13. kolo
24.11.2017 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - VfB Stuttgart 1:1

Bundesliga nabídla svým fanouškům tradiční páteční předehrávku, v níž se střetli oba nováčci. Hannover se Stuttgartem v minulé sezoně bez potíží propluli druhou Bundesligou a zajistili si přímý postup o patro výše. I v nejvyšší soutěži zatím předvádějí oba celky velmi dobré výkony a jsou velmi daleko od příček, které by znamenaly ohrožení jejich příslušnosti mezi německou fotbalovou elitou, a proto jejich vzájemný zápas sliboval dobrou podívanou.

V trochu lepší formě šel do zápasu Stuttgart, což potvrdila i dvacátá pátá minuta duelu, kdy se svěřenci Hannese Wolfa dostali do vedení 1:0. Na začátku byl střelecký pokus Christiana Gentnera. Ránu zkušeného německého středopolaře gólman Hannoveru Tschauner vyrazil před sebe, kde ale číhal připravený Takuma Asano. Hosté rozvlnili síť branky H96 a otevřeli skóre.

Na 2:0 mohl o chvíli později zvyšovat Özcan, s jeho střelou si ale Tschauner poradil. V sedmdesáté páté minutě byl pak Ostrzolek faulován ve vápně a domácí Hannover dostal šanci vyrovnat na 1:1. K pokutovému kopu se postavil Nicklas Fullkrug a hlavu si rozhodně s penaltou nelámal. Poslal na bránu dělovku do pravého horního rohu branky VfB a Zieler mohl lovit míč ze své sítě.

O tři minuty později mohl tři body přece jen k hostům přiklonit Aogo. K němu se dostal míč ve vápně po centru Insuy, jeho rána však skončila nad břevnem a zápas tak skončil remízou 1:1. Oba sympatičtí nováčci Bundesligy si body ve vzájemném duelu rozdělili spravedlivě.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ASI dám na bukiho-ten má nejlepší přehled.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele