21. kolo
03.02.2018 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - TSG Hoffenheim 1:1

Utkání dvou týmů, kterým se v poslední době nedaří dotáhnout zápas do vítězného konce. To bylo střetnutí Herthy s Hoffenheimem. Na kýženou výhru nedosáhl ani jeden z týmů ani dnes a zápas na Olympijském stadionu v Berlíně tak skončil remízou 1:1.

Do první větší šance se dostali domácí, kteří mohli jít ve 31. minutě do vedení po akci, jejímž účastníky byli Peter Pekarík a Davie Selke. Slovenský pravý bek a německý útočník si vyměnili míč a právě reprezentant našich sousedů mohl dostat střelou Herthu do náskoku, jeho rána ale skončila nad Baumannovou brankou.

Ve 38. minutě zfauloval Niklas Stark ve vlastním vápně Schulze a verdikt sudího byl nekompromisní - penalta ve prospěch hostí. K exekuci pokutového kopu se postavil Andrej Kramarič. Útočník Hoffenheimu čekal na gól v nejvyšší německé soutěži více než tisíc minut, i přesto byl však při tomto momentu nekompromisní a poslal suverénní trefou hosty do vedení. Gólman Kraft, jenž v brance berlínských zastupuje zraněného Runeho Jarsteina, sice vystihl směr střely, proti ráně Andreje Kramariče ale neměl sebemenší šanci.

O dvě minuty později mohl zvýšit náskok Hoffenheimu už na dvoubrankový Segre Gnabry, jenž se dostal do nájezd, tváří v tvář Kraftovi ale selhal a do kabiny se šlo za stavu 1:0 pro mužstvo Juliana Nagelsmanna.

V 58. minutě si na centr Lazara ve vápně naskočil Salomon Kalou a přesnou hlavičkou rozradostnil domácí příznivce na stadionu, Hertha srovnala na 1:1. Další branky už zápas nepřinesl a oba týmy si tak body rozdělily.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele