6. kolo
24.09.2017 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Hamburger SV 3:0

Fotbalisté Leverkusenu se v úvodu sezony zatím spíše trápí, jejich zápas proti Hamburku byl ale jednoznačnou záležitostí. Svěřenci Heiko Herrlicha porazili HSV před domácím publikem v BayAreně 3:0 a po zásluze slavili tři body.

Skóre otevřel ve dvacáté minutě Kevin Volland, jemuž obránci Hamburku nechali ve vápně nepochopitelně mnoho prostoru. Neuplynuly ani tři minuty a domácí se radovali znovu - tentokrát místní fanoušky rozradostnil Lucas Alario. Argentinský forvard má tak ve svém novém působišti zatím fantastickou bilanci - dva zápasy, dva vstřelené góly.

Autoři obou gólů pak ve druhém poločase spojili síly a společně se podepsali pod třetí brankou Bayeru. Tentokrát ofenzivně laděný Argentinec přihrával a Kevin Volland svým druhým gólem v duelu stanovil konečné skóre utkání na 3:0. Bayer tak po suverénním vítězství potěšil domácí fanoušky. V tabulce celku, jenž od léta vede nový kouč Heiko Herrlich, patří desátá příčka.

To Hamburk vstoupil do sezony dobře, pak ale přišla série proher a nyní je tradiční bundesligový klub jen jednu příčku od barážového šestnáctého místa.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele