4. kolo
16.09.2017 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Werder Brémy - Schalke 04 1:2

Souboj Werderu Brémy s Schalke 04 vyzněl lépe pro hosty z Gelsenkirchenu. Domácí sice brzy vedli, ale Schalke dvěma góly výsledek otočilo. Rozhodující trefu měl na svědomí sedm minut před koncem Leon Goretzka.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a tempo rostlo pozvolně. Přesně ve 20. minutě rozehráli domácí rohový kop a nejprve Augustinsson orazítkoval tyč a z dorážky se prosadil Lamine Sané. Hostující brankář Fährmann ještě reklamoval nedovolené bránění, ovšem zcela zbytečně. Utkání tím rázem dostalo jiný impuls a jen o dvě minuty později Schalke srovnalo a rovněž to bylo po rohovém kopu. Domácí obrana byla hodně nedůrazná a Miloš Veljkovič ve snaze odkopnout balón zamířil nešťastně do vlastní sítě. Celá situace byla tak trochu tragikomická, neboť při vlastním gólu ještě Veljkoviče udeřil kopačkou spoluhráč Sané.

Také hostům nechybělo mnoho, aby si vstřelili vlastní gól. Kainzova malá domů Fährmannovi způsobila tolik potíží, že jí gólman raději poslal na rohový kop.

Obdobné tempo nabídl i druhý poločas. Werder hrál se Schalke vyrovnanou partii a dlouho se zdálo, že ani jedna strana není schopna rozhodnout výsledek ve svůj prospěch. V 83. minutě proto přišel pro domácí šok. Oczipkův rohový kop spadl přesně na hranici malého vápna, kde stačilo Leonu Goretzkovi nastavit kopačku a Pavlenka lovil ze sítě. Domácí vrhli veškeré síly do ofenzívy, ale Schalke si vedení vzít nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
MiraM

bude to letos stačit na záchranu ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele