4. kolo
22.09.2018 15:30 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

FC Augsburg - Werder Brémy 2:3

Na góly velmi bohaté utkání a pohledný fotbal nabídl souboj FCA s Werderem. Na úvodní šanci se čekalo sice až do dvacáté třetí minuty, kdy Gregoritsch zahrával přímý volný kop a donutil Jiřího Pavlenku v brance Brém k výbornému zákroku u jedné z tyčí, o chvíli později už ale gól padl. A k radosti hostujících fans na druhé straně kolbiště.

Kainz poslal parádní centr na Maxe Kruseho a forvard hostí hlavičkou rozradostnil všechny příznivce Werderu. Když navíc o dvě minuty později po asistenci Claudia Pizzarra přidal druhý gól hostí Eggestein, vypadalo to s body pro hostující mužstvo hodně slibně.

Domácí tým se ale nevzdával a doslova v posledních vteřinách nastaveného času první půle dokázal vstřelit korigující gól. Postaral se o něj Ku Ja-Čeol po spolupráci s Ranim Khedirou a Caiubym. Pavlenka byl bez šance a FCA mohl jít na poločasovou přestávku povzbuzený návratem do duelu.

Stejně jako se domácího mužstvu povedl odchod do kabin, tak se povedl i návrat z kabin. Hned po návratu na trávník totiž přišla vyrovnávací trefa. Postaral se o ni Philipp Max a najednou se začínalo úplně znovu.

Ku Ja-Čeol mohl zhruba po hodině hry přidat druhý gól a tím definitivně dokonat fantastický obrat FCA, obrovskou šanci ale spálil. Dle hesla nedáš - dostaneš pak v sedmesáté páté minutě vstřelil třetí gól svého týmu naopak brémský Davy Klaassen. Brémy si dokráčely v nádherném zápase pro tři body.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele