21. kolo
03.02.2018 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Bayer Leverkusen 0:0

Bayeru se v poslední době daří a proto mu v tabulce před víkendovým kolem patřila druhá příčka hned za Bayernem. Totéž se dá ale říct i o Freiburgu, který byl na pohodlném dvanáctém místě a osm zápasů v řadě svěřenci Christiana Streicha nepoznali přemožitele.

Od vzájemného střetnutí těchto mužstev se čekal především souboj dvou ostrostřelců - na straně domácího celku září Nils Petersen, který se z náhradníka vypracoval do role nepostradatelného muže základní sestavy Freiburgu, a Leona Baileyho. Mladý Jamajčan si v posledních čtyřech duelech drží úchvatný průměr gólu na zápas a branky od něj trenér Heiko Herrlich čekal i dnes.

Ty ale nepřišly. Otevřít skóre mohl v desáté minutě Baileyho spoluhráč Lucas Alario, když k němu do vápna přiletěl zajímavý míč a Argentinec hlavičkoval. Naštěstí pro gólmana Schwolowa, jenž se do sestavy Freiburgu vrátil po zranění, a i pro celou defenzivu domácího týmu, Alariova hlavičkova trefila jen brankovou konstrukci a skóre zápasu se neměnilo.

Stav 0:0 vydržel i do druhé půle. V ní měl v padesáté druhé minutě velkou šanci naopak Freiburg, kdy Haberer vybídl ke skórování Höler, jenž se ocitl sám před brankou hostí. I přesto, že by proti přesné ráně brankář Bernd Leno příliš nesvedl, díky mizerné střele exekutora zakročovat ani nemusel. Höler branku vůbec netrefil.

Další šance už utkání nepřineslo, pouze žluté karty, kterých padlo na obou stranách požehnaně. Gólů se ale fanoušci nedočkali a proto si Bayer veze z Freiburgu bod za remízu 0:0.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele