9. kolo
21.10.2017 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - Bayern Mnichov 0:1

Obnovený debut na lavičce Bayernu Mnichov se Juppu Heynckesovi povedlo na výbornou a Die Roten pod vedení staronového kouče přehráli doma Freiburg 5:0. První bundesligový výjezd zavedl úspěšného trenéra do Hamburku, který jako již tradičně má zcela jiné starosti než o titul bojující Bayern.

Zápas ovlivnila třicátá devátá minuta, kdy poslal Gideon Jung k zemi Kingsleyho Comana a sudí mu ukázal červenou kartu. Zbytek prvního poločasu ještě Bayern v deseti zvládl, po návratu z kabin se ale už favoritovi povedlo udeřit.

V padesáté druhé minutě hosté využili zaváhání Hamburku v defenzivě a Thomas Müller našel přesnou přihrávkou Tolissa. Letní posila nezaváhal a střela bývalého hráče Lyonu skončila přesně u tyče.

Hned za dvě minuty mohli domácí vyrovnat, když se do slušné šance dostal André Hahn, s jeho pokusem si ale Ulreich, jenž při zranění Neuera plní roli brankářské jedničky Bayernu, poradil.

V sedmdesáté sedmé minutě mohl náskok hostí navýšit Mats Hummelse, stoperova hlavička ale skončila mimo branku HSV.

Do gólových šancí se ještě v závěru druhého poločasu dostali Arjen Robben a Robert Lewandowski, ani jeden z nich však branku nevstřelil.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Rich

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Bayern jede

Reagovat
Jardman

2:7

Reagovat
smazaný uživatel

odvážnej tip

Reagovat
Heresy

0:3

Reagovat
Kolarik12

1:5

Reagovat
Rich

Shrnutí dnešního zápasu. Tak James rozhodně se mi dneska potvrdilo, co jsem si myslel a to, že tento hráč nezapadá do systému Heynckese. Je pomalý a než vymyslí nějakou přihrávku, tak mu odeberou míč hráči Hamburgu. Další Rafinha hrál dnes místo Kimmicha a rozhodně bylo poznat, že skoro celý zápas měl co dělat, aby stačil, ke konci už ne. Robben dneska hrál jako vždy, někdy sobecky, někdy nestíhal, ale vyloženě šance měl, stejně tak Lewa i Tolisso.

Chci pochválit Comana, jak pravidelně nastupuje, tak jeho průniky jsou nebezpečné a rozhodně dneska hráč zápasu, protože on se nejvíce na hřišti snažil a furt měl plno energie i ke konci. Jinak dneska to mohlo klidně skončit 0-5, ale Bayern měl smůlu prostě a to se někdy stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele