4. kolo
16.09.2017 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FSV Mainz 05 4:0

Porážka v Hoffenheimu je zapomenuta. Bayern doma rozstřílel Mohuč na padrť a získal tři body. Povedené utkání odehrál Joshua Kimmich, který si připsal hned tři gólové přihrávky. Jinak se prosadili obvyklí střelci - Thomas Müller, Arjen Robben a Robert Lewandowski.

Bayern začal dle předpokladů vysokým procentem držení míče, avšak o první vážnější rozruch se postarali hosté. Dalekonosný pokus Brosinskiho musel Neuer vyrážet na roh. To byla jedna z mála šancí Mohuče, jinak dominoval Bayern a v 11. minutě se ujal vedení. Přetažený centr posunul Kimmich pro Müllera, jehož placírka skončila až v síti. Mohuč si o pět minut později vypracovala velkou šanci na vyrovnání, jenomže Quaison perfektního Neuera nepřekonal.

Šance bavorského giganta začaly přicházet v rychlém sledu a Adler chvílemi nevěděl, kde že mu hlava stojí. Robbenovu střelu vyrazil a poradil si i s dorážkou Vidala. Po ráně Comana ho zase zachránilo břevno a bylo až neskutečné, co všechno domácí tým dokázal zahodit. Mohuč obrovský nápor nemohla vydržet a ve 23. minutě podruhé inkasovala. Kimmich poslal přihrávkou do šance Arjena Robbena, který už z úhlu lehkým obloučkem překonal Adlera. Domácí se uklidnili a ve zbytku poločasu nikam nespěchali.

Carlo Ancelotti si jistě přál, aby jeho svěřenci co nejrychleji přidali třetí gól a tím utkání definitivně rozhodli. A přání italského kouče bylo vyslyšeno. V 50. minutě předvedl Bayern rychlou akci a Robbenovu pobídku uklidil do sítě Robert Lewandowski. Bavoři vedli 3:0 a do konce stále zbývala spousta času. Čtvrthodinu před koncem se prodral k hlavičce Robert Lewandowski a čtvrtou brankou uzavřel střelecký účet utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Rich

2-0

Reagovat
manuelo neuero

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele