Synot liga - preview 12. kola

30.10.2015, 08:45, aktualizováno 01.11.2015, 08:22
Previews
Šlágr podzimu odstartuje ve tři hodiny nedělního odpoledne a Plzeň bude muset pořádně zabrat, aby udržela čtyřletou domácí neporazitelnost se Spartou, která má na největšího konkurenta tříbodový náskok. Podvečerní duel Teplic se Slávií už tak sledovaný nebude, přesto je rozhodně o co hrát, oba celky dělí jediný bod a v případě vítězství se posunou na pátou příčku.
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Hlavním chodem 12. kola Synot ligy je bezesporu duel dvou hlavních kandidátů na titul. Plzeň doma vyzve Spartu, která vede soutěž s tříbodovým náskokem právě před Západočechy. Dojde i na souboj dvou nejlepších střelců ligy mezi domácím Ďurišem a letenským Lafatou.

Zažehnat krizi budou chtít před velkým šlágrem podzimu plzeňští fotbalisté, kteří prohráli poslední dva soutěžní zápasy. V uplynulém ligovém kole podlehli Brnu 0:1 a čelo tabulky se jim vzdálilo o tři body. Toto manko mohou smazat v přímém souboji se Spartou. "Samozřejmě se těším, správně je to nazýváno šlágr podzimu, protože na sebe narážejí nejúspěšnější týmy poslední doby, které mají velké ambice. Určitě se budeme chtít fanouškům omluvit za poslední porážky a očekávám, že podáme mnohem lepší výkon. Pokud bychom navázali na ty poslední výkony, tak nás Sparta při současné pohodě potrestá. Jsou přeci jen v trochu jiném rozpoložení než my. Sparta překonala menší krizi, co měla v derby, rozehráli se jí cizinci v sestavě. Tito hráči nesmí dostat prostor. Věřím hráčům, že budou mít velkou motivaci si napravit dojem proti Spartě a s podporou vyprodaného stadionu to výsledkově zvládneme a dorazíme Spartu v tabulce," doufá trenér domácích Karel Krejčí.

Sparta se nachází v mnohem lepším rozpoložení než jeho největší rival o titul. Vyhrála poslední tři kola se skóre 11:0, ale venku naplno bodovala pouze dvakrát z posledních pěti ligových zápasů. Nyní však narazí na domácí Plzeň, s níž prohrála poslední dva ligové souboje shodně 0:2. A Letenští se radovali z vítězství pouze třikrát z posledních deseti vzájemných měřeních sil v lize. "V poslední době je velkých zápasů víc, ať už jde o poháry nebo derby a Liberec s Jabloncem. S Plzní je to ale trochu větší, protože v poslední době spolu válčíme o titul. Viktoria je doma hodně silná hlavně dopředu, ale nechci se pouštět do nějakých taktických věcí. Navíc oba soupeři se dobře znají, takže nějaká taktická překvapení se nedají čekat," řekl kouč hostí Zdeněk Ščasný.

V sestavě domácích se neobjeví oba rekonvalescenti Řezník s Pilařem a na hostující straně budou chybět čtyři zranění Vácha, Breznanik, Paixao a Hybš. Nejistý je pak start sparťanského Frýdka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Baránek, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Kovařík - Ďuriš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Brabec, Holek, Costa - Fatai, Dočkal, Jiráček, Matějovský, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 18:30)
V neděli na sebe narazí týmy Teplic a Slavie. Oba celky od sebe dělí dva pozice a bod ve prospěch Severočechů.

Tepličtí zásluhou výhry 2:1 ve Zlíně vystoupali v tabulce až na pátou pozici. Proti sešívaným budou chtít potvrdit dobrou formu, když v posledních čtyřech kolech pouze jednou ztratili body. Se slávisty prohráli pouze jednou během posledních osmi ligových zápasů a v roce 2013 jim připravili nejtvrdší debakl 0:7 v historii klubu. "Připravujeme se na utkání jako na každé jiné. Máme nějaký herní styl, který chceme praktikovat, ale zatím děláme chyby, za které platíme. Je to jako v životě. Všechno má svůj proces, musíme se z chyb poučit. Až se jich vyvarujeme a přestaneme je dělat, pak přijdou vítězství," míní kouč domácích David Vavruška, jenž bude postrádat tři zraněné Grigara, Kodeše a Novotného.

Slávisté se dostávají do útlumu. V posledních třech kolech získali pouze dva body a v posledních dvou neskórovali. A navíc před týdnem přišli o sedmizápasovou sérii bez prohry poté, co doma podlehli Olomouci 0:2. "V podstatě musíme odčinit prohru z domácího utkání s Olomoucí. Teplice mají dynamické mužstvo, které je laděné spíše směrem dopředu, takže od nich očekávám útočnou hru. Nedělní utkání bude určitě hráno ve stylu nahoru - dolů. Musíme se připravit na to, že jejich křídla a útoční hráči jsou hodně rychlí. Víme, že doma Teplice prohrály 0:1 s Jihlavou, ale zase vyhrály ve Zlíně," řekl slávistický trenér Dušan Uhrín ml., jehož svěřenci v posledních třech výjezdech dvakrát slavili výhru a jednou remizovali. V sestavě bude chybět potrestaný R. Hrubý, vykartovaný Mikula a zraněný Štohanzl.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Ljevakovič - Vondrášek, Breite, Vachoušek, Fillo - Bratanovič.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Latka, Deli, T. Jablonský - Souček - Voltr, Zmrhal, Kenija, Černý - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Atraktivní duel dvou týmů ze středu tabulky bude k vidění v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko se bude snažit navýšit bodový náskok před Jabloncem, který přijel s jasným cílem - po třech remízách konečně naplno bodovat.

Slovácko, kromě porážky od Liberce, zvládlo všechna ostatní domácí utkání a bralo v nich všechny body. Venku naopak opakovaně ztrácí, a o to víc tak musí potvrzovat domácí sílu. S Jabloncem doma v únoru tohoto roku padlo 1:2. Z různých důvodů nenastoupí Kalouda, Civič, T. Rada, Šimko a Koné.

"Naším cílem je napravit vysokou prohru v minulém kole v Mladé Boleslavi. Nezdar jsme si rozebrali a snad si hráči z toho zápasu odnesli i zkušenosti, čeho se mají vyvarovat. Naše výkony na hřištích soupeřů se výrazně liší od hry v domácím prostředí, kde se nám výsledkově daří. Jablonec je na tom opačně, venku hraje mnohem lépe. Jsme si vědomi toho, že po čtyřech utkáních bez vítězství bude mít náš soupeř maximální snahu tuto situaci změnit. Pokud chceme uspět, musí být v naší hře maximální koncentrace od úvodních minut. Nemůžeme si dovolit hrát zakřiknutě, jako v úvodu posledního domácího duelu s Baníkem Ostrava," řekl Svatopluk Habanec.

Jablonce se netají nejvyššími ambicemi a po povedené loňské sezóně chtěl letos své postavení ještě vylepšit. Pouhé tři vítězství z jedenácti kol však k udržení se čela tabulky nestačí. Hosté ztrácejí body za časté remízy a například doma ještě nevyhráli. Venku je bilance o poznání lepší - tři vítězství, remíza a porážka s kladným skóre 10:6. Do Uherského Hradiště jede Jablonec odčinit další ztrátu za domácí remízu s Duklou, které docílila také pomocí dvou gólů z penalt. Za hosty nenastoupí Crnkič a M. Kysela.

"Naše situace není bůhvíjaká, jsme hodně dlužni našim fanouškům. Po bodu to naskakuje málo. Venku se nám daří mnohem víc a to budeme chtít potvrdit i na Slovácku, odkud bychom si chtěli odvézt body. Víme, že to nebude jednoduché, domácí mají dobře poskládaný tým a zkušené hráče typu Šumulikoského, Diviše a hlavní postavy Doška. Vnímáme, že do kádru zařadili i další talentované mladíky. Musíme bojovat o každé vítězství a koukat dopředu. Věřím, že týden, kdy nás čekají i s pohárem tři zápasy, nás nastartuje. Snad už jsme dostatečně poučeni z chyb, které jsme udělali. Věřím, že se to nebude opakovat a zahrajeme oba poločasy," uvedl Jaroslav Šilhavý.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Břečka, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Sadílek, Havlík, Hlúpik - Došek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Matěj Hanousek - Hübschman - Tecl, Pospíšil, Greguš, Mingazov - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Oba soupeři se před týdnem radovali z ligového vítězství po téměř měsíční přestávce. Z dosavadního průběhu sezóny se zdá, že se oba kluby budou prát o klidný střed tabulky. V případě vítězství domácích, by se Příbram posunula za Brno na rozdíl jednoho bodu.

Příbram trápí v sezóně hlavně špatná defenziva s nejvíce inkasovanými góly v lize. Proto jim před týdnem přišel vhod duel na půdě odevzdaného Baníku, kde dokázali poprvé v sezóně udržet čisté konto a připsali si celkově čtvrté vítězství. Velmi silná bývá Příbram tradičně doma u Litavky, letos však nezvládla domácí zápasy se Spartou a Plzní (oba 0:4) a s Jabloncem (2:3), proto celkové domácí skóre 9:14 u přijíždějících soupeřů nevzbuzuje velkou hrůzu. Proti Brnu by však ve vzájemných zápasech Příbram chtěla navázat na posledních pět domácích vítězství. Za domácí nenastoupí Boháč.

"Chceme navázat na zápas z Ostravy. Předtím jsme dostali nadílky, proto jsme se zaměřovali na to, abychom dobře bránili a nedělali chyby. To jsme splnili na sto procent a v domácím prostředí k tomu chceme přidat ještě ofenzivu. Tři body z Ostravy a pohárová výhra nad Hradcem Králové nás snad zklidní," uvedl Pavel Tobiáš.

Brno pod taktovkou Václava Kotala patří k oživení ligy a před týdnem se radovalo z vítězství dokonce nad mistrovskou Plzní. Ideální scénář sezóny hatí snad jen dva nezvládnuté domácí duely s Jabloncem a Teplicemi (0:3 a 0:4). Venku Brno z pěti duelů bodovalo hned třikrát, padlo pouze v Mladé Boleslavi a ve Zlíně. Hosté se budou muset obejít bez Paška, Zoubeleho i Zavadila.

"I když se nám dlouhodobě v Příbrami nedaří, nenastoupíme v roli obětních beránků. Chceme zopakovat výkon, který jsme podali proti Plzni. Naším velkým problémem je, že se nám zatím něco podobného nedaří. Postavení Příbrami v tabulce je trochu zkreslující, protože má za sebou zápasy se všemi pohárovými zástupci, se kterými nebodovala. V tabulce určitě míří výš. Nyní ale čekají na Příbram duely se srovnatelnými celky. Je jasné, že prioritním cílem našeho soupeře je doma naplno bodovat. Výhrou v Ostravě se hráči Příbrami dostali do lepší pohody," řekl Kotal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Pilík - Štípek, Rezek, Končal - Bednář
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Malík, Košťál, P. Buchta, Keresteš - R. Buchta - Brigant, Lacko, Michal Škoda, Lutonský - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Velmi zajímavý duel celků namočených do sestupových vod bude k vidění v Ďolíčku. Domácí Bohemians, kteří stále čekají na své první tři body hostí Jihlavu, která si v posledních týdnech herně i výsledkově polepšila.

Klokani si sezónu představovali úplně jinak. Ještě na jaře poměrně produktivní tým se letos trápí hlavně střelecky a pouhých devět gólů v jedenácti zápasech vedlo jen k bídným pěti remízám. Proto jsou Pivarníkovi svěřenci pouze o bod před posledním Baníkem a na svého aktuálního soupeře z Jihlavy ztrácejí čtyři body, které nutně potřebují stáhnout. S Jihlavou prohrála Bohemka naposledy před devíti lety ještě ve druhé lize. Domácím budou chybět Cseh a Bartek.

"Chtěli bychom zopakovat výkon, který jsme předvedli v zápase s Brnem, ještě více ho vystupňovat a dát nějaké góly. V Jihlavě poslední zápasy chtěli hlavně zpevnit obranu a pozorně bránit, na čemž hodně zapracovali. Zlepšili i přechod do útoku a začali dobře využívat rychlých protiútoků. Budeme si muset dát pozor i na standardní situace, protože ty byly v posledních utkáních jejich silnou zbraní," řekl Roman Pivarník.

Hosté z Vysočiny jedou do Prahy navázat na povedené poslední dva zápasy. Po výměně kouče bodovala Jihlava ve třech z pěti utkání. Po překvapivém vítězství v Teplicích uhrála domácí remízu i s favorizovaným Libercem. Lehce se tak vzdálila nejhoršímu duu ligy, ovšem k udržení odstupu od sestupových příček potřebuje ve Vršovicích neprohrát. Hosté nastoupí téměř kompletní, pouze bez Marcina.

"Budeme vycházet ze způsobu hry, který nám přinesl úspěch v Teplicích. V týmu panuje po tomto vítězství a remíze v posledním kole s Libercem psychická pohoda a odhodlaná atmosféra. Naším základním atributem musí být maximální bojovnost, nasazení a koncentrace. K tomu chceme přidat fotbalovost, schopnost zakombinovat a jít do zakončení. Tedy předvést způsob hry, který je tomuto týmu vlastní. Rozhodně se nechceme uchylovat k nakopávání míčů. Tým Bohemians se prezentuje velmi dobrou organizací hry. Přestože jeho výsledky zatím nejsou optimální, tak v žádném případě nejde o soupeře, který by kvalitou zaostával za ostatními ligovými celky," uvedl Milan Bokša.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Krch, Šmíd, Šírl - Jindřišek - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Schick
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Tlustý, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Jánoš - Vaculík, Fulnek, Demeter - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Potvrdit tři body z posledního utkání, a vzdálit se tak sestupovým příčkám budou mít za cíl fotbalisté Olomouce. Hanáci doma přivítají Mladou Boleslav, která je však v posledních měsících k neporažení.

Sigma po neveselém vstupu do ligy sáhla ke změně kouče a hned první zápas pod vedením Václava Jílka zvládla na jedničku, když si odvezla tři body z Edenu. Na první vítězství venku bude chtít bodově odpovědět i před vlastními diváky. Vždyť na Andrově stadionu letos Hanáci zvítězili pouze jednou. Mladou Boleslav však doma přehráli naposledy před osmi lety a snadné to nebude ani letos. Domácí se potýkají s rozsáhlou marodkou, kvůli zranění nenastoupí Chorý, Vašíček, Plšek, Bystroň a Ordoš, otazník visí nad Hubníkem.

"Musím říct, že když jsme sledovali Boleslav a její poslední zápasy, tak disponuje obrovskou kvalitou. Je třeba pohlídat spoustu individuálně výborně vybavených hráčů, ale i jako celek je ten tým velmi kvalitní. Jak organizací či rychlostí hry. Čeká nás nesmírně silný soupeř, ale hrajeme doma a taky budeme chtít ukázat svou kvalitu. Vidím na hráčích, že po naší úspěšné společné premiéře mají chuť a odpovídá tomu nasazení v tréninku. Doufám, že budeme schopni to přenést do zápasu," řekl Václav Jílek.

Mladá Boleslav letos plní roli jednoho z favoritů soutěže a prohání vedoucí duo. Středočeši na sebe upozorňují velkou produktivitou, pravdou však je, že zejména na domácím hřišti, kde v posledních čtyřech zápasech vstřelili úctyhodných 17 branek. Venku už to tak slavné není. Z pěti utkání se Jarolímovi svěřenci na hřištích soupeřů radovali ze tří bodů pouze jednou. Hosté si zvýšili sebevědomí také pohárovým vítězstvím v Karviné. Hosté nastoupí bez Malpona, Fabiána, Hůlky a Bořila.

"Doma předvádíme ofenzivní fotbal korunovaný góly, ale venku jsme ligový zápas zatím vyhráli jen v Jablonci. A na ten chceme herně i výsledkově navázat v Olomouci. Motivací pro nás je potvrdit současnou pozici v ligovém pořadí," uvedl Karel Jarolím.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
M. Buchta - Hála, Rajnoch, Radakovič, Vepřek - Cana - Moulis, Houska, Halenár, Navrátil - Petr
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - J. Kysela, Vraštil, Kúdela, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Zahustel, Magera, Skalák - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 20:15)
V sobotním programu 12. kola tuzemské nejvyšší soutěže se představí jeden český pohárový zástupce v Evropské lize. Liberec doma přivítá poslední Ostravu a v tomto duelu tedy nebere nic jiného než tři body.

Severočechům momentálně v tabulce patří čtvrtá příčka a na vedoucí Spartu ztrácejí šest bodů, potažmo na druhou Plzeň tři. Doma se jim daří, v lize desetkrát v řadě neprohráli, z toho osmkrát slavili vítězství. "Nám se doma v ligových utkáních daří, takže na to chceme navázat. Chtěli bychom přetrhnout tu šňůru remíz, doma vyhrát a dobře se naladit před důležitým pohárovým utkáním. Na druhou stranu je to pro nás takový test, nesmíme nic podcenit. Ostrava se v poslední době relativně zlepšila, vyhrála nad Olomoucí a jak na Slovácku, tak s Příbramí nebyla horším týmem. V záložní řadě má dobré a nebezpečné hráče. Kvalitativní i tabulkové postavení nám velí zvítězit, ale žádný soupeř se neporazí sám. My jsme teď navíc s tabulkově slabšími týmy ztratili," pronesl trenér domácích Jindřich Trpišovský.

Ostrava se aktuálně ocitá na úplném dně tabulky s bodovým odstupem na předposlední Bohemians a pětibodovým na nesestupovou příčku. Nyní zavítá do Liberce, odsud si posledně odvezla debakl 0:6. Navíc v posledních deseti vzájemných duelech v rámci ligy vyhrála nad Severočechy pouze jednou. "Myslím, že proti silným týmům, jako jsou Plzeň nebo Liberec, se nám může hrát trochu líp než proti soupeřům, kterým jde stejně jako nám o záchranu. Ale pochopitelně je zbytečné mluvit o obrovské herní síle Liberce. Mám dodnes v hlavě náš loňský debakl 0:6, ještě teď mi z toho není dobře. Mirka Matušoviče beru jako motivátora. Je slyšet, je živelný, chci, aby chodil mezi hráče a dával jim energii. Ta myšlenka přišla od majitele klubu, já jsem nebyl proti," řekl trenér Baníku Radomír Korytář.

V sestavě domácích nebude chybět trio zraněných O. Kolář, Obročník, Douglas a nejisté jsou pak starty Hovorky, Shaly, Jefremova, Koubka a Karišika. To hosté budou postrádat vykartovaného Ježdíka a zraněné Kouřila a Sukupa.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek (Hladký) - Coufal, Švejdík, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Sackey - Bartl, Folprecht, Josef Šural - Bakoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - M. Dostál, Kaša, Machovec, Holzer - Mensah, Lásik - Narh, Kukec, Mičola - De Azevedo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Dvanácté kolo české nejvyšší soutěže odstartuje tradičně v pátek, v předehrávce změří síly týmy, které v posledních pěti kolech neslavily ani jednu výhru. Pražská Dukla doma přivítá nováčka ze Zlína.

Týmu z Julisky patří v tabulce dvanáctá příčka a na svého nadcházejícího soupeře ztrácí dva body. Proti nováčkovi soutěže by Kozlovi svěřenci rádi ukončili čekání na výhru. Z posledních pěti ligových zápasů brali 4 remízy a jednou prohráli. "Zlín vstoupil do ligy naprosto fantasticky a na nováčka velmi neobvykle. Má mužstvo, které hraje otevřeně a odvážně. Má šikovné hráče a velmi dobrou útočnou dvojici Poznar, Železník, kteří dali společně kolem deseti branek. V našich silách je Zlín porazit, ale nic jednoduchého nás nečeká," řekl asistent trenéra Dukly Jan Suchopárek.

Zlín v předchozím kole utrpěl druhou domácí porážku nejen v řadě, ale i celkově v tomto ligovém ročníku. Tentokrát podlehl Teplicím 1:2. V tabulce se po skvělém vstupu pomalu propadá, momentálně okupuje desáté místo. Ve zbývajících pěti podzimních kolech by podle slov trenéra Páníka ševci potřebovali získat aspoň šest bodů. Nějaký bod se pokusí v pátek uloupit v Praze. "Potřebujeme ještě ukopat šest bodů, abychom se přiblížili k podzimní dvacítce. Abychom na tento cíl dosáhli, tak se musíme vrátit k poctivé práci. Každý hráč musí odevzdat své maximum, což v posledních zápasech u některých hráčů chybělo. Dukla je na tom podobně, výsledkově strádá, sbírá v posledních zápasech remízy. Přitom po herní stránce patří k předním ligovým týmům, což potvrdila vítězstvím nad Plzní," prohlásil trenér hostí Bohumil Páník.

V sestavě domácích bude chybět zraněný Nestor a dvojice vykartovaných Berger a Přikryl. To hosté nehlásí žádné absence.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič (Miloševič), Štetina, Gorkšs, Vrzal - Marek Hanousek, Daniel Tetour, Považanec - Jakub Mareš, Krmenčík, Čajič.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
S. Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Matejov, Živulič, Holík, Koreš - Železník, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha1182128:526
2.Viktoria Plzeň1172223:1223
3.FK Mladá Boleslav1163229:1921
4.Slovan Liberec1155121:1220
5.FK Teplice1152420:1617
6.Zbrojovka Brno1152411:1517
7.Slavia Praha1144315:1016
8.1. FC Slovácko1151515:2216
9.FK Jablonec1136218:1515
10.Fastav Zlín1142514:2014
11.1. FK Příbram1141616:2513
12.Dukla Praha1126319:1912
13.Sigma Olomouc1125411:1711
14.Vysočina Jihlava1123610:209
15.Bohemians Praha 1905110569:185
16.Baník Ostrava111199:234

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1209)

Přidat komentář
kalla

Dukla Praha - Fastav Zlín - 1:1

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav - 1:2

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava - 1:1

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno - 2:1

1. FC Slovácko - FK Jablonec - 2:2

Slovan Liberec - Baník Ostrava - 4:0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha - 0:3

FK Teplice - Slavia Praha - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tady funguje nějaká ta (ne)spravedlnost, tak Dukle rozhodčí pomůže ke třem bodům

Reagovat
Kepy_FCB

a proč to má odsrat Zlín

Jestli tady funguje nějaká ta spravedlnost tak peltovi sebrat a zrušit ten jeho zasranej paklub

Reagovat
Puskas

A kdo jiný než ten slabý? Tak to chodí, tak to bejvá...

Reagovat
OTASi

,,Takovej už je co? Takovej už je život"

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
cepinzcegamy

jsi úchyl, ne? 5:0

Reagovat
Puskas

budou se šetřit na pohár - 3:0

Reagovat
Kepy_FCB

sázkovky si nepřejí výprasky Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Banik pozvedne Mirecek a sokuje Liberec, kdyz zvitezi 2:1.0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Feind

spis ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli že ne. Ještě je moc brzo, ale za týden doma s plísní 3:1

Reagovat
Puskas

To by museli přijet hokejisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha - Fastav Zlín - 2:1

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav - 1:2

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava - 1:0

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno - 1:1

1. FC Slovácko - FK Jablonec - 1:2

Slovan Liberec - Baník Ostrava - 1:1

Viktoria Plzeň - Sparta Praha - 1:2

FK Teplice - Slavia Praha - 1:1

Reagovat
Bosko

Takže za Zlín už nechytá ten tragéd Holý? Kuča se na facebooku rozčiloval, jak může někdo takovej chytat. Dokonce prý napsal na facebooku zprávu někomu ze Zlína, ve který se nabízel jako náhrada za Holýho

Reagovat
Kepy_FCB

Jakub Vaníček Tomáš Holý koukej, kdo se ti tlačí na místo

To se mi líbí · 1 · 23 říjen v 9:09

Tomáš Holý

Tomáš Holý Co bych dal za tohle sebevedomi

Reagovat
Kepy_FCB

Tomáš Kuča Tomáš Holý jak už jsem psal několikrát ..v mém případě sebevědomí = výsledky ! Emotikona like bohužel v mém případě ani sebelepší výsledky nikoho nezajímají a proto jsem stále tam kde jsem

Reagovat
3M

Dukla Praha - Fastav Zlín - 3:1

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav - 0:2

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava - 0:1

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno - 1:1

1. FC Slovácko - FK Jablonec - 1:1

Slovan Liberec - Baník Ostrava - 3:0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha - 0:0

FK Teplice - Slavia Praha - 2:1 (přání 7:0)

Reagovat
vitecek15

Dukla Praha - Fastav Zlín - 3:1

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav - 1:1

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava - 2:1

1. FK Příbram - Zbrojovka Brno - 3:0

1. FC Slovácko - FK Jablonec - 1:2

Slovan Liberec - Baník Ostrava - 2:0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha - 1:1

FK Teplice - Slavia Praha - 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

nová verze FotbalCZ - aplikace pro přehledné procházení všech soutěží v republice

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mira.fotbalcz

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje a Slavie rupne

Reagovat
ZB 07

Dukla Praha - Fastav Zlín 2:1

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 0:2

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 1:0

1.FK Příbram - Zbrojovka Brno 3:0 (přání 1:2)

1.FC Slovácko - FK Jablonec 1:3

Slovan Liberec - Baník Ostrava 3:0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:1

FK Teplice - Slavia Praha 2:3

Reagovat
ZB 07

*Baník možná dostane 4

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo ponětí, proč minulý zápas nehráli za Liberec Koubek s Fleišmanem?? Bylo to v rámci šetření po Evropě? Rád bych to zjistil kvůli fantasy

Reagovat
monty25

V nedělní reportáži v Dohránu říkali, že Koubek je zraněný. Ale podrobnosti nevím...

Reagovat
db18

Fleišmana poslali do Boleslavi, ale nevím, proč nehrál ani tam.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Forza Ševci!

Reagovat
Puskas

Kotel tam nebude, tak extrém asi ne

Reagovat
db18

Tak, první zápas ho čeká venku - a taky ho pořád můžou přivítat před stadionem.

Reagovat
patas92

Tak pěšky na stadion snad chodit nebude a parkovat taky bude asi za bránou

Reagovat
db18

https://www.youtube.com/watch?v=XS3MS6IJ0FI

To bude naprosto v bezpečí no.

Reagovat
db18

Ještě by o sobě nemusel mluvit ve třetí osobě.

Reagovat
Puskas

Ondoň:)

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku nepomůže ani svědčená, natoš tak Matušovič. Už před sezónou byly odsouzení k sestupu. A 2. ligou to neskončí. Měli by si vzít příklad z Glasgow rangers. Myslím že pro Baník je to jediná možná cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

natoš je nějaká familiérní zkratka NATO ?

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena "svědčená"?

Reagovat
Coutinho10

tak porad nevim, jakyho kapitana dam proti Montymu ve Fanlize

Reagovat
db18

Nejspíš bude mít Fataie...

Reagovat
Coutinho10

taky nad nim uvazuju

Reagovat
monty25

Ve středu jsem ti říkal, že budu mít Šurala. Očekávám repete z loňska...

http://www.livesport.cz/zapas/U93eOlg2/#prehled-zapasu

Reagovat
Coutinho10

noo....taky to byla jedna z voleb, ale posledni dobou me az tolik nepresvedcil, tak snad se moc nerozstrili ....ja dal duveru Bednarovi

Reagovat
db18

Hm, takže zápas Dukly se Zlínem si pustí cca. stejný počet lidí, který došel na stadion. (možná ještě méně)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné, že z Liberce, metropole severních Čech jede první spoj do Prahy až v půla šesté ráno ? A vlak až v šest ráno ? Jasně, můžu vyject ve 4 ráno směr Pardubice, ale tam jede vlak tři hodiny, to se vyplatí asi jako do Alp donést sníh.

Hlavně, že se cpou miliardy do "modernizace" dopravy (a stejně pak jezdí staré motoráky nebo elefanti, kteří když je zima nebo vedro, tak stejně exnou) v

Reagovat
db18

Motoráky jsou fajn - to je taková železniční romantika.

Reagovat
smazaný uživatel

absence koridoru Praha - Liberec je jedno z nejvetsich wtf nasi dopravy

Reagovat
smazaný uživatel

Největší wtf naší dopravy je nedostavěnej okruh Prahy.

Reagovat
db18

Tak tam to blokují i lidi z Prahy 6

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

? Nějaký problémy kvůli pozemkům za zěmedělkou tam jsou...

Reagovat
db18

...a jinak to je klasika České Dráhy, mezi devátou až pátou ráno se asi nikam nedostaneš... ani třeba z Plzně do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je taky na pováženou. Nemusí to jezdit furt, ale neříkej mi, že by třeba jeden autobus jedoucí dejme tomu mezi druhou a třetí ráno nebyl využívaný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na Pogon s KSG ?

Reagovat
db18

Ne, vůbec mne nenapadlo mrknout se, jestli něco nedává ES2 teďka zapínám

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi přišel o skvělý brejk domácích, běží sám na brankáře, obránce na zádech, měl bambilion času, začal si to dávat či mířit na střelu, obránce ho doběhli, brankář sebral míč a frajer, aby se neřeklo, že to festovně zkurvil, tak přepadl přes golmana a obligátně se držel za kotník

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být za trest tohle komentovat, pač se neděje fakt vůbec NIC

Reagovat
Rarášek

Takhle do LM Pogon nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

No, KSG udělali remízu fakt z ničeho, Pogon jim mohl dát tak tři branky, kdyby nebyli jaloví. A LM ? Naprostá utopie, to se tam dřív dostane Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo jestli myslíš boj o ní v lize ? To si myslím je taky blbost. Pak se liga dělí na dvě skupiny a věřím tomu, že jim dojde dech, ten tým je nahoře jen díky tomu, že chytli formu, ale ta jim rozhodně nevydrží.

To už možná víc věřím slepicím, že je Látal dotáhne na konci celé sezony do TOP 3

Reagovat
Rarášek

No právě, nástup do Ligy výbornej, ale teď už to padá a padá. Poslední tři zápasy nic moc, spíš velká bída. A to jsem měl docela důvěru v udržení formy. Ikdyž je pravda, že taková kvalita v kádru není, tak je škoda, že ten sen o Evropě asi skončí dřív, než mě to vůbec napadlo..

Reagovat
Error

ČD jezdí v ty časy, které si objedná ministerstvo dopravy (v případě dálkových vlaků) nebo kraj (osobáky).

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, proto jsem spatřil ideu v jednom nočním buse spojující ať Liberec nebo Plzeň třeba s Prahou.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

jo to je solidní dopravní fake no. Stejně jako chybějící kvalitní spojení na jihu republiky (Brno - ČB)

Reagovat
stas87

Tak ked uz si tu nacrtol dopravne spojenie a Brno s CB...minuly rok v auguste som sa vracal z Veseli nad Moravou vlakom do Brna a potreboval som sa dostat do Piska.Prisiel som do Brna na autobusovu stanicu a pytam sa,kedy mi ide spoj z Brna do Piska,pani sa na mna zasmeje a naprosto ma uzemni,ze v nedelu rano.Vedel som,ze mi jazdieval okolo 13 hodiny ale ze je od zaciatku leta zruseny.V Brne som nikoho nepoznal a platit hotel sa mi nechcelo,vratil som sa na vlakovu stanicu.Za prepazkou mila a usmevava slecna,spytam sa na spoj a ona mi povie ze mi ide ale nejde priamo ale musim ist cez CB este.Vravim si nevadi,pojdem tymto spojom.Cena vysla na luxusnych 388 korun,bus z Brna ma vyjde na 204.Pekne som si zaplatil za vlastnu koktinu. Stacilo sa len pozret na nete na spoj.

Reagovat
monty25

Krmenčík Kartu dostaneš a góla nedáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zatím hraje Gorkšs?

Reagovat
Coutinho10

rozehravka Zlina po obdrzenym gole

Reagovat
Puskas

Dobře Vrzal do fanty

Reagovat
Coutinho10

tak tomu rikam trefa

Reagovat
Puskas

Prostě jsem se rozhodl, že konečně vyhraju nějaký duel:)

Reagovat
Coutinho10

jj a navic bys mi obral Ledeče, kterej je o skore predemnou

Reagovat
Blasphemer

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.tn.nova.cz/clanek/skandal-rozhodci-nenaridil-penaltu-zamkli-ho-v-satne.html takhle dopadnou rozhodci jestli se skutecne odhodlaji odpiskat tu domluvenou penaltu o ktere jsem tady uz nekolikrat informoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/fotbal-ostrava-013-/fotbal.aspx?c=A151031_075530_fotbal_rou

Jinak, 28.10 roku 1939 se narodila velká legenda Baníku, Evžen Hadamczik. A ti zmrdi si na něj ani nevzpomenou. A ještě v ten den ohlásí návrat havířovské zrůdy

Reagovat
Puskas

Asi nevědí, kdo to byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jim slovo a smysl slov "Legendy klubu" nic neříkají...

A to už mohlo být o něco veseleji, leč, díky zkurvenosti hrobníka zase k tomu nedojde

Reagovat
smazaný uživatel

a ani nevědí, kdo je Milan Baroš, který taky slavil narozeniny. A to se jinak na něj vzpomněli "i" v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodu ? budem radi za pulku

Reagovat
Kang & Kodos

Těch šest udělat musíte, nikdo lehčí už tam neni. Kde vzal ty dva, by mě taky zajímalo. I když, proti nám se klasicky vyhecujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bohemce nam to jde, ale tem uz taky tece do bot, takze tam cekam tuhy boj a maximalne bod, ten zapas bude urcite super podivana Jihlavu "doma" snad dame...

Reagovat
db18

Uhaluzená plichta s Libercem nebo s náma... a pak doufá, že se hráči na Spartu hecnou i bez Baroše.

Reagovat
Kang & Kodos

V létě ještě v 80. minutě vedli. I když, to jsme měli na stoperu trojici Hybš, Brabec, Mareček a v základu Breznaníka s Paixaem.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pro nás hrozná škoda. Uhrát tam hráči bod nebo dokonce výhru, myslím že by je to nakoplo a hráli bychom výše. Ono pamatuju si, jak jsem to tehdy sledoval jen přes onlajny a objevovaly se výkřiky expertů, jako že tenhle tým určitě o záchranu hrát nebude apod. A dvě kola na to ti samí psali, jak jsme beznadějně nejslabší v lize a že to bylo od začátku jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dvě remízy (Jihlava, Bohemka), jinak vše prohra minimálně 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3 body s Jihlavou, 1 bod na Bohemce. Tím končíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi větší optimista než já. Vidím tam dva body

Reagovat
frankiefcb

no já to vidím na jeden. Remka s Jihlavou.

Reagovat
db18

Matušovič to jede podle toho, co mu hodí FMko, ne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hurrikane

Baník, dneska win nazdar... Maty to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi jeste pod vlivem z pátku

Reagovat
Kang & Kodos

Oblomov

24.10.2015 19:12

Mistrovská Plzeň rozdrtí Spartu rozdílem třídy a stejně jako minulý rok ji potupně opět nepustí k jediné střele na branku.

3:0

To tam asi ani nemusíme jezdit

Reagovat
Znalec

Sparta je lepší než Plzeň, jinak mezi nimi není žádný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavle Karochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, co potřebujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice-Opava 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Za Frýdek dával dnes dvě branky Stratil. Nebyl to před nedávnem médii vyzdvihovaný talent ? A Karviná v suchým triku

Reagovat
db18

Byl - aspoň už teda někde hraje...

Reagovat
Kang & Kodos

To je ten váš "talent", kterýho jste kupovali za solidní prachy z Příbrami?

Reagovat
db18

Ano, ale tam podle mne nešlo o fotbal, ale nějaké osobní záležitosti Starky

Reagovat
Coutinho10

to sem ani nak nepostrehl, ze ten Nerad z Bohemky uz je v Jihlave natrvalo

a to si od nej bohemáci dost slibovali, kdyz u nich zacinal a ted proti nim v zakladu

http://www.eurofotbal.cz/hraci/petr-nerad-30853/kariera-klub/

Reagovat
Kang & Kodos

A už má řidičák?

Reagovat
Coutinho10

to netusim

Reagovat
Posledni Kovboj

tak on je taky talent jako krava, ale nekdo rikal, ze strasne chlasta, takze pro Jihlavu akorat

Reagovat
Znalec

Tak to jde v zimě do Stuttgartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavej na Jablonec, konečně nastupuje Trávník místo Rossiho, tak sand bude mít i ofenzivní úkoly

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal klasik ale krásnej zákrok golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět Olomoucká výchova, co teď předvedli Sigmáci taky dobrý

Reagovat
PavlíčeQ

Tu první šanci zázračně chytil, ale ta hlavička měla být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Oba měly být góly. I když zákrok parádní, golman v takové příležitosti už nemá mít šanci.

Reagovat
Coutinho10

Nerad gol to je pribeh

Reagovat
F.Torres

Baroš si hodně dobře došel pro pencli a červenou, teď se mu začíná opět dařit a Boleslav letí tabulkou celkem rychle nahoru, jen škoda, že Čermák leští lávku.

Reagovat
Blasphemer

Tak ono je logický, že dají radši prostor kmenovýmu hráči než aby rozehrávali hráče konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechci hejtovat na Baroše když ho tu všíchni máte tak rádi, ale co předvádí je tragédie. Měl spousty šancí a nic neprovedl dobře. Celá Boleslav šla strašně dolů od doby co hraje a teď má co dělat proti deseti sigmákům.

Reagovat
Blasphemer

Za ten jeden zápas, kdy dali čtyřku Slovácku šli hodně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Raděj si pusť zápas a sleduj.

Reagovat
Blasphemer

Ne, raději rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak do toho kecej i když dala Bolka minule čtyřku, tak herní projev šel hodně dolů. Dnes už je to z jejich strany tragédie. Mají štěstí, že je Sigma stále hodně neproduktivní, jinak by odočila i v deseti.

Reagovat
Blasphemer

Vždyť Slovácko točili jak na kolotoči. Dneska jsem to neviděl, ale podle jednoho zápasu je blbost tvrdit něco o herním projevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram točili jak na kolotoči. Proti slovácku už to bylo daleko horší. Nicméně uvidíme v dalších zápasech, protože Jarolím určitě zase nasadí Baroše.

Reagovat
Blasphemer

Příbram podala v tom zápase výkon jak odněkud z divize. Slovácko na tom bylo o něco líp, ale stejně je Boleslav v pohodě roznesla.

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že jo. S tebou tady zase bude prdel.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
didosh

Moje nervy!chtel jsem vsadit na Divisa ze da gol...

Reagovat
Wat

To je vážně dement ten rozhodčí, takhle dokurvit celej zápas... Doufám, že to udržíme.

Reagovat
aither

Boleslav

Reagovat
Kang & Kodos

Halenár

Reagovat
FCSL

Čermám za Baroše a hned 1:1

Reagovat
Blasphemer

Ten herní projev šel hrozně dolů, co nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že čumíš na rugby Prostě typickej opěvovatel Baroše, zápas ani nesleduje ale Baroš úžasnej že?

Reagovat
Blasphemer

Baroše nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se tu ještě nějaký úchyl snaží tvrdit, že nám jdou rozhodčí na ruku

Reagovat
Wat

Dneska teda katastrofa, tím Jánošovym to celý rozjebal.

Reagovat
FCSL

Sigma

Reagovat
ronaldik

Pelta úřaduje, to není možný... 4 červený pro moravský kluby

Reagovat
PavlíčeQ

Nevím jak ty ostatní, ale na Slovácku byla úplně jasná

Reagovat
ronaldik

Na Sigmě poměrně přísná...

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná. Ale ten komentátor

Reagovat
Posledni Kovboj

clovek s takovym projevem by nemel ani pouzivat mobilni telefon, natoz komentovat prenos, br

Reagovat
frankiefcb

si ho Bary dobře povodil

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, určitě to udělal schválně Si to ukopl jako obvykle a Hubník ho zachránil

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako vtip? vždyť to už snad nemohl být jasnější faul na červenou

Reagovat
Kang & Kodos

Ale my tady brečíme kvůli rozhodčím..

Reagovat
smazaný uživatel

U Jihlavy jedna měla být žlutá a druhá po nafilmovaném pádu, kde byl jasný kontakt.

Reagovat
Puskas

Asia out.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Sigma, ale Čermák Ten kluk má obrovskej vliv na celej tým Hlavně že tlačenka Baroše

Reagovat
Blasphemer

Tlačenka tam má smlouvu. Čermák jí má ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho má Baroš smlouvu? I kdyby na 10 let pořád to není důvod nechat ho hrát místo daleko lepšího hráče.

Reagovat
F.Torres

daleko lepšího

Reagovat
taws

Reagovat
F.Torres

Baroše, který rozhodl 2 zápasy, urbis, ty jsi fakt tragéd, meleš sračky ať se děje co se děje

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi sledoval rugby co?

Reagovat
Alan_Shearer

Uz aby z toho paklubu odesel Skalak a Cermak ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad v zimě na Letnou

Reagovat
Alan_Shearer

Dneska ocekavam hladky prejeti Baniku potrebujeme se zas nakopnout, takze nejvetsi tragedi v lize k tomu jsou naprosto idealnim prostredkem

Reagovat
Puskas

třeba to ubojujem, ale ta naděje je mizivá

Reagovat
F.Torres

Bohemka

Reagovat
patas92

Holzer na křídle. To sem teda zvědavý, ale tuším, že hodně Baníkovců dneska bude čekat docela nepříjemné zjištění.

Reagovat
taws

Tak dneska ta sestava vypadá parádně v záloze a v útoku ale co ten Lučič? zajímalo by mě co je s Kouřilem

Reagovat
frankiefcb

no ale ta obrana to bude tragédie. Vidím to na 4:2

Reagovat
taws

ty kraje Dostál, Lučič nevypadají moc optimisticky

Reagovat
frankiefcb

a teď si vezmi, že proti nim je Efremov se Šuralem.

Reagovat
iamek

Holzer konecne na kridle. Tak se ukaz chlapce :-)

Reagovat
patas92

hmm trapas

Reagovat
F.Torres

to muselo dát práce, hlavně ta myšlenka opice určitě ocení

Reagovat
patas92

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Není má práce,našel jsem to na netu. Jen nevím,co čekal... že ho tady budou lidé vítat s otevřenou náručí? Když si hraje na chachara,jak by nikdy nese k do Sparty,sparťanskému kotli ukáže fakáče a za pár měsíců si vydupe přestup do ACS? A potom líbe prdel sparťanům,omlouvá se,bije se na srdcí ve sparťanskén dresu,pak si dá na úvodní fotku Spartu, vyjadřuje se o Baníku,že mu na něm nikdy nezáleželo a teď si hraje zas na chachara?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

tak pro někoho, kdo nemá myšlení "level Slávista", asi není složitý nalepit izolačkou kosočtverec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zač nás trestáš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frankiefcb

Ten redaktor, jak se těšíte na reakci fanoušků

Reagovat
frankiefcb

Proč hrajeme v červeném kurva

Reagovat
Uwe háže buly

Aby si Maty líp zvyknul.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
taws

asi měl výběr dresů na starosti Matušovič

Reagovat
patas92

Když hrajem venku proti modrobílému soupeři, tak jsme vždycky v červeném.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeknu v Boleslavi, ale dnes bílý dres stačil.

Reagovat
frankiefcb

No liberec je v modrém ne.

Reagovat
patas92

V Bolce a v Liberci hrajem v červeném dost často, bez ohledu na to, v čem hrají oni. Toho sis za ty roky ještě nevšiml?

Reagovat
frankiefcb

V bolce to chápu, v Liberci ne, když hrají v modrém.

Reagovat
patas92

Nevím, já o tom nerozohduju. Oni u nás taky hrajou v oranžovém.

Reagovat
frankiefcb

Já to nevyčítám Tobě, jenom to prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi byly ty zlate dresy

Reagovat
taws

co to ten bosák mele hned ze začátku?

Reagovat
iamek

Jsme tragedi a mame byt radi za roh a my to hrajem na kratko.

Reagovat
pepinho2

Jak může takovej mamlas jako Dostál hrát ligu

Reagovat
Kang & Kodos

Kukec Hezky ho vypnul.

Reagovat
iamek

Holzer hraje?

Reagovat
pepinho2

Křídlo, ale u míče snad nebyl

Reagovat
Puskas

byl u gólu...

Reagovat
pepinho2

Napsal jsem to pár minut předtím, pak se objevil po 2. na kameře, ale míče se skoro vůbec zase nedotkl ale jsem zvědavěj, hodně lidí říkalo, že v obraně mu to nesedí, ale teď taky nějak extra nehraje..

Reagovat
Puskas

Dal ho na levou zálohu a on v místě pravého obránce prohraje souboj... Ty gólové šance ho snad hledají, žel v našem vápně...

Reagovat
pepinho2

Na levý straně byl míč snad 2x a jedno u něj byl Kukec a po druhý Mišák, tak nevím, jestli si nějak mění místa ..ale každopádně když se nedaří, tak je těžký najít sebevědomí a vyniknout..v dobrým

Reagovat
frankiefcb

hraje

Reagovat
patas92

Holzer

Reagovat
iamek

Holzer nezklamal. Jeho odchod nebude oslabenim.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to ofsajd?

Reagovat
REPLIKATOR

Ani náhodou.

Reagovat
PavlíčeQ

Zase na stadionu?

Reagovat
REPLIKATOR

Byl jsem v Uherským Hradišti. To mám po Zlínu a Olomouci nejblíž.

Reagovat
PavlíčeQ

Ok.

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
REPLIKATOR

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Nedustojne tohle. A stejne se tesim na druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Aktivni fotbal, presovat :-D

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Baník hraje, jako kdyby přes tejden trénoval s Bohemkou. Hrozný dobytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenka :)))

Reagovat
Blasphemer

Bakoš, Šural a Bartošák ve fanlize.

Reagovat
patas92

Machovec, Dostál

Reagovat
monty25

Kapitán Šural

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Jinak je to bída, ale u tebe asi taky...

Reagovat
Coutinho10

j kolo zatim nic moc, ale aspon jeste mam na lavicce +19 bodu za Mageru

Reagovat
monty25

A sakra, tak to povedeš. Mně hrajou všichni střídající až zítra (Dočkal, Hořava, Potočný). Jinak tam mám bez střídání Pilíka, Krmenčíka a Baroše, kteří mi teda moc bodů neudělali. No a potom mi ještě vůbec nehrál Hnaníček, nevím proč.

Reagovat
Coutinho10

jeste skoda cistyho konta u Coufala, ale ty mas asi Koubka ne? takze tam by se mi to asi nevyplatilo jinak u me ty stridani zatim vypadaj dobre....ten Magera se povedl a za Skalaka 7 bodu) mam este Filla na zejtra a za Krmencika muze zastoupit Duris, ale jinak tam moc trumfu na svy strane nevidim....tak snad to bude stacit

Reagovat
monty25

Koubka nemám, ale mám v obraně Pokornýho a Šural by za ČKo měl taky nějaké body... Filla mám taky, toho střídá Dočkal. Pak mi Fataie střídá Potočný (ale u toho nevím, jestli bude v základu) a Skaláka střídá Hořava... Ale pozor, za Šurala mám už 52 bodů!

Reagovat
monty25

Aha, Šural má body za ČKo, protože u obdrženého gólu nebyl na hřišti a zároveň odehrál potřebný počet minut...

Reagovat
Coutinho10

ajo...sem si ani nevsiml, ze byl v 80. min. stridanej....to neni dobry

Reagovat
frankiefcb

jj Šural dobrý kapoš a kdyby nevymýšlel kraviny, tka má ještě další gol. Jinak kluci kolik máte celkově bodů. Mně se teď zakulatilo 1800.

Reagovat
Coutinho10

ja 1741

Reagovat
monty25

1797

Reagovat
Kang & Kodos

1752

Reagovat
frankiefcb

taky

Reagovat
Blasphemer

145 bodů a zítra mi hraje ještě (i se střídajícími) šest hráčů.

Reagovat
Miguel19

Šural je momentálně možná nejlepší hráč ligy.

Reagovat
exse

Panebože tohle snad už fakt musí být trolling. Díváte se vůbec na ty zápasy někdo?

Reagovat
Miguel19

Jo my víme, měl by být s Pavelkou na lávce.

Reagovat
exse

Na lávce asi ne, nikdo lepší za něho bohužel není, když Delargeho odpískali.

Reagovat
diskoschlampe

a ty si tu stěžuješ na trolling...

Reagovat
Kang & Kodos

Sere ho, že se mu do toho pletou. Navíc ho zastiňuje urbis. Nezvládá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Delarge si to odpískal sám svým přístupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Shala místo Matějovskýho a Pavelka místo Váchy, to by byl sen

Reagovat
REPLIKATOR

Zk*rvenej tragéd Švejdík

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si říkal, že bych mohl mít poprvý golmana s čistym kontem, a oni tam začnou vymejšlet takový píčoviny.

Reagovat
monty25

Já jsem Koubka právě vyndal kvůli tomu, že minule v Dohránu říkali, že je zraněný. Místo toho jsem dal Šedu, který dostal taky jeden gól, takže tam je to asi jedno... Ale může mě to mrzet kvůli Pokornému a Šuralovi. Taky si říkám, že bych měl Pokorného co nejdřív vyměnit za Bartošáka. Já ho tam měl, ale jak se s Bohemkou zranil, tak jsem ho vyndal a zatím jsem ještě nenašel příležitost, jak ho tam vrátit.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, na to jsem úplně zapomněl. Ale díky tomu jsem si mohl koupit Baroše, kterej neuhrál nic. Jsem génius.

Reagovat
monty25

S tím Barošem jsme dva.

Reagovat
Znalec

Nejvíc se mi ekluje, že Boleslav podepsala Skácela, kterej jakožto hráč za zenitem zbytečně zabírá místo mladším a navíc je stejně jenom na lavičce

Reagovat
Rarášek
Reagovat
pepinho2

Reagovat
db18

Reagovat
Ángel di María 22

Kde se bude dát na netu zadarmo sledovat Plzeň se Spartou?

Reagovat
PavlíčeQ

tipsport, chance

Reagovat
C-M@ster

U Tipáče člověk musí mít účet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U obojiho.

Reagovat
patas92

Však na iSportu to bude zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebude

Reagovat
Rarášek

Sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Hm chybi Vanek, chybi Vuch.. Hejda misto Baranka.. Ale aspon je golovej, mohl by dat po nejaky standartce. Hlavne neprohrat, formu nemame, tak remiza staci.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád s tím Vůchem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze rovnou v zakladu, ale na lavicce proste chybi..

Reagovat
smazaný uživatel

Misto toho dava goly za Domazlice..

Reagovat
smazaný uživatel

8 petek za zapas na isportu, humus..

Reagovat
iamek

Spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, mne by nevadilo zaplatit tech 8 petek, coz nakonec udelam (ikdyz mi zatim neprisel kod, tak nevim..), ale melo by to pak mit jistou uroven, mel bych mit moznost se podivat na predzapasove studio, rozhovory s trenerama apod. Takhle je to vylozene zlodejna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

to uz bys mel lepsi si udelat ucet u Chance/Tipace

Reagovat
smazaný uživatel

Ucty tam mam roky, ale jsem v Nemecku a nemuzu se tu divat..

Reagovat
Coutinho10

aha tak tjn....ale aby na isportu taky nebylo nejaky to omezeni

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, tam prekvapive neni, koukam casto. Akorat nemuzu kouknout na zaznamy zapasu.

Reagovat
Coutinho10

j tak aspon takhle no....ja sem v CR a mam ucet u Chance, takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

To bych radši na to nekoukal, než abych dával 80 korun za to

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nevadi platit za veci na internetu, beru to.. Spis mi vadi, ze ty penize nedaji Viktorce, protoze byt v Plzni, tak jdu na stadak..

Reagovat
smazaný uživatel

zlodějina by to nebyla asi tak leda kdyby tě ti vocasi rovnou dopravili na stadion. ať jdou do háje

Reagovat
patas92

Tam se za to platí odkdy?

Reagovat
PavlíčeQ

Od začátku sezóny

Reagovat
patas92

Co? Ale jenom na Spartu, ne? Vždyť sem se tam díval už na několik zápasů

Reagovat
F.Torres

jen zápasy kola bývají zpoplatněny

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy i vic zapasu..

Reagovat
patas92

Aha

Reagovat
PavlíčeQ

Zápasy, který jsou na o2 tv byly vždycky placený a v posledních kolech i jiný zápasy jsou placený, třeba Baník - Jablonec byl taky placenej ikdyž to vůbec nebylo v tv

Reagovat
patas92

Reagovat
Uwe háže buly

Zlín Dukla taky bylo placený..

Reagovat
F.Torres

od letošní sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Mareček, Brabec, Holek, Costa - Jiráček, Dočkal, Matějovský - Konaté, Krejčí - Fatai

Lavička: Štěch, Steinhofer, Hybš, Litsingi, Hušbauer, Juliš, Lafata

Reagovat
shitcool

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro nas dobrej vykon, at se neni za co stydet!

Reagovat
smazaný uživatel

A výhra pro Spartičku

Reagovat
iamek

Dneska O2 paradni MD. Na vyber klasika nebo komentar Kohaka a jeste nekoho. Nebo jen sledovat Fataie vs Durise

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

tos to sem nemohl dat pred 5 minutama? a rusky to fakt neni

Reagovat
okorec

dikes.. nevies ci sa to nejako da dat na fullscreen?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si to přiblížil ctrl +, jinak nevim...

Reagovat
C-M@ster

Klikni tam, kde pises adresu a zmackni f11 a zmizne vrchni lista, pak staci ctrl+ a priblizujes

Reagovat
okorec

dik to celkom ujde

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
smazaný uživatel

Hele proč se vůbec říká např. 80 korunám - 8 pětek? Dyt osm pětek je 40 né?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nad tim premyslel, nez jsem to napsal. Ale mam dojem, ze to souvisi s vahou te desetikoruny

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Firkraag

Ne, je to proto, že při změně mincí (nevim kdy) hodnota desetikoruny odpovídala hodnotě dřívější pětikoruny.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? Zajimavy, dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to ještě starší a hodnota desetikoruny odpovídala 5 zlatkám, kterým se "pětka" říkalo pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Táák, to je přesně ono!

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

To pískání na Jiráčka

Reagovat
shitcool

Ani jeden ten stream nejede

Reagovat
smazaný uživatel

mně jedou oba, ale jednou za čas se to zasekne

Reagovat
F.Torres

jdou oba a ani se nesekají

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jede, ale mám tam reklamu na nějakou hru pro holčičky. Ten google už mě má fakt prokleplýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé Matějovský se oholil

Reagovat
Rarášek

prej jé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky se mi více líbil s vousama

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Kvůli Movemberu určitě

Reagovat
vinetou

Kovařík

Reagovat
Miguel19

Ten Hrošovský už mi pěkně sere. Hroznej průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

No do píči Brabec zraněnej, jiného stopera nemáme už

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Zorro Hybš se chystá na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš než Zorro vypadá jak jeden ze členů Želv Ninja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Tvl, muž se železnou maskou. Jak znám Spartu, měli by zkontrolvat ksich, aby tam nebyl schovanej třeba Marcelo...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hrajem paradne, ted velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Reagovat
F.Torres

lepší než ruskej koment

Reagovat
monty25

To byl chorvatskej.

Reagovat
smazaný uživatel

jseš bůh

Reagovat
smazaný uživatel

díky ti!

Reagovat
pepinho2

Ten komentátor dělá, jak kdyby hrál Holek 2. zápas jako CB

Reagovat
hefy

To byla fakt úžasná úvaha no. Hlavně kdž Limberský s Rajtoralem začínali na křídlech a Procházka v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz vim koho mi Krejci pripomina, v obliceji je to celej Richard Nedved alias trapnokouzelnik

Reagovat
hefy

Krejčí je ale trapnej neúmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík je hrdina!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

penaltička

Reagovat
Rarášek

No vida, ani to tak dlouho netrvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna a cervena k tomu

Reagovat
PavlíčeQ

Bičík fakt cheatuje, to už není možný co on chytá

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Ďuriš Coutinho -4 body

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom inteligentniho, kdyz neda podle pravidel cervenou? Ano, zkurvi to zapas, ale i tak..

Reagovat
Rarášek

Červenou Když za ním ještě stínoval Costa, Bičík nebyl poslední hráč.

Reagovat
frankiefcb

plus to šlo od brány.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bicik byl posledni a kdyby ho nesejmul, tak je velka pravdepodobnost, ze by to dal, zas tak do uhlu to neslo.. Tak si nevymyslejte..

Reagovat
iamek

Reagovat
Rarášek

Za Bičíkem byl Costa, to zaprvé. A za druhý si pust opakovanej záznam, kdy si to fakt kopnul někam mimo velký vápno (!!) a sotva by to doběhl. Pencle jasný, červená ani náhodou.

Reagovat
Spalovač šancí

Kam si kdo kopne míč je irelevantní pro posouzení zmaření vyložené brankové příležitosti. Jediné, čím se můžete ohánět, je Costa

Reagovat
frankiefcb

nevím jaký máš stream, ale šlo to dost do boku od brány a byl tam Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok, mne je to dost jedno, i jsem radsi, aspon se na to bude dal dat koukat

Reagovat
Miguel19

Však si to kopnul k praporku ne? To rudá není.

Reagovat
frankiefcb

Zase si vymýšlíš, tohle bylo na žlutou. Vždyť to šlo k praporku.

Reagovat
Miguel19

Ďuriš do prdele

Reagovat
OTASi

To jsou kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nakopu Taková lajdácká

Reagovat
Switchback

Pravda vyšla najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá ještě písknout pro Plzeň, aby dala góla (penalta OK)

Reagovat
smazaný uživatel

Duris no, kdo by se divil..

Reagovat
stas87

Vzdy sa pytam..to je problem to napalit vysoko aby brankar nemal sancu?Naprosto idealne pre brankara.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě proti Bičíkovi..

Reagovat
stas87

On ma dobru uspesnost pri penaltach?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj v této sezoně chytil už několik penalt. Myslím, že jich chytil více než z nic hdostal golu

Reagovat
PavlíčeQ

Dostal jen od Wágnera jestli se nepletu?

Reagovat
smazaný uživatel

před tím autem takový jasný faul u čáry a sudí nic...

Reagovat
Switchback

Reagovat
shitcool

Ten Duris měl zatmění, takto blbě koplou penaltu jsem snad jeste nevidel ...

Reagovat
iamek

Dobre posoudil rozhodci. Redka spravne neudelena

Reagovat
vinetou

To snad ani hůř kopnout nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dal Berbr Příhodovi?

Reagovat
PavlíčeQ

Jak to máme vědět?

Reagovat
PBLead

Penalta jasná, ale ten out vůbec neměl být. Plzeňák tam obrátil sparťana vzhůru nohama bez míče. Jinak úspěšnost v chytání penalt má Bičík neuvěřitelnou, ten snad chytil každou druhou. I když Ďuriš to kopl fakt blbě.

Reagovat
Coutinho10

debilni Chance....se mi seknul stream, takze sem nevidel penaltovej zakrok.....kazdopadne ta penalta .....jak to vzniklo....byla nebo ne ?

Reagovat
Rarášek

jasná

Reagovat
iamek

Byla

Reagovat
Coutinho10

ok diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Příhoda musí lízat Berbrovu mrdku z Bosákovi prdele, jinak to není možný.

Reagovat
OTASi

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

jsi simplexní člověk, běž si volit Bureše

Reagovat
shitcool

Tady ten stream jsem rozjel, ale seká se vím taky? http://footdirect24.com/id.php?channel=6

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně, hodně podprůměrné utkání.

Reagovat
Civers

Co to maj za plakát

Reagovat
iamek

Ze Sparty se chodi do Plzne. Ne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná hovadina

Reagovat
Civers

Plzeň no..co říct

Reagovat
iamek

Ty vole to bylo zoufale choreo

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť přišel z hamburku

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš to kopnul hrozně, ale Bičík měl za ten faul dostat jasnou červenou. Už když Příhoda nahradil podivným způsobem Jecha, tak se dalo čekat, že to bude mít Křetínský s Berbrem a Peltou ošéfované ve prospěch Sparty.

Reagovat
iamek

Reagovat
Corosian

Ze Sparty se chodi do Plzne, ne naopak

Reagovat
mistr129

To jsou fakt hovada, nevím proč na něj musejí pískat, a ještě k tomu tohle trapný choreo

Reagovat
vinetou

To pískání je fakt na přesdržku, ale choreo vtipný.

Reagovat
db18

Ale účel to mělo, občas něco pokazil...

Reagovat
mistr129

Jestli měla bejt rudá pro Bicika, tak tohle byla ještě rudejsi

Reagovat
OTASi

Neměla a neměla

Reagovat
mistr129

Jasně, to tady zkoušel Nobody

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Bebr a Dasa uz to pekne sefuji, kdyz Plzen kopala hned penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi ten zakrok ?

Reagovat
OTASi

Anebo prostě Bičík fauloval

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský loket napřed ve výskoku a ani žlutá. To už je opravdu komedie. Příhoda má společnou šatnu se sparťanama, ne?

Reagovat
hefy

Píská dobře.

Reagovat
Rarášek

dres číslo 61

Reagovat
mistr129

Už ho fakt zabanujte, zlatý Ozzy

Reagovat
monty25

Vždyť ten Hybš přes tu masku snad ani nevidí, ne?

Reagovat
PBLead

no občas to tak vypadá...

Reagovat
monty25

No právě.

Reagovat
mistr129

Na Plzeň to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Na každou svini se vaří voda. Přeji Příhodovi jen to nejhorší.

Reagovat
Znalec

Dyť píská dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Hybs jasna cervena..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Na co to koukáš?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík s Hybšem už měli být venku. Příhoda drží Spartu nad vodou.

Reagovat
PBLead

jasná žlutá, chlape. Dyť ani nebyl poslední, navíc vzhledem k tomu, jak to celé vzniklo, to snad ani nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
shitcool

ty si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Lapena plna sit

Reagovat
frankiefcb

Tak ty jsi oblomov jo.

Reagovat
monty25

Rajtoral

Reagovat
PavlíčeQ

Když nevystřelíš, nemůžeš dát góla

Reagovat
monty25

Když vystřelíš takhle, tak taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Signál zakončený skvělou světlicí!

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jdou do hajzlu..

aby na čtčku nebyl ani zápas Plzně a Sparty...

regulérní boj proti studentům...

Reagovat
OTASi

Co všechno si Dočkal může dovolit říct rozhodčím, aniž by mu dali kartu? Ďuriš dostal za keci hned, flusač nadává vždycky celej zápas a nic.. zmrdeček má privilegia.. jinak to se týká samozřejmě všech, nechápu že si všechny ty nadávky nechaj líbit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

ale jinak píská dobře - na obou stranách hodně karet, doufám, že do konce zápasu přibude ještě 1 vyloučenej aby ty hráče postavil do latě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fanousek na Costu - POJD SEEEEEM

Reagovat
Coutinho10

taky me pobavil

Reagovat
F.Torres

Co blbne s těma kartama ten šašek? To bude dneska asi nějakej rekord v kartách ne?

Reagovat
shitcool

Za co dostal Hrošovský tu žlutou?

Reagovat
Civers

kroky

Reagovat
db18

Asi měl počkat na signál od sudího, že může rozehrát, jinak nevím.

Reagovat
Infernoqt

Krásně :D

Reagovat
smazaný uživatel

Redka

Reagovat
monty25

To je prdel.

Reagovat
Rarášek

plzeňáci nezvládaj

Reagovat
hefy

Procházkooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Fantasticky vykon rozhodciho. Klobouk dolu. Prochazka idiot.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
shitcool

Reagovat
Rarášek

Na to jakej na něj asi musel bejt tlak před zápasem, tak zatím výborně.

Reagovat
Znalec

doufám, že to nemyslíš ironicky protože čim víc karet, tim je vidět že hráče nenechá dělat prasárny a hrát mimo fair play

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka je kapitán?

Reagovat
PavlíčeQ

Prochy, to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ji proboha dostal Hrosovsky?

Reagovat
OTASi

Za nic

Reagovat
slavik38

nerozehrál před hvizdem?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Procházka ty jsi fakt vymrdanec.

Reagovat
jsemdement

To jako simuloval, pak behem sekundy vstal a nabehl do nej? Se asi moc nekouka na svetovej fotbal ty vole.

Reagovat
iamek

Jest se musi ucit :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dobre kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda

Rudá fraška. To je neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fraška

Reagovat
shitcool

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Tak beru popcorn a jdu sem mačkat F5. Plzeňský pláč za tři, dva, jedna....

Reagovat
smazaný uživatel

To to fakt bude celý o rozhodčím? To už niikdo nechce hrát fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám nic proti, pokud se 2 hráči na hřišti trošku žduchnou.. ale tohle je jasná redka pro Procházka. ten borec je uplně mimo. doufám, že vypadne někam na Kypr..

Reagovat
shitcool

Reagovat
OTASi

Nevim no, za tohle červenou.. žlutá by stačila.. a zase, Dočkal si to u Příhody vydupal.. to je neskutečnej slizák

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle žlutou?

Reagovat
OTASi

Jo, žďuchnul do něj tělem.. žádnej pder do obličeje, ani ho nestčil rukama.. chápu že ty bys možná taky odlít jak papír, ale není to nic extra jooo zákeřnýho

Reagovat
vinetou

Procházka k turkovi

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Matejovsky cervena za to seknuti..

Reagovat
Rarášek

Už to měl ukončit, v pěti přeci hrát nemůžem

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale ted vazne, to si myslis, ze ho Matejovsky neseknul nohama schvalne?

Reagovat
Rarášek

To neříkám, ale kde z toho kouzlíš červenou to fakt nechápu .. Normální skluz, žlutá, čau.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Mě přišlo že kdyby chtěl, stáhne je, ale proti Prochazkovi to je maličkost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

to už je třetí?

Reagovat
iamek

Uz tri jasne cervene. Kampan

Reagovat
frankiefcb

No řekl bych, že dost na hraně, ale mu bych ji dal, bo to je zmrd, který takové věci dlěá úmyslně.

Reagovat
mistr129

Zasloužená debil

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbo doufam, ze se divas na sveho milence Prochazku a nominujes ho na EURO

Reagovat
PBLead

to se vsaď, že ho vezme, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je nominace jistota. Procházka je totálně mimo dobrej půlrok a stejně ho Vrba vychvaluje kudy chodí.

Reagovat
Rarášek

WTF, karbaník

Reagovat
iamek

Aaa Sadek uz lita u rozhodcich.

Reagovat
F.Torres

To je hroznej čůrák ten rozhodčí. Matějovský a Bičík bez červený a za tajto dá rovnou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

+ Hybš

Reagovat
PavlíčeQ

A co bys mu za to dal jinýho? Ikdyby tak simulace žlutá a vražení druhá žlutá

Reagovat
F.Torres

jaká simulace? Co to meleš? sundal ho jasně na červenou, tak co tady zkoušíš?

Reagovat
aither

Padej brečet pod PD

Reagovat
F.Torres

co to zkoušíš jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty muzes bejt tak blbej, F.Torres? Kolik ti doprdele je a kdo te pustil z ustavu? Uplne to boli, jak jsi hloupej.

Reagovat
F.Torres

založil sis tedka nick, aby jsi mohl toto napsat, to jen ukazuje, jakej seš chudák a ubožák, ale pokračuj dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, az tak jsem zoufalej z tvejch zabrzdenejch pochodu, neskutecny.

Reagovat
F.Torres

jo, jsi zoufalej, na tom se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupy, ubreceny kostatko.. vsak to tu ctes casto, tak se nad tim zamysli, klaune.

Reagovat
F.Torres

Jsem rád, že káže někdo, kdo si založil svůj fake nick

Jinak jsem rád, že mě sleduješ, za fanoušky jsem vděčný, možná bych měl pro svůj mentálně opožděný fanklub vymyslet třeba trička s potiskem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeste k tomu vtipnej, to je supr :) Jaky fake nick ty se snad jmenujes Torres? Zkus to alespon opodstatnit, kdyz uz napises sranec, radse pobavim. Staci si sjet par diskuzi a kazdej si hned vyselektuje nejvetsi retardy, ty jsi hodne vysoko.

Reagovat
F.Torres

já se bavím tebou, fakt super jsem rád, že na mě myslíš, příště ti napíšu do zpráv, až se zase zapojím někde do diskuze (ať to nemusíš hledat), teďka jsem časově dost vytíženej, tak třeba příští týden ok?

Reagovat
PavlíčeQ

Nejdřív to vypadalo na zlomenou nohu a pak během sekundy vystartoval na Matějku. Divadlo za žlutou prostě ať chceš nebo ne

Reagovat
F.Torres

jasný, po odpískání faul bez míče, samozřejmě simulace, to je logika

Reagovat
PavlíčeQ

divadlo to prostě bylo, nebo ne?

Reagovat
F.Torres

a na červenou to nebylo?

Reagovat
PavlíčeQ

tohle na červenou prostě bylo, za co jinýho než za tohle

Reagovat
F.Torres

vidíš, jak jsme se dohodli

Reagovat
Uwe háže buly

komiku

Reagovat
jsemdement

Neni to na cervenou co udelal jo Prochazka jo?

Reagovat
F.Torres

ne, za to se červená nedává, žlutá ano, ale červená těžko, to by ve španělsku nedohrál asi nikdo...

Reagovat
frankiefcb

jo tak my už jsme dokonce ve Španělsku.

Reagovat
F.Torres

přirovnání ti nic neřiká? Navíc nepíšu nic, že jsme jak ve španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsi uz tady znamej nejvetsi debil, takže na tebe kazdej sere

Reagovat
F.Torres

jo, to píše spodina z teplic, chápu že takový chudáky jako seš ty a urbis a vám rovni asi štvu, ale když máte v palici prázdno tak to už je váš problém

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nedělej tady ze sebe ještě většíha debila než opravdu jsi.

Reagovat
F.Torres

husa se ozvala

Reagovat
jsemdement

V PD se bezne strka do hracu po odpiskani?

Reagovat
F.Torres

to myslíš vážně tuto otázku?

Reagovat
jsemdement

Ano, odpovis mi na ni?

Reagovat
F.Torres

myslím že není třeba

Reagovat
jsemdement

Klasickej kout .

Reagovat
Hokaido

cože?

Reagovat
vitasrp

Podle mě stačila žlutá, červenou bych dával za hlavičku, facku, ránu do ksichtu, za takovýhle žďuchnutí do hrudi by podle mě napomenutí stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nešportové správanie = jasná červená

Reagovat
C-M@ster

Ale v tom případě i pro Matějovskýho

Reagovat
vitasrp

Může mu ji dát, mně to jenom nepřijde přiměřený, protože zase tak strašný to nebylo.

Reagovat
OTASi

Přesně, nestrčil ho ani rukama ale hrudníkem, to pěkně posral

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenou meli dostat oba, Matejovsky za to seknuti po odpiskani a Prochazka za to, ze to neunesl.

Reagovat
joshua

Resil bych to stejne, ale Prihoda je starej karbanik

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo.. viz můj příspěvěk výše...

ale tohle bylo za tou hranou. byť to Matějovský udělal fakt zkušeně a vychcaně..

za mě prostě redka

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží i na okolnostech. Tady jsou hráči jak paka. Nejlepší by bylo přerušit zápas a prohnat je ledovou sprchou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená, nemluvě o tom, že Costa dostává bany za daleko menší přestupky a co se týče Matějky, tak to byl pohyb, kterej udělal společně s hvizdem, byl to faul, ale jasná žlutá.

Reagovat
spider_8

To je přesně ten odlišný metr. Někteří rozhodčí za tohle dávají rovnou červenou, někteří by nedali ani žlutou.

Reagovat
Hokaido

Vůbec, jasná červená bez debat...

Reagovat
joshua

Pritom takovyhle cerveny vetsinou dostava Matejka

Reagovat
smazaný uživatel

Už když byl Jech za podivných okolností odstraněn z nominace na zápas, tak se dalo čekat, že to bude mít Křetínský s Berbrem a Peltou ošéfované. Sparta musí vyhrát titul za každou cenu. Hnus. Bojkot zápasů je jediným řešením.

Reagovat
iamek

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Jech

Reagovat
Civers

Tak bys to mohl bojkotovat i na eurofotbale ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že ten rozhodčí se jmenuje Jílek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou měl dávno dostat i Ďuriš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja dokazu pochopit emoce, sam jsem rapl, kdyz citim nespravedlnost, ale kurva, ses kapitan, tak mas jit prikladem do pici. A nic to nemeni na tom, ze te ta spartanska provokaterska kurva sejmula po odpiskani.

Reagovat
iamek

Letos ma silenou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

On musí být psychicky uplne v hazjlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne neprijde, je to normalne flegmous. Ale tohle je proste vrazena kudla do zad nasemu tymu. Byli jsme lepsi, meli sance a ted nas poslal do pice.

Reagovat
*CZE*

Krejčí změnil orientaci nebo co to je ten účes

Reagovat
OTASi

Nezměnil, je to furt buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to Matějovský na Procházku nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hodnotí Sparťani nakonec po pár kolech příchod Jirase?

Reagovat
joshua

Ze zacatku byl strasnej, ale dost zlepsil, maka a nabizi se. Akorat je to hroznej drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se bez něj obešel. Nijak mě zatím nezaujal. Čekám na Váchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku špatnej, ted se mi velmi líbí

Reagovat
C-M@ster

Tak už víme, proč se měnil rozhodčí...

Reagovat
Manik...

Ono to hovado má zase pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi podprůměrné utkání Byla vůbec nějaká střela na bránu, která vyplynula ze hry? Náboj je sice super, ale raději bych sledoval fotbal, než žilky naběhnuté na čele Matějovského a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal tam byl zatím tak 8 minut dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Příhoda zatím bezchybný výkon.

Reagovat
C-M@ster

Přesně podle not

Reagovat
smazaný uživatel

Podle not? Co udělal špatně?

Reagovat
C-M@ster

Zbytečně to hecuje špatnýma verdiktama a máváním karet. Rozhodčí musí být i psycholog, aby se mu zápas nezvrhl v komedii a v tomto případě to absolutně nezvládá...

Reagovat
ZB 07

pokud bude mít stejnej metr i v druhý půlce, tak se bude dohrávat v osmi na obou stranách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Zatim je fantasticky. Snad mu to vydrzi jeste ten polocas.

Reagovat
F.Torres

jasný, 7 žlutých karet a 1 červená a přesto zápas vůbec nezvládá a spíš ho zničil, jo, fakt super výkon

Reagovat
frankiefcb

jediní, kdo to nezvládají jsou bohužel hráči.

Reagovat
iamek

Reagovat
F.Torres

Je má zkrotit rozhodčí, prostě 7 žlutých karet a jedna červená za poločas jasně ukazuje, že rozhodčí je naprosto mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozhodčí zkrotí žlutými kartami, jak jinak.

Reagovat
C-M@ster

Podle této "logiky" se řídí a pak to tak dopadá. Doufám, že ty fotbal nepískáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal jsem hanspaulku, ale zahoď plzeňské brýle, v žádné z kličových situací neudělal Příhoda chybu, naopak je posoudil v souladu s pravidly....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvě o tom, že každý, kdo kouká na ligu často, ví, že Příhoda je mariášník.

Reagovat
F.Torres

dobrý rozhodčí téměř nemusí používat karty

Reagovat
smazaný uživatel

V takovémhle zápase, kde jde potenciálně o titul? Emoce pracují naplno, karty většinou přijdou.

Reagovat
F.Torres

Opravdu je 8 karet za poločas v pořádku? Fakt jsi ochoten něco takovýho tvrdit?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to je v pořádku, všechny byly adekvátní, možná kromě té pro Hrošovského.

Reagovat
F.Torres

takže karty jsou řešení jo? Dal jich 8 a má větší respekt? uklidnil zápas, odpověd je jasná, tudíž to je prostě blbost udělovat karty jak na běžícím páse

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě nepřijde zápas zklidněnej v druhý půli?

Reagovat
F.Torres

hnedka začal, tak už dal zase 2 karty, on chce asi zaútočit na rekord...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jiráček i Rajtoral udělali žluté fauly, nevidím problém.

Reagovat
F.Torres

ale rozhodčí ty hráče prostě kartama nezklidní, koukni občas na top rozhodčí, ti udělí třeba 3 karty za zápas a hráči hrají jako beránci. Oni si udělají respekt domluvou a mimikou, to naprosto stačí a tak to má vypadat. KDyby každej pískal jak tento šašek, tak pořád někdo stojí za karty, to přeci není možný.

Reagovat
Rybinho85

Můžu se zeptat jak to má teda zkrotit při těch faulech bez karet??? Má to zkrotit tím že je nechá být???

Reagovat
C-M@ster

Domluvou. Kartama to nahecuje ještě víc. Dostals někdy kartu a cítil křivdu? A uklidnilo tě to snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistěže to člověka uklidní, protože nechceš oslabit svůj tým.

Reagovat
F.Torres

uklidní, spíš ještě víc nasere

Reagovat
F.Torres

ámen, vůbec nemá respekt u hráčů a kartama si ho určitě nezíská

Reagovat
F.Torres

domluví jim a zjedná si respekt bez karet, spousta špičkových rozhodčích nepoužívá moc karty a udělují je jen a jen když opravdu musí, ovšem tato parodie na rozhodčího vůbec netuší které bije

Reagovat
Hokaido

Reagovat
iamek

Tak kdyz se fauluje a hada, tak nema kartovat?

Reagovat
C-M@ster

Tak to má uklidnit a ne hecovat, proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kdo ten zápas nezvládá jsou hráči Plzně.

Reagovat
mistr129

Breceni nech na večer, píská nás Kocourek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Ty zápasy Sparty s Plzní jsou čím dál větší fraška, fakt český el clasico, člověk ani nemá radost z toho fotbalu.

Reagovat
C-M@ster

Z žádnýho zápasu Synot ligy nemáš radost z fotbalu.

Kde o nic nejde, nemá to úroveň. Kde o něco jde, je to řízený z pozadí.

Toto je aspoň sranda, když to píská rozhodčí, co to nezvládá a mává žlutejma, aby přilil do ohně olej.

Reagovat
Riviera Kid

Lidi, cumite na fotbalisty nebo na rozhodčího? To je hrozný fnukot

Reagovat
PBLead

Takhle, podle mě docela přísná. Já bych oboum dal žlutou a domluvu, že příště je klidně už vyloučím (i Marka, který v důležitých zápasech nedrží moc nervy na uzdě).

Jinak jsem ale zrovna chtěl napsat, že Plzeňáci snad ani nechtěj hrát, oni se jen furt rozčilujou, máchaj rukama, strakaj do sparťanů. Třeba Ďuriš to moc nezvládá od té neproměněné penalty. Mám na mysli to jak vzal pod krk Costu (ano, byly tam před tím z Costovy strany jasné ruce, ale stejně Ďuriš to neustál). Hrošovský jak se tam posmívá rozhodčímu apod. Jako myslím, že pauza přijde Plzni vhod, aspoň trochu vychladnou.

Jinak kvalita fotbalu mizerná, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hrosovsky se posmiva rozhodcimu, kdyz dostane zlutou za uplny nic.

Reagovat
PBLead

neměl nějaký kecy na rozhodčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, asi rozehral bez pisknuti, ale v tu chvili uz byli stejne vsichni pripraveny, asi na to v ramci zapalu zapomnel.. Ale za tohle by se zluta davat nemela, zrovna v tomhle pripade, kdy na tom nijak netezil..

Reagovat
smazaný uživatel

Očekavam jeste tak 2 redky

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

jinak zápas nuda jak pes, až na ty nervy v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal tu kartu Hrošovský?

Reagovat
iamek

Rozehral pred pisknutim, kdyz sudi mu ukazoval, ze bude piskat ne?

Reagovat
hefy

Za kecy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, ale jistý si z toho nejsem, v televizi to nebylo vidět.

Reagovat
Hokaido

Rozhodčí mu jasně ukázal na píštalku a rozehrál dřív...

Reagovat
OTASi

Na to, jak to zvládal výborně v první půlce poločasu, to pak pěkně posral. Červená přísná, nebyl to zákeřnej úder, nalít do něj tělem, mohl dát klidně žlutou a pohrozit že ještě něco a jde.. Timhle zkazil zápas Nehledě na to, že Matějovský je prase a sjel ho záměrně

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě jasná červená, není o čem

Reagovat
OTASi

Ale hovno.. je to na rozhodčím.. kdyby se za tohle vylučovalo v Anglii nebo třeba ve Španělsku, dohrávali by tak v osmi.. ukazuje to jenom úzkoprsost rozhodčího, vždyt to nebylo nic extra zákeřnýho, prostě do něj nalít tělem, nebyl tam žádnej úder do obličeje, nic... je to kokot, ale měl dostat žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Ale blbost jasna cervena

Reagovat
martin1

Tak ČK pro Procházku v pořádku - sice to přifilmoval Matějovský ale nevím co si myslel a Matějovský měl dostat ŽK za faul a 2. ŽK za simulaci

Reagovat
mistr129

Teď to vidím znova, Matějovský byl shozen na zem a hned si sednul nikde nesimuloval

Reagovat
martin1

Jak do něj strčil Procházka tak to teda přihrál hodně. Vždyt ani spadnout nemusel. Ale chápu tohle obecně fotbalisti dělajíi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je to utkani presne podle myho gusta, miluju, kdyz je v zapase hodne emoci, kdyz je to vyhecovany na maximum, obcas bych byl i rad, kdyby si dali pesti Byli jsme lepsi, ted uz je to asi jedno, Duris nema na hristi co delat, fotbalove je na tom jak Lafata.. Prochazka se zachoval jako idiot, byt ho lidsky muzu chapat, ale je to kapitan.

REMIZU NECHCEME! Chci vyhrat, tak snad nejakej protiutok Byt by mohl dostat nekdo cervenou i ze Sparty.

Reagovat
OTASi

Lafata je lepší než Ďuriš..to se musí objektivně uznat..myslím, že dneska to ještě ukáže, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je akorat o neco golovejsi, herne je na tom stejne, neli hur.

Reagovat
OTASi

A v tom je právě lepší

Reagovat
frankiefcb

Costa je jasný kandidát na redku. Neboj.

Reagovat
ZB 07

Příhoda si z toho dělá One Man Show

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda si po zápase sundá rozhodcovský dres a pod ním bude dres Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

tu dělá Kazma

Reagovat
hefy

Dokonalost sama Václav Procházka a jeho další one man show.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Uwe háže buly

Reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Nema nekdo stream kde se muzu divat ?Ty nahore mi nejedou :-( Dik

Reagovat
PBLead

já se koukám na ten, co je nahoře. Btw co to je za jazyk? nějaká chorvatština, srbština? moc to nepoznám, ale rozumět tomu překvapivě jde.

Reagovat
shitcool

jj, srbština

Reagovat
pepinho2

Chorvatština

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam monetane moznost cucet jen pre mobil a to mi to piso ,ze nemam plugin tak nic no :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Dado Prso!!

Reagovat
Switchback

Rozhodčí super

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně podle sparťanských notiček.

Reagovat
goodbay

Co tam ten Hlen říkal? Že Plzeň vetovala rozhodčího, tak proto je jinej? To jde?

Reagovat
iamek

Vetovala Prihodu ve stredu.

Reagovat
goodbay

No, takže se rozhodčí vlastně nakonec nezměnil?

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to by se na teda povedlo.

Reagovat
vinetou

Pokud vím tak to samý udělal Liberec, když hrál s Plzní o titul.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Prochazka je ale magor. Jak si tohle muze profi fotbalista dovolit, to snad nikdy nepochopim...

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Normální žďuchnutí. To se většinou přechází, maximálně žlutá. Ale za ohnání, které předvedl Matějovský je vždy okamžitě červená.

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Když už kazdý ví, že jsi troll, měl by jsi změnit nick, tedka to nemá už takovej účinek

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jako kapitan Kdyz uz, tak mel Matejovskymu aspon natankovat jedno delo..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky je kurva, klidne za to mohl dostat rudou. Ale Prochazka se proste musi udrzet. Starej je na to dost, je to kapitan...Proste demence, neomluvitelnej zkrat.

Reagovat
Hokaido

Respekt tomu rozhodčímu, že se pod takovým tlakem neposral, ale zatím podává naprosto bezchybnej výkon, fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

Drží utkání na uzdě a zatím nemusel sáhnout pro žádnou kartu. Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

On dělá co může. To, že hráči nezvládaj on v tomhle případě neovlivní...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

No Vůch, no party.

Reagovat
Miguel19

I když párty asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No zase party bez Vucha taky moc nejde..

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
Robbie

přemýšlím zda vůbec koukám na fotbal, to nemá z fotbalem nic společnýho

Reagovat
guzman

By mě zajímalo proč lidi pískají na Jiráčka, vždyť mají Plzeňáci v kádru půl Sparty a navíc nepřišel přímo a pokud vím tak o něj Plzeň nějak extra nestála . Mě je třeba naprosto jedno že by někdo šel do ze Sparty ,pokud je u nás nepotřebný,jen se zas Plísňaci snaží vytvořit umělou rivalitu

Reagovat
guzman

*Do Plzně

Reagovat
vinetou

Kokotina no

Reagovat
mistr129

Smutný je že oni to berou jako přechod k rivalovi. Jestli je rival někdo, s kým hraju na stejný úrovni 5 let a je 80 km od Plzně, je to smutný

Reagovat
Hokaido

Jinak druhej poločas nejspíš bude nuda, trenéři to musí v kabině uklidnit. Z naší strany je to strašně statický a bez nápadu, Plzen se určitě stáhne ještě do hlubšího bloku a budem mít hodně vělký problémy ho prorazit. Lafi na plac, ten má na tohle čuch.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si vzal vlastne pasku? Limba?

Reagovat
Manik...

jj

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Hrozná blbost Procházky Ale Matějovskej je fakt jedna z největších špín co se ve fotbale pohybuje.

Reagovat
stajnko

Stoperska dvojice Hejda - Baranek. A to Hejda hraje se zlutou, to sem zvedavej

Reagovat
PavlíčeQ

Ládík v ofsajdu, vše v pořádku

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa offside Krejčí

Reagovat
goodbay

Ladislav Ofsajd Krejčí, jak jinak.

Reagovat
Robbie

Offside Krejčí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sparta opět hodně špatná, vzhledem k tomu, jak tyto důležité zápasy hlavně venku nezvládají, si myslím, že ještě dokážou prohrát z nějakého brejku/standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ladislav Inzaghi Krejčí.

Reagovat
frankiefcb

Hlídat Krejčího ofsajdy to je tak pohodová práce

Reagovat
Znalec

Nechápu, tu vaší neobjektivitu co se týče toho vyloučení spartani i plzenaci by se klidně mohli shodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček v tom nemohl nechat kamarádi samotný

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne pokud koukate na O2 Sport a prehodili jste si kameru jako ja po ty redce k lavickam kde je 4.rozhodci, tak to co predvadel Sadek to bylo neco naprosto neuveritelnyho, jestli nedostane nakej trest tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal?

Reagovat
iamek

Lital tam a rval na ctvrteho rozhodciho. Vypadal jak by byl propusteny z blazince.

Reagovat
frankiefcb

??

Reagovat
Hokaido

Krejčí je prostě kretén...

Reagovat
Manik...

Krejčí ukázal svou techniku

Reagovat
Rarášek

Pravačka

Reagovat
hefy

Ještě že maj Krejčího, už by jinak měli výhodu hráče v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
shitcool

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Máme, vy máte Ďuriše

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Ládík na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci

Reagovat
Rarášek

jasná červená

Reagovat
vinetou

Za to jak vypadá.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
monty25
Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je sladká.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nejsi normalni..

Reagovat
monty25

Od tebe to sedí.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
taws

Reagovat
PBLead

Reagovat
Manik...

jo ta je šukézní

Reagovat
PavlíčeQ

Měl by to jít vysvětlit před disciplinárku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

pomezní

Reagovat
OTASi

Je to jen člověk

Reagovat
Manik...

to jo, ale tohle byla hodně jednoduchá situace

Reagovat
iamek

Nerypej mi do kamose

Reagovat
Manik...

zatím nemává špatně, až na tuhle situaci... Ho pozdravuj

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak je 54. minuta a ještě jsme furt nevystřelili na branku.

Reagovat
Manik...

střelec

Reagovat
shitcool

Duris ven!!!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
stajnko

ten Hybs fakt pres tu masku nevidi, ted dostal nafackovano micem a poslal Durise do tutovky :D

Reagovat
OTASi

Ďuriši jdi si sednout

Reagovat
Robbie

Ďuriši to bych dal i čůrákem

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Durisi, vypadni uz do ty nejvzdalenejsi pice, protoze to je fakt sileny

Reagovat
OTASi

Jen to dokazuje, že to není žádnej velkej útočník, ve velkejch zápasech selhává (i v repre)

Vedení s tím zabíjením ostatních útočníků dělá obrovskou chybu

Reagovat
C-M@ster

Ďuriš nemá den, dal bych mu max 10 min na place a konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš Hyperstřelec no...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krejčí teď padnul jak podsvinče

Reagovat
Sosi

dyt kolem nej jen proletel

Reagovat
smazaný uživatel

Konate kartu ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Durisi..

Reagovat
smazaný uživatel

číst tady, jak oba tábory nadávají vlastním hráčům do čuráků fakt stojí za to

Reagovat
pepinho2

My se jen smějem Krejčímu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo půjde dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Matějka.

Reagovat
Rarášek

timy

Reagovat
Sosi

no, koub

Reagovat
Sosi

koubek na spartu uměl

Reagovat
smazaný uživatel

bude z toho Hrošovskýho něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je to nekopa a nesympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Jiráček, tohle si nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto ubohý od plzeňáků

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný osvobozuje Jiráčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Hušbauer na tom letos není lépe, věčná škoda zranění Váchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to myslel v tom smyslu, že na něj pískají.

Reagovat
Hokaido

To pískání je trapný

Reagovat
guzman

Vubec nechápu duvod

Reagovat
goodbay

Dnes by měl hrát Lafata. Fatai se na tento způsob hry nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, proč ještě není na hřišti.

Reagovat
mistr129

Lado, už se na to fakt vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček > Vácha

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik..

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

A v kolik začne ten fotbal?

Reagovat
mistr129

18.30

Reagovat
monty25

V 18:30, Teplice - Slavia.

Reagovat
vinetou

V 18:30

Reagovat
vinetou

A já myslel, že budu originální.

Reagovat
OTASi

Ládík Krejčí - nejlepší křídlo v lize

Reagovat
Manik...

Reagovat
Robbie

Plzeň má konečně dva stopery a hraje líp

Reagovat
OTASi

No jistě, Dočkal rozhodil rukama, tak Příhoda hned píská

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný jak tady fans Plzně brečí

Reagovat
guzman

Zas vyhozene prachy , zaplatim 80kc a mam s toho hovno,jelikož se mi to permanentně seká

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně.. Krejčí je podle mě pro Plzeň ten pravej. jen musí dostat čas a je potřeba vyházet nějaký hráče

Reagovat
OTASi

Ládík dneska Plzni taky dost usnadňuje hru

Reagovat
aither

Dpč, maj o hráče míň, tak začněte hrát

Reagovat
smazaný uživatel

předvádíme stejný výkon jako proti Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... tohle se musi davat, jsme jasne lepsi, i v 10..

Reagovat
OTASi

Nedali penatlu, Ďuriš přestřelil v tutovce, Kovařík to samí.. aby je to nemrzelo

Reagovat
pepinho2

Oni mají v bráně Kozáčika a my zase budeme hrát sta*ku a ani nevystřelíme

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

starku?

Reagovat
monty25

Sparta teda hraje pěknou tužku vzhledem k tomu, že je v přesile...

Reagovat
jiriczeQ

Sparta je otřesná..

Reagovat
C-M@ster

Matějovský karta nic?

Reagovat
OTASi

Ikkdyby ho nakop, tak mu jí ten zmrd nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Za čistý zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, von mu ji snad neda

Reagovat
mistr129

Na kartu to nebylo, ale každopádně Lafata místo Matějovského

Reagovat
smazaný uživatel

Na kartu to nebylo

Reagovat
Rarášek

mohlo, nemuselo.

Reagovat
Harakan

Už by Sparta mohla přidat a trochu snahy. Zatím je to hrozná bída.

Reagovat
Civers

Reagovat
frankiefcb

Tady si myslím, že ta žlutá padnout měla.

Reagovat
Corosian

Matejovskymu jeblo? Scasny je blazen, ze ho tam jeste nechava. A Lafata uz mel byt davno ve hre, Fatai je neviditelnej

Reagovat
vinetou

Je vůbec na hřišti hráč co ještě nemá žlutou kromě golmanů?

Reagovat
stajnko

Jak "krome golmanu" ? Bicik ji mel za tu penaltu, mam takovej dojem

Reagovat
shitcool

Koho vystřídal Hušbauer?

Reagovat
monty25

Jiráčka

Reagovat
shitcool

díky

Reagovat
Rarášek

lunetic

Reagovat
Sosi

husbauer hraje?

Reagovat
patas92

Baránek

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll

Reagovat
monty25

Ty vole, Sparta ještě prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě taky. Plzeň je v deseti lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času.. tak snad probuděj.

Reagovat
exse

Procházka

Reagovat
Hokaido

Naprosto zaslouženě za tu sračku, co hrajem

Reagovat
OTASi

Je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
vinetou

Baránek!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
C-M@ster

Válcujou spartu i v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý že jsi tady doted brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej brňák, no

Reagovat
C-M@ster

kluci, nezvládáte

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl, on tady celej zápas brečí, nadává a nám říká že nezvládáme Sparta si naprosto zaslouží prohrávat Kdyby to bylo naopak a Sparta vedla, tak ty tady brečíš dál, ty nedokáže uznat když je někdo lepší.

Reagovat
frankiefcb

Bary!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
pepinho2

zaslouženě, hrát takovou sračku proti 10, to je na mrdu do xichtu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
aither

Zaslouženě, ať jdou do prdele, Lafata na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Super gol, kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si koledovala

Reagovat
icka

Prochazka to udelal chytre, vykartoval se radeji a poslal do hry Baranka

Reagovat
stajnko

Reagovat
db18

Reagovat
Corosian

Uplne zaslouzene...

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

No hrajeme hrozně, furt bez střely na branku.

Reagovat
Sosi

on nepískl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai v piči..

Reagovat
OTASi

Hlavně teď nepřestat hrát jako ve Vídni

Reagovat
Rarášek

jasná penalta

Reagovat
OTASi

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, ted jeste cekam, ze vsichni Spartani co doted Prihodu chvalili, tak ted zacnou tvrdit, jak jsme si ho koupili

Reagovat
Rarášek

jen jsem si hrál na tebe

Reagovat
C-M@ster

a ten o poločase bezchybnej rozhodčí ju nenařídil?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ani s pomocí rozhodčího nestačí na oslabenou Viktorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Duriš dolů, Mahmut na plac prosím

Reagovat
OTASi

Reagovat
vinetou

Reagovat
PBLead

hrajem strašnou srajdu. odevzdaný zápas jak proti slávii. nechápu...

Reagovat
guzman

ostuda , tohle neni mozny

Reagovat
monty25

Jestli se jim ještě zranil Fatai, tak to je pro Spartu hodně velký průser (pokud to bude něco na delší dobu)...

Reagovat
Manik...

Zasloužený gól, co Sparta předvádí je neuvěřitelná sra*ka. Ona celá SL je neuvěřitelné sra*ka ... Po dlouhý době jsem se díval a mám zase na chvíli pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem úplně nepochopil to vysvětlení - Baránek kopl Fataie do nohy, ale protože to bylo v situaci, kdy Baránek tu nohu dával Fataiovi do cesty, aby mu tam neprošel míč, tak to nebyl faul? A to jako Hen myslí vážně?

Reagovat
Rarášek

Je to idiot no, ale penalta nebyla tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o penaltu, protože na ni to bylo asi málo, ale o to vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nejlepší na hřišti.

Reagovat
Rarášek

aby ses nepřechválil

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Spartanu? Asi jo..

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ani se nemusí moc snažit...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzelko, tak jedno solo pres cely hriste, prosim

Reagovat
Rarášek

a pak rovnou na tribunu

Reagovat
monty25

Lafatu šetří na Schalke a na Teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ale nechápu uvažování Sčasného. Sparta hraje o 6 bodů. Sparta má na své straně momentum zápasu, když nedal soupeř pentli a hraje v deseti ... A on místo aby hrál s týmem aktivně a nátlakově, tak hraje takový hovno, že ho soupeř dokonce přehraje. To je strašnej šlendrián.

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu, proč jsou na hřišti ještě Krejčí s Konatem, to je strašný

Reagovat
pepinho2

to u Krejčího nechápu poslední rok..

Reagovat
pepinho2

A pak že Lavička nezvládal reagování na stav zápasu, Ščasný je na tom úplně stejně..vidí, že nic nefunguje, ale žádná změna nepřijde, mít za celej zápas 0 střel na bránu, řadu nepřesností, klasicky přemotivovaný Matějovský, kterej je na hřišti k ničemu

Reagovat
pepinho2

zapomněl jsem zmínit Krejčího, ale k tomu se nedá napsat víc, než jen " "

Reagovat
PBLead

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
PhilipS

Kdo je Lukáš Juliš?

Reagovat
Rarášek

už asi pět let pořád jenom talent

Reagovat
shitcool

Kdo přišel za Hybše?

Reagovat
icka

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš

Reagovat
monty25

Juliš

Reagovat
PhilipS

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka.

Reagovat
OTASi

Lujiš

Reagovat
smazaný uživatel

Julis.

Reagovat
smazaný uživatel

looooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, v rozmezí jedné minuty uklouznou Krejčí, Holek, Mareček.

Reagovat
smazaný uživatel

My ty nejdůležitější zápasy nezvládáme ani pod Ščasným.

Reagovat
Rarášek

tohle není důležitej zápas .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím jako ty nejtěžší, s těma nejtěžšima protivníkama.

Reagovat
pepinho2

neskutečný, jaký hovno vždycky hrajeme, kdyby to bylo aspon jako proti CSKA, ale tohle

Reagovat
goodbay

Horší je, že dnes, kdyby se fakt snažili, tak to mohli vyhrát. A oni to tam jdou odchodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je průhlednej jak igelitovej pytlík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Kdy že Krejčí pujde do toho Newcastlu za těch 8 mil. liber?

Reagovat
Manik...

za tu cenu by ho tam Sparta poslala i kdyby nechtěl

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

Reagovat
monty25

Dolar jasnovidec

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
C-M@ster

Debakl

Reagovat
goodbay

Sparta hraje, pro mě nepochopitelně, totální hovno. A Lafata ve Spartě končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
hefy

GOOOOOOOOOOOOL

Tohle je ta Petrželovo pozice, o který tady celou dobu mluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on se zas do toho základu dostane...

Reagovat
hefy

Jn.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

doprdeleee, tak tohle je ostuda ale.

Reagovat
OTASi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
icka

Matejovsky at jde do duchodu radeji

Reagovat
vinetou

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Matějkovi to přeju

Reagovat
shitcool

Reagovat
Miguel19

Holek, Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

já raděj mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden,at Oblamovi vyjde tip.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta je fakt k smichu .. zklamali me. Pozitivni aspon je, ze ztracime na prvni misto tri body Slovan mistr oooleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážu si představit, že tenhle zápas pošle sparťasnské sebevědomí do kopru až do zimy a prosere se jak liga, tak se vypadne z EL.

Reagovat
Manik...

jsem o tom též přesvědčen

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta slaboučká jako čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze toho Matejovskyho nevyloucil.

Reagovat
icka

Krejci

Reagovat
PavlíčeQ

Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme POŘÁD nevystřelili na branku to je NEUVĚŘITELNÝ.

Reagovat
Rarášek

Alejo, Dočkal to tam jednou omylem kopnul zprava

Reagovat
smazaný uživatel

To byla boční síť.

Reagovat
Rarášek

chvíli potom pak i do brány, Kozáčik chytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš, fakt? První střela za 2 zápasy v Plzni.

Reagovat
Rarášek

no, chtěl centrovat

Reagovat
Rarášek

tak ted už i umyslná

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda.

Reagovat
monty25

Ládínku, ty vole

Reagovat
goodbay

Krejčí at se jde zakopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa

Reagovat
Rarášek

Láďo vzdej to už

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
OTASi

Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Láďa S tím hraje Sparta v 9 tvl..

Reagovat
C-M@ster

Krejčí v repre formě

Reagovat
smazaný uživatel

Ládínek, to je pusinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího poslat do juniorky, protože tohle je normálně na pokutu.

Reagovat
Sosi

vyrok sezony: Krejci pred brankou, nebyl to ofsajd!

Reagovat
mario23

Krejčí je už rok absolutně nejhorším hráčem Sparty, nechápu, proč hraje základ, když nemá ani na synot ligu.

Reagovat
monty25

Tak proti těm slabším soupeřům (Slovácko, Bohemka) si to dával v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra. Jediné co mě udivuje, jak tady celej zápas Plzenáci brečí, nadávají, stěžují si a najednou dají gol a najednou je všechno v pohodě, všichni hrají dobře, není žádnej problém

Reagovat
OTASi

Na Ďuriše a Procházku budu mít názor furt stejnej.. a na vyloučení taky

Reagovat
OTASi

A ten kokot Krejčí na EURO beztak pojede

Reagovat
guzman

Jeden z nejhorších zapasu co sem viděl ,3/4 zapasu totálně vo hovně a potom dostanem takovou nakládačku

Reagovat
pepinho2

tvl, ten Ščasný se vzhlédl v LVG, ne? Prvně 352, teď hrát sračku s 01 střelama na bránu

Reagovat
Manik...

ty dnes jedeš

Reagovat
Uwe háže buly

Lafata něco provedl?

Reagovat
Rarášek

Asi chtěl hrát fotbal dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole oni podmáznou sudího a stejně jsou i proti deseti tragičtí to jsou fakt hovada ti sparťani

Reagovat
aither

Že se mi to jen zdá a zápas se teprv bude hrát?

Reagovat
mario23

Slušná ostuda, když nás zfoukne Plzeň i v deseti.

Reagovat
goodbay

První poločas ještě jakžtakž, ale druhej pro mě uplně nepochopitelnej. Co jim tam jako Ščasný řekl? Totálně odchozený. Zrovna dneska to byla nejhratelnější Plzen za posledních 5 let.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jednim slovem bezzubost..

Reagovat
icka

Kozacik ? CO to zkousel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem opět výborný Hořava, tyhle velké zápasy jsou jeho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

zpátky v 90s s huhuhuhu?

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
Uwe háže buly

nereaguj na mě pls primitive

Reagovat
smazaný uživatel

Jako primitiv se chová ten idiot s čelenkou.

Reagovat
Uwe háže buly

Ten chachar ho fauloval.

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Vždyť se tak fakt choval. (a nehučel jsem na něj)

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool Juliš.

Reagovat
monty25

Juliš

Reagovat
monty25

Dočkal aspoň asistence

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec udělal dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo..

Reagovat
Rarášek

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Julišovi to přeju

Reagovat
pepinho2

1. střela na Kozáčika a nemohlo to dopadnout jinak, škoda, že takovej posra*ej výkon

Reagovat
Miguel19

Tvl Baránku

Reagovat
Rarášek

Otáčíme

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se ubránit dojmu, že se ve studiu fandí Plzni. Při jejích gólech se řvalo jak na pastvě a teď při kusu Sparty jeden jen mlčí a druhý suše polohlasně "a goool".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, přečti si, co tady píšeš celej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekdo nepozna ironii, to je pak tezky

Reagovat
smazaný uživatel

ale ...

Reagovat
aither

Probrečet celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

pošli jim dopis

Reagovat
shitcool

Reagovat
Rarášek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
F.Torres

ale hlavně konečně bez gramatických chyb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Přišlo mi to u těch komentátorů, že spíš fandí Plzni.

Reagovat
PhilipS

nobody cares

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste rozkošní ubrečenci zase spiknutí a nikdo vás nemá rád, nejsi ty ten kokot pes filipes co psal ty ubrečené články na ty vaše kinder ultras stránky

Reagovat
Uwe háže buly

To mi nějak nepřišlo, takhle teple křičí po každym gólu Ale už sem alergickej na tyhle 2 kretény, Hlenna kterej po každým zákroku mele ty svoje nesmysly dokola a dokola a toho komentátora co viděl fotbal z rychlíku

Reagovat
Hokaido

Jiřìku, běž si tyhle ubuleny sračky psát pod PD.

Reagovat
hntlyl

jiri - fcb 03.10.2015 16:30

Komentátoři na Dajto oba Realisti. Na to dám krk.

jiri - fcb

03.10.2015 16:38

Mně se líbí to jejich: "A teď honem dozadu" vždy, když jde Barca dopředu. Ostatní komentátoři by si přáli gól, ale oni fandí obraně a mávají madridskou šálou nad hlavou.

akorát se opakuje

jiri - fcb 24.10.2015 19:56

Oba komentátoři ve studiu O2TV fandí Arsíku. U Štěrby je to ještě jakž takž v mezích, ale ten druhej tam sedí v dresu a mává šálou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To se směje ten pravej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tohle já vnímám.

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil Hušbauer, poslední 3 minuty a on tam zkosí hráče

Reagovat
Rarášek

Tohle mohla byt v klidu červená ..

Reagovat
mario23

Já už to vypnul, jak padl gol ??

Reagovat
Rarášek

centr, hlava, sit

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek a jeho klasika.. Asi 4. podskocenej balon co vedl ke golu..

Reagovat
smazaný uživatel

No nečekal jsem že z tý Plzně budeme posraní i když hraje v 10.

Reagovat
Rarášek

Congratz, zasloužený vítězství. Aspoň bude ještě liga zajímavá a nemáme to jistý hned.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
monty25

Plzeň vyhrála zápas pravdy, Sparta to těžce podělala a slovy Radotínského: "Její hráči by se nad sebou měli vážně zamyslet."

Reagovat
mario23

Krejčí by se měl zamyslet, jestli by nebylo lepší ukončit kariéru.

Reagovat
monty25

Zadrbal toho dost, ale výkon kterého sparťana dneska snesl nějaké přísnější měřítko? Snad jenom Bičíka a možná Juliše, který přišel jako žolík a dal gól.

Reagovat
Rarášek

Costa

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí ale zase vyčníval. A hlavně na něj máme všichni díky tomu, že hraje celej rok otřesně a stejně má jistej základ, alergii.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
PhilipS

Co je s Lafatou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Odstěhoval se do Humpolce.

Reagovat
Manik...

Gratulace Plzni, dnes si to Sparta prohrála sama, Plzeň byla hodně hratelná...

Ščasný VEN (já po jeho odvolání volal dřív, než ho vůbec jmenovali)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze tu pisete o hratelny Plzni a pritom jste vystrelili na branu jednou a to v nastaveni

Reagovat
Manik...

To je právě smutný . Dneska jste nebyli silní, rozhodně ne tolik jako dřív. Sparta akorát předvedla výkon hodný tak Hradce

Reagovat
Rarášek

Noa? Nebyli jste snad hratelní? Vždyť jste hráli uplný nic .. škoda, že náš výkon spolkla černá díra.

Reagovat
Fairplay

Dvě největší selhání zápasu Krejčí a Procházka. Těším se na jejich další nominaci a EURO

Reagovat
Aldeano

Vrba

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu to vyzdvihování Plzně, že zvládli 50 minut bez Procházky. My museli zvládnout 90 minut s Krejčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je jediný, kdo ze Sparty zvládá vyšší tempo

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ať běha maratony.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Uwe háže buly

Možná tak na oválu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A Jiráčkem.

Reagovat
Uwe háže buly

Asi nikdo nemá vtipnější dvojici plašanů.

Reagovat
Kang & Kodos

JIráček byl poslední zápasy dobrej. Dneska o hovně, to zase jo. Ale ven měl jít stejně Matějovský.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
stajnko

Reagovat
Bex5

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
pepinho2

Jestli jsou v tom týmu trochu soudní lidé, tak by měli další zápas zaplatit fanouškům vstupný, nebo se aspoň nedivit, až tam přijde jen pár tisíc diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, krize, jste první jen o skore.

Reagovat
frankiefcb

jj Šafarčíka na ně.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bych nepřál nikomu.

Reagovat
pepinho2

ok, jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa neunasi

PETRZELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu od ohromné ostudy uchránila jedna povedená akce a gól. Takhle to byla jen taková ta klasická sparťanská ostuda ve velkých mačích. Je mi z toho smutno.

Reagovat
pepinho2

"Po poenaltě jsme začali jsme hrát slušně?" jsem se asi koukal na jinej zápas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
OTASi

Prej se hráči zalekli povinné výhry

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu - měli před sebou poločas přesilovky a čekalo se, že ten mač zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný to řekl hezky a na plnou hubu. Tak to snad řekne i hráčům v šatně.

Reagovat
pepinho2

To tak říká od začátku, řekne to na plnou hubu a další zápas úplně stejný..

Reagovat
smazaný uživatel

To on říkáš vždycky, ale pak hovno z toho, hráči další zápas hrajou stejně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se opět potvrdilo, že má Sparta problém zvládat zápasy ve vysokém tempu. Proč asi nemusím rozebírat.

Reagovat
Rarášek

Pobav mě, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tipnu si: Matějovský

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Baroš - Krmenčík - Fatai (Potočný)

Horší útok jsem snad ve Fanlize ještě neměl...

Reagovat
Rarášek

že se na toho potočáka nevysereš

Reagovat
monty25

Já ho chtěl vyndat, ale místo toho jsem vyndal Koubka z brány, protože jsem si myslel, že je zraněný... Pak jsem taky musel vyndat Škodu (zásadně nevedu hráče, co hrajou proti Teplicím) a Ládíka, místo kterého jsem vzal Šurala jako kapitána. To byla jediná změna, která se vyplatila.

Reagovat
Coutinho10

no zrovna v tomhle kole to nebylo lehky poskladat

Reagovat
Kang & Kodos

Klasika. Zápas, kde neni kam uhnout, a my ho zahrajeme takhle připosraně. Ani bych neřekl, že to vyloučení bylo pro nás výhodou. S formou Procházky by jsem možná měli víc šancí. Od nás klasicky kvalitní Bičík, jinak asi nikdo. Krejčího snad ani nemá cenu komentovat. S nim v základu hrajeme pomalu v deseti, když se mu povedou 2-3 zápasy za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hrál dobře.

Reagovat
pepinho2

Matějovskej odehrál tuhle sezonu dobře tak 2 zápasy, ve zbytku je k ničemu a tím pádem tam není žádnej kreativní záložník(pokud nepočítám Dočkala, kterej hraje víc vytaženej a né na pozici Matějovskýho)..

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský dneska vyfauloval Procházku. To bylo dost kreatvní. Že toho zbytek týmu nedokázal využít už není jeho věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Matějovský té hře dává myšlenku a řád, ale nestíhá rychlostně, viz. druhý gól Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Já jen komentoval jeho hlavní číslo v zápase.

Reagovat
goodbay

Nejhratelnější Plzeň za posledních 5 let a odchozený zápas Sparty. Jindy šel vysloveně z Plzně strah, v dnešním zápase jsem ten pocit měl tak 5 minut před prvním golem. Jinak vůbec. Takovej tým v takové neformě, by Sparta prostě měla porážet nebo aspon neprohrávat. Jinak ta silná Plzeň je ta tam a ani dnešní vítězství na tom nic nezmění. O to horší je to pro Spartu. Aspon se konečně trefili do brány a dali gol. Třeba prohra o gol ještě bude na konci sezony důležitá.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě musíme fakt překopat naši zálohu, protože to je otřesný. Jsme pomalí, neefektivní a i když se to nebude hodně lidem líbit, tak nám citelně chybí Vácha.

Reagovat
Uwe háže buly

+ přivést stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat stopera, my potřebujeme pravýho beka! Mareček je strašnej hráč i ve středu pole, natož na beku.

Reagovat
Kang & Kodos

Stein možná neni Kadeřádek, ale svoje by si odehrál. Proč tam furt cpe Marečka, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

80 milionů Němců a my koupíme zrovna Steinhofera....

Reagovat
Aldeano

Holek hraje strašidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on vedle sebe potřebuje vůdce a parťáka, kterej ho umravní, což je Brabec, ale určitě ne Costa.

Reagovat
Uwe háže buly

Ale on dělá minely, který vůbec nesouvisí s řízením obrany..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě se vrátí Shala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Shalu nechceš, ale přeješ si Váchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je náš nejlepší defenzivní záložník, možná i nejlepší v lize. Jeho zranění je vážně citelnou ztrátou pro celou Spartu a ukazuje se to zas a znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že to za 2 roky ve Spartě ještě neukázal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Ale nechápu, proč nechceš Shalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kam ho nacpat. Navíc přijde nejspíš i Skalák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kam? Čermák je sice lepší, ale oba střední záložníci Sparty potřebují výměnu.

Reagovat
Uwe háže buly

Skalák/Krejčí, Čermák/Shala, Dočkal/Skalák

Vácha/Mareček, Matějovský/Shala

Reagovat
El-Pistolero-68

Jen Marecek ne, proboha. Chce to Pavelku, Surala a Skalaka.

Reagovat
Bex5

Ty jsi taky "znalec", fakt si vyber radši jinej sport .... Letos máte tým, kterej sice má bodů jako sra.ek, ale polovinu zápasů letošní sezony předvedl naprostý kulový. Tohle uznávaj i tvý spolufandové, je neskutečný, že to s takovou holomajznou vůbec ukopete. Ale tak co, ono na moje slova dojde.

Reagovat
Uwe háže buly

To sedí spíš na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

ne ... tohle jsi nenapsal, že ne? Ty woe, tak se prober a převleč si to prochcaný pyžamo.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

Coutinho, kdes vzal těch 109 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

to ti přijde moc? Já mám 96 a to jsem zapoměl střídat.

Reagovat
monty25

No jo, tak ty jsi teď rozjetej. Já mám trapných 83, z toho mi Šural udělal 52. Bez něj bych byl úplně v háji.

Reagovat
Coutinho10

no po dnesnim zapase: Bicik +8 (diky penalte), Rajtoral +3, Dockal +7 a Fatai +3...a na lavce este se Duris diky asistenci (10) nahradi Krmencika, takze +5 a ted uz jenom Fillo zastupuje Skalaka

Reagovat
monty25

Aha, tys jich měl ještě tolik ve hře. Já mám taky Filla a pak už jenom Kroba a na střídačce Potočnýho. Takže bych to viděl na Krobův gól a čisté konto Teplic, jinak nemám šanci.

Reagovat
Coutinho10

snad ne aspon ten Potocnej by mohl zacit na lavicce a Krob by mohl dostat nakou redku nebo neco idealne

Reagovat
monty25

Jo, Potočný není v základu, což jsem ale čekal.

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
monty25

Upřímně nevím, jestli Vavruška dělá úplně dobře. Potočný sice nemá moc formu, ale minule dal Slavii dva góly a kdo jiný by se proti ní chtěl víc vytáhnout než sparťan Potočný?

Reagovat
Coutinho10

to si vzpominam...to sem tam byl a potomhle zapase sem si ho uz pamatoval

Reagovat
Kang & Kodos

Mimochodem, ta červená: tady bych dal buď oběma žlutou, nebo oba vysypal. Matějovský se po něm nemá co ohánět. Ale to, co předvedl Procházka, to je neskutečný. Ten je úplně mimo

Reagovat
Bex5

je to debil, Bůh nás sešli milost v podobě návratu Hubňajze .... Červená asi jasná, ale těch tam dneska mohlo bejt. Když budu chtít dát kartu, dám jí a barva mi přijde v sms od neznámého čísla.

Reagovat
Coutinho10

Sestava Slavie: Berkovec - Frydrych, Latka, Deli, Švec - Souček, Piták - Černý, Kenia, Zmrhal - Škoda

Lavička náhradníků: Řehák, Vukadinovič, Bílek, Diop, Kuchta, Voltr

tak sem zvedavej na Frydrycha co predvede...konecne zaklad

Reagovat
Rarášek

Jak můžou pořád nechávat hrát Latku.

Reagovat
Coutinho10

to je kapitan a leader a porad si svoje odehraje a uz mel nekolik golovejch hlavicek po standartkach...dneska by se to mohlo uz prolomit a nakej tam dat

Reagovat
Rarášek

Jako lídr ok, ale příjde mi, že už na to prostě nemá. Hecne se proti Spartě, ale jinak prostě bída.

Reagovat
F.Torres

tak hraje občas tužku, ale pořád je na hrišti dost znát

Reagovat
Coutinho10

me pride, ze proste takovejhle typ hrace je nutnej....jak ho nemas, tak to je proste znat...navic vedle nej je Deli, kterej de neskutecne nahoru a dobre si oba rozumej na hristi, takze jedno z nich posadit by byla blbost

Reagovat
Rarášek

ok, je pravda, že Deli někoho takovýho na ořvání potřebuje. A je to jen dobře, jen se mi prostě moc nezdá Latkovo výkony cose týče hry.

Reagovat
Bex5

BTW: dneska velká pochvala všem hráčům Viktorky s výjimkou Procházky. Ať se na mě nezlobí, ale ten pomalej, neobratnej, hloupej (taky je to idiot, kdybychom nevěděli - takhle školácky se od Matějovskýho nechá doběhnout!?).

Ale dneska opravdu proti Plzni stáli jen dva muži - Bičík a Příhoda. Jinak jedinej Sparťan nezahrál, co jsem myslel, že ukáže. Snad ještě Fatai vcelku držel míč a Juliš skoroval jako žolík. Pardon, pánové, je to kopanec do ležícího - letos jste v SL lucky-..ačky. A radost jste mi udělali jen dvěma věcma: vzali jste si domů nekopu Jiráčka (kdo by to byl tušil?) a v Evropě hrajete pěknej fotbal. BTW: Brabec konec sezony, bych tak tipnul, co?

Reagovat
Coutinho10

to muai bejt gol aaaaah Milane

Reagovat
iamek

Strasna kopana.

Reagovat
monty25

Na šance zatím jasně lepší Slavia. Chtělo by to poločasový fén v kabině domácích.

Reagovat
Coutinho10

sance zatim k nicemu, kdyz nejsme schopny dat gol

Reagovat
db18

Jakoby teď někdo z kabiny mohl brát Vavrušku vážně.

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

co chce vic....

Reagovat
monty25

Jablonský

Reagovat
monty25

Potok na place! Tak dej zase 2 góly a budu spokojen...

Reagovat
Coutinho10

uffff Krob

Reagovat
monty25

Krob Coutinho už měl nahnáno...

Reagovat
Coutinho10

to by byl hrebicek

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooooooooooooool jooooooooooooooo

Reagovat
monty25

Tak se obávám, že Slavia asi rozhoduje...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Přitom to bylo z ničeho nic. Kdyby to bylo v první půli, tak bych se nedivil...

Reagovat
Coutinho10

j nedas dostanes....pred golem ste meli naky naznaky...ale kdyz to vemu celkove, tak sme si 3 body zaslouzili vic

Reagovat
monty25

Podle mě to byl spíš remízový zápas. Ale hraje se na góly...

Reagovat
Coutinho10

j jako jo.....myslel sem to tak, ze jestli si nekdo zaslouzil vic ty 3 body, tak za ten 1. polocas my....kazdopadne takhke ztratit zapas nakonci zamrzi

Reagovat
monty25

No a hlavně doma už podruhé za sebou. To potom ty venkovní výhry přicházejí vniveč..

Reagovat
Coutinho10

j u nas to je podobny ...vyhrajem derby, ale pak rozdame body olomouci, neporazime duklu atd. ...takze taky spis paradoxne berem body venku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele