34. kolo
12.05.2018 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - FC Augsburg 2:0

Až poslední kolo rozhodlo o tom, že si nejvyšší soutěž v příští sezoně zahraje i Freiburg. Augsburg cestoval do Bádenska-Würtenberska bez větších ambicí, čehož domácí dokonale využili a dvěma brankami ve druhém poločase zvítězili 2:0.

Freiburg potřeboval doma získat alespoň bod, aby se vyhnul nepříjemné baráži a nakonec má všechny tři. Domácí začali poměrně opatrně, vědomi si důležitosti zápasu nechtěli udělat chybu, jenomže přesně to byla voda na mlýn Augsburgu, který neměl vůbec co ztratit. První šanci tedy měli Bavoři, ale ránu Schmida vyrazil Schwolow na rohový kop. Bohužel z prvního poločasu to bylo všechno, taktikou svázané utkání, zejména ze strany Freiburgu diváky zrovna dvakrát nebavilo.

Druhý poločas začal ve stejném duchu, ale Freiburgu se podařilo vstřelit v 50. minutě gól a tím zápas dostal úplně jiný rozměr. Do Petersenova centru se skluzem položil Nicolas Höfler a "Breisgauští Brazilci" vedli 1:0. Až vstřelená branka jim rozvázala nohy a na branku Augsburgu se valil další a další útok.

V 64. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Gulde a jen těsně minul hostující svatyni. Za další dvě minuty pláchl obraně Tim Kleindienst a šikovnou přízemní střelou už zvýšil na 2:0. Kleindienst měl ještě jednu možnost skórovat, ale výsledek 2:0 už se do konce zápasu nezměnil. Freiburg se díky výhře definitivně zachránil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele