26. kolo
10.03.2018 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - SC Freiburg 0:0

Olympijský stadion v Berlíně v zápase mezi domácí Herthou a Freiburgem branku neviděl. Dárdaiův tým tak může být rád, že zaváhali i další soupeři ze spodní poloviny tabulky. Totéž samozřejmě platí i pro SC, který má na kontě ještě o dva body méně.

Výraznější příležitosti byly k vidění až okolo dvacáté minuty. Mitchell Weiser nejprve přinutil Schwolowa k vynikajícímu zákroku, a poté jeho branku jen o kousíček minul. Následně Lazaro obral o balon Söyüncüa, načež se kulatý předmět dostal k Vedadu Ibiševićovi, jenž si ovšem počínal stejně, jako jeho německý kolega o chvíli předtím při své druhé střele.

Weiser i jeho bosenský spoluhráč byli velmi aktivní i nadále. Další jejich kombinaci musel v šestadvacáté minutě likvidovat Schwolow. V závěru úvodní třetiny utkání se po souboji s Ibiševićem zranil Abrashi a na jeho místo přišel Nicolas Höfler. S něčím takovým Christian Streich evidentně vůbec nepočítal, přesto si jeho svěřenci vytvořili do konce poločasu prostřednictvím Janika Haberera dvě dobré příležitosti.

Po změně stran neměl daleko ke gólu Ibišević. Možná ještě o něco blíže první trefě tohoto střetnutí byl v 50. minutě Christian Günter, jehož dalekonosná rána se o kousíček mezi tři tyče nevešla. V 66. minutě se na hřiště dostal i Vladimír Darida. Že by ale z bezprostřední blízkosti mohl sledovat nějakou jó velkou šanci, tak to se napsat nedá.

Stará dáma připisuje v letošním roce už třetí bezbrankovou remízu. Poprvé to bylo v duelu s Brémami, podruhé byl soupeřem Bayern Mnichov. Za týden je na programu klání s Hamburkem. Freiburg, jenž tedy "vylepšil" venkovní statistiku na devět bodů, má před sebou poměrně důležitý zápas se Stuttgartem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele