31. kolo
20.04.2018 20:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg 3:0

Borussia Mönchengladbach může stále snít o evropských pohárech. Po jednoznačné výhře nad Wolfsburgem stáhla manko na čtyři body. Naopak hosté si zahrávají a až do konce sezony je čeká náročný boj o záchranu. Pod výhrou 3:0 se brankami podepsali Stindl, Raffael a Kramer.

Hříbata slaví zaslouženou výhru, proti VfL byli od samého začátku aktivnější, lepší i pilnější ve střelbě. Zápas pro ně začal tím nejlepším způsobem, protože už v 8.minutě rozjásal Borussia-Park Lars Stindl, který se na hraně ofsajdu uvolnil a nekompromisní střelou překonal Casteelse. Hosté se sice pokusili o co nejrychlejší odpověď, ale do pořádného zakončení se nedostali. Místo toho mohli znovu inkasovat, ke střele se dostal opět Lars Stindl, ale Casteels předvedl výtečný zákrok. Hříbata byla nadále lepším týmem a ve 35.minutě navýšila své vedení. Nedůrazná obrana Vlků nechala zakončit Hofmanna, jehož střelu Casteels vyrazil, ovšem proti dorážce Raffaela už nic nezmohl. A v prvním poločase to ještě zdaleka nebylo všechno. Minutu před koncem zvýšil na 3:0 po precizním přímém kopu Christoph Kramer a stanovil jednoznačné poločasové skóre.

Navzdory nepříznivému vývoji nechtěl Wolfsburg prodat kůži lacino a ještě chtěl Hříbatům zápas minimálně zkomplikovat, jenomže v útoku to drhlo a domácí nehodlali nic podcenit. Po hodině hry už to mohlo být o čtyři branky, kdyby další skvělý zákrok proti Hofmannovi nevytáhl Casteels.

Borussia si výsledek v poklidu pohlídala a po výhře 3:0 má stále šanci na Evropskou ligu. Naopak Wolfsburg bude mít až do konce velké problémy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele