Česká liga - souhrn 16. kola

02.12.2016, 22:07, aktualizováno 04.12.2016, 16:56
Komentáře a souhrny
Příbram veze cenný bod ze hřiště Mladé Boleslavi. Dukla hned dvakrát neudržela vedení proti Slovácku a nakonec skončila bez bodu. Souboj třetího se druhým asi těžko mohl mít jednoznačnější průběh. Slavia ve Zlíně vedla o tři branky již v poločase a velice suverénní cestou tak tlačí na vedoucí Plzeň. Sparta zvládla zápas s Teplicemi, Liberec selhal v Jihlavě...

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:2

04.12.2016 15:00

Góly: 19. Tomáš Fabián, 44. Jan Chramosta - 17. Jan Rezek, 90. Jaroslav Tregler

Mladá Boleslav nakonec smolnou sérii neprolomila, ba naopak jí natáhla už na šest utkání bez vítězství. Svěřenci Leoše Kalvody ztratili vítězství nad posledním celkem soutěže až v nastavení, kdy se trefil Jaroslav Tregler. Výsledek 2:2 je pochopitelně úspěchem hostujícího týmu.

Příbram moc dobře věděla, že aktuální boleslavská forma není bůhvíjaká a chtěla toho využít. Začátek zápasu nabídl šance na obou stranách, ale o něco nebezpečnější byla možná trochu překvapivě Příbram. Diviše pořádně protáhl střílející Rezek a domácí brankář vyzrál i na dorážku Ayonga! Boleslav si z šance Příbrami nepoučila a v 17.minutě už prohrávala 0:1. Majtánův přetažený centr se dostal až na kopačku Jana Rezka, který střelou z první překonal Diviše! Radost hostům dlouho nevydržela, po rohovém kopu propadl balón až k nohám Tomáše Fabiána a Hruška byl bez šance - 1:1.

Od vyrovnávací trefy začínala mít Mladá Boleslav čím dál větší převahu. Chramostu ve stoprocentní šanci vychytal Hruška a jen o dvě minuty později orazítkoval tyč Lukáš Magera! Příbram se vpodstatě jenom bránila a vyčkávala na brejky. Po jednom z nich mohl udeřit Majtán, ale v klíčový moment netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Tlak svěřenců Leoše Kalvody nakonec přinesl zasloužené ovoce. Na sklonku prvního poločasu tečoval Fabiánův střílený centr Jan Chramosta a s větší úsměvem na tváří šli do šaten přeci jenom domácí.

Příbram ve druhém poločase rozhodně nesložila zbraně a dál se s Boleslaví úrputně rvala. Blízko vyrovnání byl Pilík, jehož střela se zastavila o břevno! Z bezprostřední blízkosti na Diviše nevyzrál ani Ayong a Boleslav si koledovala. Domácí směrem dopředu výrazně ubrali, ale sázka na udržení výsledku nakonec nebyla šťastnou volbou. Ve druhé minutě nastavení totiž přišel šok! Jaroslav Tregler si naběhl na Majtánův pas a překonal Diviše - 2:2. Mladá Boleslav tak znovu nevyhrála, doma ztratila i s poslední Příbramí.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:3

04.12.2016 13:30

Góly: 12. Néstor Albiach, 43. Peter Olayinka - 30. Benjamin Tetteh, 80. Francis Koné, 82. Tomáš Zajíc

Slovácko nakonec vylepšilo jinak zpackaný podzim a poměrně překvapivě si odvezlo z Julisky všechny body. Domácí přitom dvakrát vedli, ale ani to jim nestačilo. Rozhodující branku na 3:2 pro hosty vstřelil střídající Tomáš Zajíc.

Utkání nabídlo spousty šancí na obou stranách a to jak v první, tak i ve druhé půli. Ani na branku se nemuselo čekat dlouho, tu první vsítil ve 13.minutě Néstor Albiach, kdy ho parádní přihrávkou našel Aldin Čajić. Slovácko rychle inkasovanou brankou nezačalo zmatkovat, naopak uklidnilo hru a po půlhodině se dočkalo vyrovnání. Do centru Košúta se položil Tetteh a Rada byl krátký - 1:1. Dukla sice vzápětí vstřelila druhý gól, ale nejprve se mával a pískal ofsajd. Domácí nakonec první poločas přesto ovládli, po Považancově rohovém kopu se s trochou štěstí prosadil Olayinka a stav 2:1 pro Duklu do přestávky setrval.

Diváci, kteří si našli v mrazivém počasí na Julisku cestu, rozhodně nemuseli litovat. Oba aktéři jim servírovali ofenzivní podívanou, která zahřála. Na začátku druhého poločasu byl blízko třetí trefy Čajić a za dalších několik minut i Néstor (trefil břevno) a kdyby alespoň jeden z nich dal, mohla Dukla třeba i vyhrát. Osud si ale přichystal jiný scénář.

Deset minut před koncem poslal Šumulikovski kolmici na Zajíce, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Francise Koného - 2:2! Juliska ztichla a uběhly sotva dvě minuty zažila další šok. Po centru Havlíka úspěšně hlavičkoval Tomáš Zajíc a Slovácko vedlo 3:2. Domácí se v evidentním šoku na nic nezmohli a v nastavení mohli ještě jednou inkasovat. Zajícovu tutovku odkopl od brankové čáry Považanec. Slovácko neprožilo dobrý podzim, nicméně zakončilo ho tím nejlepším způsobem, tedy ziskem tří bodů na půdě pražské Dukly.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 2:1

03.12.2016 15:00

Góly: 37. Michal Kadlec, 57. David Lafata - 89. David Vaněček

Sparta před vlastním publikem porazila Teplice 2:1 a v tabulce přezimuje na třetím místě. Letenští byli v průběhu zápasu lepším týmem a po brankách Michala Kadlece a Lafaty si vytvořili dvoubrankový náskok. Teplice stačily v závěru jen snížit, prosadil se Vaněček.

Sparta hrozila už po dvou minutách akcí Karavajeva, avšak z pozice Teplic na poslední chvíli zasáhl Ljevakovič. O chvíli později střílel Mareček a Grigar musel zasahovat, bylo to opět po akci Karavajeva. Teplice měly spíše náznaky šancí, než stoprocentní gólovky. Po půlhodině hry nedosáhl na balón Urma a na druhé straně nechal hlavičkující David Lafata vyniknout Grigara. Sparťané byli lepším týmem a svojí převahu zužitkovali ve 37. minutě. Karavajev z rohového kopu výborně odcentroval a Michal Kadlec hlavou dostal balón do sítě!

Před koncem prvního poločasu se skóre mohlo ještě několikrát měnit. Krob z nadějné pozice přestřelil a hlavičku Jakuba Hory lapil Koubek. Neuspěl ani ve 44. minutě Lafata, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro Spartu.

Začátek druhého poločasu nabídl vyrovnanou partii až do 57. minuty. Obrana hostí chybovala, Pulkrab toho okamžitě využil a vysunul skórujícího Davida Lafatu! Ani dvougólový náskok ještě Teplice nepoložil, ty si nadále dokázaly vytvořit brankovou příležitost, jenomže doplácely na mizernou efektivitu.

Zhruba sedm a půl tisíce diváků se ještě dočkalo pořádného dramatu v samotném závěru utkání. Krob našel přesným centrem Davida Vaněčka a ten snížil na rozdíl jediné branky. Této brance předcházela zahozená gólovka střídajícího sparťana Mustedanagiće. Teplice ale měly málo času, sudí Jílek nastavil pouze dvě minuty a v nich si sparťanská ekipa výsledek pohlídala. Po zisku třech bodů se Letenští posouvají na třetí místo tabulky, kde také přezimují.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - MFK Karviná 1:1

03.12.2016 15:00

Góly: 90+2. Lukáš Vraštil - 47. Jan Šisler

Zbrojovka podtrhla nepovedený podzim další domácí ztrátou, tentokráte s Karvinou a nový rok přečká na čtrnáctém místě, jen s dvoubodovým náskokem na sestupové pozice. Hosté v Brně dlouho vedli, ale domácí nakonec trefou Vraštila ze druhé minuty nastavení vydolovali bod.

Svěřenci Svatopluka Habance vstoupili do zápasu hodně aktivně a kdyby proměnili alespoň jednu z mnoha šancí, mohlo se utkání vyvíjet úplně jinak. Už ve 4. minutě po perfektní Řezníčkově práci trestuhodně netrefil prázdnou branku Hyčka a jen o chvíli později neuspěl s napodobením svého bratra Milana Michal Škoda. Ten se pokusil přelobovat Laštůvku, jenže minul. Po divočejším začátku se hra postupně uklidnila a s další šancí přispěchalo Brno až ve 36. minutě. Pokus Štohanzla byl však hodně nepřesný. Minutu před koncem poločasu pak nedosáhl na balón Dreksa.

S druhým poločasem konečně přišly i branky. Tu první vsítil krátce po úvodním hvizdu Jan Šísler, když nepříliš razantní střelou zostudil Melichárka! Chyboval i Laštůvka, ale pro Karvinou to nemělo fatální následky. Brnu se nedařilo a domácí fanoušci toho měli už plné zuby, načež si žádali Habancovo odvolání. Minutu před koncem odmítl pojistku Panák a to nakonec stálo Karvinou dva body. V nastavení totiž poslal do vápna precizní centr Pavel Zavadil a hlavičkující Lukáš Vraštil srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 1:0

03.12.2016 15:00

Góly: 12. Petr Hronek

Nebezpečně blízko sestupovým pozicím zakončí rok 2016 Slovan Liberec. Severočeši totiž v posledním utkání prohráli v Jihlavě, když na brzkou trefu Petra Hronka nedokázali odpovědět.

První šanci zápasu měl na svědomí Liberec, jmenovitě Daniel Bartl, který si však vylámal zuby na brankáři Hanušovi. Na druhé straně se jen tak tak nedostal do zakončení Urblík, ale Jihlavské to nemuselo mrzet, neboť vzápětí stejně udeřilo. Ikauniaksův centr dopravil za Dúbravkova záda hlavičkující Petr Hronek - 1:0 pro Jihlavu.

V tu chvíli nikdo nečekal, že už další branka nepadne a že tedy domácí dovedou zápas do zdárného konce. Liberec určitě měl šance srovnat, hned dvě minuty po Hronkově brance hlavičkoval nepřesně Komličenko a neujala se ani další Bartlova rána.

Trenér Jindřich Trpišovský se rozhodl pro druhé dějství oživit hru Janem Navrátilem, ale příliš to nepomohlo. Sám Navrátil měl jednu příležitost, ovšem hodně nepřesnou střelou jí zazdil. Liberec se s postupem času dostával do zakončení čím dál hůře, Jihlava velice pozorně bránila.

Až v samotném závěru se nachomýtl do zajímavé příležitosti Da Silva, ale stejně jako o chvíli později Pokorný netrefil zařízení. Právě trefit prostor mezi třemi tyčemi byl největším problémem Slovanu, na druhou stranu Jihlava si asi vyhrát zasloužila.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slavia Praha 0:4

02.12.2016 20:15

Góly: 9. Milan Škoda (pen.), 37. Milan Škoda, 42. Muris Mešanović, 81. Jaromír Zmrhal

Ani Zlín nedokázal zastavit slávistickou lavinu, která svého soka v souboji o druhé místo nekompromisně smetla. Sešívaní nastříleli už v prvním poločase tři branky a ve druhém dokonali debakl. Po sparťanské Letné tak vyloupili i tu zlínskou.

Slavia tím natáhla sérii zápasů bez porážky už na číslo dvanáct. Trenér Jaroslav Šilhavý se rozhodl pro dva hroty najednou, tedy Milana Škodu a Murise Mešanoviče, a právě oni dva byli ničivou zbraní, se kterou si domácí obrana neporadila.

Hosté se ujali vedení už v deváté minutě. Brankář Stanislav Dostál po vyběhnutí fauloval unikajícího Mešanoviče a sudí odpískal jasnou penaltu. Milan Škoda ji nezahrál bůhvíjak přesvědčivě, ale střela doprostřed branky se nakonec ujala. Zlín mohl okamžitě vyrovnat, ale Holík z jedné ze svých mnoha šancí v zápase poprvé selhal. Ve 23. minutě nechala obrana Slavie až příliš prostoru Harisu Harbovi, jeho projektil však Pavlenku nevystrašil. Jen o pár minut později přišla další velká šance Holíka. Po krásném centru Kopečného trestuhodně hlavou minul!

Ševci měli šance, to ne že ne, jenomže doplatili na mizernou produktivitu. Tu naopak mohla Slavia vyučovat. Ve 37. minutě předvedl fotbalovou krásu á la Karel Poborský Milan Škoda a nádherným lobem zvýšil na 2:0. Za dalších pět minut se na přední tyči prosadil i Muris Mešanović a se Zlínem to vypadalo velmi špatně.

Zlín měl možnosti i ve druhé půli, ale obrana sešívaných působila velice jistě. A když už polevila, zasáhl skvělý Pavlenka, jako tomu bylo po stoprocentní šanci Vukadinoviče. Pavlenka se vyznamenal i proti Jugasovi a následně opět udeřilo na druhé straně. Jaromír Zmrhal převzal na hranici pokutového území přihrávku a pečetil na konečných 4:0! Výsledek je pro domácí velmi krutým, Slavia ale vyhrála zaslouženě a přezimuje na druhém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15113126:936
2.Slavia Praha16105130:1235
3.Sparta Praha1695230:1332
4.Fastav Zlín1694327:1831
5.FK Mladá Boleslav1684428:1828
6.FK Teplice1664618:1522
7.MFK Karviná1663722:2621
8.1. FC Slovácko1646620:2518
9.Bohemians Praha 19051553715:2218
10.FK Jablonec1545623:2517
11.Dukla Praha1644821:2216
12.FC Hradec Králové1551917:2616
13.Slovan Liberec1636711:1715
14.Zbrojovka Brno1629519:2815
15.Vysočina Jihlava1627711:2313
16.1. FK Příbram16231112:319
Zbývající zápasy
02.12. 18:00FK Jablonec - FC Hradec Králové
03.12. 19:45Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
PlackaSKS

paráda, tohohle zápasu jsem se bál a Zlín klidně 4 góly dát mohl. Nicméně druhý místo a konečně čas na přípravu pro Šilhavho, takže paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto by sa Leicesteru nestalo

Reagovat
ondrasch77

Protože hráči v PL se už v listopadu netěší na zimní pauzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Ale hráči Jihlavy se určitě těší

Reagovat
Spalovač šancí

Pánik je sympaťák. Snad půjde trénovat Příbram, aby ji vytáhl nahoru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Znalec

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
$$CaptainKokotko

Plzen, Slavie a Sparta souboj o titul , Boleslav bude 4 a Zlin snad spadne co nejvic dolu. Byt jima tak prodam Vukadinovice, Hajka i Jugase,na jaro by mohli vybudovat zase novy tym. Ale jak rikam, je to Zlin Takze doufam, ze spadnu co nejvic dolu

Reagovat
johnik

Nick

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Coutinho10

skvela produktivita v nekterych zapasech to bejva obracene...plno sanci a nic z toho, ale dneska to slo presne podle planu Škoda + Muris jsou zabijaci a pokud by mel Milan odejit, tak by to byla obrovska skoda jinak podzim fantazie....o tomhle sem ani nesnil....ted je jenom skoda, ze bude ta dlouha pauza, ale o to vic se mame na jare na co tesit

Reagovat
KingMaster13

Vidím to podobně, teď bude období teorií, kde posílit a tak. Hlavně udržet kádr aby nikdo neodešel, což nemusí být jednoduchý, jelikož pokud někdo viděl Deliho, Ngadea, Baráka či Zmrhala tak už si zahraniční týmy brousí zuby Posílil bych možná PZ, Mihálik se bohužel moc nechytil, Kessel nekomentuju a Mingazov taky není nejlepší křídlo Zbytek postů se mi zdá dostatečný

Reagovat
Coutinho10

j ja bych taky nutne neposiloval max. tu pravou stranu a nebo v pripade nejaky odchodu...ten tym je hodne perspektivni do budoucna, takze by to chtelo ho udrzet co nejvic po hromade, aby jsme to na jare a v pristi sezone v evropskych poharech zuzitkovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* ty vazne nevidis ten stred zalohy?

Reagovat
KingMaster13

A proč posilovat když zrovna do středu máme v juniorce 2 hodně perspektivní hráče Alexe Krále a Dana Součka Hušby si ty 2 roky odehraje a půjde pryč a mezitím by ho mohli nahradit tihle 2.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalifikaci EL budem hrat za dva roky a s nactiletejma dm nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Scuk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

hraje na postu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja myslel ze se bavite o soucasnym slozeni a sile tech stredaku Slavky...ze je momentalne zranenej (nebo byl) a nehraje vim.

Reagovat
Coutinho10

tak jeste na jare...ale nemyslim si, ze bysme tam meli nakej pruchodak...Ngadeu to tam pred obranou jisti a Husbauer snad pujde jeste nahoru...na stred se muze posunout i Barak, kdyz se posili prava strana a pak tam ceka jeste hladovej Ščuk nebo nas lonskej nejvytizenejsi hrac Souček

Reagovat
Coutinho10

*tak jeste na jare uvidime vzhledem k evropskym poharum

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale ja se bavim vo kreativite a schopnosti podrzet mic. trojclenej stred si predstavuju takhle - vobranarskej pes ngadeu + diktator + vysunutejsi barak.

Reagovat
Coutinho10

jj zrovna tyhle 2 zapasy, co jsme hrali na 2 utocniky, tak ten stred neni zase tak silnej jako v pripade, kdy hrajem na 1 utocnika....takze ted je jenom otazka, jestli Hušbauer pujde nahoru nebo ne a pak se da mluvit o nejakym pripadnym posileni, ale zase si nemyslim, ze bysme se ho hned zbavovali,kdyz sme ho nedavno koupili

Reagovat
smazaný uživatel

vo husbauera se neboj. ten podepsal dozivoti.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A Scuk ti zaalternuje vsechny tyhle posty..a to i ve vetsich zapasech, tak proti mantinelum.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to vim ale kvalitni fotbal neni vo alternacich. ja taky dokazu zaalternovat na jeju parnu nebo durmanu ale primarne sem proste spjatej s mary.

Reagovat
smazaný uživatel

mary

De o to, ze tyhle situace se v sezone proste stavaj, ze hraci musi hrat pres nohu,alternujou v zalohach nebo vedle sebe hraji naprosto nevhodni hraci jako dvojice...vis jak...

Reagovat
meno

Já bych přivítal pravého obránce, zraní se Frydrych s Bořilem a už hrajeme se Šventem a Mikulou na krajích a zrovna s Mikulou na poháry nevím, nevím...

Reagovat
Coutinho10

jj max. ta prava strana nebo kdyz nekdo odejde

Reagovat
ondrasch77

Když už je tu zmínka o Šventovi, to je taky super letec, dnes jsem zahlédl dva "fauly" na něj a vždycky z toho vytvořil pomalu veletoč....

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zvědavý, jak si povedeme proti Zlínu a Boleslavi, týmům z vršku tabulky a jsem naprosto spokojoný. Myslím, že teď už není žádné odvážné tvrzení, že letos se s námi musí počítat v boji o titul. Samozřejmě nás čeká teď dlouhá pauza, ale nakročeno je skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že už by to stačilo...zas tak dobře hrát nemusejí :)

Reagovat
F.Torres

Proti Zlínu a Bolehlavi 6 bodů? a ještě relativně v suchým triku? Neskutečný

Reagovat
goodbay

I průměrné týmy mají občas fazonu.

Reagovat
ZB 07

Ta vaše šestizápasová šňůra bez prohry není špatná no...jen abyste se zítra s Teplicema nedivili

Reagovat
Elliasson

Reagovat
PISTOLERO

Raději se starej o ten váš Štatl, ať si snáma příští rok zahrajete

Reagovat
ZB 07

To se neboj...

Reagovat
F.Torres

to jo, jinak byste šli se 4 vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
podnebný

Se Zlínem to jde stejně jako loni s kopce. Zato hra Slavie je parádní a Jarolím bude moct v repre spoléhat minimálně na 5-6 jejích hráčů: Pavlenku, Zmrhala, Baráka, Součka, Hušbauera a Škodu.

Výsledky všech moravských klubů by se měly na jaře zvednout, jinak se zase budou propadat tabulkou, Jihlava má sestup téměř jistý.

Reagovat
Miguel19

Souček Vítej urbis.

Reagovat
F.Torres

pokud může hrát Droppa

Reagovat
El-Pistolero-68

Podle Sportu solidně zapadl.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dinss

Čína to zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde urbis, tak tu udělá binec... El-Pistolero-68 dostane na budku, že čte deník Sport....

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi. Slavia je jako arsenal minuly rok, pprazi sice zlinecester, ale poztraci to jinde.. Naopak vzpomenme si, ze v teto fazi sezony(kolem 20. Kola) i leicester mirne ztracel na arsenal a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

slavii prirovnavej ke komu chces jenom ne k arsenalu prosim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

nejses ty ten pornoherec? jen podle přezdívky....

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, ty znáš nějaký pornoherce, jo? Já teda znám jen pornoherečky...

Reagovat
Znalec

ani Roco Siffredi ti nic neříká?

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale v tomhle odvětví se soustředím pouze na "umělkyně", ne na umělce....

Reagovat
meno

Ron Jerremy by ti mohl něco říkat Ale to spíš protože to je kult už i v popkultuře

Reagovat
Znalec

Ron Jerremy je dost dirty ale občas čeknu jak tam nějakou trápí

Reagovat
meno

Já jsem v životě neviděl jeho porno Ale byl ve spouuuustě hudebních videoklipů a taky často hraje ve filmech mimo xXx tématiku

Reagovat
ondrasch77

furt nic...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ale aspoň Rosenberg...

Reagovat
smazaný uživatel

aidsak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sheena sem vzdycky miloval vcetne dva a pul chlapa. snad to nemam taky.

Reagovat
Znalec

a z jakyho zdroje se obáváš, žes to chytil?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda (nemyslim hrace). cekal sem ze ta prvni veta bude bit do voci vic...

Reagovat
Znalec

jo tak

Reagovat
ondrasch77

hmm, na toho jsem pozapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vítězila efektivita nad fotbalem. Z Holíka se mi dneska chtělo brečet.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Logan

tak neřekl bych nad fotbalem, Zlín hrál sympaticky, ale to my taky, i za stavu 4:0 v posledních minutách upalovalo 5 našich hráčů do brejku, to jsem čuměl ... Zlín si rozhodně nějakej gol zasloužil a výsledek je pro něj krutej, kdyby Holík vyrovnal mohlo to být jinak ... nám to tam konečně napadalo, někdo to už odnést musel, Boleslav mohla ty 4 kusy dostat zrovna tak ...

Reagovat
Coutinho10

j tu golovou naloz si spis zaslouzila Bolka nez Zlin, ale na to se nehraje...hlavne, ze oboji je za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Výsledek neodpovídá průběhu, v poločase to mělo byt 1:1, bohužel to by ti borci museli mít odvahu k zakončení. Zezačátku dělali stoperům problémy přihrávky za obranu Zlína, pak se Slávisti stáhli, ale zase byli efektivní.

Druhý poločas už tak zajímavý nebyl. Skvělá atmosféra od obou táborů, nádherný podzim, díky moc za to kluci a na jaro se zase pokuste udivovat Čecháčky.

Reagovat
Frick

Není co řešit - SLAVIA ZAÚTOČÍ NA TITUL!

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ondrasch77

uvidíme na jaře...

Reagovat
Aldeano

Ten sprint Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

docela me zarazi ze slavisti pres vysledek 0:4 nevidej nejveci bolesti slavie. husbauer dneska totalne ale totalne zesral 9 z 10 akci. to ma bejt maestro? zmrhal je druhej lada krejci. bilek? neni schopnej zpracovat mic jinak nez ze se spoliha na deliho nebo pavlenku. a vopet sme nakopavali jak buzici z anglie. klidne to mohlo skoncit 4:4.

Reagovat
KingMaster13

Jo stoper no vidiš to máš pravdu Tam když bychom se po někom koukli tak by to bylo ku prospěchu. Jinak může frnknout Deli a budeme v háji. Bílek se mi zrovna taky moc nepozdává

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ten dnesek vidim nepochopitelne cerne ale proste nechci abychom dopadli jako plzen a sparta.

horvath - duchod - nazdar... matejovskej - predscasnej duchod - pomalej posranek dokcal - nazdar... zrani se husbauer - prehnanej tlak na baraka - nazdar...

proste potrebujem dva hrace - stoper + dynamickej tvurce hry. kridlo navic pride vhod. pak at "ratusek" vylosuje koho chce.

Reagovat
Coutinho10

jo ten Husbauer souhlas...krom toho golu tam mel hodne nepresnosti...ale verim ze pujde jeste behem jara nahoru

k stoperum jasny no, ze Bilek je kvuli nadstandartnimu Deli hodne videt, ale je to kapitan a dokud ten ty slape (12 zapasu bez prohry uz asi neni uplne naka haluz nebo nahoda), tak nedelat nejaky razantni zmeny (zatim)....treba pak v lete, pokud bude jaro spatny, tak bude situace jina

jinak jasny chapu te...Zlin nehral spatne a nezaslouzil si 0:4, ale vem si treba posledni zapas s Bolkou, kdy sme je skoro k nicemu nepustili a pokud se nepletu, tak hrala stejna sestava...oni si spis zaslouzili ctyrku nez Zlin, ale nepadlo nam to tam minule, ale az vcera

Reagovat
smazaný uživatel

taky se snazim bejt voptimistickej ale strasi me pripadny absence. vem si ze se zrani deli s bilkem = ngadeu frydrych... zrani se husbauer a barak = postavime scuka soucka a ngadeu... to se ten mic nedostane ani za pulku. bilka ani husbauera nevyhanim ale preju si do rotace tri stopery a tri stredni zalozniky do utocny faze. chci moc?

Reagovat
Coutinho10

tak jasny nikdy neni vylouceny, ze se ti zrani vic hracu...napr. rudosi by mohli vypravet ...takze v tom pripade je dobry mit dalsi supr hrace v rukavu, ale zase pokud by jich bylo moc a treba by se ta skupina evropskych poharu nepovedla, tak pak mas zase prebytecnej luxus, kterej nevyuzijes, pokud nechces kazdy kolo rotovat se sestavou...tohle sedi presne na Plzen a jelikoz je zase venku z poharu a hraje jenom ligu, tak asi bude muset poslat hrace na hostovani a to taky neni prijemny, pokud se ti hraci necejtej, ze jsou potrebni

Reagovat
smazaný uživatel

a abychom tomu predesli tak mame pet forwardu tri dm a hracu na hostovani snad v kazdym vokresu. jesli silhavej rikal ze porad poznava kadr tak bude jeste cumet az se vrati ta druha pulka.

Reagovat
Coutinho10

tjn o zabavu bude mit postarano

Reagovat
JacksLFC

Jde videt, ze koukas na tu anglickou ligu no....to je holomajzna nakopavana co

Reagovat
smazaný uživatel

dobre. chapu ze to chces slyset tak teda liverpool je vyjimka. hraje kontinentalnim stylem a skvele.

Reagovat
vanGomm

Jo a kdyby vyhráli 5:0,tak napišeš,že to klidně mohlo skončit 5:5 a pokud 6:0 tak 6:6,že jsi rovnou nenapsal,že mohli prohrát Beru,že se někdy může mančaft dostat "jednou" za půlku a vyhrát 1:0.Pak se klidně může říci že to mohlo skončit 1:2,1:3 atp.Ovšem pokud se vede 3:0,tak většina i renomovaných mančaftů přece jen zvolní a hraje tzv. údržbu.Potom to může vypadat,že ten poražený mohl kdyby....Všechno se totiž dá upravit k obrazu svému.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim zvolnenim mas svym zpusobem pravdu. votazka je jesli "udrzba" znamena nechat vosamoceny frajery strilet ze dvou metru a golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady nejde o nějaké zvolneni za stavu 3:0. Ten zapas byl.naprosto vyrovnaný a kdyby to skončilo v poločase 2:1 pro Zlín a celkově pak třeba 3:3. Tak se nemohl nikdo divit. Jako výhra je určitě pro Slavii fajn, ale jak píše WinohradyGang, s hodně otazníky..

Reagovat
vanGomm

Samozřejmě kdyby Zlín vyrovnal na 1:1,tak se ten zápas bude hrát zase jinak než za stavu 3:0,kde už ten kdo vede i když by neměl,tak zvolní to je prostě nešvar většiny týmů.No a ten co prohrává 0:3 nemá už co ztratit,může a také většinou hraje uvolněněji.Takže to pak opticky vypadá,že by eventuálně mohl,kdyby.Ale zpět k tomu stavu 1:1.Za tohoto stavu by oba týmy přece hrály úplně jinak!!Oba by samozřejmě chtěly vyhrát,ale zároveň také neprohrát.Takže k těm střelám ze dvou mentrů na osamoceného gólmana by určitě nedocházelo.Ten zápas by se pak odvíjel úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mi jde o to, že Slavia je ani do stavu 3:0 neválcovala. Bylo to po celou dobu vyrovnané utkání, v 1. poločase byl lepší Zlín dokonce. Tzn. že bych pojem vyrovnaný zápas se tady vůbec nedá přičítat tomu, že Slavia vedla už 3:0 a vydechla.. Ty velké šance měl Zlín pokud se nemýlím za stavu 0:1. A to snad Slavia neflákala ne?

Reagovat
vanGomm

Ale to o to neválcování já přece pišu.A také o tom,že kdyby Zlín vyrovnal na 1:1,tak by se ten zápas vyvíjel také jinak.Byl by určitě opatrnější.Zlín hrál doma a za stavu 0:1 je přece logické,že má každý tým velkou snahu vyrovnat.Navíc Zlín určitě nechtěl 2x po sobě doma prohrát.Ovšem ta velká snaha o vyrovnání vede také k tomu,že musí ten tým jít potom do určitého rizika a to Slavia,která je momentálně tzv. v laufu potrestala.Jak to není až tak podstatné.Každopádně ten druhý poločas už byl vlastně o ničem.Z příspěvků jako jsou tyto je až moc cítit,že Ti součastné výsledky Slavie moc nevoní

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mi je celkem Slavia volná. Já jsem i rád, že se o titul pře krom Plzně a Sparty někdo jiný. Akorát jsem to včera víc přál Zlínu. Jen jsem měl prostě z některých příspěvků pocit, že ten zápas byl vyrovnaný jen proto, že Slavia vedla už 3:0..

Reagovat
vanGomm

Tak to máme každý jinak.Já se totiž snažím,když mě je někdo volný na jeho adresu pokud možno nic nepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to taky nepsal jako samostatný příspěvek. Jen jsem reagoval na příspěvek o Slávii i Zlínu.

Reagovat
vanGomm

Však si rozumíme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak je to především o tom, že Zlín (konkrétně třeba ten Holík) nemá kvalitu na to, aby takové šance dlouhodobě proměňoval. Když už se tam někdo takový objeví, tak je zobchodován. Ale na druhou stranu je na hlubokou poklonu, jak dokázal Pánik tým naprostých průměráků (nic ve zlém) naučit tak kvalitní a rychlou přechodovou fázi. Díky kvalitnímu systému hry z těch hráčů dostává naprosté maximum, což na druhou stranu asi bude mít i ten efekt, že kromě Jugase se nikdo další ve větším klubu neprosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo souhlas. Oni fakt umí vykombinovat situaci, dostat se do šance ale pak příjde ta nekvalita v tom proměňování, jako to včera ukázal Holík. Osobně znám tuhle situaci z letošního Baníku. My jsme taky většinou soupeře přehráli, byli jsme lepší, ale nekvalita v zakončování nás trápila..

Reagovat
ondrasch77

Tak o Hušbauerovi se snad ví, že je to fotbalista jak vystřiřenej z konce 80. let Dodnes nedokážu pochopit, že se pro něj uvolnilo místo ve Spartě a už vůbec nechápu, že za něj Slavie vysázela asi 15 mega (nejspíš k tomu přispěl faktor Tvrdík...)

Reagovat
Kang & Kodos

U nás ale hrál to, co mu dokonale sedělo a na svý poměry docela makal, tam je akorát škoda, že jsme ho rovnou neprodali, ale za pár drobnejch poslali hostovat do Itálie, kde si ani nekopnul. Pak se vrátil, začal na to srát, chodit po hřišti a místo do Liberce za Šurala šel za 15 do Slavie, za což děkujeme

Reagovat
ondrasch77

Tak u Vás bych řekl, že se svezl s tou vítěznou mistrovskou vlnou, samozřejmě je jeho velkou (podle mě jedinou) devizou střela ze střední vzdálenosti... A na to, jak je pomalej, tak není ani žádnej špílmachr jako byl třeba Horváth, zkrátka fotbalista minulého století...

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu mozna svezl na druhou stranu tam hral am pokud vim. krome strely umi jeste jednu celkem hustou klicku a vobcas da finalku pokud vidi. tvurce hry z nej ale nikdy nebude no. leda nekde v jablonci...

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale Pepka na playmakera fakt neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dala za Kessela 35. Tady není čemu se divit..

Reagovat
ondrasch77

Tohle zase na mě působí jako "ukázka moci", akorát že je Trenčín trochu utáhnul na vařený nudli... Zas na druhou stranu, třeba by z něj něco mohlo být... Koukni na Vukadinoviče, před rokem ho skoro nikdo nechtěl a dnes mu hledaj místo v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já neříkám že z něj nic nebude. Naopak si myslím že má věci, které by mohly v naší lize být pro něj hodně užitečné. Ale asi každý čekal, že za 35M tady přijde naprosto něco jiného.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

u gina to je vo hlave. za curacao hraje jako vymenenej. v namol cupu mel statistiku dokonce 1+2 nebo nak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

"80. leta"...

husbauer patri mezi ty lepsi ligovy kousky ale pro naplneni evropskejch ambic je to malo no.

co se tyka jardy hardy tak se ho musim zastat. pokud clovek jede transkontinentalni hustle tak je normalni ze chybu udela prave u banality.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Muris.

Reagovat
smazaný uživatel

Safra to byl debakl ale i tak pro nás dobre umístění

Reagovat
Miky.77.14

Ukázalo se že Šilhavý je prostě výborný trenér, který ordinuje ofenzivní styl. Konečně trenér za celé dlouhé roky, co staví dva útočníky a hned ta hra vypadá jinak. Za Uhrina hrálo 6 obránců a když jsme dali gól, začal tvrdej beton. Trenér prostě dělá hodně. Klobouk dolů před panem Šilhavým

Reagovat
exse

Tak poďte, uzavírám sázky, troll nebo idiot?

Reagovat
Posledni Kovboj

Darida

Reagovat
ZB 07

Šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

A priznas se po pravde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

obojí

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

slávista

Reagovat
PBLead

Reagovat
salami

zas tak dlouho to neni, za Beránka, hrál v utoku Škoda s Balajem a koukat se na to fakt nedalo

Reagovat
Wat

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Reagovat
C-M@ster

Bílkova tvrz

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Výborně, Liberec dva body od sestupu. Tak už pro toho Trpiše fofrem jeďte, než nám ho vyfoukne Úřad práce.

Reagovat
Znalec

ty na něj docela Trpiš

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim ti to sedlo no.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli on není duchem ve Spartě a Libe už ho tak nemotivuje. Nebo je záměrně snižuje svoji cenu na trhu... Kdo ví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Celkem "pikantérie" že kouč klubu, co je dva body od sestupu, nejspíš půjde do klubu, co chce bojovat o poháry

Reagovat
Uwe háže buly

*o titul

Reagovat
Bosko

No to záleží, jestli se v zimním přestupovým období bude chovat trochu víc rozumně než v létě

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, to je bohužel pravda, mužem klidně čekat změnu trenéra a příchod nějakýho tragéda ze Zlína ala Vukadinovic nebo Hájek

Reagovat
ratusek

Pokud ve vedení aspon trochu přemýšlí, tak Trpišovského nevezmou a nechají to trenérsky tak jak to je, ale jelikož se tam nepřemýšlí, tak vezmou Trpiše a celý to pořádně rozeserou zas Jinak Jihlava vtipný je, že do sestupu jsou namočený týmy od 8. místa níž, liga je celkem vyrovnaná

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec Trpišovský nazdar, táhni si do Sparty, jestli tě ještě budou chtít...

Reagovat
Briggus

nejprve ať nás dotáhne do jarní části EL a pak ať se pakuje

Reagovat
C-M@ster

Kdo přijde? Csaplár? Uhrin? Straka?

Reagovat
meno

Hřebík.

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba to funguje i obráceně a ještě uděláme titul.

Reagovat
REPLIKATOR

snad ne

Reagovat
risk je zisk

:D, to by byl sen.

Reagovat
smazaný uživatel

ajvn lendl na vedlejsak.

Reagovat
Jeňa

9 remíz z 16 zápasů to musí být rekord ne?

Reagovat
ZB 07

Druholigovej výkon, takhle malou radost z našeho gólu jsem ještě nikdy neměl.

Byl to strašnej podzim, každopádně Habanec už tuto sezonu pohřbil dostatečně, takže mu tu zimu klidně dopřeju. Když by to náhodou zavánělo sestupem, tak nás kdyžtak pár kol před koncem zachrání někdo typu Rada a vyjde to nastejno...

Jinak něco pro montyho: Po tribuně se dneska vesele procházela Monča (teda aspoň předpokládám, že to byla ona ) a chvilku postávala vedle nás, tak jsem si skoro říkal, že bych ji šel pozdravit, ale nakonec jsem si to rozmyslel...

Reagovat
monty25

Koukám, jestli se nepochlubila na Instagramu, ale zatím nic. Jinak jsem rád, že jste aspoň vyrovnali a Teplice tak i přes dnešní prohru přezimujou na 6. místě.

Reagovat
ZB 07

Trochu mě mrzí, že jsme vyrovnali, takhle borci zase sklidili potlesk za něco, kvůli čemu tam lidi 90 minut trpěli...

Reagovat
Bosko

Prostě jste v situaci, kdy je každej bod dobrej, takže borci sklidí potlesk i za bídu. Ale v klidu, Brno má kádr na to, aby hrálo střed tabulky. Na jaře se ho dlouho boj o záchranu týkat nebude, Od toho tam budou jiní

Reagovat
ZB 07

Jenže sem přišel trenér, kterej měl zlepšit herní projev, ale on ho o 100% zhoršil a po klidný sezoně hrajeme téměř na dně tabulky. Navíc já bych taky tleskal za bídu, ovšem pouze v případě, že ti borci do toho dají všechno. Když vidím, že se tam Škoda sotva šourá po hřišti a obránci si nedají jedinej balon, tak není za co tleskat.

Reagovat
ZB 07

*

Reagovat
ratusek

minule si psal, že Kijanskas aspoň nahrál, tak nějaké pozitivum ne?

Reagovat
ZB 07

Dneska bohužel nenahrál, takže to proti Plzni byl spíš jen takovej výkřik do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky mrzí, protože jsme to měli udržet. A pak vymyšlený trestnák a gol...

Reagovat
Hokaido

Je poslední podzimní kolo, tak se můžeme podívat na předsezonní tipovačku.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-335057/?forum=1#p8674555

Já jsem zkušeně tipoval Duklu a Libe do pohárů a Zlín na sestup.

Reagovat
Kang & Kodos

Ou, Kadlec jako hráč roku a Trpišovský nej trenér. Tak to jsem debil.

Reagovat
Hokaido

Elouel, největší hejtr Trpišovskýho a dává ho na trenéra roku?

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby nebyl jednou nohou na Letný, tak ho mám rád.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

no nej trener Uhrin a prvni vyhozenej kouc Panik

takze jsem jenom prohodil tyhle dve kategorie

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tady jsem se spálil podobně jako ostatní. Zlín a Karviná sestup, Páník první vyhozený kouč, Liberec do Evropy a Teplice vítěz poháru. Ale Milan Škoda toho krále střelců ještě vyhrát může...

Reagovat
Gryphonheart

Tak cesta do Evropy ještě není zavřená.. skrze pohár. Jen abysme tam nešli ze druhý ligy..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

U me objev Kessel a trenér roku Impuls. Ajejej

Reagovat
db18

Mistr na dobré cestě... a první byl DUmla, ne? A v pohárech 3/5, to taky jde...

Akorát Kovařík jako nej. asistent

Reagovat
Spalovač šancí

Nezoufej. Zase jsi trefil s Gangem nejlepšího trenéra

Reagovat
noustres

Ta Jihlava se stejně zachrání, všichni sousedi z tabulky budou vesměs hrát u nich, nebo se hráči možná i naserou, že neletěli do Turecka a sestoupěj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu daroval rozhodčí standartku a po následném centru vyrovnalo... No celý zápas pan rozhodčí Pučkovsky a "bezbolestně" pomáhal Brnu až mu to nakonec vyšlo. Nechtěl udělat velkou hrubku v podobě vymyšlené pentle, ale každý kontakt pískal pro Brno... Hurá těším se na výkony sudích až opravdu půjde o sestup nebo poháry....

Reagovat
ZB 07

ty máš dost

Reagovat
Jeňa

Zas proti Jihlavě a Příbrami rozhodčí Zbrojovku bil, kde to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou nepískal vůbec nic. Pak si tam Zavadil sedl na trávník jak strejc a odpískal. Ale to se dalo stokrát odvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek > Trpišovský

Reagovat
Greny

Beztak to vyhrivani nemeli zaple

Reagovat
Sosi

Reagovat
OTASi

Hlavně že musí mít všichni vyhřívaný trávníky

Reagovat
ZB 07

Čapoun taky profík..."rádi bychom vám nabídli El Clasico, ale bohužel na tento fantastický zápas nemáme práva"

Reagovat
Kang & Kodos

A taky skončil už před hodinou a půl

Reagovat
Bosko

Nemáte fotbal, tak "přijměte s povděkem biatlon"

Reagovat
ondrasch77

Buďte rádi za biatlon, tam uvidíte v akci spoustu pěknejch jabloneckej holek

Reagovat
ZB 07

když už jim v pátek odložili zápas s Hradcem, tak aspoň v tom biatlonu no

Reagovat
Bosko

Rád věřím, ale přesto dám radši prostor zbytku zápasu Leipzig - Schalke :

Reagovat
ondrasch77

chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou všechny tak hezký jako Péťa Jiráčků?

Reagovat
Uwe háže buly

to určitě

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

ale snazil se

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Bosko

Rozhodně nejsou takový podmínky, aby se ten terén nedal udržet ve způsobilým stavu. Ze stavu vačnatců je to čirej amatérismus a doufám, že za tohle dostanou pořádnou pokutu

Reagovat
Spalovač šancí

Tady není o čem. Však na letný měli dnes perfektní trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se meli vyhlasit nejlepsi hraci Baniku za podzim 16, kdo by tam dle vas mel byt ?

Za me je poradi na prvnich dvou mistech jednoznacne. 1. Peta Vasek, jehoz vykony snesou ty nejprisnejsi meritka,snad vydrzi i pro pristi rok, do prvni ligy ho budeme potrebovat. V tesnem zavesu na druhem miste Zapo, moc sem z jeho prichodu nadsen nebyl, ale diky svemu pristupu,bojovnosti a touze vzdy vyhrat si me ziskal na 100%,Trinec a vse kolem nej budiz odpusteno Vybrat posledniho do top3 je uz tezsi, nikdo dalsi takhle dominantni nebyl..., libila se mi prace Hlinky ve stredu hriste i Suse na kraji obrany... a i Mesaninov si po zacleneni do zakaldu vedl slusne. Coz odhaluje nasi asi nejvetsi Achilovu patu - ofenzivni cast, na ktere se snad v zimni pauze uspokojive zapracuje...

No a z hracu, kteri me moc nepresvedcili... Urcite Pokorny, ktereho skvele zastoupil uz vyse zmineny Rusky tank, dale pak Micola, od kapitana a hrace, ktery uz ma odkopano tolik, bych cekal vic - jak v mezihre tak i co se tyce produktivity. A kapitolou sama o sobe je pak Azevedo, jehoz cas v Baniku se ale pravdepodobne chyli ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě top 3 Vašek, Sus a Hučko. Pokorný se ukázal dobře například proti Olomouci. Od Micoly taky čekám více. A co se týče Azeveda. Jeden zápas kral, jeden bída. Ale pořád si myslím že je týmu prospěšný..

Reagovat
Radin

No budete potřebovat hodně posílit a máte štěstí, že Sigma má problém s prachama..Není to žádná dominance, Opava a Budějky vám dýchají na paty. Můžete děkovat Sigmě za ten poslední zápas..To jen k tomu příštímu roku v lize :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu jak se skládal kádr jsme podle mě ještě nad očekáváním..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam vidím jen jednoho hráče, Péťu Vaška. Potom skupinu Zápo, Mičola, Sus, Hlinka, Mondek, Hlinka, Staňa, Nerad. Ti měli jak výkyvy, tak i táhli Baník.

Azevedo, ať už táhne.

O posilování strach moc nemám, ten pocit mám spíše u jiné věci ohledně Baníku.

Reagovat
ratusek

Vašek, Zápo, Sus, Stáňa. Jinak doufám, že se nebude hrát za zásluhy a třeba když se přivede lepší, tak Mičola bude sedět. Hlavní problém bylo proměnování šancí, ale to mají všechny týmy po celém světě. Každopádně kádr na 1.ligu nemá nikdo, i když taková Karviná hraje ligu obstojně, ale to je opět nováčkovský elán.

Už teď se těším na hráče, kterým Baník byl u zadku když sestoupil a teď po podzimu kdyto vypadá nadějne se sem najednou pohrnou hráči ale Baník bohužel musí na tohle přistoupit no

Reagovat
smazaný uživatel

A četls to o té Slavii, jak má políčeno na Denise?

Reagovat
ratusek

Fakt? a předpokládám, že to přijme, i když tam bude sedět. Protože mu Frydrych a Pavlenka nakukají jak to tam je užasný, že peníze čínské chodí atd. Přitom se jim daří jen jednu sezonu a na jaře půjdou dolů Bohužel úděl druholigových/průměrných prvoligových týmů, že je bude brakovat kdejakej žid

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu osmnáct let, takže se už může rozhodovat sám. Ale myslím si, že oproti Holzerovi to má v hlavě srovnané. Každopádně, i když podepsal novou smlouvu a klub navýšil výkupku na celkem vysokou částku an to, kolik mu je, Slavie je prý ochotná na všechno přistoupit s tím, že by ho u nás případně nechala na dlouhodobé hostování.

Smlouvu má u nás pěknou, Baník v něm vidí budoucnost, on má rád Baník, tak snad bude mít rozum, no.

Reagovat
ratusek

S dlouhodobým hostováním ať jdou do pi*e Co to je za dobu, kde se obchoduje na trase Baník-Sparta a Baník-Slavia ať si čínani vychovají vlastní a netahají to z Baníku, o důvod víc je nesnášet ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bez emocí, je u nás. Nemá kam utíkat a rozumu má snad více než Holzer.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak asi očekávej možný příchod velmi zajímavého útočníka, o kterém už zde na fóru byla řeč. No a jako každý půl rok, tak i teď se přemlouvá k návratu Papadopoulos.

Reagovat
Kepy_FCB

Jakubov z Varnsdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme. Jiný hráč, hotový útočník z ligy.

Reagovat
Kepy_FCB

No někdo přjít nutně musí to je jasný každému.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty máš proti autorovi videa o Kůčovi?

Reagovat
Kepy_FCB

Nemám rád když někdo napadá slabší a postižené JAKÝMKOLIV způsobem ať se ten chlap podívá do zrcadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadl je silné slovo. Nedělal mu žádnou šikanu. Kůča je taková figurka Havířova, má rád pozornost, tak natočili video. Když se na to podíváš, vidíš tam nějaké zesměšňující otázky? Nemyslím si.

A psát o něm, že je tlustoprd atd. A nemohou za tím být třeba zdravotní problémy? To tě nenapadlo? A za druhé, i když je při těle, tak oproti tobě toho dělá celkem dost pro českou fanouškovskou scénu. Dělá různé reportáže, fotoreporty, k tomu jezdí na AZ.

Zkus si to s ním na měsíc vyměnit a pokud to vše zvládneš, budeš dobrý. Takhle to totiž vypadá, že jsi jen internetový závistivec, který pod rouškou anonymity zvládne jen urážet druhé.

Reagovat
Kepy_FCB

Kuča může a nejspíš má duševní poruchu a on toho využil a celé to šílení rozjel a podporoval. Proč měl tu potřebu to dělat, kor takhle zákeřným způsobem? Proto se o něm vyjadřuju jak vyjadřuju.

To je hezké že dělá pro fanscénu ale dneska už je fotek všude až po kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty profi fotky ze zápasu dělá z 90% asi kdo?

Ohledně Kuči, neodporuji, že má jakousi duševní poruchu, to ale nepopírá, že v tom videu není nikterak zesměšňován. Dostává normální otázky, na které odpovídá.

Znají se několik let, je Kuča je pozoruhodná postavička, která se snažila dostat do profi fotbalu, tak s ním natočil rozhovor.

A nakonec, když vznikl ten rozhovor, tak Kuču znali maximálně v Havířově a okolí. Jeho "věhlas" přišel až o několik let později.

Když se ti to nelíbí, co o něm natočil, to respektuji. Ale rozhodně ne to, že když už nevíš, jak ventilovat zášť, tak to míříš na jeho obezitu, aniž bys ho znal a to i v osobním směru.

Reagovat
Kepy_FCB

Ok,tak sorry, trevore20,že jsem ti urazil kamaráda.

Reagovat
smazaný uživatel

sloncik repka bolf sionko matusovic pospech holzer.

lukes frydrych pavlenka.

a bude hur. vodted vas budem brakovat jeste jeste vic!

Reagovat
Kepy_FCB

Vašek pak propast, Zápot pak propast a pak už jen šeď a marnost

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak anketu na twitru vyhral Zapotocny s 63%, Vasek 30%, zbytek drobky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku byl výborný, pak podle mě šel dolů.. A v posledním zápase za něj vše hasil Pokorný..

Reagovat
smazaný uživatel

No, od 60. minuty uz tahal nohy a moc nemohl bo do zapasu vletel jako blazen. Ale ze by az tak moc horel se mi nezdalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne že by vyloženě hořel, obrana hrála celkově dobře. Jen ho v tom zápase podle mě zastínil Pokorný. A poslední zápasy mi už taky nepřišel tak jistý.

Reagovat
db18

...to si ještě počkej, až postoupíte a budete s ním hrát proti Spartě.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Easy, výhra 3:0 a Zápotočný dva góly..

Reagovat
db18

Jenže na to bude malý kurs

Reagovat
Miguel19

Habanec a Trpišovský zase vyučovali

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec je dobrej kouc, s tim co ma k dispozici by nesvedl nic ani copperfield

Reagovat
Blasphemer

Taky si myslím. Hlavně ta obrana je strašná. Vždyť i nastříleli o hodně víc gólů než ostatní adepti v sestupovým pásmu, akorát jich taky šíleně moc dostávají. Jestli přijdou v zimě posily do obrany, tak se nebojím toho, že by se nezvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale kouč má dát právě obranný systém. A za hráče je trochu zodpovědný ty co hráli dobře za Kotala nechtěl a ti co chtěl přivést, hrajou blbě.

Reagovat
Pyroman

Tu obranu si tam ale Habanec takhle poskládal sám, ne?

Reagovat
Blasphemer

Jako určitě to posral s tím Košťálem. Toho pouštět pryč neměl.

Posily se sice moc dobře neukazujou, ale ty většinou nevybírá pouze trenér. Pochybuju, že třeba na toho Lotyše ukázal Habanec sám od sebe prstem po hodinách sledování zápasů Haify. Ale do toho budou víc vidět fanoušci Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení před sezonou řeklo, že koho trenér chtěl, toho koupili.

Reagovat
Blasphemer

Tak v tom případě to asi posral hlavně on.

Reagovat
Tigerinho

Litevce

Reagovat
Blasphemer

Pro mě jsou všichni z Pobaltí Lotyši.

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
smazaný uživatel

ten xzibit...

Reagovat
db18

Se Limbovi nedivím, se zlomeným lýtkem by se mi taky nechtělo hrát.

Reagovat
Sosi

celkem trapný celý

Reagovat
Blasphemer

Sorry, that page doesn’t exist!

Reagovat
F.Torres

bož, to je trapný jak svin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pyroman

Ta Dukla Oni kdyby nebyli retardi, tak mají v pohodě tak o 10 bodů víc a hrajou o poháry. Ale jejich neschopnost vyhrávat zápasy, ve kterých jsou jasně lepší, je neskutečná.

Reagovat
ratusek

Slovácko tým hovad a prasat

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
Blasphemer

Menší OT: http://www.livesport.cz/zapas/MNKUV5I4/#prehled-zapasu

Dnes jsme mohli být svědky dalšího empirického důkazu tzv. Csaplárova pravidla o dvoubrankovém vedení v poločase.

Reagovat
andrew96

A nebyla to alibistická obrátka na 3:2, ale každý přidal ještě po jednou gólu. Josef musel plakati dojetím.

Reagovat
ZB 07

Boleslav totálně zoufalej výkon

Reagovat
monty25

Příbram se na jaře o tu záchranu ještě popere (viď, Kangu)...

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko. Šest bodů je fakt hodně. A na jaře začínaj v Plzni, pak k nm přijede Slavie, a pak jedou do Liberce. Z toho sotva něco uhrajou.

Reagovat
Blasphemer

http://www.livesport.cz/zapas/W4rSl1HB/#tabulka;table;overall Forma Bolky posledních pět zápasů. Kalvoda.

Reagovat
ZB 07

Jinak Rada sympatickej rozhovor...a Příbram sympatickej výkon kdyby tam nebyl Pilík, Hruška a Starka, tak jim snad začnu fandit

Reagovat
Uwe háže buly

Jinými slovy, až tam budou hrát jenom junioři a budou bez majitele, tak jim budeš fandit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška je týpek ne?

Reagovat
ZB 07

Poslal do 2.ligy Znojmo, a pak ještě lhal do pozápasovýho rozhovoru. To mu neodpustím

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozny zmrd. Naprosto patří do Přibrami..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to zas jo

Reagovat
db18

Tak teď: Bolka už se asi vidí v pohárech, tak tomu přizpůsobili i výkony.

Reagovat
Blasphemer

FC Pilsen Blues ve fanlize je kdo? Miguel?

Reagovat
PavlíčeQ

Jo

Reagovat
db18

Dukla - Slovácko: Počet diváků: 542 (7 % z kapacity 8 150)

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom reálně tak polovina..

https://www.youtube.com/watch?v=sM3SKzKkfHA

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Příbram, snad se zachrání.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Na úkor koho?Pokud by to bylo na úkor Dukly tak bych se možná ani nezlobil,protože to co udělala Dukla právě v Příbrami,tak ať se klidně z ligy pakuje.I za ty řeči,že chtějí hrát "klidný" střed tabulky.Jinak za tu komedii minule v Liberci zažilo Slovácko mě potěšila jejich výhra právě na Dukle.Tomu se říká dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka no, mně by popravdě z té dolní poloviny tabulky nechyběl asi nikdo, možná jen Liberec. Každopádně Příbram mám rád, výjezd autem skoro za rohem, solidní sektor pro hosty, dávají šanci mladým a např se mi nezdá, že by hráli nejhorší fotbal v lize. Že tam nechodí lidi? To už dávno neřeším. Nechodí skoro nikde. A Starka je sice možná mafián a buh ví co ještě, každopádně líbí se mi, jak moc věrný Příbrami zůstává. Ten klub mu nevydělá skoro nic, ambice nízké, lidi nechodí a on do toho stejně stále cpe peníze. Jako já osobně nevím, v čem mi mají být méně sympatičtí než např Brno, ale každý to vidí jinak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Mě by nevadili na úkor Hradce.. ten tým mi dlouhodobě nic neříká, i kdyby se náhodou zachránili, tak stejně sestoupí za rok a pak znova dokola. Nebo samozřejmě ta Dukla no, ale ty to nějak ukopou

Reagovat
Snatus

I když jsem z HK, tak souhlasím, že místní klub je fakt tráva.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Bože, to jsou zoufalci. Doma plichtit s Příbramí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Až nás Příbram dožene, tak třeba konečně uznáš, že se tu fotbal dělat neumí...

Nebo furt teda hrajem nad naše finanční možnosti?

Reagovat
ZB 07

Já jsem snad tvrdil, že hrajeme nad naše finanční možnosti?

Jinak jednoznačně by se dal fotbal v Brně dělat mnohem líp, ale zase bych netvrdil, že lidi v klubu fotbalu nerozumí.

Loňský rok ukázal, že po odchodu Kudely se klub částečně vyčistil a hned to šlo. Bohužel příchod Habance se zatím jeví jako krok vedle, ale to nic nemění na tom, že kdyby tu ty peníze byly, tak nemusíme mít druholigovou obranu a lepit sestavu sedmnáctiletýma klukama...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Švanci? Jak ten se vůbec angažuje?

Reagovat
ZB 07

Většina jeho práce je okolo reklamního úseku...zatím mi přijde, že jeho největší úsilí je vynaloženo do režírování pozvánek na zápasy

Reagovat
ratusek

Ten maskot? Ten snad žádnej finanční přínos ani nemůže mít

Reagovat
C-M@ster

Však nemusíme. To je nulovým skautingem a ne tím, že bychom museli.

Samozřejmě nejsou peníze na to koupit opory zadních řad jinejch týmů... ale jsou peníze na to koupit dobrýho hráče, kterej jinde nehraje za hubičku a přitom je třeba dobrej...

Reagovat
ZB 07

Hele, kdybychom udrželi Kotala a kádr z minulý sezony, tak třeba hrajem zase nahoře a hodnotil bys to jinak.

Jasný, skauting nám moc nejde, ale to je problém mnoha českých klubů. A jinak jde většina viny z nepovedeného podzimu za Habancem, jehož herní styl absolutně nekoresponduje s týmem, který si sám vybral...

Reagovat
C-M@ster

Že šel Kotal pryč a přišel Habanec, je další věc vedení...

No uvidíme. Pokud v poháru budem taky hrávat na remízu s každým, tak by to teoreticky mohlo do pohárů stačit.

Reagovat
db18

Na jaře jste všichni psali, že Kotal je ten, kdo nechtěl ve spolupráci pokračovat... (jako první)

Reagovat
C-M@ster

Já slyšel víc verzí a netuším, jak to bylo doopravdy.

Říkalo se, že jde do Hradce a že sám chtěl skončit (nicméně v Hradci teda nené), kamoš na fb zas psal, že Habanec byl domluvenej dlouho dopředu, když to vypadalo, že se Kotalovi nebude dařit... čili prakticky ta samá situace, jak rok předtím byla v Kometě.

Tam dlouho dopředu domluvili Hadamczika, přitom Kýhos nakonec udělal placku a Hadamczik pak zprasil další sezónu a odešel...

Reagovat
ZB 07

Kotal chtěl pryč, takže někoho jsme sehnat museli. A já jsem Habancovi ze začátku také celkem věřil...ale třeba to přes zimu trochu zvedna, horší už to být nemůže.

Reagovat
ZB 07

*zvedne

Reagovat
db18

Vedení mu to s odchodem Košťála atp. zrovna moc neulehčilo, Vraštil je sice do budoucna na přestup super (a divím se, že ho pustili), ale taky je k hovnu, když se nemůže vyhrát vedle zkušeného hráče a takhle mladý hrát pomalu o udržení...

Reagovat
ZB 07

Vedení mu udělalo maximální prostor k budování kádru. Habanec usoudil, že se mu Košťál do jeho systému nehodí, takže ho nechal jít pryč...a proto má teď Karviná v obraně dvakrát větší jistotu jak my...

Reagovat
db18

Tak proč pak vedení řeklo, že odchází proto, že na něm nelze vydělat? Místo toho, že s ním nepočítá Habanec?

Reagovat
ZB 07

Jestli se nepletu, tak mu řekli něco ve smyslu, že je směrem do budoucna neperspektivní a že s ním nový trenér už dál nepočítá...teda alespoň takhle jsem to někde četl.

Reagovat
db18

Já o tom četl akorát tady: Je pravda, že už o vás Brno nestojí?

„Ano, přesně tak to je. Bylo mi řečeno, že jsem pro klub neperspektivní. Chtějí dát přednost mladším, které můžou v budoucnu finančně zhodnotit. To už u mě nepřichází v úvahu a bylo to jasné, už když jsem do Brna ve třiatřiceti letech přicházel.“

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2015-16/267188/zbrojovku-opousti-opora-defenzivy-uz-me-tu-nechteji-rekl-kostal.html

...a pak teď s ním byl rozhovor, že měl zůstat Buchta, ale nedomluvili se (divím se teda trochu, že když to padlo, tak se nesnažili podepsat ještě narychlo Košťála...)

Reagovat
ZB 07

Tak těch variant je víc no...

Já to zas četl tady: http://brnensky.denik.cz/fotbal_region/patri-k-pilirum-obrany-kostala-ale-ve-zbrojovce-nahradi-drave-mladi-20160426.html

Dokonce už tu i mírně prozradil, kdo bude nový trenér

Reagovat
db18

Tak když mu to den předtím řekli v Blesku...

Reagovat
ZB 07

taky pravda

Reagovat
C-M@ster

Jak říkám, slyšel jsem i verzi, že Kotal odejít rozhodně nechtěl...

Reagovat
ZB 07

No nevím, spíš bych řekl, že Kotal už se dřív vyjádřil, že chce odejít, takže se vedení pomalu začínalo pohlížet po novém trenérovi.

Reagovat
Kang & Kodos

Od 8. místa dolů teda slušně našlapaný. To bude solidní rvačka kriplů. Podle mě spadnou Příbram a Hradec

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud s Příbramí sestoupí někdo z trojice Dukla,Jihlava,Hradec, tak budu víceméně spokojen. Možná nejvíc to přeju tomu Hradci. Nějak mi je prostě nesympatický. U Dukly jsou to zase bídné návštěvy a u Jihlavy je to momentálně trenér Žloutek.

Reagovat
Hokaido

Já fakt nechápu, proč každýmu vadí ten Hradec. Na fotbal tady chodí víc lidí než v Bolce, Liberci, Karviný, Slovácku, Teplicích nebo v Brně.

Kvalitativně v týmech spodní poloviny není velkej rozdíl, tak bych byl alespoň rád, kdyby v lize byly týmy, na který někdo chodí.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně nevadí, ale historii neojebeš. Dolu-nahoru-dolu-nahoru

Reagovat
vanGomm

Pro zajímavost jsem vzal posledních 60 ročníků tj.1957/58-2016/17.Za tu dobu hrál ligu Hradec 29x a 10x sestoupil.Letos má v polovině ligy 16 bodů a pokud by tohle uhrál i na jaře,se 32 body se většinou nesestupuje.Nejhůř na tom byl Hradec v sezónách 1975/76,1976/77,1977/78 a 1983/84,kdy hrál III.ligu.Naopak nejlépe 1959/60 (mistr ligy) - 1963/64.a také 1990/91-1999/00,kdy 10 sezón hrál ligu bez sestupu .Bohužel ten stadión je jeden velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudný tým, jak píše Kang - Nahoru dolů. Prostě pro mě v lize zbytečný tým. Ale je to jen můj pohled, osobně proti Hradci jinak nic nemám.

Reagovat
Chlupatá máma

Jsi spadnul z jahody, ne? Oficiálně máte druhou nejhorší navštěvnost v lize, ale záhadnym způsobem chodí na stadion víc než dvojnásobek prodanejch lístků...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, že by to bylo tím, že víc než půlku podzimu strávili v Boleslavi?

Reagovat
Hokaido

Hrálo se v Bolce, kam chodilo asi 1000 až 2000. Plus si Hradec, narozdil od jiných týmů, diváky nepřidáva. Plus kapacita je ofiko 4500, ale na lepší týmy chodí ještě víc lidí. Ve statistikách je jen těch 4500... třeba na Spartu tedka bylo daleko víc.

Reagovat
Chlupatá máma

Tak jsem se podíval na sezonu 14/15 a návštěvnost cca 3k na zápas a celkový 12. místo. Za váma jenom týmy bez diváků s hajpovanejma návštěvama (Dukla, Příbram, Boleslav, předměstí). Prostě na Hradec ani zdaleka nechodí tolik lidí, jak se tady snažíš přesvědčit, i když jsem si na boleslavský provizorium nevzpomněl.

Do doby, kdy bude Hradec somráckej jojo klub bez ambicí a hlavně stadionu, se to ani nezlepší.

Reagovat
vanGomm

Návštěvy na Hradec v Boleslavi 1 826,1 146,1 216 a 1 420 tedy v průměru 1 402 diváků.Průměrná návštěvnost jednotlivých týmů na svých stadionech v této sezoně.

9 979 Plzeň

9 791 Sparta

7 868 Slavia

5 376 Teplice

4 981 Brno

4 429 Zlín

4 382 Liberec

4 245 Bohemians

4 104 Slovácko

3 721 Karviná

3 145 Ml.Boleslav

3 000 Jihlava

2 774 Dukla

2 514 Jablonec

2 424 Hradec Králové

2 057 Příbram

4 674 je celkový průměr v tomto ročníku.V tom minulém byl průměr 5 086.Tedy zatím úbytek 412 diváků na zápas.Loni byla nejlepší Plzeň s průměrem 10 619 druhá Sparta 9 758 a třetí Slavia 8 884.Je jasné,že i tyto týmu budou mít v tomto ročníku tu návštěvnost nejlepší.

Reagovat
Hokaido

A Hradec má teda fakt doma 3 zápasy. Karviná (2336), Slavia a Sparta vyprodáno (4500). Na Spartu bylo tak 7500 podle mě, na Slavii nevim, ale byl to první zápas doma, takže tam asi taky bylo víc...

Pokud se hraje v Hradci, tak ten průměr prostě bude přes 4 tisíce...

Reagovat
vanGomm

Průměrné návštěvy v Hradci za poslední dobu

2014/15 3 182

2012/13 4 082

2011/12 4 724

2010/11 5 440

2002/03 3 189

2001/02 4 497

1999/00 3 713

1998/99 4 130

1997/98 4 221

1996/97 4 384

1995/96 4 398

1994/95 4 891

1993/94 3 406

1992/93 5 748

1991/92 4 881

1990/91 5 113

1988/89 9 495

1987/88 11 962

1980/81 9 483

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim za námi, čas rekapitulovat

Jak jste na tom s docházkou?

Liga doma - 7 zápasů - komplet

Liga venku - 6 zápasů z 9 - Sigma v pátek, Pardubice, Baník ve středu, ČB ve středu, Varnsdorf, F-M

Pohár doma - Plzeň - komplet

Pohár venku - Slovácko a Petřkovice, absence v Šumperku

Mohlo to být ještě lepší, ale páteční Znojmo pro mě bylo neabsolvovatelné a Vítkovice jsem proležel

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebe to zhodnotim jinak... Za podzim projeto za Banickem cca 2.634 kilometru, ysamozřejmě vse vlakem. Ale znam borce, co maji full, jak vse doma, tak venku ligu plus pohar. Taky tomu hodne obetovali v praci... Ale Banik je holt Banik :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné u mě to kilometrově vychází cca na 2500

Reagovat
smazaný uživatel

A na derby u vás si pro sichr vezmu volno na tři dny, počítám, že to bude ve středu, tak abych zas nemusel kvapně pryč...

Reagovat
db18

liga doma - 8 - komplet

liga venku - 2 ze 7 letos mi nevyšli ani Teplice...

pohár - 0 - "komplet"

LM doma - 2 - komplet (venku 0)

EL - 2 doma (Austrii vynechávám) + 1 venku

...a k tomu jen 4 další navštívené zápasy, takže celkově taky velká bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Liga doma - 0

Liga venku 10

pohar - 0

Krome Varnsdorfu projety vsechny diry v lesich apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě zatím pět hokejových výjezdů - 2x Kopřivnice, Poruba, Valmez, Šumperk

Reagovat
smazaný uživatel

Liga doma: 8 zápasů - komplet

Liga venku: 4 zápasy - bohužel, jaro snad bude lepší

Pohár doma: nebyl zápas

Pohár venku: 0

evropské poháry doma: 5 zápasů - komplet

evropské poháry venku: Southampton a ve čtvrtek Milán

Škoda venkovních ligových zápasů, bohužel jsem nestíhal ani Bohemku ani Hradec, na jaře snad zvládnu až na 1-2 výjezdy vše.

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Liga, předkolo LM, playoff EL a skupina EL doma komplet, venku jen Teplice :)

Reagovat
Coutinho10

Liga: doma az na Zlin a Boleslav komplet

Mol Cup doma s Litomerickem ✓

vsechny domaci predkola EL ✓

Reagovat
doNny

Liga - doma 5 ze 7 / venku Sigma, Baník, Vítkovice

Pohár - 0

- to dojíždění

Reagovat
Uwe háže buly

Druhá liga 1 zápas doma, na jaře dám asi taky jeden, aspoň ten proti Polákům.

Reagovat
rufus

Liga doma 7 z 8. Nevyšla Příbram, která se hrála o prodlouženým víkendu na konci října..

Liga venku velká bída, jen 2 zápasy..

Pohár jsme hráli jen venku, ani na jednom jsem nebyl.

Předkola evr. pohárů, doma oba dva zápasy, venku ani jeden.

Zákl. skupina doma - komplet.

Zákl. skupina venku - Southampton i následující Milán.

Reagovat
rufus

A ještě taky přidá i hokej, dva výjezdy Motoru - jeden v Benátkách a jeden na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Motor jo? Tam se jednou stavila falanga ne?

Reagovat
rufus

Fandím Spartě i v hokeji. Sem tam zajdu na domácí zápas, ale na výjezdu jsem nikdy nebyl.

Ten Motor je taková oddychovka, docela mě to baví. Ale s výjezdem fotbalový Sparty se to nedá srovnávat.

Reagovat
db18

Motoru?

Reagovat
rufus

Kámoš je z Budějic, tak s ním občas jezdím na výjezdy. A přitom v Budějkách jsme byli na hokeji jen jednou, ale máme za sebou třeba Ústí, Kladno, Havl. Brod a všechno hrozně super.

Je to úplně něco jinýho než výjezd s fotbalovou Spartou. Většinou žádná buzerace od sekurity nebo fízlů. Žádný kontroly, prostě klid.

Reagovat
db18

Jo tak.

Ale teda ani v Kladně nebyla buzerace ze strany securitky? To by pro mne bylo docela překvapením...

Reagovat
rufus

V letošní sezoně jsem na Kladně nebyl.

Ale se sekuritkou, která tam byla v loňský a předloňský sezoně jsme neměli žádný problém. A ani jsem si nevšiml, že by dělali problémy někomu jinýmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Rufus se ale určitě nezapojil, to nechal na jiných.

Reagovat
TheAdy

Zbrojovka Liga doma tak na 75% vynechana slavie dohravka kam sem mel puvodne jít no a pak obcas se neda

Reagovat
smazaný uživatel

asi 47x sem chtel jit

Reagovat
Kostomlat

proč se zápas bohemka - plzeň nepřeložil na neděli? Kdyby zapli v sobotu vyhřívání, tak to do neděle roztálo, ne

Reagovat
db18

Taky nechápu Nebo se to v neděli mohlo hrát od tří a bylo by to v pohodě (i když Bolka taky vyhřívala trávník už od středy)

Reagovat
dinss

Nemaj na to.

Reagovat
djwenca

Tak Pavel Pilík dnes za Příbram nehrál a Karsten Ayong asi nebude Čech, že?

Reagovat
Greny

Ayong je Čech

Reagovat
djwenca

takže něco jako Gebre....a odkud má jednoho z rodičů?

Reagovat
Hokaido

Z Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jo, dneska v Dohránu taky mluvil parádně...

https://youtu.be/SwMV6pDQU0I?t=33m45s

Jinak si pamatuju, že celkem válel, když Příbram hrála tu juniorskou LM. Přál bych mu, aby to dotáhl daleko a snad na něj Radič na jaře vsadí... Mám zase o důvod víc, proč jít na Příbram v Tipsport lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kvalita přenosu ze Zlína byla vyloženě zoufalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček kapitán, ty vole

Reagovat
Greny

OT: jsem si nevsiml ze nastoupil včera Kvída za Zwolle to je stoper? krajni bek?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper.

Reagovat
Uwe háže buly

Týpek se opět nemýlil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele