15. kolo
10.12.2017 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - TSG Hoffenheim 2:0

Hannover poměrně překvapivě nenechal ve vzájemném klání ani bod Hoffeheimu a posunul se zpět na dohled pohárovým příčkám. Julian Nagelsmann tak dobře ví, že přes zimu bude na čem pracovat.

Pokud snad někdo dorazil do HDI-Areny až na druhou pětačtyřicetiminutovku, tak v podstatě vůbec o nic nepřišel. Výjimku tvořil snad akorát pokus Nadiema Amiriho, který Philipp Tschauner zlikvidoval. Krátce poté vychytal hostující brankář Lukase Ruppa. Ale i kdyby pustil střelu za svá záda, stejně by gól nemohl kvůli ofsajdu platit.

Hoffenheim měl více ze hry i po změně stran. Nicméně snaha Pavla Kadeřábka i příležitosti Gnabryho byly marné. Paradoxně tedy udeřilo na druhé straně zasněženého hřiště. Po hodině hry Ihlas Bebou poslal do vápna přímý kop. Salif Sané jej ideálně hlavou posunul na Niclase Füllkruga, jenž zblízka vyzrál na gólmana Baumanna - 1:0.

TSG chtěli přijít s rychlou odpovědí a nebýt výtečného zákroku muže v rukavicích, Andrej Kramarić by se radoval ze své třetí letošní trefy. Málo aktivní byla záložní řada Nagelsmannova výběru, takže obrana Breitenreiterova celku neměla potíže s řešením nějakých zapeklitých situací. Stalo se tedy, co se muselo stát.

V 85. minutě přiletěl do šestnáctky přímý kop Felixe Klause. A jelikož defenziva hostujícího týmu poněkud zaspala, mohl Martin Harnik hlavou nerušeně skórovat - 2:0. Hannover má před sebou ještě duel s Herthou a s Leverkusenem. Hoffenheim věří, že cesta tabulkou vzhůru povede přes dobré výsledky se Stuttgartem a Borussií Dortmund.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele