23. kolo
04.03.2017 15:30 CET
5 : 2
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - FC Ingolstadt 04 5:2

Parádní obrat se dnes povedl Hoffenheimu. Jeden z kandidátů na pohárové příčky na domácí půdě ještě půlhodiny před koncem prohrával s Ingolstadtem 1:2, nakonec si ale připisuje na své konto tři body za poměrně jasnou výhru 5:2. V tabulce se tak Nagelsmannova ekipa osamostatnila na čtvrté příčce a stále dýchá na záda třetímu Dortmundu.

Úvodní dějství nabídlo pouze dvě branky z celkových sedmi, přičemž ta první padla v 17. minutě. Po pěkné kombinaci ve středu pole to z nějakých třiceti metrů zkusil Sebastian Rudy a německý reprezentant dokonale zaskočil brankáře Martina Hansena, který na střelu reagoval pozdě a nakonec se již natahoval marně.

Vyrovnání přišlo sedm minut před půlí. Po rychlé autovém vhazování si v pokutovém území dobře počínal Dario Lezcano, přihrál proti noze volnému Almogu Cohenovi a ten míč s přehledem uklidil do protipohybu Olivera Baumanna. Ve druhém poločase pak šli hosté dokonce do vedení, když si po rohovém kopu srazil balón za záda vlastního brankáře Niklas Süle.

Poté však začal úřadovat Adam Szalai, jenž nejprve si naběhl na pěkný centr Rudyho z přímého kopu, Hansen na jeho dokonalou hlavičku nedosáhl a bylo zase vyrovnáno. Vítěznou trefu zaznamenal v 77. minutě po rychlém brejku a finální kolmici Demirbaye pohotový Andrej Kramarić. Záhy se právě Kramarić proměnil v roli asistenta a přihrál na poměrně jednoduchý gól opět Szalaiovi.

Na konečných 5:2 uzavřel v závěru základní hrací doby Benjamin Hübner, jehož první hlavičku sice ještě dánský brankář Ingolstadtu bravurně vytáhl, na druhý pokus už se ovšem Hübnerovi podařilo Hansena překonat.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele