2. kolo
26.08.2017 15:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 2:2

Remízu 2:2 mají na svědomí celky Augsburgu a Mönchengladbachu. Zápas ve WWK Aréně nabídl divoký začátek, během osmi minut se prosadily oba týmy. Domácí nakonec honili remízu na poslední chvíli a v 89. minutě se to podařilo Sergiu Córdovovi.

Augsburg si těžko mohl představit lepší začátek. Domácí udeřili hned z první šance v první minutě utkání. Gregoritsch si ve vápně zpracoval balón a posunul jej na lépe postaveného Finnbogasona a ten prostřelil brankáře Sommera. Hříbata navíc mohla záhy inkasovat znovu, ale Schmid trefil jen obránce.

Paradoxně hned vzápětí se hostům podařilo vyrovnat. Denis Zakaria se dostal do samostatného úniku a poradil si i s brankářem Hitzem. Bláznivý začátek zápasu navíc pokračoval a ještě do 30. minuty Hříbata otočila skóre ve svůj prospěch. Herrmannovu střelu ještě Hitz dokázal vyrazit, ale na dorážku Oscara Wendta už byl krátký.

Poločas mohl nakonec pro Augsburg skončit pohromou, kdyby Hazard měl více štěstí v koncovce a neorazítkoval jen brankovou konstrukci.

Domácí potřebovali ve druhém dějství přidat a skutečně se tak stalo. Po hodině hry ale neuspěl Schmid, proti kterému předvedl fantastický zákrok Sommer. Šance měly obě strany, ale nakonec se dokázali prosadit domácí, a to pár minut před koncem. Heller poslal do vápna ukázkový centr a Sergio Córdova se stal hrdinou domácích! V nastavení si mohl vzít Gladbach vedení zpátky, ale Johnssonovi se koncovka vůbec nepovedla. Augsburg si tak rozdělil body s Mönchengladbachem za konečnou remízu 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele