Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 1:0

Nebezpečně blízko sestupovým pozicím zakončí rok 2016 Slovan Liberec. Severočeši totiž v posledním utkání prohráli v Jihlavě, když na brzkou trefu Petra Hronka nedokázali odpovědět.

První šanci zápasu měl na svědomí Liberec, jmenovitě Daniel Bartl, který si však vylámal zuby na brankáři Hanušovi. Na druhé straně se jen tak tak nedostal do zakončení Urblík, ale Jihlavské to nemuselo mrzet, neboť vzápětí stejně udeřilo. Ikauniaksův centr dopravil za Dúbravkova záda hlavičkující Petr Hronek - 1:0 pro Jihlavu.

V tu chvíli nikdo nečekal, že už další branka nepadne a že tedy domácí dovedou zápas do zdárného konce. Liberec určitě měl šance srovnat, hned dvě minuty po Hronkově brance hlavičkoval nepřesně Komličenko a neujala se ani další Bartlova rána.

Trenér Jindřich Trpišovský se rozhodl pro druhé dějství oživit hru Janem Navrátilem, ale příliš to nepomohlo. Sám Navrátil měl jednu příležitost, ovšem hodně nepřesnou střelou jí zazdil. Liberec se s postupem času dostával do zakončení čím dál hůře, Jihlava velice pozorně bránila.

Až v samotném závěru se nachomýtl do zajímavé příležitosti Da Silva, ale stejně jako o chvíli později Pokorný netrefil zařízení. Právě trefit prostor mezi třemi tyčemi byl největším problémem Slovanu, na druhou stranu Jihlava si asi vyhrát zasloužila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip oba dají gól.

Reagovat
patrikhm

Proč Liberec nekoupí Gina Van Kessela ze Slavie, který pod Šilhavým jen vytírá lavičku??

Reagovat
ondrasch77

Už jsi někdy viděl, aby dal Karl za hráče víc jak 5 mega??

Reagovat
noustres

Dnes to není problém.. na splátky

Reagovat
patrikhm

Jakej Karl zase doprdele?

Reagovat
ondrasch77

Ty doprdele nevíš, co za zmetka vlastní Slovan Liberec?

Reagovat
patrikhm

Teď jsem si ho vygoogloval. Komunistická svině kterou Zeman ocenil za zásluhy, jdu zvracet!!

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo zábavnější sledovat El clásico na onlajnech než sledovat tohle.

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele