12. kolo
18.11.2017 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - FC Augsburg 3:0

Fotbalisté Bayernu Mnichov navyšují svůj náskok na čele Bundesligy už na šest bodů. Může za to jasná výhra 3:0 nad Augsburgem a také klopýtnutí dvojice Lipsko-Dortmund. Dvakrát se mezi střelce zapsal obvyklý kanonýr Robert Lewandowski, střelecký účet načal Arturo Vidal. Bayern tak dál pod trenérem Juppem Heynckesem válcuje své soupeře.

Bavorské derby mělo jasného favorita, Bayern po návratu Juppa Heynckesse ještě neztratil ani bod, vyhoupl se do čele Bundesligy a opět válcuje své soupeře. Augsburg neměl být vážnější překážkou a přestože se hosté snažili, porážce v Allianz Aréně nakonec nezabránili.

Tlak domácích se začal pozvolna zvyšovat a první šance Lewandowskiho Augsburg přečkal bez úhony. Nerozhodný výsledek však udržel jen do 30. minuty, pak se totiž ujal standardky James Rodríguez a po nastálých zmatcích před Hitzem se nejlépe zorientoval Arturo Vidal a nekompromisní střelou pod břevno zajistil Bayernu vedení. Za chvíli mohlo být srovnáno, ale Max přízemní střelou Ulreicha nepřekonal. A tak následoval trest. Vidal vysunul do samostatného úniku Roberta Lewandowskiho a zkušený kanonýr udělal přesně to, co měl - 2:0.

Ani ve druhém poločase Bayern žádné drama nepovolil. Hned ve 49. minutě zvýšil po centru Kimmicha opět Robert Lewandowski a již bylo jasné, že domácím další výhra neunikne.

Augsburg pak ještě přečkal další šance, mimo jiné ho po střele Vidala zachránilo břevno. Další branka už v Allianz Aréně nepadla, Bayern zvítězil 3:0 a na čele má už šestibodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 koncert Bayern

Reagovat
Rich

4-0

Reagovat
Giovanni

3-0

Reagovat
Heresy

Dam 2:0 myslim ze zas budou promarnovat svoje sance ... ikdyz doufam ze ne ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele