8. kolo
14.10.2017 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 1:2

Výborný vstup do sezony mají fotbalisté Hannoveru. Bundesligový nováček hraje nečekaně ve skvělé formě a papírově silnějším soupeřům nejenže srdnatě vzdoruje, ale dokonce je dokáže velmi často porazit. Týmu, který vede Andre Breitenreiter, tak před dnešním zápasem patřila šestá příčka.

V posledním kole ovšem H96 zaznamenal vůbec první porážku v novém ročníku, proto se chtěl proti hostům z Frankfurtu opět vrátit na vítěznou vlnu. Úvod do utkání se ale domácím příliš nepovedl - už v desáté minutě neuhlídala defenziva Hannoveru Sebastiena Hallera a nejlepší střelec Eintrachtu v tomto ročníku tváří v tvář Tschaunerovi potvrdil pověst kanonýra.

V minutě třicáté šesté pak konečně dostali důvod k radost i místní příznivci - na hranici vápna poslal parádní centr Schwegler a Salif Sané přesnou hlavičku srovnal na 1:1.

Ještě před odchodem na poločasovou přestávku přitm mohli domácí skóre zcela otočit, když Füllkrug krásným pasem našel volného Harnika, forvard Hannoveru ovšem branku v dobré příležitosti minul.

Druhé dějství pak branku dlouhou dobu nenabídlo, už to vypadalo, že zápas skončí remízou - v devadesáté minutě ale muž utkání Haller sklepl míč přímo pro Rebiče a bylo to 2:1 pro hosty. Eintracht tak slaví tři body, Hannover podruhé v řadě prohrál.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele