25. kolo
18.03.2017 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - RB Lipsko 3:0

Lipská pohádka už není, co bývala. Nováčkovi z východu Německa se na jaře nedaří a z posledních šesti zápasů hned třikrát poznal hořkost porážky - víckrát, než za celou Hinrunde. Nyní svěřence Ralpha Hasenhüttla čekalo utkání na hřišti Werderu, jenž naopak postupně nabírá formu a míří k bundesligové záchraně.

Do vedení mohli jít hosté ve dvacáté čtvrté minutě. Byl u toho nejproduktivnější hráč mužstva Emil Forsberg. Jeho rána z pokutového území však branku Felixe Wiedwalda, jenž je díky výtečným výkonům z posledních týdnů jasnou jedničkou brémských, což ukázal i v posledním zápase proti Leverkusenu, kde chytil Toprakovi penaltu, těsně minula.

O deset minut později se radovali příznivci domácího mužstva. Do míče se před vápnem opřel Zlatko Junuzovič a jeho parádní střela skončila v pravém dolním rohu brány Petera Gulácsiho. Ten na ni byl krátký a Weser Stadion tak mohl propuknout v jásot.

Ještě veseleji bylo v Brémách v minutě padesáté deváté. Werder rozehrál parádně nakrátko po zemi standardní situaci, k míči se dostal nikým trestuhodně nehlídán Florian Grillitsch a parádní ranou vymetl šibenici lipské branky.

Třetí úder ze strany Werderu přišel v devadesáté minutě. Zelenobílí se dostali do brejku, na jehož konci střela Johanssona, se kterou si sice Gulácsi poradil, ale následná dorážka Kainze do opuštěné lipské branky už byla pouhou formalitou.

Fotbalisté Lipska tak potřetí v řadě ztratili body a o druhé místo v tabulce budou muset ještě bojovat, naopak Werder nabírá formu.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 RB Lipsko do Ligy Mistrů!

Reagovat
tlaci

Brémy potřebují body 1:1

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Gryphonheart

nice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele