22. kolo
10.02.2018 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - SC Freiburg 2:1

Freiburg prohrál na hřišti Hannoveru a připisuje si první ligovou prohru od loňského listopadu. Za domácí se v zápase trefil mimo jiné i Felix Klaus, který hájil mezi lety 2013 a 2015 bravy právě Freiburgu.

Hannover výhra posunula na deváté místo, na které se však tým ocitá pouze kvůli horšímu rozdílu skóre, stejně bodů má totiž také Augsburg a Hoffenheim. Jednatřicet bodů má také Mönchengladbach, který však ještě čeká zápas ve Stuttgartu.

Freiburg v bundeslize prohrál po více než čtvrt roce a s pětadvaceti body se nachází na dvanácté bundesligové příčce. Na přímý sestup v podobě sedmnáctého místa má Freiburg náskok osmi bodů a na baráž pěti. Rozdíl mezi Hannoverem a Freiburgem se zvýšil na šest bodů a mezi oběma soupeři se v tabulce nyní nachází Mönchengladabch a Hertha.

V 19. minutě se do první velké šance utkání dostal Hannover. Domácí Ostrzolek se totiž s míčem dostal až do vápna domácích a z levé strany vyslal prudkou střelu, kterou si však jistým zákrokem pohlídal brankář Schwolow. Ve 28. minutě to byli právě domácí, kdo se dostal do vedení. Na hranici vápna se k odraženému míči dostal Waldemar Anton, který vyslal prudkou ránu, se kterou již brankář hostů Schwolow nemohl nic dělat.

Gólem skončila hned první velká šance druhého poločasu. V 54. minutě se totiž po centru Beboua prosadil Felix Klaus a poslal Hannover do dvougólového trháku. Freiburg se však až do samého závěru zápasu nevzdával a v 88. minutě dokonce snížil na 2:1, po gólu Manuela Guldeho z voleje.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele