1. kolo
20.08.2017 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln 1:0

Jednobrankové vítězství registruje Borussia Mönchengladbach. Hříbata v nepříliš záživném utkání udolali Kolín a získávají první tři body do tabulky. Hrdinou zápasu se stal Nico Elvedi.

Utkání se rozjíždělo jen pozvolna, rozhodně se nehrálo v závratném tempu. O něco více ze hry měli domácí Hříbata.Hazard poslal přesný pas na Larse Stindla, který ale Horna nepřekonal. Stejný souboj se o několik minut později opakoval a znovu byl úspěšnější brankář Kolína.

Jediná branka zápasu padla těsně po změně stran. Traoré se uvolnil na levé straně a do vápna poslal milimetrově přesný pas na skórujícího Nica Elvediho! Přitom vedení nemuselo vůbec vydržet, kdyby vzápětí Cordoba zakončil.

Kolín musel dotahovat, ale dopředu mu to příliš nešlo. Celkově se nehrál moc líbívý fotbal a spíše než šance, byly k vidění pološance. V závěru zápasu se dostal k hlavičce opět Jhon Cordoba, ale ani tentokrát neuspěl. Borussia zápas v pohodě dotáhla do vítězného konci a má tři body. Kolín si na svojí šanci musí ještě počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele