9. kolo
22.10.2017 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Werder Brémy 0:0

Souboj posledních dvou týmů tabulky vítěze nepoznal. Pro Köln znamená remíza teprve druhý získaný bod a znovu se potvrzuje mimo jiné i to, jak obtížné bývá někdy pro menší kluby souboj na dvou frontách, neboť celek, který stále ještě vede Peter Stöger, válčí i v Evropské lize, kde se však prezentuje podobnými výkony, jako v domácí soutěži.

Oproti původním předpokladům nakonec vůbec nezasáhnul do zápasu Peruánec Claudio Pizzaro. V historii německé Bundesligy nenajdete gólově potentnějšího cizince. Pro Kozly měl být vítanou posilou, v jejíchž silách je i přes devětatřicet roků rozhodnout utkání ve prospěch svého mužstva. Pak asi není divu, že tento duel branku nepřinesl.

Ačkoliv šance byly na obou stranách. V úvodní patnáctiminutovce hýřil aktivitou především Sehrou Guirassy. Dvakrát to zkoušel hlavou, a pak z dálky přestřelil. V jednatřicáté minutě se k hlavičce propracoval Ishak Belfodil a chybělo jen velmi málo, aby šli hosté do vedení. Po půl hodině se musel proti Osakovi dvakrát činit český brankář Jiří Pavlenka.

Po změně stran nejprve Kainzův centr ukázkově zpracoval Maximilian Eggestein, nicméně zakončení pokulhávalo. Další příležitost si připsal Leonardo Bittencourt. Střela z dálky však nebyla pro muže v rukavicích žádný problém. Týmům nešlo upřít snahu, ale veškeré náznaky se rozbíjely o obranu soupeřova celku.

V 87. minutě mohl rozhodnout ve prospěch domácích Sehrou Guirassy. Avšak z nějakých dvou metrů se mu nepochopitelně nepovedlo zacílit do odkryté klece. V poslední minutě měli zase Kolínští borci obrovskou kliku. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval Thomas Delaney. Timo Horn se jenom ohlédnul, aby spatřil, kterak Konstantin Rausch v akrobatické pozici zachraňuje pro svůj tým alespoň bod.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes bylo vidět dvě mužstva které mají našlápnuto do 2 ligy!!!! Jestli se nestane nějaký zázrak tak Koln je jasný na padáka!!!!!! Dnes byl Koln špatný a Brémy ještě horší!!!!!

Reagovat
cologneFC

Peťo verím, že z teba hovorili emócie :-) Lebo zase sme nehrali zle, hráči dreli. Keby Guirassy využil iba jednu šancu.... Ideme ďalej!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele