6. kolo
24.09.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - 1. FC Köln 0:0

Souboj dvou celků, jejichž vstup do nové sezony se snad už ani nemůže víc lišit. Zatímco nováček z Hannoveru vstoupil do sezony parádně a dosud nepoznal hořkost porážky, což jej po zásluze řadí na přední příčky ligové tabulky, Kolínští Kozli mají úplně jiné starosti.

Svěřenci Petera Stögera dosud nezískali ani bod a v tabulce jsou úplně na posledním místě. Napravit tuhle lichotivou bilanci mohl pátý celek loňského ročníku právě na hřišti H96.

První velkou šanci zápasu si však připsali domácí. Úvodní gól Hannoveru měl ve dvanácté minutě na kopačcce Niclas Füllkrug, jenž si parádně na levé tyči Hornovy branky počíhal na balon, jenž mu z pravého křídla adresoval Ihlas Bebou. Branku však ve vyložené příležitosti netrefil a skóre se mu otevřít nepodařilo.

I další velkou možnost na vstřelení branky měl Hannover. Po půl hodině hry se po standardní situaci dostal k míči Salif Sané, hlavičkoval ale jen do břevna.

Těsně před odchodem obou týmů na poločasovou přestávku to pak znovu zkoušel Niclas Füllkrug, tentokrát z dálky - ani tentokrát však rána hráče Hannoveru v síti neskončila, když míč doputoval asi metr nad Hornovu klec.

Druhá půle pak už žádné vyložené šance nenabídla a oba celky se tak rozešly remízou.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele