Česká liga - souhrn 11. kola

21.10.2016, 19:53, aktualizováno 23.10.2016, 19:52
Komentáře a souhrny
Plzeň proti Spartě ve šlágru kola uhájila nejtěsnější možné vedení. Slavia v sobotním večerním duelu těsně přemohla Slovácko. Sobota se jinak nesla ve znamení gólových přestřelek, které vítězně zvládly Teplice a Jablonec, Mladá Boleslav doma překvapivě jen remizovala s Brnem. Liberec si doma poradil s Hradcem Králové...

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

23.10.2016 18:00

Góly: 26. Michael Krmenčík

Viktoria Plzeň zvládla dlouho očekávaný šlágr a Spartu doma porazila nejtěsnějším rozdílem 1:0. Sparťané měli několik šancí zejména v úvodu prvního poločasu, ale žádnou branku vstřelit nedokázali a naopak inkasovali z kopačky Krmenčíka.

Domácí vstoupili do zápasu poměrně nervózně a v prvních patnácti minutách byla aktivnější Sparta. První střelecký pokus vyslal na Kozáčika Lafata a plzeňský brankář musel rychle na zem. Ve 12. minutě se opora Viktoriánů musela znovu činit, rychlou akci letenských zakončoval Václav Kadlec, ale Kozáčik rychlým výběhem dobře zasáhnul. Do třetice pak Kozáčik vyrazil utáhlou střelu Dočkala, která by jinak zapadla k tyči. Sparta ze tří dobrých šancí nevyužila ani jednu a ve 26. minutě za to zaplatila. Navrátilec do sestavy Roman Hubník poslal na malé vápno milimetrový pas a Krmenčík, bráněn Holkem, špičkou kopačky rozvlnil síť!

Od vstřelné branky převzali domácí definitivně iniciativu a ve 29. minutě se dožadovali pokutového kopu. Krmenčík zůstal po souboji s Holkem na zemi, ale sudí Hrubeš se neodhodlal pískat. Okamžik to byl sporný, ke kontaktu určitě došlo, na druhou stranu Krmenčík pádu evidentně přidal. Tak jako tak, penalta se nekopala. Šance Sparty v prvním poločase ustaly a jejich nejnebezpečnější akci v této fázi zápasu odvracel Hubík na rohový kop. Před koncem prvního poločasu ještě nedosáhl ve slibné pozici na balón Řezník a výsledek 1:0 pro Viktoriány se nezměnil.

Krátce po změně stran měla Viktoria velkou šanci soupeři odskočit, ale míč směřující do prázdné branky odvrátil na poslední chvíli Michal Kadlec. Jinak byli Sparťané aktivnější a Lafatu opět skvěle vychytal Kozáčik. Za Plzeň to zkoušel v 61. minutě Hrošovský, ale střela mu vůbec nesedla. Aktivita Sparty z úvodu druhé půle začala rychle opadat a Plzeň znovu přebírala iniciativu. Po standardce Zemana hlavou minul Hejda a následná Hrošovského střela z druhé vlny jen těsně minula branku.

Svěřenci Davida Holoubka si hodně pomáhali fauly a několikrát si zahrávali s vyloučením. Minimálně Mareček mohl vidět za šlapák druhou žlutou, popřípadě střídající Costa, který bez možnosti hrát míč nesmyslně zajel do Poznara. Sparta se v závěru zápasu nemohla dostat do žádného tlaku a Viktoriáni viceméně v pohodě kontrolovali hru a výsledek 1:0 už nepustili.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 2:0

23.10.2016 14:00

Góly: 69. Daniel Bartl, 79. Daniel Bartl

Liberec pokračuje ve stoupání tabulkou a dnes porazil hradecké Votroky 2:0. Hosté rozhodně nebyli horším týmem. U Nisy měli několik vyložených příležitostí, ale ani jednu neproměnili. Liberec nakonec spasil ve druhém poločase dvougólový Daniel Bartl.

Liberec měl už v prvním poločase velkou převahu, ale žádná z jeho šancí gólem neskončila. Marković už v sedmé minutě hlavičkoval nad a pokus Breiteho musel s vypětím všech sil likvidovat brankář Ottmar. Ten byl s postupem času v čím dál větší permanenci. Další pokus Markoviće znovu vyrazil. Votroci ukázali něco směrem dopředu až po půlhodině hry, kdy převzali otěže zápasu. Nejprve jim výrazně pomohl brankář Dúbravka, kterému vypadl balón z náručí, ovšem Holeš chybu nepotrestal. Ještě blíže vedoucí brance byl Krátký, ale Dúbravka předvedl dobrý zákrok. Asi největší šanci prvního poločasu zazdil Černý, který pokazil přihrávku na Malinského, před kterým už zívala prázdná branka.

Závěr prvního poločasu se ukázal jako klíčový. Kdyby totiž Votroci vstřelili gól, utkání se mohlo ubírat zcela jiným směrem.

Každopádně zahazování šanci ještě nějakou chvíli pokračovalo i po změně stran. Nejprve Marković opět netrefil zařízení a krátce po něm si nepřišel na Dúbravku Malinský. Ten postupoval na slovenského brankář sám, ale ani tohle Hradec nevyužil.

Skóre se poprvé změnilo až v 69. minutě, a to ve prospěch domácího celku. Pohlednou akci Slovanu zakončil po přihrávce Ševčíka Daniel Bartl! Liberec se následně uklidnil a chvíli na to vstřelil druhý gól. A znovu u toho bylo duo Ševčík-Bartl, přičemž role se neměnily. Ševčík parádně odcentroval a Bartl na přední tyči zvýšil na 2:0. Hradec se ještě pokusil s výsledkem něco udělat, ale další branka už pod Ještědem nepadla.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 1:0

22.10.2016 20:05

Góly: 56. Jaromír Zmrhal

Slavia se dál veze na vítězné vlně. V Edenu to proti Slovácku neměla jednoduché, ale nakonec se dokázala ve druhém poločase prosadit. Jedinou branku vstřelil po pěkné kolmici Jaromír Zmrhal. Díky vítězství se Slavia minimálně do zítřejšího šlágru posouvá na druhé místo za Mladou Boleslav.

Slavia to proti Slovácku neměla jednoduché. V prvním poločase sice měla více ze hry a i si připsala více gólových šancí, ale Slovácko hrálo dobře organizovaně a podobně jako v zápase s Plzní bylo jisté v defenzívě.

Blízko vedoucí branky byli Zmrhal, který střílel vedle, a Deli, jenž zase trefil hlavou boční síť. O něco přesnější byl o několik minut později Škoda, jehož hlavičku od země musel Heča vytěsnit na rohový kop. Před koncem poločasu zase nezamířil přesně Hušbauer a obránce Frydrych v nadějné pozici na míč nedosáhl.

Golman Pavlenka si musel na první výraznější práci počkat až do druhého poločasu. V 54. minutě sice zasahovat nemusel, ale měl plné nohy práci, aby se stihl přesunout ke druhé tyči, kam mířil hlavičkující Břečka. Jen o dvě minuty později už Slavia vedla. Přesnou kolmici za obranu obdržel Jaromír Zmrhal a Heča musel lovit míč ze sítě - 1:0 pro Slavii. A sešívaní pokračovali v náporu, Frydrych z voleje však pálil vedle. To byla na delší dobu poslední šance Slavie. Slovácko se sice snažilo směrem dopředu něco vymyslet, ale chyběla patřičná kvalita.

Až v závěrečné desetiminutovce ohrozil Heču z přímého kopu Hušbauer, ovšem branku těsně přestřelil. Slavia viceméně kontrolovala hru a soupeři nic nedovolovala. Slovácko si krom rohových kopů nic nevytvořilo, na ten úplně poslední běžel i golman Heča, ovšem výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice 1:4

22.10.2016 17:00

Góly: 19. Jan Hošek - 22. Pavel Dreksa (vl.), 30. David Vaněček, 55. Martin Fillo, 69. Michael Lüftner

Teplice připravily o neporazitelnost Zlín a v tomto kole i Karvinou. Tedy alespoň co se týče její domácí bilance. Karviná sice začala dobře a po brance Hoška vedla, ale Teplice čtyřmi brankami výsledek otočily.

Utkání začalo hodně divoce a velké šance na sebe nenechaly čekat. Tu první zazdil hostující Vaněček, který zblízka napálil břevno! Stejný muž vzápětí balón do sítě dostal, ale radost mu překazil zdvižený praporek. V 19. minutě si první gólovku vypracovali i domácí a rázem z toho byla vedoucí branka. Rohový kop prodloužil Zelený na Hoška a ten na zadní tyči otevřel skóre utkání! Jenomže vedení Karvinských trvalo jen tři minuty. Fillovu dělovku ještě Laštůvka vyrazil, ale snahu Dreksy odkopnout míč do bezpečí zachytit nemohl a po výstavním vlastňáku bylo vyrovnáno.

A ze strany hostů to rozhodně nebylo vše. Po centru Kroba se hlavou prosadil Vaněček a Teplice rázem vedly 2:1. Obrana Karviné začala kupit jednu chybu za druhou a Teplice měly i další možnosti. Vaněček dokonce nedokázal trefit odkrytou branku a když už míč směřoval do sítě, zastavil ho na brankové čáře Šísler.

Teplice dokázaly otočit nepříznivý vývoj a po prvním poločase vedly 2:1. A také do druhého dějství vstoupily lépe a brzy zvýšily už na 3:1. Pohlednou akci zakončil na zadní tyč Martin Fillo! Následně měly šance oba týmy, ale prosazovaly se jen Teplice. V 69. minutě vstřelil na zadní tyči čtvrtý gól Michael Lüftner a utkání bylo definitivně rozhodnuto.

Něco málo přes 4000 diváků ještě hnalo domácí tým do útoku a Karviná jejich tužby vyslyšela. S proměňováním šancí to však bylo špatné. Šísler v pádu nechal vyniknout Grigara a na druhé straně neproměnil tutovku Jeřábek, když zamířil vedle. Výsledek 4:1 pro Teplice nakonec setrval až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 3:3

22.10.2016 17:00

Góly: 31. Tomáš Přikryl, 63. Douglas, 79. Petr Mareš - 18. Jakub Řezníček, 72. Jiří Fleišman (vl.), 90. Michal Škoda

Hodně dramatické a strhující utkání viděli diváci v Mladé Boleslavi. Vedoucí tým celé české ligy držel do posledních minut nadějné vedení 3:2, ale konečné slovo měl Michal Škoda, který srovnal na konečných 3:3.

Zbrojovka tak sehrála podobné utkání, jako tomu bylo v domácím prostředí s pražskou Spartou, s tím rozdílem, že to byla ona, kdo dvakrát v zápase vedl. Konečná remíza 3:3 je určitě ztrátou pro Mladou Boleslav, která tak nevyužila jednak zaváhání Zlína a také vzájemného souboje Viktorie Plzeň se Spartou.

O něco aktivněji vstoupili do zápasu domácí, ale byli to hosté, kdo jako první udeřil. V 18. minutě se dostal do samostatného průniku Jakub Řezníček a svůj postup na Diviš zvládl! Mladá Boleslav se snažila o co nejrychlejší odpověď, ale Douglasovu hlavičku lapil Melichárek a Chramostovi scházel ke gólové radosti jen kousek. Každopádně aktivita Mladé Boleslavi byla odměněna ve 31. minutě. Matějovského rohový kop odvrátila Zbrojovka jen na kopačky Tomáše Přikryla a ten povedenou ranou srovnal na 1:1. Před koncem poločasu mohli domácí strhnout vedení na svojí stranu, ovšem Přikryl tentokrát úspěšný nebyl.

Další branky začaly padat až po změně stran. Nejprve oba celky pokračovaly v neproměňování šancí. Magera ani Přikryl na Melichárka nevyzráli a neuspěl ani s dobrou střelou z přímého kopu Řezníček. Až po hodině hry se znovu změnilo skóre a tentokrát ve prospěch domácích. Po závaru před brankou se nejlépe zorientoval Douglas Costa a Melichárek inkasoval podruhé. Brno však nezahálelo. Hyčka ještě na Diviše nevyzrál, ale v 72. minutě už bylo zase srovnáno. Do míče se opřel Vávra a po Fleišmanově teči neměl Diviš nárok.

Výsledek 2:2 Mladé Boleslavi nevyhovoval. Po střele Takácse se zatřáslo břevno a po té Marešově z volného přímého kopu se rozvlnila síť. Bolka tak znovu vedla a na tahu byla Zbrojovka. Jenomže čas neúprosně plynul, a kdyby v první minutě nastaveného času trefil branku Mebrahtu, bylo rozhodnuto. To se nestalo, místo toho přišel závar před Divišem a konečné slovo pro Michala Škodu, který ve skrumáži srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 2:4

22.10.2016 15:00

Góly: 56. Tomáš Pilík, 82. Štěpán Kacafírek - 11. Petr Jiráček, 19. Martin Doležal, 71. Vojtěch Kubista, 90+2. Stanislav Tecl

V sérii porážek pokračuje Příbram, která tentokrát v souboji dvou nejhorších obran nestačila na Jablonec. Ten také zvítězil po delší době a dočasný trenér Zdeněk Klucký tak prožil vydařenou premiéru. U Litavky padlo celkem šest branek a k vidění byla i červená karta domácího Ferrary.

Jelikož šlo o souboj nejhorších obran v celé soutěži, slibovalo utkání hodně branek a to se nakonec potvrdilo. U Litavky padlo celkem šest gólů a i šancí bylo jako máku.

Lépe do zápasu vstoupil Jablonec a už v 11. minutě se ujal vedení. Stanislav Tecl krásně našel Petra Jiráčka a ten střelou z první překonal Hrušku. Za dalších osm minut už hosté vedli o dva zásahy. Zkušený Rezek vyrobil hrubou chybu a doslova namazal do šance Martinu Doležalovi, který nezaváhal! Kouč Petr Rada mohl jen kroutit hlavou, co to jeho svěřenci na hřišti zase předvádějí. Příbram si ale také vytvořila šance a náhradní brankář Valeš musel několikrát zasahovat. Více práce však měl jeho protějšek Hruška, ten dvakrát vychytal Mahálíka a zasloužil se o to, že rozdíl mezi oběma soupeři byl jen dvoubrankový .

Domácí Příbrami se podařilo ve druhém poločase vstřelit kontaktní gól a dostat se zpátky do utkání. Tomáš Pilík z přímého kopu nachytal Valeše a vykřesal domácím naději. Obrana Příbrami se však v 70. minutě zase "vyznamenala", po rohovém kopu nechala hlavičkovat Kubistu a ten vrátil Jablonci dvoubrankové vedení. Vzápětí musel Hruška zase hasit další problémy a tím opět udržel domácí ve hře, neboť ti se další snižující brankou Kacafírka znovu vrátili do utkání.

Jenomže pak přišla červená karta pro Ferraru, který se provinil skluzem na Tecla a Příbram měla definitivně po zápase. V poslední šanci, už v nastaveném čase, postupoval sám na Hrušku Doležal, nehamounil a před prázdnou branku přihrál skórujícímu Teclovi.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1

21.10.2016 20:15

Góly: 43. Miloš Kopečný - 76. Milan Havel

Fastav Zlín potřetí za sebou nevyhrává a tentokrát jen remizuje s Bohemians 1905 1:1. Domácí sice vedli díky krásné střele Kopečného, ale Bohemka po změně stran srovnala, trefil se Havel. Konečná remíza je nakonec asi spravedlivá.

Převážná část prvního poločasu byla především taktickou bitvou. Oba celky se na sebe dobře připravily, ale přeci jenom o něco aktivnější byli možná trochu překvapivě hosté. Bohemka první poločas kontrolovala, ale do blízkosti gólmana Dostála se nedostávala. Výjimku tvoří Martin Hašek, jehož ránu musel zlínský brankář konečky prstů vyrážet na rohový kop. Ševci si vytvořili první šanci až ve 38. minutě, kdy Diop dobře nacpal balón na malé vápno, ale Kopečný ho nezasáhl. Přestože to v podání Zlína nebyla žádná sláva, dokázal nakonec první poločas vyhrát. Klokani si nepohlídali autové vhazování a Miloš Kopečný zpoza vápna nádhernou střelou nedal Budinskému šanci.

Na začátku druhého dějství mohl Zlín vstřelit druhou branku, ale Pazdera střílel těsně nad. Bohemka už ve druhém poločase hru neovládala, spíše naopak, kontroloval ji domácí Zlín a měl šance. Holíka dobrým zákrokem vychytal Budinský a Dame Diop v 73. minutě orazítkoval břevno! Pokud by dal gól, bylo by nejspíše rozhodnuto. Ale to se nestalo a krátce po Diopově břevnu Bohemka srovnala. Rohový kop domácí obraně propadl a nejlépe zorientovaný Milan Havel doklepl balón do sítě.

Čtvrthodinu před koncem se tak začínalo od začátku. Fastav doma remízu nechtěl, a tak se tlačil dopředu, krom menších závarů si však už nic vypracovat nedokázal. Zlín nakonec doma jenom remizoval 1:1.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:1

21.10.2016 18:00

Góly: 37. Lukáš Zoubele - 71. Peter Olayinka

Vysočina Jihlava dál čeká na vítězství, neboť se ho nedočkala ani v dalším domácím zápase. S pražskou Duklou pouze remizovala 1:1, přestože vedla po krásné brance Lukáše Zoubeleho. Odpověď Dukly přišla dvacet minut před koncem v podání Olayinky.

První opravdu stoprocentní příležitost měli na kopačce hosté. V 9. minutě zakončoval na zadní tyči Jakub Považanec, ale ani nadvakrát nedokázal propasírovat balón za Hanušova záda! Další velká šance následovala o chvíli později, Juroška přehodil Hanuše a míč skončil na břevně. Do třetice pak neproměnil další vloženku Olayinka. Dukla spalovala a to jí v prvním poločase vyšlo draho. Rabušic na druhé straně branku ještě netrefil, ale ve 38.minutě zafungoval domácím rohový kop, kdy hlavičku Štěpánka rovnou z první dopravil do sítě Lukáš Zoubele! Radost domácího publika chtěl ještě do poločasu překazit Albiach, ale Hanuš podržel.

Ze strany jihlavských to paradoxně nebyl příliš dobrý poločas, nicméně skóre hovořilo v jejich prospěch. Udržet výsledek by ale podobným stylem hry bylo obtížné. Dukla byla i nadále aktivnější , Albiach v dobré pozici netrefil a Tetoura bez problému vychytal Hanuš. Domácí výsledek skutečně neudrželi, dvacet minut před koncem sice Hanuš zlikvidoval šanci Tetoura, ale proti dorážce Olayinky už nemohl nic dělat - 1:1.

Závěrečná dvacetiminutovka nabídla dvě solidní šance na obou stranách. Hlavičku Čajiče lapil Hanuš a v nastavení vychytal Urblíka Rada. Pro brankáře Dukly to byla jedna z mála situací, kterou musel v celém utkání řešit. Jihlava tak znovu nevyhrála, ale bod pro ní musí být vzhledem k průběhu ziskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FK Mladá Boleslav1182123:1026
2.Viktoria Plzeň1182120:826
3.Slavia Praha1173121:924
4.Fastav Zlín1164120:1022
5.Sparta Praha1154219:1119
6.FK Teplice1143414:1115
7.Bohemians Praha 19051142512:1614
8.Dukla Praha1134416:1313
9.FK Jablonec1134419:2113
10.MFK Karviná1041514:1813
11.Slovan Liberec103348:912
12.Zbrojovka Brno1126314:2012
13.1. FC Slovácko1124512:1710
14.FC Hradec Králové113179:1910
15.Vysočina Jihlava110566:185
16.1. FK Příbram1110105:223

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (685)

Přidat komentář
Znalec

Kéž by spadla Dukla a Teplice, achjo

Reagovat
pawelFCB

Hradec prohodit s Jihlavou a je to idealni sestupova dvojice.

Reagovat
C-M@ster

Ještě 5 remíz a bude před ním...

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram a Dukla sestup, Ostrava a Olomouc postup

Reagovat
HorajzmAmmann

a ješt+ě by mohla postoupit Opava, ale nevím místo koho nejméně by mě vadila asi Jihlava

Reagovat
Uwe háže buly

Možná ještě místo Hradce nebo Karviný,

Reagovat
andrew96

A Boleslav za korupci dole a místo nich SFC.

Reagovat
Spalovač šancí

tenhle moravaslezskocentrismus nic dobrého nepřináší

Reagovat
JarousFCB

dopadnout to takto, tak to minimálně přinese více fanoušků a lepší stadiony

Reagovat
Posledni Kovboj

vice fanousku v CR nechceme

Reagovat
Spalovač šancí

Juliska má duši narozdíl od Vítkovic. A v Olomouci se taky moc nechodí. Když už, tak spíš Opavu. PS: Sestup Jihlava a Jablonec

Reagovat
pingla

Za ten sestup

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

pár duchů tam asi bloudí, bo je vždy započítají do návštěvnosti

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Manik...

Reagovat
Posledni Kovboj

Do třetice pak neproměnil další vloženku Olayinka

Reagovat
Radin

Zlín dlouho nevydržel, vidím to na konci někde lehce za středem tabulky :-)

Reagovat
ZB 07

No...žádná sláva...

Reagovat
andrew96

Pořád by to chtělo aspoň dvě výhry na jistotu záchrany.

Reagovat
smazaný uživatel

X2 byla za barak

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře si Bohemka povodila Zlín. Mít lepšího trenéra, tak hrajou o vládce Prahy

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Ty krávo, tak jestli tohle nebylo podplacený tak už nic při golu Zlína ten zákrok Budínskýho jak promáchnul rukama uplně jinam než letěl míč, no a při golu Bohemky, jak Holík uplne ustoupil od střílejícího Havla

Reagovat
Znalec

chápu, že chtěl odstoupit co nejdál od zrůdy, ale v týhle situaci to nebylo moc košer

Reagovat
smazaný uživatel

Ze slabšího soudku

Reagovat
Znalec
Reagovat
AnthonyR

Zlinska bublinka pravdepodobne praskla. Tak zase za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

OT - asi to sem uz nekdo daval ale stejne...

https://www.youtube.com/watch?v=M-IjJPO3tXI

Reagovat
Znalec

to už sem dávali 3 lidi dneska

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

nemas rad akona cernochy rnb s africkejma prvkama nebo proste celkove hudbu?

pokud jenom narazis na kvalitu zaznamu tak to neni moje chyba. muzu ti ale poslat neco v hd. mam i jeho kompletni diskografii tak se kdyztak vozvi do zprav.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlinsjej kotel hodne dibrej

Ted koukam na zaznam. Snad jim to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíncester

Reagovat
Bakary3

Nevim, cemu se tu blbecci smejou, co jsem videl, tak zlin supet, perfektne napadal, rychle chodili dopredu a bohemka najednou dala z hovna gol. Vukadin, Harba, Traore, parada..

Ze nevyhrali, no a, ale jejich hra .. Super

Reagovat
smazaný uživatel

na Žida nemá cenu reagovat. MUCK

Reagovat
Bakary3

Rekce negramota nezaboli, snaz se vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp bych to neřek

Reagovat
smazaný uživatel

a sagna se pousmal...

Reagovat
andrew96

Až druhý poločas, ten první byla lepší Bohemka.

Reagovat
Bakary3

Jo, ale porad nevidim duvod k vysmechu.

Ztraty se daly cekat, hlavni pro me je videt, ze jejich body nejsou uplne nahoda, hrajou dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Traore se mi teda vůbec nelíbíl. Diop mi taky přišel lepší než Harba. Ale máš pravdu, tým hrál dobře

Reagovat
Tigerinho

ze začátku, pak se rozehrál

Reagovat
pingla

Protože tady ti rudí kryplové nezvládají to, že jsme v tabulce stále před nima, stále nám bublina nepraskla a držíme se nahoře už hodně dlouho. Navíc ve středu mají pohár - další podělávku u nás jak v lize by zase spustilo moře slz :) Fanoušci ostatních týmu nás cca berou, ale oni to jaksi nedávájí Nic víc, nic míň

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna kvůli takovejm kryplům jako ty jsem na Zlín docela alergickej. Ještě chvílu budete nahoře a budeme mít po Plzni dalšího odvěkýho a nesmiřitelnýho rivala.

Reagovat
pingla

Tak nás porážejte rozdílem třídy, přece Sparta musí vyhrát všechny ligové zápasy, není větší, slavnější, kvalitnější a blablabla klub, než jste vy a máte po problémech. To že jste momentálně někde kolem pátého místo a na víc nemáte, je váš problém, ne náš :)

Reagovat
Kang & Kodos

To že i tak máme Zlín celkem v píči, zatimco ty musíš Spartu zmínit každej den, je ale tvůj problém. Prostě se ten váš komplex z Prahy akorát na chvíli přesunul z hokeje do fotbalu.

"a na víc nemáte"

Reagovat
pingla

Ano, máte Proto tady snad jen fanoušci sparty po našich vítězných zápasech brečí o štěstí, náhodě a podobně Nevím, proč tu motáš hokej, ale budiž :) V hokeji si to Moraváci docela dávají, není to tak dávno, co jsme s kompletním týmem odchovanců udělali druhý flek a titul, o Kometě a Třinci můžem spekulovat, tam jsou peníze atd.... Nemáte, bohužel, zápas co zápas to ukazujete, akorát si to nedokážete přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

Největší prdel ale je, že všichni z Moravy jsou hrozně vystříkaný pokaždý, když nějakej morvskej klub má nějakej úspěch. To se u Čech ani Slezanů neděje a ukazuje to akorát na vaši malost.

Reagovat
Kang & Kodos

Neřekl bych úplně malost, ale to je fakt příšerný. Půlka moraváků (a slezanů) by fandila i Příbrami, jenom kdyby to leželo deset metrů za Vysočinou.

Reagovat
twerp

To si zase nemyslím. Zlínu fandí hodně fandů Slovácka, protože je to kousek od sebe. Ale že by fanoušci Brna přecházeli ke Zlínu, tak to ne. Možná jim přejí ale to proto, že příběh outsidera vyhrávajícího titul a porážejícího Spartu zní dobře. (Pro ně)

Reagovat
Nihilister

Co to zkoušíš ? Zlín porovnávat se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Za ten bod asi můžeme bejt rádi, protože jsme mohli dostat zase ranec... V obraně neskutečný díry... vepředu nemohoucnost, naštěstí Dukla v tomhle ohledu byla ještě horší.

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec výhra, Příbram prohra. Tak je to správně, tak to má být

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to mělo být vloni, teď by byla lepší kontumace pro oba

Reagovat
ondrasch77

Stejně jako když před pár sezónama hrála Sparta s Plzní (tuším 1:3) nebo LBC s MB (2:3)

Reagovat
Spalovač šancí

Tenkrát Liberec slušně zařízli

Reagovat
ondrasch77

to určitě, nakonec ten trouba Zápotočnej o tom vyprávěl i do televize, že to Bolce prodali

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo, Zapa byl jedna z těch sviní

Reagovat
ondrasch77

Tvůj původní příspěvek zní jako, že ho zařízli rozhodčí...., bohužel vítězství MB bylo pořešeno s hráči Liberce...

Reagovat
Kang & Kodos

No výborně. Zejtra neprohrát v Plzni, a už to bude vypadat zase o něco líp.

Reagovat
db18

Už to mam vsazený, tak s tím zase přestaň počítat.

Reagovat
Kang & Kodos

"Plzeň měla těžšího soupeře"

Tady jsem se začal dusit mandarinkou a dál jsem radši nečetl.

Reagovat
monty25

Reagovat
Spalovač šancí

Statisticky má pravdu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

"kdybych si měl vsadit" ...takže nevsadil.

Reagovat
ondrasch77

"Hašek tyhle národy trénuje..." zkurvení Arabáči nejsou Izraelci, Vízek je trochu mimo, pochybuju, že mu tohle Hašek řekl....

Reagovat
monty25

Vízek má teď plnou hlavu StarDance...

Reagovat
ondrasch77

Na to bohudík nekoukám...........

Reagovat
monty25

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až tam bude Čuhelová...

Reagovat
monty25

No nevím, tam bývají větší celebrity jako třeba Bosák...

Reagovat
Posledni Kovboj

tak Cuhelovou jeste chapu, ale jestli mas fixaci i na Bosaka, tak potes Pambu

Reagovat
monty25

To fakt nemám. Jenom jsem chtěl říct, že Monča není až tak známá osoba. Kdo nesleduje Dohráno, ten ji v podstatě nezná.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
john334

Největší výhodou Plzně je, že má 4 útočníky.

Reagovat
Didier Drogba

Příbram

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

Jak se ti poslouchalo ve středu "Dáme jim bůůůůůůra" ?

Reagovat
smazaný uživatel

a nakonec jste toho bůra nedali, kde udělali soudruzi chybu ?

Reagovat
Liquid

vyplenit Brno výsledkem 1:4 na jeho hřišti je dostačující

Reagovat
smazaný uživatel

heh, užívejte raději čínsky prachy, nikdy nevíš kdy jim mrdne přes palicu a ze dne na den vám odklusají zpátky do toho jejich kapitalisticko-socialistického ráje

Reagovat
Didier Drogba

Doufal jsem, že ho dostaneme, aby ti naši šašci dostali pořádnou pokutu. Na sešívky nemělo cenu nijak nadávat, pro ty je dostatečným trestem už to, že jim fandí takovej kokot jako ty.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Reagovat
oli9

Zasr*na bolehlav

Reagovat
monty25

O dnešním výkonu Teplic se dá mluvit jenom v superlativech, protože byl zatím jednoznačně nejlepší v letošní sezoně. Teplice byly prakticky od začátku do konce lepším týmem a přestože nevyužily úvodní tlak (břevno, gól z ofsajdu a pár dalších střel) a Karviná šla po rohu z ničeho nic do vedení, tak je to vůbec nepoznamenalo. Spíš je to možná ještě víc nakoplo, naopak Karviné ten první gól vůbec nepomohl a nedokázala se probudit. Musím říct, že mě to hodně překvapilo, protože Karviná se zatím hlavně doma prezentovala sympatickými výkony a dneska si opravdu ani neškrtla... Hráčem zápasu bych asi vyhodnotil Kroba, který sice gól nedal, ale na dva přihrál. Nebo třeba Kuba Hora nemá ani tu asistenci, ale dva góly padly právě po jeho spolupráci s Krobem a při tom prvním byl vlastně v souboji s Dreksou, který si dal vlastňáka...

Jinak ale super výkon celého týmu! Jen tak dál a Teplice budou bez problémů v horní polovině tabulky.

Reagovat
Kang & Kodos

U toho gólu na 3:3 mě Řezníček fakt pobavil. Když dal gól on sám, tak jakoby nic, skoro se až omlouval. Ale když se trefil někdo jinej, to bylo radosti A ještě tam něco řval na tribunu

Reagovat
Greny

tak v 90+3 vyrovnáš, a pokud ti někdo z tribuny celej zápas nadavá (a že v Bolce je to klasika) tak se nediv, bych jim taky od plic řekl že nemají ču**ka

Reagovat
Miguel19

Dpc ten poslední gól Jablonce

Ta liga je fraška.

Reagovat
Miguel19

Tvl i beznohej by toho Doležala předběhl...no to je neuvěřitelný

Reagovat
iamek

Ted koukam. To neni normalni tohle

Reagovat
Rarášek

To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl toho Příbramského spanela. Fakt neuvěřitelné. A Rezek u toho třetího gólu taky dobře namazal..

Reagovat
ondrasch77

Tak on Hybš před gólem Příbrami taky nezahálel....

Reagovat
Hokaido

Nechci aby to znělo jako nějaký brečení, ale nemůžu si pomoct. Od doby, co do Slavie vstoupili Číňani, tak se jí taky začalo pěkně připískávat, jak je v Česku u větších klubů zvykem. Nemám na mysli žádný zásadní rozhodutí, ale jen takový ty malý fauly, sem tam odpuštěná nějaká karta apod.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti jen zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to přijde. Zvlášť v kontrastu s tím, jak nás za Řebíčka rozhodčí řezali.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hokaido

Já si právě nijak nestěžuju, protože nás takhle pískaj co pamatuju. U vás je ta změna ale docela očividná, třeba poslední zápas v Hradci by vás před pěti lety bolel daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

"Nechci aby to znělo jako nějaký brečení"......

OK, u Plzně jste sledovali penalty, ofsajdy atd., u Slavie už se pozastavujete nad takovejma těma malýma faulama, odpuštěnýma nějakýma kartama atp. (fakt nemám takový pocit)

Já už k vám sparťanům nemám slov...

Slávistům se smějte jak chcete, ale co si Plzeň Spartu vodí (datuju to jejím prvním titulem), jsou sparťani totální ubrečenci a prostě nezvládaj, směšný, když pořád vidím všude sračky typu "my jsme sparta", "železná sparta", "hrdost a bla bla bla"... ČEST VÝJIMKÁM.

Reagovat
Hokaido

Jop, přesně takhle jsem to myslel a napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Čtení textu = 4

Pochopení textu = 5

Nezvládnutí = 1-

Reagovat
PlackaSKS

tohle celkem trefil i když jinak přehání

Reagovat
Kang & Kodos

Že vám nedošlo, že k těm silnějším týmům počítá i Spartu, je ale váš problém...

Reagovat
PlackaSKS

nemyslim si, že by to byl vyloženě můj problém, nějak se s tim smířim, aniž bych se tim trápil. a i když mezi ty silnější týmy řadí Slavii, tak to byla prostě kravina. Slavii se nepřipiskává... zatím. a o to přece šlo, jestli tam patří sparta nebo ne je vedlejší. takže mimo si podle mě spíš ty

Reagovat
Losinho

A čekal bys něco jinýho? Stejný to je dlouhodobě se Spartou a teď s Plzní.. silnější pes mrdá.

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Však jsem ani nic jinýho nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

to nemyslíš vážně ty cipe...co tam bylo za připísknutí, jo možná že černoch nedostal žlutou za chycení míče, to je tak celý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak hookaido je ichtyl ale treba v jihlave to byla silenost. vobcas si u nekerejch rozhodcich rikam jesli se voni sami timle stylem nenabizej.

Reagovat
Hokaido

*cype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jihlava, Karviná, Zlín, Brno. takhle se dá pokračovat u všech zápasů. Napište pak zase manifest ať vám nepomáhají :-D

Reagovat
smazaný uživatel

please...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní shoda okolností; když se měla narodit Sparta, udělala jí místo na světě naše Slavia. Teď dělá tu výměnu životů zase Sparta. Musí jít s hlavou vztyčenou – musí se umět i prohrát. To není hanba. I nepřítel nepozbyde úcty, je-li pravdivý a čestný. V boji se padá, a co je jiného fotbal než boj.

Milada Horáková remix

Reagovat
Spalovač šancí

Ty drobnosti jsou o úhlu pohledu. Např momentální trend pouštět hru je pro Slavii nevýhodný, neb všichni stopeři mydlí Škodu hlava nehlava. Přece není možné, aby při tom počtu osobních soubojů na něj nebyl ani jeden faul. Naštěstí to rozhodčí nechávají bez povšimnutí i na druhé straně, takže to alespoň neškodí. Nicméně občas se stane, že pisknou nějaký nesmysl, který vůbec nezapadá do kontextu jejich předchozího rozhodování. A pak z toho vznikají šumy.

Reagovat
smazaný uživatel

Može mi niekto povedať čo je s Mihalikom ked nie je ani na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Heča má takovou důvěru? Vždyť je to snad co zápas, to nějaká hrubka. A Daněk nemuže bejt zas tak hroznej, ne?

Reagovat
PlackaSKS

šest zápasů, šest výher, jeden obdržený gol. to je až neuvěřitelný. Deli, Bořil, Zmrhal a Bílek hráli skvěle. speciálně první tři jmenovaní by ten zápas zvládli snad sami... Škoda zase mimo a pak golová přihrávka... nevim co si o něm myslet. Michael taky super, ale dnes nebyl defenzivní záložník snad ani potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda mimo?

Reagovat
PlackaSKS

nelíbí se mi jeho pohyb a nasazení...

Reagovat
smazaný uživatel

současnými výkony tam nemá co dělat mnohem radši bych tam viděl Mesanovice nebo i Van Kessela dokud Skodak zase nebude makat jako předtím, než se o něj začali zajímat cinani...

Reagovat
PlackaSKS

zase je pravda, že ma golový přihrávky a goly... ale jeho mezihra se mi nelíbí. to nasazení chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Gólů na to, že je útočník, už moc nedává... A už nevyhrava ani tolik soubojů jako tomu bylo dřív... Do některých ani nechodí... Takovýhle nasazení nemám rád...

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak, timhle stylem hraju v hanspaulce, ale tam za to platim abych mohl hrát nicméně pořád je důležitý i v obranné fázi, proto tam podle mě zůstal do konce zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

van Kessela už prosím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na hrotu by mohl být platnej... Na křídle ho ale nechci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

že by čínský prachy zabraly už druhým rokem ? To se mi nechce věřit

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Znalec

oblíbené kluby.... AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

a co ? Já z odchodu Silvia natěšenej nebyl, zvlášť když můj milovaný klub kupují šikmooký kurvy...

Reagovat
Znalec

činsky prachy zabíraji i u vas

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

OT:

https://www.facebook.com/eNDRko/photos/a.690263354448305.1073741828.690240201117287/782805035194136/?type=3&theater

Že se někdy protne eurofotbal s návratem do reality jsem nikdy moc nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Komenty z Eurofotbalu se hodí na libovolnou facebookovou stránku. Kterákoli tě napadne...

Reagovat
smazaný uživatel

ef je jedna z nejvlivnejsich stranek sveta

Reagovat
smazaný uživatel

pravdaozrude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Březina první gól na Slovensku

Reagovat
Kang & Kodos

A dokonce vítěznej, Trenčín vyhrál 2:1.

Jediná vada na kráse je to, že Březina nehraje za Trenčín

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Blasphemer

"Dneska jsem dal dva góly a trenér ě stejně po zápase seřval."

"To je debil. A kolik to teda skončilo."

"1:1."

Reagovat
smazaný uživatel

proč do toho taháš Hořavu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia je tak rozjetá, že by snad porazila i Spartu

Reagovat
PlackaSKS

znova?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

tak skvele takticky zvladnuty....tohle je neco, co se nam dlouho nedarilo zvladat zapasy, kdy ae hraje do plnejch hlavne stim cistym kontem staci trpelive pockat na sanci a tu pak promenit a je vyhrano...to co zvladala Sparta nebo Plzen se nam dari taky a i diky dobrym vysledkum v tomhle kole sme najednou pomerne vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

proti nebetonujicim tymum by se nam melo dejchat lip.

Reagovat
Coutinho10

jj hlavni ze zvladame zatim oboje

Reagovat
andrew96

Až teď jsem si všiml, že Slavia je už 2 body od prvního fleku. S takovou možná pozve Zeman čínskou delegaci v květnu na návštěvu do Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

a mozna pride i alex teixeira...

Reagovat
Spalovač šancí

Levý nic nevymýšlel a celý týden trénovali zatažený dvojblok tak, aby eliminovaly centry že strany v náběhu. Dopředu max ve třech hráčích, aby nehrozilo přečíslení. Zápas byl klasický o jednom gólu že standardy, nebo po nějakém náhodném odrazu. Nakonec to paradoxně rozhodla rychlá akce, když se slovácký střed netakticky rozhodl vytáhnout a presovat.

...

Jinak snaha hrát na brejky do otevřeného prostoru, který stráží Dělí, je vtipná. Ten kluk by mohl běhat 200 na olympiádě. A Zmrhalovi pomalu přestává ta pravá strana vadit

Reagovat
smazaný uživatel

Deli mi dělá hroznou radost, po tom příšerným začátku opět předvádí výkony, na který jsme od něj zvyklý.

Reagovat
ZB 07

Tak po dnešním (nebo vlastně už včerejším) dvojboji...

1. V Boleslavi jsme zas předvedli neskutečný poslední minuty, bod z Bolky je fantazie, další přestřelka...kluci potěšili a Michal Škoda jede na kanonýra ligy!

Co mě však trošku znepokojuje, je obrovská nevyrovnanost a nevyzpytatelnost našich výsledků, na tom asi bude potřeba trošku zapracovat...i když...aspoň jsou naše zápasy plné překvapení a zvratů...

2. Po zápase v Bolce se bleskurychle přesouvám do Edenu, abych po roce zase z neutrální pozice zkontroloval Tribunu Sever a musím říct, že jejich kvalitu a hlavně počet v kotli fakt můžem jen závidět...naopak počet a skoro nulové fandění hostů ze Slovácka pro mne bylo celkem zklamáním...i když jako Brňák bych na počty hostů asi nadávat neměl...

K dění na hřišti - Slovácko špatný, Slavia opravdu silná, několik hráčů v jejím kádru převyšuje zbytek ligy, věřím, že letos jedou Sešívaní na titul.

A Deli znova skvělej, na to kolik toho schytal výbornej výkon evropských kvalit.

Liga se tedy zase pěkně zamotává, škoda té Karviné, ale zase Příbram potěšila, dneska to ještě chce remízu v Plzni a bude to fajn...

Reagovat
Aldeano

Co tě vedlo jít se podívat z vašeho zápasu v Bolce za trať?

Reagovat
ZB 07

Kamarádovi (Slávistovi) jsem už dlouho sliboval, že se zajedu kouknout s ním na fotbal do Edenu nejen v roli hostujícího fanouška, tak jsme si to hned po konci zápasu v Bolce namířili autem rovnou do Edenu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

vas zapas sem poradne ani nevidel, tak pak kouknu na sestrih ze vcerejsiho studia z CT, co mam nahrany...jinak porad sem z toho jak ocarovanej, ze sme vam navic u vas dali ctyrku a o to vic si toho cenim, kdyz ste byli schopny obrat o bodu Spartu nebo Bolku u nich, kdy oboji uz byli skoro ztraceny zapasy

Jinak sem rad, ze si taky navstivil TS zapas to od nas nebyl tak libivej jako ve stredu, ale skvele to hraci sehrali a pak uderili

Reagovat
ZB 07

Trošku mě mrzí, že jsme s vámi přišli o domácí neporazitelnost takovým způsobem, ale jinak vám ten boj o titul letos fakt přeju. Asi bych se asi měl omluvit Šilhavému, že jsem mu nevěřil, protože s vámi dělá divy. Ten tým vypadá opravdu našlapaně, tak snad se té špičky budete držet až do konce...

Reagovat
Coutinho10

j uprimne sem taky necekal, ze to pod nim bude takhle dobry nemeli jsme lehkej los a i tak jsme nasbirali plno bodu proti tezkym souperum, takze to s nama vypada hodne nadejne...tak snad jak pises se tam budeme drzet, tak dlouho jak jen to pujde a idealne az do konce

Reagovat
Losinho

Nový koště dobře mete.. uvidí se podle konce podzimu a hlavně na jaře..

Reagovat
Losinho

Reagovat
Miguel19

Několik hráčů převyšuje zbytek ligy? Kteří pls?

Reagovat
ZB 07

Převyšuje možná nebylo úplně přesný, ale - Deli, jak jsem psal, výbornej, hrozně se mi jeho styl a přehled ve hře líbí.

Pavlenka bezchybnej, ačkoliv zrovna včera moc práce neměl, tak počet inkasovaných góĺů Slavie v posledních zápasech hovoří za vše. Dále jsem nadšenej z Hušbauera, protože ve středu hřiště určuje tempo hry, jeho výkony šly taky dost nahoru.

K tomu Barák, kterej se ještě určitě bude zlepšovat a Škoda, u něhož je jen otázka času, kdy se zase rozstřílí...

Ti, které jsem vyjmenoval podle mě aktuálně patří k top hráčům v naší lize a pokud budou mít formu i dál, tak o ten titul zabojovat opravdu mohou...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Co jsem koukal, tak Hušbauer šel od konce Uhrina hodně nahoru. Ale u něj je jistota, že až ho to přestane bavit nebo ho napadne, že má na lepší klub, tak se na to vysere a začně se tam zase plazit.

Reagovat
ZB 07

Byl jsem úplně překvapenej, že hrál přesně to, co se od něj chce...těžko říct, čím ho Šilhavý probudil...

Reagovat
Spalovač šancí

Já myslím, že v Itálii a po návratu do sparty hrál blbě kvůli osobním/ rodinným problémům. A Šilhavý je evidentně i dobrý psycholog, protože vidět Hušbauera presovat bez šance získat míč v 92. minutě je jedním z nevysvětlitelných zázraků přírody.

Reagovat
frankiefcb

to se fakt stalo s tím presováním

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Jo, musel jsem vylít pivo na typka před sebou, abych se ujistil, že nesním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Protože už taky nehraje Souček, se kterým se tak rád srážel, když byli oba na hřišti.

Reagovat
Losinho

Ale jesle dostává furt.

Reagovat
Losinho

Hlavně Bořil se Šventem fungujou skvěle, chce to nahnat body než se Dušan zraní

Reagovat
ZB 07

No on celej ten tým šlape, takže vyzdvihnout jen pár hráčů v podstatě ani nejde...

Reagovat
PlackaSKS

podle mě jde stoprocentně vyzdvihnout bořil, deli a zmrhal...

Reagovat
ZB 07

Vidíš, na Bořila jsem úplně zapomněl...ale třeba zrovna ten Hušbauer byl pro vás v posledních zápasech strašně důležitej. To stejné Škoda, kterej i když nedává góly, tak toho pro ten tým udělá fakt hodně...

Reagovat
PlackaSKS

určitě, ale bořil takhle hraje každý zápas od té doby co přišel. u škody si nejsem tak moc jistý... možná by jiný útočník přinesl daleko víc pohybu a mezihru

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás sleduju jen občas a zaměřuju se hlavně na Frydrycha a přijde mi, že i on šel strašně moc nahoru..

Reagovat
PlackaSKS

šel v posledních zápasech neskutečně nahoru. ale to celý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jak ty retardi mohli dohrát v jedenácti... Jeden z klíčovejch zápasů pozdimu a je víc zajímá, koho trefit.

Costu bych z fleku poslal za Konatem do juniorky, co to kurva mělo bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nepochopitelné..

Reagovat
db18

Když hraje Costa s Váchou, tak se to ptám každý zápas.

Reagovat
C-M@ster

AŤ STÁLE VÍTĚZÍÍÍ VIKTOOOORIAAAAA...

Mareček redka, Kadlec redka, Costa 2 redky, pentle... snad se nevrací Sparťanská tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole lol...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda nevim, ale Brnu letos rozhodčí zařídil víc bodů, než Spartě.

Reagovat
twerp

Dyť on ani neví, že nějaký Brno hraje první ligu..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Jo, protože jak byl Costa s Kadlecem dneska v ofsajdu, tak jsou takový kopyta, že to stejně neproměnili...

Reagovat
Uwe háže buly

V ofsajdu?

Reagovat
C-M@ster

Přišlo mi tak z prvního záběru, z opakovačky a i komentátor to tak viděl.

Klidně si počkám na nějaký replay, ale přišlo mi to docela jednoznačný.

Reagovat
PlackaSKS

v offsidu nebyl costa, ale další dva hráči kolem něj

Reagovat
Uwe háže buly

a Kadlec potom už vůbec ne, i když si to asi myslel.

Reagovat
C-M@ster

Asi máte recht, teď se tady na to dívám

https://ctrlv.cz/shots/2016/10/23/S1zB.png

Ale moc tomu Costovi nechybělo.

Reagovat
Kang & Kodos

Počítání ti moc nejde, ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ani nezmiňuju tu jasnou penaltu, co Hrubeš neodpískal na Krmenčíka! Holek tam do toho šel jak amatér!!!

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

coze? Plzen mela dostat minimalne tri cerveny

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

co se smejes ty medialni hvezdo? zase si byl s tou basi bandou z kmenu nekolikrat v tv..

Reagovat
db18

SMěju se jak nezvládáš A není to žádná moje banda, nemám s nima nic společnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam no.. stejne jako po derby a nestydim se za to úrpste to prozivam obcas vic nez je zahodno.. a to, ze s kmenama nemas nic spolecnyho vim, jenom lehka provokace

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

willi je burak?

Reagovat
smazaný uživatel

db je Pitralon..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nabrat po 11 kolech ztrátu na čelo sedm bodů je konečná, tohle už Sparta v životě nedožene.

Reagovat
San Iker

Čas udělat titulu pápá, čas udělat titulu pápá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Costa neunasi ani po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, rpčo tam vůbec chodil, za těch 15 minut se mu povedlo udělat zákroky tak na 2 červený a to je všechno.

Reagovat
Uwe háže buly

tyhle zápasy by vůbec neměl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta fakt shit

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa super výkon

Reagovat
C-M@ster

Od příchodu Rosickýho (a odchodu Matějovskýho) mají v lize bilanci 1-3-2, přičemž ta výhra je doma nad Jihlavou.

Bravo...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A Michala Kadlece bych z fleku poslal okamžitě do píči.

Reagovat
Uwe háže buly

Marečka, Juliše taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček a Juliš hrajou poslední týdny slušně, když vezmu v potaz, že točíme už měsíc prakticky 12 lidí.

Reagovat
Uwe háže buly

Juliš se jenom snaží, ale slušně fakt nehraje.

Reagovat
Greny

Jen doufám, že se bude dodatecne resit ten Costuv prostrednicek - čekam štvavou kampan od isportu jak to bylo v pripade Limberskýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko, kdyz tomu vladne Kreta

Reagovat
Uwe háže buly

+ v 86. minutě ty rasistický pokřiky vůči němu ze strany plzeňských fans.

Reagovat
Bex5

jsou to čůráci .... ale Costa si s nima nezadá!

Reagovat
db18

Reagovat
Radin

Rasisticky řvou na svoje hráče i Sparťani :-)

Reagovat
Uwe háže buly

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/284108/costa-ukazal-prostrednicek-a-hodne-fauloval-spatne-stridani-uznal-holoubek.html ale o tom huhu na něj už v několákátým zápase po sobě je tradičně ticho po pěšině..

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je to dany tim ze zimbabwani v cesku moc netahnou. spis sloni kamerunci a nove kurakajci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Chihuri by nesouhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

to meno znam ale bohuzel sem ho nezazil. hral aspon dobre za jedinou pravou viktorku?

Reagovat
smazaný uživatel

jo nebyl spatnej a hlavne hrozne pohodovej typek.. lidi po nem vobcas hodili bananem, ale von si z toho nic nedelal

Reagovat
smazaný uživatel

takze takovej adauto? sem slysel vod par starsich ze ty cernosi to na prelomu tisicileti v cesku nemeli vubec jednoduchy i kdyz hrali dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jaris7

Zdálo se mi to, nebo Costa ukázal na sudího cca v 88. prostředníček?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi totéž...

Reagovat
jaris7

Bylo by fajn, aby to někdo přetočil..

Reagovat
Greny

v 20. vterine nastaveni cca

Reagovat
jaris7

Já si neybl jistý časem

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Taky jsem to viděl...

Ten sudí byl fakt jednička, že ho neposlal dávno předtím ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ven za co?

Reagovat
C-M@ster

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ven možná tak za řeči, ale tohle se u nás v lize netrestá. A po tý žlutý tam nebyl jediný zákrok, který by byl za žlutou.

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole, vždyť dneska mohl dostat ty červený klidně dvě. Vůbec nechápu, co tam zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně by ji asi dostal, ale pokud máš určitej metr a ten celý zápas držíš, tak ho přeci kvůli Costovi nebudeš měnit. Nehledě na to, že polovina těch situací ani faul nebyl, viz. skluz na Hořavu.

Reagovat
Kang & Kodos

Za ty jeho reakce měl bejt venku, bez diskuze. Mareček s Kadlecem tam měli po žlutý taky jeden moment, kdy to bylo na hraně, ale pak už byli v klidu. Costa tam měl za 20 minut pět faulů, z toho minimálně dva na žlutou i kdyby tam potom neměl kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

A který za žlutou?

Reagovat
Kang & Kodos

Hned ten první, kdy ho tam kopne vlastně už mimo hru. Potom ten třetí, kdy bylo asi tak hodinu předtim jasný, že tam bude pozdě. Plus teda těch jeho asi 60 poznámek z rozhodčímu a možná i prostředníček. Co chceš příště víc, má dát lokta rozhodčímu, nebo zlomit Petrželovi vaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek dal Costovi pokyn, ať už se na toho Petrželu vybodne, což mu Costa svatosvatě slíbil, pohladil trávník, pokřižoval se a šel se věnovat všem ostatním

Nicméně bych nezapomínal to, že rozhodně nepředvedl odevzdaný výkon a fanoušci na něj nemuseli křičet, aby za Spartu bojoval.

Teď to ještě nějak seřídit. Já ho ve Spartě a na hřišti chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za to "kopnutí" dostal žlutou. Jestli myslíš ten hlavičkovej souboj, tak tam to bylo všechno v mezích zákona. Za fakáč dostane (snad) trest od disciplinárky. A ty poznámky prostě neberu, jinak by se muselo dohrávat 7 na 7.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jaris7

To e fakt bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

nedivim se mu. rozhodci by spis zaslouzil inzultaci

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě ve středu vypadne sparta z pohárů...

Reagovat
Rarášek

Costa Největší sympaťák současného A mužstva.

Reagovat
Uwe háže buly

S Vencou a Dočkym.

Reagovat
Rarášek

Pan Kadlec Michal ať se jde zahrabat.

Reagovat
jaris7

Za ten prostředníček bude pykat

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem spokojen, už jsme vystřelili na bránu, za pár let možná dáme zase gól

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Petrželu potkat někde, tak ho z fleku trefim na rypák

Reagovat
Znalec

Zajímalo by mě, jestli si za tim stojíš i teď, 4 dny po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci opet zauradovali, plzen tazena k titulu vsi silou, na evropu to bohuzel nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

Zaúřadovali, Sparta měla dohrát asi v 8 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

většině Sparťanů tady akorát děláš ostudu, a to je co říct! Na Evropu nestačíme, to ne. Ale na vás jo, vy chudáci, ještě si stěžujte na rozhodčí.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

reakce na Saula

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Juliš někomu ve Spartě kouří ptáka, protože ten nemá ani nato hrát v devatenátce krypl jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny letošní "posily" Sparty jsou naprosto k smíchu. Juliš je úplně největší komik společně s M. Kadlecem, neskutečné výkony opravdu Hlavně u Kadlece se začínám kurevsky divit, jak mohl tak dlouho vydržet v Leverkusenu, nemůže být teď totiž o tolik horší než když tam hrál. Costa další komik a kopyto. Dočkal ani po zvýšení frekvence plivání na 300/min nic moc.

Nicméně Plzeň taky tragický výkon. Byl to zápas špatného a ještě horšího.

Reagovat
Uwe háže buly

Bože aspoň drž hubu, když vubec nevíš.. Prej "nemůže být teď totiž o tolik horší než když tam hrál"

Reagovat
smazaný uživatel

Neunesls

Reagovat
Uwe háže buly

Ty si debil já ho taky fakt ve Spartě nemusim, ale tohle muže napsat jenom retard, co ho nikdy neviděl předtim hrát a teďka si chce hrát na chytrýho. Před nějakýma pěti rokama to byl uplně jinej hráč, teď 4 roky dohrává kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Jestli je fakt tak vykolejilo, že Plzeň hrála na 5 záložníků, tak nemám slov, vsadil bych před zápasem barák na to, že tak budou hrát... Nesmyslná sestava a formace Sparty dnes rozhodla...

Reagovat
monty25

Tak stejně jako na jaře Spartu popravil Krmenčík. Sice je odehráno teprve 11 kol, ale ztrácet 7 bodů na čelo tabulky je hodně. Jestli chce Sparta pomýšlet na titul, bude muset ve zbývajících dvou třetinách ligy pořádně zabrat a hlavně konečně zvládat zápasy proti největším konkurentům...

Kdyby mi někdo řekl, že po 11 kolech budou Teplice na Spartu ztrácet jenom 4 body, asi bych mu nevěřil. Sice je to "jenom" na 5. místo, ale i to může být za určitých okolností pohárové...

https://abload.de/img/13323351_137710590896zvltc.jpg

Moje nadšení ale brzdí pohled na loňskou tabulku po 11. kole, kdy na tom byly Teplice ještě líp...

http://abload.de/img/tabulkap7j9c.jpg

Reagovat
Uwe háže buly

První odstavec vypadá jak kecy od nějakýho toho retardovanýho tipéra, co bývaj vždycky v tv před zápasem

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsi říct "stratéga", že?

Reagovat
Uwe háže buly

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

už jsem to tu psal loni, ale Sparta proste poztrácí body proti konkurentum o titul (letos neporazila Zlin, Slavii, Bolku ani Plzeň a to jeste budou hrat proti Liberci, kterej na ne taky umi)

Reagovat
smazaný uživatel

za ten Zlín

Reagovat
C-M@ster

Když loni i předloni 2x prohráli s Plzní, tak to je prostě rozdíl 12 bodů, kdyby ji dvakrát porazili, což je hrozně moc...

Reagovat
Uwe háže buly

Co s tím má co dělat Zlín?

Reagovat
Greny

Tak sorry, pripoctu tam jeste remizu v Teplicich a dodam ze o titul bojuje Slavia, Bolka a Plzen a Sparta , Zlin a Teplice a Liberec si to rozdaji o posledni poharovy flek z ligy, aby to odpovidalo i aktualni tabulce

Reagovat
C-M@ster

Zlín je na poslední příčce, která zaručuje místo v pohárech... 3 body před Spartou.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ale už odpadává, a na 95% skončí někde mezi 7.-12. místem..

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník > Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak je možné, že Petržela za svoje vztekání a simulaci nedostal kartu, přičemž komentátoři to věčné hádání ani nezmiňovali, je pro mě záhadou.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste tam - ted nevim kdo - slapne naprosto viditelne prodrazkou primo pred zrakem rozhodciho Costovy na lejtko a faul je piskanej Costovi.. jasna cervena pro plzenaka

Reagovat
smazaný uživatel

To byl taky Petržela tuším. A u toho se Henn vztekal, že je Costa ještě na hřišti.

Reagovat
Rarášek

Hořava

Reagovat
Spalovač šancí

Protože je to sparťan hrající za Plzeň. Těm prochází úplně všechno.

Reagovat
hefy

Sudí ale nic moc. Dvě penalty nechali, pak karta pro Hubníka, vyloučení Costy. To budou tresty zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě penalty? Možná tak ta první.

Reagovat
hefy

Tak ta první byla jasná a při tý druhý kopl Holek Petrželu do kotníku, ale asi bych to potřeboval vidět ještě jednou.

Reagovat
Uwe háže buly

První byla která?

Reagovat
hefy

Na Krmenčíka.

Reagovat
Uwe háže buly

Aha, to mi přišlo vtipný a ne jak penalta to spíš po tom faulu Holka nám rozhodčí odpustil penaltu.

Reagovat
db18

V prvním poločase? Tak ta nebyla ani náhodou...

Reagovat
Kang & Kodos

Ta byla. Krmenčík tomu přidal, rozpřáhl ruce jak debil, ale byla

Reagovat
db18

Tuhle situaci jsem právě viděl dost zblízka a už jenom jak tomu přidal, tak bych to nepískal - od Holka to vypadalo z kotle čistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela to nasimuloval.. Holek se ho ani nedotknul. Petrzela mel bejt uz asi v 60. minute venku. Stejne jako Horava.

Reagovat
Losinho

Krmenčík je Lafata

Reagovat
hefy

Krmenčík tak sebou mrsknul šíleně, ale byla, sestřelil ho přes lejtko.

Reagovat
db18

Aspoň by se teda mohl naučit, že mu to přihrávání k ničemu není - spíš naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky dobrej blázen.

Reagovat
hefy

Dívej se na Dohráno, tam ten kontakt uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

''Šáh na mě.''

Jo, jo, každej kontakt je hned penalta. Tohle není basket.

Reagovat
hefy

Hráls nekdy fotbal? Kopnutí do kotníku, byť sebemenší, tě neskutečně rozhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželu, kterej by z fleku mohl nahradit boeing 737, zvlášť.

Reagovat
hefy

Ty seš zoufalej. :)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tady svoje závěry, který vynášíš v modro-červených brýlích, vykládáš za objektivní.

Reagovat
valloire

To si pleteš s Lafatou

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo taky neuvidíš

Reagovat
hefy

Hele, pak se vám rád omluvim. :)

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, já myslel, že už to nebudou opakovat ten zápas, že tam bude jen Štěpán v mlze a tim reportáž končí.

Reagovat
smazaný uživatel

zadny penalty tam nebyly

Reagovat
hefy

Písknutý nebyly no.

Reagovat
fantomas

Hahaha, ubulínek Dočkal.

Reagovat
hefy

Co řikal? Tipáč to dávno ustřihl.

Reagovat
C-M@ster

Můj stream na goatdee taky...

Reagovat
fantomas

Že si nemyslí, že vyhrál lepší tým. A že Plzeňáci měli mít během prvních 10 minut tři žlutý, a že je to rozhodilo či co.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ji nedal Hrubeš ani letcovi Petrželovi, tak na tom něco bude....

Kromě toho mi nepřijde, že by Plzeň byla lepší, od toho gólu jsme bušili do plných a Plzeň úplně změnila způsob hry a začala hrát na brejky, nevidím na tom nic ubrečeného.

Reagovat
fantomas

Tak ty no Plzeň vedla a pak to bez problémů kontrolovala. Prvních pár minut byla Sparta lepší, to je ale dost vedlejší, protože jakmile musela, nezmohla se v podstatě na nic.

A ohledně karet: bylo snad na první pohled evidentní, kterej tým byl celou dobu k vyloučení blíž, a proto je legrační jako Sparťan brečet na nějaký karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já neříkám, že Plzeň to nekontrolovala bez problémů, ach jo. Jenom tvrdím, že se Plzeň zatáhla a Sparta bušila do plných, měla optickou převahu a tím pádem byla lepším týmem, ale ty zase vidíš co chceš. Jasně, měli jsme prakticky jenom to Lafatovo břevno, ale to je v tomhle případě vedlejší.

Ale o tomhle se přece nebavím, já říkám, že není normální, aby Plzeň za celej zápas nedostala ani kartu, když tam evidentně některé zákroky Hubníka a výše zmíněný let Petržely po tom volaly. Na to stejné podle mě poukazoval Dočkal.

Reagovat
valloire

no ty vole, vy jste jako nějak bušili a měli optickou převahu? Ty dýmovnice ti zakryly výhled? Nehráli jste nic a Costa může bejt rád, že nešel ven.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jako vzdy to zhodnotil naprosto presne..

Reagovat
smazaný uživatel

je neskutecny kam sparta pada. myslim tim charakter nekerejech hracu. misto toho aby rek - dneska nas dostali ale at se tesej protoze na jare je v plzni rosekame tak raci jede tenhle detskej sample... no co cekat vod frajirka kerej to vzdal i v norsku.

Reagovat
PlackaSKS

odveta bude znova v plzni? tak to už vážně zavání uplácením

Reagovat
Spalovač šancí

Se nedivím, že to Plzeňáky rozhodilo

Reagovat
db18

Tak jestli je tohle rozhodí...

Reagovat
Rarášek

A na tom je ta vtipná část kde? Dočkal klasicky rozumnej a upřímnej, ale to je na tebe asi moc.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rarášek

To by ti šlo, a pro Costu červenou, viď?

Reagovat
fantomas

Jj, jednoznačně. Ale sparťanum se už můžu jenom smát no.

Reagovat
Rarášek

Tak jestli ti nepříjde divný, že ty karty nedostali ať už Petržela, nebo třeba Hořava, tak nemůžeš myslet vážně červenou pro Costu. S tím, že se v Česku příliš neřeší nadávky rozhodčímu(Vyjímkou byl a asi navždycky zůstane Řepka) neuděláš nic a můžeš za tu červenou lobovat jak chceš. V Anglii by ho možná vylili, ale koho to tady zajímá?

Reagovat
fantomas

Ale boha, i kdyby oni dostali jednu žlutou, Costa prostě dvě dostat měl. To už je kosmetika, jestli by dva nebo tři Plzeňáci byli napomínaný, hlavní je, že Sparta si opravdu nemá na co stěžovat, protože i vůči nim se rozhodčí choval benevolentně. To je celá pointa, kterou fakt nepochopí jen sparťan.

Reagovat
Rarášek

Ne tady jde o to, že ty tu lobuješ jen za Costu. Kdyby si napsal, že měl rozhodčí špatnej metr a měl přitvrdit ať už na jedné, nebo na druhé straně, tak by nebyl problém.

Reagovat
fantomas

Já tu v první řadě nazval Dočkala ubulínkem. Za nic jinak "nelobuju", jen píšu, že s faulama Marečka a Costy mají sparťani držet hubu ohledně rozhodčího a zaměřit se na vlastní výkony radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš ale přiznat, že Costa měl k té červené prostě nejblíže..

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň si tady hrát na nějakýho objektivního pravdomluvnýho arbitra, když ním prostě nejsi. Ach jo. Si se ani nezdráhal na Twitter třeba něco napsat o tom Petrželově divu, ale Marečka s Costou jsi hned vylučoval že jo.

Reagovat
fantomas

Um, no, protože by to byly druhý žlutý a ne první? Proč bych se jako vyjadřoval ke každýmu spornýmu momentu bez potenciálu zásadně ovlivnit zápas? Dej si na hlavu mokrej hadr fakt.

Reagovat
San Iker

To je kretén ten Dočkal, brečet na rozhodčího

Reagovat
Kluivert9

Ubrečenec

Reagovat
Greny

co řekl ?

Reagovat
San Iker

Že měla mít Plzeň v 10. minutě tři karty a podle toho se pak i ten zápas prý odvíjel nadále...

Reagovat
Greny

achjo, zase si hlavne musi omluvit vykon Sparty, mimochodem on je jeden z tech kdo zapasy proti Plzni absolutne nezvlada a tymu v nich nepomaha

Reagovat
Manik...

Bomba, titul se ztrácí celkem jasně... A to jsem letos čekal, že s tímhle kádrem nebudeme mít konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale když se ti v jednu chvíli zraní deset hráčů, kteří + - patří do základní sestavy a stihne se ti uzdravit jenom Zahustel, tak je to prostě problém. To by položilo i Real Madrid.

Reagovat
Manik...

To je pravda, ale letos i ta lavička není úplně špatná. Právě že to vypadalo, že budeme připraveni i na případné zranění a ono ne . 10 hráčů je samozřejmě moc

Reagovat
ronaldik

Kde by se vzal Zahustel v Realu Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

prej real madrid... plzen by pleskla i samotna rm castilla ty vole.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

taky sem to si to myslel, ale nečekal sem že Rosa odehraje 20 minut a že Michal Kadlec a Holek pujdou výkonama ještě víc dolu.

Reagovat
REPLIKATOR

Krmenčík specialista na Spartu

Reagovat
puji

Tohle jsou mužstva co tvoří zákad repre?No tě pic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proti týmům z 1-6 místa jsme uhráli přesně tři body za tři remízy. To je velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

etos to bude mezi pivem,židem a škodovkou rumuni budou hrat s batama o 4 flek

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim co je vtipnější, jestli to, že si myslíš že my budem hrát o 4. flek nebo to jestli si myslíš, že se tam udrží Zlín

Reagovat
El Campeon

No sme ale marmý,ty body nám budou chybět.A to jestli skončíme třeba 4 neni zase taková sci-fi,když vidíš jak hrajem my a ti před námi.Navíc do toho zápasy v evropě...

Reagovat
Spalovač šancí

Zlín to nebude, spíš vás přeskočí Teplice a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

sparta bude v top 3 vo tom nepochybuju. boleslav doufam zacne ztracet a skonci ctvrta. mimo reflektory bude nejveci bitka vo fifth place protoze by podle my prognozy melo bejt vopet evropsky. liberec teplice zlin...

Reagovat
smazaný uživatel

"Základem systému 4-2-3-1 je jak rychle se dostaneš za balón" - OMG, jak prostě může mít Franta Straka profi licenci a vypustit z huby tohle?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Straka, Rajnoch a Henn jsou fakt příšerný.

Reagovat
Uwe háže buly

Henn už sem docela alergickej na tyhle dva zoufalce na O2/Nova Sport, hlavně Henn, jak po každym ofsajdu/faulu tam začne něco potichu a totálně z cesty blekotat..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak výhledově hrajeme ještě do konce podzimu venku proti Liberci a Hradci, kde získáme tak maximálně bod. To je fakt konečná.

Reagovat
Liquid

Hradec je "druholigovej" manšacht, snadné 3 body pro Spartu, byl jsem tam na Slavii a HK neměl nic za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice jo, ale my ta pravidelně hrajeme sračku a ztrácíme body.

Reagovat
Blasphemer

No a co?

Reagovat
Uwe háže buly

Sparta musí v zimě koupit dva hotový stopery a pokusit se o nějakýho střeďáka místo Marečka, věčně zraněnýho Váchy a zraněnýho Frýdka..

Reagovat
KingMaster13

Tak cožpak o to zrovna stopeři by nemuseli být takový problém v Čechách sehnat, stačí kouknout do Liberce který má perspektivní mladou obranu nebo Jablonec a Beneš taky není k zahození

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ale Pokorný bude stát balík a bude po zranění. Hovorka by taky šel, ale zase jim nemužem vykoupit celej mančaft Beneše bych fakt nechtěl. Ikdyž proti Holkovi by to asi posun dopředu byl.

Reagovat
KingMaster13

Tak stáli by dost ale stálo by vám to za to, Křéťa má penízek dost, jsou relativně mladí a Liberec stejně z poháru vyletí a letos to už do Evropy nedotáhne takže dostanou pěkný balík a budou moci poskládat kádr na další sezony. Zrovna tohle by bylo výhodné pro oba a co se týká Beneše tak ten doplácí na špatnej Jablonec

Reagovat
Chlupatá máma

Židočína vyhraje párkrát za sebou a začíná mít ramena. Slovan bude hrát Evropu i příští rok narozdíl od Slavie, která pokud se vůbec kvalifikuje, dostane přes píču jak letos od Anderlechtu.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky ramena mami? kingmaster tady jenom naznacoval ze deset deka stoperskyho se da v lize najit a treba posunout na dalsi level. za to ze zminil liberty city bys mel bejt hrdej spis rad protoze jedete jeden z nejprisnejsich hustlu v lize takze byste vydelali at uz prodejem nebo udrzenim tech nejlepsich kousku. navopak nam se cela republika smala ze skupujem prumeraky a frajery podle moneyballu. najednou vod tech samejch slysim ze mame nadstandartni a vyrovnanou soupisku a ze to bylo trenerem. fakt? kazdej Slavista ted proziva euforii po tom kritickym vobdobi. nemel by? sportovni usek vcetne CEFC letos vyhlasily utok na poharovy pricky. (third / fourth place) zase spatne? mladej tony barack kerej evidentne zije fotbalem a uspechem prohlasil ze jedem na titul. sebevedomy a pracovity hrace v CR nechceme?

*T*Y*Č*Ů*R*Á*K*U*

Reagovat
Chlupatá máma

Toho čůráka sis mohl odpustit, ale budiž. Reagoval jsem hlavně na to, že by pro nás mělo bejt výhodný prodat stoperskou dvojici jednomu z konkurentů o titul/poháry, což je donebevolající kokotina. Jinak euforii si užívejte, dlouho to trvat nebude. Nejpozdějc v průběhu jara vám to šilhavej zmrd rozesere a budete rádi za 5. místo. Páčko slaďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale toho curaka sem si vazne nemoh vodpustit prave proto zes mu nenapsal to co me = je nevyhodny / nemyslitelny prodavat sparte / nebo vis hovno co ma v umyslu Slovan... myslis ze by to nepobral? misto toho jen prezentujes detskou flow vo zidocine kvalifikaci evropsky ligy a anderlechtu. bud nasranej ale bud nasranej s respektem. kdo neprokazuje respekt nemuze bejt respektovanej...

Reagovat
Chlupatá máma

Proč bych měl bejt nasranej?

Reagovat
KingMaster13

Na tyhle blbý zcestný komentáře se fakt špatně odpovídá.Díky že jsi mu to osvětlil za mě. Stačila mi věta že Slovan bude hrát Evropu i příští rok. Přes ligu těžko, jedině teda přes cup to uznávám, že šance je.

Reagovat
Chlupatá máma

Vsadim troje spoďáry na to, že po sezoně bude Slovan před váma.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale to chces navostro?

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš mi sere, že jsme vám pustili Deliho.

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší kauf našeho starého vedení jen mě sere ta klauzule že až ho budeme za balík prodávat tak vy z toho shrábnete půlku Prodáme ho třeba za 3 miliony eur a vy dostanete 1,5 z ničeho

Reagovat
Greny

Tak ho prodejte za milión na Žizkov a jeste ten den ho kupte za 1.5 mega zpet

Reagovat
KingMaster13

By nám ho neprodali zpátky by byli blázni

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Posledni Kovboj

pres Kosice

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jugas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
hefy

Suchý triko.

Reagovat
fantomas

"zjebe"

Reagovat
Aldeano

Ale Radotinský měl pravdu.

Reagovat
ZB 07

Ale teď mi vysvětlete, jak je možný, že dneska Plzeň hrála takovej fotbal? To jako byla Sparta tak slabá nebo Plzeň hraje pořádně jen 3 zápasy v sezoně?

Reagovat
KingMaster13

Sparta se jako vždy podělala Do první golu to šlo a pak už se jen soustředili na hádky s rozhodčím a tyhle kraviny místo aby útočili

Reagovat
smazaný uživatel

¨tak s astrou se kluci domluvily a za ten kurz vydělali nějakou zlatku. jinak v rumunsku vyhra plzne kdo to neví.

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň je slabá, ale my holt ještě horší, psychicky labilní, a točíme 14-15 hráčů, protože nikdo jinej nám nezbyl. Z toho čtyři jsou útočníci, takže těžko můžeme nějak měnit rozestavení. A taky máme Holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi zmínit Holka.

Reagovat
smazaný uživatel

dokdy má ten blbec vůbec smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč blbec? Proč hned urážet? Chápu Sparťana že se tu vykřičí, když se našemu hráči nepovede zápas, nebo ho dokonce odfklákne. Ale fanoušek Sigmy?

Reagovat
KingMaster13

to je jasný chce ho zadarmo k nim

Reagovat
smazaný uživatel

v sigmě by si nezahrál . Jinak pokud se blbec nekoho dotkl tak omluva.

Reagovat
Kang & Kodos

Dotkl. Pro takovýho tragéda je to moc mírný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už vím, co by ti měl Ježíšek přidat k vánočním dárkům

Reagovat
smazaný uživatel

A Michala Kadlece.

Reagovat
Uwe háže buly

dneska u toho gólu zas zaperlil.

Reagovat
ZB 07

Jako mně tak ani nejde teď konkrétně o váš výkon jako spíš o to, že Plzeň dnes bojovala, tlačila a nepřijde mi, že byste byli o moc slabší než klub ze dna rumunské ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to prostě moc neladí. Možná máme málo týmových hráčů. Nevím. Hlavně útočníci jako by se potřebovali ukázat, "berou to na sebe", a pak nedáváme góly.

Reagovat
Aldeano

Nikdo jinej nám nezbyl S tím brečením jděte fakt už někam za trať... Hrát třeba Šural od začátku, tak je to jiné? Nevěřím tomu. Kádr máme široký jako hodně dlouho ne, nevím na co a ze kdy jste zvyklí...

Reagovat
Kang & Kodos

tak těch x zraněnejch a to, že od chvíle, co tam Holoubek je má max 15 lidí z áčka, to jsem si teď vymyslel, nebo co? Jasně, že se dá hrát líp, ale třeba to debilní 4-4-2 je jediný, co jsme teď mohli složit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal syndrom

Reagovat
KingMaster13

Hold jde to za Rosou

Reagovat
Aldeano

Tak jestli s těmi hráči co byli k dispozici bylo tohle herní maximum, tak to je smutné.

Reagovat
db18

- kopyto + záložník + jeden ze dvou zápasů, na který je namotivovaná celá kabina.

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík musí bejt ode dneška prostě útočník numero uno, to snad už nejde nevidět.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ste si mysleli, ze Duris bude jednou hvezda evropskyho formatu..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Já si to nemyslel nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to nemyslel, myslel sem vase vedeni. kazdej soudnej clovek musel videt, ze to byla jeho zivotni sezona a lepsi uz to nebude

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
Uwe háže buly

Doležalovo dvojče?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

43 faulu to je neco strasneho ti mi pripomnelo zapasy Jugoslavie na ME2000

Reagovat
Aldeano

Bohužel v 1ize standard...

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek:

„Střídání Costy beru na sebe, to byla moje chyba. Nepovedlo se mi to. Chtěl jsem získat větší kvalitu v ofenzivní fázi, i proto šel Michal Kadlec do zálohy. Bohužel Costa nám nepomohl, protože hra byla poté hodně rozkouskována. Chci si s ním o tom promluvit, ale nebudu nad ním ale lámat hůl, protože je to bojovník a válečník, a věřím, že bude hrát velkou roli v našem týmu poté, co se dal do pořádku po zranění.''

http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/musime-odstranit-chyby-17825.html

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Impulzovi super změna rétoriky.

Reagovat
Aldeano

Škoda, že tam vůbec impuls šel, což zrovna tobě snad jako jedinému tady nemusím psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Impulz měl jediný štěstí, že jsme byli neschopný sehnat lepšího trenéra než je on sám. Což je prakticky nemožný....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Chtěl jsem získat větší kvalitu v ofenzivní fázi, i proto šel Michal Kadlec do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný jsme udělali proti Dánům a otočili jsme na 3:2. Ono to alespoň jednou zafungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak on tam aspoň zvládá rozdávat kolmice... ta jeho rozehrávka je snad jediné, co ho ještě drží ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

ted ho vedeni na sjezdu uvasc "prosadi" jako playmakera nomer odin.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel vetsi kvalitu vepredu a posle tam M. Kadlece a Surala, genius fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Šural patřil do zranění k našim nejlepším hráčům, mně se moc líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Máme to komplet?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi svěží trenérské vyjádření. Ten černé chlapec dneska opravdu nevyšel

Reagovat
Kang & Kodos

"Chtěl jsem získat větší kvalitu v ofenzivní fázi, i proto šel Michal Kadlec do zálohy"

Špatně se mi chodilo, tak jsem si uřízl nohu

Měl jsem horečku, tak jsem se proběhl venku v tričku. V prosinci

Měl jsem hlad, tak jsem šel uklidit sníh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy: ''Dal jsem ho tam, aby nezkurvil nic vzadu.''

Reagovat
San Iker

Reagovat
Sali5

Reagovat
Uwe háže buly

škoda že ho tam nenechaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vnímám přínos Costy úplně stejně.

Reagovat
pingla

Tady je to plné posměšků na bublinu Zlína Neuvěřitelné, jak jsou sparťané z nás podělaní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

A co jste jinýho než bublina?

Reagovat
pingla

Aktuálně o fotbalovou galaxii před váma

Reagovat
Uwe háže buly

ještě bych to posunul o level dál, kdyby jste místo nás hráli předkola, tak jste v LM a vedete skupinu n?

Reagovat
Losinho

Páni, ten boj o 4. flek začíná mít koukám pořádný grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Zlínu jen respekt! Kde jsou ty posměšky, ty bambulo? My tady řešíme svoje "retardy" a "kopyta". Zlín budeme řešit, až si s ním zase někdy zahrajeme. Dobrou

Reagovat
pingla

Se podiv co se rozjelo nahoře za srandy okolo postavení Sparty a týmů kolem nich Vy jste tak hnusný paklub, snad vyhoříte i doma s Příbramí

Reagovat
Miguel19

Teďka nejlepší zápas v Dohránu. Příbram vs Jablonec

Reagovat
Miguel19

Kurva to je boží

Jak se ten obránce ještě ohlížel, jestli někdo za Doležalem někdo neběží, že by ho sejmul

Reagovat
Uwe háže buly

Kvalita těch slabších týmů v lize je rok od roku horší..

Reagovat
smazaný uživatel

10 týmů v lize by úplně stačilo

Reagovat
Kang & Kodos

Tragičtější zápas tady byl naposledy...no asi, když hráli naposledy proti sobě. Ale to bylo aspoň pořešený.

Jinak když jsem viděl, co všechno tam Hruška chytil, a co mu pak udělá Rezek a spol., tak se divim, že se jim na to už nevysral.

Reagovat
Aldeano

Tak minulé kolo po nich už házel míče

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale ten poslední gól byl záchvěv fotbalové romance

Reagovat
smazaný uživatel

do toho golu jsem se doslova zamiloval ♥

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo jako IV. třída. Útočník, 185 cm/110 kg versus stoper, 130 kg, 50 let, 3 piva, 2 rumy a jeden infarkt. Úplně jsem z toho cejtil tu vůni klobás a slyšel řev všech 14 návštěvníků, stěkot dvou psů a hecování trenéra/řidiče autobusu/trávníkaře.

Pohonil jsem.

Reagovat
San Iker

Můžu se zeptat na tvoje povolání? Ty bys měl mít svoji show, něco jako Honza Kraus

Reagovat
smazaný uživatel

jeho styl humuru vetsinou nemusim, ale tohle se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

dostal perfektni prihravku...

Reagovat
Cumel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

nestihl sem dohráno dá se ten gol někde vidět?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Vesnickou atmosferu jeste vylepsila radost jabloneckých fanatiků.

Reagovat
smazaný uživatel

plus ta reklama - "na rozdil vod repre s clavinem vzdy zaskorujes!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
$$CaptainKokotko

Je to opravdu takova smula, ze ma Sparta tak velkou marodku? Kdyz si vezmu, ze Jarolim na repre srazu mel prednasku o stravovani, tak bych se nedivil, kdyby Sparta pri vetsim poctu zapasu delala dost chyb v regeneraci a dalsich vecech, pak je tam kazdy jak papir

Reagovat
mario23

Já myslím, že zrovna v těhle věcech je o hráče postaráno daleko víc, než kdekoliv jinde.

Reagovat
$$CaptainKokotko

na jare Scasny moc nerotoval ne? tam meli taky hodne zraneni, ted je to docela podobne

Reagovat
San Iker

Dlouhodobě to tu píšu. Sparta neustále najímá skleněné hráče a hráče s dlouhým chorobopisem... Je ta chyba těch čůráků ve vedení... Naberou se hráči, které především v cizině sužovala dlouhodobá zranění a pak jsou překvapení. Ale kolikrát i ty posily z české ligy jsou poloviční mrzáci, kterým se půl roku dařilo "zářit" a vyhnout se zraněním, což se jim v pořádným zápřahu ve Spartě nepodaří.

Reagovat
Miguel19

Dreksa zkušeně.

Reagovat
Pyroman

Holoubek by měl cpát juniory hlavně do obrany, horší než Holek s Kadlecem být prostě nemůžou.

Reagovat
Melda

Reagovat
Uwe háže buly

"Dlouhodobě úspěšnější je sice Plzeň"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Miguel19

Po Dočkalovo slzách tu budou záplavy kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Brekot a neunášení Sparty je tak povznášející a uklidňující Karma už jim vše vrací. Spravedlnost existuje. Díky, tohle je fakt tak skvělé období.. jsem dojat.

Reagovat
lada.sp

a počkej až si poprvé zašukáš, to budeš taky takhle hotovej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Reagovat
valloire

Sparta byla opět nemilosrdně rozdrcena. Costa je blázen.

Reagovat
Spalovač šancí

sparťané docela nezvládají zápasy proti špičce ligy nejen herně, ale hlavně psychicky. A je evidentní, že ani Holoubek není trenér, který by to mohl změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ta změna je velká. Hlavně útočná fáze prošla velkou změnou. I tahle okleštěna sestava si dokázala vypracovat víc šancí, než v posledních třech zápasech v Plzni.

Chce to v zimě doplnit ten tým o 2-3 opravdový fotbalisty, žádný pokusy ze Slovenska nebo hráče za zenitem. Pak to půjde.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Mně šlo hlavně o tu psychiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to není jen o psychice, to se řekne snadno, ale Plzeň bránila dobře, nějaké šance byly, ale bohužel to nedopadlo. Tlak by se dal vypracovat větší možná kdyby přišel Šural dřív, třeba místo Costy, s Pulkrabem by byli dobré oživení, ale nevím, jak je na tom zdravotně. Psychicky to nezvládají jen určití jedinci podle mě. Celá obrana řeší jakékoliv přiblížení se protivníkovi faulem nebo nějakým nesmyslným odkopem.

Reagovat
Uwe háže buly

Ale pochybuju, že tam Holoubka nechaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

problém může být kde ty 2 až 3 fotbalisty vzít. Nevidím nikoho kdo by byl v hledáčku.

Reagovat
Spalovač šancí

S tím problém nebude - viz zprávy o skautingu před sezonou. Otázkou je, jestli bude Křeťa ochotný za ně vyhodit 200 mega

Reagovat
smazaný uživatel

za koho by je mel vyhodit nejake jmeno?

Reagovat
Spalovač šancí

Jeden z 10 vytipovaných byl dle Otavy např. Hamroun. Ale všichni se rozhodli upřednostnit větší prachy/lepší ligu. Takže holt bude nutné přitlačit na pilu, pokud má přijít kvalita. V lize není moc hráčů, kteří by mohli spartu posílit. Snad jedině, že by Bolka padla na hlavu a rozprodala kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

jo poslem tam Zahustela +15 mega a vemem si Prikryla.. to by bylo klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta style

Reagovat
Spalovač šancí

A předělala by ho na stopera

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíš Pulkraba než Zahustela

Reagovat
smazaný uživatel

konkretni jmena zverejnena nebyla, ale ti hraci prej pak nakonec prestoupili do lig jako je Serie A a La Liga

Reagovat
San Iker

Po vyhozenejch 70 za Vencu už se na to spíš vysere než aby pustil žilou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

kez by

Reagovat
smazaný uživatel

moznosti by byly, ale ne zrovna nejlevnejsi

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mas bohuzel recht no, Pajo.. proste tam neni nikdo, kdo by to vyhecoval spravnym smerem, ale to uz je pomerne dlouhodobej problem.. Rosicky uz to taky asi nebude, takze fakt nevim co s tim no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Houfi

Sparta to tak nějak tradičně nezvládla a to ani nemluvím o tom, že měla dohrávat maximálně o 10ti k tomu neodpískaný dvě penalty, ale budiž..zbytečně to přihráli i přes to že to byly fauly pokud se znovu nezavede Intertoto tak už Sparta v pohárech taky moc slávy nepředvede

Reagovat
smazaný uživatel

tvl toto snad nee

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek týmu kterej v Evropě nevyhrál 12x v řadě, bomba

Reagovat
monty25

Monča + výhra Teplic a Viktorky Jdu zkouknout Dohráno...

https://www.youtube.com/watch?v=yqHC0O4rNBM

Reagovat
monty25

No, to bys po dnešním zápase v Plzni potřeboval spíš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

ja dopiju to hnusny Plzensky pivo co tady mam a pudu spat...

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

Hrozně by se teď hodili Brába, Matějovský a Konate..

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec jo, ale Matejovsky by byl v podobnym psychu jak Dockal nebo Costa, ten na to psychicky taky nema a Konate si za to muze sam, tem ma doufam dvere zavrena navzdy.. a pokud ne, tak snad bude vypiskavanej pri kazdym kontaku s micem a pak ho vedeni posle do hajzlu, protoze to bude neunesitelny..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tu uraženou ješitnost tak nepřeháněl a šanci Konatému znovu dal. Zachoval se blbě, ale snad mu to už došlo. Ale je fakt, že vypískat ho nikomu zakázat nejde. No, podělal to, no.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kaspar

http://img.blesk.cz/img/2/full/3071369_.jpg kdo je ten nahradnik v cepici ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šiptar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ergys kace ne?

Reagovat
mistr129

Sámer Issa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nosferatu

Reagovat
OTASi

Jan Bendig

Reagovat
rufus

Zápas spíš remízovej, další ztráta už mě fakt štve. Nevypadá to s náma moc dobře, odstup na čelo rychle narůstá. Předvedli jsme v Plzni lepší výkon než pod Ščasným, ale to už taky není možný, jak často s nima prohráváme..

Každopádně aspoň se z naší strany celkem dobře fandilo. Zvlášť v prvním poločase.

Reagovat
PlackaSKS

remízový ano. rozdíl byl ve stoperech a golmanovi. kozáčik by včera chytil asi všechno... kdo ten zápas absolutně nezvládl byl rozhodčí a holek s costou. hlavně teda rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale druha pule uz byla bidna,ale celkove ta atmosfera v Plzni v zapasech s nama byla snad nejhorsi od dob,kdy je zas zacal zajimat fotbal..

Reagovat
db18

Přišlo mi to z obou stran takový hodně klidný... (o tom svědčí i to, že vás konečně nikdo nešel kropit hasičákem)

Reagovat
db18

...klidný oproti dění na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapilo me to od vas vzhledem k vysledku..viz stridani na vyprodanym stadionu,na hriste nastupuje Ales......ticho..na hriste nastupuje Honza.....ticho

Reagovat
db18

Bojkot Pelnare? jinak z pohledu naseho kotle mi to prislo slusny... akorat zapojeni divaku bylo horsi nez jindy...

Reagovat
rufus

No, upadalo to postupem času, ale v prvním poločase mě to fandění fakt bavilo.

A poslední dva roky jsem v Plzni nebyl, protože rychle zmizely lístky, takže jen z doslechu vím, že naše fandění tam nestálo za nic. I z toho ohledu mi to včera nepřišlo špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok to byla katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

No minule to vypadalo,tak jako ted v druhy puli

Jinak co to bylo v druhy puli za ten protitankovej granat,suvenyr z Izraele?

Reagovat
rufus

To byla hrozná bomba, stál jsem několik řad na tím místem a až ke mě z toho přišla tlaková vlna. Něco podobnýho jsem už dlouho nezažil.

Stejnej dělobuch hodili i před zápasem do řeky vedle stadionu a taky hrozná rána. Zrovna jsme si říkali s kámošema, že bysme docela rádi, aby nám tohle nepřistálo při zápase pod nohy. Celkem chudáci ti, co u toho dole stáli. Bylo vidět, jak se prohnulo i to plexisklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ac milovnik pyra,tak tohle je neskutecna picovina,blbe to hodis nebo se to od neceho odrazi a nekomu to utrhne nohy..mi to malem svliklo bundu

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju, jak to asi 4 roky zpět hodil nějaký idiot při pochodu lidem pod nohy, rozbrečel tam i nějakou holku a pár lidí zranil. Logika žádná. Hlavně, že si mohl zařvat "ijee"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem no nicmene skoda,ze z toho neni citit ta vlna co projela sektorem..

Reagovat
smazaný uživatel

Rána to byla pěkná, ale pokud si pamatuješ na ten dělobuch z domácího zápasu s Baníkem ( myslím v sezóně 11/12 ), to byla jiná bomba. Urvalo to asi 8 sedaček.

Reagovat
smazaný uživatel

I když teď si nejsem jistý, zda to byl Baník....

Reagovat
rufus

To jsme chodili do sektoru mezi kotel a tu světelnou tabuli, kde už je teď taky kotel. Takže ani tehdy jsme od toho nebyli zas tak daleko. Tohle brát na fotbal je fakt o držku..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nesmysl no, ale nejvíc mě štve, když to hází lidem pod nohy na pochodech....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

nejlepší bylo, jak komentátor na začátku:"Kdo vyhraje???" a celý náš sektor:"Spartaaa!" a takhle 3x a domácí netušili

Reagovat
db18

Tak to zas nebylo slyset na druhou stranu...

Reagovat
pepinho2

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bylo dobrý, když jsme tam byli my, tak hlasatel vyřvával: " Červená--" a celej náš sektor "bílá" Ale taky netuším, jestli to bylo slyšet, protože já stál v tý době ve frontě na klobásu (která je teda v Plzni výborná).

Reagovat
db18

já zrovna ve čtvrtek chytil nejhnusnější, jakou jsem za celou dobu u nás měl... ale ta musela být už špatná z produkce, protože propečená byla tak akorát, ale byla nechutně slaná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ji mel vcera,nic moc a sotva jsem dojel domu,nutno rict,ze nemuzu 100% vinit klobasu,vzhledem k vysledku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli to nebylo hořčicí, kámoš tam dělal brigádu a prej plíseň není důvod hořčici vyhodit. On teda nedělal v sektoru hostů, tak tam je to doufám jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Plesnivou hořčici jsem tedy za celý svůj život neviděl. Koukám, že je stále pro co žít. Díky

Reagovat
vrabejka

Plzeň

Reagovat
pawelFCB

Pridas do oblibenych tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začni jim fandit, asi jsou lepší než Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Tristni pohled na tabulku

Reagovat
ZB 07

furt jste na můj vkus až přiliš vysoko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro me sou Brno a Banik taky zbytecne nahore

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kang & Kodos

Ta tabulka Chvíli jsem nás tam normálně nemohl najít.

Reagovat
ratusek

7 bodů není moc. Dá se to lehce stáhnout, ale při rozpoložení uplynulých let i letoška myslím, že ne. Přitom ty tituly leží rok od roku níže a nakonec vám to vyfoukne čínskej žid. To radši ta Bolka

Reagovat
Bex5

to ne, poslední roky se o ně svádí větší boj. Jednou na to snad stačilo nějakejch 59 bodů?!?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele