Serie A - souhrn 1. kola

20.08.2016, 20:00, aktualizováno 21.08.2016, 22:50
Komentáře a souhrny
Lazio přestřílelo Atalantu, Inter pro změnu nestačil na Chievo. Tři body na úvod zapisují Bologna, Sassuolo, Janov nebo Sampdoria. Pescara se rozešla nerozhodně s Neapolí. AC Milán, Juventus i AS Řím dokázaly v prvním kole naplnit roli favoritů a startují nový ročník italské nejvyšší soutěže vítězně...

Città di Palermo - US Sassuolo 0:1

21.08.2016 20:45

Góly: 31. Domenico Berardi (pen.)

Sassuolo dokázalo po úspěšném pohárovém týdnu porazit i dalšího oponenta, když vykradlo stadion Renza Barbery. Ze Sicílie si odváží tři body za výhru 1:0, kterou zařídil klasický hrdina Domenico Berardi.

První poločas splnil očekávání a akcí bylo k vidění mnoho. Po změně stran spíše upadalo tempo a přidávaly se emoce. Na ty doplatil domácí Rajković, který v nastaveném čase druhé půle musel předčasně do sprch. Trenér Di Francesco může děkovat úspěšné penaltě Domenica Berardiho, který přinesl jeho týmu tři body a připravit se na další pohárové střetnutí.

Sassuolo stále více sází na mladé hráče a bylo to vidět také z premiérového ligového utkání. Do hry se od začátku dostali mladíci Sensi, Mazzitelli, Antei, Berardi nebo Politano. Jejich střelám měl čelit mladý Chorvat Josip Pošavec, kterého bránili Cionek, Vitiello a Rajković. Do útoku Palerma se dostal Balogh s Bentivegnou. Aktivněji ale začali hosté, kterým se podařilo několikrát ohrozit bránu Palerma.

Jako první to ze zajímavé pozice zkoušel Domenico Berardi, který o chvíli později dobře kombinoval s útočníkem Defrelem. Zpoza vápna se zastřeloval také mladý tvůrce hry Stefano Sensi, který však Pošavece nezaskočil. Sassuolo jako obvykle rychle kombinovalo a přes několik nových tváří jeho hra dávala smysl. Brankář Pošavec, kterého prezident Zamparini tak vychvaloval, potvrzoval svůj talent i proti akci mladíka Politana.

Po pětadvaceti minutách se hra zrychlila a nabrala na tempu. Centr hostů skončil na levé straně u volného Politana, jeho tvrdou střelu z úhlu zvládl brankář Pošavec vyrazit jen s potížemi! Rozhodující okamžik nastal po půl hodině hry, kdy Pošavec přeci jen kapituloval. Volný přímý kop se dostal až do vápna, kde byl pronikající Defrel faulován Slobodanem Rajkovićem! Sudí neměl na vybranou a Domenico Berardi se nemýlil!

Palermo nepůsobilo nebezpečným dojmem a penalta jej navíc poměrně srazila. Odpovědět se na ni snažil Rispoli, který prchl svým strážcům a po skvělém průniku ještě vypálil! Mířil ale těsně nad břevno. V samotném závěru první půle se dostal centr na vápno k Baloghovi, který však u tyče narazil na skvělého Consigliho! Druhá půle už tak atraktivní nebyla a hra plynule mnohem pomaleji.

Opět se zastřeloval Berardi, který ale neměl štěstí a brankář Pošavec mohl být v klidu. Unaveného Bentivegnu vystřídal čerstvý Roland Sallai, který se ihned vrhl do útočení. Mladík vypůjčený z maďarského Puskáse se předvedl razantní střelou, která ale naneštěstí mířila jen doprostřed brány. Deset minut před koncem mohl definitivně rozhodnout opět Berardi, jenže jeho technický pokus zastavilo břevno! V závěru byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen Rajković.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Cagliari Calcio 3:1

21.08.2016 20:45

Góly: 78. Olivier Ntcham, 79. Diego Laxalt, 88. Luca Rigoni - 66. Marco Borriello

Vedle Sampdorie zvítězil i druhý janovský klub FC, který doma porazil staronového účastníka Serie A Cagliari 3:1. Přitom to ale vypadalo, že si všechny body odveze Cagliari, které ještě dvanáct minut před koncem vedlo.

Hosté v úvodu zápasu domácí zaskočili svojí ativitou a už v osmé minutě se mohli ujmout vedení, kdyby Sau zblízka propálil golmana Lammanu. Na druhé straně se zase neujal nebezpečný centr do šestnáctky a pak jakoby se po šancích slehla zem.

Až po změně stran byl k vidění fotbal, který si diváci na stadionu Luigi Ferraris zaplatili. Nejprve Storari vyrazil Pavolettiho hlavičku na přední tyč a o chvíli později se ujali hosté vedení. Sau odcentroval před bránu na Marca Borriella a ten hlavou překonal Lammanu. Vedení Sardiňanů drželo až do 78.minuty, kdy se přesnou střelou k tyči prosadil střídající Ntcham a Janov tím zároveň zavelel k obratu.

Za další dvě minuty si z obránce udělal kužel Diego Laxalt a Janov vedl 2:1. Cagliari se z tohoto šoku nevzpamatovalo a do konce zápasu inkasovalo třetí branku. Rigoni si naskočil na Lazovičův centr a Storari byl znovu bezmocný. Třetí branka domácích znamenala konec nadějí a nic na tom nezměnil ani pětiminutový nastavený čas.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - SSC Neapol 2:2

21.08.2016 20:45

Góly: 8. Ahmed Benali, 35. Gianluca Caprari - 60. Dries Mertens, 63. Dries Mertens

Pescara se hned ve svém prvním utkání postarala o poměrně velké překvapení. S velkým favoritem z Neapole totiž doma uhrála remízu 2:2! Místo spasitele Partenopei vzal po Gonzalu Higuaínovi Dries Mertens, autor obou neapolských branek.

Neapol začala svou éru po Higuaínovi a většina fanoušků calcia netrpělivě čekala, jak se jí bez oblíbeného hráče a nejlepšího střelce Serie A loňského ročníku vlastně povede. Jako první soupeř měl její především ofenzivní kvality prověřit nováček ligy, provinční Pescara. Ta si nemohla vybrat náročnějšího soupeře, ale odhodlaně se do utkání pustila.

V jejím kádru jsme mohli od prvních minut najít hráče jako Bizzarri, Coda, Verre nebo Caprari. Rovněž Neapol chtěla zapůsobit hned na úvod nové sezony a trenér Sarri se pokoušel o postupnou adaptaci nových tváří. I proto začala od prvních minut sestava, kterou víceméně známe z minulých let. Vešli se do ní Allan, Hamšík, Callejón, Albiol nebo Koulibaly s Gabbiadinim.

Hned od prvních minut se Neapol pokoušela dominovat a nechat si míč pro sebe, ale cosi nečekaného jí sebralo vítr z plachet. Konkrétně to byl houževnatý odpor domácích Delfínů, kteří se vzepjali k parádnímu vystoupení. Obránci Neapole zřejmě ještě čerpali dovolenou, protože jejich pozornost na chvíli vypadla. Toho využil Valerio Verre, který parádní nahrávkou mezi beky vyslal do průniku Ahmada Benaliho. Ten si poradil s dotírajícím Koulibalym a krásně přehodil vybíhajícího Pepeho Reinu!

Ani cigareta, kterou trenér Sarri po zemanovsku na lavičce vykouřil, mu moc nepomohla, aby se uklidnil. Jeho svěřenci se sice chtěli dostat do šancí, ale Pescara výborně bránila. Navíc měla k dispozici mladé a rychlé hráče, kteří unikali obráncům Partenopei. Jako třeba Gianluca Caprari, jenž využil své rychlosti i techniky, aby pláchl marně stíhajícím obráncům. Jenže byl až příliš rychlý, takže jej zastavil praporek. Neapol působila hodně bezradně a ani její obvyklé zbraně nepomáhaly. Gabbiadini, Insigne i Hamšík si sice splnili povinnost a vypálili, jenže hodně nepřesně.

S dalším projektilem přispěchal José Maria Callejón, jenže ani zkušený španělský útočník nedokázal prostřelit pozorného Albana Bizzarriho. Pescara chvíli kombinovala s míčem, aby jej vzápětí poslala přímo do sítě. Nenápadná akce pokračovala průnikem do vápna, v němž Zampano našel Caprariho. Mladý útočník si naběhl do druhé vlny, a když se k němu nikdo neblížil, prostě bez problémů zakončil - 2:0 a s Neapolí to vypadalo hodně špatně.

Před výsostné hájenství Albana Bizzarriho sice létaly centry z obou stran, leč bez úspěchu i přesnosti. Hlavním úkolem Pescary bylo zachovat klid a nepropadnout extázi při pohledu na skóre. Hráče totiž čekal ještě druhý poločas, ve kterém už soupeř musel zapnout naplno. Chvíli mu to ale trvalo, takže nastal čas na novou krev. Nevýraznou dvojku Gabbiadini - Insigne nahradilo duo Mertens a Milik, od kterého si pod Vesuvem slibují velké věci.

A léčebná kůra začala účinkovat. Po hodině hry se totiž právě příchozí Dries Mertens prosadil a dostal Neapol zpátky do hry. Belgický reprezentant po nahrávce od Valdifioriho obešel dva hráče a krásnou ranou překonal brankáře Bizzarriho!

Trenér Sarri mohl začít kouřit další cigaretu, tentokrát ale na oslavu svého umění. Když na hřiště poslal Mertense, bylo to jedno z jeho nejlepších rozhodnutí za dnešní utkání. O pouhé tři minuty po prvním gólu totiž Mertens zůstal nehlídán a když k němu doputoval míč skrz prostupnou obranu, poslal míč přes padajícího Bizzarriho - 2:2.

Rázem to byla jiná Neapol. A dostalo se také na dalšího novice, jímž byl tvořivý talent Piotr Zieliński. Deset minut před koncem zápasu se mohlo opět měnit skóre, když sudí odpískal pokutový kop! Ten ale nakonec zůstal nedokončen, protože po konzultaci s kolegy jej sudí zase odvolal. Zřejmě správně. Ačkoli se Neapol ještě vzepjala k odvážné ofenzívě, její snahy nakonec stačily jen na bod.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 2:0

21.08.2016 20:45

Góly: 49. Valter Birsa, 81. Valter Birsa

Premiéra trenéra Franka de Boera vůbec nedopadla dobře. Jeho Inter se domů vrací bez bodů a hrdosti. Oslavovaným mužem se ve Veroně stal Valter Birsa, který so poradil s obranou Nerazzurri hned dvakrát.

Většina fanoušků italského calcia si musela na zápas jejich milovaného mužstva počkat až do večerních hodin nedělních. Týkalo se to také Chieva s Interem Milán. Inter chce pod trenérem de Boerem bojovat o návrat do Ligy mistrů a rád by se začal ucházet také o mistrovské Scudetto, které mu poslední dobou hodně uniká. Nejprv cestoval do Verony, kde sídlí dobře organizované Chievo.

Jeho sestava se každoročně mění asi stejně jako jeho ambice, takže od prvních minut působili na hrací ploše hráči jako Birsa, Hetemaj, Dainelli, Cesar nebo Meggiorini. V Interu se stále čeká na čínské peníze, ale pozitivní zprávou bylo alespoň setrvání kapitána a největší hvězdy týmu, Maura Icardiho. Toho na hřišti doplňovali Handanović, Kondogbia, Miranda nebo Eder. Prostor dostaly také nové tváře jako Banega nebo Candreva.

Od prvních minut se Inter obul do svého soupeře, ale šlo mu to hodně těžko. Chievo tradičně velmi dobře brání a utkání s ním hodně bolí. To platilo i dnes a hráči Interu to pocítili na vlastní kůži. Až snad po patnácti minutách nadešla velká šance Nerazzurri. Trochu netradičním zakončovatelem se stal dříve nechtěný obránce Andrea Ranocchia, který z těsné blízkosti pálil jen do připraveného brankáře Stefana Sorrentina.

Prolomení obranného valu se hráčům vůbec nedařilo a Inter se v prvních chvílích spíše trápil. Ani Candreva nečaroval tak, jak byl zvyklý z Lazia. Inter hodně kombinoval a držel míč, což dokazovalo impresivní číslo 82 procent! Chievo přečkalo prvotní nápor soupeře a samo také začalo hrozit. Inglese se dostal do sympatické šance, ale nakonec brankáře Handanoviće ani neohrozil.

Mussi Volanti, jak se Chievu přezdívá, měli zajímavou šanci z volného přímého kopu, kterého se tradičně ujímá Valter Birsa. Jenže jeho pokus brankář Handanović lapil bez velkých problémů. Pět minut před koncem první půle, v níž se fotbalovost nepředstavila naplno ani náhodou, se chytal za hlavu Meggiorini. Dostal sice skvělou přihrávku za obranu, jenže pálil nakonec těsně vedle tyče! Po jedné střele si připsali také Eder nebo Icardi, jenže prostřelit Sorrentina se jim nepovedlo.

Na branky jsme tak museli čekat až do druhé půle a trenér de Boer měl před sebou ještě napínavých 45 minut. A po příchodu na hrací plochu to rozhodně neměl snazší, protože po pouhých pěti minutách jeho squadra prohrávala! Do vápna Nerazzurri totiž vběhl obránce Cacciatore, který se snadno dostal k centru pod sebe. Tam periferně viděl Valtera Birsu, který na nic nečekal, skvěle se uvolnil a propálil Samira Handanoviće!

On by Inter i docela rád hrál směrem dopředu, jenže Chievo neustále napadalo a vlastně nedovolilo hostům dlouhodobě držet míč na kopačkách. Candrevovi to dnes moc nešlo, takže se trenér de Boer rozhodl využít čerstvost a rychlost Ivana Perisiće. Dnešní Inter působil nesehraným dojmem týmu, kterému cosi chybí. Dvacet minut před koncem utkání se dočkal Marcelo Brozović, kterého coby další střídající hráč podpořil také Rodrigo Palacio.

Až bude někdy Frank de Boer vzpomínat na svou premiéru na lavičce Interu, na jedno jméno bude zřejmě alergický. Mužem, kvůli kterému si možná bude trhat zbylé vlasy, je Valter Birsa. Tento šikovný záložník totiž vstřelil po krásné ráně také druhou branku Chieva, čímž deset minut před koncem definitivně ukončil sny Interu o třech bodech.

Více informací k zápasu

Bologna FC - FC Crotone 1:0

21.08.2016 20:45

Góly: 86. Mattia Destro

Boloňa nakonec v domácím prostředí udolala Crotone 1:0, ale klidně mohla vyhrát mnohem vyšším rozdílem. Zejména v prvním poločase měla nehoráznou smůlu a například Ladislavu Krejčímu nebyla uznána regulérní branka. Autorem rozdílové trefy se nakonec stal Mattia Destro.

Ladislav Krejčí se sice střelecky neprosadil, nicméně před domácími příznivci neodehrál špatné utkání a zejména v úvodu zápasu byl pořádně vidět. Už v 8.minutě se totiž dostal do stoprocentní šance, jenomže místo odkryté branky trefil jen tyč. Následně Boloňa dvakrát skórovala, ale pokaždé jí byl máván ofsajd. V prvním případě Destra se tak skutečně jednalo, v tom druhém šlo však o chybné rozhodnutí a Ladislav Krejčí se měl zapsat mezi střelce. Ve 36.minutě si domácí tým vybral znovu obrovskou dávku smůly, když Saphir Taider orazítkoval tyč!

Boloňa svojí převahu v prvním poločase nevyužila a dlouho se také nemohla prosadit v tom druhém. Čtvrthodiny před koncem poslal balón z dobré pozice nad Destro a už to vypadalo, že branka na stadionu Renata Dall'Ara prostě nepadne. Vše se zlomilo až v 86.minutě poté, co získal míč po špatné rozehrávce Džemaili a naservíroval ho do úniku Destrovi, který celou akci neomylně zakončil střelou k tyči.

Crotone za celý zápas branku domácích neohrozilo a ani v závěru se žádný nápor nekonal.Domácí tak nakonec zvítězili 1:0.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SS Lazio 3:4

21.08.2016 20:45

Góly: 63. Franck Kessié, 67. Franck Kessié, 90+1. Andrea Petagna - 15. Ciro Immobile, 20. Wesley Hoedt, 33. Cristiano Lombardi, 89. Danilo Cataldi

Lazio dokázalo v prvním zápase vyhrát na půdě Atalanty Bergamo 4:3 díky fantastické půlhodině, během které nastřílelo tři branky. Atalanta to však ani po tak nepříznivém stavu nezabalila a nakonec díky slepeným brankám usilovala o body do poslední minuty. Nastavený čas pak přinesl pořádné drama!

Atalanta vykročila do nové sezony přímo katastrofálně a než se stačila v úvodní půlhodině rozkoukat, prohrávala o tři branky! Lazio poprvé otevřelo domácí defenzívu v 15.minutě, když zblízka překonal Sportiella Ciro Immobile. Ten si těžko mohl představit soutěžní premiéru v novém dresu. Lazio navíc pokračovalo v produktivitě a zanedlouho vedlo už o dva zásahy. Centr Bíglii se totiž snesl na hlavu Hoedta a Sportiello byl bez šance. Atalanta se následně nadechovala, ale Lazio jí okamžitě srazilo třetím gólem. Immobile ještě Sportiella nepřekonal ale z dorážky se to povedlo Lombardimu, který měl jednoduchou práci.

Bergamaschi byli zralí na ručník a jestli něco potřebovali, byl to konec prvního poločasu. Po změně stran přeci jenom Atalanta přeskupila síly a konečně začala být nebezpečná. Hned z kraje poločasu mohl snížit Paloschi, ale proti byl golman Marchetti. Dlouho to vypadalo, že si Biancocelesti výsledek v pohodě uhlídají, ale jen na moment ztratili koncentraci a Atalanta okamžitě trestala. V rozmezí od 64. a 67.minuty dokonce dvakrát skórovala a rázem byla zpátky ve hře o body. Nejprve potrestal hrubou chybu Marchettiho Franck Kessié a o chvíli později stejný muž pohotovou dorážkou snížil na rozdíl jediné trefy.

Lazio si navíc koledovalo, ale další gól nepřicházel. Až v posledních minutách nejprve zvýšil na 4:2 Cataldi a vzápětí znovu snížil na rozdíl jediné trefy Andrea Petanga. Více už Bergamaschi nestihli a Laziu nakonec podlehli po dramatickém závěru divokým výsledkem 3:4.

Více informací k zápasu

Empoli FC - UC Sampdoria 0:1

21.08.2016 20:45

Góly: 37. Luis Muriel

Porážkou vstoupilo do nové sezony Empoli, které nestačilo na janovskou Sampdorii. Utkání nenabídlo mnoho šanci, tu jednu z mála dokázal proměnit Luis Muriel. Od 61.minuty se na trávníku objevil i Patrik Schick, ale střelecky se neprosadil.

Sampdoria začala o něco lépe a v úvodních minutách musel Pelagotti vyrážet nepříjemnou Álvarezovu ránu. Dlouhou dobu se pak na trávníku nic podstatného nedělo a diváci se spíše nudili. Až ve 37.minutě předvedl individuální akci Luis Muriel. Poté co se dostal do šestnáctky tvrdě vypálil a golman Pelagotti na jeho pumelenici neměl nárok!

Ve druhém poločase byl obraz hry totožný. Šancí málo a o něco více byla nebezpečnější Sampdoria. V 61.minutě navíc přišla velká chvíle Patrika Schicka, který se dostal na plac místo Argentince Álvareze.

Empoli se dostalo do nadějné šance až v 68.minutě, kdy se Krunjić řítil sám na Viviana, jenomže brankáře Námořníků nepřekoval a hubené vedení Dorie tak pokračovalo. Šance domácího Empoli se pak rapidně ztenčily, když sedm minut před koncem uviděl za ostrý zákrok červenou kartu Massimo Maccarone. Oslabené Empoli nebylo sto Sampdorii vzdorovat a utkání nakonec prohrálo.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 3:2

21.08.2016 18:00

Góly: 38. Carlos Bacca, 50. Carlos Bacca, 62. Carlos Bacca (pen.) - 48. Andrea Belotti, 90+1. Daniele Baselli

Velmi dobře vstoupil do nové sezony AC Milán. Svěřenci nového trenéra Vincenza Montelly porazili díky hattricku Carlose Baccy FC Turín 3:2. Hosté se v Miláně na moc nezmohli, přesto utkání ještě v závěru dokázali zdramatizovat a díky penaltě sahali po vyrovnání. Rossoneri však spasil golman Donnarumma.

Milánská sestava nastoupila v očekávaném složení, ale zatím bez posil Lapaduly, Sosy a Gomeze. Výrazná posila chyběla i na druhé straně, zranění do hry nepustila Iaga Falquého, na druhé straně Adem Ljajić nastoupil od úvodní minuty.

Jako první měli na kopačkách vážnější šanci domácí borci, ve 14.minutě ale Bacca nedokázal z dobré pozice usměrnit balón do sítě, ale jak ukázal čas, teprve se zastřeloval. Turínští výjma několika rohových kopů branku mladíčka Donnarummy prakticky neohrožovali a tak nakonec udeřilo na straně Rossoneri. Ve 38.minutě poslal na malé vápno přesný centr rozeběhnutý Abate a Carlos Bacca neměl nejmenší potíž dostat balón do sítě! AC Milán šel do šaten za velice příznivého stavu, jenomže po změně stran se stalo přesně to, co milánské sráželo v minulých sezonách. Naprostá nekoncentrace a z toho vyplývající brzké vyrovnání.

Jen tři minuty po změně stran neuhlídala stoperská dvojice Romagnoli - Paletta náběh Belottiho a Donnaruma na jeho umístěnou hlavičku neměl sebemenší nárok. Ale tenhle výsledek vydržel pouhé dvě minuty. Niang těsně před rohovým praporkem nakopl balón do vápna, Carlos Bacca dobře zpracoval a vrátil vedení na stranu Rossoneri! Od kolumbijského zabijáka to ještě nebylo vše. Po hodině hry byl ve vápně faulován Bonaventura a Carlos Bacca suverénní penaltou výrazně příblížil domácím tři body a navíc zkompletoval hattrick. Milán se následně dostal do laufu a bez problému kontroloval hru.

Až v závěrečných minutách už se nejspíše viděl vítězně v šatně a utkání nepochopitelně zdramatizoval a málem i ztratil. V první minutě nastaveného času našel De Silvestri za obranou Rossoneri Daniela Baselliho a ten podruhé překonal Gigiho Donnarummu. A uběhlo jen pár minut, když Paletta ve vlastním vápně fauloval, uviděl červenou kartu a nabídl Turínu pokutový kop! Belotti ale vyrovnání odmítl a naopak vynesl do nebes miláčka domácích Gigiho Donnarummu. AC Milán tak jeho zásluhou a samozřejmě zásluhou Baccy zvítězil 3:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:1

20.08.2016 20:45

Góly: 37. Sami Khedira, 75. Gonzalo Higuaín - 70. Nikola Kalinić

Juventus Turín po náročném boji porazil konkurenta z Toskánska. Jako první se domácí ujali vedení už v prvním poločase po trefě Khediry. Ve druhé půli sice srovnal Nikola Kalinić, ale patnáct minut před koncem si hlavní slovo vzal Gonzalo Higuaín. Juventus tak vykročil za obhajobou titulu očekávanými třemi body.

Do hvězdné sestavy trenéra Allegriho se vměstnali hvězdy jako Dybala, Alves, Buffon, Khedira nebo Mandzukić. Hostující Fialky nasadily útočnou dvojiici Kalinić a Iličić. Sudí Davide Massa měl na starosti dodržování fotbalových regulí. Mnoho práce neměl, neb se v prvních deseti minutách nic moc nedělo. Po čtyřech minutách brankář Tatarusanu špatně rozehrál a jeho chyba se málem stala Viole osudnou. Brankář Fiorentiny totiž poslal míč přímo na kopačky Samiho Khediry. Ten ale nemířil přesně a prázdnou bránu minul.

Juventus byl v prvních dvaceti minutách mnohem aktivnějším týmem a Fiorentina často nevěděla, jak jeho útoky zastavovat. Zejména Mario Mandzukić dělal obraně velké potíže. Toskánský celek dlouhou dobu nemohl najít správný recept na překonání pečlivé záložní řady Juventusu. Po nahrávce Chielliniho se ke střele dostal argentinský talent Paulo Dybala, jehož ostrá dělovka letěla jen těsně mimo hostující branku. Svůj podíl na atraktivní hře chtěl přidat také zkušený bek Dani Alves, jehož centr našel Maria Mandzukiće. Zkušený útočník ale o míč přišel a nechtěně navíc pomohl založit protiútok soupeře.

Nerovný souboj sváděl po třiceti minutách Marcos Alonso se zkušeným stoperem Barzaglim, kterého překonal. Zuby si ale vylámal na jeho mladším kolegovi Bonuccim. Deset minut před pauzou se konečně měnilo skóre utkání. Nadšené domácí publikum bylo svědky první branky zápasu, když si na centr obránce Chielliniho naběhl Němec Sami Khedira. Rumunský brankář Tatarusanu byl na jeho hlavičku krátký.

A nebylo to vše. Ještě před odchodem do šaten se málem prosadil Chorvat Mario Mandzukić. První půli uzavřela nepovedená šance obránce Alexe Sandra, který střílel těsně mimo. Ve druhém poločase už neneastoupil mladík Chiesa, kterého vystřídal talentovaný Španěl Tello. Ani to ale Viole nepomohlo k větší aktivitě. Velký kus práce naopak musela zajistit hostující obrana. Svou účast na hřišti se tvrdou ranou pokoušel demonstrovat zkušený záložník Asamoah. Jeho ránu ještě mohl tečovat pohotový Mario Mandzukić, jenže pokus někdejšího hráče Bayernu Mnichov letěl těsně mimo.

Juventus celkem v pohodě odrážel neškodné útoky Fiorentiny a sám se připravoval na rozhodující úder. Dvacet minut před koncem ale jeho plány přerušil Nikola Kalinić. Centr od rohového praporku totiž poslal přesně za záda brankáře Gigiho Buffona. Juventus to ale nezlomilo a pouhé čtyři minuty po inkasované brance se znovu dostal do vedení. Mnoho lidí tvrdilo, že nákup Gonzala Higuaína je čirým bláznovstvím. Argentinský střelec ale vzal tíhu momentu na sebe a 15 minut před koncem utkání zasadil smrtící ránu. Nejprve pálil Kwadwo Asamoah, ale míč nakonec do sítě dopravil právě Gonzalo Higuaín - 2:1.

V poslední desetiminutovce přidat další zásah mladý záložník Mario Lemina, jehož rána skončila těsně mimo tři tyče. Fiorentina už neměla sílu na zvrat a první kolo Serie A se jí nepovedlo. Juventus naopak potvrdil, že měl při nákupu Gonzala Higuaína štěstí. Ten tak navíc přidal svou první trefu za turínský velkoklub. Juventus vykročil za obhajobou titulu tím nejlepším možným způsobem.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 4:0

20.08.2016 18:00

Góly: 65. Diego Perotti (pen.), 75. Diego Perotti (pen.), 82. Edin Džeko, 84. Mohamed Salah

První zápas sezony se v Itálii rozhodně povedl. První poločas duelu mezi římským AS a Udinese možná ještě mnoho ještě atraktivity nenabídl, ale poločas druhý ukázal čtyři góly. MEzi úspěšné střelce se zařadili Salah, Džeko a dvakrát skóroval Perotti.

AS Řím nastoupil do prvního zápasu sezony v nejsilnější možné sestavě. V týdnu jej čeká klíčové utkání v rámci předkola Ligy mistrů s Portem, na které se Vlci chtěli naladit pohodlnou výhrou. I proto trenér Spalletti nasadil hráče jako Strootman, Nainggolan, Džeko nebo Manolas. Prostor dostala i nová posila AS, kterou je brazilský bek Bruno Peres. Zebry nastoupily s mladým útočníkem Zapatou, kterého podporoval talentovaný záložník de Paul.

Pod pečlivým dohledem arbitra Di Bella se Vlci ujali dobývání obranného valu soupeře. První vážnější příležitost měl na svědomí Bruno Peres, který se chtěl ukázat před novými fanoušky. Zkušený hráč si navedl míč na svoji silnější pravačku a tvrdou střelou protáhl brankáře Karnezise. Na druhé straně se střelou pochlubil útočník Zapata. V patnácté minutě nechal Edin Džeko vzpomenout na loňskou a velmi nepodařenou sezonu. Po asistenci Mohameda Salaha ale minul odkrytou bránu a míč poslal vysoko nad! Útočníci Udinese obranu domácích příliš nezatížili a Řím se mohl soustředit na útočení. První poločas ale mnoho zajímavého nenabídl, takže diváci se odcházeli občerstvit značně nespokojeni.

Spokojený nebyl ani trenér Spalletti, který po nepovedené akci El Shaarawyho jen mávnul rukou. Krátce před koncem první půle se do šance dostal Belgičan Nainggolan, jehož hlavička skončila pouze v boční síti. Do druhého poločasu museli domácí mnohé změnit. Pomohla jim v tom zvýšená aktivita, kterou dodal mimo jiné Mohamed Salah. Egyptský útočník našel šajtlí na přední tyči nabíhajícího Nainggolana, který ale zakončení nezvládl. Deset minut po změně stran se ocitl zcela sám před brankářem Edin Džeko. Brankář Karnezis ale jeho pokus skvěle vytáhl mimo tři tyče.

Klíčový moment utkání nastal jen tři minuty poté když nevýrazného El Shaarawyho vystřídal Perotti. S jeho příchodem na hřiště začala hra AS dávat smysl. Edin Džeko si po hodině hry došel pro penaltu, kterou zahrával právě novic Perotti. Zkušený Argentinec poslal brankáře na druhou stranu a Řím konečně skóroval - 1:0. Domácí pokračovali v aktivním přístupu, který mohl pojistit stoper Manolas. Míč na hlavu řeckému obránci mladý talent Paredes, jenže brankář Karnezis byl na místě ve správný čas. Pátnáct minut před koncem fauloval Badu v pokutovém území Salaha a následnou penaltu opět bez problémů proměnil Diego Perotti.

Zběsilou poslední desetiminutovku načal Edin Džeko, který dopravil do sítě míč od Nainggolana. O pouhou minutu později se první branky nové sezony dočkal také aktivní Mohamed Salah, který sice první šanci neproměnil, ale dorážel prakticky do prázdné brány - 4:0. Ve zbylém čase už Zebry nedokázaly reagovat a podlehly domácímu týmu vysokým rozdílem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AS Řím11004:03
2.Janov CFC11003:13
3.Chievo Verona11002:03
4.SS Lazio11004:33
5.AC Milán11003:23
6.Juventus FC11002:13
7.UC Sampdoria11001:03
 Bologna FC11001:03
 US Sassuolo11001:03
10.Delfino Pescara10102:21
 SSC Neapol10102:21
12.Atalanta Bergamo10013:40
13.Turín FC10012:30
14.ACF Fiorentina10011:20
15.Empoli FC10010:10
 Città di Palermo10010:10
 FC Crotone10010:10
18.Cagliari Calcio10011:30
19.Inter Milán10010:20
20.Udinese Calcio10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (617)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

druhý polčas diametrálne odlišný a zaslúžené víťazstvo, aj keď sa o tých penaltách dá diskutovať (takže aj dipolmacia dobrá, sme na sezónu pripravený 8) ). Hlavne po prestávke jasné taktické zmeny. Paredes so Strootmanom prestali hrať tak blízko seba, takže si už neťukali loptu medzi sebou ako dvaja buzici, ale začal sa hrať fotbal a nakoniec bol z toho v 2. polčase výborný výkon. Dokonca aj ten Emerson začal hrať tak nejak slušne a raz tam namazal Džekovi.

Reagovat
Pinturicchio

První penalta mi nepřišla, navíc byl Džeko v ofsajdu, ta druhá byla jasná. Udine tam mohl taky jednu písknout, ten zákrok na Widmera, ale opakovali to jen jednou, takže si nejsem jistý.

Reagovat
didosh

Kde si zápas viděl?

Reagovat
Alberto Aquilani

zostal som nakoniec doma

Reagovat
smazaný uživatel

starý dobrý Džeko, aspoň že trafil do prázdnej inak fajn zápas

Reagovat
Emmett Brown

Chalani počkali na mňa, lebo som stíhal až druhý polčas 4:0 možno pre Udinese kruté, ale stáva sa. Veľmi sa mu lúbil Kevin, výborný tradične Diego, ten tú hru posunul svojim príchodom o stupeň vyššie, ako som mu v zime keď prichádzal neveril, teraz je jednoznačne na svojom poste jednotka.

Verím, že Porto vyradíme

Reagovat
Pettirosso

Musite

Reagovat
wiggum

Peres jak zahral?

Reagovat
El Bucho

Mně se líbil, na lajně jezdil dobře a byl nebezpečný, hodně centrů apod. Párkrát se dostal do zakončení, ale vždy nepřesně. Směrem dozadu mu asi není moc co vytknout, ale to protože ho zebry moc neprověřili.

Reagovat
wiggum

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Yes AS hned od začátku nahánět Juve nenechat odpočinout vytvořit tlak Forza Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trochu emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak to má být. Jen mě ten komentář o nahánění od začátku rozsmálo, když jsem si vzpomněl na ten náš tragický začátek z minulé sezóny a pak si stejně došli pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

jo já vím... to byl průser že to nikdo nedal letos si myslím že by to mohlo být vyrovnanější mezi AS a Juve Francesco končí tak čekám že se bude chtít rozloučit stylově

Reagovat
Ferguson6

To na nich bude tlak vytvárať polovica timov po 1. kole

Reagovat
smazaný uživatel

letos to bude naopak...už si budou myslet, že je to v kapse, a pak to vyfouknem :-) forza Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houfi

Já bych byl tak rád, abys měl pravdu... ale jsem naprosto beze strachu, že by nepřišla nějaká typická šňůra 5 zápasů, kde budeme rozdávat minimálně po bodu úplně všude a ztratíme kontakt se špičkou (Juve)

Reagovat
smazaný uživatel

AS super...dobrý štart...a trocha mimo misu..David Ivan hosťovačka z Janova do Bari

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko se musel klepat ,jak viděl tu prazdnou branku

Reagovat
Houfi

Asi tak takovej Bacca by dal za AS 30 branek s prstem v zadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Asamoah dela radost.. hlavne at drzi zdravicko.. Sami mohl dat dnes klidne Hattrick ale i tak jeho klasika takze super vykon.. v pohode i Lemina.. ale aby v druhem polocase tvoril hru Chiellini Dani se musi trochu rozehrat v SA ale bude to dobre.. Alex Sandro taky musi zabrat..

Reagovat
Furia Ceca

Chiellini si myslí, že když si dá štulpny na půl žerdi jako Dybala, že bude taky tak dobrej jako on.

Reagovat
Zark

sebevedomi je prvni krok k uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/napoli-done-deal-for-diawara-monday-he-will-undergo-his-medicals/

takze bud nepride nakoniec Rog(nic take sa nepise) alebo pojde prec Valdifiori(jeho agent vcera povedal ze na 100% ostava) alebo budeme mat 8 zaloznikov

Reagovat
FuckT

Diawara je super, keby vysiel aj ten Rog, tak si myslim, ze zrovna Valdi je z nich naozaj najslabsi a asi by mal odist, aj ked tiez by ma to nehnevalo, lebo si myslim, ze si sancu zasluzi. Ale Rog aj Diawara su podla mna obidvaja neskutocne dobri hraci.

Reagovat
Pinturicchio

První poločas suverénní, druhý udržovací trapárna, která nám, jako stomilionkrát předtím, nevyšla a oni se z toho prostě nepoučí.

Gonzalo to, naštěstí, vybavil.

! ! ! Fino alla fine ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain nejvetsi sef, vsem haterum dnes i priste ukaze jak top je

Reagovat
wiggum

Ale v lize o nem nikdo nepochybuje.

Reagovat
wiggum

A jinak, co dnes jeste ukáže?

Reagovat
smazaný uživatel

ukazal dnes a ukaze priste

Reagovat
smazaný uživatel

přecejen ted hraje pod vetsim tlakem nez loni

Reagovat
wiggum

To mozna jo, ale porad to nemeni nic na tom, co jsem napsal.

Reagovat
db18

Sami

Reagovat
wiggum

Sadiq dnes 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned by som ho bral namiesto Dzeka

Reagovat
Furia Ceca

Nakonec docela težkej zápas, Fiorentina v prvním kole, to byl tuhej soupeř na začátek... Tři body, Pipita hned gól v prvním zápase, nejlepší hráči Pog... Lemina a Asa o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

akira

Reagovat
Furia Ceca

Pinturicchio, jaký máš hráče ve Fantě? Já jenom, že každej poločas máš stejně bodů jako já, držíš se mě jako klíště!

Se na to tady vyseru. Pipo mi krade názory, Pintu zase Fantu...

Reagovat
Pinturicchio

Se podívej.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem nevěděl, že se tam dá na kádry hráčů podívat... Tak je to jenom náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nase ?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Noc a den poločasy.Byly tam pozitiva jako Asamoah, už od přípravy mě bylo jasný že je zpět.A samozřejmě Gonzalo, tohle mu usnadní začátek v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Asamoaha je radost se koukat. Muž zápasu.. Zdá se mi jako by už na něm ani nebylo znát to zranění.

Reagovat
Furia Ceca

Ještě klika, že jsme ho neprodali do Chelsea, teď bychom si rvali vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Co za post hral / hrava Paredes?

Reagovat
cresposuper

Registu

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
Murtago

Česká liga se obešla bez vyloučení

Reagovat
10

Sevilla s Espanyolem, to je jiný catenaccio

Reagovat
Hokaido

Ten Vazquez byl jakej v SA? Přijde mi jako génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších a zároveň velmi přehlížených tvůrců hry.

Reagovat
Largo

Reagovat
10

byl stejně geniální...nevím proč dávno nehraje někde ve velkoklubu, protože on byl na stejný úrovni jako Dybala, kterej už minulou sezonu zářil v Juve, zatímco on se zasekl v Palermu a teď je "jen" v Seville

Reagovat
Pinturicchio

On je génius a pravidelně to ukazoval i v Palermu. Debilita všech italských týmů, kterého ho potřebovali, chtěli, nechat ho odejít za takové drobné do Sevilly. Si říkám, co by teď předváděl v Juve, s takovými spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Explodoval by. Za mě určitě lepší hráč než Pjanić.

Reagovat
Pinturicchio

Však mně je to jasný. Klidně mohl vzít oba a nemuseli jsme se honit za kokotina, jako jsou Matuidi a Witsel.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme museli mat ine vedenie, aby ho kupili. Namiesto Pjanica mohol prist

Reagovat
Pinturicchio

Jako retardi jsou tady v tomhle případě všichni, od Sabatiniho, přes Marottu, až po Gallianiho.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Už mi ani neprípomínajte, že išiel do Sevilli. Dva roky som túžil a dúfal, že sa konečne objaví v AC. Teraz viem, že sa s ním môžem rozlúčiť, aspoň mám dôvod pozerať španielsku ligu.

Reagovat
Hokaido

Díky všem. Škoda pro Serii A no, minimálně za něj mohlo Palermo dostat pořádně zaplaceno.

Reagovat
Visca el barca

Dobře pro La Ligu

Reagovat
10

Marotta: "Zaza nás požádal o odchod, hledáme pro něj nový tým. Cuadrada bychom rádi potvrdili co nejdříve."

Reagovat
smazaný uživatel

Simo chce hrát, přirozeně. Jen doufám, že zakotví na hostování někde v Itálii.

Reagovat
10

O tom pochybuju, Beppe ho bude chtít zpeněžit...každopádně nám to nebude vycházet početně, najít někoho na tu roli 5. útočníka nebude prdel.

Reagovat
Votas

Kliiid. Prodáme vám poslední den mercata Joveho za 30.

Reagovat
10

uděláme kompromis na 8m a může být

Reagovat
Furia Ceca

A potřebujeme ho vůbec? Máme Dybalu, Higuaína, Mandžukiće a Pjacu - to jsou všechno hráči, kteří budou chtít pro sebe spoustu minut.

Reagovat
10

jednoznačně ho potřebujeme, jen se koukni, jak často byl Mario zraněnej minulou sezonu...on by dostal minuty i Zaza, trošku ho nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam připadá v úvahu jen Anglie, pokud zpeněžit. A toho pátého neseženeme.

Reagovat
db18

Nenažranci.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže kam? Velkokluby mají plno a pochybuju, že by šel do Janova nebo Chieva...

Reagovat
Pettirosso

Vymenit za De Sciglia

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca, Lapadula, Niang, Adriano + Suso a Honda, ti všichni na 3 pozice. To by si Simo nijak nepolepšil.

Reagovat
Pettirosso

Vcera jsem cetl, ze Lapadulu chteji poslat zpatky do Pescary

Reagovat
Airus

to by bylo asi už moc. Lichty, Dani, De Sciglio a Cuadrado

Reagovat
CubONE

Pojebte sa. Dufam.

Reagovat
Hokaido

Chce ho WHU a ty asi nikdo v Itálii nepřeplatí...

Reagovat
Airus

teď vyskočilo že Conte chce Mandžukiče, protože Lukaku zůstává v Evertonu. Což by se mohlo promítnout do řečí o Cuadradovi a skončit to patovou situací

Reagovat
Kincl

Dotaz byl někdo třeba v nějakým větším městě v Itálii na dovolené v době kdy tam přijel třeba Juventus, Řím nebo Neapol? Bývá hodně fanoušků v ulicích? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem ve Veroně, když tam hrálo Lazio a to tam moc lidí nebylo, zápas se hrál 15:30 a od jedenácti sem potkal dva lidi v dresu Lazia.. pak sem byl na městským derby AS - Lazio a to bylo město narvaný a bylo víc lidí v dresech než bez dresu :D a taky hodně policajtů

A nakonec Inter - Fiorentina a to sem potkal lidi v dresech semtam v centru Milána.. třeba 10-15 za den, ale žádný bordel nedělali

Reagovat
Kincl

Díky letím zítra do Říma a v sobotu tam hraje Juventus s Laziem :) tak abych věděl zda potkám třeba nějaký fanoušky i když se na fotbal tam nechystám :) vzít dres Bayernu by asi nebyl dobrý nápad :D

Reagovat
Radin

U nás na fotbale jsem potkal ex rozhodčího v dresu Dellase za Ŕecko..Asi dobrej troll, i když má nejspíš řecké kořeny, bydlí tady..

Reagovat
Hans82

Dobre ze sme vyhrali hned prvni zapas pozitivum je ze se i tloustik trefil jinak dival jsem se na O2 tv fotbal a meli tam Juventus tv magazin a kvalitne udelane ukazali vsechny goly juve za minuli rok v lize pak tiskovka s Allegrim pak tam bylo o Simone Pepem kdyz za nas hral pak o Prandelim kdyz za nas taky hral a pak historicke bitvy s Interem kvalitne zpracovany porad

Reagovat
CubONE

Bacca dostal o nieco viac lopt a hned to tak aj vyzeralo. Romagnoli a Paletta neisti, aj ked ta pencla v zavere bola dost prisna. Najhorsi Monty, bohuzial. Zla sprava je, ze na registu je v time len Locatelli a Mauri a pochybujem, ze im Montella da poriadnu sancu, takze vidiet ho v zaklade budeme aj dalej.

Carlitos je kral.

FORZA MILAN!

Reagovat
El-Pistolero-68

Podle me Mauri s Locatellim nejsou horsi nez Motovidlo.

Reagovat
CubONE

Tak to tazko povedat, kedze ani jeden z nich este nemal sancu nic ukazat.

Reagovat
El-Pistolero-68

Prave proto by ji meli dostat, protoze nas "kapitan" jich dostal uz nespocet. Je opravdu utrpeni videt ho plazit se na travniku s paskou, kdyz za nas hraji Abate, Antonelli nebo Bonaventura, kteri by ji meli nosit.

Reagovat
Furia Ceca

V útoku Carlitos, v bráně Gigi... Vy nás nějak kopírujete!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tá záloha je naprosto otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táto sezóna nebude nudná u rossoneri. To čo pískol za penaltu, tak sudímu musel riadne stúpnuť adrenalín. Možno pozve Donnarummu aj na Birra Morettiho.

Forza Milan !!!

Reagovat
Milan.B

Bacca je TOP, FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole! Jinak Montolivo tak 2/10, smerem dozadu hroznej, dopredu jeste horsi...Suso, Bacca Niang super!

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca Gigi AC

Reagovat
smazaný uživatel

Aho hrali Suso a Kucka?

Reagovat
smazaný uživatel

AC ide na titul!

Reagovat
AC.Milan

Bacca kral! a Gigio neskutecnej! FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

AC takovýho brankáře přeju. Myslím si, že by každej ze silnějších italských klubů měl mít v bráně Itala. I když mám Handanoviče hrozně rád, tak do budoucna bych tam rád viděl Perrina

Reagovat
CubONE

A Mihov usmev po chytenej penalte Gigia je super.

https://i.gyazo.com/5a27ffc39f75d3323114aaac8069fd8c.png

Reagovat
cervo

hej, to ma pobavilo najviac

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ho vytiahol, dal mu šancu a par mesiacov na to..

v každom pripade siniša a nech sa mu dari

Reagovat
.13

Pohlad typu: "To je moj chlapec "

Reagovat
smazaný uživatel

Ech taky Bacca namiesto nasho nemehla. Taky typ utocnika potrebujeme

Reagovat
Lech

Pro tebe by byl po 2 kolech bez branky i Bacca líné drevené nemehlo

Reagovat
Zark

Zaza je na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekané tři bodíky z Empoli! Ale o to víc hřejou!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Schick?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem špatnej stream,pořád se mi to sekalo,takže nemůžu hodnotit...Ani gól jsem neviděl

Reagovat
.13

Ale skoda toho Ivana. Minuly rok v tych par zapasoch, co som videl, nehral zle. Snad sa tam vyhra a o rok bude spat

Reagovat
Jajinek

Je sice hezké, že De Boer mluví krásně do novin, ale to je nám k ničemu. Nerad dělám soudy po prvním zápase, ale De Boer zcela nepochopil, kde je náš problém, což je na profesionálního kouče zásadní problém. Roky se neustále přesvědčujeme, že Rano je problém...a šup, najednou hraje...nastoupíme do prvního kola s obranou, kde je Rano, Nagatomo a DAmbrosio...

...ale to není ten zásadní problém. My prohráváme, a on dohraje se středem Medel, K-Dog. Na co tam kurva byli celý zápas oba? Máme plnou lavičku ofensivních hráčů, teče nám do bot a on je mění kus za kus...Icardi pak zase nemá míč...vždyť my neměli za celý zápas šanci snad.

Je to každý rok pořád dokola. Nyní se ukáže, jak moc je kouč chytrej, protože některé věci nejsou těžké chytit rychle. Snad na to ale přijde dřív, než bude po šanci bojovat o LM...a nebo dřív, než ho odvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měli. Rannochia ji zazdil, když to kopl přímo do brankáře.

Reagovat
Panděvova ofina

Naprostý souhlas. Ranocchia je prostě problém, kterej se nás drží, jako klíště. DAmbrosio a Nagamoto tam už taky dávno bejt neměli. Střídání Banegy byl fail všech failů, které mohl Boer udělat. A ještě bych měl jednu připomínku ohledně Kondogbii - Nevím, jestli jste si všimli jeho pohybu a celkově postavení na hřišti, ale on jakožto def. záložník nevyhraje snad ani jednu hlavu, takticky je naprosto MIMO, ale úplně. On absolutně neví, kam a k jakému hráči se má postavit. Sledoval jsem ho často i bez míče a nestačil jsem se divit.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak je mozne, ze hrac, na ktereho se snasela ze Sevilly a Monaka jen sama chvala a ktery tady mel hype pomalu jak Pogba, je najednou tak hrozne marny po prestupu do Interu?

Reagovat
10

protože je Inter pohřebiště a nic tam nefunguje

Reagovat
Tomanatura

Ten kadr by v jinem tymu hral s prehledem o titul, no v Interu to proste nejde.

Reagovat
Pipo123

Parádne predstavenie, nervy až do konca, škoda že Marchetti mal blikance v druhom polčase, mohlo nás to stať body, na to si musí dať pozor. Takéto zápasy moje srdce viac nezvládne, takže proti Juve nejaké 1:0 bude stačiť. FORZA SS

Reagovat
olis

skoda, prvy polcas trapny, cele zle, druhy polcas viditelne zlepsenie az na Ghoulama, ale to ze sme si nevedeli vytvorit tlak v nadstavenom case bolo dost trapne

Insigne nema ziadne pravo si po takej trapnej priprave a este trapnejsom prvom zapase pytat zvysenie, naopak, Mertens by mal dostat zaklad a Insigne by mal byt rad za kazdu minutu ktoru moze odohrat

Pescara sa snazi hrat pekny a rozumny futbal takze im budem drzat palce nech sa udrzia

Forza Napoli!

Reagovat
olis

a samozrejme skoro by som bol zabudol, rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

presne Mertens do základu

Reagovat
cresposuper

To sa zase mame na co tesit. De Boer postavil uplne nezmyselne rozostavenie a ked to cely zapas nefungovalo, radsej ho pre istotu nezmenil. Koniec, ked hral Rano v utoku, Perisic beka a D´Ambrosio stopera hovori za vsetko.

Nechcem sudit po prvom zapase, ale toto tak pripominalo Gasperiniho Inter- a De Boer podla mna skonci velmi podobne ako Gasperini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FDB dnes ukazal to, co od neho vlastne vsetci aj ocakavali. toto bolo jedno velke zazmatkovanie, myslim si, ze by som to kludne mohol aj ja odkoucovat, myslim si, ze by som to aj lepsie zlozil. fakt ked som to videl, tak som si uveril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked chcem hrat o LM nemozeme prehrat s Chievom krista

Reagovat
Panděvova ofina

D'AMBROSIO 5 - Non si segnalano sbavature nel primo tempo, Irrati gli sventola ingiustamente il giallo al 29' per un intervento su Hetemaj. Nella ripresa Birsa lo beffa, al pari di Ranocchia, siglando il gol dell'1-0. Fatica successivamente, come il resto del reparto, impiegato come centrale di destra nei tre di difesa.

RANOCCHIA 4,5 - Parte male al 3' quando rischia grosso sul retropassaggio di Candreva (intervento al limite), va vicinissimo al vantaggio al 16' quando Sorrentino compie un vero e proprio miracolo face to face da pochi metri. Degli interpreti di difesa è l'anello debole e non dà quasi mai l'impressione di essere sicuro. E sulla rete di Birsa va a vuoto. Allo stato attuale delle cose non può essere considerato un degno sostituto dei due titolari Miranda-Murillo. La chance di stasera non può che essere considerata sprecata.

MIRANDA 5,5 - Dei centrali è sicuramente quello di maggior affidamento. Prova a intervenire alla disperata sul gol gialloblu, ma la sua scivolata non vale un salvataggio che sarebbe stato clamoroso. Adattato anch'egli quando De Boer opta per la difesa 'a tre', fatica a tamponare e lascia parecchio spazio agli avversari sul proprio out.

NAGATOMO 5 - Spinge poco, e quando lo fa non è preciso. Considerando che dei due terzini il giapponese è quello, per caratteristiche, più adatto a offendere, non si registra una prestazione sufficiente. Inesistente poi con il cambio-modulo.

MEDEL 5,5 - Checché ne dicano i critici, il suo contributo resta comunque importante per questa Inter, e a tratti si è visto anche in una serata buia come quella di oggi. Solita protezione alla difesa nei primi 45', fatica e cala vistosamente nel secondo tempo come tutta la squadra.

KONDOGBIA 4,5 - Un po' al centro, un po' a destra e poi a sinistra. Mai nel posto giusto. L'ex Monaco non trova la giusta posizione con una prestazione che giocoforza ne risente. Non si vede mai. La stagione del riscatto parte con una prova da dimenticare.

CANDREVA 5 - Nel primo tempo si adopera come mezzala destra nel 4-3-3 iniziale adattandosi in un ruolo non suo. Fatica a spingere, probabilmente proprio per il raggio d'azione diverso rispetto al consueto. La condizione fisica non è quella delle migliori, e questa sera si vede. (dal 60' PERISIC 5,5 - Entra nel momento più difficile e prova un paio di spunti, ingeneroso chiedergli di più).

BANEGA 5,5 - Trequartista alle spalle di Eder e Icardi, fatica a entrare nel vivo del gioco. Il brillante jolly di centrocampo ammirato a Oslo contro il Tottenham e Limerick contro il Celtic a Verona non si vede. (dal 59' BROZOVIC 5,5 - Commento simile rispetto a quello di Perisic. Chiamato a dare ordine a una mediana assente, viene risucchiato nelle difficoltà generali).

EDER 5,5 - Si muove tantissimo come sempre e dimostra di aver già raggiunto una buona condizione fisica. Impegna Sorrentino dalla distanza nei primi 45' molla raramente. Sicuramente il meno peggio tra gli uomini offensivi scelti nella formazione titolare. Cala anch'egli nella ripresa, esce forse per stanchezza. (dal 74' PALACIO S.V.).

ICARDI 5 - Il solito match. Senza palloni non si vede e fatica a creare spazio per i compagni di reparto. Nessuno mette in discussione le sue doti da bomber d'area, ma quando la squadra fatica a creare gioco dà l'impressione di essere fin troppo un corpo estraneo. Deve assolutamente migliorare a palla lontana.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank de Boer: - 10

Reagovat
Pipo123

Na Juve bude kľúčové aby sa vrátil Radu aj Lulič, budeme ich hlavne v defenzíve potrebovať. Lukaku sa má ešte čo učiť, v druhom polčase nevedel ktorá bije a čo sa vôbec deje.

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku

Reagovat
Pipo123

On nehral zle, v prvom polčase to bolo dosť dobré, smerom dopredu sa nebojí, lopta mu neprekáža, ale v obrane je mimo, hlavne pozične, na tom musí zamakať.

Reagovat
10

tak to už s Hoedtem máte v obraně 2 takový...jen polovina obrany, která vůbec neví co se děje, to je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku - tomu snad este nevysiel jediny zapas

Reagovat
Pipo123

Včera bol Hoedt náš najlepší obranca, bez srandy hral lepšie než De Vrij a to hasil za Lukakuho na ľavej strane, dal navyše gól. On sa zlepší, v prvej sezóne naskočil do rozbehnutého vlaku a musel hrať základ, jasne musí sa toho ešte veľa učiť, ale pokrok je tam vidieť. Prišiel Walleca a Bastos, takže ak by mu to nešlapalo náhrada za neho je a Lukaku hrať základ nemôže, to je náhrada za Raduho, bohužiaľ ten sa zranil, takže podobne ako Hoedt do toho naskočil po hlave a učí sa za jazdy. Keď si pozriem ako často býva mimo Romagnoli v AC a čo vôbec stál tak aj ten Hoedt ma ukludnuje po minulej sezóne, hold taliánske obrany stoja za totálne hovno a včerajšie prestrelky boli toho dôkazom

Reagovat
Nuno čomes

Ok. Vystřízlivění po prvním kole.

Dnešní shrnutí:

Reagovat
Pipo123

Ako hral Candreva ?

Reagovat
Panděvova ofina

Bez myšlenky, ze začátku mu míč spíše překážel.

Reagovat
Pipo123

Tak Candreva toho moc nevymyslí, nie je to Anderson, on potrebuje loptu dobehu a utekaj na brankára

Reagovat
cresposuper

Furt kazil, ale v 4231 by to bolo podla mna lepsie.

Reagovat
Pipo123

"Wando, Ranocchia byl v utoku lepsi jak Icardi. Kdy budes nase vedeni vydirat znovu, de*ko?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí hrál dneska dobře. Vůbec jsem mu nevěřil, že se prosadí ale tohle vypadá hodně dobře.

Reagovat
El-Pistolero-68

A co Shick? Koukal jsem, že dostal půl hodinu, což je fajn v takové konkurenci. I když asi hraje hlouběji, než byl zvyklý v ČR.

Reagovat
cink

Reagovat
El-Pistolero-68

To to bylo tak zlé?

Reagovat
smazaný uživatel

Schicka jsem neviděl.

Reagovat
Furia Ceca

Já tomu českýmu Bernardeschimu taky moc nevěřil... No uvidíme jak mu to půjde dál.

Reagovat
Ragazzo d'oro

co to je zas za přirovnání?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Linetty, nevíte? Vypadá to na trvalou základní sestavu?

Reagovat
El-Pistolero-68

Viděl někdo toho Schicka? Pettirosso?

Reagovat
Pettirosso

Zapas jsem nevidel bohuzel, mozna Doriano.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem už psal výše,stream na prd,neviděl jsem ani gól...

Reagovat
Pettirosso

ty streamy co poslední dobou nahovno a i sopcasty na Juve padají

Reagovat
Yzemi

nevím proč, ale ace jedou lépe

Reagovat
Pettirosso

já do teď nepochopil, jak to rozchodit..

Reagovat
Yzemi

potřebuje to nějaký přehravač co to umí spustit, já používám VLC player

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu dnes kvalitni vykon, potesil Lombardi, necekal jsem, ze Simone da prilezitost mladikum hned zkraje sezony. Ta stredova trojka Biglia-Parolo-Sergej taky fungovala dobre. Vylozene spatne zahrali jenom Marchetti (pokud v tom hodla pokracovat, Berisha do brany prosim) a Lukaku, ktery jenom dokazal, ze taktika je pro nej slovo z jineho vesmiru. Juve proste musi stihnout Radu a uprimne bych misto Lukaka radsi videl i Lulice, pokud by to Stefan nestihl.

Reagovat
Pipo123

Strašná výhoda že Simone trénoval Primaveru a pozná hráčov, PIoli by pri absencii Keitu a Andersona hodil na krídlo Saviča alebo Parolo a bolo by to na hovno. Simone práve naopak dal šancu mladšiemu hráčovi a ten hned v prvom zápase v Serii A gól. Bolo by načase aby hráči Primavery dostávali šance, v príprave sa ukázal skvele aj Murgia či Prce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za to rad. Nakonec se setrvani Simoneho ukazuje jako to asi nejlepsi reseni. Za me rozhodne lepsi nez Bielsa, ktery ty tymy vede stylem "Po me at prijde potopa".

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, este stale som v tlaku po tom co som videl.

FDB vravel po zapase, ze sme este fyzicky slabo na tom, ze hraci este niesu ready odohrat celych 90 minut. aj tak by si vsetci zasluzili vyfackat.

inak ze je mozna vymena Erkin - Criscito.

Reagovat
snuff24

ta výměna by byla super

Reagovat
smazaný uživatel

tak takuto naloz som este nevidel na hracov :)) ale super, treba ist tvrdo

http://sempreinter.com/2016/08/22/player-ratings-chievo-verona-2-0-inter/

Reagovat
10

ten popis Nagatoma je geniální

Reagovat
Jajinek

a mě ste se vždycky smáli, když jsem ho přirovnával k sově kropenaté

Reagovat
smazaný uživatel

uz len dufat, ze si to vsimol aj De Boer. aj Ranocchiu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

"Literally looks & plays like a headless chicken on amphetamine."

Ty vole.

Reagovat
Lech

Reagovat
Jajinek

OT: Nevím, jestli je tu někdě olympijská diskuze, ale Riu je konec, tak malé hodnocení

Tak jsem si před olympiádou v Riu vsadil na to, že Česko získá více než 10 medailí. Byl tam krásný kurz 2,9… tak jsem ti to všechno zanalyzoval a propočítal… a nakonec to nevyšlo o jednu jedinou. Celé hry ale ukázaly, jak jsou celé analýzy k hovnu, a v tom je ten sport krásný.

I přes to, že v Riu rozhodně nedokázali uspořádat tak přívětivé hry jako v Londýně, či organizačně dokonalé jako v Pekingu, je to Olympiáda a tu si prostě užijou i sportovní fanatici i ti, kteří sporty sledují jednou za 4 roky. Je krásné fandit ve 12ti lidech u televize sportu jako Judo, o kterém ani jeden z lidí přítomných v místnosti nemá ani páru, ale pořvávat ve stoje hlasitě na rozhodčího, ať dá soupeři kartu a na Krpálka, ať už ho prostě sejme. A právě kvůli těmto momentům ta Olympiáda má prostě smysl, i když všichni víme, že je to jen komerční ryto pro MOV a generální sponzory.

Rozhodně nejsem zastánce těch řečí, že z našich daní jezdí sportovci na OH na výlet, když se jim závod nepovede a skončí někde hluboko ve startovním poli. Je to nesmysl, na OH jsou přísná kritéria, jak se kvalifikovat (bohužel dost různá a složitá napříč sporty) a pokud se tam někdo dostane, je to obrovský úspěch a má právo tam závodit bez ohledu na umístění. Na druhou stranu, olympiáda je o těch medailích a v tom jsme letos trošičku z českého týmu zklamaný. Ne proto, že by 10 kovů bylo málo, je to český nadprůměr, ale třeba proti Londýnu je to pohoršení, zejména výrazné v počtu zlatých. Problém však vidím v tom, že těch lidí, co mělo na medaili, bylo v českém týmu v Riu 2x tolik, než kolik jich máme. V čem se ale odlišuje český tým, třeba od toho amerického je ta mentalita. Američani se prostě nikdy nespokojí s neúspěchem, 4 roky trénují a pak na OH předvedou své osobní rekordy. Možná to někdo považuje za špatnou vlastnost, já však ne. Kdežto u nás je to někdo naopak. Krásný příklad je oštěpař Vadlejch. Plných 6 hodů z téhle sezony by mu stačilo ve finále na bronz. Není schopen ve finále hodit ani to, co hodil v kvalifikaci, přesto po finále řekne, že je vlastně spokojený. To je prostě chyba.

Nicméně bych chtěl všem českým sportovcům a celé výpravě a doprovodu, který je neméně důležitý, poděkovat za krásnou reprezentaci a za 16 dní, které jsem si maximálně užil (i když z toho ponocování jsem snad i onemocněl).

Každá olympiáda je plná příběhů, které si pak fanatici jako já pamatují do konce života. Mezi vrcholy se pro mě zařadily bez uvedení pořadí:

- smůla české deblkánoje na poslední protivodě, kde ještě vedli o třídu

- naprosto národně uvědomělý výkon českých tenistů, kteří prostě chtěli v té výborné partě ty medaile urvat, a to ještě s úsměvem na rtu (doporučuju rozhovor Lucky s Bárou s Mírou Bosákem po ceremoniálu ve studiu, to bylo tak pozitivní, až to vhánělo slzy do očí)

- naprostá profesionalita Sagana, který 2x píchl, jednou měnil celé kolo, ale závod nezabalil, dojel a ještě pak prohlásil, že se na nic nebude vymlouvat, že by na soupeře i bez technických problémů stejně neměl

- čínská plavkyně, která se smála celé hry do kamery jako lečo a ještě otevřeně mluvila o menstruaci

- neuvěřitelný světový rekord na 400 metrů, kdy jsem opravu nevěřil, že někdo může někdy Michaela Johnsona překonat

- to, že český basket na tom nebude až tak špatně, když jsme v kvalifikaci vypadli až s olympijskými finalisty, tedy vlastně šampióny za nepřemožitelnou Amerikou, která i bez Jamese a Curryho zase neprohrála ani zápas

- spravedlivost Moderního pětiboje, kdy se opět prokázalo, že když si vylosujete Hatátitlu, který neumí skákat a zatočit, tak jsou 4 roky přípravy v tahu

- plážové video, které natočily české plavkyně – pro mě lepší než medaile

- to, že Honza Železný dokáže dostat do finále tři oštěpaře, což je obrovský úspěch, ale zejména to, že kdyby pár týdnů potrénoval, tak by z fleku hodil o 5 metrů více jak oni a bral by placku

- kamarádství českého čtyřkajaku, kde podrželi blijícího kolegu a nakonec to v úchvatném souboji bylo na medaili

- Olympijský park na Lipnu, kde jsem byl osobně a na rozdíl od fotbalových Žlutých lázní měl opravdový smysl

- všechny souboje, rozhovory, příběh a vlastně cokoliv, co se dělo kolem Lukáše Krpálka…zejména moment, kdy mu hrála česká hymna, což je vždy to nejkrásnější z her

- Usain Bolt – netřeba komentáře

Samozřejmě, že bylo i mnoho negativ…brazilskými hulváty v hledišti počínaje, ale to asi nemá cenu rozebírat.

Byla to olympiáda, byla krásná a zase ukázala, jaký obrovský smysl má v životě lidském sport.

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkný, když to takhle někdo cítí.

Já za sebe musím říct, že to po dlouhé době byla olympiáda, kterou jsem nijak moc neprožíval. Nebo takhle - prvních asi 5 dnů jsem to sledoval. Pak to upadlo a vlastně až v sobotu na grilovačce jsem zjistil, že v neděli OH končí.

Počet českých medailí byl OK, ale jen jeden vítěz je málo. Nicméně - ne vždy to vyjde a nám na těchhle hrách štěstí spíš nepřálo než naopak.

Jako moment her pro mě byla z našeho pohledu čtyřhra a trefený oko. To nějak nemůžu strávit. Moment her celkově nemůžu pro minimální rozhled úplně určit, ale jako výhru spravedlnosti beru, že Bolt dvakrát utekl nafetovanýmu Gatlinovi. Naopak jako prohru spravedlnosti beru, tě Gatlin startovat mohl a plno čistých ruských sportovců ne. Já asi i dokážu pochopit, proč byli Rusáci potrestaní takhle en bloc, ale už prostě nemůžu přijmout situaci, že může startovat dvakrát přichycený Gatlin.

Ještě bych se vyjádřil k situaci Semenya. Ona sama za to nemůže, ale na jejím případu se dá demonstrovat, že rozdíly mezi mužem a ženou už jsou v současné době někdy ne úplně jasné a nepovažuju za spravedlivé (ale nepovažuju se za znalce, který by to měl rozhodovat), že ona se svojí horou svalů silně připomínající mužskou hodně vypracovanou muskulaturou může soutěžit se ženama. Jak říkám - ona sama za to nemůže, ale je otázka, zda to nezkusit nějak systematicky začít řešit.

Reagovat
Yzemi

za Gatlina a Rusy, v podstatě souhlas i Semenya - je mi jí líto, ale se ženama by soutěžit neměla.

Reagovat
Yzemi

moc hezky řečeno, dík

Reagovat
mojmira

byl jsi přímo v Lipně nad Vltavou?

Reagovat
Jajinek

Jj

Reagovat
mojmira

a nenakoukl si do stanu Ministerstva průmyslu a obchodu, jak byl hned vedle hlavního vstupu? já tam byl, kromě minulého pondělí a úterý, celou dobu jak organizátor za naší VŠ

Reagovat
sinter

Pre SK: taktiež 2x smůla v neprospech zlatej medajly...v jednom z týchto prípadov, ale bohužial už typícká ženská psychika dotyčnej dámy z vrcholových pretekov. A Sagan, len dokázal, že by z toho bolo veľmi pekné umiestnenie myslím že uplne v pohode v top 8, ale jeho chybami sa o toto umiestnenie pripravil.

U nás je to v podstate len o dvoch športoch a sem-tam nejaká výnimka...atletika na SK v podstate neexistuje, plávanie veľke sklamanie, strelba...kde sú tie časy?, silové športy....tak jedine silou mleť hubou hladať vyhorky a nadavať v diskusiach na CZ sportovov.

top pri čom sa bavil najnaj: Preteky cykl. jednotlivcov, Cancellara, šerm družstva finále Rus-Fra, Phelps, Bolt, Semi mužského volejbalu, srbsky basket, chodza 50km, ženské cross bike, prvých 15min mužský cross

Reagovat
Alberto Aquilani

Okrem nás som teda videl ACM, Neapol a asi polovicu Juventusu. Podľa mňa AC nie je na tom tak tragicky zle, aj keď dať 2 ľavonohých stopérov vedľa seba nechápem, každopádne útok a obrana je na vysokej úrovni. Tipoval by som ich na to 4. miesto celkom vpohode. Neapol IMO problémy mať bude, ale v prvej trojke ich nemá kto iný ohroziť. Odišiel im už Higuain, s ktorým by včera vyhrali. Insigne aj Koulibaly bohvie ako sa k tomu postavia, ale včera boli hlavou mimo. Navyše, budú hrať minimálne 6 zápasov LM a to si už Sarri nemôže dovoliť vypúšťať. Zvlášť kapitolou je pre mňa Fiorentína, ktorá prehráva 10 minút pred koncom o gól, a len si vymieňajú stopéri loptu so záložníkmi a neprejdú polovicu. Tam vlastne ani nebol nejaký náznak toho, že by za tým gólom išli, toto nevidieť ani v III. slovenskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neapol vidím podobne - 3. len za to, že ich nemá moc kto preskočiť

Reagovat
Airus
Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za povolení

Reagovat
wiggum

To zase co je za komedii s tim Diawarou?

Reagovat
olis

pride, len nebude zdravotna v Rime ale v treningovom centre

Reagovat
wiggum

Jo tak.

Reagovat
Pipo123

Lulič stihne Juve, Radu začal trénovať, ale je otázne či stihne zápas. Vrátil sa aj Keita a mal sa ospravedlniť Simonemu, takže sa očakáva jeho nominácia na zápas proti Juve. Trénuje už aj nová posila Bastos

Dúfam že pri prípadnej absencii Raduho dá na ľavú stranu Luliča, byť tam Lukaku tak ho Dani zožerie za živa

Reagovat
Pettirosso

Prosim Lukaku!

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne. Lukaku proti Juve hrat nesmi. Jinak nemas nejake blizsi info k Bastosovi? Jeho prichod mi uprimne moc smysl nedava, protoze ve stredu obrany problem nemame a jako ctvrty stoper mohl prijit nekdo typu Andreolliho.

Reagovat
Pipo123

Jedine toto, http://gianlucadimarzio.com/calciomercato/fisicita-solidita-e-spalla-ideale-per-de-vrij-ecco-bastos-nuovo-rinforzo-difensivo-per-la-lazio/

Videl som ho proti Zenitu kde hral dobre, výhodou je že vie hrať ľavačkou aj pravačkou. Štvrtý stopér nebude, já čakám že on sa dostane do základu na úkor Hoedta, ale až časom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem prave do budoucna pocital se zakladem de Vrij-Wallace, co jsem ho videl v Monacu, hral vyborne. Mozna se ale jenom pripravujeme na budouci odchod de Vrije, coz je asi realne, pokud tuhle sezonu zvladne bez vetsiho zraneni.

Reagovat
lucius6

Lulič je podle mě stejná prohra jako Lukaku, akorát, že Lukaku má alespoň potenciál, Lulič nemá nic než svoji bojovnost, která je sice fajn, ale pokud tahle bojovnost spočívá v tom, že za zápas vyprodukuje 3 penalty pro soupeře, když jim zakopne o nohu, tak to je opravdu k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juve je na levem beku lepsi Lulic. Sice ani v jeho pripade to neni zadny zazrak, ale porad hraje pozicne lepe nez Lukaku. To taky ukazuje, jak "kvalitni" nakup Lukaku byl.

Reagovat
Pipo123

Hlavne na Juve by som skúsil taktiku ktorú sme hrali vo finále Coppy. 3-4-3 Marchetti - De Vrij, Wallece, Hoedt - Basta, Biglia, Parolo, Lulič - Anderson, Kishna - Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych jenom misto Andersona postavil Sergeje. Kishna by mohl hrat pod Immobilem, Anderson pak jako za nej jako prvni stridani.

Reagovat
FuckT

“Everybody makes the choices they feel they should make, so what can I tell you,” Cavani told Gazzetta journalist Alessandro Grandesso. “But I would never have done that.”

::thumbsup: Toto je hrac, ktory chyba. Aspon nepocuval ako takmer 30 rocny Disney music.

Reagovat
smazaný uživatel

ať si Higuaín poslouchá, co chce, to je jeho věc rozhodně lepší Disney music než nějaké techno, tuc duc, apod. zhůvěřilosti

Reagovat
Pipo123

Techno je super

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Pipo, zvuky neandrtálců mi nic neříkají.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pipo123

Na techno party chodia najkrajšie ženy hudba je len akože

Reagovat
Yzemi

hudba není žádná, ale ženské tam chodí opravdu luxusní.

Reagovat
Pipo123

Mne tá hudba nevadí, počúvam všetko možné, jedine že techno a podobné veci nemôže počúvať v aute, to mám potom ťažkú nohu a mám tendenciu ísť rýchlo, ale na nejakej párty je to super. Chodia tam mladé babenky, fetnuté trochu ale to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zabiják.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
CubONE

Ako ten beat znie ako 90.roky, ale hodit Die Antwoord ako propagaciu techna.

Reagovat
Pipo123

Nie ako propagáciu techna, já ich ani nepoznám, len dnes som ich počul náhodou som prechádzal nejaké pesníčky na youtube.

Reagovat
CubONE

Oni su divocina aj nazivo, dokonca ich nejak zakazovala cirkev istu dobu kvoli vraj satanistickym textom.

Reagovat
Yzemi

za hudbu to nemůžu považovat, poslouchat se to dá snad jen pod vlivem lentilek. Předestírám, že jsem to nikdy nezkoušel.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

ty si tragéd tyvoe

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

sorry

Reagovat
FuckT

Tak sorry, tiez nemam rad techno ale radsej by som si vypocul to ako Disney music. Ale obe rad vynecham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Hodně krátké by mohlo být angažmá Canera Erkina v Interu Milán. Turecký obránce přišel v létě zdarma z Fenerbahce, nový trenér Frank De Boer s ním ale příliš nepočítá a začíná se tak spekulovat o dalším stěhování.

Reagovat
cresposuper

Tak Erkin je rovnaky traged ako Montoya, ten tu nema co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

hej lebo Nagatomo je vyhra...hlavne vcera bol..

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer hlavne nech sa spamata a skusi spoznat hracov akych ma v time. lebo vcera to bola kardinalna ukazka toho, ze trener absolutne nepozna svojich hracov.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že čím skôr vedenie pochopí že De Boer je cesta do pekla a pošlú ho do prdele. Konečne máte dosť dobrých hráčov a ak to bude sabotovať tréner tak zase skončíte na 5-6 mieste a celá sezóna bude prejebaná. Prandelli

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli by bol top. podla mna ho nechaju celu sezonu a potom pojdu po Simeonem. ako ja fakt nechapem na zaklade coho sme ho brali. on sa tak nehodi do Talianska.

Reagovat
Pipo123

Simeone má kontrakt do 2020 či kedy, to je asi nereálne, Atletico bude chcieť veľké odškodné

Reagovat
snuff24

Nijak extra se DeBoera zastávat nechci protože včera to byl fakt Mordor.Ale je pravda, že on zatím o Interu může vědět velkej prd a celkově i o SA a celkově ty košťata typu Rano,Nago nemůže mít následovaný vůbec a zvlášť když kolem sebe mají opět jenom průměr tak ta jejich špatnost tak nevyčnívá. Uvidíme v dalších kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride ze nikto v Interi nevidi to, ake su to polena. uz asi 6 rokov. to je priam neskutocne. aj ked vcera cela obrana bola mimo, ale to bolo zapricinene aj FDB "taktikou"

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia i Nagatomo hraji hovno uz asi tri roky. Vsichni to vi, jenom treneri Interu prekvapive ne.

Reagovat
10

nj, ale jak je může znát..? vždyť on nemůže znát ani soupeře, nikdy v Itálii nehrál, netrénoval, neměl čas se na ligu nijak připravit...

kritizovat by se měli spíš lidi ve vašem vedení, který tuhle rošádu vymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, toto mi presne vadilo, ze vlastne on nema s talianskom absolutne ziadne prepojenie.

ale zas neverim, ze nikdy nepocul ze Ranocchia je komedia :)

Reagovat
10

podle toho, co o něm říkal, ho viděl naposledy v Bari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

stejně jako Reto Ziegler v Juve...a dokonce jsou to stejný pozice a dost podobný typy hráčů

Reagovat
Pettirosso

takový Reto Ziegler

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/90181/monaco-offer-roma-moutinho

Ty vole, jestli je to pravda, proč ho nezkusíme místo všech těch Witselů a Mautidiů?

Reagovat
Pipo123

Já mám pocit že stagnuje, už ani v tom Monacu to nie je taká hitparáda, nevyšlo mu ani ME. Navyše Monaco ide do LM a budú chcieť poriadnu sumu za neho

Reagovat
Pinturicchio

Stagnuje proto, že čtvrtým rokem prdolí v Monacu.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo na ňom všetci tak vidíte? Každé mercato od nás za ním každý plače, akoby ho chceli a ako hrá "len" v Monacu a že by posunul AS neviem kam. No, ja si to nejak nemyslím, aj keĎ nehovorím, že už trochu zmagorený naňho názor nemám, po tom, ako o ňom vkuse počúvam, Mne pripadá ako taká o 5 rokov staršia verzia Pjanica. S tým, že je lepší tvorca hry, ale zas je horší smerom dopredu. Nehovorím, že ho mám nejak nasledovaného, ale nikdy ma neuchvávil, navyše jeho posadenie na lavicu pri tomto psolednom Euru bolo pre Portugalsko absolútne klúčové. S ním bola tá hra strnulá, pomalá a predvídateľná, bez neho presný opak.

Reagovat
danko10

Pizarro 2. Pre Spallettiho by bol kľúčový muž, za to dám krk. Stačí tak?

V tom atletickom kokotizme, ktorý predvádzalo Santosove Portugalsko, by by sa stratil aj Pirlo.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

protože je vyloženě špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledy fanty 1.kola na foru

Reagovat
Pinturicchio

Cože? Jak jsem mohl uhrát remízu?

Reagovat
Pinturicchio

Deki dost špatné známky a 10 hráčů, ale i tak jsem čekal, že dostanu rychtu.

Reagovat
Deki

achjo, stačilo dát někoho místo Andersona, ale já vůbec nevěděl, že nemá nastoupit. první kolo mi dává jasný náznak toho, že jsem v draftu pros*al záložníky, na to podle mě dojedu

Reagovat
Pinturicchio

Andersona jsem chtěl brát, ale pak jsem si všiml, že je ještě na olympiádě. Mně přijde, že jsem letos prosral celý draft, ok mám asi jen brankáře a obranu.

Navíc i to nasazování hráčů, v naší Fantě jsem nechal na lavici Perottiho, Lexalta, v té druhé zase Baccu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší rozjezd jsem si nemohl přát. Věděl jsem, že olis tam měl Cira s Mertensem, tak jsem se trochu bál a doufal v plichut, ale nakonec vítězství, super.

Reagovat
Koubinhor

že chceme prodat jovetiče ... ty voe, to inter to je pohřebiště v posledních letech... to vedení je úplně blbé a ještě k tomu slepé

Reagovat
Pinturicchio

Za 14,5 bereme.

Reagovat
Airus

po roce v interu

Reagovat
Pinturicchio

Po Luciovi a Hernanesovi by na téhle trase aspoň šel normální hráč.

Reagovat
Airus

právě že ty zkušenosti nejsou dobrý. Cena je to sice dobrá, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepito Rossi chce zase pro změnu pryč z Fiorentiny.

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem nad ním přemýšlel při čtení té zprávy.

Reagovat
Airus

ale jo, proč ne... další hráč do J-medical týmu

Reagovat
Votas

Tak s Icardim hrát nemůže, tak k čemu by byl. Jediný možný vyústění.

Reagovat
Jajinek

Proč by s Icardim hrát nemohl. Klidně může hrát pod ním nebo vedle něj. Navíc hrajeme EL...pokud se zraní Banega nebo Icardi, nemáme variantu...

Reagovat
Votas

přijdou mi jak oheň a led a navzájem si eliminujou svoje užitečný vlastnosti. Jediná možnost mi příjde, že Jojo musí být náhrada za Icardiho na hrot nebo teda střídající žolík a to se nelíbí jak jemu, tak pokladně klubu. Prostě ta situace podle mě k tomu nutně směřovala. Místo Icardiho budou na hrot Palacio s Ederem a Banegovi se nic stát nesmí. Hrozně jsem chtěl, aby mu to u nás vyšlo, ale klub se rozhodl jít cestou Maurita, takže odchod Stevana nás ovlivní míň, než třeba Perišiče nebo Mirandy a jinde moc peníze nejsou. Brožo čekám, že ještě taky půjde, hlavně kvůli Doyenu a místo něj příjde záložník, kterýho si vybere FDB. Jenom doufám, že to nebude Sissoko.

Reagovat
Jajinek

já už bych nyní do toho týmu nezasahoval, rozhodně ne do jeho ofensivní části. Samozřejmě bych nejraději prodal Rana a Nagatoma a přivedl dva alespon průměrné fotbalisty na jejich posty, ale to je bohužel nereálné. Stále doufám, že Jovetič a Brozovič zůstanou...že se je nějak prodat nepodaří, i když vím, že se o tom vedení všemožně snaží.

Reagovat
Votas

Já bych taky nejradši jenom prodal ty lofasy, co se nám smějou do ksichtu

https://twitter.com/Safeeyar/status/767716607418335232?lang=cs

, zaměřil se na obranu a hotovo, ale na to bylo celý léto a nic.

No a u těch prodejů leda by to bylo tak, že se s nikým nedohodne vedení, no. Ale hlavně teď u Broza to vidím fakt bledě, protože jestli se bude Icardimu zvyšovat plat a jemu ne, tak si myslím, že bude chtít jít i on sám a na něj se někdo z PL chytne.

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

A zase budeme tam kde minuly rok - ostane jediny kreativny hrac (Banega) , ktoremu ked sa nedari alebo nehra, stoji cela hra za hovno. Mame 5 bekov, 3 DM a milion utocnikov, ale jedineho kreativneho utocnika ideme strelit...

Reagovat
Dejwa

Kokoti fakt..začínám být fakt nasranej z toho co se děje..navíc jestli jim nestačil ani včerejšek

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze nas caka dalsia sezona, kde budeme len trpiet my fanusikovia

Reagovat
Pinturicchio

Lichtymu se nelíbí vidina lavičky, BVB za něj má nabízet 12 milionů. Místo Lichťáka ma přijít Cuadrado.

Jo, Beppone si holt řekl, že udělal moc dobré mercato a je potřeba to trochu spravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Krok hodný hlupáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má dělat jestli chce odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nepřivádět Cuadrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu lepší na roční hostování Cuadrado než nějakej ukvapenej nákup.

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, ještě 9 dnů, to je strašně moc času...

Reagovat
Pipo123

Dalla Spagna. Lazio-Cerci, c’è l’accordo

Cerci už povedal že slová ktoré boli na jeho instagrame kde "písal" žeby nikdy nehral za Lazio nepochádzajú od neho.

Já by som bol za Cerciho rád, potrebujeme na krídlo niekoho skúseného kto pozná Seriu A, on to v sebe má a Laziu by mu mohlo sadnúť. Čo je ale blbé tak je po operácii kolena a najbližší mesiac by ešte nemohol hrať.

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, nějak ten public image musí opravit, když Lazio projevilo zájem.

Ale Lazio by mohl být klub přesně pro něj.

Reagovat
Pipo123

Já viem že sa v AC nepresadil, ale v Janove to už nebolo také strašné, stačí aby mal dôveru trénera a svoje by si odohral, na krídle máme kopec mladých hráčov, Anderson, Keita, Lombardi, Kishna, takže niekto ako Cerci by sa mi páčil, mladosť je síce fajn, ale chce to aj skúsenosti ktoré Cerci má. Veľa fanúšikov si ho nepraje, ale niekedy sme sa smiali prestupu Candrevu a pozrime ako dopadol

Reagovat
danko10

Pipo, ty si taky optimista, ze to je aj na laziala moc.

Reagovat
Pipo123

Optimista ani nie, ale beriem to inak než ďalší fanúšikovia Lazia, tam čakajú že príde nejaká TOP posila, ale to je zbytočné. Keita, Kishna a Anderson musia hrať, takto by len sedeli ako tomu bolo za Candrevu. Cerci na základ nemá, ale na lavičku ako skúsenejší hráč by bol ideálna voľba. Za nejakých 4-5 mega o ktorých sa píše by sme nemali čo stratiť, ak by sa nepresadil tak si pôjde zase do Janova

Reagovat
Pinturicchio

Cerci není hráč pro velký klub, Lazio by mu mohlo sednout, navíc včera jsi psal, že to Inzaghi hraje na brejky, to je taky něco pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

On mi strašne pripomína Candrevu v tomto, takže by som to občas prekúsol

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..ale ta Niangova prihravka

Reagovat
Pipo123

http://gianlucadimarzio.com/calciomercato/lazio-sempre-piu-vicino-larrivo-di-dirar/

Takže nakoniec Dirar ? To by som chcel skôr Cerciho, ale tak možno odíde Keita a prídu obaja

Reagovat
lucius6

Neřikal Cerci, že za nás nikdy hrát nebude?

Reagovat
lucius6

aha, už jsem si toho všiml

Reagovat
Pipo123

koho skôr ? Dirar či Cerci ? Alebo obaja, ideálne Keita do Monaca za Dirar + 20 mega

Reagovat
lucius6

Cerci má větší maximální výkonost, ale je víc nejistý, že bude hrát dobře a Dirar je údajně docela dříč, co i hodně brání a dělá takovou tu "neviditelnou" práci. Já osobně bych možná radši Cerciho, ale oba dva nám mohou pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

Dirar by byl vyborna posila. A Keita doufam pujde tak jako tak, jeho chovani je neakceptovatelne a neverim, ze by nedelal problemy i v prubehu sezony. Cerciho maximalne na hostovani bez povinne opce, v AC hral tragicky a prestupova castka by nebyla tak nizka, aby to stalo ze ten risk.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pettirosso

ty vole, to není ani možný Di Maria už musel být zoufalej, jak líp mu to má nachystat..

Reagovat
Pinturicchio

Já si až v půlce videa všiml, že to všechno je z jednoho (!!!) zápasu Ty vole, u takového Zlatana bys tohle nedokázal poskládat ze všech zápasů jeho kariéry.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to fakt šílenost.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
El-Pistolero-68

Každopádně to zatím vypadá, že Zlatana v úloze střelce nahradí ne Cavani, ale Kurzawa.

Reagovat
Pinturicchio

Nešel Guardiola nakonec do PSG?

Reagovat
Pipo123

U neho ma to ani neprekvapuje, strašné kopyto, odmaká zápasy aby potom predvádzal takéto niečo. Je docela záhadou prečo ho PSG ešte nepredalo

Reagovat
cresposuper

Najskor preto, ze dal za nich 81 golov v 148 zapasoch.

Reagovat
Pipo123

Ano pekné číslo, ale on takto zahadzuje pomerne často, pozri na Zlatana, ten si tam robil čo chce, veď PSG tam nemá absolútne žiadnu konkurenciu, takú dominanciu neponúkne ani Juve v Serii A. Aby tam každú obranu rozobrali o 3 góly a viac

Reagovat
cresposuper

A to ho maju predat preto, ze Zlatan je lepsi? Cavani je uplne top hrotak, obrovsky pracant a strelec, k tej dominancii predsa prispieval aj on. Mimochodom, kolko hracov napr. dalo tri sezony po sebe v calciu 23+ golov?

Reagovat
Pipo123

Netuším, ale Cavani je pre mňa palič, často to zadrbe tak ako v tom videu, jasne dáva kopec gólov, ale tá efektivita by mohla byť ešte lepšia, na druhú stranu na jeho obranu, často hraje na krídle čo ho limituje

Reagovat
cresposuper

Jednak to, co ty hovoris, kvoli Ibrovi musel hrat mimo svoj post. Ale hlavne si nemyslim, ze je to palic, on ma praveze skvele zakoncenie aj v tazkych situaciach a vyborny vyber miesta; ani tie cisla proste nie su nahodne.

Reagovat
Furia Ceca

Co se s ním přes léto stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

přes léto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

...ale spoluhráči úplně v klidu, normálně by se tam všichni chytali za hlavu už po druhý šanci

Reagovat
Pinturicchio

Si zvykli, ... "aaa, Cavani v šanci, whatever".

Reagovat
brenk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cervo

kedy sa pohadal s vedenim a kam mu zakazali prestupit? toto je snad jasny futbalovy strajk, zeby bolo este nejake prekvapenie ku koncu leta?

Reagovat
DelPiero137

Zo zaciatku som si myslel ze je to nejaky zostrich "naj" zapasov az potom som si vsimol ze je to z jedneho zapasu...

Reagovat
Pipo123

Kritizoval som obrany v Serii A, ale pri pohľade na to čo robí Abdennour a Vezo sa musím len smiať

Reagovat
olis

moze to ojebat, kokoti nie su normalny ak je to pravda,

Sportitalia - Gabbiadini all’Everton, Zaza al Napoli: prospettiva concreta! Contatti importanti per il bianconero in serata

Reagovat
olis

kurva normalne ma oblial studeny pot ked som to precital

Reagovat
Zaschrona

To bude nejaka blbost, ne? Moc si teda neumim predstavit, ze ted pustite jeste Gabbiadiniho.

Reagovat
olis

ja neviem, vsetko je mozne, uz nebudem hovorit nic s istotou, neviem co beha v hlave Sarrimu, ADL a Guintolimu ale ak je toto pravda tak asi nejake drogy

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/news-en/napoli-offer-for-maksimovic-torino-refuses-chelsea-also-interested/

a kokot Cairo nech sa uz tiez uvedomi a preda ho do Chelsea pod 20, aj tak kazy vie ze sa tak nakoniec stane

Reagovat
svkmd

asamoah aj lemina v top zostave kola ešte k tomu aj bonuci aj chielo. Držím asamoahovi palce nech mu zdravíčko slúži

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro Icardi has penned a new contract with Inter although they are unsure when the announcement will come. Within the contract is a 110 million euro release clause which is only applicable to teams outside Italy.

Criscito sa chce vratit do Talianska a my by sme mu v tom mohli pomoct, to si myslim, ze by mohla byt posila, aj ked podla mna by sme u nas spravili aj z CR7 lahky priemer.

a stale sa spekuluje nad tym Joao Mariom, ako alternativa by mohol byt Sissoko, co by bol podla mna mega pruser. vlastne obidvaja by bol skor flop.

nechapem ambicie predat Jovetica, a uz vonkoncom nie Brozovica.

byvaly hrac Interu Paganin celkom pekne povedal o De Boerovom debute:

“De Boer has had little time to work. It was unthinkable that everything would be ok, but from a tactical point of view I struggle to understand the team’s approach. The change has led to a back 3 instead of 4-3-3, frankly, I do not understand it, his idea was different, I thought it was very strange. When you play against Chievo, you must have superiority on the wings, so why try to attack down the middle? Inter made it easier for Chievo, as the match would have been prepared in a whole different way.“

Is De Boer tactically immature for calcio?

“I do not know, it’s too early to tell. Italian football it’s all about tactics, you can’t concede a thing, against every Serie A coach just like against Maran’s Chievo. Italian football is based on details, if you for example never catch the opponents trequartista like Birsa for instance, he will score 2 goals against you and seal the match.”

“We say that things are not very clear, Mancini has left in fact a hole and you can not expect De Boer to wave the magic wand to solve everything. There will be work, it is too early to make considerations, but an important club must have its own identity tactic regardless of adversary.”

Reagovat
Airus

110M Tak ten jen tak neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak mu vyjde sezona, tak si myslim, ze v zahranici by sa nasli nejaki dementi co by to dali :)

Reagovat
smazaný uživatel

lensom po prvom zapase obrovsky pesimista, ze sezona nevyjde nikomu v Interi.

Reagovat
Airus

1. zápas Interu jsem neviděl. Takže nevim. Ale 110M nedá nikdo, možná s tím Inter počítá. Ale jestli mu vyjde sezóna tak půjde za 45M do Arsenalu Možná už v lednu.

Co ten Jovetič? Se ho chcete vážně zbavit?

Reagovat
smazaný uživatel

no od vcera sa o tom pise dost intenzivne, ze ho chcu predat. tak isto divny krok. tak ako vyssie pisali chalani, zrani sa banega alebo icardi a nema ich kto nahradit. navyse hrame EL. je tam bordel v tom klube. ten tim na papiery nevyzera zle, ale nieco tam nie je v poriadku uz pekne dlho.

Reagovat
Airus

Alespoň máte fajn dresy. Možná jenom ta žlutá by mohla být do zlata, ne tak reflexní

Reagovat
stuff

To uz sa vravelo pri jednom Argentinskom utocnikovi. A hla!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně může mi prosím někdo racionálně vysvětlit, jestli se opravdu zajímáme o J. Maria, Sissoka a Gabigola, proč tomu tak je, když nám uprostřed obrany při zranění jednoho z dvojice M&M (už zřejmě ne trojice, alespoň toto Mancio chápal) bude běhat jistý kolohnát úrovně krajského přeboru a na krajích obrany za každého stavu naprosto nekompetentní hráči? Ansaldi jako č. 3 a D'Ambrossio jako č. 4 OK, ale prostě vyhodit takové pálky za posty kde hráče máme...

To jako vážně reálně ve vedení nevidí?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja mam pocit, ze z noveho vedenia malokto vie nieco o futbale. ale tak je tam Ausilio, Zanetti, co by mohli nieco povedat k tomu.. som z toho nestastny

Reagovat
Nuno čomes

Já už to psal u preview.. Nevidí.. neuděláš nic. On tam prostě suše postaví toho dementa na stopera, aby opět podal nejhorší výkon ze všech, opakovaně. A co vyváděl v Sampdorii? patřil tam mezi nejhorší. Beky nemáme, tady není o čem. A upřímně, kdyby byl zájemce o Handu, tak ho pustím. Čím dýl, tím víc se mi zdá, že si nějak nediriguje obranu a jasně, pochytá toho hodně, ale u některých situací to má na párku. Je rozdíl dostat gól když se aspon zkusíš hodit a nebo když zůstaneš stát přikovaný na lajně a neuděláš ani pohyb. Potřebujem mladou krev, která to aspoň odjezdí a potřebujeme lídra. Ten kurva chybí.. když to porovnám se Zanettim, Cambiassem, Figem.. Pásku má nevýrazný spratek Icardi, kterého stejně není vidět. Nebo Medel, na ktrerého jsem už vysazený, s tím jeho fotbalem ať se střelí do Anglie, hráč o ničem. A nebo může kapitánovat hodný strejda Miranda Tady prostě musíme čekat na dar od Boha nebo nevím co se musí stát. I ty rádoby posily nebo tak. To je uplně jedno kdo přijde, je jasné, že u nás bude z půlky špatnej. I Banega bude mezi tou sebrankou jako chudák. Je to škoda. vedení jména umět umí, ale pracovat s něma už neumí ani náhodou.Jinak byl jsem rád, že skončil Mancini.. Ale nahradit ho FDB..

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
olis
Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

Ve složité situaci se ocitl útočník Antonio Cassano, s nímž už nepočítá Sampdoria. Italský fotbalista ovšem chce dodržet smlouvu platnou do června 2017 a nehodlá se stěhovat. Problémy má už po tréninku, podle posledních zpráv totiž měla situace dojít tak daleko, že Cassanovi není dovoleno používat stejné sprchy, pod nimiž tréninkovou dřinu smývají jeho spoluhráči

to co zas vyviedol? jeho zahodeneho potencialu je mi ovela viac luto ako u Balotelliho.. skoda. Osvaldo detto

Reagovat
Rarášek

Není mu dovoleno používat stejné sprchy, to co je tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

no napada ma viacej alternativ ze preco :)

Reagovat
Rarášek

Ale jen ať ho v tom vykoupou, víc místa v sestavě pro Schickyho .

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase Fererro vyvádí? Tak si ho tam neměl brát,když to mohl dopředu tušit..Nebo mu měl dát smlouvu jen na rok..To je zas cirkus

Reagovat
Pipo123

Na AS bol včera ešte kurz 1,60, dnes už 1,95, zranil sa niekto či ?

Reagovat
Alberto Aquilani

zistili, že bude hrať Palmeiri v základe

Reagovat
olis

ja som vedel ze s tym tipovanim treba pockat na koniec mercata, ako by spekulacie o zazovi neboli este dost, dnes sa k tomu pridal aj Mangala ale aby to nebolo vsetko tak len hostovacka bez vykupky a plat 3,5 mega

Reagovat
Deywid

ja som dnes čítal, že ste dohodli Maksimoviča, Caceres aj Mangalu :-D

Reagovat
olis

no uz aj ja, som vybral tie najhorsie varianty

este sa pise ze skusime aj Cavaniho

Reagovat
Deywid

podľa Gazetty Chelsea ponúkli £47.3m + £2.7m bonusy....ak vážne budete platiť Mangalovi 3,5 mega plat, tak potom Koulibali neakceptoval vylepšený kontrakt a pojde preč....alebo predáte Albiola...ale čo bude nakoniec s Maksimovičom ?

Tieto talianske špekulácie ma strašne bavia

Reagovat
Deywid

*Chelsea ponúkla za Koulibaliho*

Reagovat
mastakillah

Ten návrat Cavaniho by byl parádní to by nás posunulo zase uplne jinam!:) ale Mangalu teda opravdu ne:-/ a Zazu uz vubec :D

Reagovat
Pinturicchio

Momentální Zaza > momentální Cavani.

Reagovat
mastakillah

Cavani na tom není zrovna excelentně, dlouho nehrál, potřebuje se zas do toho dostat. Ten poslední zapas proti Métám to byla jedna velká hrůza!!:-/ Ale kde jinde než "doma" by mu to mělo začít zase pálit

Reagovat
Pinturicchio

Zazu bych tak jako tak v Neapoli nechtěl, podle mě by u vás pálil o 106.

Reagovat
olis

tak dobre vieme ze je to nerealne, v prvom rade nema PSG nahradu v druhom rade mu nevieme dat taky plat ako bere v PSG, a ostava 8 dni do konca mercata

vsetko lepsie ako Zaza, to bude najvacsi fail mercata ked pride

Reagovat
mastakillah

Nemyslím si, že by to bylo nereálné. Ikdyz nejspíš málo pravděpodobné. Bohužel nějak představám věřit tomu, že se u nás prosadí Gabbi:-/ Zazu opravdu v týmu nechci ani za nic ...

Reagovat
olis

neviem no, sance su velmi male, aj ked to vyjadrenie ze on by nikdy do Juve neprestupil, ako keby sa na nieco pripravoval a hned jak sa uz pred mesiacom zacali objavovat info ze by sme ho mohli skusit priviest tak v taliansku z toho boli fans hotovy, kazdy ho velmi chcel a kazdy zabudol na jeho zradu

ale tak s tym suhlasim ze by nas posunul inde a strielal by jeden gol za druhym, stale je to top utocnik aj ked mozno uz nehviezdi tak ako u nas

ale hovorim, kym PSG nezozenie nahradu tak je to uplne bez sance a do konca mercata ostava 8 dni, neviem k to by k nim mohol ist, jedine tak Griezman a toho Atletico nebude chcet pustit, tusim ma vykupku 120 ale asi je verny a nezobere to, raz ich tusim uz odmietol

Reagovat
mastakillah

Furt s tou zradou. Já v tom žádnou zradu nevidím a ani jsem ji nikdy neviděl.V porovnáním Gonzalem to byl slabej odvar. Prostě chtěl jít vyzkoušet jinou ligu a hrát déle v lize mistrů. Hlavně kdyz si představím kolik gólu dával v minulosti a jaké mel spoluhráče. Ted je to uplne jinde a mohlo by ho to posunout jeste vic

Reagovat
olis

ano suhlasim ze v porovnani s Gonzalom je to skoro nic ale stale to pre mna zrada je, ale tak sto ludi sto nazorov....

Reagovat
lucius6

Managla je v pohodě. Ten negativní hype kolem ně je extrémně přehnanej.

Reagovat
Pettirosso

Simo Pepe v Pescaře

Reagovat
Pipo123

Keita sa pripojil znova k Laziu a začal trénovať, ale spoluhráči na neho jebú aj Inzaghi. Ani sa sním nikto nerozpráva kvôli tomu že si vymyslel zranenie a chce odísť. Simone povedal že pre neho je dôležité aby hráči chceli nosiť dres Lazia, že ten dres niečo znamená a pokiaľ ho niekto nechce nosiť, tak nebude hrať. Keita sa asi nedostane ani do nominácie na Juve.

Simone to vyriešil najlepšie, a súhlasím, ak niekto nechce hrať za Lazio tak nech si ide, nie je možné aby sa vedenie a tréner doprosovali niekoho nech len prosím trénuje a nastúpi na zápas. Tak to nemôže ani fungovať, to ten hráč musí ukázať že chce hrať za klub a chce za neho bojovať, nie sa nechať prosiť.

Reagovat
Lech

Dement. Prodat hned.

Reagovat
lucius6

Souhlas, Simone to vyřešil správně, to, že se hráč na oko omluví nic neznamená, prostě se zachoval jako hajzl a nezaslouží si, aby se mu to jen tak prominulo. Lazio mu dalo šanci a rozhodně ho výkonostně nijak nepřerostl a rozhodně ho Lazio v ničem nikdy nebrzdilo, takže jeho chování nemá sebemenší ospravedlnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Lazio, addio Keita. Su di lui c’è la Juve Čo by robil v Juve prepoha ?

Reagovat
Pinturicchio

Kam na tyhle zprávy chodíš, to píšeš sám?

Reagovat
Pipo123

Já mám milion odkazov ktoré každý deň rýchlo prebehnem. Toto konkrétne bolo tu, ale tam sa moc prestupom nevenujú, skôr všeobecne o Laziu. http://www.lazionews.eu/2016/calciomercato-lazio-addio-keita-su-di-lui-ce-la-juve/

Reagovat
olis

tak odchod Gabbiho pripusta aj Di Marzio a Pedulla podla ktoreho ked dnes nepredlzi tak ho predame

ADL je mega kokot ked ho preda, dovodom predaju je totiz to ze Gabbi chce 3,5 mega a ADL ho nechce drzat bez predlzenia a nechce mu dat taky plat, hlavne ze kokota jebnuteho Koulibalyho drzat bude

zase ideme robit vsetko preto aby sme nedali dva krat po sebe LM, budeme mat nadupadnu zalohu ale co z toho ked bude utok a obrana na hovno

Reagovat
Airus

vyměníme za Hernanese

Reagovat
Pipo123

Dirar, parla l'ag.: "Presto chiudiamo con la Lazio.

To bude dobrá náhrada za Candrevu, navyše nebude stáť moc. Ale stále by som radšej asi Cerciho, najlepšie oboch

Reagovat
lucius6

Já bych bral Neymara, protože ta spolupráce s Andersonem vypadala dost slibně, sice by někdo mohl říct, že je to nereálné, ale třeba Lottito najde na ulici 200 mega euro a koupí ho.

Reagovat
Pipo123

Anderson dal stávku že keď Neymar rozhodne finále tak sa prefarbí na blond, toto je výsledok, vyzerá hrozne.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
M11

dobry eminem

Reagovat
10

Reagovat
Lech

1.dojem taky

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lucius6

omg jsem si řikal, že konečně vypadá decentně s vousama a on udělá tohle, ale co, je to jeho život, hlavně ať hraje dobře a budu spokojenej

Reagovat
Pipo123

Proti Juve dá 3 góly a nikto nebude riešiť účes

Reagovat
mato Kreator

3 fasujete

Reagovat
lucius6

2 góly by možná i stačily, když k tomu přidá asistenci. Každopádně se mi v Riu líbil, akorát nechápu, že mísot něj hrál v základu Gabigol, kterej má sice talent, ale Felipemu nesahá kvalitativně ani po kotníky.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Alberto Aquilani

LE FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-3-3): 1 Szczesny; 13 Bruno Peres, 44 Manolas, 16 De Rossi, 3 Juan Jesus; 4 Nainggolan, 5 Paredes, 6 Strootman; 11 Salah, 9 Dzeko, 8 Perotti.

A disp.: 19 Alisson, 20 Fazio, 33 Palmieri, 30 Gerson, 7 Iturbe, 10 Totti, 92 El Shaarawy.

All.: Spalletti.

No jo, kupime 3 stopérov cez leto, ale v obrane hrá DDR... Fazio asi nevládze prebehnúť 100 metrov, ked ho tam Spal ešte nedal od začiatku.

Reagovat
Lech

Zvláštní, no DDR už s Manolasem párkrát loni zahrál, takže Spal nejspíš sází na jistotu. Za mě dobrý. Na hřišti všichni oblíbenci Paredes, Strootman, Radja, DDR, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to iste som si povedal, ked som zbadal obranu. To len dokazuje, aka je Fazio posila. Ked stopera musi hrat De Rossi

Reagovat
wiggum

Delas, jak kdyby stal 30M.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to kolko stoji, ale kvalitu. Ak Spall uprednosti DDR, asi stoji za hovno

Reagovat
wiggum

Sazi na overene, ale jeho cas prijde...

Reagovat
smazaný uživatel

link na zapas Roma-Porto prosim.....ma niekto?

Reagovat
wiggum
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Tak kolik tutovek dneska Džeko spálí?

Reagovat
Benesse

Roma

Reagovat
Emmett Brown

To si robite prdel, to co zas hráme?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Ale su posrati. Dzeko hlavny rozohravac akcii Porta

Reagovat
10

že mě to nepřekvapuje ani...

Reagovat
wiggum

Este ze sa mne to seklo.

Reagovat
Pipo123

kurva cez toto Porto musia postúpiť, skúsenosti aj kvalita je jasne na strane AS

Reagovat
Emmett Brown

Zatial stačí bojovnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Poharove skusenosti su jednoznacne na strane Porta

Reagovat
Pipo123

Možno ako celku, ale tie mladé uchá čo dostali minulý rok od Benficy aj Sportignu musíte poraziť. Otočíte to, len nedostat další gól

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, na to se vůbec nedá dívat! Z hlediska fanouška italských klubů jsou ty předkola LM každej rok jak přes kopírák...

Reagovat
olis

na tom Dzekovi ako hlavnom rozohravacovi Porta nieco bude

Reagovat
Pipo123

Dzeko vážne nie, to je hrôza

Reagovat
olis

Reagovat
mato Kreator

predat ho cim skor dojebe co sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po sezone ho mali vyjebat, ale to by nesmeli riadit tento klub totalni kokoti

Reagovat
Emmett Brown

Porto nemoze vydržať to napadanie, nesmieme dostať dalsi gol a v druhom polcase sa to zlomi. Porto okrem zakernej prasackej hry neukazalo nic

Reagovat
Emmett Brown

Co ti jebe?

Reagovat
Pipo123

De Rossi

Reagovat
Benesse

Pustite tam Tottiho, z dvoch pološancí dá dva góly a je vymaľované

Reagovat
Benesse

edit: aha, to by De Rossi musel dospieť

Reagovat
olis

Reagovat
wiggum

To jsem trosku cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Řím, vždy se posere když o něco jde.

Reagovat
mato Kreator

KO pre AS

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi svoju jebnutost nezaprie. Za toto bere 6 mln

Reagovat
10

capitano klasik

Reagovat
Pipo123

Totálna zbytočnosť, v priestore kde AS nič nehrozilo, možno by tam bol protiútok ale to by zachytili

Reagovat
10

výmaz, no

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi, neumí ty nervy kontrolovat, s Tottim jsou bohužel na stejné urovni v tomhle..Jsou labilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inak Juan je stále rovnako v piči, Corona si ho tam povodil a štastie že sa vrátil viac x Perotti, inak by bolo zle nedobre. To je časovaná bomba

Reagovat
wiggum

Bezte do prdele. Koho lehciho uz by chteli dostat a na oba zapasy se uplne vyserou.

Reagovat
SunFells

Roma do LM nechce.

Reagovat
wiggum

Fuj, ten Herrera je nesympatak.

Reagovat
Pipo123

Škoda že Salah zahadzoval v oboch zápasoch, takto to bude strašne zložité v 10 hráčoch

Reagovat
10

Salah v LM nedal posledních 149 šancí

Reagovat
Pipo123

Štve ma to strašne u neho, on proste trafí toho brankára, keby zachoval troška klud v tej koncovke, dal hlavu hore tak by to mohlo byť lepšie, bohužiaľ jeho ohromný rýchlosť je aj jeho slabinou. Je čas na Tottiho a dúfať v zázrak

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu je třeba si přiznat, že kdyby Salah hrál tak jak hraje a ještě k tomu dával i góly, tak dneska hraje v Realu a ne v AS...

Reagovat
Benesse

Reagovat
10

Džeko ten kkt netrefí jedinej míč

Reagovat
olis

a ked trafi tak vacsinou skonci u supera

Reagovat
CubONE

Tak zrovna tuto poslednu mu tecoval Felipe.

Reagovat
10

chodí mu tam dobrý míče, ale on na to prostě reaguje jak debil pravidelně pozdě

Reagovat
Furia Ceca

Mně přijde, že on snad schválně vybíhá z dobrých pozic...

A když už jsme u těch "posil" z Anglie... ŠčéšnY taky super zákrok při tý střele těsně mimo v nastavení. Ani neskočil do strany - jenom sevřel řitní svěrač a doufal, že to půjde vedle.

Reagovat
Airus
Reagovat
Furia Ceca

K nám ho nechci ani za tu cenu, jeden špekoun v týmu mi bohatě stačí.

Reagovat
Airus

Mě by ani nevadil (když vezmeme v potaz alternativy), ale musel by s platem hodně dolů. Těch pár kil by shodil jak nic.

Reagovat
Emmett Brown

Katastrofa, začali sme tam, kde sme skončili prvý zápas, ustráchaná hra, nedôraz...

Porto zákernosti, hra rukami, nohami, kolenami, všetkým, po kontakte rovno na zem, ja neprežijem, keď vypadneme s takouto bandou nesympatických opíc na čele s Herrerom a Pereirom. Toto De Rossi posral na celej čiare, spravil to v čase, keď už dochádzali Portu sily na tie špinavosti. Budeme potrebovať zázrak.

Reagovat
Pipo123

Pre AS je postup do LM docela klúčová vec nie ? Prachy za LM sa hodia na uplatnenie opcii u prestupoch.

Reagovat
Emmett Brown

Ak nepostúpime, tak môžme očakávať väčší odchod, snáď nie Radja. Jediné šťastie je, že Peresa sme kúpili už pred LM, inak by už asi neprišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nepostoupí, myslím že by je někdo opustit.Taký Manolas.

Reagovat
fenixLFC

paredes

Reagovat
Emmett Brown

Tak dufam, ze date aspon 35 zanho. Aquilani 2.0, talent, ale ziadny zazrak.

Reagovat
fenixLFC

my sotva, vraj onho nemame zaujem, len sa spaja napríklad aj s AC a este kymsi

Reagovat
Emmett Brown

Nejake PL muzstvo sa spominalo, sa mi zdalo ze vy, ale skor Arsenal to bol.

Reagovat
fenixLFC

boli sme spominani my, ale aj city (co je nezmysel) a AC

Reagovat
olis

no je to tak 30 - 40 mega iba za skupinu, uz aj s LM byvaju v strate pokial si dobre pametam, takze asi by to mohol byt problem

Reagovat
Pipo123

No práve, to sa Sabatinimu vyčíta rok čo rok, tie hosťovanie a následne opcie sú práve v tomto riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus a Palmieri, to su dokonale posily ala Sabatini

Reagovat
Furia Ceca

Paráda... Kdyby AS v Portu vedlo po půl hodině 3:0, nikdo by nemohl říct ani popel. Ale zvorali to, nechali si vyloučit hráče a inkasovali. Ale pořád se s tím něco dalo dělat, 1:1 do domácí odvety je pořád super výsledek.

Mohli dneska udělat cokoliv. Třeba betonovat a hrát na brejky. Třeba. Né, oni si museli nechat dát gól na 0:1 po pěti minutách, aby neměli všechny karty v ruce... Vše dorazil DDR - kapitán, mistr světa, nezkušenější hráč na hřišti - a provede ve 33 takovou píčovinu...

A vše korunuje totálně neschopnej Džeko, horší útočníci na světě než on jsou snad už jenom Giroud s Bendtnerem...

Reagovat
Pipo123

Giroud ne kopyto ale dáva aspoň góly, Dzeko zaspal niekde v Bundeslige a čaká než príde Grafite

Reagovat
CubONE

Giroud je skvely utocnik s velmi dobrou technikou, hlavne tie dotyky z prvej su super. Len je bohuzial palic a pomaly.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Furia Ceca

Se klidně směj... Pochybuju, že by toho šaška chtěl jakýkoliv fanoušek velkoklubu jako jedničku.

Reagovat
Emmett Brown

čo na toto povedať?

Reagovat
olis

Reagovat
SunFells

Reagovat
Benesse

Capitan Futuro Palmieri

Reagovat
Pipo123

Zákroky kde ide o zdravie hráčov, im jebe ?

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem přišel a u Říma svítí dvě redky?!

Reagovat
10

psychoroma

Reagovat
Kluivert9

Prasata z Říma

Reagovat
olis

ale je to dost smutne ked portugalske muzstvo zvladne zapas takticky lepsie ako talianske

Reagovat
mato Kreator

no toto uz neni sranda to je kus kkota

Reagovat
vilp

Paredes se zranil nebo jen reakce na vývoj?

Reagovat
Benesse

potrebovali tam obrancu miesto De Rossiho

Reagovat
Emmett Brown

bozeeee

Reagovat
Emmett Brown

Dzeko dole, toto striedanie malo prist o hodinu skor

Reagovat
smazaný uživatel

Im jebe, to vazne druha cervena? Pada mi net, KTO ju dostal???

Reagovat
Emmett Brown

jeden z tvojich oblubencov, Palmieri

Reagovat
smazaný uživatel

Pred chvilou som o nom pisal. Co ten jebo urobil? Tymto Spall potvrdil, ze je totalne prijebany, ked taketo hovno znovu postavi. Po tom, co predvadzal v Porte.

Reagovat
Emmett Brown
Reagovat
smazaný uživatel

Diky. No to je KOKOT, strasny zakrok

Reagovat
mato Kreator

Emerson

Reagovat
Furia Ceca

Taky jsem si to musel dozjistit na uefa.com... Emerson.

Reagovat
Shevchenko

To jsou neskuteční čuráci

Reagovat
GEGE

AS s timhle nevyrovnanym kadrem stejne nema na nejaky dobry vysledek v LM...Uz loni meli haluz a po te blamazi co predvadeli ve skupine nemeli vubec postoupit...Bohuzel slaba konkurence v calciu je ani nedonutila s tim pres leto neco poradneho udelat a na ligu jim to pravdepodobne stacit na top 3 bude...

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si cez leto spal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe? , tak tymto to Spalletti zaklincoval

Reagovat
wiggum

Docela pohodove zapasy a tolik vylouceni, to nechci videt, co prijde proti Juve apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti zbal sa a chod do pice. S Palmierim si nasadil korunu jebnutosti

Reagovat
Furia Ceca

Paradoxně ale AS hraje v 9 líp, než v 11... Hrajou přímočaře, což je přesně to, co jim v plný polní nejde.

Reagovat
Pipo123

Nič iné im ani nezostáva, len prekopnúť zálohu Porta a utekať, preto prišiel aj Iturbe, ale Radja a Kevin sa môžu posrať, majú už toho dosť

Reagovat
Emmett Brown

a nie je na ihrisku Dzeko

Reagovat
Alberto Aquilani

ono to bolo aj proti Udinese. Prvý polčas hrali jak postihnutí, v druhom si vybrali hlavu z prdele a začali hrať. Nevidel by som vtom to, že to bolo preto, že ich bolo menej. Dobrý príklad je Paredes so Strootmanom. Obidvaja vypadali prvý polčas v Udine ako amatéri. A zrazu hrali druhý viac ako slušne. Čím to bolo? Paredes sa prestal báť, Strootman mal trochu iné pokyny a olala, už to išlo. Teraz bol Paredes po polhodine sundaný (mimochodhom, veľmi oničom výkon) a Strootman začal hrať výborne až po vylúčení Palmieriho, kedy vpodstate už ani nemal nejaké taktické pokyny a hralo sa skôr vôlou a ano, aj tým srdíčkom teda.

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo ste čakali veď sú to gladiátori

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pipo123

Já toto nechápem, kde je tá skvelá takticka príprava talianskych klubov ? Toto je rovnako chaotické ako minuloročné Lazio, ak aj kvalita chýba, tak vždy ju kluby v Serii A dohnali tou prípravou na zápas a taktikou, teraz nie je ani kvalita, ani tá taktická vyspelosť

Reagovat
olis

ja mam taky pocit ze talianske kluby nevedia nacasovat pripravu a zacnu hrat skvele co sa tyka kondicie aj taktiky tak mesiac po tom ako sa zacne liga, potrebuju proste zopar ostrych zapasov na rozohratie

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by si mal v tomto pravdu )

Reagovat
olis

aj ked musim povedat ze AS mava s tou LM dost problem aj v skupine

Reagovat
GEGE

Regina del mercato v plne palbe...

Reagovat
Emmett Brown

Mozem to vypnut...

Reagovat
Pettirosso

Dobře Wojta kvalitní golman

Reagovat
Emmett Brown

s TYMTO Portom vypadnut je neskutocna hanba

Reagovat
Furia Ceca

Super výběh, doufám, že se mu to líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto kde si, tu mas svojho kvalitneho brankara, kokota polskeho debilneho

Reagovat
Yanek

Reagovat
Alberto Aquilani

samozrejme, prehral to Poliak. S Buffonom v bráne by sme vyhrali 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ina reakcia sa od teba ani nedala cakat

Reagovat
Alberto Aquilani

a od teba tieto hysterické záchvaty sú už tiež taká klasika...

Reagovat
olis

skoda, aspon mame za co prihodit za Maksimovica

Reagovat
Pipo123

Wojta tam načo išiel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fraska, casto sa vieme zhovadit, ale toto je asi vrchol

Reagovat
10

chtěl jsem před zápasem napsat, že jestli tohle někdo dokáže posrat, tak Roma...a oni ty očekávání dokázali mnohonásobně překonat, gratuluju

po tom, co předváděli minulou sezonu ve skupině, hlavně s Borisovem, tohle snad ani nikoho nemůže překvapit...

Reagovat
Pipo123

Prekvapuje pretože je tam Spal a toto pod ním nečakal nikto

Reagovat
10

ale hráči furt stejný...stejně jako v Interu

Reagovat
Pipo123

Corona si teraz povodil Manolasa, krása

Reagovat
lucius6

Mohli bysme ho zkusit do Lazia, pokud ne jeho tak Brahimiho, to jsou lepší hráči než Cerci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň více peněz pro Juve , ne mrzí to, ale dalo se čekat že Porto to zvládne.Mají větší rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Boze prosim, nech v buducej sezone nepostupime do LM, ani predkola, lebo hanby uz bolo naozaj dost

Reagovat
Pinturicchio

Víc peněz z TV práv pro nás.

Reagovat
10

nejdřív nám prodali Pjaniće a pak ho z větší části zaplatí vypadnutím z LM...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

nejakych 9 mega pre nas, pre vas este menej, "nic moc"

Reagovat
Pinturicchio

Z LM?

Reagovat
olis

jj http://www.calcioefinanza.it/2016/08/16/juve-napoli-roma-playoff-champions-milioni/

moze byt ze mi v tom preklade nieco uniklo ale pochopil som to tak ze pre vas je to 6 mega a pre nas 9

Reagovat
Pinturicchio

61 milionů 750 tisíc se bude na příští mercato hodit.

Reagovat
olis

pokial som to dobre pochopil to je len market pool, potom su tam este dalsie peniaze a nie male, ta suma bude celkovo vyssia aj pre nas aj pre vas

priklad v sezone 13/14 sme dostali 40 mega a market poll bol z toho len 28 mega

Reagovat
Pettirosso

říkám, vyhrajou EL.

Reagovat
Furia Ceca

A co tě k tomuhle tipu vede?

Reagovat
Pettirosso

intuice

Reagovat
smazaný uživatel

To by nesměli mít partu labilů.

Reagovat
wiggum

Ja proste ty zkraty obrancu porad nemuzu pochopit. Po dlouhé době máme aspoň papírově silnou obranu a to je tam bezmozek vedle bezmozka. V lize hrajeme uplne na pohodu a tady nevim, co jim zajebalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo reci ako je Porto slabe, ako ich rozbijeme, postup je isty. Realita sa ukazala v plnej nahote. Takto sa zhovadit dokaze len Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Pallotta, bravo. Sezona este ani poriadne nezacala a uz hanba jak svina. Vysledok celkoveho vedenia klubu za poslednych 5 rokov. Dalej tam drz takeho kokota ako je Sabatini a angazuj trenera ako Spalletti. Zabudni na love z LM. Tak ti treba ty duta neandrtalska hlava

Reagovat
Furia Ceca

Spal mě zklamal. AS nemá špatný hráče, ale jako celek vypadaj, jako když spolu hrajou poprvý...

Viz Salah: ten vždycky suprově uteče, pak zasekne a dává naslepo zpětnou přihrávku, kterou skoro vždycky vracející se soupeř zachytí... Snandardky jsou taky o ničem a rohy vůbec nezmiňuju... Jenom dneska jich měli kolik a ani jeden nebyl nebezpečný...

Ti hráči vypadaj, jako když jsou nemaj nic nacvičenýho, žádný signály, situace - nic, taktika na nule, což jsem čekal, že Spal vylepší, leč nestalo se...

Reagovat
10

Oni hrajou dobře, když jsou v pohodě...jsou prostě psychicky labilní a sesypou se v každý trošku důležitý situaci. Že hrajou jako Barcelona za stavu 3:0 s Udine je hovno platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti len potvrdil, preco dostal 7:1 s manu. S obranou by asi nic nespravil ani lepsi trener, kedze doleziti hraci prisli 2 tyzdne pred LM. Ale to, ze stale hra od zaciatku Dzeko a po katastrofe v Porte znovu posle na ihrisko Palmieriho, za to si zasluzi okamzity vyhadzov. Ziadny normalny trener nemoze postavit na hrot Dzeka

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten tvoj Klopp dostal o víkende čočku od Burnley, len tak medzi rečou...

Reagovat
Lech

Nezbývá než se utěšovat tím, že to v lize budeme mít proti Neapoli a Juve jednodušší. I tak ale budou před náma

Reagovat
wiggum

Jednodussi v cem?

Reagovat
Lech

Já myslel že pro nás tímto Evropa padá...

Reagovat
olis

no len aby ste teraz z toho neboli 5 kol mimo....

Reagovat
Lech

Jo vlastně, ještě EL

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že hrát ve čtvrtek je daleko horší jak v uterý nebo středu..Ale, to je detail, tohle určitě nerozhodne.Pro vás bude EL a zájezdy někde do prdelek daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na zajtrajsie sracky, co budu vypustat z ust

Reagovat
DelPiero137

Uplne som zabudol ze je LM dnes. Zapas som nevidel, no nemam slov, Spallettimu som veril. Vykartovat sa a prehrat s takymto Portom? to uz nie je ani hracmi ani trenerom...

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechce sa mi nič písať, len teda "Fandiť Rímu je životný štýl."

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

LM peniaze:

market pool 100 mega: 45 mega sa deli: 55% pre juve(24,8) - 45% pre nas(20,2)

druha cast 55 mega sa deli podla toho ktory tim odohra kolko zapasov, cize ked by sme napriklad my aj juve odohrali rovnako 6 zapasov deli sa to 50/50

kazdy klub dostava este 12 mega za skupinu + 1,5 za vitazstvo v skupine a 0,5 mega za remizu, potom su tu este bonusy za zapasy mimo skupinove fazy

takze minimum pre Neapol je cca 49 mega(vsetky zapasy prehrate v skupine a Juve dojde az do finale)

keby AS postupilo market pool by bol 110 mega a samozrejme by sa to delilo medzi troch

Reagovat
Jajinek

to jsou jenom TV práva ne? Pak jsou ještě odměny od UEFA za účast, postup, výhry atd?

Reagovat
olis

"kazdy klub dostava este 12 mega za skupinu + 1,5 za vitazstvo v skupine a 0,5 mega za remizu, potom su tu este bonusy za zapasy mimo skupinove fazy"

to je navyse k tym 100

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak moc doufám, že Asamoah a Khedira nebudou hrát proti AS jinak se ti dva na nohy už v životě nepostaví

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Alberto Aquilani

No nič, ideálny zápas, aby nás každý vysmial (zaslúžime si to ale). Len ma udivuje fakt, že niektorí dlhoroční fanúšikovia sú po takýchto prehrách ešte stále hrozné hysterky (akoby si nezvykli). Noa tiež som sa tu dozvedel, že sme cez leto vlastne vôbec neposilnili (asi som teda fakt z inej planéty).

BTW, De Rossi by si mal teraz dobrovoľne znížiť plat asi tak o šestinu.

Reagovat
10

na šestinu myslíš?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano ano

Reagovat
GEGE

Regina del mercato...

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, čo nesúhlasí? Zatiaľ si ty užívaj Bertolacciho za dvacku :D

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Ze sedmi posledních pokusů jeden jediný postup z play-off LM, to je neskutečné A ten jeden postup má AC, všichni ostatní jsou sráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se vazne tesim na derby della Capitale.

Reagovat
Emmett Brown

Keď to takto pôjde ďalej, tak to vidím na 5 červených na ihrisku a 3 vraždy na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

Roma krásne Na druhej strane aspoň v základnej skupine LM nedostanú 6 či 7 ako je u nich zvykom

Reagovat
Pinturicchio

TuttoSport : Juve, the target is defined, it’ll be one of these : Matuidi, Sissoko, Witsel or Luiz Gustavo.

Čili si sedne Asamoah, až se vrátí Marchisio, na lavičce bude i tahle posila. Pokud bude Allegri pokračovat v 3-5-2, bude Asamoah třetí volbou na LCM, přinejlepším druhým náhradníkem, pokud se Allegri rozhodne hrát 4-3-1-2 s Pjanicem jako trequartistou.

Tuto sezonu bude Pohár afrických národů, ale neříkejte mi, že se záložník za 30 milionů pořizuje jen proto, že bude Asamoah reprezentovat.

Reagovat
10

i Lemina...

Reagovat
Pinturicchio

Stejně je to zbytečný.

Marchisio - Pjanic - Khedira, na lavičce Sturaro, Mandragora, Marrone, Hernanes

Reagovat
Pinturicchio

... dávalo by mi to smysl jen v případě, že by Pjanice posunul výš.

Reagovat
Airus

Hello darkness, my old friend.... zoufalost

Reagovat
Furia Ceca

Ježíš, ten africkej pohár, to je TAKOVÁ píčovina...

Reagovat
10

2 jeho hráči udělají nicneřešící prasácký zákroky na půlce hřiště a on si stěžuje na rozhodčího? to hovoří za vše

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

jak jinak

Reagovat
Pinturicchio

Strootman se k tomu postavil jak chlap

http://www.football-italia.net/90269/strootman-its-psychological

“It is difficult, we are all angry and disappointed, but we have to think about Serie A. Tomorrow, the day after tomorrow will be bad, but we’ve got to work together and can’t go around blaming people, because we all made mistakes."

Nemá ve smlouvě náhodou výkupku?

Reagovat
Airus

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

no co citam, tak Rim vcera celkom pruser vykon. skoda, chcel som 3 talianske kluby v LM.

inak Inter by mohol zobrat Caceresa a vraj sa zacina uvazovat o predaji Ranocchiu, takze dufam, ze dost vela ludi bolo zmrazenych poslednych 5 rokov a futbal vobec nesledovali a kupia ho, kludne aj za 10 €.

Reagovat
celestial-

Ja by som ho dal aj zadarmo a este by som ho obviazl povestnou maslou a pridal k nemu i Nagatoma, japonske kamikadze

Reagovat
snuff24

a proč za něj vůbec chtít peníze ? jakýkoliv odchod bude vysvobozením a ideálně by měl směřovat někam na jih a tam jít někam spát s rybami, za ty nervy a vlasy o které nás za ta léta připravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli: “Aspettate De Boer, porta idee nuove. Inter squadra da CL”

nie nie Cesare, ty si nas mal trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ten Gabichuj to tiez riadne natahuje.

Reagovat
Airus

http://www.eurosport.co.uk/football/serie-a/2016-2017/juventus-director-beppe-marotta-speaks-out-against-serie-a-rule-changes_sto5754950/story.shtml

tyhlůe změny maj svoje pro i proti. Ale počítání hráčů razervy a farmy by mělo být samozřejmostí

Reagovat
snuff24

Inter má problémy v obrane o čom sme sa presvedčili aj v zápase s Chievom,a tak do konca prestupového obdobia majú prísť minimálne dve s trojice mien Caseres,Crisito a Garay.

UEFA dala zelené na prestup Joaoa Maria zo Sportingu! Ako alternatíva je stále Moussa Sissoko z Newcastle United.

Gabier Barbosa je neskutočne blízko prestupu do Interu!

Reagovat
Dejwa

Tak to abych se těšil koho nesmyslně prodáme

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovica, Jovetica

Reagovat
Dejwa

Broza bych se zavřenýma očima nějak zkousnul, ale Jojo je fakt hodně špatně vtip..

Reagovat
Dejwa

Tak snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Tu obranu posílit naprosto chápu. .....ale zaloha a utok není potřeba posilovat,nehledě na to že ti o kterých se píše že mají dojít nejsou kvalitnější než ti co mají odejít(Brožo,Jove) takže o nějakém posílení snad ani nemuže být řeč a k tomu ještě předražení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Podle mě je jedno kdo přijde..

Reagovat
Votas

stejně u nás budou hrát, jak kdyby viděli balón poprvé v životě.

Reagovat
Nuno čomes

Přesně tak..

Reagovat
olis

Ag. Zaza: "Napoli destinazione assolutamente gradita, novità nelle prossime ore. Abbiamo parlato a lungo con Giuntoli"

Reagovat
10

já věděl proč do tý ankety o capocannoniere psát "někdo z Neapole"...snad to Beppe neposere a pošle ho ven

Reagovat
Pinturicchio

Jinak jim v podstatě pošleme nového Cavaniho za 25 milionů, kterému je 25 let.

Reagovat
10

oni dali za pšonka, co doteď dával góly jen Cambuuru, 32 mega...a my jim jako největšímu konkurentovi v rámci ligy pošleme italskýho reprezentanta za 20+5? to by byl hodně velkej fail

Reagovat
Pinturicchio

Však jsme všichni viděli ten Simův průměr na gól. Když bude mít jistý základ a podporu od Mertense, Callejona a Hamšíka, tak klidně může dát jen v lize 25 gólů.

http://www.football-italia.net/90295/report-napoli%E2%80%99s-zaza-bid-accepted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

kiezby si mal pravdu, ja mu absolutne neverim, jedine co vie je behat a bojovat, avsak problem je ze pri tom zbiera karty, podla mna ma od Cavaniho na mile daleko ale tak ked nahodou pride tak mi neostane nic ine len mu popriat vela stastia a verit, dufat

Reagovat
Zaschrona

Pokud by ten Gabba k nam vysel, co se od nej da ocekavat? Da se s nim pocitat spis na samotneho utocnika, do dvojky v utoku k Lukakovi, na podhrot nebo na kridlo - na ktere pozici je nejlepsi?

Reagovat
olis

gabbi ti zahra vsade, kridlo, hrot, podhrot, najlepsi by podla mna bol na hrote ale nie sam ale s niekym dalsim

Reagovat
Zaschrona

diky, tak to by sedel k Lukakovi idealne ale teda vubec nerozumim tomu, proc by jste ho chteli nahradit Zazou nebo dokonce Kalinicem (ten byl v PL absolutni traged), takze dost pochybuju, ze by to dopadlo

Reagovat
Pettirosso

nejvíc mu sedí podhrot. SS. Umí i na křídle (pravý), kde hrával v Sampě. Na klasický hrot nemá fyzické parametry, zejména hlavičkování ve vápně, ale taky ti zahraje. Nicméně je rychlý, kreativní, umí obounož, umí přihrát nebo nacentrovat, ale i vystřelit. Odjezdí ti zápas po prdeli, nahoru dolu, pomáhá obraně (vrací se až ke svýmu vápnu.

Nevím jakým stylem hrajete, ale pokud na 2 útočníky, tak by se k Lukakovi dost hodil. Ale je to takový útočný chameleon, který se přizpůsobí a dá se využít kdekoliv a jakkoliv.

Reagovat
Zaschrona

Diky. Nas herni styl je pro me momentalne taky velka neznama, Koeman to u nas zatim hodne meni, ale snahou je to hrat dost na protiutoky, v rychlosti. Kazdopadne ale Lukaku podava vzdy lepsi vykony, pokud vedle sebe ma partaka - jen nam zatim nekdo poradny dlouhodobe k nemu chybi. Takze k nemu by snad mohl Gabba pripadne snad pasovat dobre - at uz jako podhrot, kdy by se Barkley zatahl hloubeji - nebo z kridla. Hlavne se mi teda ale libi, ze zminujes, ze brani - presne tohle je problem Deulofeua, ktereho i kvuli tomu Koeman radsi stavi na hrot.

Reagovat
Pinturicchio

No je to magor, to si zase nemusíme namlouvat, že ne.

A nejspíš to nebylo tím, že by nehrával, v Sassuolou jich taky dostával spoustu. Nejhorší je, že on se po první žluté neuklidní, ale hraje ještě šílenějc.

Ale s tím, že jen běhá a bojuje, mu křivdíš, jemu na gól kolikrát stačí jedna šance v zápase.

Reagovat
Airus

Pepek Reina by mohl vyprávět

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

To by nesmel WHU koupit Bonyho

Reagovat
Zaschrona

Pujde tam zrejme jen hostovat do zimy, pak pujde do Ciny...

Reagovat
Pettirosso

Jestli Gabbiho prodate do Evertonu a my vam prodame Zazu, tak to bude nej*kurvenejsi konec prestupaku.

Jeste tomu nasadi korunu Cuadrado a Matuidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Marotta s tolika prachama neumí, potřebuje regulovaný kapesný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Diego2

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Milan.B

jezis Roma, co to bolo????

Reagovat
Furia Ceca

600. pro nepříchod Matuidiho, Witselů a podobných srandistů do Juve.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele