4. kolo
17.09.2017 13:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Hertha BSC 1:1

Hoffenheim sice v utkání s Herthou vedl, ale nakonec si oba soupeři body rozdělili. Bundesligová neporazitelnost domácích se tak protáhla na dvacet zápasů.

První šance se ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně zrodila už v 5. minutě. Hlavičku Sandro Wagnera však zlikvidoval Rune Jarstein. O minutku později už se skóre měnilo. Po rohovém kopu Kramariće přiletěl centr na hranici malého čtverce, kde ze všech nejvýše vyskočil opět Sandro Wagner a tentokrát zamířil přesně do levého dolního rohu - 1:0.

Hosté se snažili odpovědět, leč Baumann byl pozorný. Činil se především Esswein, nicméně se svou trochou přispěchal i Ondrej Duda, jemuž se vydařil duel Evropské ligy proti Bilbau. Stejní fotbalisté to zkoušeli bezprostředně po změně stran, leč mezi tři tyče stále ne a ne zacílit. To se aktivnímu Alexandru Essweinovi podařilo až v 55. minutě.

Plattenhardtův centr z levé strany do vápna rozhodně nepatřil k nejpreciznějším, ale sedmadvacetiletý záložník se do něj položil a ukázkovou rybičkou našel totožný kout brány, jako předtím v první půli protihráč Wagner - 1:1. Ve zbytku utkání už se v podstatě nikdo nehnal do žádných větších akcí.

Remíza znamená, že TSG zůstane po čtyřech kolech na páté příčce s osmi dosaženými body a v září se ještě střetne s Mohučí, Schalke a Freiburgem. Oproti tomu Stará dáma se nedostane ze druhé poloviny tabulky. Tlí na páté příčce a před sebou má klání s Bayerem Leverkusen, Mohučí a Bayernem Mnichov.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele