrace s potencialem a tak spatnym fotbalovym myslenim jako on jsem jeste v zivote nevidel...

Reagovat
Busby babes

protoze to byl faul, mel dostat cervenou a mela se kopat penalta.

Reagovat
mikelinos

Kapusta poprvé na lavičce ne?

Reagovat
papanegra

Prosím místní borce o radu, přítelkyně má tablet, android 5.1.1, nejde na něm přehrávat videa kvůli chybějícímu flash playeru, jelikož od 4.1 adobe nepdporuje android. Zkoušel jsem nějaké free prohlížeče s flashem, které by to měli rozchodit, ale žádný se neosvědčil.. nějaké tipy ?

Reagovat
minoLFC

no a ten starý flash player sa tam nedá nainštalovať?

Reagovat
Neutron

Skusal si dolphin? Aspon na mobile som pouzival ten a flash siel v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle mohlo loni vyhrát premier league

protože nevěřím že by je odchod Kantého až natolik poznamenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lester je letos hodně v píči. Má jediné štěstí, že je v PL pořád pár tragičtějších týmů.

Reagovat
Whitemedia

To je fakt zoufalost od Lestru, snad sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Snad ne.

Reagovat
Free_player

neee

Reagovat
Hokaido

Jako bylo by to stylový završení tohohle příběhu, ale snad ne.

Btw by mě zajímalo, jestli tady byl někdo, kdo Foxes predikoval, že budou hrát o udržení...

Reagovat
Whitemedia

Já po tom loňském fiasku s tím, jak obhájíme titul, jak Hazard bude nejlepší hráč sezony a jak Ranieri bude prvním vyhozeným trenérem v sezoně, raději nepredikoval nic

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis treba jako ja, kdyz jsem uz loni na konci sezony psal, ze letos sestoupi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Úroveň rozhodčích v PL je táááák tragická..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo - Arsenal dostane penaltu za zákrok, který nebyl na penaltu a ještě to byl offside. Ten fotbal je bez videa úplně nahovno.

Reagovat
Gunner14

Kopačka do ksichtu není penalta? ok

Reagovat
smazaný uživatel

To je problém pravidel, ano byla to hra na žlutou a měla by být udělena offside neofside, ale nijak to nezabránilo mu to hlavičkovat. Bohužel pokud to byl offside, tak by nedostal nic.

Reagovat
Gunner14

?? Arsenal dostane penaltu za zákrok, který nebyl na penaltu a ted píšeš že měla být udělena offside neofside?

Reagovat
smazaný uživatel

Karta za nebezpečný zákrok, ale nedostal by nic, kdyby byl odpiskany ofsajd - na hlavu co?

Reagovat
Gunner14

Tak proč si napsal že to nebyl zákrok na penaltu? Sereš si do pusy

Reagovat
nevros

On by mu dal kartu, ale ne za faul. Obcas se nestacim divit co sem leze.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hokaido

Tohle už je ale fakt trapný. Rozhodčí dělají z PL sranda ligu stejně, jako jí udělali ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky trest pro Wengera za to strceni do rozhodciho?

Reagovat
smazaný uživatel

Predĺžiť zmluvu s Arsenalom

Reagovat
Counter

Byl vykázaný na tribunu, nějaký trest z toho hádám bude.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

wtf toho jako můžou poslat do tunelu ? Ho měl dát na tribunu ne?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej offside v podání Kose. Tenhle týden se rozhodčí fakt vyznamenali... Tohle si Burnley nezasloužilo.

Reagovat
Gunner14

tohle si Burnley nezasloužilo

Reagovat
smazaný uživatel

Potopit v poslední minutě penaltou z offsidu? Ne, to si nezasloužili.

Reagovat
Gunner14

Tak měl písknout tu předtím a bylo by to 2:0 pravděpodobně, to by si možná zasloužili

Reagovat
aramaki

Reagovat
SunFells

Ve skutečnosti to bylo za 0:0.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Vím, ale ten roh by padl tak či tak Mesutovu levačku neojebeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

jasne, vyber jedinou chybu v neprospech Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že pravidlá o ofsajde podľa van Bastena sa uplatňujú už aj na Emirates. Nechutné.

Reagovat
smazaný uživatel

sou to jebaci

Reagovat
Mastný Chobot

Nakoniec všetko dobre dopadlo a popravde, už dlhšiu dobu som zápas Arsenalu tak neprežíval, čo je super. Xhaka je idiot, Coq to zmamlasil a Moss je ešte horší, než sme si mysleli. Kos, Mesut a Aaron potešili. Alexis takisto, v 98' za stavu 1-1 si dovoliť panenku - je to frajer.

Reagovat
Taiger

Zapomněl si na Gabriela, takový černý práce, co tam odvedl, snad neudělal žádnou chybu, za mě MOTM.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, aj Gabriel hral fajn. Kos bol imho lepší, ale je to jedno asi.

Reagovat
Taiger

Kos byl taky skvělej, ale přeci jen hrál na svým postu, Gabby na beku fakt famózní na jeho poměry.

Reagovat
J0EL

skvely bol. Rastie z neho uzasny hrac.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Fenri

Letos překvapuje

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel je super

Reagovat
Nikikrew

Moje nervy. Toto si fakt nezasluzim

Reagovat
PhilipS

Fandím Arsenalu už nějakej ten pátek, takže vím, že zápasy po ztrátách konkurentů nejsou nikdy jednoduchý. Takovej karneval jsem ale nečekal. Xhaka je výbornej hráč, ale je to k ničemu, pokud tohle bude dělat. Rozhodčí nevím no. Kdyby odpískal i tu penaltu v první půli na Mustafiho, byl by to od něj dobrej výkon. Péťa byl dřív na penalty specialista, nepamatuju kdy naposled nějakou chytil. Na to by se měl zaměřit jinak zas spolehlivej výkon od něj. Těch penalt proti nám je snad nejvíc v PL mám pocit

Reagovat
miezto

u nás zatím nechytl žádnou tuším...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl specialista akorát na tom památnym mladym euru, nikdy jindy nějak extra skvělý statistiky na penalty neměl.

Reagovat
Gunner14

Alexis umí kopat penalty jen když něco rozhodnou

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, kde by FArsenal byl bez rozhodčích, že ano.

Reagovat
PhilipS

Byl by výš no...

Reagovat
Mastný Chobot

pod FAttenhamom

Reagovat
tunkic

Tralalaaa

Reagovat
Gunner14

Pojd

Reagovat
miezto

vy máte po včerejšku se co ozývat...

Reagovat
Zdechlina

Nebreč

Reagovat
minoLFC

ty buď rád za bod po včerajšku - world class tackle

Reagovat
Carrick

Wenger je génius, s touto dlouhodobě žumpáckou hrou okupovat druhé místo je kumšt. A Xhaka nejhorší nákup léta.

Reagovat
Mastný Chobot

s touto dlouhodobě žumpáckou hrou wtf

Reagovat
Counter

Po takových šílených výhrách se vždycky nezvládá o něco víc no

Reagovat
Carrick

Převážnou část sezóny hrajete hodně průměrně. Z první šestky máte určitě nejhorší herní projev.

Reagovat
Counter

50 průměrných žumpáckých gólů za 22 kol, jasné no.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, ok

Reagovat
afc

A preto mame 2 naj ofenzivu ligy,co? A hlavne vonku davame dobre naklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dalsi odbornik dosiel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Ty si vo za debila?

Reagovat
SunFells

Liskni si. Ale nejlépe tak, aby ses pak jebnul ještě hlavou o stěnu, dík.

Reagovat
Carrick

Vem kámoše a přijeďte v létě na turnaj do Svitav nebo Dobrušky. Chci tě aspoň jednou v životě vidět hrát, trochu se zasmát, pobavit se.

Reagovat
Gunner14

před Eden

Reagovat
SunFells

O co jde a jak to souvisí s tvým špatným mentálním stavem?

Reagovat
bbbauch

hrozne zoufaly

Reagovat
SunFells

Zas se nepodceňuj, budeš z toho mít mindrák.

Reagovat
bbbauch

Jasne tvrdaku

Reagovat
afc

Zumpackou hrou?

Reagovat
Hokaido

Btw. Heaton je letos o parník nejlepší golman PL.

Reagovat
mikelinos

a co Pickford?

Reagovat
mikelinos

nebo tím letos myslíš 3 ligové zápasy?

Reagovat
Hokaido

Nn, celou sezonu. Heaton je podle mě lepší.

Reagovat
mikelinos

možná jo, ale asi ne o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu rozhodčí, že nedá vidět chování 22 hráčů, ale ať se už sakra zavedou to video. Nejdůležitější jsou offsidy, penalty a simulace. Přestává mě to bavit. A ne nedělá to fotbal jedinečným, tohle nejsou ty správné emoce. Proč to v Rugby funguje normálně bez problému?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Tohle je jasně na video a ten prostoj by se prostě nastavil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exot12

Nie som rozhodca, ale podľa tohto výkladu by sa nutne nemuselo jednať o offside!

Druhá změna se týká posuzování situace, kdy se do přihrávky na útočícího hráče v ofsajdové pozici (pozor, to není ofsajd!) vloží obránce. Pokud chce vědomě a kontrolovaně odehrát míč, který následně zahraje k útočníkovi v ofsajdové pozici, rozhodčí nechají pokračovat ve hře

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/zmeny-fotbalovych-pravidel-ofsajd-d5w-/fotbal.aspx?c=A130716_125008_fotbal_pes

čo sa svojím spôsobom tak trošku stalo, obranca dáva loptu, hlavu a rameno...

Reagovat
Busby babes

ted rozporujes co? penaltu Arsenalu? To preci offside byl, ne? kde se do toho nejak vlozil branici hrac?

Reagovat
exot12

podľa mňa tam kontakt obrancu s loptou bol aspoň čo som videl na videu.

Reagovat
Busby babes

jenze kontakt, kdy to tecuje a v zasade nahodne by to dostal k tomu hraci by se rozhodne nedalo brat jako vedome a kontrolovane odehrani mice.

Reagovat
exot12

Chceš povedať, že ten kontakt bol náhodný a nevedomý? V tomto som si na 100% istý, že ten úmysel tam bol. Z toho videa na 100% nemôžem tvrdiť, či ten kontakt obrancu s loptou bol a ani to, ak tam kontakt bol, že sa na to vsťahuje toto pravidlo.

A potom sa dostávame k ďalšiemu bodu, čo v takom prípade ak by bolo aj video, ale kamera s určitosťou nevyhodnotí situáciu?! Vo finále, tie kamery bude obsluhovať zas len človek, takže vplyv človekasa iba minimalizuje, ale neodstráni. Koľko kamier je potrebných? Chápem, že v TOP ligách to nebude problém, ale čo v ČR /SR? Koľko takéto kamery budú stáť + úpravy na štadiónoch + obrazovky + náklady na obsluhu a údržbu, to budú minimálne 2 ľudia!

V koľkých zápasoch za sezónu sa môže klub cítiť ukrivdený? O koľko bodov vo finále prišiel každý klub? 2-3 body max? Ak berieme to, že v každej lige je cca 30 zápasov a každý môže získať teoreticky 90 bodov, čo sú potom tieto 2-3 body? Sorry, ale vyhovárať sa, že pre tieto 2-3 body nikto získal titul, alebo ho naopak nezískal, alebo vypadol je blbosť.

Občas každému rozhodca pomôže alebo uškodí a v priemere sú všetci na tom rovnako. Každý má 90 minút na to, aby rozhodol zápas a cca 30 zápasov za sezónu, aby sa nemusel vyhovárať na chyby rozhodcu, ale my chceme zaviesť nákladné zariadenia, ktoré majú minimalizovať tento problém. Myslím, že v našich podmienkach sa dajú tieto peniaze využiť rozhodne lepšie ako na získanie týchto 2-3 bodov

Reagovat
Busby babes

bavime se o situaci pred penaltou Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej jinej mancaft sudi netlaci tak nechutne okate jako Arsenal

Reagovat
tunkic

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné, ale je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak United by mohlo povídat. Navíc Arsenal dnes měl přísné vyloučení a penalta proti ním byla taky slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

I

Reagovat
afc

A preto sa kopalo proti nam najviac penalt v lige,co?

Reagovat
Counter

Jsme "až" druzí, Hull má ještě víc. Ale jako sedm penalt je šílené číslo

Reagovat
afc

Iba 7? Ja cakal,ze je to uz aspon 8. Ved takmer kazdy 3 zapas sa kope proti nam penalta. Toto som este nezazil.

Reagovat
Counter

Možná jsme spáchali nějaké další v pohárech, tohle je čistě liga.

Btw. ono to tak vychází - 7 penalt za 22 kol je skoro pentle na každé třetí

Reagovat
afc

Vlastne ano,kazdy 3 zapas proti nam penalta. Neskutocne cosi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to proto, že máte v obraně polena.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už minimálne 10 krát takto v tejto sezóne haluzacky ujebal body. Co ušetrili za tie roky na prestupov teraz dávajú na rozhodcov svine. Túto sezónu ich fakt neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Průhledné trotle.

Reagovat
afc

Este napis tych 10 zapasov,nech to mame komplet

Reagovat
Manik...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=u4lMbSr2ZYk

nemůžu si pomoct, ale na tohle si vždy u těch Wengerovinek vzpomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
raduinho

Arsén Wenga

Reagovat
Gunner14

to je na sochu před vašim stadionem

Reagovat
miezto

spíš na tom místě na stadionu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Rišty

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

mladý Rafael naľavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jako nevím, co se tu brečí, penaltu jsme měli kopat tak či tak po tom zákroku na Mustafiho. 2:1 tak či tak, skončilo to správně.

Reagovat
Gunner14

Však to většina zapla, až když viděli že Burnley kopali pencli do tý doby se nedívali a ted dělaj závěry

Reagovat
raduinho

Xhaka

Reagovat
Zdechlina

Tady se nám sešlo uplakánků To je ono kluci, pokračujte

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to Costa nezavěsil hned o 10 vteřinách

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama (£11m) > Xhaka (£35m)

Reagovat
Hachim Mastour

15,30

Reagovat
Counter

Na cenu kašli, vždyť oni mají lepší všechny hráče, trenéry, fanoušky, stadion... Akorát nějakým omylem skončí vždycky za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad radši končit vždycky za Arsenalem, než hrát takovej průjem a být na to ještě pyšnej.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

No dobre, Xhaka stál v skutočnosti 33,8M £ (Druhý najdrahší streďák na svete) Ale aj tak ho mám rád a som s ním spokojný, i keď mu občas drbne v palici a hrá ako keby hral za Tottenham.

Reagovat
tunkic

Tak jo

Reagovat
wesleyborland

Přesně! Tak letos zase za námi. Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Arsenalu, zaslúžene. Tak sa má bojovať.

A Xhaku hnať svinským krokom.

Reagovat
afc

za Xhaku.

Reagovat
raduinho

Tak přemýšlím jestli je větší dement Xhaka nebo Behrami...

Reagovat
SunFells

AW: "Coquelin pretends he didn't touch him, but I haven't seen it."

Reagovat
Counter

Neviděl nic, ale rozčiloval se tak, až ho vykázali na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tolik povyku kvůli jednomu ofsajdu... přitom Moss to zvládl, obě penalty, červená a sedm minut správné. Blbec zápasu je spíš Ben Mee.. takový kung-fu zákrok v 97. min

Reagovat
smazaný uživatel

sorry. neměla bejt reakce

Reagovat
Counter

Tady jsem mluvil o Wengerovi ale

Reagovat
SunFells

AW: "Our penalty - I saw it on television. I think it was a penalty and a red card."

AW: "The noises I get are that Xhaka's was a red card. He has to control his game."

AW: "We don't encourage our midfielders to go down on tackles."

AW re. pushing official: "I regret everything - I should have shut up and gone in."

Reagovat
J0EL

Za poslednu vetu

Reagovat
smazaný uživatel

Už má stažené půlky.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Moc hezky

Reagovat
Taiger

Reagovat
tunkic

To čumim

Reagovat
Counter

Po výhře je vždycky snadnější se takhle vyjadřovat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tunkic

Tak to každopádně Ale u něj to je překvapení i tak

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ale zajímaly by mě odpovědi, kdybychom ten zápas v závěru nezvládli.

Reagovat
Mastný Chobot

za poslednú vetu... ale keby sme nevyhrali, tak to nepovie

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to vypadalo, jako kdyby si Moss v 94' vzpomněl, odkud mu chodí výplata a honem se to snažil napravit.

Reagovat
J0EL

Este poplac

Reagovat
tunkic

Ty vole, po včerejšku že tě huba nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Dean, keď ste hraly na St.Mary´s...

Reagovat
Taiger

Všichni se ti smějou, ale já tě mám rád, hlavně po naší výhře vždycky je s tebou fakt legrace.

Reagovat
SunFells

Nakonec si uvědomil, že když platíte Deana a Rileyho, tak to neznamená, že platíte všechny, a napravil alespoň částečně své chyby.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Reagovat
Harakan

Ty seš ale výstavní tragéd.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

25.01.2017 League Cup SF 2.z Liverpool FC - Southampton FC

28.01.2017 FA Cup 4.k Southampton FC - Arsenal FC

31.01.2017 Premier League 23. kolo Swansea City - Southampton FC

04.02.2017 Premier League 24. kolo Southampton FC - West Ham United

Soton má program zas nahustený za 9 dní 4 zápasy, dúfam že ešte kúpia náhradu za Fonteho...

Reagovat
Counter

Co jste těm televizním společnostem udělali?

Reagovat
smazaný uživatel

tento ročník nám nepraje, na začiatku ťažký los, okolo vianoc a teraz každý tretí deň zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

a podla mňa sa tá Európska liga vypustila naschvál...

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ale je to 10 dní.

Reagovat
smazaný uživatel

25 som nerátal, lebo sa to hrá večer...

Reagovat
SunFells

Je to i tak nabité, nemusíš tomu pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

ak tam dáš aj dnešný zápas tak je to 5 zápasov za 2 týždne

Reagovat
SunFells

Dělaj z toho hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to VVD nerozchodí, tak top stoper je Yoshida ... hrôza pomyslieť

Reagovat
SunFells

To jo. Za Fonteho maj celkem dobré odstupné, tak by toho mohli využít.

Reagovat
fenixLFC

sme na tom rovnako

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Real G

Reagovat
Counter

Arsenal have conceded just four goals in their last seven Premier League home games - ALL penalties.

Rozhodčí nás řežou

Reagovat
Busby babes

jinak offside to sice byl, ale pro toho caroveho to byla hodne tezka situace, podle me to v te rychlosti nemel sanci postrehnout.

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm mě to přišlo podezřelý hned v realu.

Reagovat
SunFells

Mně taky, asi byl ten pomezní ještě v eufórii z předchozího gólu, nevěděl co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

linky na pk?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tolik povyku kvůli jednomu ofsajdu... přitom Moss to zvládl, obě penalty, červená a sedm minut správné. Blbec zápasu je spíš Ben Mee.. takový kung-fu zákrok v 97. min

Reagovat
REPLIKATOR

FArsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Xhaka má fakt slušně vymrdáno

pořád nechápu ten odchod Wilshera, když si vezmu, co tam na jeho místě běhá nyní

Reagovat
SunFells

Ramsey do Číny.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho místě, tj. na ošetřovně?

Reagovat
SunFells

Možná myslel nějaké konkrétní místo na tribuně. Jackie ho obýval kvůli zranění, Xhaka kvůli trestům.

Reagovat
SunFells

Btw to je doba, co Wilshere naposledy nějak pravidelněji běhal po Emirates, tak místo něho těžko.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papanegra

co se tam stalo, že se nastavovalo 8 minut? a k tomu ještě penalta ?

Reagovat
C-M@ster

Klasickej FArsenal "until we score"

Reagovat
J0EL

ze ta huba neboli, pokrytec.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Ach jo, že nemůžete alespoň občas držet hubu, než aby jste všude kolem brečeli.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

No a teď Chelsea 45+7minutě ? wtf ? Tak už víme odkuď to teče. Z Londona

Reagovat
icemike

První si zjisti okolnosti a pak blbě tlachej

Reagovat
C-M@ster

Okolnosti? Jako kdo, komu a kolik peněz bokem dal, aby se pískalo pro Londýňany? A jak to máme asi zjistit, nejsme detektivové.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

Staci otevřít livesport,uvidet střídání v prvním poločase=zraneni=osetrovani. Ale to je potřeba nebýt ublížené děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí otevřít livesport a kouknout, že tam je na straně Hullu v prvním poločase střídání,takže nejspíš došlo k ošetřování. K tomu nemusíš bejt detektiv. Takhle seš jen trotl.

Reagovat
Whitemedia

vůbec nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Něco pro fanoušci Man Utd

https://twitter.com/_AndyHa/status/823212833043267586

....kteří by se chtěli zamyslet a věnovat se sympatickému klubu, třeba tady Atleticu pro inspiraci.

Reagovat
Gunner14

pro fanoušky MU protože to byl gol z ofsajdu? Ale neplatil takže nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

O co se tam pokušel ten mamlas s číslem 6?

Reagovat
smazaný uživatel

"Něco pro fanoušci"

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že od Costy dobrý gesto k bulváru

Reagovat
smazaný uživatel

Ohladom toho, ze si niekto mysli, ze rozhodcovia umyselne tlacia jeden ci druhy tim. Ja chapem, ze tu sa provokuje a podpichuje, ale to myslite vazne? Uprimne, fakt si to niekto mysli? zvlast po dnesnom zapase?

Ja by som bol schopny na tuto temu diakutovat pri zapasoch, ako CFC-FCB a podobnych specialitach. Takto je to pre mna nepochopitelne. A nejde len o dnesok, je tu toho fakt vela a ja neviem co si mam mysliet o ludoch co toto pisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se najdou dementi věřící na chemtrails, pražskou kavárnu a židovské spiknutí, proč myslíš, že nebude někdo věřit ovlivnění ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to je fakt. Spolubyvajuci ma fejkovy profil na FB, pridaval si random ludi, (skuskove, vyuzivame cas maximalne) natrafili sme na slecnu, ktora nam pisala, fakt tomu verila, ze si ju pridal Rytmus a ze si ju teraz blokol. Kvoli Dare. Podobnych ludi tam ma asi 400. V ten den som si uvedomil, ze su tu fakt rozni ludia. Vysvetlilo mi to mnohe, dovtedy nepochopitelne veci, napr. hlasy pre Borisa K. A celkom vtipna je aj FB stranka," preco ludom hrabe";alebo take nieco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jen popichování. Jinak bych to posuzoval individuálně - např. co neprojde Xhakovi, to projde takovému roneiovi (jeden má pověst mašiny na redky, druhý je domácí miláček), žádný úmysl poškodit daný klub v tom není.

Reagovat
Busby babes

zrovna Wazza imho tu povest taky nema kdo vi jakou, prave proto, ze ma obcas slusnej zkrat. A ten milacek... tim bych si taky nebyl uplne jistej.

Reagovat
Swarley

možná na začátku kariéry to tak bylo, kdy mu sem tam něco prošlo a nebo dostal mírnější trest...ale řekl bych, že se to v průběhu docela dost změnilo a teď už bych teda rozhodně neřekl, že je miláček Anglie...

Reagovat
Counter

A dostal za ty zkraty vždycky červenou? Za posledních jedenáct sezon dostal dle fanty dvě.

Jinak to je fuk, můžem tam dosadit někoho jiného a pointa zůstává.

Reagovat
Busby babes

jasne, ja chapu jak to myslis a mas v tom pravdu. Rozhodci se casto boji udelat takove rozhodnuti. Jedinej Dean se neboji a ten to vzdycky zkurvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wazza dostal ban i za blby fuck off, kde ho zabrala kamera

Reagovat
Counter

To bylo naopak právě proto, že byl miláček a miláčci se takto vyjadřovat nemohou

Reagovat
kvasha16

coze? ved to v zapasoch vidim bezne

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Ale tiez to nepopieram. A mozno nejake sympatie k nemu maju, domaci hrac, atd. Mne napr. vadi, ked sa boja dat kartu vo velkych zapasoch. Si spomeniem na niektore EC, alebo NdJ vo finale MS. A podobne.

Reagovat
Swarley

potřebujete taky Arsenalsky potlačit kárku nebo vo co ti jde?

Reagovat
nani92

a kde si bol, ked sa hralo CFC-FCB? tam to všetko začalo, rozhdocovia si uvedomili, že ked nedostali futbalový talent, tak aj tak môžu zasahovať do futbalu, ovplyvňovať jeho dianie, "streliť" alebo zabrániť určitým golom..každá choroba, ktorá sa neodstrihne hned na začiatku sa začne šíriť a vznikne z toho to, čo sledujeme teraz v PL

Reagovat
Radin

XHAKA danajský dar :-)) Wenger si nikdy neuměl srovnat hráče, proto mu také vždy utekli :-))

Reagovat
Swarley

*dacanský

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, třeba Invincibles byli vyloženě beránci, který nemusel srovnat a všichni mu utekli, než s nima něco dokázal no.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
emanuel habasko

LOL, to je dobre mimo.

Arsenal vede v deseti lidech v 90 1:0 a nastavuje se 7 minut. Pribehne se Mufan a snazi se prebarvit Fergietime na Wengerovo.

O akcich z offsidu se bavit nebude, ne?

Reagovat
tunkic

Costa 45+7'

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

FArsenal Jednoho dne jim to karma spočítá...

Reagovat
minoLFC

keď sa nastavoval čas tak vyhrávali a hneď na to dostali skôr, takže to skôr vyzeralo na Until we loss

Reagovat
Counter

*lose

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nejlepší obrana v lize a Tybo má další čistý štít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

A Diego zavrel hubu všetkým neprajníkom a konšpirátorom.

Reagovat
Miguel19

Výkon nic moc, ale na všechny z top6 jsme něco nahráli

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Arsenal

Reagovat
Mimalu

Skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Na ten jsme nahráli 1 gól ve skóre

Reagovat
Tomekcz

zasr.ny rozhodci a FA, zas vsechny potahali a jenom nas zariznuly na stoke

Reagovat
Counter

Nejvíc potáhli ManCity

Reagovat
mr.Silver

Ted ma Chelsea dva tezke zapasy, pokud je zvladnou, tak by si to uz meli letos pohlidat. Naskok maji solidni, zraneni se jim vyhabaji, museli by to hodne dosrat, aby z toho letos nebyl mistr.

Kazdopadne verim, ze je jeste s Tottenhamem letos potrapime, zbytek je podle me uz bez sance.

Reagovat
Miguel19

Ve velkých zápasech jsme marní. Já očekávám 1 bod

Reagovat
mr.Silver

Jako bychom my vzdy hrali ultra skvele, uz vidim tu plichtu 0:0

Reagovat
Busby babes

4:0 s nama, to byla velka marnost.

Reagovat
Miguel19

To bylo jediný povedený. Pak ještě půle se Spurs.

Se City sice výhra, ale tam jsme měli kliku jak blázen..

Reagovat
Kovi81

Arsenal doma musime porazit, tam neberu nic jineho. Navic marni, vyhrali sme na City, doma sme znicili United, Tottenham taky odjizdel ze SB porazeny

Reagovat
kvasha16

3 body z toho dvojzapasu su povinnost, 4 by boli pekny bonus a 6 to by uz bol celkom luxus

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Error

Na Liverpoolu neporažení 5 zápasů v řadě, doma s Arsenalem 4 výhry v řadě - 4 body ez

Reagovat
Counter

I kdyby je nezvládli, tak budou mít k titulu pořád nejblíže. Tohle už je tak z 90 % jejich.

Reagovat
mr.Silver

Pokud, prohraji ty dva zapasy, a my to nedoserem s Watfordem, tak na ne budem ztracet 2 body, to by bylo hodne solidni.

Reagovat
Miguel19

Vy prej ale o titul nehrajete..

Reagovat
mr.Silver

Jako kazdy rok

Reagovat
Counter

Já si teda nedovedu představit, že bychom na SB vyhráli A potíž je v tom, že i po těch dvou případných prohrách by byli furt první s náskokem. Byly by to pak větší nervy, ale favoritem by byla stále Chelsea, protože jak vidíš tohle kolo, ostatní ztrácejí taky.

Reagovat
mr.Silver

Vsak jasne, ja tady jenom vymyslim co by bylo kdyby, abych se nemusel ucit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Jak je krásný mít v půlce ledna hotovo...

Reagovat
mr.Silver

Byl jsem dva tydny nemocny, tak to ted "dohanim"

Reagovat
aramaki

Liverpool - Chelsea 2:1, Arsenal - Watford 2:0, Chelsea - Arsenal Burnley - Chelsea 1:0, Arsenal - Hull 1:0..Tabulka : Arsenal 56b, Chelsea 55b ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Whitemedia

van Ginkel další gól, ten v tom PSV jede

Reagovat
blade115

Skvělý víkend.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

Kolik hráčů dokázalo uhrát 2 tituly v řadě pokaždé s jiným týmem?

Reagovat
C-M@ster

To není řečnická otázka, fakt by mě to zajímalo, ale z hlavy mě nikdo nenapadá...

Reagovat
Error

Pokud si dobře vzpomínám, tak tady byla statistika, že žádný. Kante bude první.

Reagovat
Arbiter

*Kante může být první

Reagovat
Busby babes

Mark Schwarzer. Chelsea a pak Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v jednom medaili za titul nedostal, protože neodehrál v PL jediný zápas v těch sezónách

Reagovat
Error

Však v mistrovské sezóně Chelsea 14/15 už ani v klubu nebyl.

Reagovat
Error

Nebo půl roku vlastně... utlačovaný za dvojicí Čech - Courtois.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*mala byť reakcia na Molos

Reagovat
Error

Mi nech ten citron.

Reagovat
Busby babes

via wiki: Although Schwarzer did not make a single league appearances before his move to Leicester City F.C., José Mourinho stated that he would receive a replica winner's medal for his contributions that season and was welcomed back for a celebration dinner at the end of the season

Schwarzer made no league appearances in the 2015–16 Premier League season, when Leicester became champions, making him ineligible for a winner's medal (minimum five league games required).[52] In spite of this he still became the first player since Eric Cantona to win consecutive championships for different clubs.

Takze pak uz jen Cantona. Vyhral s Leedsem posledni rok first division a pak prvni rocnik PL u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Cantona už jo, ale čistě v PL by byl Kanté první. A ještě ve First Division by se jich určitě našlo víc

Reagovat
Busby babes

podle me je dulezity jestli byl na ty zaverecny party po sezone. a tam Schwarzer byl.

Reagovat
Whitemedia

Cesc Fabregas has now registered 31 league assists since joining Chelsea, more than any other Premier League player in that time.

Antonio Conte has now won 60 of his last 71 league games

Reagovat
Busby babes

me se docela libi, ze ma nejvic asistenci i tuhle sezony. Na to ze hral v zakladu jen asi 5 krat...

Reagovat
PP

je dobrý... zmrd..

Reagovat
hona.kub

Cesc je letos fantastickej... zasloužil by si hrát víc, ale naše základní 11ka má letos TOP kvalitu

Reagovat
Whitemedia

Top kvalitu má, ale proti slabším týmům bych stejně raději v základu viděl Cesca místo Matice..

Reagovat
Talker

Tak Conte to má prostě vymakaný. Ví, že prostě ty goly přijdou. Ono snad jediný hráč (Costa) je na svém postu nejlepší v lize, ale je to postavené tak, že prostě ten základ funguje.

Ono si můžeme stěžovat na Alonsa, Kanteho, Hazarda, Pedra... Ale pak máme desetiminutovku, kdy 60% času jsme v ofenzivní třetině a 30% je to ve středové třetině. Což je šílené.

Ten základ je jistota, která funguje tak dokonale defenzivně/kontrolou míče, že je téměř nemožné pro ty slabší týmy dostat se do jakýchkoliv zajímavých situací. A to je z velké míry právě i díky tomu kombu Matič-Kante, kteří nejen, že podstupují souboje a presují, ale zároveň vytlačují ty hráče do nezajímavých prostor nebo je nutí ke zpětné přihrávce.

Prostě my to nehrajeme na kvalitu jednotlivců, ale takový strojový tempo fotbal, kdy je prostě jen otázkou času, kdy tam nějaký míč propadne, kdy se povede nějaká kombinace, kdy přijde nějaká hlavička... A my budeme vést. Protože soupeře prakticky nepouštíme do zajímavých situací.

Mě to přijde podobné, jako za Ancelottiho - prostě soupeře tlačíme a ve chvíli, kdy se vymaní z tlaku a dá 3-4 přihrávky a jde za půlku, tak tam nemá šanci.

Reagovat
hona.kub

přesně tak, Maticovi a Kantému to spolu náramně sedlo a je radost je sledovat hrát na jejich postech a stabilně podávat solidní výkony jako doposud

Reagovat
mikelinos

Nepamatuju si, kdy se naposledy střídal Eden dřív jak v 70. minutě, super, že na průběh zápasu Conte takhle (na jeho poměry dost brzo) zareagoval. Fabre nám tam hodně pomohl a MotM pro mě Moses, ten byl zas všude a parádně podporoval útok.

Reagovat
Vrana17

Nevíte někdo?

Kolik je, rekord v počtu nul (pro brankaře) v anglické lize za sezonu? Myslím úplně od začátku ligy ne jen PL.

Reagovat
Swarley

bych si vsadil, že by to mohl být Čech v té bájné Josého sezóně, kdy dostali za celou dobu 14 gólů nebo kolik to bylo

Reagovat
Swarley

*pardon, 15

Reagovat
Busby babes

jj, 2004 2005. a van der Saar 2008-2009

Reagovat
Swarley

i když to zase možná byla ta sezóna, kdy měl tu hlavu

Reagovat
Counter

V tom je potíž, že se hrál jiný počet zápasů, což jde pak jen těžko srovnávat.

Reagovat
Busby babes

v PL od te doby co se udili Golden glove je to Cech a VdS s 21 nulama.

Reagovat
kvasha16

to ma teda Tybo tiez celkom solidne nabehnute

Reagovat
aramaki

Reagovat
kvasha16

ma 13 cistych kont po 22 kolach, comu sa teda rehoces ty kokot?

Reagovat
Whitemedia

Čemu se jako tlemíš? Slabší týmy nám letos prostě branky nedávají a Thibo už teď má 13 čistých kont.. jako taky moc nevěřím, že to překoná, ale ten tvůj výsměch se tu opravdu nehodí..

Reagovat
aramaki

No uvidíme. Tvárite sa tu akože je už vymalované, mnoho nám napovedia najbližšie tri kolá. Som zvedavý koľko núl budete mať z nich. V každom prípade, ak vyhráte niektorí z najbližších dvoch zápasov, titul je na 99% váš..

Reagovat
smazaný uživatel

to seš ty jak jsi fingoval tu smrt v haxballové lize

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Taiger

Taky Miguel? To leccos vysvětluje.

Reagovat
aramaki

Reagovat
blade115

To je přesně ono, herně jsou na tom letos tak stejně, Alexis možná trochu líp, ale Costovy výkony mají daleko větší dopad na tým. Hráč sezóny by měl být podle dosavadního průběhu určitě on.

Reagovat
Taiger

Alexisovy výkony mají malej dopad na tým?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Právěže ne, o to jsou Costovy výkony fantastičtější.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Snad takhle bude rozhodovat i zápasy v LM

Reagovat
Counter

Alexis má více asistencí, takže tůdle

Reagovat
smazaný uživatel

i více penalt, a ty se, jak je známo, nepočítají

Reagovat
Counter

Tak tady se debatuje na téma "důležitých" gólů". Přijde mi, že se v tomto ohledu hodí vzít v potaz i asistence. Přičemž třeba ta dnešní pentle byla masivní, ale jako nějak obecně jim klidně menší význam v souhrnném hodnocení dávat můžeš.

Reagovat
kvasha16

chcelo by to tabulku aj s asistenciami, tych ma ale Diego tiez zopar

Reagovat
Miguel19

Na pl.com Costa 5 a Alexis 7. Ale nevím jak oni berou asistence..

Reagovat
lenckoj

+ tabulku vytvořených šancí ze hry, ve které Alexis kraluje celé PL (možná i všem TOP5 ligám)

Reagovat
smazaný uživatel

možná i přilehlým galaxiím

Reagovat
lenckoj

to minimálně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

https://twitter.com/OptaJoe/status/822387399913127936

statistiky z přilehlých galaxií nemám, ale ty hádám něco najdeš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

ojoj, trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys pak musel i ty asistence snad rozdělit na důležité a nedůležité, to by se šlo už hodně do hloubky

Reagovat
Counter

To už není až tak náročné (ne že by se mi to chtělo dělat :-)

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud

Reagovat
SunFells

Austin > Hazard madafaka

Reagovat
Usty

Jsem jedinej, kdo žasnul nad Maguirem? Ten kluk hrál jako zvíře...

Reagovat
Svatej

uplne me deprimoval, hral fakt uzasne. Kolik mu je ?

Reagovat
Usty

25, zas takovej kluk to neni

Reagovat
Whitemedia

*23

Reagovat
Usty

nj

Reagovat
PP

v naší lize to je talentovaný mladík..

Reagovat
kvasha16

https://gfycat.com/ThoseApprehensiveEwe

myslim, ze Diego sa k poslednym spekulaciam vyjadril dostatocne

Reagovat
Swarley

takže jednání mezi Costou (jedna ruka) a Čínou (druhá ruka) jsou v plném proudu...

Reagovat
minoLFC

ok tá Chelsea si teda titul zaslúži....

Reagovat
Usty

to ses jako rozhodl po dnesnim zapase?

Reagovat
Swarley

nezlomil je Niasse, tak už nikdo

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Bebé style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Z něj bude legenda PL.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Ten pohyb =-O

Reagovat
SunFells

Když nevíš, co s balónem, strč to Niassemu

Reagovat
fenixLFC

on sice tiez nevie, ale nevadi, aspon nebudete vediet dvaja

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Niasse náhodou nezklamal!

Reagovat
minoLFC

jo, tá kauza s Costom vás nijako nerozhodilo ako sa ukázalo

Reagovat
kvasha16

mozno preto ze vnutri klubu nebola ziadna velka kauza

Reagovat
minoLFC

určite tam niečo bolo

Reagovat
kvasha16

podla vsetko proste mal problemy s chrbtom, a ak tam nieco bolo, tak maximalne to, ze sa nepohodol s fyzioterapeutom (najprv totiz prisli media len s tym), a to urcite neni nieco, co by malo psychicky rozhodit tim

Reagovat
minoLFC

ten záujem z Číny tam určite bol

Reagovat
kvasha16

tak zaujem z ich strany bol, to viem, ale nepovedal by som ze sme boli ochotny s nimi jednat

Reagovat
kvasha16

Diego postol tento gif: https://i.makeagif.com/media/1-22-2017/sWQKOi.gif

fakt si nemyslim, ze by sa v zakulisi udialo nieco vazne

Reagovat
Counter

Zprávy BBC, SkySports, Telegraphu, Independentu, ESPN...

x

Jeden gif.

Ok no, každý máme své zdroje.

Reagovat
kvasha16

ja zas vychadzam z citovanych vyjadreni hracov a trenera ten gif (priamo od Diega) to je len taky bonus .... fakt si myslis ze keby vyplakaval ze chce prestupit a robil bordel v klube, ze by ho trener ako Conte hned po uzdraveni dal do zakladu?

Reagovat
Counter

Proč by ne, prostě zakopali válečnou sekeru a basta. Stoprocentně tam nějaký konflikt byl a stoprocentně přišla nějaká nabídka z Číny. Klidně se podívej na ta vyjádření trenéra ještě jednou, Conte se tomu tématu do jisté míry vyhýbal, protože říkal, že nechce lhát, což je mu ke cti. A stejně tak se dalo čekat, že to nebude mít žádné větší následky přinejmenším do konce této sezony, protože ani Costa není tak velký debil.

Reagovat
cristiano.K.

poslední dvě slova jsou přinejmenším otazné....

Reagovat
r.mrazik

podobny gif mel pogba kdyz se mluvilo o prestupu do MU...haha

Reagovat
kvasha16

neni moja vec ze Pogba je blby

Reagovat
r.mrazik

Coz se o costovi rict urcite neda!!!

Reagovat
Arbiter

určitě...

Reagovat
Miguel19

https://www.youtube.com/watch?v=K3GvUIiqQWs

Busquets dostal nepříjemně naloženo..

Reagovat
masly008

konečně se má proč válet

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé vidím, jak reaguje, když ho OPRAVDU něco bolí.

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

vtipne je, ze medzi tymi reakciami neni vlastne ziadny rozdiel... niekto to ma natrenovane no

Reagovat
PP

nicméně ten odpíchnutý rittberger..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Několikrát jsem takhle dostal a to jde člověk k zemi, Busquets stihne udělat ledový dech...

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi se mu tam ještě směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal to jsou neskutecny zmrdi

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

V com sme zmrdi? Niekoho sme zrakvili?

Reagovat
minoLFC

že tiež vyhrávate v nastavenom čase a ešte z offsidu ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, PL nevyhraju s wenkerom ani za sto rokov

Reagovat
nani92

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne zavery zapasov, uplne ako v 06-07 - clovek do poslednej veri, ze sa to este v pohode otocit, to sme roky nemali

xhaka hral po vylucenie skvelo, ale je to fakt retard

nacase posadit girouda a dat spat alexisa na hrot, tak sme hrali najkrajsi futbal a najlepsie to timu fungovalo, bez ohladu na giroudove goly, ktore aj tak daval z lavicky

Reagovat
Mastný Chobot

po dnešku ti aj dám za pravdu, s Alexisom na hrote je celý tím a hlavne Alexis sám oveľa nepredvídateľnejší, z krídla je to od neho to isté dokola. Na druhú stranu, Giroudov prínos je obrovský aj bez gólov, aj dnes podržal hrozne veľa lôpt a vyhral kopu súbojov, to proste Alexis nedokáže, nech je hocijako perfektný futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam dejte oba

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

-> s Giroudom je tá hra schematickejšia, s Alexisom živelnejšia a dynamickejšia

Reagovat
Hachim Mastour

Lucas-Alexis-Welbeck

Reagovat
lenckoj

Reagovat
SunFells

Já jsem dnes teda nevěřil, šel jsem si nasraně zapálit a pak od dalších dvou zdrojů ověřoval skóre

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Btw. Niassé se nepředvedl jen střelou. Jeho „bránění“ Cahilla taky určitě stojí za zmínku.

https://my.mixtape.moe/hfkvtb.mp4

Reagovat
nani92

Reagovat
frank

Zlatej Ali Dia

Reagovat
blade115

Hull je na tom s útočníky teď ještě hůř než předtím...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Zaschrona

Jak tohle mohl Martinez koupit...

Reagovat
icemike

Spíše mi vysvětli,jak se vam ho povedlo prodat?

Reagovat
Counter

Jen hostuje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Martinez slyšel, že se o něj zajímá Mourinho a bylo to..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Euphael

Toho bych nechtel ani v karvine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

In our last seven home games we have only conceded from penalties. Four of them.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v následujících týdnech Liverpool se svým losem shoří a získáme na ně konformní náskok.

Reagovat
Arbiter

by mě zajímalo, jaký náskok by byl nekonformní

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Slušný na to, že existujete až od roku 2003. Už aby vám tu barabiznu strhli.

Reagovat
kvasha16

zomri

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

my sme vlastne prvý zápas s Burnley vyhrali tou Kosovou rukou v 93', dnes z penalty v 97'. Chudáci v Burnley

Reagovat
Counter

A obojí navíc dost kontroverzní. Dyche to bude ještě hodně dlouho rozdýchávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak jako, kamoško, v obidvoch zápasoch sme si zaslúžili výkonom vyhrať, len to nanešťastie Burnley prišlo až v nadstavenom čase, takže na mňa nechoď s týmito palcami negatívnymi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre. Ale radšej ste to mohli posrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba a následný tygří desperation zákrok Darlowa včera. Hrozně vtipný

https://www.youtube.com/watch?v=ihLlVRe6X0c

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Druhá. nejlepší liga na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

přeskoč a chyt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po náročnom kole sme na tom v tabuľke veľmi dobre. Liverpoolu sme sa vzdialili o jeden bod a udržali sme si slušný 5 bodový náskok na United, respektíve 3 body na City. Nad očakávania.

Reagovat
Hachim Mastour

Slovo respektíve neznamená a ale teda.Toto by si sa mal ty a komentátori na Digi Sporte naučiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ďakujem za okienko Slovenčiny. Nechceš ale radšej napísať niečo k veci?

Reagovat
Hachim Mastour

Že ste na tom veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

idem si ľahnúť s pocitom dobrej odvedenej práce.

Reagovat
Mastný Chobot

lepšie jak počúvať celý semester profesora, čo to používa v každej vete a hovorí respektívňe

Reagovat
lenckoj

a nebo docenta na matiku, který říká kaRkulačka

Reagovat
Mastný Chobot

Wojciech Szczesny was the last Arsenal goalkeeper to save a penalty in the Premier League in August 2013. #afc (z dorážky padol gól aj tak)

A Čech ešte jedna nechytená a bude mať 10 po sebe record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

díra

Reagovat
PP

zrovna po tomto kole od tebe..

Reagovat
Thab

To byl Benteke v tom "Spend some fucking money" zápase s AV, ne?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
nani92

však dnes si chytil

Reagovat
Counter

Schovává si to, až bude nejhůř

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Blaničtí rytíři. Ti už čekají 500 let.

Reagovat
Nikikrew

Dnesny zapas mi docela pripomenul ten proti Leicestru doma, kedy Welbz hlavickou vyhral zapas. Dnes opat v poslednej minute a kebyze iba remizujeme, titul by bol opat iba v teoretickej rovine.

Velmi dolezite vitazstvo. Kazde kolo pre nas je rozhodujuce, pri 8 bodovom nakosku chelsea si nemozeme dovolit prehrat naozaj nic.

Granir, granit, granit. Pozrel som si ten zakrok 5krat a musim povedat ze to bolo na cervenu. Tak hovoria predsa pravidla. Uplna volovina, nerozumiem preco ide do tych zakrokov takto. Dnes sa mi velmi pacil celkovo stred, hral super. Pasy do stran, na obrancov to je presne to, co od neho si slubujem. Nechapem preco je tak vymlety a este sa nepoucil. Verim, ze Wenger mu to da vyzrat. Viac ma ale sere to, ze nebude hrat proti Chelsea.

Inac aj ten zakrok Coq bol hlupy, som prekvapeny ze to tu este nikto neriesil. Strasne zle to vyriesil, tiez velka hlupost od neho.

Gol bohuzial z offsidu, cize platit nemal a vyhrat sme nemali. Ja si to dokazem v pohode priznat. Tento rok sme mali docela stastie pri urcitych momentov, na strane druhej najviac penalt doma ( ak sa nemylim) co je teda velmi nevidane pre nas. Treba to zmenit a hlavne zacat makat od 1 polcase, nie od druheho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a toto jsi vymýšlel posledních 5 hodin?

Reagovat
smazaný uživatel

První 4 odstavce byly za 5 minut, ten poslední se pak o pár hodin protáhnul

Reagovat
Nikikrew

Nie som na ef 24hodin ako ty zrejme.

Reagovat
niflheim

Další kontroverzní penalta pro Arsenal v závěru zápasu?

Reagovat
SunFells

Další?

Reagovat
Counter

Proti Southamptonu jsme myslím měli jednu hodně podezřelou úplně na konci

Reagovat
Miguel19

Penalta jasná, akorát jí předcházel offside.

Reagovat
SunFells

Mason prý bojuje o život kvůli krvácení do mozku

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu

Reagovat
SunFells

aspon že tak

Reagovat
smazaný uživatel

The Club can confirm that Ryan Mason sustained a skull fracture in our fixture at Chelsea this afternoon.

He was taken to St Mary’s Hospital where he has undergone surgery.

Ryan is in a stable condition and is expected to remain in hospital for the next few days.

Read more at http://www.hullcitytigers.com/news/article/2016-17/club-statement-ryan-mason-3533371.aspx#4YAiqyi0VIXGt25g.99

Bude další Chivu

Reagovat
smazaný uživatel

Our thoughts are with Hull City’s Ryan Mason, who is reportedly fighting for his life in hospital with a fractured skull

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj moc dôveryhodný nie je, tak snáď sa to nepotvrdí.

Reagovat
fantomas

Pokud si tohle vymysleli, sou v pořádných hovnech. Je dost možný, že maj prostě jen lepší zdroje.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/01/22/arsene-wenger-must-pay-heavy-price-disgraceful-behaviour-touchline/

Arsene Wenger must pay heavy price for his disgraceful behaviour - a touchline ban will not suffice.

Hackett's verdict on the big decisions

Xhaka red card

It was a two-footed challenge and a clear red card. Verdict: Correct

Burnley penalty

Coquelin clearly makes contact and it is an obvious foul. Verdict: Correct

Arsenal penalty

Koscielny is fouled but he was offside in the build-up. Verdict: Incorrect

Taak

Reagovat
Mastný Chobot

jasná neodpískaná penalta na Mustafiho za 0-0. Verdict: Incorrect

Iacob nezvládajko. Verdict: correct

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
aramaki

Reagovat
lenckoj

A tady snad někdo říkal, že Koscielny nebyl v offsidu? Ten offside byl jasný, stejně jako Xhakova červená. Jen je zajímavé, že všichni řeší, že Arsenalu se odpustil offside, ale nikdo se nepozastavuje nad tím, že jsme měli kopat jasnou pencku za faul na Mustafiho. Že Moss nebyl schopný dát ani jednu žlutou hráčům Burnley za dva jasné lokty v Mustafiho obličeji atd.

Je sranda, že zrovna fanoušci Tottenhamu tu můžou zbořit diskuzi kvůli tomu. Přitom je to den od toho, co Walker utekl červené za faul, ke kterému se dokonce i přiznal ( pro něj za upřimnost). Nehledě na ty hodně zvláštní penalty, co jste letos kopali - jmenovitě např. Alliho simulace proti Swansea (zase u toho byl Moss...náhoda?) nebo zápas se Sotonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy na fans Spurs si strč do prdele, nedělám nic jiného, než že postuju úryvky z článku, které se mi líbí. A obzvlášť hluboko si zaraž to hledání nějakých spojitostí ohledně Mosse. Deana přeřadili do Champu, tak si hned musíš najít jiného nepřítele, plačko?

Reagovat
lenckoj

S tím Mossem jsem nechtěl říct, že by nadržoval konkrétně Tottenhamu, ale že je dement všeobecně. Jinak dík za rozumné a konstruktivní argumenty, děláš fans Spurs super reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nenechám SunFellsovi titul nejagresivnějšího komentu dne.

Reagovat
lenckoj

No to je fakt. To by byla škoda nechat se takhle zahanbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musim tě teda opět odkázat do prdele s nějakou reklamou... a co jako? Nemyslíš si nic dobrého o fans Spurs? Jaké překvapení.... Mám to s gaunerama úplně stejně, kupodivu.

Reagovat
lenckoj

S fanouškama Spurs celkově až tak problém nemám. To spíš jen zdejší Spurs komunita je plná ocasů (čest výjimkám).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sis v tomhle vlákně už potřetí vylil srdíčko, aniž bys pochopil, že to, co ti vysvětluju, je, že to nikoho nezajímá.

Reagovat
lenckoj

A i přes to na mě pořád reaguješ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já ti nevím, ale včera tady snad každý fanoušek od nás přiznal, že jsme si zasloužili prohrát, měla být penalta a hráli jsme vůbec šíleně. Takže bych to s náma uklidnil.

Reagovat
lenckoj

Však já netvrdím opak. Ale neškodilo by uznat, že Arsenal si dneska tu výhru zasloužil, nehledě na to, jestli byl offside nebo ne. Což tady vesměs fandové Arsenalu uznávají, že byl, stejně jako redka pro Xhaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chování Wengera si zasloužil odečet deseti bodů.

Reagovat
lenckoj

nebo rovnou sestup to League One třeba

Reagovat
tuny

škoda, že není League For

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jak je to s tou červenou a penaltou? Podle mě penalta jasná, ale pak by teda neměla bejt rudá, ne? Ale fakt se ptam, nějak mi to minulo.

Reagovat
lenckoj

Mám za to, že to zrušení "trojího trestu" se týká zákroků, kde je nějaká snaha nebo šance hrát míč.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

FA musí pomáhať Arsenalu ešte aj doma proti Burnley? Neskutočné

Reagovat
aramaki

A čím prosím ťa...neodpískanou penaltou, redkou a 7 minútovým nastavením a prísnou penaltou v nastavení? To, že si rozhodca nevšimol Koscielneho ofsajd nám tu nejde vyhadzovať na oči mufan

Reagovat
Counter

njn, vám nepomohla a remizovali jste s nima

Reagovat
smazaný uživatel

Od Tebe bych čekal, že budeš alespoň zticha.

Reagovat
Counter

Však jsem, tady jde o znevažování Burnley fanouškem MU, které je nedokázalo doma porazit.

Reagovat
kvasha16

hovori Mufan po 15058 goloz z offsidu v tejto sezone

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nikikrew

ano aj tu penaltu na Mustafiho nam isto pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Ryan Mason bude v poriadku dopice Ta zrazka bola dost tvrda a kedze sa jedna o hraca dost nachylneho na zranenia tak tam vela nechyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Mason suffers fractured skull and bleeding on brain after collision with Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

UPDATE: Ryan Mason described by Hull as being "in a stable condition" after undergoing surgery tonight on a skull fracture

Reagovat
Usty

Hull oznámil, že Mason je po operaci a jeho stav je stabilizovaný. Uf, uf...

http://www.hullcitytigers.com/news/article/2016-17/club-statement-ryan-mason-3533371.aspx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to nezni vubec pozitivne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zaschrona

Podle me to moc na "uf, uf" neni... alespon v tuhle chvili. Dle toho, co vime a tohohle vyjadreni, tak je to spis kodovana rec pro to, ze to neni dobry. Mirror a Daily Star pisou o krvaceni do mozku a ze bojuje o zivot. Moc neverim tomu, ze by si tohle vymysleli, bohuzel... Stabilizovany stav ma i Michael Schumacher a vsichni vime, jak to s jeho zivotem je...

Reagovat
Usty

Ty to vidíš moc černě - Mirror už změnil headline, taky píšou, že je stabilizovanej. Není v přímým ohrožení života, což nejspíš byl. Proto si můžeme oddechnout.

Reagovat
Zaschrona

No, kez by to tak bylo. Ale pokud to tak teda je, tak jsou Mirror a DS totalni hyeny, takovou lez si ani Sun nedovolil napsat do clanku...

Reagovat
smazaný uživatel

čo když to skutečne bylo hodne vážne a ted po operaci to už je stabilizované

Reagovat
Zaschrona

stabilizovane nutne neznamena, ze to porad neni hodne vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi najpravdepodobnejsie..

inak krvacanie do mozgu moze byt trojeho druhu v zavislosti od toho, ktore cievy krvacaju..., dva su krvacania v mozgovych plenach, ktore priamo nenicia mozgove tkanivo, len utlacaju zvonku, ak sa riesia skoro, clovek by sa mal uzdraviet

tretie je priamo krvacanie do mozgoveho tkaniva, ktore krv nici a nastavaju nevratne zmeny a to je velmi zle, z tych troch najhorsi ale najmenej casty pripad, myslim..a snad nie tento

aspon tak si to pamatam

Reagovat
Lacko_Boh

dakujeme A to je fajn ze si si neni isty ako to je ale tak aj ja som napicu informatik takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem za podporu

Reagovat
Usty

Já si nemyslím, že by lhali... mohli mít lepší zdroje a Ryan chvíli o život klidně mohl bojovat, ta situace se jen rychle zlepšila. Doufejme. Na jednuto stranu by bylo moc fajn, kdyby si to vymysleli.

Reagovat
Kaze

Stabilizovany != mimo ohrozeni zivota.

Reagovat
fantomas

Zajímavá simulace "nerovná se"

Reagovat
Lacko_Boh

štandartná, napro100

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

V programování naprosto normální.

Reagovat
fantomas

Zrovna u programátorů bych čekal lepší práci teda

Reagovat
Kaze

Co sis predstavoval? == je porovnani, != je nerovna se (! je negace), = je prirazeni.

Reagovat
fantomas

Třeba, že programátoři budou vědět o nějaký utajený klávesový zkratce, jak udělat regulérní nerovnítko.

Reagovat
Kaze

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

Bylo by kontraproduktivni mackat nejake slozite zkratky na tak caste veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten znak těžko bude součástí charsetu nižších jazyků.

Reagovat
Fenri

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Stabilizovaný stav ještě nemusí znamenat, že už není v ohrožená života, nebo že se situace zlepšila.

Reagovat
smazaný uživatel

The NHS has defined terms, one of which is "Critical but stable".

If the club have been told he is in a stable condition, then he is not in a critical condition.

Reagovat
db18

Pak ok.

Reagovat
Busby babes

no ale rekl bych, ze to muze byt konecna v kariere. Obrance tezko bude nosit helmu jako Cech.

Reagovat
Busby babes

nebo teda zaloznik, to uz je ale asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

pak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Member? to bol pokus o "remember"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Picusik Yusufik.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Stabilizovaný je samo o sobě dost nicneříkající slovo, protože se neví v jakým stavu se nachází. Když to řeknu tvrdě, tak to akorát znamená, že aktivně neumírá/jeho stav se nezhoršuje, nicméně furt na tom ale může být dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan is in a stable condition and is expected to remain in hospital for the next few days.

Tohle nezní jako že by to mělo být nějak extra špatné.

Reagovat
fantomas

Spíš je to prostě klasicky neutrální stanovisko klubu no. Ty maj vždycky tendenci situaci spíš klidnit a svym způsobem tudíž podceňovat než udávat nějaký přesný diagnózy nahrávající strašidelnym scénářum.

Reagovat
icemike

Wenger by řekl,že je to absence na 2-3 dny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kaze

Stabilizovany znamena, ze se jeho stav nezhorsuje, ne, ze je mimo bezpeci. Ta herecka ze Star Wars taky byla stabilizovana...

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že to číta aj ten komentátor z Digi, ktorý to tam neskutočne nadnášal a robil si z toho takpovediac dobrý deň. Ešte to prirovnával k nejakým obyčajným stretom hlavou, kde sa obaja aktéri súboja vždy postavili a hrali ďalej.

Reagovat
kvasha16

strasny kokot

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

snad je to jeho koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie..v pohode si tie % obhaji

Reagovat
kvasha16

ty vole, tak nebavil snad este nikto v tej politike

Reagovat
smazaný uživatel

Bastia manager (François Ciccolini) after the game vs Nice shouted to Balotelli in Bastia's stadium tunnel: "Shut the fuck up, you don't respect anything, go fuck yourself, you think I'm scared of you, go fuck yourself, where do you think you are"

Balotelli už v tom zase lítá

Reagovat
Counter

https://twitter.com/mohammedali_93/status/822951344709451776

Ať už tam Balo předvedl cokoli, on si nezačal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tony223

Na Korzice jsou strašní kokoti. To není jen o tom, že je černoch. Oni například také nesnáší Francouze. Proto je tam těžké hrát.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, lebo Balotelli môže za to, že fanúšikovia Bastie sú rasistické prasatá. Očividne majú aj svojho manažéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě mu bude ten manažer jen tak bez ničeho nadávat, že nemá k ničemu respekt a ptát se, jestli si myslí, že se ho bojí.

Reagovat
Mastný Chobot

však a čo urobil teda, citrónik?

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroverzi?

Reagovat
fenixLFC

aku? ze je cierny?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty si myslíš, že mu takhle nadával kvůli tomu, že je černý? To si pak nedokážu představit utrpení všech těch černochů, co za Bastii hrajou.

Reagovat
fenixLFC

tak hlavne ze si este furt nepovedal preco by to mala byt vina balotelliho, len ze ked mu nadaval tak si za to moze sam

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jsem nesnášel zejména United, ale Arsenal v posledních pár letech jednoznačně vede s těma neskutečnýma zmrdama co podepisuje. Já nevím, asi by mi bylo blbý fandit týmu, kde hraje Xhaka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Jasný no, přišel Xhaka, tak začnu fandit někomu jinýmu

Reagovat
PP

přesně.. Tak, koho si vyberem? Nejjednodušší je fandit prvnímu, ale Chelsea nikdy.. Spurs i přes sympatie jsou rival, City ne, ManU je teď největší zlo.. Jdu k Liverpoolu..

Reagovat
tunkic

Dobrá volba Já to spíš zkusim ve Španělsku, začnu u Realu, a kdyby je Barca náhodou nakonec předběhla, tak "přestoupim" k nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ukázal svou extra kvalitu, kdy se stejným kádrem, se kterým Mourinho mířil k sestupu, tak on vede ligu se slušným náskokem Nemít Ibru, tak míří i s United k sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

S tým hejtom na Mourka zase pŕŕ!

Nie je to rovnaký káder, to za prvé. A za druhé, väčšina tohto mužstva ligu vyhrala aj s Mourinhom. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je porad dost podobnej tym tomu, se kterym vyhral Mourinho ligu. Akorat jeste posilnenej o Kanteho.

To, ze vloni predvedl svou klasickou treti sezonu a byla to poradna ostuda, je vec druha.

Reagovat
B3n

Reagovat
C-M@ster

Jojo, hlavně ten Hazard a Kante hrajou za Chelsea stejně jako loni...

Reagovat
PP

Bylo v nějakém klubu v tomto tisíciletí sebedestruktivnější kombo na záloze než je Xhaka - Coq?

Reagovat
smazaný uživatel

Bowyer - Dyer

Reagovat
vodka

nevim, jak mám chápat sebedestruktivnější, ale dobří řezníci bylo i kombo Savage - Tugay

Reagovat
Svatej

Ze bori spis svuj vlastni tym nez souperovu zalozni linii

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Dokonalej pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
r.mrazik

ztrata 14 bodu na prvniho po 22 kolech? hraci a jozko by se meli stydet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pridavam este Eda.

Reagovat
r.mrazik

Edo krome vahani u Moyese dela svoji praci od te doby dost slusne

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Manchester United were 13 points off Chelsea 8 games ago. They've closed the gap to 14 points.

Unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím, jestli to má být posměšně, ale náhodou je to docela dobrý počin.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Že během nejlepšího výsledkového období od konce Fergusona nabrali na první místo ještě větší ztrátu?

Reagovat
smazaný uživatel

A jako co jiného by se mělo dít, když Chelsea za posledních 8 zápasů 7 vyhrála?

Reagovat
Counter

Vrhá to na ten úspěch jiné světlo - přestože si konečně vedou dobře, konkurence si vede ještě líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli zrovna v tenhle moment můžeme nazývat Chelsea konkurentem, ale ostatní určitě jo a zrovna na ty ostatní stáhli něco víc ne? Titul z toho nebude, ale top4 by s takovým tempem mohli v pohodě dát.

Reagovat
Counter

Teď mají dvě remízy po sobě, pořád to není žádná nezastavitelná mašina. Jinak co se týče toho stáhnutí ostatních - za posledních osm kol Arsenal, Liverpool a ManCity, zatímco CFC a Spurs jim naopak utekli. Předtím ztráceli na čtvrté místo šest bodů, teď čtyři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože já teď neberu v potaz nějaké blbé kecy mufanů a tak, že budou do x kol někde. Bral jsem to spíš obecně.

Reagovat
Swarley

tak úspěch, nevím jestli to někdo bere jako nějakej úspěch...Mourinho to tak bral i před zápasem se Stoke, že sice je ten ubeaten pěknej, ale vůbec nic to neznamená, potřebujeme vyhrávat...jestli by se mělo remizovat nebo prohrát, tak je to celkem jedno...

a psal jsem to i po zápase, to remíza nic neřeší je v tuhle chvíli úplně k hovnu...a to nejen vzhledem k Chelsea...

Reagovat
Counter

Tak s tou remízou na Stoke to už samozřejmě takový úspěch není, ale ty výsledky předtím už stačily kiwwimu k tomu, aby se viděl do tří kol před Arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by se mělo prohrát nebo remizovat, tak je to celkem jedno? Co je to za dementní úvahu? Je to jedno asi tak, že 1>0.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Talker

Tak ono ve výsledku v tomhle kole zrovna ne, stáhli bod na Liverpool a byla remíza Spurs-City. Ale standartní týdny, kdy 3-4 z pěti vyhrají, tak prostě ztrácí na čelo tabulky. Ve výsledku platí, že remíza je v téhle sezoně taková menší prohra, pokud nejde o zápas proti přímé konkurenci. Díky tomu, že je 5 týmů nasázeno do 5 bodů.

Teď se to míchá o to víc, že každé kolo musí někdo ztratit - každé kolo je duel na špičce tabulky (my x slepice, MUxLFC, MCxslepice, CFCxAFC, CFCxLive, LFCxslepice, MUxMC) - 7 "velkých" zápasů o první čtyřku během měsíce. To je období, kdy se dá nádherně stahovat a jakákoliv ztráta mrzí o to více.

Jinak teď koukám, že bude mít mourek slušnej konec ligy - během posledních 6 kol my doma a pak venku Arsenal, Tottenham.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

az trochu zavidim gunnerom jak si mozu uzit ten hate

Reagovat
bbbauch

Vsak si ho uzit muzes - spousta z nich elegantne prenasi tlak na united MU pripaskavaj, tohle byla kompenzace

Reagovat
Counter

Já ti zase trochu závidím ty bodové prognózy, kdo koho kdy v tabulce přeskočí a tak.

Reagovat
kiwwi

povedz mi, ze ti v 93. minute pri penalte Burnley nenapadlo ako prve to

Reagovat
Counter

Samozřejmě, jsem to i psal do diskuze pod preview

Reagovat
Counter

Každopádně i kdybychom remizovali, pořád by to předskočení v tabulce bylo dost daleko.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

1400. pre dalsich 100 startov Diega Costu za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

I víc.

Reagovat
SunFells

Wenger facing ban after calling referee Jon Moss a "cheat"

Se jinak rozvášnil, starý sprosťák

Reagovat
Counter

“It was nothing bad. I said something that you hear every day in football but overall nine times out of 10, you’re not sent to the stands for that.”

Tak jako svým způsobem má pravdu, rozhodčím se do podvodníků fakt nadává běžně

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea s prstem v nose

Costa

Conte

Reagovat
kiwwi

http://www.skysports.com/football/news/11667/10737825/the-stats-behind-manchester-uniteds-finishing-issues

to je proste tragedia...my 30% a Liverpool 58% premienanie velkych sanci...neskutocny rozdiel, az sa divim, ze sme len 4 body a 18 golov za nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Len 18 golov?

Reagovat
kiwwi

na takuto uspesnost premienania sanci je to ozaj "len"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mu matematika a nedochází ani kontext.

Reagovat
Miguel19

No jo, ale brankáři se proti United snaží až moc chytat.

Reagovat
Counter

je to nefér

Reagovat
cristiano.K.

a ti obránci jak brání, no tfuj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

Reagovat
fajdax

Len 18 kokotko

Reagovat
Counter

I don’t know what Dyche is on about. If Koscienly gets his head kicked by a Burnley defender, it’s a penalty whether he’s offside or not. If a player punches an opponent who is offside does he think it shouldn’t be penalised because the offside should be given first?

Je na tom něco pravdy?

Reagovat
kiwwi

nemoze ti z nevyhody vyplynut vyhoda a vice versa, to je zakladne pravidlo

cize najprv by sa po spravnosti mal spystak ofsajd a tak by mal obranca dlstat zltu/cervenu kartu za faul/nebezpecnu hru

Reagovat
Counter

Vidím to stejně no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

spystak - co to doprdele je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko, keby ho Mee do tej gebule kopol naschvál, tak áno, ale takto veľmi pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/stokecity/status/823573868048764930

Stoke je hnusné k soupeři i na twitteru

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

to není hnusné, to je správná reakce

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Mimalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele