11. kolo
03.11.2017 20:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Werder Brémy 2:1

Tři branky a vítězství domácího celku - takovou zápletku nabídla tradiční páteční předehrávka dalšího bundesligového kola. Na hřiště Eintrachtu Frankfurtu, jemuž před dneškem patřila desátá příčka, přijel předposlední Werder. Na lavičku brémského mužstva přitom poprvé usedl nový prozatímní kouč Florian Kohfeldt.

Ten musel už ve druhé minutě kroutit hlavou nad zmařenou šancí svého týmu. Brémy měly možnost jít do brzkého vedení zásluhou Maxe Kruseho, s pokusem německého útočníka ve službách hostujícího celku si ale poradil Hrádecký.

Dle nejotřepanějšího fotbalového klišé nedáš - dostaneš se pak do vedení dostal Eintracht, jenž přitom do té doby v utkání příliš aktivní nebyl. Na to se ovšem nehraje a když skončila Rebičova střela v sedmnácté minutě v síti, vedli domácí 1:0 a bylo jasné, že český gólman chytající za Brémy Jiří Pavlenka si další bundesligovou nulu nepřipíše.

Přesto měl český reprezentační gólman v utkání důvod k radosti, když ve dvacáté čtvrté minutě Niklas Moisander díky svému důrazu ve vápně srovnal skóre. Už už to vypadalo, že si oba týmy rozdělí po bodu, to by ovšem na trávníku nesměl být Sebastian Haller.

Ten dostal v osmdesáté deváté minutě ve vápně parádní střílený centr od střídajícího Tawathy a z voleje napálil míč za Pavlenkova záda. Eintracht tak slaví tři body po výhře 2:1, Werder zůstává u dna tabulky.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele