8. kolo
20.10.2018 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Hannover 96 2:2

Spoustu šancí, krásné góly, a nakonec bod pro oba týmy přineslo utkání domácího Bayeru Leverkusen s Hannoverem. Hosté v zápase dvakrát vedli, remízu 2:2 zachraňoval až gólem v nastavení střídající záložník Bellarabi.

Domácí vstoupili do zápasu lépe, už v 5. minutě po trestném kopu Wendella zasáhl míč rukou ve vápně obránce Felipe, za což si vysloužil žlutou kartu a také penaltu pro Leverkusen. K míči si opět stoupnul Wendell, gólman Esser však vystihl stranu a jeho pokus k pravé tyči skvěle zlikvidoval.

Skóre se měnilo až ve 25. minutě a k nelibosti domácích příznivců se radovali hráči Hannoveru. Z přímého kopu ze střední vzdálenosti se nádherně trefil dvacetiletý záložník Muslija, který nastoupil v základu vůbec poprvé v sezóně. O chvíli později navíc mohl sám náskok svého týmu zdvojnásobit, jeho dorážku však tentokrát zlikvidoval brankář Hradecky.

Ve 33. minutě se hostující fanoušci radovali podruhé, leč tentokrát předčasně. Po rohovém kopu se hlavou trefil Füllkrug, míč však po cestě do brány smolně zasáhl i v ofsajdu stojící Wood a gól tak neplatil. Neuběhla navíc ani minuta a radovali se naopak domácí. Z nenápadné akce vyrovnal Lars Bender.

Druhý poločas zahájili lépe hosté. V 54. minutě opět kopali od rohového praporku a opět z toho byl gól, tentokrát navíc regulérní. K odraženému míči se dostal Felipe Martins a povedenou střelou z voleje odčinil zaviněnou penaltu z úvodu zápasu. Ovšem jen na krátkou chvíli...

Jen o tři minuty později totiž opět zahrál rukou, viděl druhou žlutou a mohl jít do sprch. Domácí proti oslabenému soupeři ožili, Kohrovu šanci však vychytal Esser.

V 78. minutě mohl Sven Bender doplnit na listině střelců své dvojče Larse, ve velké šanci však bránu minul.

Vyrovnání se ale hráči Leverkusenu nakonec dočkali. Byť přišlo v samotném závěru. A opět to stálo za to. Bellarabi ve vápně nevěděl co s míčem, tak jej poslal na bránu. Výsledkem byl krásný gól do levého rohu brány a vyrovnání na konečných 2:2.

Autor: Vojtěch Gargulák

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele