6. kolo
30.09.2018 15:30 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hannover 96 4:1

Fotbalisté Eintrachtu Frankfurt konečně přerušili svou špatnou sérii čtyř duelů bez výhry a připsali si konečně tři body. A to poměrně výrazně, protože hostujícímu Hannoveru nasázeli hned čtyři branky!

Dvě útočná tykadla domácího Eintrachtu v podání Hallera s Rebićem měla dělat velké potíže hostující obraně a čtyřka Sorg, Anton, Felipe a Albornoz se měla na co těšit. Od prvních minut domácí ukazovali, že to oni tady budou diktovat tempo utkání. De Guzmán kombinoval s Kostićem a střela druhého jmenovaného měla gólové parametry.

Po dvaceti minutách vyrobili hosté hrubku v rozehrávce před bránou a balon se dostal k napadajícímu Sébastienu Hallerovi. Ten mohl zakončovat téměř do prázdné brány, ale na poslední chvíli mu balon doslova ustřelil od kopaček vracející se Waldemar Anton. Jonathan de Guzmán střílel zpoza pokutového území, s nepříliš povedenou střelou ale brankář Esser neměl žádné komplikace.

První branky jsme se dočkali až ve 36. minutě. Po Torrově vysokém obloučku do pokutového území Haller vyhrál hlavičkový souboj a nahrál na Evana N‘Dicku. Ten už si s brankářem Esserem poradil a střelou z voleje jej překonal.

V nastaveném čase první půle se domácí prosadili ještě jednou. Znovu u toho byl razantní Haller, který posunul míč na Anteho Rebiće. Mladý chorvatský útočník odstavil Sorga a propálil špatně zasahujícího brankáře Essera - 2:0.

Hannover byl po změně stran aktivnějším týmem, ale přesto kapituloval. V 59. minutě se do vápna prokličkoval rychlík Ante Rebić, který nesobecky nahrál vedle sebe. Tam si všiml Jonathana de Guzmána, který už měl práci hodně snadnou.

Po trochu hluché pasáži v utkání se v závěru strhla mela. Nejprve v 84. minutě pálil Danny da Costa jen do Essera. Následně se hostující Wood prohnal po pravé straně hřiště a perfektní přihrávkou oslovil Florenta Musliju - 3:1. Poslední slovo ale stejně měli domácí, kteří jen o tři minuty později opět navýšili své vedení. Jonathan de Guzmán perfektní přihrávkou vysunul střídajícího Luku Joviće, který se před Esserem nemýlil!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele