6. kolo
23.09.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - FC Augsburg 0:0

Stejně jako při střetu Werderu Brémy s Freiburgem, ani diváci, kteří se přišli podívat do Mercedes-Benz Areny neviděli gól. Domácí tedy nadále zůstávají ve středu tabulky, zatímco Augsburg ani po šestém kole neopustí pohárovou příčku.

Oba celky začaly hodně aktivně a první střelu na branku si připsal v 8. minutě Simon Terodde. Po úvodní patnáctiminutovce nejvíce zaujala nebezpečně vyhlížející srážka Koo Ja-Cheola s Benjaminem Pavardem. Oba její aktéři však pokračovali ve hře. Tedy ne nadlouho, jelikož korejský reprezentant musel po další kolizi s Brekalem přeci jen odstoupit.

Co se brankových příležitostí týče, v úvodním dějství stály za zmínku už jenom dvě. Nejprve centroval Daniel Opare a Rani Khedira kousíček na balon nedosáhnul. Bratr mistra světa Samiho, tohoto času hájícího barvy Juventusu, se sám osmělil ve druhé minutě nastavení. Ron-Robert Zieler ovšem neměl s jeho navštívenkou sebemenší potíže.

Prozatím čtyřgólový Alfred Finnbogason neznamenal pro domácího brankáře větší nebezpečí. Naopak Santiago Ascacibar mohl přinést Stuttgartu vedení, kdyby netrefil jen boční síť. V 83. minutě se ocitnul v ideálním prostoru u penaltového puntíku Daniel Ginczek, avšak nic z toho nebylo, neboť si šestadvacetiletý útočník, který v Bádensko-Württembersku působí od roku 2014, s balonem nepotykal podle představ.

Ve zbytku utkání to byly spíše už jenom náznaky šancí, takže remíza celkem zasloužená. Pro Augsburg byla druhá, pro Stuttgart dokonce první. Svěřenci Hannese Wolfa za týden zajíždějí do Frankfurtu. Naopak celek, se kterým si zatím počíná nad očekávání dobře Manuel Baum, přivítá ve WWK Areně rozjetou Borussii Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele