11. kolo
04.11.2017 15:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - VfB Stuttgart 3:1

Hamburku se navýsost povedl vstup do sezony, když z prvních dvou zápasů získal plný počet šesti bodů. Od té doby ale Gisdolova ekipta neslavila ani jednu výhru a v tabulce tak po zásluze HSV patřila až šestnáctá příčka.

Do utkání, v němž domácí přivítali nováčka soutěže ze Stuttgartu, však Hamburk vstoupil velmi dobře a ve dvacáté minutě šel po ráně Aarona Hunta do vedení. To domácím vydrželo celý první poločas, na úvod druhého dějství ale jeden z hráčů HSV zahrál ve vápně rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch hostí.

K exekuci penalty se postavil Daniel Ginczek a vybral si opačnou stranu, než kam skákal gólman Mathenia - srovnáno, 1:1.

Zhruba o čtvrt hodinky se později se však vedení přece jen vrátilo na stranu Hamburku. Diekmeier odcentroval do vápna, kde se k hlavičce dostal žádným z hráčů Vfb nehlídán Filip Kostič - a bylo to 2:1 pro HSV. O druhý gól svého mužstva se tak paradoxně postaral hráč, který ve Stuttgartu předtím dlouhá léta působil.

V sedmdesáté minutě pak o výhře Hamburku definitivně rozhodl mladíček Arp. Ten po povedeném výkonu v minulém utkání, kde vstřelil branku, dostal důvěru od Gisdola v základní sestavě a trenérovi se odvděčil další brankou i dnes.

Hamburk tak slaví třetí výhru v sezoně a alespoň dočasně opustil sestupové příčky, VfB je dvanáctý.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele