5. kolo
19.09.2017 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Augsburg - RB Lipsko 1:0

Jasného favorita měl úterní zápas mezi Augsburgem a Lipskem - zatímco domácí se dlouhodobě trápí, Lipsko bylo kometou loňského bundesligového ročníku a solidně vstoupilo i do nové sezony. Ve WWK Areně v Augsburgu se však svěřencům Ralpha Hasenhüttla totálně nepovedl úvod zápasu - už ve čtvrté minutě se totiž po akci, kterou založil Caiuby prosadil Michael Gregoritsch. Asistenci si připsal islandský forvard Alfred Finnbogason.

O devět minut později mohl skóre vyrovnat obvyklý podezřelý Timo Werner, kanonýr Lipska ovšem našel pouze rukavice Marwina Hitze, jenž držel domácí celek ve vedení.

Další velkou šanci hostí v zápasu, do kterého coby člen základní jedenáctky Augsburgu zasáhl také český středopolař Jan Morávek, měl v jedenašedesáté minutě Marcel Halstenberger. Ten střílel ze střední vzdálenosti velmi dobře, s jeho střelou si však poradil dnes výborně chytající Hitz.

Další velké příležitosti jsme se už ani na jedné straně nedočkali a páté kolo Bundesligy tak přineslo jeden překvapivý výsledek - Augsburg porazil favorita a bere tři body, naopak Lipsko po další prohře začíná na čelo tabulky ztrácet.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele