20. kolo
28.01.2018 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - VfL Wolfsburg 0:1

Wolfsburg vyhrál v Hannoveru a připisuje si první venkovní ligovou výhru od srpna loňského roku. Hannover naopak doma prohrává poprvé od října.

Wolfsburg se díky výhře nad mírným favoritem posouvá bundesligovou tabulkou nahoru, konkrétně se nyní nachází na třináctém místě se třiadvaceti body a na dvanáctý Freiburg ztrácí jeden bod, na šestý Dortmund osm bodů. Na sestupové pásmo má Wolfsburg i přes výhru pouze nepatrný náskok šesti bodů.

Hannover je i přes prohru na pohodlné desáté příčce se sedmadvaceti body. Před sezónou byl Hannover jedním z hlavních kandidátů na sestup a po dvaceti odehraných kolech se od něj nachází deset bodů. Blíže než sestupu je Hannover v současnosti evropským pohárům, konkrétně od Evropské ligy čtyři body a od vysněné Ligy mistrů bodů šest. Pro Hannover však v letošní sezóně bude úspěchem i klidný střed tabulky, ze kterého bude moci těžit do dalších ročníků.

Do první velké šance zápasu se dostal ve 14. minutě Wolfsburg. Didavi hlavičkoval po centru z bezprostřední blízkosti, jeho střelu však zastavil brankář Tschauner. Až do konce druhého poločasu byla hra klidná a žádné další šance jsme se nedočkali.

Až v 72. minutě prokázal svou skvělou kopací techniku hostující Malli, který prudkým Lobem překonal brankáře Tschaunera a poslal tak Wolfsburg do vedení. V 86. minutě mohl srovnat skóre Bebou, ale zhruba ze vzdálenosti penaltového puntíku trefil pouze břevno Casteelsovy brány a zápas tak skončil 1:0 pro hosty.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele