5. kolo
20.09.2017 20:30 CET
2 : 3
(2:2)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - TSG Hoffenheim 2:3

Skvělý fotbal a celkem pět branek nabídl zápas mezi Mohučí a Hoffenheim. Svěřenci Juliana Nagelsmanna tak v dalším utkání ukázali, jak parádně pod mladým a progresivním koučem dokážou hrát - a kromě atraktivní podívané to také vedlo ke třem důležitým bodům.

Mohuč přitom do duelu vstoupila výborně - už v šesté minutě rozradostnil diváky v Opel Areně otevírací brankou Danny Latza. Když o deset minut později navíc Baumanna v brance TSG překonal Jošinuri Muto, vypadalo to pro domácí na hodně veselý večer.

Dvoubrankové vedení však Nulapětkám vydrželo jen něco málo pět pět minut - pak si parádně na přihrávku naběhl Nadiem Amiri a po střele letošního mistra Evropy do jedenadvaceti let se gólman Adler jen marně natahoval.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku, už v nastaveném čase první půle, pak přišlo i vyrovnání - na centr si parádně naskočil kanonýr Hoffenheimu Sandro Wagner a těsně před hvizdem rozhodčího tak upravil skóre na 2:2. Luxusní dvougólový náskok Mohuče byl tatam.

Definitivní obrat pak Hoffenheim dokonal znovu v samém závěru poločasu - rozhodující gól si Nagelsmannovi svěřenci nechali až na devadesátou třetí minutu utkání. To se sám před Adlerem ocitl Mark Uth, jemuž se proti Mohuči dlouhodobě daří - a svou skvělou střeleckou bilanci proti celku z města karnevalů potvrdil i dnes.

Mohuč tak může zpytovat svědomí, neboť z výborně rozehraného zápasu nezískala ani bod - naopak TSG slaví vítězství a v tabulce patří Wagnerovi a spol. třetí místo.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele