4. kolo
15.09.2017 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Hamburger SV 2:0

Hannover si v páteční předehrávce poradil s Hamburkem a minimálně do sobotního odpoledne se vyhoupl do čela celé Bundesligy. Staronový účastník nejvyšší soutěže se prosadil až po změně stran, kdy se trefili Harnik a Bebou.

Hannover pokračuje v začátku sezony ve skvělých výkonech a po výhře nad Hamburkem se dokonce vyhoupl do čela celé soutěže.

Hamburk měl přitom první velkou příležitost, když se k volnému přímému kopu postavil Holtby a jen těsně minul branku. Domácí to také zkusili z dálky, Bakalorz vyslal na Matheniu dalekonosný pokus a balón skončil jen na vrchní síti. Hannover ve zbytku poločasu častěji držel balón, ale další velkou příležitost už si vypracovat nedokázal.

Branky začaly padat až po změně stran a jen do hostující sítě. Ostrzolek poslal na malé vápno vysoký centr, Füllkrug ho hlavou sklepával před branku a Martin Harnik rozjásal domácí fanoušky. Hamburk odpověď nenašel, branku Tschaunera už ohrozit nedokázal a když osm minut před koncem zvýšil na 2:0 Ihlas Bebou, bylo hotovo. Mathenia pouze vyrazil volný přímý kop před sebe a dorážející Ihlas Bebou měl snadnou úlohu. Hostům nebyl přán ani čestný úspěch, v první minutě nastavení Tschauner zlikvidoval pohotovou hlavičku výborným zákrokem a udržel čistý štít. Hannover jde po výhře nad Hamburkem do čela celé soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele