14. kolo
02.12.2017 15:30 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - RB Lipsko 4:0

Demolice. Jinak výsledek utkání mezi Hoffenheimem a Lipskem nazvat nejde. Lehkým favoritem duelu byl spíše tým hostí, neboť Lipsko přijelo na hřiště TSG coby druhý tým tabulky, pouze s tříbodovou ztrátou na vedoucí Bayern. Svěřencům Ralpha Hasenhüttla se ale zápas vůbec nepovedl a zpět na východ Německa si odvážejí pořádný příděl.

První ránu uštědřil lipské defenzivě ve třinácté minutě Nadiem Amiri. Na jeho gólu má ale velkou zásluhu i pravý obránce Pavel Kadeřábek. Český reprezentant našel přesným centrem Ruppa a právě ten vybídl ke skórování německého ofenzivního hráče.

Druhou branku pak hráči TSG přidali po návratu z kabin. V padesáté druhé minutě se prosadil Serge Gnabry, jehož start byl přitom nejistý. Do zápasu ale nakonec nastoupil od první minuty a na začátku druhého dějství pak hráči hostí jeho přítomnost na hřišti intenzivně pocítili - zejména gólman Peter Gulácsi, jenž podruhé lovil balon ze své sítě.

A bohužel pro defenzivu Lipska, nebylo to naposledy. Stejný hráč o sobě dal vědět ještě jednou, konkrétně o deset minut později. Tentokrát překvapil maďarského brankáře střelou téměř z poloviny hřiště a Gulácsi si gól Hoffenheimu na 3:0 rozhodně za rámeček nedá.

Debakl hostí pak byl dokonán tři minuty před koncem základní hrací doby. Střela Andreje Kramariče ještě v brance neskončila, dorážka Marka Utha už ale ano a domácí fanoušci mohli propuknout v jásot - překvapení je na světě, TSG rozdrtilo ambiciózní Lipsko 4:0.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele