6. kolo
23.09.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - SC Freiburg 0:0

Na Weserstadionu branka nepadla. Domácí Werder tak zůstává předposlední, Freiburg je na tom pouze o bod a jednu příčku lépe.

V úvodu utkání byl hodně aktivní z Lutychu zapůjčený Ishak Belfodil, nicméně skóre se neměnilo. Alexander Schwolow přelstil alžírského protihráče i po třiceti minutách hry. Na druhé straně hřiště hrozil především Florian Niederlechner. Jiří Pavlenka se však nenechal zaskočit ani jeho dalekonosnou ranou.

K souboji těchto dvou hráčů došlo i ve 40. minutě. Po výtečné přihrávce Janika Haberera se útočník Freiburgu ocitnul sám před českým brankářem, ale do třetice na něm ztroskotal. Po změně stran chyběla hře obou celků především myšlenka. Přesto Florian Kainz vyslal směr Schwolow nemastnou neslanou střelu.

Thomas Delaney pak hlavičkoval mimo tři tyče a následně pálil vedle i Philipp Bargfrede. S následným Delaneyho pokusem zase neměla jednička SC žádnou potíž. Caglar Söyüncü mohl být po hodině hry rád, že se po zatáhání Belfodila nemusel pakovat ze hřiště. Faulovaný fotbalista v 79. minutě zazdil vynikající příležitost ...

... a protože nezapršelo ani z pokusů Nilse Petersena a Fina Bartelse, skončilo utkání těchto dvou celků po čtyřech rokách bezbrankovou remízou. Před další reprezentační přestávkou přivítá SC Freiburg doma Hoffenheim, zatímco Brémy vyrážejí ještě více na sever Německa, konkrétně na Volksparkstadion, kde hraje Hamburger SV.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele