5. kolo
20.09.2017 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 0:1

Köln zůstává po pěti odehraných kolech na poslední příčce a stále čeká na první bod. Frankfurt připisuje druhou výhru v sezoně a věří, že rozjede úspěšnější sérii.

Zápas začal poměrně opatrně a k první vážnější příležitosti došlo až po dvaceti minutách hry. Hned byla gólová. Dominic Maroh vyrobil svou zpětnou přihrávkou obrovskou chybu, neboť tak nabídnul Gacinovićovi, aby šel sám na Horno, kterému udělal kličku a domácí brankář jej prostě instinktivně podrazil.

Sébastien Haller se rozběhnul, přibrzdil, a pak věděl, že má zvolit levou stranu brány, jelikož Timo Horn byl v pohybu na opačnou - 0:1. Do konce utkání ještě chybělo celých sedmdesát minut, nicméně když Kozli prohrávají, jakoby na ně padla deka, z pod které se ne a ne vyhrabat. Měli štěstí, že střelec branky nepřidal za minutu další.

Další šanci si na konto připsal Gacinović, který poslal domácí jedničce hodně tvrdou navštívenku. Následně neuspěl Zoller a Jhona Córdobu famózně vychytal Lukas Hradecky. Po změně stran se připomenul Yuya Osako. Došlo i na chyby, které nebyly potrestány. Skórovat se nepodařilo ani Jojićovi a Bittencourtovi.

V 79. minutě měl obrovskou možnost vyrovnat Osako, nicméně jeho volej se mezi tři tyče bohužel pro Petera Stögera a spol. zkrátka nevešel. Bude mít vedení s jednapadesátiletým koučem trpělivost? Už v neděli je na programu další důležitý duel s Hannoverem. Eintracht míří do Lipska, které bude chtít odčinit porážku s Augsburgem.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
duloig

Vskutku příšerný začátek sezony zažívají fotbalisté - K O L Í N A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele