23. kolo
17.02.2018 15:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - Bayer Leverkusen 1:2

V Hamburku si jsou setsakramentsky dobře vědomí své svízelné situace. Tamní HSV se proti Leverkusenu snažilo, nicméně nakonec připisuje další porážku.

Nejpozoruhodnější událostí z úvodní dvacetiminutovky bylo zranění obránce Wendella, jehož nahradil Benjamin Henrichs. Poprvé mezi tři tyče zamířil ve dvaadvacáté minutě Kevin Volland. Ale protože jeho střela byla cestou příhodně ztečována, pro Christiana Matheniu neznamenala vůbec žádný problém.

Brankář Hamburku pak musel čelit hlavičce Charlese Aranguize, která se nakonec s jeho přispěním otřela o tyčku. Ve 40. minutě přiletěl do vápna domácích centr, který si zpracoval Douglas Santos. Bohužel vůbec netušil, že za ním číhá Leon Bailey, jenž následně udělal kličku muži v rukavicích a zacílil do prázdné - 0:1.

Druhá branka se zrodila v 50. minutě. Henrichs přihrál po zemi před bránu, kde stál zcela neobsazený Kai Havertz a střelou z první na zadní tyč nedal Matheniovi šanci zasáhnout - 0:2. V 66. minutě se ve výborné příležitosti ocitnul Bobby Wood, leč nastřelil pouze připraveného Bernda Lena, který tedy kapituloval až o čtyři minutky později.

Walace poslal dobrý balon pro Andrého Hahna, který se nenechal odstavit a chladnokrevně přehodil jedničku Bayeru - 1:2. Družina Bernda Hollerbacha mohla v závěru vyrovnat, kdyby ovšem Wood neselhal. Takhle bude muset doufat, že se zadaří proti Werderu Brémy, což bude velice důležitý mač. Leverkusen se doma utká v derby se Schalke.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele