26. kolo
10.03.2018 15:30 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hamburger SV 6:0

Když hraje Bayern s Hamburkem, padají góly. To se potvrdilo i v sobotním utkání. Domácí šli do vedení už v osmé minutě, kdy se po spolupráci s Arjenem Robbenem a Thomasem Müllerem prosadil Franck Ribéry. Druhý gól vzápětí hlavičkou přidal Robert Lewandowski, kterého vybídl ke skórování Joshua Kimmich.

Už na 3:0 pro mnichovské zvyšoval v 19. minutě znovu Lewandowski, tentokrát polskému kanonýrovi nabídl balon David Alaba. Pak gólový ohňostroj Bayernu na chvíli utichl a až do poločasu zůstalo skóre nezměněno. I přesto bylo jasné, že si Die Roten kráčejí pro další suverénní vítězství. Ostatně, poslední ligové utkání těchto dvou soupeřů v Allianz Areně skončilo 8:0 a Robert Lewandowski dal hattrick. Zda se tří branek polský ostrostřelec dočká i v tomto utkání, měl ukázat druhý poločas.

Nejprve branku na 4:0 vstřelil Arjen Robben, když v 56. minutě předvedl svou klasickou parádu po lehkém přihrání míče od Corentina Tolissa. Pak se Bayern znovu na více než dvacet minut odmlčel, než se rozhodl HSV nadělit pověstného búra. Zásah č. 5 přidal ten, kdo gólový účet zápasu otevřel, tedy Franck Ribéry, po krásném průniku pokutovým územím.

Pak došlo k bizarní situaci. V průběhu posledních minut byly odpískány ve prospěch Bayernu hned dvě penalty. Tu první, v 86. minutě, ještě Lewandowski neproměnil, o pár minut později byl už ale úspěšný a v 90. minutě završil hattrick.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

8:0 Jako vždycky!!

Reagovat
Bastaron

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
HSV1887

Podruhy jedu na Bayern - HSV

Zatimco posledne jsem 9:2 vnimal jako potupnou porazku, ted bych ji bral, pokud dostaneme mene nez 10 golu, tak budu spokojenej

Reagovat
Bastaron

Nedostanete ani víc než 5.

Reagovat
HSV1887

mne uz je to nejak i jedno..ja se tesim hlavne do Augustiner, to je libova hospoda v bavorskem stylu :) :D

Reagovat
Bastaron

Tak si to tam užij.

Reagovat
HSV1887

dik, vyjezdy na HSV si vzdycky uziju :)

Reagovat
smazaný uživatel

At zije BAYERN!!! 4 : 0

Reagovat
Rich

6-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heresy

Reagovat
Jardman

Za 6. titulem bych řekl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele