30. kolo
15.04.2018 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - RB Lipsko 1:1

Brémy remizovaly s Lipskem 1:1 a zůstávají v dolní polovině bundesligové tabulky. Jedinými střelci zápasu jsou Moisander a Lookman.

Brémský Werder si udržuje odstup jednoho bodu na Hannover a v tabulce se tedy nyní nachází se sedmatřiceti body na dvanáctém místě. Lipsko bude minimálně do příštího víkendu na pátém místě, které by na konci sezóny znamenalo účast v základní skupině Evropské ligy. O bod za Lipskem se však nachází Hoffenheim s Frankfurtem.

Od zápasu se očekával vyrovnaný průběh, obě mužstva do něj však vstoupila aktivně. Do první velké šance se dostal v 7. minutě domácí Junuzovič, jehož střela z volného přímého kopu skončila jen těsně vedle a brankář Gulácsi by ji pravděpodobně neměl.

Ve 28. už mohli domácí fanoušci začít slavit skutečně. Zpoza vápna střílel Kruse, jehož rána se od břevna odrazila přímo k Niklasi Moisanderovi, který míč pohotově usměrnil do odkryté části brány. Ve 41. minutě mohl Werder jít do dvoubrankového vedení, ale brankář Gulácsi dvěma skvělými zákroky vychytal jak Rašicu, tak dorážejícího Junuzoviče.

V 50. minutě se do první velké šance dostali také hráči Lipska, když dostal míč v pokutovém území Lookman, postrčil si ho směrem k brankáři Pavlenkovi a prudkou ránou z úhlu ho propálil. O necelé dvě minuty později mohlo Lipsko dokonat obrat, Werner však z dobré pozice mířil pouze vedle.

V 72. minutě se slibným volným přímým kopem prezentoval hostující Forsberg, jehož střela však nakonec skončila pouze vedle. V úplném závěru zápasu nedokázal vedení na stranu Brém strhnout Belfodil, který po centru do pokutového území hlavičkoval mimo tři tyče. Zápas tedy skončil remízou 1:1 a v Brémách zůstal cenný jeden bod.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele