5. kolo
20.09.2017 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Hertha BSC - Bayer Leverkusen 2:1

Hodně zajímavou podívanou sliboval duel Herthy s Leverkusenem. Domácím nakonec stačily ke třem bodům dvě branky vstřelené v rozmezí osmi minut.

Kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby Brandt po Vollandově pobídce nevystřelil už v 1. minutě přímo na Jarsteina. První branka padla v 16. minutě. Leckie dostal míč od Ibiševiće, ve vápně zaseknul a prakticky z kroku to trefil přesně pod břevno do horního rohu brány - 1:0. A zanedlouho Heiko Herrlich znovu rozhazoval rukama.

Bernd Leno vybíhal pro balon, který se tvářil býti jeho jednoznačnou kořistí. Jenže Vedad Ibišević to nezabalil. Nejprve byl vytlačen až k brankové čáře, načež předvedl výbornou práci s míčem a nacentroval na Salomona Kaloua, který hlavou uklízel do prázdné - 2:0. Die Werkself více drželi balon, ale v ofenzivě byli v podstatě bezradní.

Výjimku z úvodního dějství tvoří akorát střela Bellarabiho, která sice končila v síti, avšak rozhodčí Aytekin si správně všimnul, že Kai Havertz předtím fauloval Mitchella Weisera. Bylo zapotřebí poslat na hřiště další ofenzivní hráče, konkrétně Mehmediho a Baileyho, jenž v 70. minutě přinutil k důležitému zákroku Runeho Jarsteina.

Hosté se dočkali gólu až v 84. minutě. A nutno dodat, že v něm hrálo velkou roli štěstíčko. Brandt stál mimo pokutové území, když dostal balon od Retsose. Rozhodnul se vypálil a dobře udělal, jelikož Stark tečoval mimo dosah svého brankáře - 2:1. Staré dámě to ale ke druhé výhře stačilo, kdežto Bayer připisuje už třetí porážku.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Host je favorit- proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně jsem to nedal 3,2 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele