Preview: West Ham United - Southampton FC

Doba hájení je pryč a s ní jako by byla u konce i doba zvykání si. Po mizerném začátku pod vedením nového manažera Claudea Puela dal Southampton dohromady výhru v Evropské lize, Premier League i Ligovém poháru. Dokáže adekvátně navázat i na londýnském Olympijském stadionu?

West Ham momentálně kupodivu vypadá víc jako tým, který se sehrává pod novým vedením, než samotný Southampton. Nezvládl předkolo Evropské ligy a jeho ligový triumf nad Bournemouthem obklopují samé porážky, ba co víc - ty poslední tři dokonce s celkovým počtem 11 inkasovaných branek.

Nezkonsolidované defenzívě Slavena Biliće se přitom zřejmě neuleví ani v tomto kole, když se k marodícímu Aaronu Cresswellovi přidal i druhý a poslední zbývající kovaný levý bek Arthur Masuaku. Ani návrat Winstona Reida patrně rozhárané Hammers sám nespasí, kór v kombinaci s ofenzívou oslabenou o Andyho Carrolla, Diafru Sakha či Andrého Ayewa.

Naproti tomu zadní linie Sotonu pod dohledem Claudea Puela jenom roste a připsala si na konto nulu při všech třech nedávných úspěších. V každém z daných zápasů se navíc trefil Charlie Austin, v němž francouzský kormidelník konečně objevil spolehlivého střelce, a bývalý kanonýr QPR tak rozhodně nebude chtít začínat na lavičce jako před týdnem. Ani mezi náhradníky naopak neusedne zraněný Rodriguez.

Kromě Austina a obrany West Hamu bude dnes zvýšená pozornost věnována také rozhodčímu Jonathanu Mossovi, který vylučoval v každém z minulých šesti utkání Kladivářů, které pískal. Jak londýnský celek, tak Southampton jsou v tomto směru prozatím v PL neposkvrněny; změní se na tomto stavu tedy něco?

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Arbeloa, Ogbonna, Reid, Byram - Noble, Kouyaté - Antonio, Lanzini, Payet - Zaza

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forsters - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Romeu - Clasie, Davis - Tadić - Redmond (Long), Austin

Tip EuroFotbal.cz: 02

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Kuba94

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Bilic uz asi neustoji.Je krize,nevychazi vubec nic

Reagovat
OnlyWHU

Krize? Ano velká. Příčiny: 1. špatná letní příprava s torzem manšaftu, 2. špatné přestupy za hodně peněz, 3. katastrofální defenzíva, 4. nevyhovující stadion, 5. zranění opor. Tohle už asi Slaven nedá, přestože mu držím palce. Kdy tahle krize proboha skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Je to tak...Od začátku nám nevychází vůbec nic.

....Snad co nejdřív!! Come on you IRONS!!

Reagovat
JimBob

musim souhlasit. ja to teda pisu uz ctyri roky po sobe, ze misto toho, aby se neco delalo s obranou, tak se furt resi posily dopredu. ted se mu zranili dva clenove obrany a hned je celej mancaft z toho v pr... coz samozrejme souvisi i s tvym bodem 2. prestupy nechapu vubec. takovej silenej pretlak v zaloze a dozadu vezme jen nejaky zoufalce :/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele