Serie A - preview 6. kola

24.09.2016, 08:59, aktualizováno 26.09.2016, 08:30
Previews
Hned dvěma zápasy pokračuje Serie A. Důležitý zápas se odehraje v Crotone, kde domácí jakožto poslední celek tabulky přivítají Atalantu, která má jen o dva body více. Sampdoria následně zajíždí do Cagliari...
FC Crotone - Atalanta Bergamo  (pondělí 19:00)
Crotone se v dohrávce kola představí před vlastním publikem a pokusí se získat první vítězství. Budek tomu mít ideální příležitost, neboť hostí předposlední Atalantu. Bergamaschi sice patří ke zkušeným účastníkům Serie A, letošní začátek se jim ale vůbec nedaří.

Pouze jediný bodík a aktuálně poslední místo v soutěži, to je bilance nováčka z Crotone. Tomu se zatím po svém postupu do Serie A vůbec nedaří. Jediný bod vyválčili svěřenci trenéra Nicoly v domácím souboji s Palermem, vše ostatní prohráli. Naposledy schytali ošklivý debakl od Říma, za hodinu si nechali nasázet rovnou čtyři branky.

Ani Atalanta si zatím nemůže vyskakovat. V tabulce je totiž předposlední a před Crotonemá k dobru jen dva body. Bergamaschi v minulém kole podlehli Palermu 0:1 a nejenže znovu nevyhráli, ale už ve druhém zápase v řadě nevstřelili gól. Zkušený trenér Gian Pier Gasperini si určitě představoval povedenější začátek nového angažmá. Hned v úvodu se dostává pod velký tlak a je jedním z adeptů na místo dalšího odvolaného kouče.

Hosté mají lepší vzájemnou bilanci, ale na půdě Crotone nikdy nevyhráli. Všechny zápasy se odehrály v rámci Serie B, letos se na prvoligové scéně utkají vůbec poprvé.

Trenér Nicola bude postrádat Fazziho, Rosiho, Toneva a Mesbaha. Ani družina Giana Piera Gasperiniho nebude kompletní. Zranění totiž do hry nepustí jak Carmonu, tak i Caldaru.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Ferrari, Dussenne, Ceccherini - Sampirisi, Capezzi, Crisetig, Salzano, Martella - Falcinelli, Palladino
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Toloi, Zukanovič, Konko - Kessie, Grassi, Kurtič - D'Alessandro, Paloschi, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.30 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (pondělí 21:00)
Posledním utkáním 6. kola bude zajímavý střet mezi domácím Cagliari a hostující Sampdorií. Janovský celek pod novým trenérem dobře začal, ale jeho současná forma se ani vzdáleně neblíží snům prezidenta Ferrera. Cagliari naopak tvrdě bojuje o každý bod.

Abyste mě nechápali špatně, není to tak, že by Sampdoria nebojovala. Zatím zřejmě každý její oponent může potvrdit, že byla velmi náročným sokem, který dokonce v některých pasážích utkání ovládal. Herní projev rovněž nezaslouží bezmyšlenkovitou kritiku, protože trenér Giampaolo si zakládá na rychlé a kombinační hře, která oku lahodí. Rozdíl mezi Dorií a Cagliari je v něčem jiném.

Když se Cagliari chopí šance a přistoupí k utkání se stejným duchem jako Doria, většinou se mu podaří získat alespoň bod. Stalo se to tak proti AS Řím i proti Atalantě, smůlu mělo Cagliari jen s domácí Bolognou. Zkrátka když se Cagliari opravdu snaží, podaří se mu dobrý výsledek. Když stejnou nebo ještě větší úsilí vynaloží Sampdoria, velmi často odchází poražena. Můžete tomu říkat osud nebo jakkoli chcete jinak, ale faktem je, že Sampdoria nezískává tolik bodů, kolik by si vzhledem ke svým snahám zasloužila.

I proto je ambiciózní celek až na 12. místě, třebaže se mu relativně povedla utkání s AC Milán i AS Řím. Rovněž v minulém kole proti Bologně hrála Doria velmi dobře, ale tam ji zradila koncentrace spolu s početním oslabením. Přesto z těchto tří posledních duelů nezískali Blucerchiati ani bod! I proto se na hlavu trenéra snáší další vlna kritiky. Marco Giampaolo ale zůstává relativně klidný a optimisticky naladěný.

Pro oficiální webové stránky Dorie poznamenal: "Přijeli jsme k utkání s Bolognou ve skvělé náladě, motivovaní a odhodlaní vrátit se s body. Ale jako vždy poslední dobou, i tentokrát se něco pokazilo. Nicméně se snažíme stále vytvářet naši vlastní tvář. Tento tým se přes léto hodně změnil a nemůžeme čekat, že se vždy vše zlepší rychle. Jsou věci, které potřebují čas. I my jsme na začátku sezony, ta je dlouhá a já věřím, že naše výkony porostou k lepšímu," dodal s tváří plnou naděje trenér Giampaolo.

Cagliari sice skvěle zvládlo duel s Atalantou, jejíž krizi tím ještě prohloubilo, ale minulé kolo následoval šok. Šok způsobený herním projevem i výsledkem. Sardinský celek sehrál duel s Juventusem Turín, ale zřejmě si spíše připadal jako na jeho tréninku. Skóre 4:0, debakl a matný herní projev jasně ukazují, že Cagliari má před sebou ještě dlouhou cestu. Menší náplastí pro něj může být ale například fakt, že Sampdoria ze Sardinie body příliš často nevozí. Za uplynulých dvanáct let se jí to dokonce podařilo jen jednou! Podaří se jí to tentokrát?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Ceppitelli, Alves, Salamon - Pisacane, Joao Pedro, Di Gennaro, Padoín, Murru - Borriello, Sau
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pereira, Silvestre, Škriniar, Regini - Fernandes, Torreira, Linetty - Alvarez - Quagliarella, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (neděle 12:30)
Turínské FC se utápí v absenci střelce a ani předčasný návrat útočníka Belottiho mu minule nepomohl. AS Řím si naopak s chutí zastřílelo, ale jak je známo, i Vlci dokáží nemile překvapit výpadkem formy. Jejich vzájemný souboj proto bude velmi napínavý.

Dlouhých devět let už čeká turínské FC na den, kdy porazí svého rivala z Říma. Zatím si připisuje jeden neúspěch za druhým. Ani letošní sezona se pro něj nevyvíjí dobře, což budou chtít svěřenci trenéra Mihajloviće napravit v neděli po obědě. Jejich soupeřem bude právě AS, které se v minulém kole konečně rozehrálo.

Vítejte v Tottiho show. I takové slogany jsme mohli číst v italském tisku poté, co AS ve středu večer porazilo v rámci 5. kola Crotone. Vlci ve Věčném městě přivítali nováčka, který se chtěl ukázat. Moc mu to ale nevyšlo, protože domácí jasně ovládali utkání a navíc s chutí stříleli. Mezi úspěšné střelce se postupně zapsali Stephan El Shaarawy, Mohamed Salah a Edin Džeko, který se trefil dvakrát. I Crotone mělo svou šanci, jenže Diego Falcinelli nařízený pokutový kop neproměnil. Francesco Totti navíc odehrál celých 90 minut, čímž potěšil římské tifosi.

AS je nyní třetí a pyšní se nejvyšším počtem nastřílených branek v lize. K tomu přispívá i uzdravený Kevin Strootman, který po dlouhém zranění opět nabral starou formu. A chválí ho i spoluhráči. Jedním z nich je mladý záložník Leandro Paredes. V rozhovoru pro média zmínil: "Když hraju vedle Kevina, každým zápasem rostu a cítím to na sobě. Je to přirozený lídr, který mě neustále učí. Odevzdává maximum a je všude. Naše spolupráce se zlepšuje, stejně jako komunikace. Myslím, že to bylo vidět i v minulém utkání, které jsme nakonec s přehledem vyhráli. Doufám, že na to navážeme také o víkendu," dodal Paredes.

Hosté sice zpevnili obranu díky formě Federica Fazia, ale stále jim chybí hráči jako Thomas Vermaelen, Mario Rui nebo Antonio Rüdiger. Domácí Býci jsou na tom po stránce zdravotní mnohem hůře. Do týmu se sice zapojil Andrea Belotti, ale stále nejsou k dispozici Avelar, Ljajić, Ajeti nebo Molinaro. Ke všemu si Býci zkomplikovali sestavu na tento duel v minulém kole, kdy byli vyloučeni Acquah s Vivesem a kvůli červeným kartám nemohou nastoupit.

Býkům se všeobecně teď nedaří. Pata je tlačí především v útoku, což vyplývá nejvíc z posledních tří zápasů. Jedna porážka a dvě remízy, především ale celkové skóre 2:1. Pro trenéra Mihajloviće jako vyznavače ofenzivního fotbalu musí tato forma způsobovat bolesti hlavy. Útěchou mu může být snad jen fakt, že v Turíně se AS moc nedaří a naposledy dvakrát s Býky na jejich hřišti remizovalo. Najdou se i hráči, kteří přes negativní formu týmu zažívají splněný sen.

Jedním z nich je mladý obránce Antonio Barreca. Ačkoli se jedná jen o ročník 1995, Barreca už si kvůli absencím zkušenějších hráčů připsal dva duely v Serii A. A podle slov svého agenta Marcella Bonetta má na mnohem víc: "Na svůj věk zvládá tlak velmi dobře. Zažil debut, který asi nečekal, hrál od začátku, ale přesto byl klidný. Odvádí skvělou práci a zažívá první plody ovoce za to, že neustále dře. Má samozřejmě velký talent, ale on ho neustále rozvíjí. Učí se s pokorou a myslím, že ho brzy uvidíme na hřišti mnohem častěji. Vedení klubu mu naprosto věří," zakončil Bonetto. Pomůže i mladík Barreca k zastavení rychlého útoku AS?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - De Silvestri, Bovo, Castán, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Martinez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Fazio, Peres - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Salah, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Velkou šanci připsat si zhruba po měsíci další vítězství bude mít FC Janov. Svěřenci trenéra Juriće přivítají nováčka Pescaru, který si zatím nevede špatně. Ale i hosté by rádi ukončili čekání na vítězství, nepovedlo se jim to už tři kola.

Janov zatím prožívá poměrně úspěšný začátek sezonu. Pohybuje se v první polovině tabulky a k tomu má ještě jedno nedohrané utkání k dobru. Janov zatím podlehl pouze Sassuolu a v týdnu dokázal obrat o body favorizovanou Neapol, když se za devadesát minut ani jeden z celků střelecky neprosadil.

Bez branek plichtila i Pescara, která v posledním kole přivítala FC Turín. V tabulce si zatím vedou Delfíni dobře, ale stále nedokázali zvítězit. Proti Sassuolu si sice připsali tři body, ale utkání bylo kontumováno.

Oba celky se spolu utkaly naposledy před třemi lety a pokaždé zvítězil domácí celek. Janov doma dokonce Delfíny rozdrtil 4:1. Hostům se na Luigi Ferraris dlouhodobě nedaří, bodovat tu dokázali před dlouhými třinácti lety.

Janovu bude chybět klíčový muž ofenzívy Pavoletti a není to jediná absence, kterou musí kouč Jurić řešit. Karetní trest totiž do hry nepustí Velosa. Kompletní kádr nemá k dispozici ani Massimo Oddo, někdejší obránce Lazia, Milána nebo Bayernu bude postrádat Bahebecka, Codu a Gyombera.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Gentiletti - Edenílson, Rincón, Ntcham, Laxalt - Panděv, Simeone, Ocampos
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Campagnaro, Fornasier, Biraghi - Memusaj, Brugman, Cristante - Verre, Benali - Caprari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Sassuolo doma přivítá nevyzpytatelné Udinese a bude cílit na tři body. Neroverdi si musejí zvykat na náročnější rozvržení zápasů, už v týdnu je totiž čeká cesta do Belgie k zápasu Evropské ligy s Genkem. Prvním úkolem je ale zdolat Zebry.

Pro Sassuolo je to nezvyklá situace, hrát na vícero frontách svěřenci trenéra Di Franceska zatím zvládají různě. Poslední kolo se nevyvedlo podle představ. Neroverdi totiž podlehli Chievu na jeho půdě 1:2 a byla to už třetí porážka v rámci Serie A.

Udinese zatím podává hodně nevyzpitatelné výkony. Sami posuďte - výhra v Miláně, domácí prohra s Chievem a domácí remíza s Fiorentinou. Pro trenéra Iachiniho je určitě dobrou zprávou, že jeho tým se dokáže měřit s nejsilnějšími. Na čem je však potřeba zapracovat je ustálení formy. Už loňskou sezonu patřilo Udine k nejvíce nevyzpitatelným celkům a mělo obrovské problémy s ustálením formy. Nakonec se jen o bod zachránilo a Giuseppe Iachini by se rád něčemu podobnému tentokrát vyhnul.

Sassuolo trápí v úvodu sezony rozsáhlá marodka. Chybí nejlepší střelec Berardi, dále Sensi, Gazzola, Missiroli, Matri, Cannavaro a Duncan. O moc lepší to není ani na druhé straně barikády, Zebrám budou scházet zranění Faraoni, Samir, Widmer, Hallfredsson a Badu.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Acerbi, Antei, Peluso - Biondini, Magnanelli, Pellegrini - Politano, Defrel, Ragusa
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe, Adnan - Fofana, Kums, Koné - De Paul - Zapata, Perica
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Empoli FC  (neděle 15:00)
Lazio sice pod vedením trenéra Inzaghiho neoslňuje, ale poměrně často nabízí svým fanouškům kvalitní podívanou. Empoli na druhé straně živoří a jeho hra trpí stále většími problémy. Především v předních liniích to skřípe.

To je možná ještě citlivě zvolené slovo, protože útok je zdaleka největším problémem Empoli. Za časů pánů Sarriho či Giampaola bylo Empoli malým týmem, který si ale občas dokázal poradit i s velkými týmy. Nevyhrával tak často, ale minimálně bavil kombinační hrou a ofenzivními snahami. Teď Empoli strádá a v útoku je bezzubé. To ostatně dokládá i fakt, že toskánský celek nastřílel nejméně branek ze všech účastníků první ligy. Konta soupeře totiž zatížil jen dvěma góly!

Po bezbrankové remíze s Turínem se Empoli trápilo i s Interem a jeho střelci se opět netrefili. Přesto trenér Martusciello viděl náznaky pozitiv. V rozhovoru pro Rai Sport uvedl: "První půle se nám vůbec nepovedla, hráli jsme špatně a byli hodně nervózní. Kdybychom takto měli pokračovat, brzy sestoupíme. Ale po změně stran se hráči zlepšili, hráli odvážněji a více se tlačili do zakončení. Působili jsme mnohem víc jako jeden tým, který má jasný plán. Příště by to mohlo na výhru stačit," dodal trenér Empoli.

S Laziem se jeho celek utkal už několikrát a nevedl si vždycky zle. Problém ale nastal tehdy, když měl toskánský tým odjet a hrát na půdě soupeře. Z Říma si totiž Empoli ještě tři body nikdy neodvezlo. Teď přijede bez Costy, který je zraněn. Rovněž domácí budou mít několik absencí, mezi nimiž se vyjímá například Lucas Biglia. Menší zranění nebo svalové potíže ale mají i Dušan Basta a Federico Marchetti.

Laziu se také moc nevedlo, protože z duelu s druhým milánským týmem také žádné body nezískalo. Biancocelesti sice nehráli zle, ale o body se připravili v zásadě dvěma chybami. Po ztrátě Marca Parola se míče chopil Carlos Bacca a druhý gól M'Bayeho Nianga Lazio inkasovalo kvůli penaltě. Lazio by si rádo spravilo chuť právě v duelu s toskánským celkem. A svůj názor na zápas nabízí Manuel Belleri. Hráč, který oblékal oba dresy.

V rozhovoru pro Rai Sport uvedl: "Tohle pro mě bude hodně zajímavé utkání, protože mám oba týmy rád. Lazio jsem viděl proti AC naposledy a až na pár individuálních chyb hrálo velmi zodpovědně. Pokud to proti Empoli ukáže znovu, tři body budou jeho. Empoli má v útoku velký problém, ale zase je obrovsky nasazené. V Laziu se mi hodně líbí dvojice Bastos - de Vrij. Immobile je zase rozhodující silou. Empoli nemá moc takových jmen, která by na sebe vzala odpovědnost," míní někdejší obránce Belleri.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Hoedt, De Vrij, Radu - Felipe Anderson, Parolo, Cataldi, Milinković-Savić, Lulić - Immobile, Keita
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Bellusci, Barba, Pasqual - Tello, Mauri, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (neděle 15:00)
Milánský Inter potřebuje podporu vlastních fanoušků jako každý jiný klub, který se vrací na domácí půdu. Teď by ale nemělo být tak těžké je přesvědčit, protože forma Interu opět začíná vzbuzovat v divácích touhu být při tom. Dalším oříškem pro trenéra de Boera bude Bologna.

Interu se podařilo navázat na poněkud překvapivou výhru nad Juventusem, když si v minulém kole bez větších obtíží poradil s Empoli. Podařilo se mu udržet čisté konto, na lavičce seděla nová akvizice ze Santosu a sledovala nadšení diváků. Ti jásali a aplaudovali především Mauru Icardimu, který sice mnohé z nich irituje výběrem životního partnera, ale způsobuje návaly radosti hrou a vstřelenými góly. Ve středu opět řádil.

Bologna by měla být oblíbeným týmem pro všechny sázkaře. Není totiž těžké předvídat, jak dopadne její další zápas. Felsinei v této sezoně zatím vždy korektně postupovali podle matematické pravidelnosti. Po každé výhře prohráli. A vzhledem k tomu, jak dopadlo minulé kolo, měli by nyní zase prohrát. Ve vloženém kole se totiž předvedli na domácí půdě proti Sampdorii Janov. A poradili si s ní díky brankám Simone Verdiho a Mattiy Destra, k čemuž jim notně pomohly asistence Ladislava Krejčího.

A právě Mattia Destro, jehož minulost je spjatá s Interem, se rozpovídal o atmosféře v klubu. Deníku Gazzetta dello Sport řekl: "Odehráli jsme skvělé utkání a rozhodně jsme si ho užili. Myslím, že jsme si výhru zasloužili, i když Sampdoria zejména v prvním poločase hodně bojovala. My jsme ale proměnili naše šance. Líbí se mi také spolupráce s Krejčím, jehož nahrávky jsou pro nás útočníky hodně důležité. Čím déle tu je, tím lépe se zapojuje do týmu. Vstřelený gól věnuji Antoniu Mirantemu, který prožívá těžké chvíle," dodal Destro.

Mirante je v péči lékařů, protože ti měli podezření na špatnou funkci srdce. V tuto chvíli probíhají testy, které mají určit, zda se jedná o vážné srdeční potíže. A nebude to jediná absence, protože kvůli kartám nemůže hrát ani mladík Di Francesco. Zraněni pak jsou ještě Viviani, Sadiq a Gomis. Interu dělá vrásky snad jen zranění obránce Marca Andreolliho, jinak má trenér de Boer celý kádr k dispozici.

Ten jej musel hodně potěšit, protože v minulém kole zvládl utkání s Empoli a díky dvěma gólům Maura Icardiho bere tři body. Inter podruhé za sebou vstřelil více než jednu branku v utkání a trenér de Boer, který byl zpočátku kritizován, může dýchat v klidu. Historicky by to pro Inter neměl být žádný problém, protože Felsinei se na San Siru moc nedaří a tři body si odtud vezli naposledy před více než čtyřmi roky za výhru 3:0. Minulé utkání naopak opanoval právě milánský velkoklub.

Inter jde nahoru především právě díky Icardimu, který za své zlepšení sklízí chválu odevšad. Také uznávaný odborník Mario Sconcerti v televizní analýze studia 90° Minuto poznamenal: "Icardi je skvělý a jeho letošní forma je stále lepší. Už nastřílel šest branek v pěti zápasech, což je opravdu hodně. V posledních měsících udělal obrovský výkonnostní pokrok a mnohem více se zapojuje do celé hry týmu. Více rozehrává a aktivně napadá, místo aby jen čekal na zakončení. On si šance vytváří pro sebe i pro zbytek týmu," zakončil Sconcerti.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi - Joao Mario, Banega, Medel - Candreva, Icardi, Perišić
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Krafth, Gastaldello, Maietta, Masina - Dzemaili, Nagy, Taider - Verdi, Destro, Krejčí
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (neděle 20:45)
Vincenzo Montella už se ve Florencii coby kouč hostujícího celku představil, se Sampdorií tu uhrál remízu. Nyní míří do centra renesance s Milánem a podobný výsledek by nejspíše bral znovu. Fiorentina bude favoritem, ale na svého soupeře si musí dát pozor, Milán totiž dvě utkání v řadě naplno bodoval, aniž by přitom inkasoval jediný gól.

Trenéra Montellu nahradil ve Florencii Paulo Sousa a zatím víceméně na práci svého předchůdce navázal. V této sezoně si domácí vedou obstojně, prohráli sice utkání na Juventusu, jenže od té doby pokaždé bodovali. Naposledy si přivezli bod z Udine, kde remizovali 2:2. Fiorentině se tak povedlo vstřelit více než jednu branku poprvé v sezoně.

Proti Milánu se jim v posledních dvou letech daří, tedy zejména na domácím Stadio Artemio Franchi. V Loňské sezoně oba týmy ročník Serie A zahajovaly a Viola se mohla po brankách Alonsa a Iličiče radovat z vítězství.

AC Milán se konečně zvedá, je otázkou ale nakolik to vydrží. Ve Florencii čeká Rossoneri křest ohněm, pokud utkání zvládnou, mohou hovořit o vzestupu formy. Milánští dvakrát v řadě naplno bodovali, porazili Sampdorii i Lazio a pokaždé s čistým kontem. Velkou zásluhu na výsledcích měli zejména Gigi Donnarumma a Carlos Bacca. Kolumbijský ostrostřelec už vstřelil pět branek a je nejlepším střelcem Milána.

Domácí postradají citelný článek základní sestavy stopera Astoriho i šikovného Vecina. Milán se zase nemůže spolehnout na službu Fernandéze, který do města módy přišel právě z Florencie. K dispozici nebudou ani Zapata a Bertolacci.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomovic, Rodríguez, Salcedo - Bernardeschi, Sánchez, Badelj, Maxi Olivera - Iličič, Borja Valero - Kalinić
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Kucka, Montolivo, Bonaventura - Suso, Bacca, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Juventus FC  (sobota 18:00)
Juventus v minulém kole napravil svou pošramocenou reputaci mašiny na úspěch, o kterou jej připravil milánský Inter. S Cagliari neměl na svém stadionu vůbec slitování a teď si brousí zuby na dalšího soupeře. Tím bude sicilské Palermo.

Palermo čeká náročný úkol: má zastavit rozjetý Juventus. Ne že by to Palermo nikdy nedokázalo, ale od roku 2011 uběhlo už hodně času a sicilský celek se v rámci vzájemných duelů s Juventusem ocitá pod jasnou nadvládou Staré dámy. Bianconeri vyhráli už posledních osm vzájemných střetů a co je pro Palermo horší, ve všech osmi nedali Juventusu ani jednu branku! Teď to navíc nevypadá, že by se Palermo měl zase tak zlepšit.

Potenciál jistě v kádru je, ale příliš časté změny i zhoršující se kvalita působí kontraproduktivně. Palermo přišlo o své největší hvězdy a jeho dřívější boj o evropské poháry už je jen smutnou vzpomínkou. Teď se Palermo bojí o záchranu, své hráče a nejvíc strachu má jako již tradičně trenér. Zároveň jej může utěšovat fakt, že i kdyby přišel o práci, jeho odvolání bude nejspíš jen dočasné. Prezident Zamparini si totiž stále libuje ve vyhazování trenérů a jejich následném najímání zpět do funkce. A to často během několika měsíců.

Palermo je aktuálně na 16. místě a konečně se dočkalo první výhry. Tu mu ve vloženém kole zajistilo utkání s Atalantou Bergamo, která rozhodně neprožívá dobré časy. Tak proč toho nevyužít, řeklo si Palermo. Hostům k tomu stačila jediná branka ve chvíli, kdy už Orobici přestali mít síly a ztratili koncentraci. Toho využil Ilja Nestorovski, další z mnoha sázek prezidenta Zampariniho. Druhá branka makedonského střelce vynesla Palermu tři body a první výhru v ročníku. Pak přišel trenér Roberto De Zerbi se zvláštní filozofií.

Po utkání shrnul: "Trpěli jsme kvůli výhře, která se rozhodně nerodila snadno. Zřejmě to bude emblém Palerma v této sezoně, jsme zrozeni k tomu, abychom trpěli. My jsme hráli aktivně, šli jsme vítězství naproti a proto je pro nás zasloužené. Nečekali jsme jen na chyby soupeře, ale hráli jsme naši hru. Teď nemáme moc času na regeneraci, ale chceme jít naplno do dalšího klání. Čeká nás skvělý Juventus a my se musíme připravit," uvědomuje si trenér De Zerbi.

To Juventus hraje v mnohem větší pohodě. Sice prohrál s Interem Milán, za což se na trenéra Maxe Allegriho snesla možná až přílišná kritika, ale na ni tým odpověděl tím nejlepším možným způsobem. V minulém kole nasázel čtyři branky neviditelnému Cagliari a ukázal, že má hodně silný kádr. Mezi střelce se zapsali Daniele Rugani, Higuaín a Dani Alvés, vlastní brankou pečetil nepříjemné utkání Ceppitelli, ale ani bez jeho pomoci by nebylo o nadvládě Juve sporu.

Pokud se o Palermu mluví jako o chaotickém a často se měnícím kádru, je Juventus jeho přímým protikladem. Na důležitých postech jako je brankář a obrana, které v Itálii často rozhodují, má své stálice. A určitě na ně bude spoléhat i v duelu s Palermem. Hráči jako Mehdi Benatia, Rolando Mandragora nebo Claudio Marchisio jsou zranění, ale jinak má Allegri celý tým k dispozici. Situace v táboře Juventusu je trochu obtížnější, protože mimo hru jsou Quaison, Rajković, Morganella, Trajkovski a Bentivegna. Podaří se Palermu překvapit?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Gonzalez, Cionek, Goldaniga - Rispoli, Hiljemark, Bruno Henrique, Aleesami - Diamanti, Nestorovski, Embalo
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Dani Alves, Khedira, Lemina, Pjanić, Alex Sandro - Higuaín, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 6.00 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Dosud neporažená Neapol přivítá na San Paolo veronské Chievo. Parthenopei čeká už ve středu Liga mistrů proti Benfice a tak by se domácí rádi naladili vítězstvím. S Fly Donkeys je ale nečeká snadná práce, Maranovi svěřenci prohráli jen jednou a v tabulce jsou čtvrtí.

Neapol zůstává jediným týmem, který ještě neprohrál. Na průběžné první místo to však zatím nestačí. Parthenopei ztrácejí na Juventus jediný bodík a to vinou dvou remízových zápasů v Pescaře a Janově. S úvodem do sezony však musejí být domácí naprosto spokojeni, v lize se daří a povedlo se i první utkání Ligy mistrů s Dynamem Kyjev. Už ve středu se Neapol poprvé představí v Lize mistrů doma, kde hostí Benficu Lisabon a právě toto utkání může hodně napovědět, co se týče postupových ambicí.

Vynikající začátek prožívá i Chievo, které se po pěti kolech usadilo na čtvrtém místě. Svěřenci trenéra Rolanda Marana třikrát vyhráli, jednou remizovali a jen jednou prohráli. Jedinou porážku jim uštědřila Fiorentina a to nejtěsnějším rozdílem. Naposledy se Fly Donkeys vytáhli proti nebezpečnému Sassuolu a výhrou 2:1 navázali na stejné vítězství proti Udinese.

Domácí mají s Chievem lepší vzájemnou bilanci. V minulé sezoně opanovali oba duely a o jejich roli favorita nemůže být pochyb. Hosté absolutně nemají co ztratit, mohou jen překvapit a to by jim mělo vyhovovat. V této sezoně už se o jeden šokující výsledek postarali, když v zahajovacím kole porazili Inter Milán 2:0.

Neapol bude postrádat pouze zraněné Chirichese s El Kaddourim. Na druhé straně má kouč Maran k dispozici kompletní kádr.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Milik, Insigne
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Dainelli, Cesar, Frey - Rigoni, Radovanovič, Castro - Birsa - Inglese, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC540111:412
2.SSC Neapol532012:511
3.AS Řím531113:510
4.Chievo Verona53117:410
5.Inter Milán53117:510
6.AC Milán53028:79
7.Bologna FC53027:99
8.Janov CFC42116:47
9.SS Lazio52128:77
10.ACF Fiorentina42115:47
11.Udinese Calcio52126:87
12.UC Sampdoria52035:76
13.US Sassuolo52035:86
14.Turín FC51228:65
15.Delfino Pescara51226:75
16.Città di Palermo51223:65
17.Cagliari Calcio51137:114
18.Empoli FC51132:64
19.Atalanta Bergamo51046:113
20.FC Crotone50143:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (437)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juventus FC - pravděpodobná sestava:

Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Dani Alves, Khedira, Lemina, Pjanić, Alex Sandro - Higuaín, Dybala

23.09.2016 15:15 - Juventus bude šetřit Chelliniho a Dybalu

Giorgio Chiellini a Paulo Dybala nebudou hrát za Juventus ve víkendovém ligovém duelu s Palermem. "Stará dáma" zmíněné opory chce šetřit na úterní zápas Ligy mistrů na hřišti Dinama Záhřeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou ty předpokládaný sestavy vždycky spíš "nepravděpodobné sestavy"

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jaké jsou, mýlit se mohou, to je normální a v pohodě. Ale jde spíš o to, že si zdejší expreska odporuje se zdejším preview, to je jádro věci.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

mam tusaka ze dnes to zase dosereme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhraje ve středu hřiště, vyhraje zápas.

Reagovat
FuckT

Ja nechapem, preco nedostava ziadne sance Giache. Insigne rozhodne zatial neukazuje take vykony, aby sa tam cez neho na par minut nedostal, a Giache snad nikdy nesklamal. Na Benficu rozhodne musime ale posetrit, takze dnes ocakavam radikalnejsie zmeny v zostave.

Reagovat
FuckT

Not to mention Callejon...

Reagovat
brenk

myslíš, že nastúpi Milik alebo Gabi?

Reagovat
olis

Gabbi

Reagovat
brenk

na Gezzete to majú 55 - 45 pre Milika tak som na vážkach, či mám Milika postaviť

Reagovat
FuckT

Podla mna bude Sarri Milika setrit na Benficu. Po prve je to lepsi super a po druhe je to LM, pripocitaj si k tomu fakt, ze Milik ma 100-krat lepsiu formu ako Gabbi a je to podla mna iste. Teda ak to Sarri nezahra viac-menej s rovnakou zostavou proti Chievu a aj proti Benffice, comu neverim, teda aspon dufam, ze to neurobi.

Reagovat
brenk

tiež mi príde logické, že bude šetriť na Benficu, len ma zneistila tá Gazzeta, preto sa pýtam

Reagovat
FuckT

Gazzeta ma nejake extra dobre zdroje, alebo tiez to skladaju iba na zaklade pravdepodobnosti, ktore sa daju odvodit z doterajsieho priebehu tejto sezony? (teda viac-menej tak isto ako my)

Reagovat
brenk

väčšinou im to sedí, ale vravím, že tam majú 55% ku 45%, takže si nie sú istí ani oni

Reagovat
The Krupy

Manchester United man Paul Pogba returned to the Juventus camp on Friday to bring everyone gifts of luxury watches.

The midfielder had left this summer without emptying his locker, as confirmed in a series of jokey tweets by Patrice Evra.

According to Tuttosport, Pogba took advantage of a free day yesterday to fly back to Turin and get all his things.

The world transfer record €105m player also brought gifts of expensive watches, believed to be Rolex, for all his former teammates, directors and club staff.

Reagovat
pepinho2

Aspoň si nebudou závidět

Reagovat
Milan.B

pekne

Reagovat
FuckT

Mal sa radsej preletiet do Afriky a nakupit za to zradlo... Dnes vacsina ludi uz naozaj musi dufat, ze Boh neexistuje. Nastastie to ale je tak, takze im to vlastne moze byt jedno.

Reagovat
Furia Ceca

Sice mě nasral, ale tohle je od něj hezký. Opět body pro Unkle Pata!

Reagovat
Furia Ceca

A "body" pro mě za "unkle"

Reagovat
Pipo123

Zajtra vraj zase 3-5-2, Strakosha - Wallece, De Vrij, Radu - Anderson, Parolo, Cataldi, Milinkovič, Lulič - Keita, Immobile

Ono to 3-5-2 je síce pekné, ale tam nedokážeme využiť Andersona

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

No vypada to ze FdB Brozovice fakt odepsal mel se prodat kruci dokud byl cas.

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jedno at jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Retrospektivně se to tak zatím jeví.

Mě teď spíše zajímá jak se chytí Ansaldi a jak se bude řešit dlouhodobě ten přetlak v útoku.

Reagovat
Forza_Inter

Podľa mňa pošlú v lednu napr Édera do Číny hosťovať do toho partnerského klubu... a v lete sa Palacio vráti do Argentíny

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, každopádně si nemyslím, že bude jednomu z šestice Eder, Icardi, Jovetic, Perisic, Candreva nebo Gabigol vyhovovat sedět. Biabiany (a teď Palacio) s tím snad jsou smířeni.

Hlavně ať už od zimu u nás není Žabák, nebo nebudu mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Udajne ma o zabaka zajem Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky myslim palacio biabia out.

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsem neco ze v zime mozna darmian criscito.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Furia Ceca

Pjaca v základu nebude? Já vím, že jeho čas přijde, ale stejně mám pocit, že zbytečně mrháme jeho talentem... Tak aspoň ten Rugani v základu.

Reagovat
10

mrháme talentem? po 5. kole? co to je za sračky zase?

Reagovat
Furia Ceca

Sám jseš sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus možná občas trošku méně psát a více přemýšlet.

Přátelská rada, přeber si to jak chceš.

Reagovat
Furia Ceca

Méně psát a více přemýšlet...?? To není můj styl...

Reagovat
Largo

Reagovat
Pettirosso

Sis jeste nevsiml?

Reagovat
10

to jde?

Reagovat
Pettirosso

Ze se jeste divis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Časem se dočkáš. Kdyby se neprohrálo s Interem tak možná hraje, ale určitě se na hřiště zase podívá i tenhle zápas. Allegri v rozhovoru řekl že ještě není připravenej, ale je rád že se koupil

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Buffon; Barzagli, Bonucci, Rugani; Dani Alves, Khedira, Lemina, Pjanic, Alex Sandro; Mandzukic, Higuain

Reagovat
FuckT

Zaujimavo poskladane, dnes to bude istota podla mna, nevidim u vas sancu na zavahanie.

Reagovat
Airus

Coti na tom přijde zajimavé? Kromě Power play útoku tam není nic zajimavého

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Primavera Napoli-Sampdoria 1:4 díky hattricku bráchy Keity Baldeho z Lazia

Reagovat
Airus

Zatím slušnej nástup, Leo za tu brzdu asi zatáhnout musel, takže oprávněná žlutá

Reagovat
Furia Ceca

Za 10 minut tři žlutý, to se ve 22 lidech nedohraje.

Reagovat
Airus

Mě se líbil Diamanti jak bránil po tý druhý rozhodčího před vlastníma hráčema

Reagovat
M11

Jestli Mandzukic dohraje tak budu prekvapen

Reagovat
Melchior

Ta přímočarost Higuaína je úžasná... jedinej, kdo to posledních pět let uměl v Juve podobně, byl Tevez

Reagovat
Airus

Mandžukič úplně sám Ale to je výhoda když hraje s Higuainem, jeho si někdo nešímá... jen aby něco z toho zakončil

Reagovat
Airus

že by 433?

Reagovat
brenk

to je smola

Reagovat
mato Kreator

rugani zraneny

Reagovat
M11

se nam ta obrana pekne rozpada

Reagovat
Melchior

Khedira, kurva

Reagovat
M11

no jeste Sami ty vole

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

celý zápas je totálne rozkúskovaný, milión kariet a absolútne sa nedá dostať do tempa

Reagovat
Airus

Takovej hezkej záčátek ten zápas měl, teď jenom čekm koho odnesou na nosítkách a kdo půjde do sprch jako první

Reagovat
M11

umi nekdo vystrelit ?

Reagovat
Melchior

Lemina přeci jenom je v něčem stejnej, jako Pogba. Jedna střela z třiceti jde na bránu.

Reagovat
lucius6

Trochu se začínám bát, jestli třeba Leitner nebo Alberto někdy vůbec nastoupí! Snad jim Inzaghi hodlá dát někdy šanci....

Reagovat
M11

DANIIII !!!

Reagovat
Airus

Alvés má ty ty teče kliku

Reagovat
Airus

*na ty

Reagovat
Furia Ceca

Máme na ty vlastence poslední dobou štěstí!

Reagovat
One-Real

Začalo to nákupem Cuadrada.

Reagovat
brenk

to je zas výkon

Reagovat
Shevchenko

Gol da niga

Reagovat
Airus

Pjanič dobrej výkon, svoje si odmakal

Reagovat
Airus

Doprdele co to je s tou pravou stranou, která prostě nepošle míč do 16ky?! Nejdřív Alvés, teď Cuadrado... jsou tam dvě silný hovada a mi to chceme donýst až do brány

.... I když Mandžukič je dřevák

Reagovat
Dominator

na mandzukica sa spoliehat proste neda

Reagovat
M11

Mario

Reagovat
brenk

typicky

Reagovat
Melchior

Tohle je typickej zápas, kde máme šancí na 4:0, ale dostanem v 93. minutě na 1:1

Reagovat
Airus

No ty vole

Reagovat
Airus

Asa zase zraněnej... proklatá Sicílie

Reagovat
M11

ten uz je odepsany

Reagovat
brenk

3 body sú 3 body... snáď bude Dani v pohode, u Kwadwa už som nádej stratil...

Reagovat
Airus

Jsem rád za tři body, ale Kwadwo a Daniele jsou zraněný, Khedira působyl 60 minut jak hroznej lazar, tak je možná taky zraněnej... super super

Reagovat
olis

Ecco le formazioni ufficiali:

NAPOLI (4-3-3): Reina, Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Jorginho, Hamsik; Insigne, Gabbiadini, Callejon. All.: Sarri.

CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Cacciatore, Dainelli, Cesar, Gobbi; Castro, Radovanovic, Hetemaj; Birsa; Meggiorini, Inglese. All.: Maran.

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

snad se dnes Gabbi střelecky prosadí a bude to bezproblémová výhra! Forza NapoliSempre

Reagovat
smazaný uživatel

FdB rikal ze Gabigol na treninku je absolutne TOP. Ze by zitra konecne?

Reagovat
FuckT

GABBI !

Reagovat
smazaný uživatel

Callejón i Gabbi skvěle

Reagovat
alcantara

Aj Marekiaro

Reagovat
FuckT

Tomu ver, zase raz zacal akciu ako nic...

Reagovat
FuckT

Boze zas rozhodca ktory zapiska kazdu picovinu, kokoti skurveni...

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne by se mel zamyslet nad sebou, na jeho výkony se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda.. má potenciálu devět tun, ale je to frajírek, kterýmu by nepomohla ani vojna..

Reagovat
smazaný uživatel

málo náběhů, čekam od něj víc...oproti minule sezone to letos bude odvar... začínám být na něj alergický...

Reagovat
FuckT

HAMSIK! Keby sme to takto hrali aj vonku...

Reagovat
alcantara

Brankar Chieva dnes docela mimo.

Ale Marek paradne

Reagovat
FuckT

Preco kurva musi nas jediny odchovanec byt taky kokot? Dufam, ze sa presadi Roberto a bude to opak svojho brata, ako to castokrat byva...

Reagovat
olis

konecne Manolo hovoril som ze mu staci nahravat, keby nebol Insigne sebec tak to mozno mohlo byt aj 3:0

Reagovat
FuckT

Dnes uplne iny zapas, musime sa naucit takto hrat aj vonku proti slabsim superom a mohlo by to byt mega.

Reagovat
olis

no pre mna je toto pod nasu uroven, stale nehrame dobre, hlavne zaloha, v nej hra kazdy pod svoj standart, proste stale slabota pre mna, len Chievo ani nebeha len chodi tak jasne ze vyhravame, trosku zapli a hned nam na 5 - 10 minut zobrali loptu, od minulej sezony to ma este poriadne daleko, som zvedavy ci sa do toho dostaneme

Reagovat
FuckT

Tak mne sa to celkom paci, treba sa pozerat aj na to, ze kazda sezona moze byt diametralne odlisna a kazdy jeden tim sa kazdym rokom snazi zlepsit. Uvidime, kam nas to ponesie, kazdopadne co sa tyka statistik sme na tom velmi dobre oproti minulej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne je hrozny picus a este s tym trpnym ucesom a este aj De Guzman s tou jednotkou na chrbte . Inak Marek ma neskutocny prehlad. Po odchode Pogbu najlepsi zaloznik v Serii.

Reagovat
olis

to bol aj predtym

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
FuckT

Insigne chcel 4 mega, dnes sa ukazalo, ze ak ma Hamsik 4 mega, tak Insigne by nemal vlastne ani vyplatu dostavat, kedze jeho vykony su asi 500 levelov nizsie... Taka silna averzia ma na nho chyta, bastard.

Reagovat
olis

5,5 nie 4

Reagovat
FuckT

Pockaj, akoze Hamso uz ma 5,5 alebo Insigne chcel tolko?

Reagovat
olis

Insigne chce tolko

Reagovat
FuckT

To je kokot, ved za tolko by ho snad nikto ani nekupil. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Reagovat
10

Reagovat
alcantara

Zas ho tak nehejtuj, on este bude prospesny.

Reagovat
FuckT

Mozno tak na mole. :D:D

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Dominator

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FuckT

Je tu este niekto najebany ako pes? Ja normalne nedokzem posudit, ci nezaspin pocas zapasu.

Reagovat
10

ale píšeš relativně v pohodě a rozumně, líp než 98% střízlivých uživatelů tohodle fóra

Reagovat
FuckT

To ja potrebujem viac, zatial som vypil iba 4 capovane pol litraky a teraz pijem litrak, vola sa to: Screaming Bitch: India Pale Ale (15%)... Pacil sa mi ten nazov, ale ta suma ked som platil ma trochu zarazila, ale jebem na to, dnes musime vyhrat! Deci a pol domacej marhule nepocitam...

Reagovat
10

Chtěl jsem si rozšířit obzory a podívat se, co je to za pivo...a prvních 20 výsledků na Google bylo na weby typu xvideos, porntube, pornhub. Pěkný píčoviny na tom Slovensku pijete

Reagovat
FuckT

Suhlas, nedavno som bol v prahe na Nofx, bol som tam s cechounmi a oni vsetci mali kde spat po koncerte, ja som to dal na punk a spal som v kunratickom/krcskom lese, nejabeny ako dofa, sam, a musim uznat, ze vasa pivna kultura je niekde inde. Ale clovek nemoze zase ist kazdy den do CR na pivo :D

Reagovat
alcantara

Hlavne to potom zabi nejakym Bush Ambre alebo niecim podobnym. Koma ista.

Reagovat
FuckT

To nepoznam, ale zabijem to nejakym weedom, ked ma nskalmu tie kurvy, za ktorymi po zapase pojdem este. :D dam si nejake shroomies na cestu k tomu. XD

Reagovat
FuckT

On da dole Manola, ja uz si vazne myslim, ze Insigne proste musi hrat navzdory vsetkemu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Som myslel, že to len Inter pod Mancinim hrával tak nepozerateľne, že človek sa musí napiť aby dokázal sledovať tú hru, ale Napoli ?

Reagovat
FuckT

Ja pijem uz z principu kamo... a dnes je kurva sobota,, ne? ked uz mam doma pozerat zapas, tak sa dam aspon doma dole dpc... aj ked sam neviem, preco som prave zozral tie hriby k tomu vsetkemu..

Reagovat
alcantara

Doma mas pipu na capovanie piva?

Reagovat
FuckT

nie, ale mam tu asi 50 sklenenych flias, ktore ked odovzdam zarobim love, bracho. Ale momentalne mi zacinaju pisat shroomies, takze odovzdam akurat tak sseba vsemiru.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ok, ja len tak som ostal zaskočený ja som abstinent

Reagovat
Inter Eterno Amore

len ma oliali pivom dnes na Zemplín Myjava

Reagovat
FuckT

To su kurvy, novodobi pseudopunkaci, vylievat pivo je hriech! Bud vypit, alebo zomriet!

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak dali sme gól v 91. min to proste bol výbuch radosti na celom štadióne

Reagovat
FuckT

Tak to je uz o inom, to potom chapem. Ja zu nemozem tu byt, odchazadm do inych dimenzii, caute vsetci a forza INTER!

Reagovat
FuckT

Chlapi, uz za par hodin to hra ta kanada s rusakmi, ze? Maticka RUS! Dnes musime vsetci slovania fandit Stalinovi, Leninovi a nasim sudruhom!

Reagovat
Pipo123

Prajem im to a dúfam že vyhrajú, ale obávam sa nejakého výprasku 5:0

Reagovat
Inter Eterno Amore

Rusi majú slabučkú obranu oproti javorom

Reagovat
Pipo123

Ešte aj postúpia, nepotrebuješ obranu keď máš v bráne Bobríka, dnes chytá zase super

Reagovat
FuckT

Ja som prisiel na 2 tretinu domov este zhribovany ako prasa a ten hokej bol podla mna fakt dobry. Cest porazenym, naozaj Rusi bojovali do poslednej sekundy, ale ta kvalita Kanady a najma to, ze sa im podarilo tak rychlo strelit 3 goly, nebolo to lahke. Ale hokej to bol fakt super, nestihal som skoro ani pozerat na tu rychlost.

Reagovat
Inter Eterno Amore

nemajú na to

Reagovat
Dejwa

OT: Máte někdo pozitivní zkušenost se streamem na androidu, aby to fungovalo?

Reagovat
10

Mihajlović je hroznej vůl s tím Basellim (a Benassim), nejlepší záložník v týmu a on tam před něj staví dřeváka Obi a Acquaha přitom když hrál, tak byl jinde než všichni ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Acquaha ešte chápem, ten vie zahrať dobre, ale Obi to je fakt na zamyslenie

Reagovat
GEGE

Nepochopitelne...Aquah je totalne tupe hovado,kdyz sem videl minule to jeho vylouceni a jak se jeste podivoval..a ten druhy exinterista to same...Ale tak Mihajlovicova vysnena posila v lete mel byt Kuco,takze to hovori za vse...

Reagovat
Pipo123

Ako nehnevajte sa na mňa, ale kde sú tie časy ked bolo na obaja gól kurz 2, teraz býva často 1,6, o chvílu to bude ako v Bundeslige kde to je často 1,4. Seria A je v posledných rokoch až príliš gólová

Reagovat
10

začátek sezony, to je vždycky takhle divoký, ty obrany jsou tragický...horší je, že v calciu už je to skoro obecný stav, bránit umí snad jen Chievo a Juve

Reagovat
olis

Reagovat
10

ano, Neapol taky umí bránit, ale je to spíš o pressingu, nikdo vás moc nezmáčkne...nedá se říct, že byste se v tomhle dali počítat za ten "tradiční" italskej tým

Reagovat
olis

s tym sa da suhlasit

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Ono by to dokázalo aj viac klubov, len dnes je ten trend mať vysunutú obranu a takmer nikto až na Chievo nehraje v tak hlbokom bloku. Si spomínam Reja v Laziu mal dobre prepracovanú obranu, ale tá hlbková obrana už nie je moc v móde a ani ten jeho futbal moc nebavil. Aj kvôli tomu ma trošku nebaví futbal Simeoneho.

Reagovat
10

Džeko v 10. minutě teprve druhá zazděná gólovka

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta smatlava lama zase nepremenila, nevidel som prvych 20 minut

Reagovat
10

taková jeho klasika, dobře vypracovaný šance od spoluhráčů, z kterých on udělá "těžkou situaci" a zamrdá to...Belotti by po tomhle poločase v dresu AS měl hattrick

Reagovat
M11

chtel bych Belottiho misto Mandzukice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Mario si docela koleduje, kdyby byl v týmu Zaza, tak by za normálních okolností už byl před ním...on vlastně od toho Bayernu nikde pořádně nezapnul, jen tak nárazově

italskýho útočníka by to chtělo, klidně Belottiho, když už jsem ho takhle rozehrál nevadil by mi ani Immobile, což je asi prosraná příležitost, protože v Laziu hraje dobře, nebo Pavolettiho

Reagovat
M11

Mario ma dobre momenty.. ale kdyz ho pak hodnotis v globale tak bohuzel je to malo.. navic je casto na po tlame.. co si budeme povidat klidne i ty co jsi vypsal.. ale pro Andreu jsem si tak nejak vypestoval slabost po euru 21.. citim z nej velkou silu a potencial davat 20+ kazdou sezonu

Reagovat
Airus

Reagovat
Votas

Eder za 20, ať nežeru.

Reagovat
10

líbí se mi tvoje vyjednávací schopnosti, jak si to nechal otevřený a nespecifikoval čeho dvacet

Reagovat
Votas

však jo...čekám v jakých relacích by to vedení Juve pochopilo. S Hernanesem jste ukázali, že umíte rozhazovat, takže bych spíš čekal, že pošlete 100 karátový diamanty než bednu jablek. My bysme asi brali oboje.

Reagovat
10

právě, Hernanes...proto bych čekal Edera a 20 od vás

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Je až k neuvěření, co ten bosenský hromotluk spálí.

Reagovat
FuckT

Mozno sa snazi zdokonalit a snazi sa na ihrisku orientovat podla svetovych stran, ale este si nevybudoval dostatocnu rychlost rozhodovania a niekedy to proste skusa uplne zlymi smermi. Zabludeny vektor Dzeko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko je kral neschopnych mantakov

Reagovat
Pipo123

Neskutočná atmosféra, tam to žije ako za starých čias

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je Falque dřevák, už to mohlo být 2:0.

Reagovat
Milan.B

X dame ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Dani do hry, super!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, Tottiho nechaj na lavicke a potom sme bez rozohravky

Reagovat
Pipo123

Hart

Reagovat
Hokaido

Chytal dobře?

Reagovat
M11

myslite ze Tottiho opravdu stavi tak malo jen proto ze uz by nevydrzel tu zatez nebo se za to Spalek jen schovava ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Spall je prijebany. Mozno by vydrzal tempo do 60. minuty, ale pri jeho genialite by mal hravat v zaklade. A ked nebude vladat, vystrieda ho

Reagovat
Pipo123

Toto mala byť penalta

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Môžme to otočiť, ale s Radjom na podhrote ťažko. BTW, tú šancu Džeka by som dal už aj ja ty vole Inak, znova kopec šancí... bohužiaľ na oboch stranách Inak, Fazio má pasáže, kedy je totálne dominatný, a pak čím je bližšie bránky, je horší. A je hrozne pomalý. Flore jak tam pripravil na konci tú šancu Tora, čo Szcz chytil, tam behal jak ked vypustíš psa po týždni doma na lúku.

Reagovat
olis

Belotti je skvely, ak by sa nepresadil Milik alebo Gabbi tak musime ist po nom

Reagovat
Pipo123

Hlavne nie do Juve

Reagovat
M11

heeej

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Jeho mit misto Dteka, tak nadhera.

Reagovat
Pipo123

Nechápem ten trend kopať rohy na krátko, já som potom nikdy v živote nevidel gól a ono všetci to stále skúšajú

Reagovat
Alberto Aquilani

a hlavne, ked si to tam medzi sebou ťukajú Flore so Salahom je úplná istotka protiútoku súpera. By sa na ne mohli úplne vysrať a radšej nechať loptu súperovi.

Reagovat
Pipo123

No Flore sa mi celkovo nepáči, ono je škoda že Peres musí hrať na ľavo, troška ho to limituje a nehraje tam tak dobre. Tá pravá strana Flore, Salah je rýchla, pohyblivá, ale to im práve často škodí, občas by potrebovali podržať loptu a hrať kľudnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Barcelona s Xavim a Iniestou to uměla jako jediná v historii, jenže to byl taky tým trpaslíků a bylo to logický...

Reagovat
Pipo123

Najviac sa mi páčia rohy Atletica, tam to kopú tak tvrdo že brankár nemá šancu tú loptu chytiť, je prudká, ide nízko a Godin a spol sa toho snažia využiť, namiesto toho keď vidím často hráčov v taliansku že po sebe dokážu 3x najsť hlavu prvého hráča súpera na prednej tyčke tak mám chuť si vyzerať oči. Taký Candreva bol na to špecialista

Reagovat
FuckT

Najlepsi roh, co si pamatam, bola asi situacia, ked uzneviemkto centroval, zidane to patickou (s tym, ze mal lytkovu kost priblizne paralelne so zemou) posunul az do 16-tky a tam to uz zase neviemkto hlavickoval, ale bohuzial netrafil. Keby to bol vtedy gol, tak by rozhodne bol legendarny.

Reagovat
Inter Eterno Amore

EURO 2004 proti Švajčiarom tuším

Reagovat
M11

taky to nenavidim

Reagovat
Alberto Aquilani

Vymenil by som Florenziho s Peresom. Flore si toto isté odohrá aj na tej druhej strane, tie lopty aj tak lietajú do Tramtárie a Peres cez nohu nevie hrať tú svoju hru.

Reagovat
M11

Franta

Reagovat
Alberto Aquilani

De Rossi dole, hurá. toto som chcel vidieť, Stroota s Radjom vedla seba

Reagovat
smazaný uživatel

Císař to jde otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Škoda jen, že ten náskok nezvýšil před tím Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Peres, takyto primitivny zakrok

Reagovat
GEGE

Belotti

Reagovat
Pipo123

Taglia ty si boh, vybavíš over za dve minúty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

inteligence beků v plné parádě

Reagovat
GEGE

ten De SIlvestri místo Zappacosty mi taky moc nesedí..

Reagovat
smazaný uživatel

Zappa je lepší, Mihajlovićovy volby jsou hrozné

Reagovat
10

Miha má zvláštní oblíbence...a Toro hraje celou sezonu dost sračku, začínám mít o něm trošku pochybnosti

Reagovat
GEGE

Jj taky a to jsem si ze začátku myslel,že to bude pro Toro trefa...

Reagovat
smazaný uživatel

Totti Ještěže ho olis nenominoval, tralala.

Reagovat
smazaný uživatel

Peres si hrozně koleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE TOTIIIIII, jedine pozitivum tohto muzstva

Reagovat
M11

Totti

Reagovat
10

Salah když viděl Džeka u toho brejku 2 na 1, tak radši běžel k lajně vybojovat roh

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti je presne typ utocnika, aky potrebujeme. Ale to by sme nesmeli mat na prestupy takeho obr kokota ako je Sabatini

Reagovat
Pipo123

Belotti mi strašne pripomína Immobileho, síce občas mu lopta odskočí na tribúnu, ale bojuje, behá hore dolu, odmaka zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

poslední půlrok připomíná začátky Vieriho

Reagovat
Emmett Brown

Bral by som ho miesto Dzeka hned

Reagovat
Pipo123

De Silvestri mal byť kapitánom terajšieho Lazia, namiesto toho tam máme Bastu

Reagovat
10

Edin další elegantní obrannej zákrok à la Nesta

Reagovat
Pipo123

Já už len čakám kedy k nemu dobehne Hart a začne ho hecovať že skvele zachránil pred gólom

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti je fakt Topka, já ho neviděl za rok a půl hrát špatně.U nás by Mandzukiče strčil do kapsy s prstem v prdeli.Jeho zaujetí pro hru, by se nám moc hodilo.

Reagovat
10

za rok a půl? vždyť se rozehrál pořádně až v lednu, předtím to byla bída

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt tebe, tak je stále bídný

Reagovat
Lech

Tak Iago se nám pomstil jak pán. Ale aspoň někde se mu daří Dzeko at táhne dop!ce

Reagovat
KillSwitch

Na case zbavit sa Spalletiho...nech si bali kure aj s tym nemtavym Dzekom a nech si so sebou beru aj skrachovanca Sabatoniho

Reagovat
smazaný uživatel

He he Falque, mne sa tak paci, ked nas daju dole nasi hraci, ci uz byvali alebo na hostovacke

Reagovat
KillSwitch

Ale ved sa na to neda pozerat...hrame to jak trapnu anglicku ligu kde nakopavas loptu dopredu a dufas ze to tam padne...bez Pjanica sme totalne strateny

Reagovat
smazaný uživatel

S Pjanicom sme boli tak isto, nazor na neho nezmenim

Reagovat
KillSwitch

bol to náladový kokot ale aspoň mal tú finálnu prihrávku...teraz máme tak zle poskladaný tím až to neni pekné...úzky je asi ako šuška 13-ročnej panny

Reagovat
smazaný uživatel

Mame lepsieho. 4 - 3 - 1 - 2, Totti pod hrot

Reagovat
KillSwitch

to povedz Spallettimu....4-2-3-1 im nejde a na 4-3-3 nemáme hráčov..tá 4-3-1-2 je asi najlepšia možnosť momentálne

Reagovat
smazaný uživatel

Spall je sprostucky. Zrusil by som kridla, aj tak z nich hovno je. Trojka napr: Florko - Radja - Kevin, ktora by defenzivu drzala, aby Totti mal priestor vacsinou len na rozohravku. V utoku dvoch rychlonohych utocnikov, ktorych nemame . Ale napr: nech sa tam nahana bezmozgovy Salah a El Shaarawy. Peres jednoznacne pravy obranca, nalavo by som vyskusal Secka. Ale ako si napisal, muzstvo je poskladane strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Najskor musi odist Pallotta, inak sa nic nezmeni

Reagovat
brenk

super atmosféra

Reagovat
Pipo123

10 poprosím ťa aby si napísal niečo negatívne na adresu Parola, on potom začne hrať ako Pirlo

Reagovat
10

některý dřeváci jsou neprůstřelný Parola mám rád, ty akorát nerozumíš fotbalu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

Florko taky solidně mimo už dlouhou dobu...Jeden s nejhorších beků v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

On taky není bek, což někteří ne a ne pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

A co on je?v záloze průměr,na křídle tragéd...Abate taky nebyl bek a přispůsobil se...

Reagovat
smazaný uživatel

Když neumí bránit, nemůže hrát beka. Tyhle předělávky hráčů jsou na přesdržku. Je to zkrátka průměrný středopolař.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kridle traged? Tak si ho tam nikdy nevidel hrat. Moze hrat v pohode v zalohe, aj na kridle

Reagovat
10

na beku snad odjakživa

Reagovat
Lech

Manolas nůžky

Reagovat
Pipo123

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14445091_965096470267839_5338497918826084607_o.jpg takže Felipe bude hrať záložníka, hm, jasne odohraje to slušne, bojuje a vie aj brániť, ale to ho strašne limituje smerom dopredu

Reagovat
lucius6

Nastoupí někdy Leitner nebo Alberto, co myslíš?

Reagovat
Pipo123

Myslím že tak skoro nie, Alberto hral 15 minut proti AC, Inzaghi povedal že musia poriadne nabrať kondíciu

Reagovat
smazaný uživatel

AS je letošní sezonu zatím odvar toho loňskýho.

Reagovat
Lech

Jim začíná ta krize každým rokem dřív a dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vás letos bál nejvíc, dobří stopeři, trojzubec perotti,salah,sharawy, ale, jim pořádně ani nikdo nenahraje a salah je poloviční o proti loňský sezoně.Nejvíc se letos bojím Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis ktorych dobrych stoperov, Juana Jesusa alebo Fazia?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Siniša

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si nevedia ani prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ty si uz rovnaky debil ako Dzeko

Reagovat
Antijuve

Murillo a J.Mario dneska hrát nebudou... zranili se na tréninku.

Reagovat
10

Salah tyvole od něj to je dneska taky přehlídka herní inteligence

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen dnes, bezmozog jak Iturbe

Reagovat
Pipo123

Tak to musím rýchlo podať obaja gól kým tam je super kurz

Reagovat
10

už spadnul na 1.04

Reagovat
Pipo123

zatiaľ stále 1,8, asi to skúsim + Janov - Pescara obaja gól, čo povieš pán odborník ?

Reagovat
10

mám Lazio oba gól a pak Leipzig a Schalke

Reagovat
Pipo123

nj to som chcel aj já, ale na tú Bundes sú tie kurzy smiešne

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

fuu.. ta lava strana obrany vyzera velmi neisto..

Reagovat
smazaný uživatel

Mario a Murillo mali rano problemy preto nehraju. Na lavo uz mohol skusit Ansaldiho

Reagovat
Inter Fan

ake probllemy?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenia

Reagovat
Inter Eterno Amore

dnes chcem vidieť Gabigola som na neho už nadržaný

Reagovat
Nuno čomes

Panebože bez Joaa a s ranocchiou???

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekoooo, zvyste mu plat

Reagovat
KillSwitch

už to nepozerám čo zase posral? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Asi z metra mohol dat hlavickou gol, sice mu odskocila od zeme, ale kludne sa to dalo premenit

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ty komediant

Reagovat
Pipo123

Komentátor na Sport 1, že " je dosť možné že dnes sa proti sebe postavili dvaja najlepší brankári Serie A" wtf

Reagovat
10

asi lehce odkojenej PL

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
GEGE

Reagovat
Emmett Brown

Tiez som rozmyslal ci dobre pocujem

Reagovat
olis

nj niekedy su mimo

Reagovat
smazaný uživatel

oni permanetne melu chobotoviny

Reagovat
smazaný uživatel

největší expert je Míra Dušek

Reagovat
brenk

Manolas to čo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah i Rugani předpokládaná pauza 45 dní! Asamoah má prasklý meniskus v pravém koleni a čeká ho operace. Rugani má problém s postranním vazem na pravém koleni, léčba mírnější, ale stejně jako u Asamoaha je výhledová pauza víc jak 6 týdnů. Upřesnění v nejbližších dnech po dalších vyšetřeních.

Reagovat
brenk

traja stopéri k dispozícii, Max asi bude musieť niečo zmeniť aj čo sa týka rozostavenia... dokedy má byť mimo Benatia?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví. V pátek Allegri říkal, že doufá, že ho bude mít k dispozici co nejdřív. Ale časový odhad nevím.

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
brenk

akurát som to išiel hľadať

Reagovat
Inter Eterno Amore

len ten koniec tam je akosi odseknutý

Reagovat
10

Přišlo mi, že Toru dneska stačil na AS úplně stejně průměrnej výkon jako v minulých zápasech. Hlavně v obraně tam měli pořád díry jako kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto dnes proti Sassuolu v základu

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
lucius6

Keita

Reagovat
snuff24

máte někdo sop na inter ? případně web kde to hledáte ? díkec

Reagovat
sinter
Reagovat
snuff24

dík

Reagovat
Pipo123

Bilgia to je neskutočné

Reagovat
Panděvova ofina

Jak já mam ten specifickej dribling Candrevy, rád. Hrozně se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

S kdogem a zabakem v zakladu takz toho nekouka nic dobreho.

Reagovat
lnterista

Libi se mi jak Frank stavi toho mladyho...snad bude davat sanci mladym I v budoucnu

Reagovat
Panděvova ofina

Golu předcházel faul na Kondogbiu

Reagovat
lnterista

Taky bych rekl

Reagovat
Panděvova ofina

99 % lidí, co na to koukají čekalo, že to při prvním kontaktu soupere s balonem pískne.. Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Destrogol

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

skruvenec kondogbia mi začíná pít krev víc jak Rano díky borče

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluprace Kondogbia do plynu a zakrok zabaka mluvi za vse ti muse uz jit zmetci zasrani.

Reagovat
Inter Fan

podla mna to nebol Kongdov gol, uz predtym si pytal loptu no dostal ju neskor a bola z toho zasivacka, nal toho co moc vymysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten FdB je tak slepej to mozny nebo natvrdlej.Stridej ty Hnupe.

Reagovat
Nuno čomes

Věřil jsem, že letosni sezóna bude pro kdoga zlomova. Ale nemá na to.

Reagovat
lnterista

Medel je dnes taky zatim mimo

Reagovat
Nuno čomes

Oni nemůžou hrát spolu. Kdog je pomalý jak želva. A handa letos taky bída. Salám

Reagovat
smazaný uživatel

Super zakončení Destra, brankář neměl šanci

Reagovat
GEGE

Destro jinak tohle mel Handa mit...

Reagovat
Pipo123

Anderson a Keita

Reagovat
lucius6

Ty akce jsou občas nádherné z naší strany, jen to chce lepší finální přihrávku, ale teď to Anderosn udělal moc hezky.

Reagovat
lnterista

Je mi ho lito

Reagovat
Nuno čomes

Proč?

Reagovat
lnterista

Smutne koukal

Reagovat
Nuno čomes

Psí oči umí udělat kazdej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne stridani chvalim.

Reagovat
Pipo123

Zranenie alebo ho striedal lebo hraje hovno ?

Reagovat
Nuno čomes

Hraje hovno už rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

hraje nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze je cas zabalit si pet svestek a tahnout nazpet do francie.

Reagovat
GEGE

Kdog

Reagovat
10

De Boer citlivě

Reagovat
lnterista

To teda

Reagovat
Alberto Aquilani

toto si snád naposledy pamätám jak Ciro Ferrara sťahoval dole Mela v prvých polčasoch.

Reagovat
lnterista

Ivaaaaan

Reagovat
Nuno čomes

Ivaaaaaaaaaan

Reagovat
snuff24

IVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam.

Reagovat
Panděvova ofina

Jak to mohl takhle trefit ?! :)

Reagovat
10

10 minut předtím to trefil stejně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Ma talent

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan!!!

Reagovat
snuff24

jinak Candreva je skvělej nelitoval bych ani koruny za něj

Reagovat
Nuno čomes

Ještě je brzy hodnotit, ale najednou jsou ty křídla jinde.

Reagovat
Inter Fan

candreva toho strasne robi pre icardiho hadze mu tam tonoy lopt.

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně... !!!!

Reagovat
sinter

Akurat som to chcel napisať, dobre to kopce chalanisko

Reagovat
Nuno čomes

To byla golovkaaa

Reagovat
Panděvova ofina

Da Costa , klobouček

Reagovat
Pipo123

Já som tak rád že nemusím sledovať na pravo Candrevu ale Andersona

Reagovat
Panděvova ofina

A sledoval by jsi tam raději Biabianiho, nebo Candrevu? Mimochodem prozatím u nás hraje výborně

Reagovat
Pipo123

Já som to tvrdil že on bude výhra pre všetkých, my sme na nom zarobili, pritom nám herne chýbať nebude a vy ste získali kvalitné krídlo.

Reagovat
Panděvova ofina

I tak jste přišli o velice inteligentního a charismatického hráče . Jinak souhlasím, že tenhle přestup byl výhodným pro obě strany

Reagovat
Nuno čomes

Gnokouri je parádní a Antonio to tam sype teda. Snad se nějaký ujme.

Reagovat
Jajinek

Gnokouri si maže Kondogbiu na chleba. Dokonce Rano hraje dobre... nebýt toho faulu při gólů, tak Bologna neměla nic. Snad dame brzo druhý.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

velmi neprijemne pre Konda, nehral ale moc dobre, aj ked si myslim, ze pred tym golom bol faul nanho.

Gnou ale zatial hra lepsie ako on a aj ten Miangue hra dobre.

Reagovat
Panděvova ofina

Nechci ho nějak obhajovat, musí zabrat, pokud chce zůstat, ale před golem by faulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

musi zabrat to je jasne. aj stale verim ze sa do toho dostane, ved uz ku koncu sezony minule bol good

Reagovat
Inter Fan

bol, a ak si to pozries znovu uvidis ze si par sekund pedtym pytal loptu do cistej situacie ale nahrala sa na kraj a odial dostal strasnu zasivacku

Reagovat
snuff24

sice to byl faul, ale on se vždycky, tak stupidně začne zamotávat a pak se dostává do takovejch situací...jinak jsem rád, že FDB se nebojí takovýchto změn, podle mě jedině dobře

Reagovat
Panděvova ofina

Rozhodně. Aspoň že je to trenér, který se snaží si vybudovat respekt. Mancini měl v každém působišti problémy s hráči viz. Balotelli a v Gala taky s nějakým turkem. Hráči si musí uvědomit, že nejsou nepostradatelnými a že za ně čeká na lavičce okamžitá náhrada. Líbí se mi jeho přístup

Reagovat
Nuno čomes

Druhý poločas neuvidím. Bologna krom gólu z naší chyby neměla nic, snad brzy přidáme druhý a otočíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim ale kdog me prijde strasne neohrabany nema hbitost a beha nejak divne asi proto ho hned kazdy obere o balon a to nemluvim o jeho prihravka to je horor proti nemu je joao mario absolutne super.

Reagovat
lucius6

Sledovat Lazio, to je jako sledovat přehlídku nepřesností a technických chyb. Je to možná naivní srovnání, ale když se dívám na zápasy Man. City a pak hned po tom sleduju Lazio, tak je tak hroznej rozdíl, že je prostě vidět, že na nějakou kvalitu předních týmů Evropy nemáme ani ve snu.

Reagovat
Pipo123

Hráči nevedia čo hrať, to 3-5-2 nie je zlé, ale nemáme na to kraje zálohy, Anderson hraje strašne hlboko, záloha sa nedostáva k lopte poriadne. Nedá sa na to moc pozerať, namiesto Parola by tam mohol byť Leitner či Alberto, verím žeby tomu priniesli presnoť

Reagovat
lucius6

Taky mám pocit, že hráči vůbec netušej, co maj dělat. V záloze se pořád tak nějak divně srážejí, nikdo neví, kam si má naběhnout, takže někdo dostane míč a pak ho buď nakopne a nebo se to snaží projet sám a ostatní záložníci stojej a koukaj, k tomu přičtěme ty nepřesnosti a je to opravdu frustrující v některých momentech. Nějaký kreativní hráč by tomu opravdu mohl pomoct.

Reagovat
10

střídáním Banegy to De Boer víceméně zabalil

Reagovat
cresposuper

pritom to bol viac menej jasny zapas

Reagovat
snuff24

Gabigol tak se ukaž

Reagovat
Pipo123

Trapas a Simone má v piči, absolútne nič nezmenil

Reagovat
lucius6

To je fakt špatný, hlavně pořád neni konec, opravdu je tenhel zápas zklamání nehledě na výsledek.

Reagovat
Pipo123

Proti Pescare to fungovalo, 30 minút aj proti AC, dnes znova úvod bol ok, hrali sme dobre až do gólu, potom sme prestali hrať. To 3-5-2 môžeme hrať, ale musí sa ustáliť zostava, musí hrať Biglia a nie byť večne out + musí získať formu Parolo. Je čo zlepšovať a dnes je zázrak že sme vyhrali, pretože predvedená hra bola strašná

Reagovat
snuff24

druhej poločas jsme teda docela prosrali

Reagovat
smazaný uživatel

Bez maria a bez banegy je to pruser.

Reagovat
snuff24

Lord Žabák dneska

Reagovat
Pipo123

Lulič

Reagovat
lucius6

3 body

Strakosha

Všechno ostatní

Reagovat
Pipo123

Strakosha chytá výborne, páči sa mi aj hra obrany, ale záloha dnes totálne mimo, možno majú v nohách ešte zápas proti AC, ale aj tak hrali strašne zle. Proti Udine musíme zahrať podstatne lepšie ak chceme vyhrať

Reagovat
FuckT

Co sa to stalo v tom Janove?

Reagovat
olis

Odjebali mi tiket

Reagovat
snuff24

tvl Rano

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale ten kokotik ranokija by mel ukoncit karieru ten je v hovnech az po usi.

Reagovat
Jajinek

Kokot si jedine ty s tema srackama, co tu pořád píšeš. Rano dnes perfektní vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Ty jsi úplně mimo už od začátku co jsi tady vylezl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo nejsem nemam ho rad.

Reagovat
10

Rano to ukončil stylově na Džeka

Reagovat
Dejwa

Tyvole to je škody..

Reagovat
Rip

Škoda odpadlík Rano mohl být za hrdinu, promarnil šanci pako, ale zahrál fakt dobře dneska.

Reagovat
snuff24

ale nepřikladal bych tomu nějakou velkou váhu, vždyť on má občas momenty, kdy hraje vetšinu zápasu důstojně,ale pak má nějaké zatmění mozku ideálně v nastavení druhého poločasu a je zase za nenáviděnýho.

Reagovat
Antijuve

Škoda trochu štěstí v koncovce a nebylo o čem. Rano dneska kupodivu zahrál dobře.... K-dog asi nejhorší a Eder za tu chvíli co hrál zdrbal co mohl. Jinak Gnou a Miangue naprostá paráda na to jak jsou mladý...

Reagovat
snuff24

Miangue byl výbornej dokud Bologna v závěru trochu nepřidala to tam pak hasil Rano i Miranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecne prohranej zapas kdyby hral murillo tak inter vyhral.

Reagovat
Forza_Inter

Dnes aj sudí Celi v pohode (vzhladom na uroveň sudích Serie A). Banega patrí do zálohy.

Reagovat
mojmira

LE FORMAZIONI UFFICIALI:

Fiorentina: Tatarusanu, Tomovic, Gonzalo, Salcedo, Milic, Badelj, Sanchez, Bernardeschi, Borja, Kalinic, Ilicic.

All. Sousa (Lezzerini, Dragowski, De Maio, Tello, Diks, Olivera, Cristoforo, Chiesa, Babacar, Hagi, Zarate, Vecino)

Milan: Donnarumma, Calabria, Paletta, Romagnoli, De Sciglio, Kucka, Montolivo, Bonaventura, Suso, Bacca, Niang.

All. Montella (Gabriel, Ely, Abate, Gomez, Antonelli, Vangioni, Adriano, Locatelli, Poli, Sosa, Honda, Lapadula).

Konečně se můžu taky kouknout na zápas, tak doufám, že navážeme na zápas s Laziem. FORZA MILAN ♥

Reagovat
Forza_Inter

Calabria

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes AC vyhraje, dnes by se to mohl podařit.

Reagovat
panca

dnes davaj AC v tv, tak jim dam sanci

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
panca

nejdriv penalta a minutu potom dalsi dve brutalni hrubice. To je katastrofa

Reagovat
mojmira

Tak penaltu jsme přežili, mohli by jsme snad konečně začít taky hrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nekopala ta slovinská mrdka, ale Federico, tak to byl gól.

Reagovat
maras93

Podle vývoje zápasu to vypadá, že bychom se mohli po 35. minutě zvednout a zas to uhaluzit, ne ?

Reagovat
snuff24

De Boer: "Kondogbia? Quando un giocatore non vuole capire abbiamo parlato questa mattina ma se uno non vuole ascoltare" ... za chvilku bude půl kádru sledovat jenom z tribuny

Reagovat
Deki

Dnešní zápas jsem neviděl, ale přijde mi, že já jedinej snad nejsem jeho velkej hejtr. jasně, ztrácí hodně míčů, dopředu taky žádná sláva a občas fakt posere, na co sáhne. i tak mě ale nějakym záhadnym způsobem nevytáčí tak jako třeba Guarín, je to prostě zvláštní... pořád se asi ujišťuju, že jeho čas přijde. ale kdy už? prodat ho za 20 je taky možnost, ale to se dle mě nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

ja stale verim ze sa rozbehne

Reagovat
Jajinek

no...právě dnešní zápas ukázal, jak je úplně k hovnu. Mladý Gnokouri, který je typově podobný, byl o třídu jinde a ten rozdíl ihne po vystřídání byl naprosto markantní

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak napriklad koniec minulej sezony mal dobry, musi ale zacat hrat to, co chce od neho De Boer. keby stale nedrzal loptu ak dlho, tak tych strat je ovela menej. len musi si to asi v hlave dat dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Monty aka prihravka Baccovi... neuvritelne

Reagovat
panca

niang je strasnej prumerak

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pozri si štatistiky zápasov z poslednú sezónu a pol keď hral niang a keď niang nehral a zistíš, či je priemerák.

Reagovat
CubONE

Je.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To že dva zápasy robil čudné rozhodnutia v koncovke z neho nerobí priemeráka. Ale to že minulú sezónu sme mali 1,8 bodu na zápas keď hral, to si nevšimne nikto. A to, že Bacca po jeho zranení nevedel dať ani gól ani nehovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šance se musí proměnit.

Reagovat
panca

jasná červená a on to ani nepiskne

Reagovat
mojmira

Penalta ne, ale přímák jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol faul na Adriana. Pred vapnom cize penalta nie, ale červená karta ano, ako posledný hrač...

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer sa inak neserie s hracmi. Najprv Erkin, potom Brozo a uvidime co Kondo :)

ale tak treba na nich asi takto (teda az na pripad Erkin, to bolo nepekne)

Reagovat
Kaka14

Mne sa ta Montelova hra zacina pacit. Na to akych mame kvalitnych zaloznikov sa nie je asi lepsi system ..... v druhom polcase sme nechali hrat Fiorentinu, ale viacej sanci sme mali my. A nehovorim aky dava priestor mladym

Reagovat
10

Teď je otázka, jestli tenhle "provinční" brejkovej fotbal bude mít úspěch i proti menším týmům, už minulou sezonu jste hráli nejlíp proti týmům, který chtějí hrát aktivně s větším držením míče. S filozofií AC to imho úplně nekoresponduje...

Reagovat
panca

jak by se ted hodil faraon... ale to by tam musel nekdo premyslet dele jak pul roku dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Crotone je fakt pro Serii A přínos Prázdný stadion v Peskaře,kde je slyšet každej křikloun,zápas bez atmosféry,stadion duchů...

Reagovat
10

Papu nádhernej gól Crotone strašný

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

tam to bude asi pruser

Reagovat
Pipo123

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Golman Sampdorie to normálně prodal.. Teď navíc mohl Schick vyrovnat..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele