11. kolo
04.11.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - Bayer Leverkusen 1:1

Augsburg se utkal s Leverkusen. Předpoklad, že zápas bude vyrovnaný, se vyplnil, neboť utkání skončilo nerozhodně, 1:1.

Před zápasem měli oba ze soupeřů na svém kontě patnáct bodů, přesto byli v zápase mírným favoritem hosté, kteří neprohráli v posledních pěti bundesligových zápasech. Zpočátku utkání hrála obě družstva opatrně a snažila se co nejméně riskovat.

K první zajímavější situaci došlo až ke konci prvního poločasu, kdy se po centru domácího Maxe míč ve vápně dotkl ruky jednoho z bránících hráčů. Sudí Dingert se ale po poradě s videorozhodčím rozhodl pokutový kop nenařídit. Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu nastoupila obě družstva mnohem aktivněji. Ve 48. minutě podklouzl v rozhodující okamžik domácí obránce Kevin Danso a Kevin Volland se tak chopil příležitosti a běžel sám na bránu. Danso sice Vollanda doběhl, ale ten si se situací dokázal poradit a vstřelil první gól zápasu. Danso svou minelu napravil o přibližně minutu později, kdy po rohovém kopu poslal odražený míč hlavou do odkryté brány.

Vyrovnaný stav hru uklidnil a až do konce zápasu žádná vyložená šance nepřišla. Zápas tedy skončil remízou a oba ze soupeřů tak mají po jedenácti bundesligových kolech šestnáct bodů. Na šestou příčku, jenž zajišťuje účast v evropských pohárech, ztrácí oba týmy dva body. Na čtvrté místo, které zajišťuje od nynější sezóny účas v základní skupině Ligy mistrů, pak čtyři body.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele